#codkl

Baru seminggu pakai..muka terus licin..
.
.
Gabungan meletop serum+mask sekali okayyyy..mana nak dptkan..hanya di @beauteserumask.dollita .
.#dollitaofficial #dollitabeauteserumkl #dollitabeauteserumorganicmask #dollitabeauteserum #sitisarahraisuddin #shuipsepahtu #organicmask #codsentul #codkl

0πŸ’¬

Baru pkai 3 hari..jerawat dh kecut..memang terbaik la beaute serum mask ni...
.
.
Jom dptkan beaute serum mask di @beauteserumask.dollita .
.
Harga promotion masih berjalan ya syg2 sekalian..jgn lepaskan peluang ni
.
.#dollitaofficial #dollitabeauteserumkl #dollitabeauteserumorganicmask #dollitabeauteserum #sitisarahraisuddin #shuipsepahtu #organicmask #codsentul #codkl

0πŸ’¬

Atas permintaan ramai.Shawl Lola kembali lagi dengan kuantiti stock yang sangat sangat TERHAD .Dapatkan segera!!!
Material Dull Satin.Size- 200cm X 73cm...Harga RM60sahaja.. Hubungi kami
013 800 0003
012 969 8005
012 358 4945

#mysketchbookshawlbyemmamaembong
#bawalfatamorgana
#shawlmetaforaemmamaembong
#shawlfatamorganaemmamaembong
#sititanjungbyemmamaembong
#dna_exclusive_enterprise
#codlembahkeramat
#codtamanmelawati
#codtamanpermata
#codkl

0πŸ’¬

#feedbackprettyapplegreenserum πŸ™ˆπŸ’•
.
.
.
.
Siapa lagi tak grab #serumviralmurah ni meh meh submit order dgn ilaa 😍 ONLY RM30πŸ‘Œ BUY 3 and ABOVE FREE POSTAGE GITEWWW πŸ“¦πŸ’• direct whatsapp πŸ“² +60145198062 (ilaa) // πŸ“₯ DM this igshop πŸ’‹
.
.
.
.
cc : @ilaarshd_ 🌸 #prettyapplegreenserummurah #prettyapplegreenserum #prettyapplegreen🍏_rm30 #serumviralmurah #serummurah #cantikmurah #janganlupabahagia #janganmengata #kulitnakcantik #kulitkusamhilang #prettygirls #like4like #letscantikdenganpags #prettyapplegreenπŸ’šπŸπŸƒ #codkl #jomcantikguyss #igersmalaysia #goodmorning #friday #like4share #share4share #instashopmurahmalaysia #instashop #photography #photooftheday #ootd #lifestyle #beliborong

0πŸ’¬

Ada yg dah jatuh cinta dgn DYXY? 😬
.
.
Tamao pendam pendam tau 😬meh try sekali mesti tak cari lain dah πŸ€—
.
.
πŸ’For order boleh klik di link bio .
.
#dyxy #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylover #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxykl #muakl #mualover #codkl #codkeramatampanggombak

0πŸ’¬

PENDAFTARAN EJEN & DROPSHIP KINI DIBUKA.
.
πŸ”…EJEN
🏡Modal serendah RM 325
🏡Barang senang jual & tiada isu susah nak jual
🏡Leader/stokis sentiasa memberi guide & sharing kepada team dan secara individu
🏡99% Pembeli akan repeat order
🏡Testimoni & feedback yang banyak
🏡Pemasaran di TV,Radio,akhbar & social media
🏡Rewards & bonus jualan akan diberi setiap bulan bagi mereka yang capai target
🏡Margin keuntungan yang tinggi.
.
πŸ”…DROPSHIP
βœ…Yuran serendah RM 50
βœ…FREE sampel Elysian Booster Serum
βœ…Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
βœ…Keuntungan yang berbaloi
βœ…Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
βœ…Produk laku keras.
βœ…FREE online coaching & marketing
βœ…Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
πŸ‘ΈJOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.

Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk lebih info 😚 .

