#dianzvitamin

ni dianz apple body soap
tebal n besar kan
dapat FREE JEEEE sekali dgn dianz perfumes
.
kaler puprle tp bau apple sama dgn perfumes
memang wangi ha !
mandi2 wangi , pas mandi sembur lak dianz perfumes
.
dian tak bertanggungjwb ek kalau cik abg tgk luar biasa 🤣🤣😝
.
perfumes Ni limited 😘
dah tkdeeee dahhhhh keluar pasni selama2 nye
.
nak cuba ? rm50 je uiiii
free dianz body soap lg
.
Wasap 📲 0122172435
.
#dianzperfumes #newbabydianz #dianzvitamilk #dianzvitamin #sethantaran #bodycare #perfumetanpaalkohol #perfumesahsolat #minyakwangi #produkmuslim
#sweetperfume

0💬

DULU KULIT KUSAM KINI BERSERI SERI UOLSSS.. Berbeza sangat dulu dan sekarang, Alhamdulillah selepas amalkan dianz vitamin konsistent dapat kulit yang awesome sangat.
Cik somi pon suka tauu 😉

Nak kulit sihat dan cantik, sabar dan konsistent sangat lah penting. Jom konisistent makan dianz vitamin pasti ampa jatuh cinta.

Nak ke?
Meh sini wasap jes.. 📲 01135077395

#Dianzvitamin
#TediSabah
#TeamShaEmpire

0💬

JOM JOIN POSTO AND COD!!!
SEBARANG ORDER HENDAKLAH SEBELUM 2 PTG..
.

LAI2 .

HARGA DIANZ VITAMIN EXTRA PEARL .

Pek biasa (not include pos)
1 botol = RM50.00
2 botol = RM100.00
.
Berminat nak order @ sebarang pertanyaan? Boleh pm @ WhatsApp ,
.📞 0134156482
📞 0134156482
📞 0134156482

#dianzoriginal #flawless #berkesan #marang #kulitcerah #dianzvitaminterengganu #terengganu #gongbadak #unisza #cod #cashondelivery #postage #sayajual #dianzvitamin #nanocream #postage #malaysia #semenanjung #sabahsarawak #codkualaterengganu #codchendering #codunisza #sayajual #codumt #love #beauty #beauty #skincare #dropshipwantedmalaysia

0💬

Loading...

Hai, good morning uolss.
Nak bgi share feedback dengan uolss ni

Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.

Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls! .

Nak order VitaMilkBooster
Whatsapp +60172581983
.
.
#dianzvit
#dianzvitamin
#dianzvitaminoriginal
#vitamilkdianz
#vitamilkbooster
#milkbooster
#susuibu
#supplements
#hisaphisapteruscantik
#nakputih
#nakflawless
#kulitkusam
#jerawat
#jeragat
#luluskkm

0💬

MILEY TOP👄

MATERIAL: knit texture
Available in 3 sizes: S/M/L
Color: 5color(nude,black,maroon,emerald green,grey)

S
Bahu 17
Dada 16
L tangan 24
L baju 21

M
Bahu 18
Dada 17
L tangan 24
L baju 21

L
Bahu 19
Dada 20
L tangan 25
L baju 23

Cara order,screenshort gambar & wassap ke no :
📲 0129787304
📲 0129787304
📲 0129787304

#viralmalaysia
#organicskincare
#perlashine
#khimarmalaysia
#neelofa
#rezekisemua
#skirtlabuhmalaysia
#dyxyviral
#sedondon
#muslimah
#nakkuruscepat
#igonlineshop
#instashopmy
#wecarewelove
#selamatpagi
#kiddoswear1
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#putihgebu
#erezeki
#dianzvitamin
#selangor
#model
#uitm
#krimkalisusia
#comelote
#kasut
#detoks
#youcanduit

0💬

Ada yg tanye hakak berkesan ke Vitamin ni?
Jom baca Feedback ni 😘👇
Kan da cakap Dianz Vitamin punye 3 Fungsi MERAWAT, MELEMBAP & MENCERAH
Yg ada bekas atau luka allergik wajib amalkan !
Luka kering, parut pudar, kulit lembap ❤️

Whatsapp : 016-8676299
Whatsapp : 016-8676299
Whatsapp : 016-8676299

#dianzvitamin #dianzloverz #hisaphisapteruscantikdgndianzvitamin #dianzlove #dianzloverss #dianz #dianzvitaminc #vit #hisaphisapjer

0💬

Loading...

KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA : .
👉Mencegah penuaan kulit
👉Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
👉Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
👉Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
👉Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
👉Menyahtoksikkan sistem badan
👉Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
👉Menenangkan minda & meringankan tekanan
👉Memberi tenaga / merangsang Qi badan
👉Mengatur semula metabolisme badan
👉Mengurangkan kegelisahan
👉Menenangkan hati
👉Merawat sakit kerongkong
👉Mengurangkan demam
👉Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
👉Membetulkan sistem saraf
👉Memperbaiki penglihatan
👉Merawat insomnia
👉Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
👉Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
👉Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
👉Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
👉Sesuai di ambil Lelaki dan Perempuan

100% ORIGINAL
MONEY BACK GUARANTED
BEWARE OF FAKE PRODUK

RM25
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS) .

FOR ORDER WHATSAPP : 01140706693

#phytobooster #phytoboosterwhitening #phytoboostermurah #phytoboosteroriginal #phytoboosterwhiteningmurah #phytoboosterwhiteningoriginal #queenofmutiara #queenofmutiarahq #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaraoriginalmurah #perlashine #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashinemalaysia #perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal #perlakingmalaysia #tabita #tabitaexclusivemurah #tabitatrialsetmurah #tabitamalaysia #tabitatrialsetoriginal #tabitamurah #dianvitamin #dianzvitamin #dianvitaminoriginal #dianzvitaminmurah

0💬

MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI :- .
🌷Antikedutan dan awet muda
🌷Menyembuhkan ruam dan ekzema
🌷Mencerahkan kulit
🌷Perlindungan matahari
🌷Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
🌷Menghasilkan kolagen pemulihan, meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
🌷Jerawat kecut
🌷Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
🌷Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
🌷Menguatkan folikal rambut
🌷Meningkatkan daya ingatan
🌷Menguatkan antibodi dan imun badan
🌷Merangsang peredaran darah
🌷Mengurangkan tahap kolesterol
🌷Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
🌷Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
🌷Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
🌷Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang

TAK ORI? KITA REFUND BACK MONEY IF X ORI

RM20
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)

FOR ORDER WHATSAPP : 01140706693

#perlashine #perlashinemurah #perlashineoriginal #perlashinemalaysia #perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal #perlakingmalaysia #perlakingoffer #perlakingrajamutiara #perlakingserbukmutiara #tabita #tabitaexclusivemurah #tabitatrialsetmurah #tabitamalaysia #tabitatrialsetoriginal #tabitamurah #dianvitamin #dianzvitamin #dianvitaminoriginal #dianzvitaminmurah

0💬

KAKI CANTIQ TEA !!
RM17.50x1 !!
RM14.50x3 !!
..WASSAP KAK JAJA .... www.wasap.my/+60176472001 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60176613676 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60196853527 FAST RESPOND

Like our page Al adiva wholesale!!
https://m.facebook.com/Al-adiva-wholesale-496204603837022/… untuk pembelian borong, sila follow telegram kami...#titangel #dyxybccreamfoundation #juslega #dianzvitamin #beevenom4in1 #lidakapsul #tatiskincare #befit #alanagreencoffee #deejakosmetik #gambiremas #nleebeauty
#kdollbeauty #honeybeevenom #iflawless #glowglowing #olicandy #cellmaxx #bahau #candyb #vevious #kualapilah #senawang #seremban2 #seremban #famecosmetics #sayajualprodukkecantikan

https://t.me/joinchat/AAAAAEL662YSQtsNDgKJ1w

0💬

Loading...

