#dexandra

πŸ”₯πŸ”₯❀ PROMOSI! SALE! ~DE'XANDRA~PROMOSI! SALE! ❀πŸ”₯πŸ”₯
.
Harga menjunam jatuh tergolek! Dari RM65 sebotol, kini hanya RM45 sebotol! WOWWW! Tergolek jatuh RM20!!! πŸ”₯Yayyy!
.
Clearance Sale! Mana nak cari lagi lepas ni? Cepat grab sekarang sementara stok masih ada.
.
Whatsapp 0179465432 Segera
Whatsapp 0179465432 Segera
Whatsapp 0179465432 Segera
.
atau
Klik link whatsapp di profile untuk order atau info lanjut 😊
.
*Selected Items Only
*Exclude postage
#WhileStockLast
.
#Dexandra #DeXandraPerfumes #DeXandraSale #PromosiDeXandra #InspiredPerfumes #perfume #minyakwangi #edp #tahanlama #halal #bolehbawasolat #mesrasolat #mesratravel #senangbawa #testerminyakwangi #perfumeoriginalreject #perfumeborong #Perfumejimat #minyakwangimurah #minyakwangibranded #minyakwangiMalaysia #terapiinstagram #trending #clearancesale #promosi

0πŸ’¬

Sekarang, bila sebut perfume terus ingat De'Xandra. Paling best, sekarang ni De'Xandra ada SALES Kaww Kaww punya! Woww! Terbaikkk! Harga memang mampu milik. 😍😍❀❀
.
Nak spray pun dah tak kedekut 😁. Dah habis nanti, boleh beli lagi. Almaklumlah 3-4 kali ganda beza harga. Kualiti memang superb! .
πŸ”₯CLEARANCE SALES DE'XANDRA πŸ”₯
.
Harga Asal: RM65 SM/RM70 SS - Sebotol
Harga Sale: RM45 SM/RM50 SS - Sebotol
*Exclude Postage
.
βœ” Listed Items Only | While Stock Last.
.
Whatsapp 0179465432 Segera atau
Klik link whatsapp di profile untuk order atau info lanjut 😊
.
#Dexandra #DeXandraPerfumes #DeXandraMurah #AgentDeXandra #AgentDropshipDeXandra #Dropship #InspiredPerfumes #perfume #minyakwangi #edp #tahanlama #halal #bolehbawasolat #mesrasolat #mesratravel #senangbawa #testerminyakwangi #perfumeoriginalreject #perfumeborong #Perfumejimat #minyakwangimurah #minyakwangibranded #minyakwangiMalaysia #terapiinstagram #jualdexandra #PromosiDeXandra #clearancesale #promosi #ajimaura

0πŸ’¬

Nasib baik ada Purity ni. Allah rezekikan enjin keta panas, so kena la CikJah berpanas kat bengkel keta, tunggu siap. Biar bengkel tak wangi, asalkan CikJah wangi. 😝😝
.
.
Limited Edition semua perfumenya wangi2. Lebih wangi drp yg inspired. Kalau cuba sure puas hati πŸ‘πŸ‘ De'Xandra bakal berwajah baru. 😍😍 Tungguuuu..
.
.
Clearance SALE masih On.. kalau nak tau perfume apa yg available, wasap je CikJah k. Kita borak2 sebelum awak pilih 🌼🌼
.
.
#dexandra #dexandraseremban #saledexandra #clearanceSaleDexandra #perfumemurah #perfumeori #inspiredperfume #freeCOD #CODseremban

0πŸ’¬

Uolls penah dengar tak scrub yg lembut?
.
Scrub tu tak kan mencalarkan kulit uolls especially di kawasan kulit nipis macam sekitar Cik Bunga.
.
Fungsi scrub lembut ni sama jugak mcm scrub lain iaitu exfoliate. Menanggalkan sel-sel kulit mati, mencerahkam kulit, menanggalkan daki, melicin , pinkishkan dan menghaluskan kulit.
.
Uolls tau tak scrub tu ada dalam Celebrity Feminine Scrub Wash kita?
.
Uolls mesti excited nak cuba kan?
.
Ye la pertama di Malaysia nokkk !
Rawat Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-SPA
.
WhatsApp Zila
+6011.3631.6537
.
Postage
RM8 SM
RM11 SS
.
😎
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #dherbs #quputeh #perlaking #aurawhite #jamususukdara #femininewashjsd #dnars #auramen #millionstemcell #jsd #joosmycun #jusnusantara #justokguru #dexandra #babiesblink #manjakaseh #kasehskincare #tatiskincare #pamoga #pamogaquputeh #quputehskincare #dianzvitamin #beevenom #olicandy #perlashine

