#codkualalumpur

Hi uols.. Da makan? Da mandi? Haaa mandi tu jgn lupe cuci muke ea... Pkai facual scrub mmg terbaik uols.. Abes sume segale whitehead, blackheads hilang... Da settle sume sebelum tido jgn lupe pkai serum ea.. Smooth n glow je nnt muke uols... Nite2 sayang... 😘😘 #teamayujutawan
#bffmimybeauty
#MimyBeautyPakarKulitAnda
#yΓΌbeautycare
#yubeautycareproduk
#premierstokismbkl
#premierstokismbkualalumpur
#codkl
#codkualalumpur
#codpermaisuri #codcheras
#codalamdamai

0πŸ’¬

Loading...

.
.
RUBY SKINCARE SERIES
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream.
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

1πŸ’¬

Antara perkara yang ibu hamil risaukan setiap kali pegi check up ialah bacaan Hb rendah. Btul kan? Dengan SeriUmmi, Insha Allah takyah nak risau dah. Sebab susu ini diformulasikan daripada bahan2 yang kaya dengan vitamin C dan zat besi seperti tomato dan labu.
.
Ibu hamil cuma perlu minum 2 gelas susu seriummi setiap hari. Rasanya pun sedap, confirm tak mual πŸ˜‰
.
#seribellakualalumpur #seribellahukm #seribellacheras #seribellaampang #codhukm #codkualalumpur #codampang #codcheras #seriummi #susuibu #milkbooster

0πŸ’¬

Testimoni sendiri..
Jerawat gatai da kecut..da ilang merah da..hihi..
Memula lepas 2 hari da mengecut..tapi masih merah..pastu ni dah hari ke 4 lepas tumbuh jerawat tu..da pudar da merah2 tu..hihi..
Tapi naik pulak jerawat manja kat tepi dagu. Hahaha. Pantang la rambut berminyak sikit..abis jerawat kat situ naik..
Takpe takpe..hakak xrisau pun sbb cuci muka dgn scrub district ni jerawat tak ley dok lelama..hahaha..nanti dia hilangkan diri sendiri..kihkih.. 🀣

Nak try scrub district? Meh pm/dm..
Pre oder jar ok..next week da sampai.. #skincare #sayajual #jerawat #putih #bazarpaknil
#scrub #scrubmurah #scrubwajah #scrubmukadanbadan #scrubmalaysia #scrubmuka #scrublife #kualalumpur #putihdaridinding #scrubmagic #assalammualaikum #codkualalumpur #cod #kusam #jeragat #breakout #parut #freecod #flawless #moodrepublic #scrubpower #mukabersih #fazura #fattahaminz

7πŸ’¬

Loading...

Round Rattan Sling Bag
PRE ORDER
Free post within Peninsular .
Order and Pay before Friday 12noon 19.1.2018
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
Small - 15 cm (phone x muat)
Medium - 20cm (phone ok)
Large - 24cm tapi besar sgt utk buat handbag
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
@kerrykhalid @rockyxroad27
#slingbag #balislingbag #balihandbag #trustedreseller #malaysia #codkuantan #codkualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #bagmurahmalaysia #bagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #limitedoffer #codavailable #handbaglover #handbaglovers

0πŸ’¬

Round Rattan Sling Bag
PRE ORDER
Free post within Peninsular .
Order and Pay before Friday 12noon 19.1.2018
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
Small - 15 cm (phone x muat)
Medium - 20cm (phone ok)
Large - 24cm tapi besar sgt utk buat handbag
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
@kerrykhalid @rockyxroad27
#slingbag #balislingbag #balihandbag #trustedreseller #malaysia #codkuantan #codkualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #bagmurahmalaysia #bagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #limitedoffer #codavailable #handbaglover #handbaglovers

0πŸ’¬

Round Rattan Sling Bag
PRE ORDER
Free post within Peninsular .
Order and Pay before Friday 12noon 19.1.2018
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
Small - 15 cm (phone x muat)
Medium - 20cm (phone ok)
Large - 24cm tapi besar sgt utk buat handbag
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
@kerrykhalid @rockyxroad27
#slingbag #balislingbag #balihandbag #trustedreseller #malaysia #codkuantan #codkualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #bagmurahmalaysia #bagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #limitedoffer #codavailable #handbaglover #handbaglovers

2πŸ’¬

Loading...

