#codlangkawi

GEMUK SELEPAS BERSALIN?
.
Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭
.
Lagi kerap bersalin lagi menurun tahap metabolisma seseorang tuh ? Ke ain seorang jew macam tuh?πŸ˜… nak turunkan 1kg pun susah walau diet x makan nasi. .
Mcm mana nk maintain kurus dan ramping walau lepas bersalin? Mcm mana nk control mkn nafsu makan yang dasyat tuh?
Alah senang uolls, consume #COCO S jew.
Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume πŸ˜‹.
.
.
Coco s minuman coklat yang bakar lemak kita 10x lbh cpt dan pantas. Meningkatkan metabolisma dan juga mengawal selera makan kita. Rugi sangat siapa yang belum cuba coco s ni.
.
.
Klik2 link bio ig
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

2πŸ’¬

GEMUK SELEPAS BERSALIN?
.
Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭
.
Lagi kerap bersalin lagi menurun tahap metabolisma seseorang tuh ? Ke ain seorang jew macam tuh?πŸ˜… nak turunkan 1kg pun susah walau diet x makan nasi. .
Mcm mana nk maintain kurus dan ramping walau lepas bersalin? Mcm mana nk control mkn nafsu makan yang dasyat tuh?
Alah senang uolls, consume #COCO S jew.
Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume πŸ˜‹.
.
.
Coco s minuman coklat yang bakar lemak kita 10x lbh cpt dan pantas. Meningkatkan metabolisma dan juga mengawal selera makan kita. Rugi sangat siapa yang belum cuba coco s ni.
.
.
Klik2 link bio ig
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

0πŸ’¬

Retis miera pun dapat bodygoals dah😘
.
.
SEBAB PERLU ANDA KURUS !πŸ˜‹β˜ΊοΈπŸ˜Ά
-
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
-
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
-
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
-
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak
-
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi
-
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
-
Haaaa tunggu apa lagi uolss?? BODYDREAM COCO S ni boleh didapati dengan harga berpatutan setanding resultnya.
.
Jom cuba BODYDREAM, confirm KURUS dlm 2 minggu sebanyak 3kg hingga 6kg dear.
.
Jom cuba amalkan BODYDREAM Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺️
.
βœ”οΈFREE POS
βœ”οΈFREE GIFT
βœ”οΈFREE TIPS DAN MONITOR SEHINGGA KURUS
.
Sis memang betul2 BODYDREAM. COZ X PAYAH DIET BOLEH SLIMMN UOLLLLL.
.
.
PROMOSI FREE SHAKER DAPATKAN SEGERA !
Sape cepat dia dapat! STOK SHAKER TERHADDD
.
Tahun baru πŸŽ‰
Azam baru πŸ’ͺ🏻
Body baru πŸ’ƒπŸ» WhatsAap
0142420268

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

0πŸ’¬

Loading...

SEBAB PERLU ANDA KURUS !πŸ˜‹β˜ΊοΈπŸ˜Ά
-
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺️.
-
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju β€˜sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
-
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
-
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak
-
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi
-
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
-
Haaaa tunggu apa lagi uolss?? BODYDREAM COCO S ni boleh didapati dengan harga berpatutan setanding resultnya.
.
Jom cuba BODYDREAM, confirm KURUS dlm 2 minggu sebanyak 3kg hingga 6kg dear.
.
Jom cuba amalkan BODYDREAM Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺️
.
βœ”οΈFREE POS
βœ”οΈFREE GIFT
βœ”οΈFREE TIPS DAN MONITOR SEHINGGA KURUS
.
Sis memang betul2 BODYDREAM. COZ X PAYAH DIET BOLEH SLIMMN UOLLLLL.
.
.
PROMOSI FREE SHAKER DAPATKAN SEGERA !
Sape cepat dia dapat! STOK SHAKER TERHADDD
.
Tahun baru πŸŽ‰
Azam baru πŸ’ͺ🏻
Body baru πŸ’ƒπŸ»
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

0πŸ’¬

SIAPA MACAM NI ANGKAT TANGAN..πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
.
Bukan perempuan je, lelaki pun sama rasanya.πŸ˜‚
.
Bagi yang nak kurus tapi masih blur2 tak tau cara yang betul tu boleh la korang cuba set bodydream ni. .
In shaa Allah sis akan guide uols & share tips berkesan utk kurus dalam masa 2 minggu.
.
.
Eh 2minggu kalau korang boleh loss 3kg hingga 6kg banyakkan tu?
Tanpa diet dan senaman ok 😘
.
Semestinya juga tanpa kesan sampingan.
Wassap 017 545 9706/klik link di bio
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #makanansihat #semangatkurus #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur

0πŸ’¬

Ramai yang susah nak control makan, especially rice.
.
.
Sama lah kita. Lagi lagi Nasi Padang πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ But, worry not to my friend, Coco S boleh settle kes ni.
.
.
Your weight still boleh turun banyak walaupun makan nasi. .
.
Yes, kurus dengan Bodydream "TANPA PANTANG", maksudnya, korang boleh makan anything tapi berpada pada la bukan melantak tiba tiba 14 pinggan.
.
.
Bila minum Coco S ni, automatic kita akan rasa lebih kenyang dan selera terkawal.
.
.
Jumlah pengambilan makanan akan menjadi separuh daripada jumlah yang biasa kita ambil. Besides that, 1 sachet Coco S, bakar lemak sehingga 300cals.
.
.
Highly recommended untuk korang yang memang susah nak kawal selera makan. Belum cuba, belum tau.
.
.
Sekarang promosi beli 1box percuma 1 shaker bodydream.. stok shaker adalah terhadd dear.
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

1πŸ’¬

Loading...

MUKA BULAT PUN JADI RUNCING
.
.
bodydream coco s bukan sahaja menurunkan berat badan saja tau.. Malah mengecilkan secara solid bahagian2 badan korang yang bermasalah
.
.
Contoh paling nampak peha pinggul dan lengan.
Yang paling best muka bulat pun dah jadi makin runcingg muncing tau
.
.
sis pun x taw nak cakap apa lagi utk korang percaya ckp sis ni.. Korang kena cuba bodydream sekarang juga utk alami semua perubahan tu semua
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SISπŸ‘ΈπŸ»
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SISπŸ‘ΈπŸ»
. ☎️+601112521626☎️
☎️+601112521626☎️
☎️+601112521626☎️
.

#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusselamat #kuruslangsing #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #makanansihat #semangatkurus #kuruscepat #stokiskedah #stokis #codlangkawi #codkualalumpur #codperak #codjohor #igshop #bazarpaknil

1πŸ’¬

Anda mampu capai body goal impian anda:).
.
.
Kebanyakan wanita akan gemuk dan berisi selepas melahirkan anak.
Kadang-kadang cuba diet tak makan nasi, tak minum manis tapi3 berat masih tak turun kan.
.
.
Ada setengah orang tuh berat makin naik ada lah πŸ˜‚
.
Jangan risau. Kan coco s ada. 1box sahaja anda mampu loss berkilo. .
πŸ›‡Tanpa diet
πŸ›‡Tanpa pantang
πŸ›‡Tanpa kesan sampingan.
.
.
Yang penting korang minum air kosong 3liter sehari.
Nak kurus curvy πŸ‘™ kena la berusaha sikit. .
.
Teringin nak kurus curvy fit? Jom la cuba coco slim.
Makan macam king tapi badan mcm queen.
.
.
Wassap 0142420268 atau korang klik2 ja link di bio .
#bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan

1πŸ’¬

Kalau seluar dah tak muat.. Baju dah tak bole butang..sila rujuk table ni ya? Jangan risau bodydream kan ada😊😊
.

Jadi jangan buang masa... lagi cepat korang order..lagi cepat bole minum..LAGI PANTAS BOLE KURUSS. .πŸ‘™πŸ‘™πŸ’ͺ πŸ“±017 5131608
πŸ“±017 5131608
πŸ“±017 5131608

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

0πŸ’¬

Loading...

Kalau seluar dah tak muat.. Baju dah tak bole butang..sila rujuk table ni ya? Jangan risau bodydream kan ada😊😊
.

