#codkajang

Tahu tak kenapa ramai yang suka sangat dengan dyxy nie??meh kakak cerita berdasarkan pengalaman kakak sendiri..
๐ŸŒธdyxy mudah dipakai dan cepat meresap dimuka kita
๐ŸŒธSapu nipis2 pon dah nampak kesan kat muka
๐ŸŒธParut semua tenggelam dengan sapuan dyxy
๐ŸŒธTak rasa macam pakai apa2 kat muka sebab dia sangat ringan tak rasa beban pon kat muka
๐ŸŒธFace mist dia sangat segar bila sampai kat muka kita,hilang ngantuk kakak ๐Ÿ˜Š
๐ŸŒธHarga pon berpatutan sebab dyxy ni tahan 2 hingga 3 bulan
๐ŸŒธSejak pakai dyxy bedak foundation alas bedak semua kakak dah simpan serius tak tipu,banyak lagi sebenarnya kalau tak percaya cuba rasai sendiri..DM kakak ๐Ÿ˜Š
.
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0๐Ÿ’ฌ

Tercari2 Base Make up?
.
Make up cepat bercapuk/comot?
.
Inginkan Make up tahan lebih lama?? Anda akan jumpa sumenye dlm
MARY KAY FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF15 ๐Ÿ‘‰sapu pada kulit wajah sebelum pemakaian foundation supaya makeup nampak lebih flawless. ๐Ÿ‘‰Sapuan primer ini pada setiap hari mbantu mengecilkn pembukaan pori-pori ๐Ÿ‘‰Solekan tahan sehingga 8 jam dan mengelak foundation yg kita pakai TIDAK kelihatan bertompok-tompok, pengeluaran minyak dikawal dan tidak melekit. ๐Ÿ‘‰memiliki spf15 yg dpt melindungi kulit dr sinaran UV.. Berminat?

Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

0๐Ÿ’ฌ

okayy..mesti ada yang pelik kan,kenapa nak cuci muka guna berus?๐Ÿค”
cuci muka guna tangan sudah lah..mmm ๐Ÿ‘‰๐ŸผBetul, tak salah pon cuci guna tangan..tapi uoll tau tak kat muka kita ni ada 20ribu liang pori2???
soo.. kalo guna tangan sebenarnya tak termampu utk bersihkan kesemua kotoran.

MaryKay ade tools/cleansing brush yang boleh berputar 400x dalam seminit utk membersih muka secara menyeluruh termasok didalam pori2 kita.. haa xlarat lah tangan kita ni nak urut muka 400 kali dlm seminit kan?๐Ÿ˜… sbb tu Skinvigorate cleansing brush dr MaryKay ni sgt2 best selain fungsi/kelebihan nya yg lain iaitu:- โœ…๏ธMenanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
โœ…Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
โœ…Memperbaiki penampilan kulit dgn cepat

Jadi kesimpulan die kat cni adalah..
๐Ÿ‘‰๐Ÿผcuci muka tu kene bersih2 tau,baru la segala mak nenek masalah muka mcm JERAWAT tu susah nk singgah..pakai pulak skincare MaryKay mmg cmgini๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ jerawat terus xmo naik..kulit sihat berseriโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜‰ Pm / what's app cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

0๐Ÿ’ฌ

DYXY TEAMFL:
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni โœจ๐Ÿ˜Œโœจ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni ๐Ÿ™ˆ

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. ๐Ÿ˜Žโœจ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy โœจ. Nak order pun boleh tau ๐Ÿ’—

Whatsapp, 0192066358
.
.
#dyxyteamfl #dyxybydyana #bccreamdyxy #bccreambydyana #mineralfacemist #mineralfacemistdyxy #lipstickdyxy #lipstickmatte #dyxybccreamfoundation #dyxy #codkl #codampang #codkajang #codhululangat #codselangor #mskpsis #politeknikmalaysia #uitm #dyxypromosi #bccreamviral #flawless #glowing #muamalaysia #muaselangor #muakl #cheras #ampang #dyxyviral #nakputihgebu #teamFL

0๐Ÿ’ฌ

2 minggu je consume DV ni, dah nmpk perubahan.
Dah makin cerah dah kulit.. ๐ŸŒนHarga sebotol rm50
๐Ÿ‘‰ 30 biji + free gift .

jom dapatkan dianz..
dm/wasap zaty
012-6133691
012-6133691
012-6133691

#dianzpixy #agentdianz
#dianzvitamin#codcheras #codkajang
#agentdianz#dropshipwanted