Round Rattan Sling Bag
PRE ORDER
Free post within Peninsular .
Order and Pay before Friday 12noon 19.1.2018
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
Small - 15 cm (phone x muat)
Medium - 20cm (phone ok)
Large - 24cm tapi besar sgt utk buat handbag
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
@kerrykhalid @rockyxroad27
#slingbag #balislingbag #balihandbag #trustedreseller #malaysia #codkuantan #codkualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #bagmurahmalaysia #bagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #limitedoffer #codavailable #handbaglover #handbaglovers

0πŸ’¬

Round Rattan Sling Bag
PRE ORDER
Free post within Peninsular .
Order and Pay before Friday 12noon 19.1.2018
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
Small - 15 cm (phone x muat)
Medium - 20cm (phone ok)
Large - 24cm tapi besar sgt utk buat handbag
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
@kerrykhalid @rockyxroad27
#slingbag #balislingbag #balihandbag #trustedreseller #malaysia #codkuantan #codkualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #bagmurahmalaysia #bagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #limitedoffer #codavailable #handbaglover #handbaglovers

0πŸ’¬

πŸ”₯ PROMO TRULUM SYNERGY πŸ”₯
πŸ“² HUB WA 082-1111-799-65 atau klik link bit.ly/klik-to-chat
.
πŸ“Œ PRODUK DIJAMIN ASLI dan TERPERCAYA
.
.
TrulΕ«m mengandung sari2 alami Tanpa Bahan Pengawet (Paraben Free) yang membuat Anda tidak perlu kuatir apapun jenis kulit Anda, baik laki ataupun perempuan. Mengandung PROBIOTIK alami meningkatkan ketebalan kulit dan meremajakan untuk membuatnya lebih cerah dan memukau.
.
.
βœ”οΈ Produk ini sangat mengagumkan karena menggabungkan 5 produk menjadi 1 (All In One Ampulle) :
β€’ Toner
β€’ Day Cream
β€’ Bright Serum
β€’ Eye Cream
β€’ Night Cream
.
.
βœ”οΈ Manfaat Trulum :
β€’ Anti Keriput
β€’ Memutihkan Kulit dan Membuatnya Cerah Secara Alami
β€’ Melembabkan dan Membuat Kulit Lebih Kenyal Serta Halus
β€’ Membantu Menyamarkan & Menghilangkan Flek Secara Bertahap
β€’ Membantu Menghilang Jarawat & Bekas/Bopeng Jerawat
β€’ Kesehatan Kulit Wajah Untuk Semua Usia
.
Sehingga Anda tidak perlu lagi repot2 lagi untuk merawat kulit wajah Anda. Cukup 1 produk untuk 5 manfaat. Praktis!
.
.
➰ CARA PAKAI :
Pemakaian TrulΕ«m ini sangatlah mudah cukup, ambil TrulΓΉm dari botolnya secukupnya, usapkan dan pijat ke area wajah yang membutuhkan perawatan, tepuk2 agar meresap ke dalam wajah.
.
.
βœ”οΈ BAHAN DASAR
β€’ Niacinamide, yang membuat kulit tampak lebih putih dan lebih cerah β€’ Adenosida, memberikan manfaat sebagai anti keriput
β€’ Ekstrak daun Jojoba, yang meningkatkan kesehatan kulit
β€’ Vitamin C, yang sangat mudah diserap dan membantu memperbaiki kondisi kulit
β€’ Ganggang merah, yang berperan sebagai emolien, dapat melembabkan kulit, tanpa minyak
.
.
Note:
πŸ‘‰ Cocok untuk semua jenis kulit wanita dan pria Aman untuk penderita alergi
.
www.trulum.artisehat.com
.
.
#trulum #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #cod #codkualalumpur #kualalumpur #agenwanted #kulitberminyak #dropshipwanted #cantiknatural #nomakeup #hnbody #bodyhn #bodywhitening #lotionhn #lotionhnbpom #pemutihtubuh #hnbodycare #hnbodywhitening #whiteninglotion #whiteningbody #hnlotion #pelembabkulit #cantikalami #kulitcantik #kulitalami #cantiksehat #krimracik

1πŸ’¬

Loading...

