#dexandra

Nak tahu tak? Bau perfume Deโ€™Xandra polo Red ni antara kegilaan para abam macho tau!
.
Bau dia unik sikit sebab ade campuran bau coffee. Siapa suka bau coffee plus bau fruity?
.
Siapa siapa? Kalau anda yang sukakan bau coffee boleh try perfume polo red ni!
.
Confirm double triple confirm anda suka! Kenapa Lina cakap macam tu? Sebab bau dia memang best!
.
Kalau anda spray nak pergi kerja. Mesti bau dia tertinggal kat rumah. Bukan tertinggal tanpa kesan! Tertinggal dan buat siapa yang bau jadi cair! Fuhh.
.
Gabungan citrus, fruity, amber, warm spicy dan coffee ni memang satu gabungan yang sangat superb! .
Campuran bau fresh fruity dan coffee. Ahhh. Menenangkan~
.
Last stok. Siapa nak? Boleh direct whatsapp Lina_01129142010
.
.
.
#perfume #dexandra #readystock #cod #sepang #sungaipelek #banting #salak #dropshipdiperlukan #sideincome #zerotohero #dexandrasepang

0๐Ÿ’ฌ

Nak cantik,kurus dan sihat sila baca!!
.
Sebelum uolls membazir beli produk ribuยฒ,tapi tak berkesan pun..Saya nak bagi tahu,Jom minum JUS LENTIK DARA dari sekarang..rasa sekali sumpah jatuh cinta..
.
Kelebihan JLD
.
๐ŸŒธMenyingkirkan toksin dan lemak (detox)
๐ŸŒธMengurangkan berat badan
๐ŸŒธMencerahkan kulit
๐ŸŒธMenghapuskan masalah dalaman
๐ŸŒธMemberi tenaga pada badan
๐ŸŒธSentiasa kenyang(kurang makan)
๐ŸŒธRasa jus buah yang sedap
๐ŸŒธTak perlu diet ketat/tak wajib bersenam
๐ŸŒธTak kan menyesal lepas cuba JLD
.
Tak percaya?? Try lah dulu
.
Whatsapp +60192693810 SEKARANG
.
#lentikdara #neelofarhijab #lentikdaramurah #lentikdaraoriginal #lemonex #usahawanmuda #dherbs #kurusdalam2minggu #aaisyahdhiarana #nakcantik #pinggangramping #kaklinapompom #bengkung #dianz
#dropship #dropshipneeded #dexandra #greentea #detox #baazarpaknil #feedback #feedbacklentikdara

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐ŸŒธ Lyanna Kurung / KM1055๐ŸŒธ ---------------------------------------
.
(+ )MATERIAL: Santino Silk
โœ”๏ธRasa Macam Silk,
โœ”๏ธLembut, Senang Iron,
โœ”๏ธTak Panas,
โœ”๏ธTak Jarang, Selesa Dipakai
.
(+) SIZE: S- 6XL
36, 38, 40, 42, 44, 46,
48, 50, 52, 55, .
(+)CIRI-CIRI : Muslimah compliance
.
โœ”๏ธTangan biasa
โœ”๏ธZip Sorok Depan 10"
โœ”๏ธ Kain duyung
.
Harga Retail : RM89
Pos RM10/RM14
.
Whatsapp mirul #jejakajualbaju segera
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
.
.
#raya2018 #kurungraya #kurungmini #kurungmoden #kebarungmurah #cikgusekolah #peplummurah #kurungmurah #minikurung #minikurungmurah
.
#dexandra #muamalaysia #pelaminmalaysia #surprisedelivery #jakel #irfankhairi #instafamous #bawallover #blousemurah #hijabistamalaysia

#jalanjalancarimakan #handsockplain #helizahelmi #bazaronline #bawalruffle #kurunglabuh #jubahmurah #blousebesar #kurungbesar

0๐Ÿ’ฌ

Uolls teringin ke nak pakai perfume branded yang mahal-mahal macam orang-orang kaya?
Statistik menunjukkan kos sara hidup sekarang semakin meningkat maka ia juga mempengaruhi harga perfume branded di pasaran kan termasuklah GST.

Tapi wangian ni sangat penting lagi lagi dalam rumahtangga wangian itu boleh menjadi pengikat kasih sayang antara suami isteri.

