#codsemenyih

Tercari2 Base Make up?
.
Make up cepat bercapuk/comot?
.
Inginkan Make up tahan lebih lama?? Anda akan jumpa sumenye dlm
MARY KAY FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF15 πŸ‘‰sapu pada kulit wajah sebelum pemakaian foundation supaya makeup nampak lebih flawless. πŸ‘‰Sapuan primer ini pada setiap hari mbantu mengecilkn pembukaan pori-pori πŸ‘‰Solekan tahan sehingga 8 jam dan mengelak foundation yg kita pakai TIDAK kelihatan bertompok-tompok, pengeluaran minyak dikawal dan tidak melekit. πŸ‘‰memiliki spf15 yg dpt melindungi kulit dr sinaran UV.. Berminat?

Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

0πŸ’¬

okayy..mesti ada yang pelik kan,kenapa nak cuci muka guna berus?πŸ€”
cuci muka guna tangan sudah lah..mmm πŸ‘‰πŸΌBetul, tak salah pon cuci guna tangan..tapi uoll tau tak kat muka kita ni ada 20ribu liang pori2???
soo.. kalo guna tangan sebenarnya tak termampu utk bersihkan kesemua kotoran.

MaryKay ade tools/cleansing brush yang boleh berputar 400x dalam seminit utk membersih muka secara menyeluruh termasok didalam pori2 kita.. haa xlarat lah tangan kita ni nak urut muka 400 kali dlm seminit kan?πŸ˜… sbb tu Skinvigorate cleansing brush dr MaryKay ni sgt2 best selain fungsi/kelebihan nya yg lain iaitu:- βœ…οΈMenanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
βœ…Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
βœ…Memperbaiki penampilan kulit dgn cepat

Jadi kesimpulan die kat cni adalah..
πŸ‘‰πŸΌcuci muka tu kene bersih2 tau,baru la segala mak nenek masalah muka mcm JERAWAT tu susah nk singgah..pakai pulak skincare MaryKay mmg cmginiπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ jerawat terus xmo naik..kulit sihat berseriβ˜ΊοΈπŸ˜‰ Pm / what's app cepat πŸ“²πŸ“²πŸ“² Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

0πŸ’¬

Frozen food dari Terengganu dijamin sedap dan berbaloi πŸ‘πŸ½. Karipap dia inti penuh tau bukan half inti half angin 😜
.
Sesuai untuk
🎈Sarapan pagi
🎈Buat bekal ke sekolah/office
🎈Kudapan waktu petang
🎈Hidang untuk tetamu datang tak bagitau awal2 πŸ˜‚
🎈Buah tangan ke rumah saudara mara
🎈Picnic/jamuan ringan
🎈Penyelamat time lapar dan taknak makan megi 😜
.
🎈Karipap Inti Ayam+Kentang
🎈Karipap inti Daging+Kentang
🎈Karipap inti sambal ikan
🎈Pau goreng inti Kacang
🎈Pau goreng inti Sardin
🎈Pau kukus inti kelapa manis
🎈Pau kukus inti kacang merah
🎈Cakoi/Kayu keramat
🎈Roti canai segera (bulat/petak)
🎈Keropok Lekor Terengganu marii
.
Nak order simple je, tekan je link whatsapp dekat bio tu atau whatsapp 013-3885996
.
Pick up point: Tesco Semenyih
Free delivery area: Setia Ecohill
.
#FrozenFood
#PauKacang
#PauSardin
#KaripapDagingSedap
#KaripapAyamSedap
#FrozenFoodDariTerengganu
#FreeDeliverySemenyih
#CODSemenyih
#CODEcohill
#CODBeranang
#LovefoodiesSemenyih

0πŸ’¬

Yeayy cstmr nk repeat order!πŸ˜‰ Rmai yg nk repeat order Noufa serum, ni slh satunya. Rata2 mmg suka result Noufa BeautyπŸ‘. Yg baru nk order, better cepat sementara HQ blm stop promotion. WA 01151387524πŸ“². Pos Seluruh Malaysia, COD BANGI /NILAI /SEMENYIH🚘
~
.
.
.
#codbangi #codnilai #codsemenyih #noufabeautybangi #noufabeautynilai #noufabeautysemenyih #noufabeauty #noufaserum #noufaserumbangi #noufaserumnilai #noufaserumsemenyih #noufabangi #noufanilai #noufasemenyih #noufabeautyskinexpert #parut #parutjerawat #parutberlubang #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir

0πŸ’¬

Yeayy kita da restock Bougas Serum!πŸ’ͺ Dah blh order laju2 sbb stock pn bjalan laju niπŸ˜…. Knp ramai sgt yg suke serum ni & berkali2 repeat order? Meh sini sy share skit kelebihan serum ni:
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
--------------------------------------------
.
πŸ‘ Diiktiraf oleh KKM
πŸ‘ Kesan SEAWAL 3 HARI
πŸ‘ Mesra wuduk
πŸ‘ Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
πŸ‘ Berbau wangi
πŸ‘ Tidak berminyak
πŸ‘ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
πŸ‘ Merawat kulit KUSAM
πŸ‘ Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
πŸ‘ Membantu merawat kulit berminyak
πŸ‘ Melembapkan kulit kering
πŸ‘ Mengecilkan pori-pori dan liang roma
πŸ‘ Membantu mengekalkan seri wajah
.
WA 01151387524. ❀️Pos Seluruh Malaysia, COD Bangi/Nilai/Semenyih ❀️
.
.
.
.
#bougasbeautyserum #bougasserumbangi #bougasbeautyserumbangi #bougasbangi #codbangi #bougasserumnilai #codnilai #bougasbeautyserumnilai #codsemenyih #bougasserumsemenyih #bougasbeautyserumsemenyih #bougasbeautysemenyih #bougasbeautynilai #bougasbeautybangi #jerawat #kusam #makeupmurah #sukamakeup #makeulover #muamurahtapibagus #seribella #seribellanilai #seribellabangi #seribellasemenyih #serihariiniseriselamanya

0πŸ’¬

Hari tu sis pegi kenduri, dari pagi sampai tengah hari sis berpanas, tapi sebab sis pakai dyxy so takde hal lah.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Sentiasa glowing gitu.
So uollss tunggu apa lagi? Grab banyak2 sebab founder buat PROMOSI OKTOBER TAU!! JIMAT SEHINGGA RM80!!! Best tak best??
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0πŸ’¬

REBUT REBUT, JANGAN TAK REBUT WEYY πŸ˜„

Hari hari DYXY COSMETICS jadi rebutan, which means ramai yang buat jadi feveret sebab kualitinya.
Kita ada postage macam biasa pukul 2 nanti. So cepat2 whatsapp sebelum free gift special habisssssss korang 😱

TAK PAYAH SAVE NOMBOR
KLIK LINK πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60183177355

Untuk fast action boleh klik je link kat bio πŸ˜‰

#sayajual #sayajualmurah #makeup #makeuplover #foundation #dyxy #dyxylover #bccream #makeupbrush #facemist #greentea #lipstick #lipstickmurah #koreancosmetic #koreanmakeup #greenteafacemist #codsemenyih #codupm #upm #codampang #codkajang #dyxycosmetics #cosmetic #kosmetik

1πŸ’¬

REBUT REBUT, JANGAN TAK REBUT WEYY πŸ˜„

Hari hari DYXY COSMETICS jadi rebutan, which means ramai yang buat jadi feveret sebab kualitinya.
Kita ada postage macam biasa pukul 2 nanti. So cepat2 whatsapp sebelum free gift special habisssssss korang 😱

TAK PAYAH SAVE NOMBOR
KLIK LINK πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60183177355

Untuk fast action boleh klik je link kat bio πŸ˜‰

#sayajual #sayajualmurah #makeup #makeuplover #foundation #dyxy #dyxylover #bccream #makeupbrush #facemist #greentea #lipstick #lipstickmurah #koreancosmetic #koreanmakeup #greenteafacemist #codsemenyih #codupm #upm #codampang #codkajang #dyxycosmetics #cosmetic #kosmetik

0πŸ’¬

REBUT REBUT, JANGAN TAK REBUT WEYY πŸ˜„

Hari hari DYXY COSMETICS jadi rebutan, which means ramai yang buat jadi feveret sebab kualitinya.
Kita ada postage macam biasa pukul 2 nanti. So cepat2 whatsapp sebelum free gift special habisssssss korang 😱

TAK PAYAH SAVE NOMBOR
KLIK LINK πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60183177355

Untuk fast action boleh klik je link kat bio πŸ˜‰

#sayajual #sayajualmurah #makeup #makeuplover #foundation #dyxy #dyxylover #bccream #makeupbrush #facemist #greentea #lipstick #lipstickmurah #koreancosmetic #koreanmakeup #greenteafacemist #codsemenyih #codupm #upm #codampang #codkajang #dyxycosmetics #cosmetic #kosmetik

