#codbangi

Tahu tak kenapa ramai yang suka sangat dengan dyxy nie??meh kakak cerita berdasarkan pengalaman kakak sendiri..
🌸dyxy mudah dipakai dan cepat meresap dimuka kita
🌸Sapu nipis2 pon dah nampak kesan kat muka
🌸Parut semua tenggelam dengan sapuan dyxy
🌸Tak rasa macam pakai apa2 kat muka sebab dia sangat ringan tak rasa beban pon kat muka
🌸Face mist dia sangat segar bila sampai kat muka kita,hilang ngantuk kakak 😊
🌸Harga pon berpatutan sebab dyxy ni tahan 2 hingga 3 bulan
🌸Sejak pakai dyxy bedak foundation alas bedak semua kakak dah simpan serius tak tipu,banyak lagi sebenarnya kalau tak percaya cuba rasai sendiri..DM kakak 😊
.
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0πŸ’¬

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0πŸ’¬

Dah lunch ke semua?? Saje nak bagitahu kalau pakai #NayIceCreamLiptint takyah top4 lagi dah 😁
#Dollanis #Liptint #WFaziEmpire #CodBangi #CodKajang #CodSerdang #CodKapar #CodPutrajaya

0πŸ’¬

Alahai, jatuh cintanya dengan warna ROSE JEPUN ni😍😍.
.
Rose Jepun pelbagai jenis, warna dan bentuk.
🌹🌹🌹🌹🌹
.
Nak datang pilih sendiri pun boleh 😘 . Mesti rambang mata sebab semuanya cantik2. Hehe.

Jika nak datang pilih sendiri, sila datang jam 10 pagi ke atas iaitu ketika waktu Rose kembang & mekar🌹.
.
COD AREA BANGIπŸ’¨πŸš—
POS ISNIN-JUMAATπŸ’¨πŸ“¦
.
Whatsapp πŸ“² 011-18785657

#rosejepun #bungarose #roseuntukdijual #rose #roses #cod #codbangi #rosepelbagaiwarna #tamanbunga #tamanbungarose #rosegarden #bungarosejepun

0πŸ’¬

Yeayy cstmr nk repeat order!πŸ˜‰ Rmai yg nk repeat order Noufa serum, ni slh satunya. Rata2 mmg suka result Noufa BeautyπŸ‘. Yg baru nk order, better cepat sementara HQ blm stop promotion. WA 01151387524πŸ“². Pos Seluruh Malaysia, COD BANGI /NILAI /SEMENYIH🚘
~
.
.
.
#codbangi #codnilai #codsemenyih #noufabeautybangi #noufabeautynilai #noufabeautysemenyih #noufabeauty #noufaserum #noufaserumbangi #noufaserumnilai #noufaserumsemenyih #noufabangi #noufanilai #noufasemenyih #noufabeautyskinexpert #parut #parutjerawat #parutberlubang #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir

0πŸ’¬

Rose Jepun pelbagai jenis, warna dan bentuk.
🌹🌹🌹🌹🌹
.
Nak datang pilih sendiri pun boleh 😘 . Mesti rambang mata sebab semuanya cantik2. Hehe.

Jika nak datang pilih sendiri, sila datang jam 10 pagi ke atas iaitu ketika waktu Rose kembang & mekar🌹.
.
COD AREA BANGIπŸ’¨πŸš—
POS ISNIN-JUMAATπŸ’¨πŸ“¦
.
Whatsapp πŸ“² 011-18785657

#rosejepun #bungarose #roseuntukdijual #rose #roses #cod #codbangi #rosepelbagaiwarna #tamanbunga #tamanbungarose #rosegarden #bungarosejepun