Uols tak risau ke kalau tiba-tiba orang tegur ada bau badan. Suami tegur bau bawang. Suami nak dekat pun tak nak huhuhu.

Suka tak kalau suami tegur โ€œwanginye sayang, buat abang rasa bahagia sangatโ€ "Bau perfume sayang ni buat abang angau pulak kat ofis. Ish tak sabar nak balik rumahโ€
Wangian ni ada aura dia tersendiri tau.

Kata-kata customer kami sekarang suami asyik nak duduk rapat-rapat. Balik keje pun awal. Katanya bau sweet sangat.

Haaa kalau uols nak aura wangian tersendiri mesti kena pakai De'Xandra Perfume ni uols yang penting save bajet.

Jangan lupa whatsapp no ni tau๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60199802803/Dropship ( Emma )

No ID : A2368
#dexandra
#newdexandra
#clearancestock
#dexandraperfume
#lebihwangi
#lebihjimat
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#sofreshsowangi
#ajimaura
#agentguamusang
#bodyodourless
#dropshipdiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#kelantan
#terapiinstagram
#usahawanonline
#usahawanmuda
#usahawandexandra
#sakarantai7
#bazarpaknil
#airfreshener
#jeneralinsta
.
Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram ๐Ÿ˜
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

0๐Ÿ’ฌ

TITUS๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Titus, berasal dari latin yg bermaksud kehormatan.

Wangian yang sweet dan rich dari citrus,
woody dan fresh spicy sangat sesuai digayakan
Si Jejaka berjiwa muda. ๐Ÿง‘๐Ÿป๐Ÿ˜ Tapi, kalau Si Jejaka berjiwa tua nak jadi muda,boleh je sembur TITUS. Silap2, bertambah muda dari jejaka muda yang lain. ๐Ÿ˜„๐Ÿ™Š Tingkatkan darjatmu wahai Si Jejaka dengan
TITUS ๐Ÿ˜Ž
.
Jiwa Muda๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60125591341
.
#Dexandra
#TITUS
#LetPassionLeadYou

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

DARI WANITA UNTUK WANITA ๐Ÿ˜‰ โœ”๏ธRamai remaja yang tidak tahu *FeminineWashJSD ini boleh menghilangkan keputihan dan kegatalan di miss v โœ”๏ธRamai wanita yang tidak tahu *FeminineWashJSD ini boleh menghilangkan bauan yang kurang menyenangkan dan memberi keselesaan ketika datang haid
.
โœ”๏ธRamai isteri yang tidak tahu *FeminineWashJSD ini boleh merapatkan otot vagina dan menaikkan keghairahan .
โœ”๏ธRamai ibu hamil yang tidak tahu *FeminineWashJSD ini boleh memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang dan juga kegatalan di miss v
.
โœ”๏ธRamai ibu dalam pantang yang tidak tahu *FeminineWashJSD ini boleh memberi keselesaan ketika keluar darah nifas dan menarik kotoran yang melekat di dinding faraj

Dah tahu kan kebaikan FEMININEWASHJSD ni ?
Wasap 011-16003779

#femininewash #fenomenamaxxslim #femininewashjsd #dnars #deejacosmetics #tatiskincare #glowglowing #leeyanarahman #lemonexmurah #mekapmurahmalaysia #basahankencurtradisibidanisntana #boosterwhiteningmurah #blouse #palazo #jusdurianbelanda #garlicplus #MaskerVaginaJSD #dexandra #dianzmurah #perfumebellaz