Jadi jangan buang masa... lagi cepat korang order..lagi cepat bole minum..LAGI PANTAS BOLE KURUSS. .πŸ‘™πŸ‘™πŸ’ͺ . πŸ“±017 5131608
πŸ“±017 5131608
πŸ“±017 5131608

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

1πŸ’¬

19 KILO LOSS DALAM MASA 2BULAN.
.
.
Wauuu. Diet sendiri pun x dapat result macam ni lah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Tapi dengan coco s.
Uollss minum 1 cawan selepas heavy breakfast mampu loss berkilo dalam masa 2minggu sahaja.
.
.
Bayangkan 1box coco s tuh korang boleh loss sebanyak 3kg hingga 6kg.
Waaauuuu bnyakkkan.
Jadi tunggu apa lagi. .
.
Grabbb coco s sekarang dan korang mampu kurus sebelum masuk tahun baru.
.
.
Wassap 017 545 9706/klik link di bio
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan

0πŸ’¬

Waaau.
.
.
Ramainya grabb 1box percuma shaker bodydream. Yes untuk awal tahun ni kami buat 1box pun uollsss dah dpt shaker bodydream taw. .
.
Tapi stok shaker sangat terhadddd. Jadi huryy up guyys. Cepat beli dapat hadiah comel ni 😘
.
.
Coco s untuk orang suka makan tapi nak kurussss 😍 uollls boleh makan tapi masih boleh kurus curvyyy lagi.
.
.
Kalau nk join postage today klik2 link bio ig ni. .
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

2πŸ’¬

Loading...

Coco-S Bawak jangan tak bawak! πŸ˜‰
Ha sampai merayu-rayu Coco-S ni nak tolong uols kurus! πŸ’ƒ
Nanti senang! Takde la resah gelisah nak makan yang berat2! 😁
Order air panas/suam, lepas makan, terus bancuh 1 sachet Coco-S ni!
MUDAH bukan?? 😁
.
TAK PAYAH MALU2!
JOM! ORDER SEKARANG! MiNN
πŸ“±017-5131608
πŸ“±017-5131608
πŸ“±017-5131608

DM kat IG pun boleh!
@cocoslimming_fibermax

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

2πŸ’¬

SANGAT SEDAP! πŸ’œπŸ˜
.
Kalau TAK MINUM sehari, mcm TAK SAH kan?! 😁
Yang paling best tak perlu patang! 😘
MAKAN jer tapiiii....BERAT TETAP TURUN! πŸ’ƒπŸ½
.
CoCo S BOLEH MENEGANGKAN KULIT yg KENDUR!
.
Haa CUBA dulu baru tau!
.
CEPAT ORDER dengan MiNN πŸ˜‰ !
.
Whatsapp sekarang!
.
πŸ“² 017-5131608
.
πŸ“² 017-5131608
.
πŸ“² 017-5131608
.
FREE POSTAGE : YES! βœ”οΈ
.
FREE GIFT : YES! 🎁
.
POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS! πŸ’ƒ
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

0πŸ’¬

Loading...

JANGAN LUPA!
LEPAS SARAPAN , MiNUM CoCo S! β˜•οΈ
.
CANTiK & SiHAT DENGAN COCO S! πŸ’ͺ🏼
.
Nak ORDER?? πŸ˜‰
.
Dm @cocoslimming_fibermax
atau
boleh Whatsapp MiNN sekarang!
.
πŸ“² 017-5131608
.
πŸ“² 017-5131608
.
πŸ“² 017-5131608
.
FREE POSTAGE : YES! βœ”οΈ
.
FREE GIFT : YES! 🎁
.
POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS! πŸ’ƒ
.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

1πŸ’¬

Selamat pagi!. Selamat berhujung minggu.
.
.
Bila mention hujung minggu ni of course kita kan suka makan macam king. .
.
Dah tuh mulalah berat makin naik lah. Spare tyer yng bnyk lah. Badan jadi malas lah. .
.
Jangan risau..coco s kan ada. Ambil selepas heavy breakfast. Comfirm meletop badan uollss.
Yang perempuan jadi curvy s shape. Yang laki jadi tough sado gituu.
.
.
Rugi sangat sapa belum grabbb lagi coco s ni. Sekarang promosi beli 1box percuma 1 shaker..stok shaker adalah terhad......
.
.
First payment first serve 😘
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

2πŸ’¬

Terus terang tak perasan pun tercomel sebegitu rupaaa.. 🀣
.
Niat nak kuruskan pipi, tiba2 bukan pipi ja terkurus, badan ter s shaping pulak. No need for bengkung2 gituuu..
.
Lemak2 tepi perut dah beralih arah.Minum coco s saja dh mcm pergi gym.. jimat masa kan ?? .
Siapa ckp gemuk tu buruk 😀 tak betul ok. Mana2 pun ok je sebenarnya depends orang lah. Kalau ely nk kurus slimfit sbb bila pakai baju apapun nmpk cntik & tak payah pening pilih size..
.
Korang mcmana pulak ?? .
Wassap / klik link kt bio .
.
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS .
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codlangkawi

2πŸ’¬

Loading...

