#codnilai

Kenapa Ostematrix sangat best? .
🌽 membantu melegakan sakit badan
🌽 membantu melegakan sakit tumit
.
🌽 membantu melawaskan .
🌽 membantu tidur lena
.
🌽 membantu mencegah blues pra-haid (PMS)

READY STOCK 😊

Shaklee Ostematrix : Rm61.25
. . .

WhatsApp +6014 9276453 .
.

#shaklee #shaklee_mylia #ShakleeSelangor #ShakleeSepang #ShakleeBandarBaruSalakTinggi
#ShakleeNilai #BandarBaruSalakTinggi #Nilai #ShakleeOstematrix #Ostematrix #SetKehamilan #SetKehamilanShaklee #SetBersalin #SetBersalinShaklee #CrampKaki #Lenguhlenguh #SakitBelakang #Sembelit #PengedarShakleeSepang #PengedarShakleeNilai #codSepang #codNilai #codPutrajaya #codBandarBaruBangi

0πŸ’¬

Tercari2 Base Make up?
.
Make up cepat bercapuk/comot?
.
Inginkan Make up tahan lebih lama?? Anda akan jumpa sumenye dlm
MARY KAY FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF15 πŸ‘‰sapu pada kulit wajah sebelum pemakaian foundation supaya makeup nampak lebih flawless. πŸ‘‰Sapuan primer ini pada setiap hari mbantu mengecilkn pembukaan pori-pori πŸ‘‰Solekan tahan sehingga 8 jam dan mengelak foundation yg kita pakai TIDAK kelihatan bertompok-tompok, pengeluaran minyak dikawal dan tidak melekit. πŸ‘‰memiliki spf15 yg dpt melindungi kulit dr sinaran UV.. Berminat?

Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

0πŸ’¬

okayy..mesti ada yang pelik kan,kenapa nak cuci muka guna berus?πŸ€”
cuci muka guna tangan sudah lah..mmm πŸ‘‰πŸΌBetul, tak salah pon cuci guna tangan..tapi uoll tau tak kat muka kita ni ada 20ribu liang pori2???
soo.. kalo guna tangan sebenarnya tak termampu utk bersihkan kesemua kotoran.

MaryKay ade tools/cleansing brush yang boleh berputar 400x dalam seminit utk membersih muka secara menyeluruh termasok didalam pori2 kita.. haa xlarat lah tangan kita ni nak urut muka 400 kali dlm seminit kan?πŸ˜… sbb tu Skinvigorate cleansing brush dr MaryKay ni sgt2 best selain fungsi/kelebihan nya yg lain iaitu:- βœ…οΈMenanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
βœ…Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
βœ…Memperbaiki penampilan kulit dgn cepat

Jadi kesimpulan die kat cni adalah..
πŸ‘‰πŸΌcuci muka tu kene bersih2 tau,baru la segala mak nenek masalah muka mcm JERAWAT tu susah nk singgah..pakai pulak skincare MaryKay mmg cmginiπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ jerawat terus xmo naik..kulit sihat berseriβ˜ΊοΈπŸ˜‰ Pm / what's app cepat πŸ“²πŸ“²πŸ“² Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

0πŸ’¬

β˜•οΈSECRET COFFEE - TAK RASA LAPAR & TAK PENINGβ˜•οΈ
.
Minum SECRET COFFEE ni rasa kenyang sentiasa.. Sesuai sgt pd yg nk KURUSkan badan.. Plus guna losyen sejuta hikmat SECRET CORREA LOTION..
.
In shaa Allah dpt memiliki tubuh langsing, montok & bertenaga😍😍😍
.
Sy nak bg harga promosi kaw2 utk Kempen Nyahtoksin.. Berminat wasep ya
.
SC LOTION + 2 BOX SECRET COFFEE + FREE TRIAL TUBE SC LOTION + FREE POSTAGE
.
WA 0173155351πŸ“±
.
#bbst #sepang #klia #nilai #usim #skts #skklia #srabbst #kotawarisan #putrajaya #malindoair #batikair #lionair #airasia #mbsa #mppd #mpn #mpsj #dropshipneeded #codklia #codsepang #codnilai #secretcorrea #losyenkurussejuk #marriotthotel #shawl #blouse

0πŸ’¬

Yeayy cstmr nk repeat order!πŸ˜‰ Rmai yg nk repeat order Noufa serum, ni slh satunya. Rata2 mmg suka result Noufa BeautyπŸ‘. Yg baru nk order, better cepat sementara HQ blm stop promotion. WA 01151387524πŸ“². Pos Seluruh Malaysia, COD BANGI /NILAI /SEMENYIH🚘
~
.
.
.
#codbangi #codnilai #codsemenyih #noufabeautybangi #noufabeautynilai #noufabeautysemenyih #noufabeauty #noufaserum #noufaserumbangi #noufaserumnilai #noufaserumsemenyih #noufabangi #noufanilai #noufasemenyih #noufabeautyskinexpert #parut #parutjerawat #parutberlubang #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir

0πŸ’¬

Yeayy kita da restock Bougas Serum!πŸ’ͺ Dah blh order laju2 sbb stock pn bjalan laju niπŸ˜…. Knp ramai sgt yg suke serum ni & berkali2 repeat order? Meh sini sy share skit kelebihan serum ni:
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
--------------------------------------------
.
πŸ‘ Diiktiraf oleh KKM
πŸ‘ Kesan SEAWAL 3 HARI
πŸ‘ Mesra wuduk
πŸ‘ Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
πŸ‘ Berbau wangi
πŸ‘ Tidak berminyak
πŸ‘ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
πŸ‘ Merawat kulit KUSAM
πŸ‘ Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
πŸ‘ Membantu merawat kulit berminyak
πŸ‘ Melembapkan kulit kering
πŸ‘ Mengecilkan pori-pori dan liang roma
πŸ‘ Membantu mengekalkan seri wajah
.
WA 01151387524. ❀️Pos Seluruh Malaysia, COD Bangi/Nilai/Semenyih ❀️
.
.
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserumbangi #bougasbeautyserumbangi #bougasbangi #codbangi #bougasserumnilai #codnilai #bougasbeautyserumnilai #codsemenyih #bougasserumsemenyih #bougasbeautyserumsemenyih #bougasbeautysemenyih #bougasbeautynilai #bougasbeautybangi #jerawat #kusam #makeupmurah #sukamakeup #makeulover #muamurahtapibagus #seribella #seribellanilai #seribellabangi #seribellasemenyih #serihariiniseriselamanya

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

2πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

0πŸ’¬

Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. .
Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti
.
πŸ™†Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan.
πŸ™†Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam.
πŸ™†Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi.
πŸ™†Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan.
πŸ™†Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit.
πŸ™†Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering
πŸ™†Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan.
πŸ™†Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut.
.
banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau.
.
Untuk order whatsapp
+60107168595
.
#fairykisses#putihdetox#putihgebu#detox#skistories#trustedsellers#codsepang#codklia#codbbst#codsubang#codnilai#terapiinstagram#sayajual#sayapakaisayajual#murah#original#sayapakaisayajual#bebaskimia#luluskkm#tiadakesansampingan#freegift#sabah#selangor#kl#kelantan#terengganu#melaka#perak

1πŸ’¬

#Repost @fame_cosmetics (@get_repost)
・・・
According to @erinleolamakeupartist , Fame Mascara is to die for. If u haven’t tried it, get yours today. Seriously, u won’t leave the house without putting it on. .
.
Rm45 excl postage
Dm/whatsapp 0132482548
.
.

#famemascara #FameCosmetics
#fameserdangputrajayabbstnilai #fameserojabbst
#codputrajaya #codserdang #codbbst #codnilai
#muamalaysia #whatsapp0132482548 #wudhufriendly

0πŸ’¬

β˜•οΈSECRET COFFEE - TAK RASA LAPARβ˜•οΈ
.
Minum SECRET COFFEE ni rasa kenyang sentiasa.. Sesuai sgt pd yg nk KURUSkan badan.. Plus guna losyen sejuta hikmat SECRET CORREA LOTION..
.
In shaa Allah dpt memiliki tubuh langsing, montok & bertenaga😍😍😍
.
Sy nak bg harga promosi kaw2 utk Kempen Nyahtoksin.. Berminat wasep ya
.
SC LOTION + 2 BOX SECRET COFFEE + FREE TRIAL TUBE SC LOTION + FREE POSTAGE
.
WA 0173155351πŸ“±
.
#bbst #sepang #klia #nilai #usim #skts #skklia #srabbst #kotawarisan #putrajaya #malindoair #batikair #lionair #airasia #mbsa #mppd #mpn #mpsj #dropshipneeded #codklia #codsepang #codnilai #secretcorrea #losyenkurussejuk #marriotthotel #shawl #blouse

0πŸ’¬

6 gorgeous shades of lipmatte. Tengok nama baru tu ada kelass tak uolss? 😍 .

Cantik cantik warna mewah lagu ni, yang penting sambil cecantik sambil merawat bibir, dijamin 100% selesa dipakai dan tak mengeringkan bibir mulus korang .

RM39.90 per pc
MIX 3 colors free postage ke Semenanjung .