0πŸ’¬

Yeayy kita da restock Bougas Serum!πŸ’ͺ Dah blh order laju2 sbb stock pn bjalan laju niπŸ˜…. Knp ramai sgt yg suke serum ni & berkali2 repeat order? Meh sini sy share skit kelebihan serum ni:
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
--------------------------------------------
.
πŸ‘ Diiktiraf oleh KKM
πŸ‘ Kesan SEAWAL 3 HARI
πŸ‘ Mesra wuduk
πŸ‘ Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
πŸ‘ Berbau wangi
πŸ‘ Tidak berminyak
πŸ‘ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
πŸ‘ Merawat kulit KUSAM
πŸ‘ Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
πŸ‘ Membantu merawat kulit berminyak
πŸ‘ Melembapkan kulit kering
πŸ‘ Mengecilkan pori-pori dan liang roma
πŸ‘ Membantu mengekalkan seri wajah
.
WA 01151387524. ❀️Pos Seluruh Malaysia, COD Bangi/Nilai/Semenyih ❀️
.
.
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserumbangi #bougasbeautyserumbangi #bougasbangi #codbangi #bougasserumnilai #codnilai #bougasbeautyserumnilai #codsemenyih #bougasserumsemenyih #bougasbeautyserumsemenyih #bougasbeautysemenyih #bougasbeautynilai #bougasbeautybangi #jerawat #kusam #makeupmurah #sukamakeup #makeulover #muamurahtapibagus #seribella #seribellanilai #seribellabangi #seribellasemenyih #serihariiniseriselamanya

0πŸ’¬

Uolls yang nak skin flawless flawless camni jugak, kene cecepat pakai bc cream foundation + face mist tau 😁 Terus glowing! 😘 Sis ni pakai bc cream code beige 😍 thanks awk! ❀️
.
πŸ“²whatsapp: +6 0197794002 (klik link kat profile untuk direct whatsapp)
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#dyxy

0πŸ’¬

Tahu x yg face mist dyxy mampu utk mengecutkan jerawat??
.
Manakala bc cream pula mampu utk menutup jerawat dan parut jerawat..
.
.
Whatsapp ika utk maklumat lanjut dan pembelian dyxy.. πŸ˜πŸ“±60135299560
.
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxyproduct #dyxyagent #trustedagent #teamfl #bccream #facemist #lipsmatte #fantasticglow #fantasticflawless #ladyd #codkeramat #codwangsamaju #codbangi #codukm

0πŸ’¬

Hari tu sis pegi kenduri, dari pagi sampai tengah hari sis berpanas, tapi sebab sis pakai dyxy so takde hal lah.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Sentiasa glowing gitu.
So uollss tunggu apa lagi? Grab banyak2 sebab founder buat PROMOSI OKTOBER TAU!! JIMAT SEHINGGA RM80!!! Best tak best??
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0πŸ’¬

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
βœ”οΈMenutup cela
βœ”οΈMengandungi spf50
βœ”οΈVitamin E
βœ”οΈSesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
βœ”οΈEkstrak arbutin (berries) untuk mencerah
βœ”οΈOil control
βœ”οΈMudah dicuci/wuduk friendly
βœ”οΈTahan lebih 8 jam
.
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

2πŸ’¬

Tengok kawan kulit die flawless rasa jeles je.
Ha, awaaa tu tanak ke ade kulit flawless macam die?
Die tu berusaha, memang la dapat. Awak tu?
Meh try #TheJunni ni. Conferm tak menyesal.
Ws 011 24207679

#postageeveryday #codpasirgudang #codbangi #codkajang #codjb #codukm #codupm #codkuis #tjcod

0πŸ’¬

Tengok kawan kulit die flawless rasa jeles je.
Ha, awaaa tu tanak ke ade kulit flawless macam die?
Die tu berusaha, memang la dapat. Awak tu?
Meh try #TheJunni ni. Conferm tak menyesal.
Ws 011 24207679

#postageeveryday #codpasirgudang #codbangi #codkajang #codjb #codukm #codupm #codkuis #tjcod

1πŸ’¬

Ramai yang tanya kakak betul ke kalau pakai BC CREAM ni
βœ–οΈtak perlu pakai bedak da?
βœ–οΈtak perlu nak pakai foundation dah ? βœ–οΈtak perlu pakai compact lagi
.
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapannye adalah "YES, BETOL !" .
Jom layan ape yg BEST sangat dengan BCC nih...
.
🌼BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer
🌼Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka
.
❌NO COMPACT POWDER
❌NO FILTER / CAMERA 360
❌NO PARUT JERAWAT
❌NO JERAGAT
❌NO SUNBURN
❌NO MUKA KUSAM
.