#kuantan #codkuantan #johorbharu #codjohorbahru #kualalumpur #codkl #sabah #codsabah #sarawak #codsarawak #pulaupinang #codpulaupinang #seberangjaya #codseberangjaya #penang #codpenang #kedah #codkedah #seagames2017

0πŸ’¬

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE??
.
.
Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni.
.
.
Amal highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau.
.
.
KELEBIHAN VITA-C PLUS
πŸ’– Perlindungan daripada sinar UV
πŸ’– Mengurangkan kesan sunburn
πŸ’– Membantu prevent masalah jerawat degil
πŸ’– Tona kulit lebih sekata
πŸ’– Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
πŸ’– Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau)
πŸ’– Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
πŸ’– Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
πŸ’– Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
πŸ’– Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
πŸ’– Kulit lebih glowing dan radiant
.
KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (πŸ‡GRAPESEEDπŸ‡)
πŸ‡Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ Melambatkan proses penuaan
.
Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya πŸ˜‰
.
.
Amalyna
0193261289
.
.
#shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

0πŸ’¬

KENAPA ANDA PERLU JOIN KAMI SEBAGAI PENGEDAR . .
❀ Sudah hampir dua tahun di pasaran
❀️ Produk semakin meluas dan stabil di pasaran.
❀️ Produk berkualiti antarabangsa. Tak malu nak jual. Tapi bangga.
❀ Permintaan semakin tinggi
❀️ Tak sempat pegang stok lama. Sekejap je dah hbis.
❀ Margin keuntungan yang tinggi
❀ Ada rewards,bonus jualan dan grand insentif
❀ Support group seperti whatsapp, telegram dan live streaming FB disediakan.
❀ Harga selaras dan tiada permainan harga
❀ Harga promo kepada agent dan stokis jika promo dijalankan.
❀️ Produk ekslusif. Hanya terdapat pada pengedar saha sahaja.
❀️ Networking bersama Team untuk berkongsi ilmu dan bergauh dengan orang positif.
❀️ Bila join, buat dengan ilmu yang kami beri anda terpaksa dapat untung.

Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk info lanjut .

#agentsneeded #dropshipneeded #agentwanted #dropshipwanted #codjohor #codpenang #codkulai #codkl #codjb #codkelantan #codkotabharu #kotabharu #pulaupinang #johorbharu #jb #bazaarpaknil #codkuantan #kuantan #codpahang #pahang #codkualaterengganu #codkemaman #ejen #ejendiperlukan #sayajualskincare

0πŸ’¬

KENAPA ANDA PERLU JOIN KAMI SEBAGAI PENGEDAR . .
❀ Sudah hampir dua tahun di pasaran
❀️ Produk semakin meluas dan stabil di pasaran.
❀️ Produk berkualiti antarabangsa. Tak malu nak jual. Tapi bangga.
❀ Permintaan semakin tinggi
❀️ Tak sempat pegang stok lama. Sekejap je dah hbis.
❀ Margin keuntungan yang tinggi
❀ Ada rewards,bonus jualan dan grand insentif
❀ Support group seperti whatsapp, telegram dan live streaming FB disediakan.
❀ Harga selaras dan tiada permainan harga
❀ Harga promo kepada agent dan stokis jika promo dijalankan.
❀️ Produk ekslusif. Hanya terdapat pada pengedar saha sahaja.
❀️ Networking bersama Team untuk berkongsi ilmu dan bergauh dengan orang positif.
❀️ Bila join, buat dengan ilmu yang kami beri anda terpaksa dapat untung.

Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk info lanjut .

#agentsneeded #dropshipneeded #agentwanted #dropshipwanted #codjohor #codpenang #codkulai #codkl #codjb #codkelantan #codkotabharu #kotabharu #pulaupinang #johorbharu #jb #bazaarpaknil #codkuantan #kuantan #codpahang #pahang #codkualaterengganu #codkemaman #ejen #ejendiperlukan #sayajualskincare

0πŸ’¬

Open order keropok lekor tmn mutiara kulim. .
Nipis - 50pcs/pack
Ketul - 50pcs/pack
.
1 pack - RM 10
.
Isnin saya cod yer.. JauhΒ² min 5 pack .
Berminat bole wasap ciktie
www.wasap.my/60194586852
.
#keropoktamanmutiara
#keropokkulim
#keropoklekor
#keropoklekorfrozen
#codkl
#codampang
#codcheras
#codlembahklang

2πŸ’¬

Testimoni fame cosmetic by jelitashoppe. Tq beli dengan kami πŸ˜™
.
Whatsapp for order πŸ“±013 323 6078
Free COD: batu muda,jln ipoh, sentul,gombak,giant batu caves,jln tar,maju junction, jln sultan ismail, selected area
.