.
.
Kelebihan Elysian Booster Serum

1- Mencerahkan kulit gelap dan kusam
2- Menghilangkan masalah kulit kering dan berminyak
3- Menjadikan kulit lembap dan anjal
4- Mengurangkan jeragat/ Melasma
5- Menghilangkan masalah kulit tak sekata
6- Menghilangkan semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir)
7- Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk dihilangkan)
8- Mengurangkan eye bag bawah mata
9- Menghilangkan oil seed/ kolestrol bawah mata.
10- Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur.
11- Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus)
12- Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka
13- Eczema,ruam,nappy rash (baby)
14- Kulit sensitif
15- Kawah/lubang pada muka
.
=================
Info Booster Serum
=================
βœ”οΈ pembuatan dengan teknologi nano Germany
βœ”οΈ mendapat pengiktirafan HALAL
βœ”οΈ mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
βœ”οΈ sesuai untuk bayi/ibu mengandung
βœ”οΈ Produk dari bahan semulajadi

Hanya Rm85 untuk semua kebaikan Elysian Booster Serum ni

1πŸ’¬

Round Rattan Sling Bag
PRE ORDER
Free post within Peninsular .
Order and Pay before Friday 12noon 19.1.2018
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
Small - 15 cm (phone x muat)
Medium - 20cm (phone ok)
Large - 24cm tapi besar sgt utk buat handbag
.
DM or whatsapp 012-724-0123
.
@kerrykhalid @rockyxroad27
#slingbag #balislingbag #balihandbag #trustedreseller #malaysia #codkuantan #codkualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #bagmurahmalaysia #bagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #limitedoffer #codavailable #handbaglover #handbaglovers

3πŸ’¬

KULIT MUKA LEMBAP AKAN LAMBATKAN KESAN PENUAAN TAU..πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
🚘COD : Petaling Jaya ( Taman Maju Jaya, Taman Medan, Sri Manja, Taman Datuk Harun, PJCC, Sunway, Bangsar, UM, PPUM, OUG, Klang Lama, Kampung Lindungan, Pantai Dalam )
.
.
πŸ“²Whatshp : +60139458332 atau click link di bio utk fast reply..

1πŸ’¬

Loading...

Ikhtiar rawat masalah haid dengan hanya makan vitamin.

Vitamin B17 yang terdapat didalam biji aprikot mampu membantu para wanita untuk mendapatkan period yang normal.

Kapsul Biji Aprikot Ndlife.
Paling murah dipasaran RM50.
Lulus KKM, Halal.
Tiada campuran bahan kimia.
. .
.
⏩ 013-372 5825
⏩ 013-372 5825
⏩ 013-372 5825

#kapsulbijiaprikot #vitaminb17 #bijiaprikot #aprikotNdlife #rawatkanser #rawatcyst #rawatfibroid #rawatmasalahwanita
#kepong #selayang #batucaves #damansara #bandarbarubangi #stokisNdlife #agendiperlukan #suplementkesihatan #suplementkesihatan #makanantambahan #masalahhaid #sakitsendi #senggugutteruk #testimonicystndlife #damansaradamai #kualalumpur #ndlifeKL #codKL #codKeramat #codAmpang #codkualalumpur