1πŸ’¬

Bulan nie nak bagi promosi kaw-kaw utk korang😘😘
.
.
.
.
PROMOSI LEBIH RM80 TAUπŸ‘―πŸ‘―
OFFEE LIMITED!! Banyak FREE GIFT EXCLUSIVE menanti anda😍
.
.
Jangan tunggu lama-lama..nanti lama-lama dia πŸ‘†πŸ‘† diambil org😝
.
.
Jomm WHATSAPP SUE CPTT2! πŸ“²0145220759
πŸ“²0145220759
πŸ“²0145220759
.
#foundationmalaysia #teamdayah #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #codsemenyih #codbahau #codserting #codkajang
#sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #girlsday #malaysianshopping #shoppingforgirls#cardinganmurahlabuh #hotselling #foundationmesrawudhuk #bccreambydyana #dress #moodrepublik #dyxybccream #dyxybrush #brushmurah #foundationmurah #neelofahijab #bazaronline #muabellaz #fattahamin

0πŸ’¬

Pon... pon... pon...🚘🚘🚘
.
Mulut meqahh makngah oiii. Takmau teraiii ka p makan nuqi ka p konvo anak kaaπŸ˜™
.
Segak sakan laa makngahhh oiiπŸ™ˆ
.
Avail πŸ’„
βœ”οΈsexy nude
βœ”οΈcherry red
.
Ws maii adik comeyy makngah nii. Hrga depa dok buat promo niπŸ˜†
.
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0πŸ’¬

Cantik tak?? 😍😍😍
.
.
Simple je. Calit-calit dah cantik !
Jom order sekarang. Produk viral meletop-letop sampai tak menang tangan nak handle order 😍
.
Apa tunggu lagi ? Jom order sekarang πŸ€—
.
πŸ“² 014-2684722

#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxytutorial
#agentdyxy
#codkajang
#codbangi
#codsemenyih
#codcheras
#simplemekap
#naturalmekap
#sunblock
#concealer
#foundationterbaik
#foundationviral
#fullcoverage
#aurainsta
#aurainstabatch10

0πŸ’¬

A M A L I N S H A W LπŸ’₯
Material | Chiffon
Color| Raspberries
Price| RM25
β€’
β€’
WHY YOU NEED TO HAVE THIS #AMALINSHAWL?
1. kain dia yang senang bentuk dan tidak mudah renyuk. Selimpang selimpang pun dah siap dah tau!
2. jahitan baby seam dan yang paling penting ialah jahitan yang kemas πŸ‘πŸΌ
3. serious nampak exclusive since we are very concerned about the packaging and quality
4. colour color yang sangat cantik like everyone sesuai untuk pakai (color colour neelofa gitu)
5. affordable and mampu milik! β€’
β€’
#amalinshawl #tashafatnin #chiffonshawl #murah #shawlchiffon #mudahbentuk
#shawlchiffonmurah #shawlchiffonkajang #dstashafatnin #teamTF #codkajang #codsemenyih

0πŸ’¬

Assalamualaikum &hi everyone!!!! AmalinShawls by TF are ready for you β™₯️ tunggu apa lagi, cepat cepat order sementara stok masih ada πŸ‘πŸΌπŸ˜‡
-
-
Whatsapp πŸ“ž0176555770
WhatsappπŸ“ž 0176555770 -
-
#teamTF #amalinshawl #shawlbest #bawalchiffonbest #codkajang #dstashafatnin #codsemenyih

0πŸ’¬

HIGHLY RECOMMEND❗️by using DYXY BRUSH .

diperbuat drpd BULU SINTETIK πŸ’• . bukan dr bulu haiwan taw ! bulu brush DYXY tdk mudah tercabut dan sangat senang dicuci πŸ˜ƒ

beli sekali jee bolehh pakai berkali2 taw . paling best bolehh jimat kann penggunaan bc cream πŸ˜‹ .

best kee jimat ? whastapp irna βœ‹
πŸ“²+60192820014
πŸ“²+60192820014

#foundationmalaysia #teamdayah #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #codsemenyih #codbahau #codserting #codkajang
#sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #girlsday #malaysianshopping #shoppingforgirls #cardinganmurahlabuh #hotselling #foundationmesrawudhuk #bccreambydyana #dress #moodrepublik #Bbiamattelipstick #dyxybccream #dyxybrush #brushmurah #foundationmurah #neelofahijab #bazaronline #muabellaz #fattahamin

0πŸ’¬

Buah last sebelum KakComeyh masuk tidur 😴😴Nak bagitau tip tip nak putih meleloss 🀀.
3 ketoiii ni jaa rahsia untuk peloles cantik gebu gebas😘
βœ”οΈTahan lama
βœ”οΈJimat
βœ”οΈTak berminyak
.
Kenapa perlu bayar lebih untuk barang kualiti yang samaπŸ˜‰
.
Ingat Pondesyen!? Ingat Dyxy !πŸ˜‚
.
Nak hrga Promo bulan ni jom ws kak comeyy❀️
.
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234 .
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

1πŸ’¬

JOM BERKENALAN DENGAN DYXY πŸ€—πŸ‘‡πŸ» .
.