0๐Ÿ’ฌ

Cik Bunga terlajak wangiiii. Extraordinary wangi katanyaaaaaaaaaaaaa.
Bau bunga. Mcm spray perfume. Tak boleh describe bau yang terlajak wangi ni.
Sampai satu toilet bau wangi CFSW. .
Tergodaaaaa habisssss.
Those wanita-wanita kat luar sana yang mengalami sejenis bau Cik Bunga yang sangat tak wangi. Sebab keputihan, lendir dan faktor datang bula.n . Yes, wajib beli at least sebotol tau.
Sebab apa wajib? .
CFSW bersifat merawat. Merawat masalah bau Cik Bunga sepantas 10 saat sahaja. Bukan diri sendiri je tergodaaaa Cik ๐Ÿ‘จ pun terikut tergoda bau CFSW. Mana tak? Sampai satu toilet bau CFSW. .
Tak perlu beli perfume khas Cik Bunga kalau boleh dapat Pembersih All in ONE mcm CFSW. Cukup lengkap.
Ada scrub lembut, merawat, boleh dijadikan perfume Cik Bunga. Bukan 2 IN 1, Bukan 3 in 1, ALL IN ONE BOTTLE of Celebrity Feminine Scrub Wash. .
Jimat, padat & merawat. ๐Ÿ˜—
.
๐Ÿ“ฑUntuk Order Terus WhatsApp
019.588.0442
019.588.0442
019.588.0442
.
๐ŸŒธAGEN & STOKIS DIPERLUKAN โ€จJom jana pendapatan dengan Skinโ€จStories
.
#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #JamuSusukDara #Jsd #Perlaking #Olicandy #DianzVitamin #Shaklee #Dherbs #TerlajakLaris #Pamoga #QuPuteh #MaryKayMalaysia #Dexandra #AuraWhite #BabiesBlink #ManjaKaseh #FemininWashJsd #LipstikKolagen #Collagen #UbatKetat #UbatKeputihan #Glutacaps #Kcoly #JusKekalDara #Aidijuma #NaelofarHijab

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ˜ New Baby DeXandra ๐Ÿ˜
.
โœด๏ธ Air freshener (10ml )
โœด๏ธ 100% pati pekat tanpa alkohol
โœด๏ธ RM 10 sahaja!!!
.
AIR FRESHENER ni bukan untuk kereta je, dalam rumah, tandas, letak dalam almari pun boleh. Best kan? ALL IN ONE ๐Ÿ˜‚ .
AIR FRESHENER dikategorikan MOOD 4R
.
1) Rejuvenate ( Manis ) ๐ŸŒบPassion Fruit
๐ŸŒบPassion Fine
.
2) REFRESH ( Natural) ๐ŸŒบ Rose ( Bau lovely lace)
๐ŸŒบ Green Tea
.
3) RELAX ( Gourmand) ๐ŸŒบ Caramel
๐ŸŒบ Coffee
.
4) REJOICE ( Fresh)
๐ŸŒบ Vanilla fresh ๐ŸŒบ Forest Dream
.
Tahan 30-45 hari penggunaan.
.
โžก๏ธ0186698799
โžก๏ธ0186698799

#dexandra #dexandraperfume #dexandralover #dexandraairfreshener #airfreshener #dropshipwanted #dexandrakualalumpur #dexandramurah #wangianmurah

0๐Ÿ’ฌ

PERLUKAN SCRUB SELEPAS MENCUCI CIK BUNGA ??
.
๐Ÿ˜ฟCik Bunga Gelap ?
๐Ÿ˜ฟCelah Peha dan Pelipat Gelap?
.
Kenapa perlu bazirkan duit beli scrub utk Cik Bunga ???
Membazir bukan? Kenapa awak tak boleh dapatkan 2 DALAM 1? SCRUB sambil MERAWAT MASALAH Cik Bunga? Bukankah lebih jimat, mudah dan menarik?
.
Jika anda rasa anda perlukan scrub dalam Pembersih Wanita, DAPATKAN Celebrity Feminine Scrub Wash sekarang. Rawat Masalah Cik Bunga yang korang tak suka tu sambil scrub-scrub lembut. Auchhh bestnya๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป. Mcm di SPA 5 Bintang. Psttt, Cik Bunga pun kena dapatkan layanan 5 Star tau.
.
2 DALAM 1, Pembersih Wanita dalam masa yang sama scrub pun dapat.
Hebat ke hebat? Opsss, stock susut sangat laju. Hubungi kami sekarang atau STOKIS & AGEN kami seluruh MALAYSIA sekarang utk dapatkan Pembersih Cik Bunga Scrub kami.
.
Pstttt, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa ๐Ÿ˜Œ
.
WhatsApp Zulaiha 0195880442 .
#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #JamuSusukDara #Jsd #Perlaking #Olicandy #DianzVitamin #Shaklee #Dherbs #TerlajakLaris #Pamoga #QuPuteh #MaryKay #Dexandra #AuraWhite #BabiesBlink #ManjaKaseh #FemininWashJsd #LipstikKolagen #Collagen #UbatKetat #UbatKeputihan #Glutacaps #Kcoly #JusKekalDara #Aidijuma #NaelofarHijab

