#codmantin

Nice!! One of our customer using @ferrarossabeauty eyeshadow code caramel on her client... cantikkan??? jom, sementara stok masih ada... #ferrarossa #ferrarossaeyeshadow #ferrarossabeauty #ferrarossalooks #ferrarossacaramel #codnilai #codmantin #codsepang

1πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

#codmantin

Nak kurus dgn cepat dan selamat?
Nak slim dan langsing?
Jom cuba Medina Slimming dan Kaki Cantiq Tea 😘
___________
.
🌱 Slimming Detox Tea
πŸ‘‰ rasa seperti teh biasa, tetapi tidak pahit atau kelat
πŸ‘‰warna perang
πŸ‘‰khas utk detoks dan mendapatkan berat badan ideal.
.
πŸ“ Kakicantiq Tea
πŸ‘‰rasa seperti ribena dan ada sedikit hint serai
πŸ‘‰warna kemerahan
πŸ‘‰khas utk kecilkan bahagian kaki dan lengan dan mendapatkan bentuk badan ideal.
___________

Kindly whatsapp 013 897 4586
COD available
Link in bio.

#teh #tehkurus #tehpelunturlemak #tehbymedinadesire #tehkurusmalaysia #detox #detoxtea #detoxwater #slim #slimmingworld #cantik #cantiksihat #loss #weightloss #weightlosstransformation #weightlossjourney #fatloss #senangkurus

1πŸ’¬

POST OUT .
MY DEAR CUST, boleh check ya.
Terima kasih kerana membeli dengan kami 🌸Barang akan sampai dalam 1-4 hari hari bekerja bergantung kepada kawasan

Barang dah sampai maklum pada kami ya 😊 Jgn lupa promote kat kawan-kawan😍 ..
..
Ok cik , Janji Taw ☺️ Saya asingkan siap2 Stok dan Free Gift untuk Cik 😊
Semoga Dimurahkan Rezeki dan Dipermudahkan Segala Urusan . Aminn 😊 ..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

Hai semua! Stok Nucifera sis dengan harga PROMOSI tinggal 3 botol sahaja lg, lepas ni sis RESTOK berbalik semula harga asal ya. . JANGAN LEPASKAN PELUANG CEPAT DM ATAU KLIK LINK DI BIO SIS YA. . πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
..
.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ..
..
#putihberseri #gigiputih #senyumanmenawan ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

2πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

1πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

5πŸ’¬

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

7πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

1πŸ’¬

Pencuci muka Freshie ni dicipta khas utk jenis kulit yg BERMINAT & BERJERAWAT
.
Yess che't dh cuba sendiri time awal2 launch dlu, jerawat di dagu kecut sendiri dlm masa kurang 24 jam dan lagi best sbb tak tinggalkan kesan berparut Hitam
.
Bangun pagi2 plak kulit dah x bertakung minyak mcm dulu dah, serius rasa dh jumpa dh pencuci muka yg btl2 berkesan mcm freshie ni
.
Bagi yg ada masalah major sperti jerawat dn minyak di muka, che't suggest cuba guna freshie ni dulu utk kesan yg WOW dan kulit jdi cantik πŸ‘πŸ˜
.
Bagi sebarang order dgn harga PROMO & hadiah menarik, blh terus whatsapp che't di talian
019 6493920 πŸ€—πŸ’œ
.

#kakvitcmantin
#VitaminC
#AllureBeauty
#codmantin #codpajam #codseremban #codberanang #codlenggeng #codnilai

0πŸ’¬

DALAM 7 HARI DAH NAMPAK KESAN KETARA πŸ’ " Sis, sebelum ni saya tak perasan tapi bila banding dengan gambar lama baru nampak perbezaan"😍 - *customer mac 2017 🌸Rasailah perbezaan sendiri dengan *NUCIFERA 🌸

Katakan tidak pada gigi kuning πŸ˜‚πŸ˜‚ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