0πŸ’¬

😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰
KE.PUTIH.AN MENYEBABKAN KE.MANDUL.AN !
-
Jika anda tak kisah tak perlu baca!
-
Ke.putihan yg teruk menyebabkan anda kurang selesa???
-
Ada 2 Jenis Ke.putihan
1)Ke.putihan Normal (Fisiologi) iaitu:
πŸ‘‰Tidak Berbau
πŸ‘‰Tidak Gatal
πŸ‘‰Tidak Berwarna

2)Ke.putihan Abnormal (Patilogis)
πŸ‘‰Ia berbau hanyir @ busuk
πŸ‘‰Cik Bunga terasa gatal
πŸ‘‰Cairan seperti kehijauan
-
πŸ‘†Jika anda mempunyai tanda-tanda seperti No 2, anda WAJIB merawatnya, Jangan berlengah, kerana ia boleh menyebabkan ke.mandulan dan lebih teruk sehingga boleh menyebabkan kanser.

Takkan beberapa ringgit tak boleh nak labur utk diri sendiri? Takkan nak biar? Tak kiralah belum/sudah berkahwin, Wajib menjaga kebersihan Cik Bunga.

Jom dapatkan PEMBERSIH wanita SCRUB pertama di MALAYSIA .
Merawat Cik Bunga Sambil Cik Bunga ber-SPA. 😘
.
.
Whatsapp Zila
+6011.3631.6537
.
Postage
RM8 Semenanjung
RM11 Sbh Srwk
.

#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #dherbs #quputeh #perlaking #aurawhite #jamususukdara #femininewashjsd #dnars #auramen #millionstemcell #jsd #joosmycun #jusnusantara #justokguru #dexandra #babiesblink #manjakaseh #kasehskincare #tatiskincare #pamoga #pamogaquputeh #quputehskincare #dianzvitamin #beevenom #olicandy #perlashine

0πŸ’¬

APA DAH JADI DENGAN DEXANDRA? APA YANG MEREKA BERDUA CARI??
.
.
DEXANDRA DI KOTA LONDON? BETUL KE?? 😱
.
.
Nantikan kemunculan DEXANDRA yang BARU!! Anda dapat rasakan KEHANGATANNYA? .
KAMI JUGA TIDAK SABAR!! Tapi, NANTIKAN APA YANG MEREKA BAKAL TEMUI DI KOTA LONDON ITU!!
.
.
TAK SABAR!! 😱😱
.
.
#FusionBox #FusionInspire #fusionperfume #fusioninspireperfume #inspiredperfume #online #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #barangmurah #barangbaik #smartphone #murahmurah #malaysia #perfumemalaysia #sayajualonline #perfume #accessories #murah #diskaun #belibanyak #watsap #shopping #shoppingonline #Dexandra #batucaves #shahalam #lokalah #localbrand

0πŸ’¬

CLEARANCE SALES. 50RIBU BOTOL GONE DLM 5 HARI JERR 😱😱
.
Itu baru 5 hari, kalau 10 hari tak tahu la berapa . Tapi ada sesetengah stok yg memg dah licin habis 😭😭 . So jgn tanya clearance sampai bila, kalau habis maknanya habis dah la and kalau stok tu tak produce lagi alamatnya melepas laaaa 😰😰
.
Apelagi cecepat dapatkan wangian FEVERET uolss sebelum ianya lenyap selamanya 😝😝 .
#dexandra

0πŸ’¬

Jika dulu orang guna ayat ni "indah khabar dari rupa" tapi kini kami ingin mengangkat ayat ini "Indah rupa seindah namanya"😍. Sesuatu yg mengagumkan dan eksklusif bakal menerjah dunia wangian. Ini lah penghijrahan yg indah untuk anda semua....nantikan ye....🌷🌷 #dexandra
#dexandraperfume
#bazarlarutmalamklpeel
#dexandrauptownjalanpeel #agentrasmiuptownjalanpudu
#agentrasmiputraheight
#stokisdexandrasetapak
#teamkakezan
#fenomenadexandra

0πŸ’¬

CLEARANCE SALE πŸ”₯

NORMAL PRICE : RM65! 😰
AFTER SALE PRICE : RM45 ONLY! 😱
you can save up to RM20 guys! πŸ”₯

YES! De'Xandra Inspired Perfume is having a CLEARANCE SALE! It's valid for up to 37 CHOOSEN BRAND only! While stock last! And NO MORE RESTOCK when it is SOLD OUT! So make it fast! Grab your favourite smell while it's still available loves!