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Dari sibuk habiskan duit beli pantyliner setiap hari. Sbb keputihan asyik meleleh .
Sebulan dah berapa puluh duit utk pantyliner dah awak labur? Tak pun, boleh sampai ratus-ratus sbb keputihan kronik tahap gaban. ๐ŸŒš
.
Ishhh. Tahukah anda ? Wanita normal pakai pantyliner/tuala wanita time dtg bulan je.
.
Wanita tidak normal je pakai pantyliner sebab keputihan๐Ÿ˜น.
.
Awak normal ke tidak? ๐Ÿ˜Œ
.
Bila keputihan, kena R A W A T . Rawat sampai akar umbi. Sampai pulih. Sampai kering & bersih. .
Jom PM kami, tanya mcm mana nak bersih dan bebas pantyliner sepantas 3 hari. .
Tak perlu labur banyak duit.
Cukup sekadar utk sebotol Celebrity Feminine Scrub Wash.
ALL in ONE. .
If korang tak percaya, kami berjaya dapat lebih 500 testimoni KEPUTIHAN, KEGATALAN & BAU Cik Bunga CLEAR CLEAR CLEAR tak sampai CFSW tinggal separuh pun. Di wall kami pun bersepah feedback cust puas hati 100% puas hati.
.
Yup. Pilih pembersih wanita yang bersifat merawat mcm CFSW. .
CFSW rawat sampai akar umbi. Sampai keputihan yang bertukar hijau tu kering dan tak wujud lagi. ๐Ÿ˜‹
Jom, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni๐Ÿค—
.
๐Ÿ“ฑUntuk Order Terus WhatsApp
019.588.0442
019.588.0442
019.588.0442
.
๐ŸŒธAGEN & STOKIS DIPERLUKAN โ€จJom jana pendapatan dengan Skinโ€จStories
.
#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #JamuSusukDara #Jsd #Perlaking #Olicandy #DianzVitamin #Shaklee #Dherbs #TerlajakLaris #Pamoga #QuPuteh #MaryKayMalaysia #Dexandra #AuraWhite #BabiesBlink #ManjaKaseh #FemininWashJsd #LipstikKolagen #Collagen #UbatKetat #UbatKeputihan #Glutacaps #Kcoly #JusKekalDara #Aidijuma #NaelofarHijab

0๐Ÿ’ฌ

Fresh dari salah seorang member customer kekMa.
.
Hati-hati ye dexandra lovers..jangan terlalu taksub bila dengar dexandra offer clearance stock.Memang betul tapi harga yang Hq tetapkan RM45 sebotol.Bukan rm35,rm19,rm15...
.
Al fatihah tuk mereka yang dah terpedaya dan al-fatihah untuk mereka yang terlalu bijak mempergunakan hak orang lain.

#dwahyuxandra #dexandrabyemma #dexandra #dexandrafake #fake #hati2 #pilihyangori #resellersah #dexandrakulai #kioskdexandratescokulai

0๐Ÿ’ฌ

Hi semua. Masih ada yang berminat nak grab De'xandra harga SALE??? RM 45 JE. SALE SEHINGGA 28 FEB 2018 SAHAJA! SEMUA BOTOL LAMA RM45 JE.
.
1BOTOL RM45!!!!
1BOTOL RM45!!!!
1BOTOL RM45!!!!
.
.
STOK AVAILABLE
.
FOR HER
Raplh Lauren
Versace Eros (W)
Peony Blossom
Tresor Midnight Rose
Bright Crystal
Fresh Blossom
Burberry EDP
Creed Love In White
Bond 9 Her
Narciso Pink
Dexandra her
Jo Orange
Modern Muse
Mavie
Jo Pear
Lady Million
Incanto Shine
Purity
The One (W)
Our Moment
Narciso Her
Untold
Rose Essential
Daisy
My Burberry
Fantasy
Adore
Coco
Marry Me
Anick Pompon
Miracle
Petite Cherie
Love Story
Signorina
.
.
FOR HIM
Brave
Ysl
Black XS
Hugo Boss Red (M)
Dunhill Red
Grenade
1 Million
Dunhill Blue
Primus
Starwalker
Sultan
Emblem
The One
Polo Red
212 Vip(M)
Invictus
A men
Creed Men
Aigner Blue
Bvlgari Man
Versace Eros(M)
Creed Aventus
JPG
Armani Code
.
.
BERMINAT??? DM sis atau ws terus 0127585848. .
.
#perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandraperfumes #dexandra #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #dexandrabomshell #dexandraguccibamboo #dexandramyburberry #dexandragucciflora #dexandrahypnose #dexandrahugowomen #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #dexandralover #dexandra_bytya #jimatberganda #menangberganda