1๐Ÿ’ฌ

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

0๐Ÿ’ฌ

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda ๐Ÿ˜˜
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
๐Ÿ’• Melembapkan kulit
๐Ÿ’• Membantu masalah kulit kering
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’• Menyegarkan kulit
๐Ÿ’• Mempunyai Vitamin E
๐Ÿ’• Mengurangkan jeragat
๐Ÿ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
#codkajang
#agen
#kedaie

http://www.facebook.com/nurraysakjg
wasap 0109171821

0๐Ÿ’ฌ

Dah lunch ke semua?? Saje nak bagitahu kalau pakai #NayIceCreamLiptint takyah top4 lagi dah ๐Ÿ˜
#Dollanis #Liptint #WFaziEmpire #CodBangi #CodKajang #CodSerdang #CodKapar #CodPutrajaya

0๐Ÿ’ฌ

Hari tu sis pegi kenduri, dari pagi sampai tengah hari sis berpanas, tapi sebab sis pakai dyxy so takde hal lah.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Sentiasa glowing gitu.
So uollss tunggu apa lagi? Grab banyak2 sebab founder buat PROMOSI OKTOBER TAU!! JIMAT SEHINGGA RM80!!! Best tak best??
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak ๐Ÿ™ˆ BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
๐ŸŒŸ Korang yang baru nak try, meh try set ni. Sangat recommended for 1st time user tau! ๐Ÿ˜™
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Orang kata #DYXYCosmetics ni mahal sangat. Bagi yang anggap DYXY ni mahal, meh nak explain ๐Ÿ˜„
.
Primer, moisturizer, sunblock, foundation, loose powder, setting powder, concealer, finishing spray, dan cream lainnya. Cuba kira berapa total kalau kita kena beli semua ni ?
.
Dyxy bc cream ni dah all in one tau. Korang dah takperlu cream or bedak lainnya dah . Dan bcc ni ada SPF50, jadi takperlukan sunblock lagi.๐Ÿ˜
.
Dyxy face mist pula korang boleh guna as makeup based dan finishing spray. Satu set boleh tahan 2-3 bulan penggunaan.๐Ÿ‘ Berbaloi tak spend duit untuk set yang jimat dan tahan lama ? Kita tak cekik darah, sebab harga setanding kualiti.
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป DYXY NI PILIHAN PALING TEPAT UNTUK ORANG YANG NAK BERSIAP CEPAT & MUKA NAMPAK NATURALLY FLAWLESS!
.
๐Ÿ’“SESUAI UTK KULIT BERMINYAK
๐Ÿ’“SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH
๐Ÿ’“SESUAI UTK KULIT KUSAM
๐Ÿ’“SESUAI UTK KULIT GELAP
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai apa - apa dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream ni.
.
Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 !
.
SERIUS TAK TIPUโ€ผ๏ธ
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka
.
Sesuai utk orang yang nak bersiap 3 minit je. Segala parut cela semua hilang tauu!
.
Serius tak tipu RIBUAN TESTIMONI berkesan dengan magic touch bcc ni.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam
.
๐Ÿ‘ฐ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak โŒ tak melekit langsung !

TAK SABARRR NAK TRY ?
.
JOM ORDER!
Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhhโค๏ธ
.
set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu๐Ÿ˜˜
.
.
.
Whatsapp kakfaz cepat untuk dapatkan best offer! Free gift pun banyak kakfaz nak bagi ni ๐Ÿ˜
.
Order now! ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik je link kat bio tu ๐Ÿ‘†
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k

1๐Ÿ’ฌ

.
.
TAK MELEKIT, NAMPAK GEBU ๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ Tudiaaaaa!
.
DYXY COSMETIC PALING JIMAT
PALING FLAWLESS kegilaan ramai wanita abad ni
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
โ—๏ธMakeup All in One
(BB Cream+Concealer+Foundation)
TANPA BEDAK LAGI
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa
of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”๏ธbukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”๏ธFoundation matte glowing serta merta
โœ”๏ธNatural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”๏ธDengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”๏ธAda concealer sebab tuh tak melekit
โœ”๏ธMakeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased.
Sebab tu berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
AWAK YANG KAT SANA TUU RUGINYA TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
NAK KE NAK SANGAT?
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ˜˜ Yang jauh Kita #Poslaju yang dekat kita Hari COD!!! ๐Ÿ“ฎ
.
.
HARI ini #TeamLentikDaraMazim di sekitar #PutraHeights / #PutraHeight & #SubangJaya #SubangUSJ #USJ kepada yang berminat nak dapatkan jus kurus ajaib viral #KakLinaPomPom ni secara #COD boleh DM / PM kami SEGERA!!! ๐Ÿ‘ซ
.
.
Jom jom samaยฒ lentik!!!
.
.
๐Ÿ“ฒ +6011-55017234
.
.
#KoolFM
#SisCuba
#Neelofa
#ZulAriffin
#AydaJebat
#FattahAmin
#JomKurus
#LentikDara
#CODKajang
#CepatKurus
#EllyMazlein
#hargastudent
#CODSelangor
#CODPutrajaya
#GymMalaysia
#heroremaja2017
#CODSeriKembangan
#JalanJalanCariMakan