FIBERMAX
CUT & DETOX
.
.
Kekalkan berat badan ideal dengan FIBERMAX
Kurus & lawas lepas amalkan secara konsisten
.
Minum selepas makan malam atau sebelum tidur
Konfem keesokannya semua toksin-toksin dan sisa
makanan yang melekat dalam badan akan dikeluarkan
.
Jom order dengan saya min
017 5131608 atau korang klik3 link di bio ig.

#fibermaxbodydreammurah #fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #cutandetox #detox #detoxmurah #bodydreamlangkawi #codlangkawi

0πŸ’¬

#Repost @ainulaishah
・・・
Hi everyone! Other than my gym routine,I maintain my body shape & weight with Bodydream Coco S. Since everyone is talking about this superb product,I would also want to highlight extra benefits of Coco S. I feel more energetic through out the day and hey,look at my smile! Thank You Bodydream. Guys,let's try! πŸ’‹
.

WASAP SAYA 017 5131608
TEKAN LINK KAT BIO JEπŸ‘†
.

#bodydreammalaysia #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreammurah #cocoslimmingjohor #cocoslimmingbatupahat #cocoslimmingmurah #kurustanpasedar #kurussado #cocoslimmingdrink #postageeveryday #instaboomakademi #fibermax #detox #bodydreamfibermax #misikuruslepaspantang #misikurus #tipspantang #mummygojes #jomkurus #tipskurus #barangbaby #makananberpantang #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaronline #barangmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #codlangkawi

0πŸ’¬

5 SEBAB ANDA PERLU MEMILIH #BODYDREAM COCO S.
.

PERTAMA
πŸ‘‰NAK KURUS TANPA PANTANG.
.

KEDUA
πŸ‘‰NAK KURUS TANPA DIET.
Makan sahaja seperti biasa.
.

KETIGA
πŸ‘‰NAK KURUS TANPA TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE.
Makan jew makanan kegemaran korang.
.

KEEMPAT
πŸ‘‰NAK KURUS TANPA JEJASKAN ASET.
Kurus secara solid dan fit.
.

KELIMA
πŸ‘‰NAK KURUS TANPA SENAMAN.
x perlu senaman berat untuk kurus. Minum coco slim sahaja.
.

JADI TUNGGU APA LAGI??
.

ORDER LAJU2 UNTUK DAPATKAN BENTUK BADAN IDAMAN ANDA!!!
.

WASAP 017 5131608
TEKAN LINK KAT BIO JEπŸ‘†
.

#bodydreammalaysia #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreammurah #cocoslimmingjohor #cocoslimmingbatupahat #cocoslimmingmurah #kurustanpasedar #kurussado #cocoslimmingdrink #postageeveryday #instaboomakademi #fibermax #detox #bodydreamfibermax #misikuruslepaspantang #misikurus #tipspantang #mummygojes #jomkurus #tipskurus #barangbaby #makananberpantang #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaronline #barangmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #codlangkawi

1πŸ’¬

Ni betul2 dasyat testimoni..
😱😱😱 1 box sahaja total loss 15.8kg taww.
Betul2 consume ni. X minum air ais.

Air suam saja dan kurangkan makanan manis.

Sekarang repeat oder 2 box lagi! Wahhh nanti raya orang x kenal dah sis ni.
Makin cntik gojes slim solid bersama coco!

Uolsss x kan nak gigit jari simpan lemak πŸ™„

Jom consume coco slim. Buktikan korang mampu slim

Wassap 017 5131608

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

5πŸ’¬

7SACHET COCO 3KILO LOSS!. banyaknyaa uollss.
Abang3 kakak3 yang mana ada masalah kegemukan boleh cuba coco slimming!. Korang kurus tanpa sedar. Tanpa jejaskan aset dan juga tidak menggelebeh.

Lulusan kkm dan tiada kesan sampingan.
Minuman hot coklat untuk kurus no 1 di malaysia!.. Cepat beli cepat consume cepat kurus!. 1 box boleh loss 3kg hinggs 6kg!. Wassap sekarang 017 5131608

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

3πŸ’¬

1 BOX 5KG LOSS !. Tu dia sapa yang x happy. Berat badan loss 5kg.
Sebelum ni nak bagi loss 1kg pun susah yang amat.
Tapi sejak jumpa coco slim ni 5kg loss tanpa sedar.