Whatsapp kakwie +6013-6210061 ya . .
πŸ”ŠNAK CARI INCOME LEBIH, NAK BANTU KELUARGA TAPI TAK TAHU CARA? JOM JOIN TEAM KAKWIE, GUIDE DAN BAHAN MARKETING DISEDIAKAN .

#elysianserum #elysiancosmetics #elysian #treatmentlipcream #elysianpenang #elysiankuantan #elysianperak #elysiancyberjaya #elysianputrajaya #codcyberjaya #codputrajaya #codnilai #rubyskincare #elysiansepang #codsepang #dropshipwanted #dropshipneeded #elysianbanting #codbanting #elysiankelantan #elysianpahang #ejen #ejendiperlukan #muakl #muanilai #muaseremban #agentwantedmalaysia

0πŸ’¬

Nice!! One of our customer using @ferrarossabeauty eyeshadow code caramel on her client... cantikkan??? jom, sementara stok masih ada... #ferrarossa #ferrarossaeyeshadow #ferrarossabeauty #ferrarossalooks #ferrarossacaramel #codnilai #codmantin #codsepang

1πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

DYXY TEAM CIKYA:
MEKAP NATURAL DALAM MASA YANG SAMA NAMPAK GLOWING
Tak tebal , tak berminyak , tak bercapuk malah glowing , natural look . Senang nak apply . Semua cukup lengkap dalam dyxy ni uols .
Selama ni tercari-cari foundation best kan , ni lah dia wak . Dyxy cosmetic ada semua dalam satu . Tak rugi beli malah untung 😍😍 Whatsapp sekarang kalau nk dapat harga promo tauuu πŸ“žwww.wasap.my/0193381489

#dyxybccream #teamfl
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxybangi #dyxykl #dyxynilai #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codnilai #codpajam #codmantin #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl

0πŸ’¬

Assalamualaikum, selamat pagi dan selamat berdhuha semuanya πŸ’‹ .

Tips cantik sepanjang masa, gunakan Elysian Booster Serum konsisten dalam rutin penjagaan wajah korang, kulit cantik macam baby idaman korang ni insyaAllah dalam genggaman .

Whatsapp kakwie +6013-6210061 untuk free consultation ya πŸ’‹ . .
πŸ”ŠJOM JANA INCOME BERSAMA. Agent dan dropship diperlukan seluruh Malaysia, guide dan training disediakan, hanya buat marketing je πŸ’‹ .

Team #elysianrangers:

1. Sepang / Seremban:

@elysiansepang
+6010-3825848

2. Sungai Buloh

@nora_nia
+6016-3264104

3. Wil Persekutuan Labuan:

@elysian_fara
+6014-5659317

5. Puchong / Melaka:

@elysianbydr.dee
+6013-3701703 .

#elysianserum #elysiancosmetics #elysian #treatmentlipcream #elysianpenang #elysiankuantan #elysianperak #elysiancyberjaya #elysianputrajaya #codcyberjaya #codputrajaya #codnilai #rubyskincare #elysiansepang #codsepang #dropshipwanted #dropshipneeded #elysianbanting #codbanting #elysiankelantan #elysianpahang #ejen #ejendiperlukan #muakl #muanilai #muaseremban

0πŸ’¬

β˜•οΈSECRET COFFEEβ˜•οΈ

Kelebihan Secret Coffee ======================== Ianya dihasilkan dengan menggunakan BIJI KOPI MUDA serta digabungkan dengan 5 slimming booster terbaik.

Antaranya adalah:

1)GARCINIA CAMBOGIA --------------------
πŸ‘‰Mengurangkan selera makan
πŸ‘‰Elakkan lemak baru terkumpul
πŸ‘‰Membantu singkirkan lemak degil di bahagian yg sukar
πŸ‘‰Kempiskan perut dengan cepat dan mudah

2)L-CARNITINE -----------
πŸ‘‰Meningkatkan metabolisma
πŸ‘‰Menjadikan badan bertenaga
πŸ‘‰Mengurangkan kadar kolesterol
πŸ‘‰Mempercepatkan proses penyembuhan
πŸ‘‰Menstabilkan tekanan darah
πŸ‘‰Meningkatkan kekuatan memori manusia

3)HOODIA ------
πŸ‘‰Mampu meningkatkan kesihatan jantung
πŸ‘‰Membuatkan anda tidak merasa penat dan keletihan
πŸ‘‰Meningkatkan tenaga

4)KURMA ------
πŸ‘‰Baik utk ibu hamil dan berpantang
πŸ‘‰Baik utk kesihatan jantung πŸ‘‰Baik utk kesihatan tulang
πŸ‘‰Merawat masalah usus
πŸ‘‰Menguatkan memori
πŸ‘‰Banyakkan air susu bg ibu yg masih menyusukan anak

5)MADU -----
πŸ‘‰Mencegah kanser dan sakit jantung
πŸ‘‰Meningkatkan daya ingatan
πŸ‘‰Menghilangkan batuk
πŸ‘‰Mampu menyembuhkan luka
πŸ‘‰Mempunyai sumber nutrisi yg lengkap

KEBAIKAN 5 slimming booster diatas sangat membantu dalam proses untuk TURUNKAN BERAT BADAN.