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Combo lengkap super gojes. Tak payah susah susah fikir nak letak apa dalam bag mekap korang. Cukup lah ada 3 or 4 items ni terus letops. Pakej cantik, jimat dan cepat! Tak payah nak mekap lama lama macam sebelum ni. Dap dap dap siap!! Flawless macam awek korea!!
.
Combo Basic Lady:
โœ… #bccreambydyana
โœ… #greenteafacemist
โœ… #dyxyfoundationbrush
.
โœ…BCC mampu menutup segala cela,jeragat dan parut muka !!
โœ… Spf50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV.
โœ…Tekstur sekata dan mudah meresap ke dlm kulit muka.
โœ… Sesuai untuk semua jenis kulit dan Kulit Sensitif.
.
Whatsapp kakfaz untuk dapatkan combo BASIC LADY yang super gojes ni!! Ready stock!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
MINERAL FACE MIST DYXY โœจ
.
.
Perlu ke face mist ni?? Sembur-sembur je dah glowing, dah flawless. Tu sebab ramai yang tak tahu kelebihan dan kegunaan face mist ni. Mehh kakfaz nak share sikit.
.
๐ŸŒบ HYDRATION
Face mist adalah face toner style baru. Face mist bagus untuk mencerahkan wajah yang kusam dengan menyerap nutrien-nutrien berkhasiat untuk kulit. Gunakan sebelum memakai moisturizer untuk kesan yang lebih bagus. Muka kelihatan lebih lembab dan glowing.
.
๐ŸŒบ MENYEGARKAN WAJAH LETIH
Seharian bekerja, atau di atas kapal terbang boleh membuatkan muka kurang seri dan kelihatan penat. Face mist boleh menambah seri pada wajah dan membuatkan anda rasa lebih fresh sentiasa.
.
๐ŸŒบ PENJAGAAN KULIT
Pesan pakar kecantikan adalah, selalu rajin membasuh muka selepas keluar seharian di luar rumah. Environment yang kotor mungkin boleh menyebabkan muka senang untuk berjerawat, berminyak dan kotor. Face mist dengan antioxidant boleh menghalang bakteria dan mengimbangi pH level pada wajah.
.
๐ŸŒบ PENYEGAR WAJAH
Face mist mempunyai effect soothing yang bagus untuk radang kulit, selepas satu hari berpanas di bawah matahari, ketika kulit kering dan sunburn.
.
๐ŸŒบ SETTING MAKE UP
Face mist bagus untuk digunakan sebagai base sebelum sapu moisturizer dan makeup. Makeup boleh bertahan lebih lama dan kulit lebih terpelihara. Selepas makeup juga anda boleh spray face mist untuk mendapatkan effect dewy skin pada wajah.
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
GADIS BIJAK IALAH GADIS DYXY
๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง
.
kenapa perlu dan tepek bermacam jenis alat make up utk cantik + glowing + tahan lama kalau dgn dyxy sahaja dah boleh dpt semua tu..
.
Sekarang tak perlu lagi bawak beg make up dan segala jenis alat make up utk tacap2 cukup bawak bc cream sahaja๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡
.
Make up yang simple hasil yang WOW!
Untung kan?!!
๐ŸŒป๐Ÿ’•๐ŸŒป๐Ÿ’•๐ŸŒป๐Ÿ’•๐ŸŒป๐Ÿ’•
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
๐Ÿƒ TESTIMONI CUSTOMER XHENTI2 ALAMI KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT JER
.
.
โ—๏ธINI BUKAN TIPU OK .
โ—๏ธINI BUKAN TIPU OK .
โ—๏ธINI BUKAN TIPU OK .
. ๐Ÿค— TESTIMONI BERKESAN GREEN TEA FACE MIST
Yang semakin menjadi kegilaan ramai sekarang nihh
.
.
๐Ÿ˜PICIT PICIT GLOWING ๐Ÿ˜PICIT PICIT HILANG JERAWAT ๐Ÿ˜PICIT PICIT MUKA LEMBAP JAAA
.
.
Pakai sekali jer da bole rasa muka menjadi lembap serta merta dan bau GREEN TEA + LEMON buat muka glowing sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc + mist spray ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor ๐Ÿ™‹๐ŸปJOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
๐ŸŒŸ THE BEST VIRAL FOUNDATION 2017
.
.
DYXY COSMETICS BY DYANA
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.
BC CREAM #dyxybccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โค๏ธโค๏ธโค๏ธ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja.
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krimย  nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite.
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni.
.
30000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM Banyak lagi testimoni boleh tengok di ๐Ÿ‘‡
#bccreambydyana
#bccreambydyana
#bccreambydyana
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!!
.
.
.
Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir.
.
Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik ๐Ÿ˜ž
.
Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!!
Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat.
.
Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER.
Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik ๐Ÿ˜Š
.
Terdapat 2 colour
๐ŸŒธBeige
๐ŸŒธNatural
.
Untuk pembelian combo ada SPECIAL price okey ๐Ÿ˜
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
BERJIMATKAN BAGUS ๐ŸŒผ
.
"Pada yg berminat nak beli dyxy, tp masih fikir-fikir ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Awak beli dyxy dah โŒPERLU PAKAI BEDAK ๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy dah โŒPERLU BELI FOUNDATION๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy ni dah โŒPERLU BELI SUNBLOK๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy ni dah โŒPERLU BELI BB CREAM๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy ni dah โŒPERLU BELI CONCEALER ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘‡
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan๐Ÿค—๐Ÿ˜
.
Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜‹
Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu๐Ÿ˜Š
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ jom jadi bijak โค๏ธโค๏ธ
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

