#dropshipneeded

Lagi testimoni bibir
Syok kan nak berfacial mask tapi terbagi bibir pink. Nampak sexy tau.
.
.
Whatsapp Meza +6017 755 6316
Whatsapp Meza +6017 755 6316
.
atau tekan saja link di bio 😊
.
.
#mhfm #mfhmperlis #mhfmkluang #mhfmviral #facialmask #mulberryhoneyfacialmask #mulberryhoney #mask #nakcantixs #nakgebus #sugarbelleshops #agentwanted #dropshipneeded #rawatkulitwajah

0💬

😱 GILERRR LA HILANG PARUT JERAWAT.
😱 GILERRR LA HILANG PARUT JERAWAT.
😱 GILERRR LA HILANG PARUT JERAWAT .
.
INI BUKAN TIPU OK ❌ HANYA PAKAI DYXY JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT 🤗
.
.
❌ NO MORE PARUT JERAWAT ❌ NO MORE JERAGAT ❌ NO NORE EYEBAGS ❌ NO MORE KULIT KUSAM ❌ NO MORE SUNBURN .
.
❗️ THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP 👍🏻👍🏻
.
.
Siapa yg belum ada?? Meh whatsapp Mira laju2. Macam2 Free gift Mira nak bagi uollss yayy!! ❤️❤️
.
📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#hilangkanparut
#promosimalaysia
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#dyxycoduitmpuncakalam
#dyxyteam
#aaisyahdhiarana
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodpuchong
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#mua
#agentwanted
#agentneeded

0💬

Loading...

PENCARIAN DROPSHIP DIBUKA
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran berpatutan
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
💵Tambah pendapatan anda dengan saya.💵
.
Wassap saya segera
👇👇👇
011-52411089

1💬

Muka kena tempek foundation setebal buku teks baru nampak putih??? .
Tak penat ke berpura-pura putih tapi hakikatnya gelap dari dalam.
Muka putih tangan hitam. Beza mcm langit dengan bumi. .
Tambah pulak dengan jerawat berbukti bukau. Semua tu kena rawat dari dalam.
.
Tak perlu labur lebih-lebih. Cukup sekadar amalkan consistant Fairy Kisses SKIN STORIES nak putih natural dari dalam. .
Fairy Kisses bantu keluarkan toksin dari dalam badan sekali gus rawat kulit muka berbukit bukau.
.
Bila dalaman dah bersih, baru terpancar kulit muka yg putih dan bersih. Collagen 2 in 1 Putih + Detox dengan sekadar kunyah-kunyah. 😌
.
WS📲0197441020
#skinstories
#skinstoriesbeautycare #fairykisses #fk #collagenputihdetox #no1malaysia #kkmapproved #halal #bahansemulajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #produkputihdetox #detox #nakcantik #nakputih #nakdetox #kunyahfairykisses #kunyahkunyahcantik #kunyahkunyahgebu #kunyahkunyahdetox #kunyahkunyahkurus #letscantik #igshop #bazarpaknil #dropshipneeded #agentwanted

0💬

KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :-
✔️Melembabkan kulit.
✔️Mencegah penuaan pada kulit.
✔️Menyembuhkan luka pada kulit.
✔️Mencerahkan kulit.
✔️Memudarkan parut.
✔️Menghilangkan jeragat.
✔️Merawat masalah eyebag / wajah kusam.
✔️Merawat sunburn.
✔️Merawat kulit kering dan sensitif.
✔️Merawat kulit berminyak.
.
.
Whatsapp Meza +6017 755 6316
Whatsapp Meza +6017 755 6316
.
atau tekan saja link di bio 😊
.
.
#mhfm #mfhmperlis #mhfmkluang #mhfmviral #facialmask #mulberryhoneyfacialmask #mulberryhoney #mask #nakcantixs #nakgebus #sugarbelleshops #agentwanted #dropshipneeded #rawatkulitwajah

0💬

Loading...