Assalamualaikum & Selamat pagi😁
.
Hari ni sy nak share rahsia utk ibu2 yg tgh breastfeed anak2 & risau sbb susu xcukup.. .
Tengoklah sdri..sekali pam je dapat byk🤗
Dalam plastik 7oz & dlm botol 4oz😱
.
So ibu2 xyah risau klu nak tinggal baby kt pengasuh sbb bekalan susu mencukupi kan😊
.
Dianz Vitamin E & C bukan shja utk kulit cantik malah utk wanita hamil & ibu menyusu. Mudah shj..kemam je mcm gula2. Sedap plk tu😆👍🏻
.
Nak cuba meh dptkan Dianz Vitamin dgn sy segera.
.
Whatsapp 0133982842
.
#dianzvitamin #dianzvitamintestimoni #dianzvitamincdane #dianzvitaminoriginal

0💬

KAKI CANTIQ TEA !!
RM17.50x1 !!
RM14.50x3 !!
..WASSAP KAK JAJA .... www.wasap.my/+60176472001 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60176613676 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60196853527 FAST RESPOND

Like our page Al adiva wholesale!!
https://m.facebook.com/Al-adiva-wholesale-496204603837022/… untuk pembelian borong, sila follow telegram kami...#titangel #dyxybccreamfoundation #juslega #dianzvitamin #beevenom4in1 #lidakapsul #tatiskincare #befit #alanagreencoffee #deejakosmetik #gambiremas #nleebeauty
#kdollbeauty #honeybeevenom #iflawless #glowglowing #olicandy #cellmaxx #bahau #candyb #vevious #kualapilah #senawang #seremban2 #seremban #famecosmetics #sayajualprodukkecantikan

https://t.me/joinchat/AAAAAEL662YSQtsNDgKJ1w

0💬

KAKI CANTIQ TEA !!
RM17.50x1 !!
RM14.50x3 !!
..WASSAP KAK JAJA .... www.wasap.my/+60176472001 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60176613676 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60196853527 FAST RESPOND

Like our page Al adiva wholesale!!
https://m.facebook.com/Al-adiva-wholesale-496204603837022/… untuk pembelian borong, sila follow telegram kami...#titangel #dyxybccreamfoundation #juslega #dianzvitamin #beevenom4in1 #lidakapsul #tatiskincare #befit #alanagreencoffee #deejakosmetik #gambiremas #nleebeauty
#kdollbeauty #honeybeevenom #iflawless #glowglowing #olicandy #cellmaxx #bahau #candyb #vevious #kualapilah #senawang #seremban2 #seremban #famecosmetics #sayajualprodukkecantikan

https://t.me/joinchat/AAAAAEL662YSQtsNDgKJ1w

0💬

Loading...

Dianz Vitamin baharu... Dgn 5x penyerapan pantas.. 😱

Paling hangat di pasaran... jom grab cepat.

Byk khasiat yg ada dlm sebotol DV ni. Mmg berbaloi-baloi. 👍

Mudah je dgn DV #hisaphisapterusputih
Sebotol hanya RM58
Combo set +free git RM108
📮termasuk pos
CARA ORDER.
📲Wasap link👇utk fast respon
https://goo.gl/ExeAkv | ❌NO MESSENGER
#dianzvitamin #teamGGDV #kuangkundang

0💬

CELLMAXX !!
RM120x1 !!
RM110x3 !!
..WASSAP KAK JAJA .... www.wasap.my/+60176472001 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60176613676 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60196853527 FAST RESPOND

Like our page Al adiva wholesale!!
https://m.facebook.com/Al-adiva-wholesale-496204603837022/… untuk pembelian borong, sila follow telegram kami...#titangel #dyxybccreamfoundation #juslega #dianzvitamin #beevenom4in1 #lidakapsul #tatiskincare #befit #alanagreencoffee #deejakosmetik #gambiremas #nleebeauty
#kdollbeauty #honeybeevenom #iflawless #glowglowing #olicandy #cellmaxx #bahau #candyb #vevious #kualapilah #senawang #seremban2 #seremban #famecosmetics #sayajualprodukkecantikan

https://t.me/joinchat/AAAAAEL662YSQtsNDgKJ1w

0💬

Loading...

.
🍇 KELEBIHAN DIANZ VITAMIN 🍇
.
💘 Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
💘 Kulit lebih glowy & berseri
💘 Mencantikkan kulit
💘 Melembapkan kulit
💘 Merawat jeragat, jerawat & menghilangkan sel kulit mati
💘 Menghilangkan parut pada muka/badan
💘 Mengurangkan minyak pada kulit muka
💘 Mengurangkan ekzema
💘 Mengurangkan resdung
💘 Membantu menegangkan kulit
💘 Merawat kulit kusam
💘 Merawat tona kulit tidak sekata
💘 Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit
.
Apa tunggu lagi? Jom cantik & glowing bersama Dianz Vitamin 😍😘
.
Cepat dapatkan 2 botol Dianz Vitamin berserta free gift yg menarik 😆
.
Ws now 👇🏻
📲 0169673679
*click link di bio utk ws
.
#dianz #dianzvitamin #dianzperfume #dianzvitamilk #dianznano #dianznanolightnercream #hisaphisapteruscantik #dianzcomboprice #dianzhotseller