IF YOU CAN'T BE RICH AT LEAST SMELL EXPENSIVEβ™₯

To order just drop a comment below or you can directly dm me or even click the whatsapp link on my bio @wangibyamira okay! I'll give you the FULL LIST of the brand β™₯

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandrainspiredperfumes
#dexandraperfumes
#sayajualdexandraperfume
#sayajual
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualdexandrainspiredperfumes
#sayajualdexandraoriginal
#sayajualperfumeoriginal
#sayajualperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualperfumes
#sayajualperfumeori
#sayajualperfumemalaysia
#sayajualperfumeset
#moodrepublic
#moodrepubliktour
#moodrepublik
#moodrepublik2017
#bazarpaknilmurah
#bazarmalaysia
#bazar
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarkarat
#bazaarmalaysia
#bazaar
#luckydrawdexandra

1πŸ’¬

Apakah jenis makanan untuk tubuh korang setiap hari ?? Pemakanan bagaimanakah yang korang amalkan ? Need a healthy diet with high nutrition and low calorie for perfect weight management ? Pm now !
.
.
Mudahnya kurus sekiranya ada ‡‡
πŸŽ€ Coach
πŸŽ€ Ilmu
πŸŽ€ Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OCTOBER KINI DIBUKAπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ‘πŸ‘
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut πŸ“² Jr Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct Whatapps
.
.
#TEAMPOWERFITKL #bazaarpaknil #shaklee #herbalife #aurawhite #quputeh #jamu #produkkurus #dietatkins #kurustanpaberlapar #eatclean #jomkurus #turun5kgsebulan #janganmengata #bajubesar #seluarbesar #dexandra #blousemurah #fattzura #duckscarves #lens #makeuptutorials #pahabesar #aac2

0πŸ’¬

Jika dulu orang guna ayat ni "indah khabar dari rupa" tapi kini kami ingin mengangkat ayat ini "Indah rupa seindah namanya"😍. Sesuatu yg mengagumkan dan eksklusif bakal menerjah dunia wangian. Ini lah penghijrahan yg indah untuk anda semua....nantikan ye....🌷🌷 #dexandra
#dexandraperfume
#bazarlarutmalamklpeel
#dexandrauptownjalanpeel #agentrasmiuptownjalanpudu
#agentrasmiputraheight
#stokisdexandrasetapak
#teamkakezan
#fenomenadexandra

0πŸ’¬

Kata orang, kita tak boleh menyentuh air yang mengalir dua kali. Maksudnya peluang best tu biasanya datang sekali je.

Haaa macam De'Xandra Clearance Sales nilah. Sebab bila stok habis, tak dapat lagi dah harga RM45. Dan lagi sedih, tak akan ada lagi dah 37 brand tu sebab pengeluarannya dihentikan. 😫

Awak nak grab sebelum habis? WhatsApp sekarang 0139196581 ya!

#dexandra
#clearancesale

0πŸ’¬

[TOP 5 BEST SELLER FOR HIM] DEXANDRA INSPIRED PERFUME BY DUNHILL BLUE. SEMBUR SKALI, MERUNTUN JIWA KAK KONAH
.
Haaa korang jangan tak tau pulak yg De'Xandra inspired perfume by Dunhill Blue ni antara perfume paling laris kat store kami. Bau yg mahal dan mewah serta segar ni mmg permintaan tinggi. Sembur2 ramai yg tegur!
.
Limited stock u all. Cepat2 whatsapp kami πŸ‘‰ 013-994 5060
.
.
#dexandra #inspired #perfumes #fragrances #edp #mesrasolat #murah #readystock #scents #of #life #viral #siakapkeli #ohmedia #ohbulan #penmerahdotcom #astro #tv3 #rtm #exclusive #by #kendoostore #ampang #cheras #kualalumpur #malaysia #love