Bila stop berat badan pun x naik. Masyallah bestnya produk coco slim ni.

Lulusan kkm lagi. Akak manis ni repeat 2 box lagi.

Uollss yang lain x kan nk gigit jari tengok orang pakai lawo berbadan kecil raya ni?

Jom oder consume sekarang coco slim

Wassap 017 5131608

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

4πŸ’¬

LOSS 7KG DENGAN SET COMBO SAHAJA!.
.
.
waaau. Sapa yang masih nk ada impian nak kurus solid?
Boleh cuba coco s + fibremax sekarang!.
.
Coco s minuman coklat yang bakar lemak kita 10x lebih cepat dan pantas.
.
Fibremax pula bersihkan usus uollsss semudah abc sahaja.
Bila usus bersih, metabolisma badan pun meningkat.
.
Tunggu apa lagi? .
Wassap laju2 017 5131608 atau nk mudah klik2 ja link dekat bio ig tuh.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #kedah #fibremax #fibremaxmurah #codlangkawi

3πŸ’¬

Dulu muka bulat macam bola sekarang vshape curvy lagi. .
Bukan body sahaja boleh SHAPE N FIT muka pn boleh RUNCING uollsss ..
.
Hampa x kan nk tengok sahaja kot jom la join kami minum BODYDREAM πŸ˜‰
.
Nak order
Whatsapp 017 5131608 atau klik link di bio ig akk yeπŸ‘
.
.
#bodydream #slimmingdrink #cocos #fibermax #bodydreamkanada #cut&detox #bodydreamtestimoni #kuruspantas #kuruscantik #kurussado #bodygoals #kurussihat #kurusselamat #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #organicproduct #kurusdalam2minggu #stokisterengganu #stokis #stokisbodydreamterengganu #bodydreamkemaman #codkemaman #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #trustedseller #codlangkawi

2πŸ’¬

Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam.
bila dah penat confirm tak larat.
.
.
Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la retis Miera ni.
.
.
Balik rumah terus nak cari katil dan bantal πŸ˜›πŸ˜΄.
.
.
coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic.
Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km.
.
.
Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. Pasti bodygoals milik uolls.
.
.
KLIK2 LINK WASSAP DI BIO IG.
.
.

FREE COD : LANGKAWI, PERAK , KUALA LUMPUR, DAN JUGA JOHOR

#bodydream #bodydreamkanada
#bodydreamcocos#bodygoals #cocos #fibermax #slimming
#perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus
#turunberatbadan#kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat
#nakkurus #codlangkawi #codkl #codperak

1πŸ’¬

Mak anak 3 pun boleh kurus uolss.
Selalunya mak mak ni penat taw.
Mana dengan anak2 lagi, mana dengan kerja rumah, kerjaya, dan mestilah cepat lapar dan suka makan. Maka jadilah berat badan naik macam kena pam.
.
Lagi 1 org perempuan ni selepas bersalin memang memang metabolisma semakin menurun.
.
Jangan risau. Sis suggest korang cuba coco s bodydream ni. Which is meningkatkan metabolisma. Jadi cpt ja berat korang turun.
.
Nak lagi cepat ha cuba fibermax sekali. Detox badan korang clearly. Comfirmmmm badan ringan dan lagi2 la berat turun dengan cepat. Siap dapat pakej kulit lawa lagi.
.
Wassap 017 545 9706/klik link di bio
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreamcocos #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi

1πŸ’¬

Testimoni!😍😍.
.
Testimoni pengguna bodydream cocosss.
Tengoklah perubahan Liza cool FM ni sebelum dan selepas consume coco s.
.
Perubahan yang sangat ketara.
Jom jom consume coco s sekarang.
πŸ›‡tanpa diet
πŸ›‡tanpa kesan sampingan
πŸ›‡tanpa senaman.
.
Jomm wassap 017 545 9706/klik link di bio
.
Cepat beli cepat consume cepat kurus! 😘
.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan

1πŸ’¬

#Repost @mieraleyana
・・・
Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat. Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la Miera...Balik rumah terus nak cari katil dan bantal πŸ˜›πŸ˜΄.. coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic. Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km. Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. 😘
@cocoslimming_fibermax
@cocoslimming_fibermax
@cocoslimming_fibermax

017 5131608
017 5131608
017 5131608

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #agentkedah #agent #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codlangkawi

0πŸ’¬