0πŸ’¬

PURSE PERFUME 20ML
RM 70 (12pcs)
RM 260 (48pcs)
RM 480 (96pcs)
.
VICTORIA'S SECRET BODY MIST 250ML - V BOTTLE
1 Bottle: RM 15.00
3 Bottles: RM 40.00
18 Bottles: RM 10.00
.
VICTORIA'S SECRET BODY MIST 250ML - V BOTTLE SPECIAL
1 Bottles: RM 20.00
3 Bottles: RM 55.00
18 Bottles: RM 310.00
.
VICTORIA'S SECRET BODY MIST 250ML - ROUND BOTTLE
1 Bottles: RM 20.00
3 Bottles: RM 55.00
18 Bottles: RM 310.00
.
VICTORIA'S SECRET BODY MIST 250ML - SQUARE BOTTLE SPECIAL
1 Bottles: RM 30.00
3 Bottles: RM 85.00
18 Bottles: RM 450.00
.
VICTORIA'S SECRET BODY MIST 250ML - BOMBSHELL
1 Bottles: RM 30.00
3 Bottles: RM 85.00
18 Bottles: RM 450.00
.
PATI - NON ALCOHOL 3ML
RM 10.00 (1pc)
RM 25.00 (3pcs)
RM 70.00 (12pcs)
.
FREE POSTAGE FOR ORIGINAL BOX, ORIGINAL TESTER, DE'XANDRA CLEARANCE, NEW DE'XANDRA ‼️
.
Whatsapp cepat sebelum SALE BERAKHIR.
+6013 241 2694
.
#codkl
#codkualalumpur
#freecod
#perfume
#purseperfume
#pursespray
#pocketperfume
#perfumemurah
#perfumeborong
#purseperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualmurah

0πŸ’¬

Masalah Longgar faraj?? JSP juga dapat mengatasi dengan kesan yang cepat dan menakjubkan... Hanya 1 biji insert kembali dara...serta dapat mencuci dalaman untuk membuang lebihan kotoran dalam dinding faraj.

WHATSAPP 0124547983

#ajimaura #terapiinstagram
#jamulagendaayu
#jamumontokayu
#jamuseripemikat
#jamukampung
#jamubersalin
#jamusubur
#jamudalampantang
#awetmuda
#jamuanakdara
#codkualalumpur
#codkedah
#bazarpaknil
#agentkualalumpur
#jamuketat
#jamupikatsuami
#clv
#jamuketatmelekat
#jamuwanita
#clvjla #clvjma #clvjsp
#sayamakan
#sayajual
#jamuviraljsp
#jamuterlajaklaris
#jamuinsert
#jamumakbidan
#jamumakandaninsert

1πŸ’¬

Loading...

Nah sis belanja cara pengambilan seriummi:
βœ”οΈ Masukkan 2 sudu (25g) serbuk susu #seriummi ke dalam 150ml air suam yg telah dididihkan
βœ”οΈ Bancuh hingga sebati
βœ”οΈ Siap ! .
Senang kan? πŸ˜‰
Whatsapp 01160633582 sekarang !

2πŸ’¬

.
πŸ’–KELEBIHAN BRUSH DYXYπŸ’– βœ”οΈBulunya sintetik
βœ”οΈ Tak sama mcm brush lain
βœ”οΈbulu2 dia x mudah tercabut
βœ”οΈbulu lembut
βœ”οΈcara nak guna hanya perlu dap dap je
βœ”οΈbccream lebih jimat bila guna dyxy brush
βœ”οΈlebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
πŸ“²πŸ“² 012.9292185
.
#bccreamoriginal
#bccreamdyxy
#bccreambydyana
#agentwanted
#dropshipwanted
#tamansrimurni
#freepos
#jomcantik
#gebu
#freecod
#teamERNIRIFFIN
#stokisdyxy
#stokisdyxyselayang
#sayajualonline
#boothdyxy
#aurainsta
#dyxyviral
#dyxyjalantar
#teamdyxy
#godyxy
#dyxyviral
#sayajualonline
#codkualalumpur
#dyxydamansara
#helena
#bccreammurah
#cantikgebu
#awakcantik
#sayajualprodukkecantikan
#kotadamansara