#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0πŸ’¬

Tak perlu bedak lain dh hanya dengan #dyxycosmetic je..jimat masa jimat duit sebab blh thn brbulan² 😊😍
.
Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp‡️
πŸ“²01139143560
πŸ“²01139143560
πŸ“²01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yerπŸš—
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamdamie
#teamFL
#teamsarah

0πŸ’¬

1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0πŸ’¬

Pon... pon... pon...🚘🚘🚘
.
Mulut meqahh makngah oiii. Takmau teraiii ka p makan nuqi ka p konvo anak kaaπŸ˜™
.
Segak sakan laa makngahhh oiiπŸ™ˆ
.
Avail πŸ’„
βœ”οΈsexy nude
βœ”οΈcherry red
.
Ws maii adik comeyy makngah nii. Hrga depa dok buat promo niπŸ˜†
.
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0πŸ’¬

Cantik ke cantikkkk uolls? 😍😍 harusla cantikkkkkkkkk kan? 😁 Kat sini Sis Za pakai bc cream color natural + lipstick dyxy code cherry red πŸ’„πŸ’‹ Thanks awk! 😘 korang takkan tanak cecantik camni jugak? 😍❀️ @Aziara_ara
.
πŸ“²whatsapp: +6 0197794002 (klik link kat profile untuk direct whatsapp)
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#dyxy

1πŸ’¬

PROMO OCTOBER 2017 : ESP πŸ€—.
.
Ada yg tanya Bella, ESP neh apa? Kenapa nampak mcm best je effect dia! Rasa teringin nak cuba tapi siapa yg sesuai consume ESP?
.
Haaa meh Bella share sikit info mengenai ESP Shaklee neh 🌸
.
🌸 Siapa yg patut consume ESP?
1.Β Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik
.
2.Β Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatPenghidap kencing manis
.
3.Β Kanak-kanakΒ 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna .
.
4. Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emasΒ - penambah tenaga/energy booster
.
5.Β Penghidap kencing manis
.
6.Β Lelaki dan wanita – Β untuk mencegah dari penyakit
.
7. Wanita ingin menguruskan badan
.
✨Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
βœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
βœ… Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat .
βœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat .
βœ… Mempercepat penyembuhan luka .
βœ… Memberi rasa kenyang lebih lama .
βœ… Menganjalkan payu dara & punggung .
βœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
βœ… Memberikan lebih tenaga .
βœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
βœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
βœ… Menyihatkan kuku & rambut .
βœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah .
βœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
βœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
βœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
βœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Bella Mz
013-3701078
.
#ESPshaklee #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleekl #shakleebangi #shakleemurahmalaysia #espshakleemurah #shakleesemenyih #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shakleettdi #codputrajaya #codbangi #milkbooster #energybooster #setkecantikan #setkurus #setresdung #shakleekajang #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei

0πŸ’¬

Cantik tak?? 😍😍😍
.
.
Simple je. Calit-calit dah cantik !
Jom order sekarang. Produk viral meletop-letop sampai tak menang tangan nak handle order 😍
.
Apa tunggu lagi ? Jom order sekarang πŸ€—
.
πŸ“² 014-2684722

#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxytutorial
#agentdyxy
#codkajang
#codbangi
#codsemenyih
#codcheras
#simplemekap
#naturalmekap
#sunblock
#concealer
#foundationterbaik
#foundationviral
#fullcoverage
#aurainsta
#aurainstabatch10

0πŸ’¬

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
βœ”οΈMenutup cela
βœ”οΈMengandungi spf50
βœ”οΈVitamin E
βœ”οΈSesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
βœ”οΈEkstrak arbutin (berries) untuk mencerah
βœ”οΈOil control
βœ”οΈMudah dicuci/wuduk friendly
βœ”οΈTahan lebih 8 jam
.
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0πŸ’¬

#Tabitaglow #tabitagloworiginal #tabitaglowkl #glowingskin #codkualalumpur #codkajang #codbangi #codcherasampang #freecod #freepostage #100%jakarta
Setelah bangun tidur dipagi hari jangan lupa untuk membersihkan kulit wajah, kerana ketika tidur kulit mengeluarkan minyak cukup banyak. Cuci wajah menggunakan facial foam kemudian bilas menggunakan air hingga bersih. Tunggu kulit kering lalu gunakan toner untuk membuat kulit wajah benar-benar bersih. Toner ini membantu mengangkat sel kulit mati . Setelah itu anda harus mengguna daily cream. Daily cream akan melindungi kulit dari pancaran sinar matahari secara langsung sehingga terhindar dari kerosakan. Selain itu day cream juga membantu menjaga kelembapan kulit serta membuat kulit menjadi cerah sepanjang hari.

0πŸ’¬