0💬

CELLMAXX !!
RM120x1 !!
RM110x3 !!
..WASSAP KAK JAJA .... www.wasap.my/+60176472001 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60176613676 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60196853527 FAST RESPOND

Like our page Al adiva wholesale!!
https://m.facebook.com/Al-adiva-wholesale-496204603837022/… untuk pembelian borong, sila follow telegram kami...#titangel #dyxybccreamfoundation #juslega #dianzvitamin #beevenom4in1 #lidakapsul #tatiskincare #befit #alanagreencoffee #deejakosmetik #gambiremas #nleebeauty
#kdollbeauty #honeybeevenom #iflawless #glowglowing #olicandy #cellmaxx #bahau #candyb #vevious #kualapilah #senawang #seremban2 #seremban #famecosmetics #sayajualprodukkecantikan

https://t.me/joinchat/AAAAAEL662YSQtsNDgKJ1w

0💬

CELLMAXX !!
RM120x1 !!
RM110x3 !!
..WASSAP KAK JAJA .... www.wasap.my/+60176472001 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60176613676 FAST RESPOND
www.wasap.my/+60196853527 FAST RESPOND

Like our page Al adiva wholesale!!
https://m.facebook.com/Al-adiva-wholesale-496204603837022/… untuk pembelian borong, sila follow telegram kami...#titangel #dyxybccreamfoundation #juslega #dianzvitamin #beevenom4in1 #lidakapsul #tatiskincare #befit #alanagreencoffee #deejakosmetik #gambiremas #nleebeauty
#kdollbeauty #honeybeevenom #iflawless #glowglowing #olicandy #cellmaxx #bahau #candyb #vevious #kualapilah #senawang #seremban2 #seremban #famecosmetics #sayajualprodukkecantikan

https://t.me/joinchat/AAAAAEL662YSQtsNDgKJ1w

0💬

Loading...

MAKIN ENCEM 😍
.

Nak share feedback dr abam encem ni.. Kulit abam dh makin ploles lepas consume dgn Dianz Vitamin ni. Konsisten dgn DV je dh boleh dpt kulit licin.
Jerawat batu semua dah hilang. bersih je kulit muka.
.
Sebotol rm50 je
30 biji (tahan sebulan)

Ada banyak sangat HADIAH MENARIK HAKAK NAK BAGIII😘😘😘 .

Whatsapp +60193648157
Whatsapp +60193648157
Whatsapp +60193648157

#dianz #vitamilk #vitamilkshop #dianzvitamin #nanolightenercream #vitamin #foundation #dianvitamin #milkboostermurah #vitamilk #milkbooster #murah #barangbaby #pengkalanchepa #tambahsusu #kosmetik #skincare #kulitkusam #berminyak #breastpump #breastfeeding #jeragat #kotabharu #vitaminc #testimonidianzvitamin #jamu #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminmurah #dianzperfume #umkpc

0💬

[[ Lurah dah terbentuk!! ❤️ ]]
.
.
Macam tak percaya ape yg sy alami skrg nie, dlu mmg rata. Tak nmpk ada breast langsung, skrg perubahan yg terlalu ketara pernah sy alami selepas pakai bconfident. Paling tak sangka berat sy 45kg je tp lepas pakai bconfident breast membentuk dgn cantik dan molek 😍
.
.
Wahhh, siaap lg nk mcm customer kita nie?jum amalkan bconfident skrg juga. Anda pasti tak percaya dgn kesan positif yg dialaminya 😍
.
.
Dapatkan skrg juga dgn promosi dan free gift dr hq !!
.
.
Whatsapp ke 013-3090209
.
.
#bconfidentbrunei #neelofa#fattahamin #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #payudarakencang #originalmurah #originalproduk #bustup #trustedseller #dyxy #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #letscantik #menyusukananak #viral2017 #dianzvitamin #pinklady #payudaramontok #surekencang #bodysexy #ubatpayudara

0💬

🔥SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA 🔥
.
HARGA SALE :

1- Rm64
2- Rm125
.
Free 🎉 treatment cream.
.
Produk yg di rumus khass utk muka berjerawat batu nanah2 yg kononnya dah tak de harapan nk baik tu jgn risauu hokeyy.. Formula terbaikkkk yg di adun dgn GREEN TEA dan TEA TREE OIL utk mematikan jerawat. .