[DYXY OKAY SANGAT]💕
.
.
Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da.
✔️TAK MELEKIT
✔️TAK BERTOMPOK
✔️TAK NAIK JERAWAT
✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK
✔️SPF50
.
.
Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻
✔️GLOWING
✔️KECUTKAN JERAWAT
✔️BAU WANGI DAN FRESH
.
.
Best ke best?! Apa kata korang cuba dyxy sekali, confirm jatuh cinta berkali2☺️.
.
.
Whatsapp Mira hari ni ! 📲0123592489 .
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#hilangkanparut
#promosimalaysia
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#visitmyigshop
#aaisyahdhiarana
#dyxyteam
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#bazaarpaknil
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#teamdarlings

0💬

MARY BASIC BLOUSE
*FOR MOMS AND KIDS* ✅mempunyai 10 saiz iaitu S,M, L,XL,2XL, 3XL, 4XL & 5XL (for moms) dan 5 saiz iaitu S , M , L , XL & XXL (for kids) ✅material menggunakan material COMO CREPE yang mudah di urus .. ✅Jahitan yang kemas (di jamin)
✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅ nursing friendly (butang pada bahagian dada) ✅ grip getah pada bahagian pergelangan tangan (for moms) - MOMS PRICE - *(XXS - XL)*
RM60 (including potage) - MOMS PRICE plus - *(2XL - 5XL)*
agent price : RM75 (including potage) -KIDS PRICE- RM40 (including postage) -COMBO PRICE - -MOMS AND KIDS- *(XXS-XL)*
RM80 including postage) -MOMS AND KIDS- *(2XL-5XL)*
RM100 including postage)

pos 4 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

click link w.app
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #topcantik# #blouseplussize# #muslimahfashion# #bajuanakibu# #casualblouse# #blouseanak# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blouseibuanak# #sedondonibuanak# #neelofa# #blousesedondon# #fattzura# #adibizara# #mawar#

0💬

Loading...

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🎉
-
Sempena weekend nie, yana buat promosi FREE POSTAGE untuk customer Bougas Beauty Serum!
-
Valid untuk weekend nie sahaja ok uolls! FREE POSTAGE seluruh malaysia, this weekend only 💕
👉🏻 25-26 NOV 2017
-
So untuk korang yang teringin nak beli serum ajaib nie, inilah masanya! Dah lar ada combo price, free postage pulak tuh!
💎 1 botol Rm 75
💎 2 botol Rm 69 each
📮 FREE POSTAGE
-
So apa tunggu lagi, cepat whatsapp yana sekarang! Promosi nie 2 hari jer uollss!
📲 013-388 1387
📲 013-388 1387
📲 013-388 1387
-
Or
-
Just tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh. Takyah susah-susah nak save nombor yana dah ☝🏼😁
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded #serumkulitkusam #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum

0💬

Loading...

Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan semula jadi dan organik
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan.
.
APA BAHAN-BAHAN MHFM?
➡️Ekstrak Mulberry
➡️Ekstrak Madu kelulut
➡️Vitamin E Beads
.
KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :-
✔️Melembabkan kulit.
✔️Mencegah penuaan pada kulit.
✔️Menyembuhkan luka pada kulit.
✔️Mencerahkan kulit.
✔️Memudarkan parut.
✔️Menghilangkan jeragat.
✔️Merawat masalah eyebag / wajah kusam.
✔️Merawat sunburn.
✔️Merawat kulit kering dan sensitif.
.
.
Whatsapp Meza +6017 755 6316
Whatsapp Meza +6017 755 6316
.
atau tekan saja link di bio 😊
.
.
#mhfm #mfhmperlis #mhfmkluang #mhfmviral #facialmask #mulberryhoneyfacialmask #mulberryhoney #mask #nakcantixs #nakgebus #sugarbelleshops #agentwanted #dropshipneeded #rawatkulitwajah