#testimonijelitashoppe #testimonifame #fame #famecosmetic #famebbcushionmalaysia #fameeyeliner #famemascara #famelimitededition #famemurah #fameagentkl #agentklfame #famebbcushion #famecosmetic #famecosmetichq #famemalaysia #fmlc #freecod #codkl #codsentul #codjalanipoh #codbatumuda #freegift #agentfame

0πŸ’¬

.
.
SALE HARGA RUNTUH!β€Ό HARGA ASAL DAH MEMANG MURAH SKRG BAGI LAGI MURAH 😱
.
Untung rugi tolak tepi yg penting kepuasan customer. 😘
.
Harga asal RM49 pun dah murah! Sempena DEEPAVALI SALE ni kami bagi lagiiii murah!! HD CREAM FOUNDATION kami bagi RM45 sahaja β€Ό (excluded postage)
.
Tak perlu ragu2 lagi dengan kehebatan produk #hdcreamfoundationbyeverdeenss ini kerana kami ada beribu testimoni yg positive dr pengguna 😍
.
RUGINYA KALAU TAK GRAB PELUANG MACAM NI 😭😭
.
Promosi sah sehingga 22 October 2017 😘❀

1πŸ’¬

.
.
SALE HARGA RUNTUH!β€Ό HARGA ASAL DAH MEMANG MURAH SKRG BAGI LAGI MURAH 😱
.
Untung rugi tolak tepi yg penting kepuasan customer. 😘
.
Harga asal RM49 pun dah murah! Sempena DEEPAVALI SALE ni kami bagi lagiiii murah!! HD CREAM FOUNDATION kami bagi RM45 sahaja β€Ό (excluded postage)
.
Tak perlu ragu2 lagi dengan kehebatan produk #hdcreamfoundationbyeverdeenss ini kerana kami ada beribu testimoni yg positive dr pengguna 😍
.
RUGINYA KALAU TAK GRAB PELUANG MACAM NI 😭😭
.
Promosi sah sehingga 22 October 2017 😘❀

1πŸ’¬

.
.
SALE HARGA RUNTUH!β€Ό HARGA ASAL DAH MEMANG MURAH SKRG BAGI LAGI MURAH 😱
.
Untung rugi tolak tepi yg penting kepuasan customer. 😘
.
Harga asal RM49 pun dah murah! Sempena DEEPAVALI SALE ni kami bagi lagiiii murah!! HD CREAM FOUNDATION kami bagi RM45 sahaja β€Ό (excluded postage)
.
Tak perlu ragu2 lagi dengan kehebatan produk #hdcreamfoundationbyeverdeenss ini kerana kami ada beribu testimoni yg positive dr pengguna 😍
.
RUGINYA KALAU TAK GRAB PELUANG MACAM NI 😭😭
.
Promosi sah sehingga 22 October 2017 😘❀

1πŸ’¬

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE??
.
.
Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni.
.
.
Amal highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau.
.
.
KELEBIHAN VITA-C PLUS
πŸ’– Perlindungan daripada sinar UV
πŸ’– Mengurangkan kesan sunburn
πŸ’– Membantu prevent masalah jerawat degil
πŸ’– Tona kulit lebih sekata
πŸ’– Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
πŸ’– Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau)
πŸ’– Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
πŸ’– Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
πŸ’– Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
πŸ’– Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
πŸ’– Kulit lebih glowing dan radiant
.
KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (πŸ‡GRAPESEEDπŸ‡)
πŸ‡Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ Melambatkan proses penuaan
.
Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya πŸ˜‰
.
.
Amalyna
0193261289
.
.
#shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

0πŸ’¬

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE??
.
.
Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni.
.
.
Amal highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau.
.
.
KELEBIHAN VITA-C PLUS
πŸ’– Perlindungan daripada sinar UV
πŸ’– Mengurangkan kesan sunburn
πŸ’– Membantu prevent masalah jerawat degil
πŸ’– Tona kulit lebih sekata
πŸ’– Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
πŸ’– Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau)
πŸ’– Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
πŸ’– Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
πŸ’– Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
πŸ’– Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
πŸ’– Kulit lebih glowing dan radiant
.
KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (πŸ‡GRAPESEEDπŸ‡)
πŸ‡Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
πŸ‡ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
πŸ‡ Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
πŸ‡ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
πŸ‡ Mengatasi masalah jeragat
πŸ‡ Boleh buat sebagai masker
πŸ‡ Melambatkan proses penuaan
.
Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya πŸ˜‰
.
.
Amalyna
0193261289
.
.
#shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

0πŸ’¬

TESTIMONI ❀️❀️ "Memang best pakai bum pant ni,bukan setakat pakai pergi gym je dah pakai pergi kerja juge sebab memang selesa 😘😘" Seronok dapat feedback macam ni.tengok je la sendiri gambar sebelum dan selepas pakai pant yg pengguna ni share dgn mummy.mmh meletop beza nye.dri bontot yg nampak agak rata dan jatuh terus naik tinggi dan bulat😘😘 Tanpa span dan padding semestinya.original bontot sendiri tau😘.tak cuba sendiri mmg xakan tahu hebatnye 😊