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

DAH TRY BANYAK PRODUK TAPI TAKDE KESAN! LOVE POTION SERASI DAN TEGANGKAN PAYUDARA
.
Alhamdulillah testimoni positif dr customer. Terharu sangat dapat bantu pulihkan kembali hubungan suami isteri.
.
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
?
๐Ÿ’‹Menegangkan buah dada dan lurah
๐Ÿ’‹Memontokkan payudara kepada saiz idaman
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM.
.
๐Ÿ’Produk keluaran GMP
๐Ÿ’Dijamin HALAL & suci
๐Ÿ’Tidak mengandungi bahan terlarang
๐Ÿ’Tanpa sebarang side effect merbahaya
.
. ๐Ÿ“ฒ Whatsapp "HUSH" Ke 0146945682
.
#lovepotionbyhushhush #putihgebu #besarkantetek #krimpembesarpayudara #anjal #montok #mantap #seksiuntuksuami #besarkanpayudara #produkkecantikan #nakseksi #nakbesarkanpayudara #letscantik #tombiruo #bengkungsajat #lovepotioncod #lovepotionhq #dendamaurora #titiancinta #jannanick #afmegastar #trustedseller #dexandra #weddingdress #kadkawenmurah #lovepotionsingapore #ubattahanlama #loveyou

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Lady Rose. .
Menyerlahkan lagi character anda yang tegas, dan tetap dengan pendirian diri. Kadangkala orang sekeliling akan sangka anda seorang yang garang.
. Tetapi dalam tegas dam garang tu ada sifat lemah lembut dan sangat prihatin dengan orang lain
.
Sesuai sangat kalau perfume ni cikgu-cikgu yang pakai. Biar anak murid kecut perut sikit sebab cikgu diorang nampak garang ๐Ÿ˜‚. .
RM75
.
Whatsapp 014-5108720 for order .
#dexandra #newdexandra #perfumeviral

0๐Ÿ’ฌ

" LEBIH BAIK USAHA DARIPADA MENUNGGU BDN KURUS TIBA2 ! JOM BAKAR BALIK LEMAK LEMAK DEGIL TU "

GC X FACTOR

100% ORIGINAL
100% SELAMAT DAN HALAL
Bahan Kandungan: Garcinia Cambogia, Rasberry Ketone, White Kidney Bean, Red Ginger, Gymnema Sylvestre, Pomegranate (Delima), Red Ginger, Guarana, Green Tea, Gingko Biloba, L-Carnitine, Habbatussauda, Glutathione, Ha, Stevia

WAJIB KURUS
----------------------
โœ”๏ธ Membakar lemak degil dengan pantas
โœ”๏ธ Menghalang pembentukan lemak baru
โœ”๏ธ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
โœ”๏ธ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
โœ”๏ธ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
โœ”๏ธ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
โœ”๏ธ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
โœ”๏ธ Membantu mencantikkan kulit
โœ”๏ธ Memutih dan menggebukan seluruh badan
โœ”๏ธ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
โœ”๏ธ Mengurangkan selera makan
โœ”๏ธ Meningkatkan metabolisma badan

CARA PENGGUNAAN
---------------------
1. Ambil 2 sudu GC X FACTOR 1 jam sebelum sarapan DAN 2 sudu sebelum tidur malam (Gunakan sudu plastik)
2. WAJIB minum 3-4 liter air masak sehari

JOM BAKAR LEMAK KAW KAW
1 X RM35
Pos Rm8 sm, rm12 ss

WHTSAPP:
018-5960663
018-5960663
018-5960663
FB/IG: JANNAH BEAUTY (TRUSTED SELLER)