Hari ini #TeamLentikDaraMazim di sekitar #PutraHeights / #PutraHeight & #SubangJaya #SubangUSJ #USJ kepada yang berminat nak dapatkan jus kurus ajaib viral #KakLinaPomPom ni secara #COD boleh DM / PM kami SEGERA!!!
.
.
Jom jom samaยฒ lentik!!!
.
.
๐Ÿ“ฒ +6011-55017234
.
.
#Neelofa
#ZulAriffin
#AydaJebat
#FattahAmin
#JomKurus
#LentikDara
#CODKajang
#CepatKurus
#EllyMazlein
#CODSelangor
#CODPutrajaya
#GymMalaysia
#heroremaja2017
#CODSeriKembangan
#JalanJalanCariMakan

1๐Ÿ’ฌ

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural lookโ—๏ธโ—๏ธPakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan โŒmenutupi pori2. SERIOUS TAK TIPUโ—๏ธ
.
โœ”๏ธMenutup cela
โœ”๏ธMengandungi spf50
โœ”๏ธVitamin E
โœ”๏ธSesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
โœ”๏ธEkstrak arbutin (berries) untuk mencerah
โœ”๏ธOil control
โœ”๏ธMudah dicuci/wuduk friendly
โœ”๏ธTahan lebih 8 jam
.
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm

2๐Ÿ’ฌ

.
.
BERJIMATKAN BAGUS ๐ŸŒผ
.
"Pada yg berminat nak beli dyxy, tp masih fikir-fikir ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Awak beli dyxy dah โŒPERLU PAKAI BEDAK ๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy dah โŒPERLU BELI FOUNDATION๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy ni dah โŒPERLU BELI SUNBLOK๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy ni dah โŒPERLU BELI BB CREAM๐Ÿ˜ฑ
Awak beli dyxy ni dah โŒPERLU BELI CONCEALER ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘‡
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 3-5 bulan๐Ÿค—๐Ÿ˜
.
Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜‹
Dahla mencantikkan. Merawat kulit plak tu๐Ÿ˜Š
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ jom jadi bijak โค๏ธโค๏ธ
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
โ—๏ธMakeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡
โœ”๏ธbukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”๏ธFoundation matte glowing serta merta
โœ”๏ธNatural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”๏ธDengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”๏ธAda concealer sebab tuh tak melekit
โœ”๏ธMakeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
NAK KE NAK?
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +601673061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ

.
.
SENANGNYA NAK NAMPAK FLAWLESS NATURAL LOOK
.
Senang je nak apply #bccreambydyana ni. Yang penting tak melekit , tak berminyak,boleh tutup segala parut dan cela kat muka.
.
Rasa mcm xpakai apa apa ! Rasa ringan je muka, mcm tak makeup. Sesuai untuk semua yang TAK SUKA MAKEUP TEBAL TEBAL. Memangg tak menyesal try. JIMAT sampai 4-5 BULAN LEBIH. Best tak best?
.
.
.
Haaa tunggu apa lagi? Jom dapatkan THE BEST OCTOBER DEALS sekarang!! FREE GIFT banyak menantiiii ๐Ÿ˜
.
Whatsapp kakfaz cepat! ๐Ÿ“ฒ +60173061983
Atau boleh klik link kat atas tu ye! ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #dropshipwanted #dyxyroadto50k

0๐Ÿ’ฌ