Dalam pack ni mengandungi

1) ACNE WASH
Mempunyai biji2 halus utk mencuci kotoran dr dalam dan meresap jauh ke dalam pori2 dan akar jerawat. HASIL nya kulit bersih tanpa mengering, bakteria pun dah tak boleh nk membiak.. .

2) ACNE SOLUTION
Mempunya bahan green tea dan tea tree yg paling active utk mengecut kecut kan jerawat dgn lebih cepat. TEXTURE adalah pekat dan tidak berminyak.. Lepas sapu ni muka rasa fresh dan ringan sb jerawat dh tertanggal..hee.. .

3) ACNE DAY TREATMENT
Pelindung dari matahari.. Panas2 terik ni kulit cenderung berminyak. MAKIN SERONOK la jerawat nk naik time ni.. Tapi dgn adanya acne day treatmnt ni kulit muka kita akan bebas minyak dan dlm masa yg sama jerawat baru pun takutttt nak naik! syok aihhh .

4) ACNE NIGHT TREATMENT
Texture yg ringan tanpa minyak, formula 100% green tea ni akan merawat kulit sewaktu tidur.. Jgn menjerit bila bangun pagi je jerawat kecuttt.. Kulit plk akan rasa lebih mengebu dan halusss.. Sehalus satin uollsss.. .

P/S : Utk ➡️🌿 kesan yg lebih menakjubkan pakai sekali Acne Serum dan Acne Cream.
.
.

Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.
Free pos🚚 ke semenanjung.
✈️ Sabah/sarawak tambah Rm6
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
#satinskinzpremium #dianzvitamin #satinskinzfacial #satinskinzfacialmurah #satinskinzfacialskincare #satinskinzfacialoriginal #satinskinzoriginal #rarashopp #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #olicandy #olicandymurah #ephyrapremium #epyhra #ephyracollagen #nanolightenercream #skincare #satinskinzgreentea #satinskinzfacialgreentea #satinskinzfacialgreenteamurah

0💬

🔥SATIN SKINZ FACIAL ROSE SKINCARE🔥
.
HARGA SALE :
.
1- Rm64
2-Rm125
.
➡️ SATIN SKINZ FACIAL 🎁 dengan FREE COLLAGEN TONER.
.
KELEBIHAN 💡 SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 .
🔆 Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
🔆 Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
🔆 Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
🔆 Menghilangkan jerawat dan jeragat
🔆 Mengecilkan pori-pori di wajah
🔆 Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
🔆 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak. ✅ KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN. MAKSIMUM RESULT DGN PENGUNAAN YG KONSISTEN 3 BULAN. PENGGUNAAN YG BERTERUSAN TIDAK AKAN MEROSAKKAN KULIT ANDA.
.
ITEM YANG TERDAPAT dalam satu set : (3+1) - cleanser
- toner
- day cream
- night cream .

KANDUNGAN BAHAN : ✅100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera. ✅Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.
.

Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.
Free pos🚚 ke semenanjung.
✈️ Sabah/sarawak tambah Rm5.
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196
. #satinskinzpremium #dianzvitamin #satinskinzfacial #satinskinzfacialmurah #satinskinzfacialskincare #satinskinzfacialoriginal #satinskinzoriginal #rarashopp #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #olicandy #olicandymurah #ephyrapremium #epyhra #ephyracollagen #nanolightenercream #skincare

0💬

🔥 SATIN SKINZ WHITE BOOSTER🔥.
.
💥PRODUK SATIN TERLARIS SEKARANG.
.
Harga sale :
.
1- Rm64
2- Rm125
.
KELEBIHAN ✨SATIN SKINZ WHITE BOOSTER.
. ✅ Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari)
✅ Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan.
✅ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor & singkarkan toxin
✅Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox.
✅ Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat.
✅ Merawat penyakit resdung dan bersin2
✅ Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
✅ Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain
✅ Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar.
.
CARA 💊 PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
.
➡️ Consume kedua-dua formula ni serentak setiap 10 pagi.Ini kerana waktu ni metabolisme badan tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suplement.
.

Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok ✔️
.

Free pos🚚 ke semenanjung.
Sabah/sarawak tmbh Rm5
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#nikkoplacenta #ephyrapremium #manjakasehmurah #dianzvitamin #manjakasehoriginal #nikkoplacentamurah #whitebooster #nikkooriginal #bellaformulasinus #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzwhitebooster #satinskinzwhiteboostermurah #satinskinzwhiteboosteroriginal #radiancesignature #satinskinzwhiteboosterborong #radiancesignaturemurah #olicandypremium #olicandymurah #ephyrapremium #nanolightenercream

0💬

🔥SATIN SKINZ BBEAU 🔥
.
HARGA SALE :
1 RM135
2 RM260
.
🌸 PERNAH TRY SERBUK L-GLUTATHIONE YANG ASLI?
.
Eh Jap, APA ITU L-GLUTATHIONE?
Korang macam pernah dengar tapi tak tau kenapa lately popular sangat kan?
L-GLUTATHIONE sangat popular sebagai MASTER ANTIOXIDANT di dalam tubuh. Ia juga bertindak sebagai anti-penuaan dan mampu memutihkan kulit secara selamat!
.
❤️ LULUS KKM : B'BEAU L-GLUTATHIONE MAL16045008NC
❤️ LULUS KKM : B'BEAU VITAMIN C PLUS MAL16075007NC
.
➡️ L-Glutathione (GSH) adalah suatu tripeptide protein yang terdiri dari tiga Asam Amino Utama (L-Glutamic Acid, L-Cysteine, L-Glycine).
.
MANFAAT 👍🏻🌷SATIN SKINZ BBEAU L-GLUTATHIONE:
.
1️⃣ Mengandungi L-Glutathione Asli yang berkualiti tinggi.
L-Glutathione ini di kenali di Asia sebagai produk skin whitening dan menjadi semakin popular kerana ia berupaya untuk mencantikkan kulit serta membantu meningkatkan tahap kesihatan.
2️⃣ L-Glutathione dan L-Cysteine di dalam produk BBEAU ini berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi / bintik hitam dan menggalakkan pembentukan melanin kulit menjadi lebih putih kemerahan. Hasilnya kulit lebih mulus, segar dan berseri-seri.
3️⃣ Melindungi hati di samping membantu meningkatkan sistem imunisasi badan yang lebih kuat.
4️⃣ mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan dan mencuci darah kotor penyebab jerawat
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok✔️
.
Free pos🚚 ke semenanjung malaysia.
✈️ Sabah/sarawak tambah Rm6
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
satinskinzglutatabs #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzfacial #satinskinzfacialmurah #satinskinzskincare #dianzvitamin #olicandy #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #satinskinzacnecream #satinskinzwhiteboostermurah #satinskinzpremium #satinskinzbeau #satinskinzbbeau #satinskinzbbeauofficial #satinskinzbbeauoriginal #satinskinzbbeaumurah

0💬

🔥 SATIN SKINZ GLUTA TABS 🔥
.
1- Rm107sm / Rm112ss
2- Rm210sm / Rm220ss
.
Dapatkan segera satin skinz gluta tabs edisi terbaru. Formula baru, wajah baru. Sama seperti satin skinz premium.
.
✅ original dengan qr code pd kotak. .
. . ➡️💥Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. ✅ Diformulasikan oleh pakar farmasi, diproses di kilang bertaraf GMP, lulus KKM dan FDA serta HALAL.
.
Terdapat 2 formula dalam setiap kotak.
.
Glutathione plus formula :
.
🌸 satu badan putih merona dgn kuasa nano.
🌸 menghilangkan jeragat 10x lebih berkesan.
🌸 Bibir lebih merah.
🌸 Memutihkan ketiak dan celahan.
🌸 Mencuci darah & toksin dlm badan.
🌸 merapatkan lianh pori terbuka.
.
Astaxanthin plus formula :
.
🍂 Merawat jerawat secara mendalam.
🍂 menghilangkan parut degil dan hitam.
🍂 Merawat permukaan kulit yg berkawah.
🍂 Memberi tenaga , kecerdasan badan dan minda.
🍂 Mengelakkn kerosakan DNA.
🍂 Meningkatkan metabolisme badan.
.

Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok kecuali diberitahu.
.

Free pos🚚 ke semenanjung.
Sabah/sarawak tmbh Rm5.
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#satinskinzwhiteboostermurah
#satinskinztestimoni #dianzvitamin #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzfacial #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #toujouradvanced #radiancesignature #satinskinzglutatabsoriginal #satinskinzwhitebooster #olicandy #epyhra #ephyracollagen #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzborong #ephyrapremium #ephyracollagen #satinskinzglutatabs #satinskinzborong

0💬

Feedback DV nii... Sis ni
amalkan #dianzvitamin . kulit makin cerah dah. kulit kusam hilang, jerawat pun tak berani nak mai singah 😊
.
1 botol rm50 (30 biji)
2 botol rm100 🤗
.
Consume 1 biji waktu pagi.. Nak lagi kesan turboo ambik 2 biji sehari belah pagi and malam 🤗🤗
.
#dianzvitamin #dianz #dianzvit #dianzoriginal #dianzagent #agentdianzkl

0💬

BRADER ENCEM DAH PLOLES. JERAWAT BATU PUN LEH LENYAP.

Dulu kulit muka brader ni mmg berjerawat sgt. Jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat mmg senang nk membiak, tapi susah sgt nk hilang. Sampai la brader ni consume dgn DIANZ VITAMIN.
Alhamdulilah lepas konsisten dgn DV ni, kulit brade ni dh makin ploles tau..Jerawat & parut jerawat mmg dah clean. 1 pun tak tinggal..Kulit dia dh bersih dah..
.
wasap 0179529054
.
#milkbooster #milkboostermurah #moeder #dianzvitamilk #vitamilk #tambahsusuibu #tambahsusubadan #dianzvitamin #nanolightenercream #dianzperfume #sepahtureunionlive2017 #gegarvaganza4 #adibizara #dendamaurora

0💬

Nak share feedback dr abam encem ni..
.
.
Kulit abam dh makin ploles lepas consume dgn Dianz Vitamin ni. Konsisten dgn DV je dh boleh dpt kulit licin.
Jerawat batu semua dah hilang. bersih je kulit muka.
.
.
Klik link kat bio untuk order ya. Tak perlu save no 😉😉
.
JUGA BOLEH COD .
.
🚚 SHAH ALAM : SEK7 / UITM / UNISEL / JAKEL
🚚 PARIT BUNTAR
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremovalcream #nanocream #nanolight #dtrim #codshahalam #dianzperfume #codparitbuntar #codbaganserai #codbandarbaharu #codnibongtebal #perfumedianz #dianperfume #bellafeedback

0💬

Nak share feedback dr abam encem ni..
.
.
Kulit abam dh makin ploles lepas consume dgn Dianz Vitamin ni. Konsisten dgn DV je dh boleh dpt kulit licin.
Jerawat batu semua dah hilang. bersih je kulit muka.
.
.
Klik link kat bio untuk order ya. Tak perlu save no 😉😉
.
JUGA BOLEH COD .
.
🚚 SHAH ALAM : SEK7 / UITM / UNISEL / JAKEL
🚚 PARIT BUNTAR
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremovalcream #nanocream #nanolight #dtrim #codshahalam #dianzperfume #codparitbuntar #codbaganserai #codbandarbaharu #codnibongtebal #perfumedianz #dianperfume #bellafeedback

0💬

Nak share feedback dr abam encem ni..
.
.
Kulit abam dh makin ploles lepas consume dgn Dianz Vitamin ni. Konsisten dgn DV je dh boleh dpt kulit licin.
Jerawat batu semua dah hilang. bersih je kulit muka.
.
.
Klik link kat bio untuk order ya. Tak perlu save no 😉😉
.
JUGA BOLEH COD .
.
🚚 SHAH ALAM : SEK7 / UITM / UNISEL / JAKEL
🚚 PARIT BUNTAR
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremovalcream #nanocream #nanolight #dtrim #codshahalam #dianzperfume #codparitbuntar #codbaganserai #codbandarbaharu #codnibongtebal #perfumedianz #dianperfume #bellafeedback

0💬