Q1: BC Cream ni rebrand ke?
.

A1: DYXY adalah Malaysian brand.
.

BC Cream ini dari korea dan di brandkan under DYXY dan dipatternkan ( TM ) dan reg kat Malaysia.
.

Isu rebrand tak wujud sbb mmg DYXY jea yang jual BC Cream ni dari awal lagi. Kalau nak cakap kat luar lebih kurang sama boleh try and compare sendiri. πŸ€—
.

Q2: BC Cream ( BCC ) packaging?
A2: Set BCC + Span + cermin (berat 15gram)
.

Q3: BC Cream ( BCC ) tekstur?
A3: Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit
.

Q4: BC Cream ( BCC ) bahan aktif?
A4: Sheer butter , mineral , water based semua bahan anti radang (sesuai untuk kulit sensitif)
.

Q5: BC Cream ( BCC ) tahan berapa lama bila dipakai?
A5: Tahan lebih dari 8 jam dan tak bercapuk walaupun berpeluh (sangat sesuai untuk kulit berminyak)
.

Q6: BC Cream ( BCC ) boleh tahan berapa bulan?
A6: 2-3 bulan (ikut rutin pemakaian)
.

Q7: BC Cream ( BCC ) sesuai untuk semua jenis kulit?
A7: YA sesuai untuk semua jenis kulit
.

Q8: BC Cream ( BCC ) ada SPF?
A8: SPF 50++ (tak perlu pkai sunblock)
.

Q9: BC Cream ( BCC ) boleh menutup cela di muka ?
A9: YA boleh menutup parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam, eyebag, kulit kusam dll
.

Q10: BC Cream ( BCC ) boleh mencerahkan parut?
A10: YA sebab ade agen pemutih ARBUTIN
.

Q11: BC Cream ( BCC ) boleh atasi tona kulit tidak sekata?
A11: YA boleh meratakan tona kulit
.

Q12: Cara pemakaian BC Cream?
A12: Sapu nipis2 dah memadai (ikut rutin pemakaian)
.
.

Q13: BC Cream ( BCC ) ada yang tiruan?
A13: DYXY COSMTETICS HQ satu2 nya pengedar sah di Malaysia utk BC Cream Foundation ni.
.
.
.
Banyakkan kelebihan set dyxy kami πŸ€—
Sesiapa nak dptkan dyxy esok klik laju2 link di bio farel 😘😘 ada 3 free gifts menarik utk dimenangi πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ‘†
.
.

#teamdayah
#dyxybccreambydyana #dyxyfarel #dyxyfacemistgreentea #codsemenyih #codbahau #codserting #codkajang
#sayajualmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #girlsday #malaysianshopping #cardinganmurahlabuh #hotselling #foundationmesrawudhuk #bccreambydyana #dress #moodrepublik #Bbiamattelipstick #dyxybccream #dyxybrush #brushmurah #foundationmurah #neelofahijab #muabellaz #fattahamin

2πŸ’¬

Best ever pondesen in the worldπŸ’•.
.
Seriously sangat la syokk pakaii DYXY ni. Sbb dia light n tak qasa berat pun mukaa😎 tak qasa macam kita ni dok pedoo muka kitaaa tuπŸ˜† ohh haaa pedoo tu macam kita ni macam acah2 dok cover sgt muka kut takut muka belemoihh pondesen πŸ˜‚ orang utaqa dia pnggey pedooπŸ˜„
.
Mai ws kak comeyy naihh untuk harga promo off smpai 40qinggit😁. Oii sapa nak bgi off byk2 laguni😊
.
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0πŸ’¬

YeayyπŸŽ‰ another kakak maniss yang jugak inleff❀️sangat dengan DYXY Bc Cream nii😁
.
Nais ja taudakk . Tersangat laa natural. Takdak nya aih nak bercapuk ka nak putih melepak macam anabellπŸ‘»
.
Mai grab harga promo dengan kak comeyy untuk bulan niπŸ˜™
.
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

0πŸ’¬

"Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala😷"
.
Hahahahaaa. Okayy kekakak oiii. Sebab tu la DYXY hanya keluarkan 2 code sahaja❀️ Mudah, Senang, Tak Lecey dok gaduh nak pening pala pikiaq nak pakai code apa untuk kulit sendiriπŸ’•
.
Beli dedua pun takpaaπŸ™ˆ boleh buat contouring🌸 tkyah gaduh nak perabih duit beli bnda mahai mahaiπŸ˜™
.
Ws kak comey tau kalau nak harga promoπŸ’Œ
.
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672234
πŸ’ŒπŸ“²0123672233
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

1πŸ’¬