#gcxfactor #gcxfactormurah #gcxfactororiginal #gcxfactorrm30 #latoja #shakleemalaysia #mamadil #bvrcollagen #provencaps #glutacap #dexandra #perlaking #jamusurutayu #gcmax #cmd #larome #dtrim #glowglowing #latojamalaysia #babiesblink #tabita #pureslim7d #bellezacollagen #gctea #olicandy #tatiskincare #qurose #lemonex #dms360 #dianzvitamin

1๐Ÿ’ฌ

" LEBIH BAIK USAHA DARIPADA MENUNGGU BDN KURUS TIBA2 ! JOM BAKAR BALIK LEMAK LEMAK DEGIL TU "

GC X FACTOR

100% ORIGINAL
100% SELAMAT DAN HALAL
Bahan Kandungan: Garcinia Cambogia, Rasberry Ketone, White Kidney Bean, Red Ginger, Gymnema Sylvestre, Pomegranate (Delima), Red Ginger, Guarana, Green Tea, Gingko Biloba, L-Carnitine, Habbatussauda, Glutathione, Ha, Stevia

WAJIB KURUS
----------------------
โœ”๏ธ Membakar lemak degil dengan pantas
โœ”๏ธ Menghalang pembentukan lemak baru
โœ”๏ธ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
โœ”๏ธ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
โœ”๏ธ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
โœ”๏ธ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
โœ”๏ธ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
โœ”๏ธ Membantu mencantikkan kulit
โœ”๏ธ Memutih dan menggebukan seluruh badan
โœ”๏ธ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
โœ”๏ธ Mengurangkan selera makan
โœ”๏ธ Meningkatkan metabolisma badan

CARA PENGGUNAAN
---------------------
1. Ambil 2 sudu GC X FACTOR 1 jam sebelum sarapan DAN 2 sudu sebelum tidur malam (Gunakan sudu plastik)
2. WAJIB minum 3-4 liter air masak sehari

JOM BAKAR LEMAK KAW KAW
1 X RM35
Pos Rm8 sm, rm12 ss

WHTSAPP:
018-5960663
018-5960663
018-5960663
FB/IG: JANNAH BEAUTY (TRUSTED SELLER)

#gcxfactor #gcxfactormurah #gcxfactororiginal #gcxfactorrm30 #latoja #shakleemalaysia #mamadil #bvrcollagen #provencaps #glutacap #dexandra #perlaking #jamusurutayu #gcmax #cmd #larome #dtrim #glowglowing #latojamalaysia #babiesblink #tabita #pureslim7d #bellezacollagen #gctea #olicandy #tatiskincare #qurose #lemonex #dms360 #dianzvitamin

1๐Ÿ’ฌ

" LEBIH BAIK USAHA DARIPADA MENUNGGU BDN KURUS TIBA2 ! JOM BAKAR BALIK LEMAK LEMAK DEGIL TU "

GC X FACTOR

100% ORIGINAL
100% SELAMAT DAN HALAL
Bahan Kandungan: Garcinia Cambogia, Rasberry Ketone, White Kidney Bean, Red Ginger, Gymnema Sylvestre, Pomegranate (Delima), Red Ginger, Guarana, Green Tea, Gingko Biloba, L-Carnitine, Habbatussauda, Glutathione, Ha, Stevia

WAJIB KURUS
----------------------
โœ”๏ธ Membakar lemak degil dengan pantas
โœ”๏ธ Menghalang pembentukan lemak baru
โœ”๏ธ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
โœ”๏ธ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
โœ”๏ธ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
โœ”๏ธ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
โœ”๏ธ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
โœ”๏ธ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
โœ”๏ธ Membantu mencantikkan kulit
โœ”๏ธ Memutih dan menggebukan seluruh badan
โœ”๏ธ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
โœ”๏ธ Mengurangkan selera makan
โœ”๏ธ Meningkatkan metabolisma badan

CARA PENGGUNAAN
---------------------
1. Ambil 2 sudu GC X FACTOR 1 jam sebelum sarapan DAN 2 sudu sebelum tidur malam (Gunakan sudu plastik)
2. WAJIB minum 3-4 liter air masak sehari

JOM BAKAR LEMAK KAW KAW
1 X RM35
Pos Rm8 sm, rm12 ss

WHTSAPP:
018-5960663
018-5960663
018-5960663
FB/IG: JANNAH BEAUTY (TRUSTED SELLER)