0πŸ’¬

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
BUKAN SEKADAR SAMBAL
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
βœ… PERENCAH MASAKAN
"Saya ni berjauhan dengan isteri.
Saya guna #sambalhitampahang Suuci dalam masakan bujang saya, Goreng Sayur, Campur dalam Telur pon sedaaap! saya ada simpan sebotol di pejabat juga,makan dengan apa saje sedap!" Razali - Sandakan.Sabah
.
βœ… BUNGKUSAN EKSLUSIF
Di datangkan dalam botol kaca yang KEMAS,HYGENE & MUDAH SIMPAN SEMULA. Nak bawa kemana-mana takkan tumpah atau meleleh.
Sesuai juga di jadikan BUAH TANGAN & PRODUK HAMPER.
.
βœ… BUKA,MAKAN & SIMPAN
Semudah 1.2.3 !
Botolnya boleh diguna semula untuk tujuan penyimpanan.
.
βœ… 100% KUALITI TERJAMIN
Di adun dan di proses menggunakan bahan bahan terpilih dan BEBAS MSG,GULA PUTIH, BAHAN PENGAWET & PEWARNA TAMBAHAN.
.
βœ… TAHAN LAMA.
Tamat Tempoh sehingga 1 tahun
( biasanya x sampai 3 hari dah abis)
Melalui proses 'PASTEUR' untuk menjamin KETAHANAN TEMPOH HAYAT & kesegaran rasa.
.
Mesti dah tak sabar nak rasa kan?
Nak tau lagi???
Nak tahu kenalah CUBA sendiri ! ! !
.
Nak ORDER??
Sabar dulu
Eh Ada OFFER laa!!
.
=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=
OFFER ! OFFER ! OFFER ! OFFER !
=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=
Beli 1 jar pada RM15.90 sahaja !
Harga NORMAL RM17.00 tau.
( tidak termasuk postage ) ** Offer ini untuk Semenanjung sahaja, terus hubungi 012 2741917 #sambalhitampahang #suuci
#sambalpedas
#sambalviral#sambalhitampahang#codkualalumpur#sambalhitam#codpj#codklsentral#sambalpedas#resepimudah
#jalanjalancarimakan#sambalhitamsedap#agentpantaidalam#agenpj#resepimudah
#lunchbox#sambalpedassedap#sambal#restoran
#restoranmurah#deliverykl
#ppum#ktm#rtm#kerajaan
#lunchpack#fooddeliverykl

0πŸ’¬

Buat Sandwich Sambal hitam macam ni pun sodap tau.! Roti +Salad +Telur Mata + Sambal Hitam

FUH!! Berasap tau. Mak mertua lalu pun buat tak nampak tauπŸ˜‚ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SUSAH KE NAK CARI SAMBAL PAHANG NI?

Kami ada agent seluruh Malaysia termasuk Sarawak tau. Kalau nak pos pun boleh ya

Kalau area Kl ^ PJ..wassp 012 274 1917

#sambalhitampahang
#codkualalumpur
#sambalhitamkl#sambalpedas#sambalpahang#patin#jalanjalancarimakan #makan#makandimana#makan#ibuhamil #makanansedap#restoranmurah#patin#ikanbakar#masakapahariini#sambalgoreng#sambalpedas#ibuhamil#menupantang#menusahur#menusedap#menuringkas#keklapis #sambalviral#angkasapuri#kedaimakan#restoran#resepi#kek#sayajual#fooddelivery#mangkuktingkat#bento#makanansedap

0πŸ’¬

open oder chewies brownies cod sekitar kuala lumpur pada hujung febuary ini

chewies brownies
(mini pack) sekali topping RM10 sahaja

pickup di> Pudu,cheras,bukit bintang

boleh wssp utk lock oder😘
011 61538049

#codkualalumpur #browniesrm10 #browniesminipack #browniesmurah #brownieskedut

0πŸ’¬

Cantik tak color puree ni? 😍

Hijau hijau gituuuπŸ’šπŸ’šπŸ’š Meh Mommy nak share resepi puree yang simple ni

Apple Spinach Puree 🍎

2 biji epal size sederhana
3 sudu besar spinach powder

Cara Cara:

Memula kupas kulit epal & steam apple sehingga lembut

Dah lembut masuk dlm blender & letak spinach powder. Blend bersama dengan applet hingga lembut.

Kalau ada mommies2 yang nak campur susu ibu pun boleh πŸ˜‹

Senang kan buat puree ni😍

Nanti dah cuba inform Mommy ya😊

#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #codkualalumpur #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #babyliciousbymumyrara #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia

0πŸ’¬

Terima Kasih Cik Farhani sudi share video ni dgn akk.
Demam demam pun nak makan sambal hitam buat selera kan.. 😊

Katanya tak payah gigih nak pegi pahang dah..beli je ngn akk..hi..hi @sambalhitamviral

Yang mana dekat dan runner tak busy akan dapat cepat tau. Yang mana jauh sikit akk ambil masa susun jadual penghantaran ya. InsyaAllah cuba yang terbaik buat semua.