Hanya RM189 shj,semua org mampu dpt bontot seseksi kim k tau.tapi pastikan hanya bum pant by sara anna shj,yg lain mummy xjamin😘😘 Berminat meh la whatsapp mummy 01127595196 /
www.wasap.my/601127595196 ezu.
#mummyezu
#bumpantbysaraanna #sihat_cantik_bersama_ezu #trustedseller #testimonicusezu #bysaraanna #bumpants #bumpushup #korset #korsetajaib #korsetbysaraanna #freepostage #cod #codkl #codsubang #codampang #bazaarpaknil

0πŸ’¬

Hasil consume ESP, berjaya turunkan berat badan dan loose inch! ❀️.
.
Bagaimana ESP membantu untuk kurus? .
.
βœ…Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan.
.
βœ…Mempunyai kandungan kalori yang tinggi bagi setiap hidangan membantu mengurangkan rasa lapar dan mengawal mengawal Β nafsu makan (ESP; 110 kalori) . .
.
βœ…Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. Makanan yg mempunyai nilai GI ygΒ rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan lahan dan akan meningkatkan glukosaΒ dan hormon insulin secara berperingkat (Kandungan GI ESP: 39).
.
βœ…Tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori.
.
βœ…Soya bebas GMO.
.
βœ…Mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan.
.
Hubungi Aina untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
πŸ“¦ Postage hari hari .
🚘 COD Kuala Kangsar & Talang .
.
@ainasupplementsdiary
.
018 3150 300 ( WHATSAPP )
.
#shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleebangi #duckcosmetics #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #MiraFilzah #pingganviral #codkl #theyummyduck #mayabyNH #foreveryoungbyNH #duckscarves #theduckgroup #NHPINK

0πŸ’¬

ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER ! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯.
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: .
.
SEL β€”β€”> TISU ——–> ORGAN β€”β€”β€”> SISTEM .
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
.
βœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
βœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat .
βœ… Mempercepat penyembuhan luka .
βœ… Memberi rasa kenyang lebih lama .
βœ… Menganjalkan payu dara & punggung .
βœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
βœ… Memberikan lebih tenaga .
βœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
βœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
βœ… Menyihatkan kuku & rambut .
βœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah .
βœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
βœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
βœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
βœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@ainasupplementsdiary
Whatsapp : 018 3150300
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #NHPINK #shakleejb #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #MiraFilzah #pingganviral #codkl #mayabyNH #abanglongfadil2 #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #samsunggalaxynote8 #iphone8plus

0πŸ’¬

ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER ! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯.
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: .
.
SEL β€”β€”> TISU ——–> ORGAN β€”β€”β€”> SISTEM .
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
.
βœ… Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
βœ… Mengatasi masalah parut dan jeragat .
βœ… Mempercepat penyembuhan luka .
βœ… Memberi rasa kenyang lebih lama .
βœ… Menganjalkan payu dara & punggung .
βœ… Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
βœ… Memberikan lebih tenaga .
βœ… Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
βœ… Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
βœ… Menyihatkan kuku & rambut .
βœ… Menghaluskan tumit pecah / merekah .
βœ… Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
βœ… Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
βœ… Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
βœ… Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@ainasupplementsdiary
Whatsapp : 018 3150300
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #NHPINK #shakleejb #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #MiraFilzah #pingganviral #codkl #mayabyNH #abanglongfadil2 #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #samsunggalaxynote8 #iphone8plus

2πŸ’¬

BARANG BOEKπŸ”₯PAKAI MESTI CUN & STYLEπŸ”₯
—–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
πŸ’’BARANG CUN
-
πŸ”₯Vans Hi Ski 8
COPY ORI 1:1
πŸ’’Normal price:RM 199.00❌
πŸ’’Promo price:RM
155.00 SIAP POS❗️
πŸ’’Size : 36-44 EURO
- gambar detail ws
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJUπŸ‘ŒπŸ»
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
πŸ“²Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE.
-
#padusneakers #kasutmurah #kasutmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #adidasmalaysia #nikemalaysia #ultraboost #ultraboostuncaged #sandalmurah #sandalairjordan #sandalnewbalance #sandalsupreme #suprememalaysia #guccimalaysia #guccifloralmurah #guccibeemurah #padu #sayajual #sayabeli #jualbeli #cod #codkl #kasutfree #giveawaymalaysia -
Views all 11 comments

0πŸ’¬