#gcxfactor #gcxfactormurah #gcxfactororiginal #gcxfactorrm30 #latoja #shakleemalaysia #mamadil #bvrcollagen #provencaps #glutacap #dexandra #perlaking #jamusurutayu #gcmax #cmd #larome #dtrim #glowglowing #latojamalaysia #babiesblink #tabita #pureslim7d #bellezacollagen #gctea #olicandy #tatiskincare #qurose #lemonex #dms360 #dianzvitamin

1๐Ÿ’ฌ

PAKAI DEXANDRA DAPAT IPHONE X
.
.
Wow! Hebat sangat kali ni. Dengan hanya beli 1 botol NEW DEXANDRA, anda layak memiliki iPhone X!
.
Siapa nak bagi iPhoneX free weh kalau bukan Dexandra. .
Pakai iPhone ekslusif bersama wangian yg ekslusif! Gitewww โค๏ธ
.
Pilih je nak wangian yg macamana. ๐ŸŒธ Elegant
๐ŸŒธ Intense
๐ŸŒธ Luscious
.
.
Anda labur RM75 sekarang, dan anda berpeluang memenangi iPhoneX bernilai RM5k ๐Ÿคญ
.
WhatsApp abam Meri SEKARANG..
.
๐Ÿ“ž0107882427
๐Ÿ“ž0107882427
.
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#merixandra
#dexandra
#dexandraperfume
#keramat
#setapak
#cspscs
#perfumemampumilik
#perfumeviral
#bazarpaknil
#moodrepublik
#chettakiomey
#newdexandra
#santaijim

12๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅNEW EDITION GUCCI BAMBOO๐Ÿ”ฅ
.
.
โ–ช๏ธBotol custom made
โ–ช๏ธPati berkualiti & sangat pekat
โ–ช๏ธTahan sangat lama
โ–ช๏ธSemburan lebih halus .
.
.
๐ŸŽPROMOTION FREEGIFT๐ŸŽ
โœ… RM75 satu botol
โœ… RM140 dua botol + Free Dexandra Tester ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ“ฎPostage seluruh MALAYSIA
.
.
Wassap no telefon admin dibawah untuk order.๐Ÿค—
.
.
๐Ÿ“ฑ0133039122
๐Ÿ“ฑ0133039122
๐Ÿ“ฑ0133039122
.
.
.
#dexandra
#newdexandra
#airfreshner
#carperfume
#dexandrasgbuloh
#bazarpaknil
#goshop
#neelofa
#neelofarhijab
#lafazkankalimahcintamu
#ctdk
#terapiinstagram
#erezeki
#babycomel
#fattahaminz
#missfazura
#gapoever
#kedaionline
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#hantarankawin
#perfumebajet
#azizanosman

0๐Ÿ’ฌ

Hi semua. Masih ada yang berminat nak grab De'xandra harga SALE??? RM 45 JE. SALE SEHINGGA 28 FEB 2018 SAHAJA! SEMUA BOTOL LAMA RM45 JE.
.
1BOTOL RM45!!!!
1BOTOL RM45!!!!
1BOTOL RM45!!!!
.
.
STOK AVAILABLE
.
FOR HER
Raplh Lauren
Versace Eros (W)
Peony Blossom
Tresor Midnight Rose
Bright Crystal
Fresh Blossom
Burberry EDP
Creed Love In White
Bond 9 Her
Narciso Pink
Dexandra her
Jo Orange
Modern Muse
Mavie
Jo Pear
Lady Million
Incanto Shine
Purity
The One (W)
Our Moment
Narciso Her
Untold
Rose Essential
Daisy
My Burberry
Fantasy
Adore
Coco
Marry Me
Anick Pompon
Miracle
Petite Cherie
Love Story
Signorina
.
.
FOR HIM
Brave
Ysl
Black XS
Hugo Boss Red (M)
Dunhill Red
Grenade
1 Million
Dunhill Blue
Primus
Starwalker
Sultan
Emblem
The One
Polo Red
212 Vip(M)
Invictus
A men
Creed Men
Aigner Blue
Bvlgari Man
Versace Eros(M)
Creed Aventus
JPG
Armani Code
.
.
BERMINAT??? DM sis atau ws terus 0127585848. .
.
#perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandraperfumes #dexandra #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #dexandrabomshell #dexandraguccibamboo #dexandramyburberry #dexandragucciflora #dexandrahypnose #dexandrahugowomen #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #dexandralover #dexandra_bytya #jimatberganda #menangberganda