1πŸ’¬

#WOW PENCARIAN BERMULA - APA YG MEREKA CARI DAN KALUT DI KOTA LONDON TU 😱😱😱
.
.
Tazzabar
Tazzabar
Tazzabar
.
Terlalu EXCITED melihat aksi mereka di Kota London. Terasa tak sabar menunggu AURA tersebut.
.
Nak tahu apa yang mereka cari? Nantikan....
.
.
#NewDeXandra #ComingSoon
#DeXandra #EauDeParfum #ScentsOfLife #WangianKehidupan #Jimat #Halal #Wangi #LuckyDraw

0πŸ’¬

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah
.
.
.
Hujan lebat membasahi bumi johor.
.
.
.
Clearance sales RM45 je sebotol
.
.
#dexandra

0πŸ’¬

[TOP 5 DEXANDRA INSPIRED PERFUMES FOR HIM]
BAU YG TERPALING BEST DAN MENDAPAT PERMINTAAN TERTINGGI. BAU ORANG ADA ADA NI
.
Jom dapatkan ke lima2 TOP 5 perfumes untuk lelaki ni dgn kami. Nak pakai sendiri? Nak hadiahkan kat suami? Nak buat hantaran kawen? Semua boleh lah. Nak hadiahkan kat membe yg bau keti tak hengat tu amat digalakkan! Hew hew hew
.
.
#dexandra #inspired #perfumes #fragrances #edp #mesrasolat #murah #readystock #scents #of #life #viral #siakapkeli #ohmedia #ohbulan #penmerahdotcom #astro #tv3 #rtm #exclusive #by #kendoostore #ampang #cheras #kualalumpur #malaysia #love

0πŸ’¬

Wow!!!! 😍😍😍
Ready stock!! semua murah uolls

Sebarang order atau pertanyaan sila whatsap

www.wasap.my/+60197430627
www.wasap.my/+60197430627
www.wasap.my/+60197430627

#kosmetikmurahbatupahat #suziboutique #batupahat #rengit #paritraja #benut #pontian #simpangrenggam #senggarang #airhitam #lipstick #foundation #blusher #eyebrow #eyeshadow #powder #loosepowder #brusher #perfumes #pomade #okaya #iflawless #iflawlessangels #vevious #fenomenaserumterbaikmalaysia #dexandra #kosmetikmalaysia
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantik #andahebat

1πŸ’¬

[TOP 5 BEST SELLER FOR HIM] DEXANDRA INSPIRED PERFUME BY 1 MILLION PACO RABBANE. SEMBUR SKALI, MERUNTUN JIWA KAK KONAH
.
Haaa korang jangan tak tau pulak yg De'Xandra inspired perfume by 1 Million ni antara perfume paling laris kat store kami. Bau yg mahal dan mewah serta segar ni mmg permintaan tinggi. Sembur2 ramai yg tegur!
.
Limited stock u all. Cepat2 whatsapp kami πŸ‘‰ 013-994 5060
.
.
#dexandra #inspired #perfumes #fragrances #edp #mesrasolat #murah #readystock #scents #of #life #viral #siakapkeli #ohmedia #ohbulan #penmerahdotcom #astro #tv3 #rtm #exclusive #by #kendoostore #ampang #cheras #kualalumpur #malaysia #love

1πŸ’¬

Hyy TuesdayπŸ€— lama rasa xupdate...coti pantangπŸ˜† Dexandra Perfumes tumpang lalu yerr ollsss...clearance stok gitu,rugi xbeli tauπŸ€“ 🌸normal price rm65
🌸clearance price rm45
πŸ’‹Buy now

#xiaotyna #dexandra #letswangi #clearanceprice #skudai #jb

0πŸ’¬

Dulu tak berani nak guna wangian mewah, dengan De'Xandra baru lah mencuba bermacam2 wangian antarabangsa yang ada, risau pun dah takde sebab harga De'Xandra sangat kompetitif .
.
#dexandra

0πŸ’¬

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
Alhamdulillah.. Hasil promo 3 Botol RM100 . 😊 Sebab kan sambutan yang menggalakkan .. Lana ada surprise untuk korang lagi ! Nantikan .. πŸ˜‰
.
Terima kasih kepada customer customer yg post & COD dengan kami . Selamat mewangi !!
.
#exsitraperfume #inspiredperfumes #perfume #perfumemurah #minyakwangi #jimatduit #promosi #EDP #dexandra #dexandraselangor #dexandraklang #sayajual #forhim #forher #sincerelybyusboutique #thelabparfum #ajdeperfume #instagood #selangor #klang #shahalam #subangjaya #cod #promosi #3botolrm100

2πŸ’¬