Yang nak KURANGKAN KILO,nak LEBIH SIHAT & BERTENAGA..sangat digalakkan minum #Secretcoffee sebagai supplement harian anda!!
p/sπŸ‘‰Sambil amal secret coffee jgn lupa sapu #Losyenkurussejuk Secret Correa yee!!😍
.
WA 0173155351πŸ“±
.
#bbst #sepang #klia #nilai #usim #skts #skklia #srabbst #kotawarisan #putrajaya #malindoair #batikair #lionair #airasia #mbsa #mppd #mpn #mpsj #dropshipneeded #codklia #codsepang #codnilai #secretcorrea #losyenkurussejuk #marriotthotel #shawl #blouse

0πŸ’¬

πŸ’ƒSEMINGGU PERUT DAH KEMPISπŸ’ƒ
.
TESTIMONI SECRET CORREA
.
Secret Correa (MULTIFUNGSI)
=======================
.
Secret Correa High Perfomance Collagen Lotion
.
Lotion ni bukan utk kurus je tau. Tapi banyak kegunaan lain.
.
(+)Pesakit eczema pun sapu lotion ni. Baby pun boleh guna. Org tua yg sakit lutut dan sakit sendi pun boleh.
(+)Sakit kepala migraine bagus sapukan lotion secret correa pada dahi dan belakang tengkok. Migraine akan perlahan lahan hilang. Tak perlu telan panadol lagi.
(+)Untuk sesiapa yang ada jerawat di muka atau di badan, oleskan sedikit lotion secret correa pada jerawat anda
(+)Org dalam pantang lagi bagus pakai
(+)LELAKI DAN PEREMPUAN sesuai guna
(+) BAYI hingga WARGA TUA boleh guna
.
So kat rumah tak payah lagi minyak angin, minyak kembung perut, minyak sakit sendi dan pelbagai minyak lain lagi.
.
1 Secret Correa untuk seisi keluarga... Sangat bermanfaat.. In shaa Allah😊😊😊
.
WA 0173155351πŸ“±
.
#bbst #sepang #klia #nilai #usim #skts #skklia #srabbst #kotawarisan #putrajaya #malindoair #batikair #lionair #airasia #mbsa #mppd #mpn #mpsj #dropshipneeded #codklia #codsepang #codnilai #secretcorrea #losyenkurussejuk #marriotthotel #shawl

0πŸ’¬

πŸ’ƒDAH CUBA TERUS NAK JADI AGENπŸ’ƒ
.
TESTIMONI SECRET CORREA
.
Secret Correa (MULTIFUNGSI)
=======================
.
Secret Correa High Perfomance Collagen Lotion
.
Lotion ni bukan utk kurus je tau. Tapi banyak kegunaan lain.
.
(+)Pesakit eczema pun sapu lotion ni. Baby pun boleh guna. Org tua yg sakit lutut dan sakit sendi pun boleh.
(+)Sakit kepala migraine bagus sapukan lotion secret correa pada dahi dan belakang tengkok. Migraine akan perlahan lahan hilang. Tak perlu telan panadol lagi.
(+)Untuk sesiapa yang ada jerawat di muka atau di badan, oleskan sedikit lotion secret correa pada jerawat anda
(+)Org dalam pantang lagi bagus pakai
(+)LELAKI DAN PEREMPUAN sesuai guna
(+) BAYI hingga WARGA TUA boleh guna
.
So kat rumah tak payah lagi minyak angin, minyak kembung perut, minyak sakit sendi dan pelbagai minyak lain lagi.
.
1 Secret Correa untuk seisi keluarga... Sangat bermanfaat.. In shaa Allah😊😊😊
.
WA 0173155351πŸ“±
.
#bbst #sepang #klia #nilai #usim #skts #skklia #srabbst #kotawarisan #putrajaya #malindoair #batikair #lionair #airasia #mbsa #mppd #mpn #mpsj #dropshipneeded #codklia #codsepang #codnilai #secretcorrea #losyenkurussejuk #marriotthotel #shawl

0πŸ’¬