1๐Ÿ’ฌ

Wangian #dark_amberwood dan #majestic dari deโ€™xandra ni memang diwujudkan khas untuk jejaka yang nak #meningkatkan_keyakinan diri . Keduanya adalah dari siri wangian #klasik deโ€™xandra yang baharu .
.
.
Ramai jejaka prefer wangian yang klasik ni sebab ianya membuatkan personaliti mereka lebih menyerlah dari biasa . Teringin nak cuba ? Dapatkan dari reseller kami yang sentiasa bersedia membantu anda ๐Ÿ˜˜
.
.
#dexandra

0๐Ÿ’ฌ

Caliana Elegant Blouse
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat โ€œstylishโ€, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.
.
(+) Cutting โ€œprincessโ€ kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja.
.
(+) 7 pilihan warna โ€œmewahโ€ drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya.
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.
.
.
Jom whatsapp #jejakajualbaju
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
.
.
.

#terapiinstagram #ajimaura #blouselabuh #jwtar #qisyaalongtop #calianablouse #shaklee #jubahsouq .
#bellaammara #fashionvalet #tv3malaysia #bawalprinted #bawallabuh #dianzvitamin #shaklee #dexandra #perfumemalaysia #jubahdress #uitm #kurungsyarie #tiadaarahjodohkita #fattzura #surirumah #moodrepublik #scrubmalaysia #nurraysabeauty #terlajaklaris #kurungsyarie #pelaminmalaysia

2๐Ÿ’ฌ

Lagi 3 bulan+- kita akan sambut kedatangan bulan Ramadhan Kareem. Dah sedia?

#ohwanginyadexandra
#ramadhan
#hariraya
#projekduitraya2018
#dexandra
#bisnesdexandra

0๐Ÿ’ฌ

Sekarang ni setiap ruang ada AF
๐Ÿ‘๐Ÿป
Apa tu AF? De'Xandra Air Freshener la sayang2. hehehe.. Untuk kereta boleh guna ROSE FOREST..bau rose yg semerbak. Wangian inggeris yang
wow! terasa macam masuk kedai lovely lace.

Untuk bilik mandi guna haruman GREEN TEA FOREST. Kalau mandian pun guna Green Tea, lagi best..Rase segarrrr sangat! Bila dah ada AF ni, masuk bilik mandi belum mandi pun dah rasa mcm mandi hihi. Segar Gilerrrr..! Untuk bilik tidur pulak guna haruman PASSION FRUIT. Bau Buah Markisa yg Suweeetttt.
Membuatkan suami hari2 suwettt.. Untuk mini ruang tamu boleh gunakan haruman PASSION FINE. Suwet2 bau honey dew + pineapple + cucumber. Tetamu suka kita pun bahagiaaaaa..gituu hehehe.. Untuk dapur memang sesuai letak haruman COFFEE WARM. Bau kopi yang menyenangkan. Membuatkan bertambah rajin kedapur. Nak kopi secawan? hihi.. Kalau nak letak haruman ROASTED CARAMEL pun hokey! bau macam dlm bakery. Lapar memanjang.Teringat ROTI BOY.

FOREST DREAM haruman yg menyegarkan jiwa..gabungan lemon + pear. Boleh letak dlm almari pakaian. Kasi semua baju sentiasa wangi..! Aummm..kalau yang jenis stresss selalu tu, sesuai sangat2. Masuk dlm beg, asal stress..cium..! hoho
VANILLA FRESH..Haruman Mewah, percikan lemon, limau & vanilla. Tapi semua ruang dah penuh dengan AF. So 1 ruang ni kadang2 orang terlupa. Bila buka ruang ni, kadang2 nasib awak baik. Tak fening lalat. Kadang2 boleh pengsan. haha.. Almari kasut la.. 8 Haruman 8 Manfaat 8 Keistimewaan. Saya Sudah!! Anda Bila Lagi..???? Tak mahal punnnnn. RM10 jeee. Tunggu apa lg? klik je link ni www.wasap.my/60139373802 untuk order โ™ฅ๏ธ

#dexandra
#dexandraperfume
#airfreshener

0๐Ÿ’ฌ