Sabar ye semua penggemar sambal.
#sambalhitampahang
#codkualalumpur
#codpj

0πŸ’¬

Terima Kasih Sayang sayang yang mencuba #sambalhitamviral .

Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU
Makan macam tu saja pun sedap tau !

Makan sambal hitam dengan apa pun boleh.

Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza

012 274 1917

012 274 1917

012 274 1917

#sambalhitampahang
#codkualalumpur#midvalley#bangsarsouth#sambalpahang
#sambalhitamkl#sambalpedas#sambalpahang#patin#jalanjalancarimakan #makan#makandimana#makan#ibuhamil #makanansedap#restoranmurah#sambalviral#sambalhitamviral #sambalviral#angkasapuri#kedaimakan#restoran#resepi#kek#sayajual#fooddelivery#mangkuktingkat#bento#makanansedap

0πŸ’¬

Terima Kasih Sayang sayang yang mencuba #sambalhitamviral .

Makan sekali pasti nak lagi.😊😊😊Tak cukup SEBOTOL PASTI REPEAT ORDER TAU
Makan macam tu saja pun sedap tau !

Makan sambal hitam dengan apa pun boleh.

Nak dapatkan segera?.. Hubungi Fiza

012 274 1917

012 274 1917

012 274 1917

#sambalhitampahang
#codkualalumpur#midvalley#bangsarsouth#sambalpahang
#sambalhitamkl#sambalpedas#sambalpahang#patin#jalanjalancarimakan #makan#makandimana#makan#ibuhamil #makanansedap#restoranmurah#sambalviral#sambalhitamviral #sambalviral#angkasapuri#kedaimakan#restoran#resepi#kek#sayajual#fooddelivery#mangkuktingkat#bento#makanansedap

0πŸ’¬

Cantik Nyaaa Warna Diaaa ! Siapa Yangg Ta Cuba Lagi nI ? Rugi Sangad , Baunya Wangi Satu Bilik bOleh Bau . Scrubnya Padat . Jimat Pula Tu , pakai Sikit Je Dha Cukup Untuk Tonyoh Satu mUka Untuk Dapatkan Kulit Sihat Dan Bersih . Rugi Weh Rugi Ta cUba Ni .. Tak Menyesal Punya Confirm Jamin 100% Tauuu
#scrubbadan #scrubdistrict #parutjeragat #parutjerawat #rashes #rocksalt #lemonscrub #dailylife #routine #codkualalumpur #codshahalam #kecantikan #scrublover #kulitkusam #oilyskin #dryskin #combinantionskin

1πŸ’¬

πŸ’₯Instant 3 in 1 White Rice Chicken CarrotπŸ’₯

Nampak tak kaler oren tu? Yes semua babyfood kita ni TAKDE CAMPUR APA2 PEWARNA, PERASA & PENGAWET. Warna yang ada tu dari carrots yang kita guna tu kaler dia tak berapa nak oren 😊

Mommies yang ada masalah bawa baby travel atau risau baby makan apa kat rumah pengasuh boleh try our Instant 3 in 1 ni. Amat mudah cara penyediaannya πŸ˜‰

Whatsapp 01126837357 Mommy G atau klik link kat profile ya untuk sebarang pertanyaan 😊

#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #codkualalumpur #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #babyliciousbymumyrara #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia

0πŸ’¬

Siapa Je Tak Tergoda Dengan Warna'Warna Dia 😍 Cantik Bukan ? Kalau Dha Tergoda Dengan Warna Dia . Apatah Lagi Kalau Cuba Pakai Scrubdistrict Ni Mesti Double Triple Tergoda Diaa πŸ’•

#scrubbadan #scrubdistrict #codkualalumpur #codsubang #codshahalam #scrubdistrictkoreaterlajaklaris #scrubdistrictfeedback #parutjerawat #parutjeragat #rashes

2πŸ’¬