0💬

DROPSHIP NEEDED !! OPEN FREE DROPSHIP 🔥
.
.
MENCARI SURIRUMAH, PELAJAR, MAHUPUN MEREKA YG NAK TAMBAH PENDAPATAN SEBAGAI DROPSHIP @atqah.shoppe_
.
.
🔥KEMASUKAN PERCUMA
.
🌸KELEBIHAN 👇🏼
❌Tiada yuran keahlian
❌Tidak memerlukan modal
❌Tidak perlu simpan stok
❌Tidak perlu pos barang
✔️Hanya perlu promote barang dan anda akan terima untung 💰
.
🌸 SYARAT-SYARAT 👇🏼
🔥Wajib mempunyai online bank. yang mempunyai acc maybank akan dipertimbangkan 🔥Mesti aktif
🔥Serious nak jana pendapatan dengan @atqah.shoppe_
.
.
boleh terus whatsapp saya 🔥📲whatsapp link in bio @atqah.shoppe_ or drop number di ruangan komen nanti saya add dalam group 🔥
.
#dropshipneeded #dropshipwanted

0💬

🔥Complete Lady (RM45 OFF)🔥
.
DYXY Bc Cream
DYXY Green Tea Facemist
DYXY Brush
DYXY Lipstick
DYXY Mascara
FREE PAPERBAG
🎁 5 FREE GIFT
🚙 INCLUDE POSTAGE SM/COD
.
5 🆓 GIFTS LIMITED UNTUK 10 TERAWAL SAHAJA ❗️ ❗️ ❗️
.
📲 klik link whatsapp dekat profile
.
.
dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dropshipneeded
#agentneeded
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra
#dyxybukitmahkota
#dyxynilai
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
#dropshipneeded

0💬

Loading...

MARY BASIC BLOUSE
*FOR MOMS AND KIDS* ✅mempunyai 10 saiz iaitu S,M, L,XL,2XL, 3XL, 4XL & 5XL (for moms) dan 5 saiz iaitu S , M , L , XL & XXL (for kids) ✅material menggunakan material COMO CREPE yang mudah di urus .. ✅Jahitan yang kemas (di jamin)
✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅ nursing friendly (butang pada bahagian dada) ✅ grip getah pada bahagian pergelangan tangan (for moms) - MOMS PRICE - *(XXS - XL)*
RM60 (including potage) - MOMS PRICE plus - *(2XL - 5XL)*
agent price : RM75 (including potage) -KIDS PRICE- RM40 (including postage) -COMBO PRICE - -MOMS AND KIDS- *(XXS-XL)*
RM80 including postage) -MOMS AND KIDS- *(2XL-5XL)*
RM100 including postage)

pos 4 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

click link w.app
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #topcantik# #blouseplussize# #muslimahfashion# #bajuanakibu# #casualblouse# #blouseanak# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blouseibuanak# #sedondonibuanak# #neelofa# #blousesedondon# #fattzura# #adibizara# #mawar#

0💬

One pore serum by sobella cosmetics . .
Normal price RM85.
.
Year end sale RM68.
.
#sobellacosmetics #sobella #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #sobellaserum #sobellasolawa #oneporeserum

0💬

Loading...

🖤🖤🖤
.
Dyxy cosmetic 🖤🖤🖤
Bcc cream + facemist + lipstick dah cukup dah. .
Matte finishing, ringan pada kulit, colour blended sgt dgn skin kite 😍 .
And easy to remove. Sng la nak berenti solat. No more excuses !
.
Wasap.my/60136768805
#pemborongkosmetikmurah #dupecosmetics #inspiredmakeup #copyori #instasister #instafamous #bazaarpaknil #sayajual #mekapmurah #kasutmurah #conversemurah #guccimurah #adidasmurah #dyxycosmetics #kutuemas916 #kututupperware #dropshipmastermind #dropshipneeded #onlineshop #dropshiprecruiting #mekapbagmurah #begmekap #berusmekapmurah #dropshiplens

0💬

SIAPA BOLEH MINUM TEH NI ??
Lelaki dan wanita umur 13 tahun keatas
Ibu menyusu pon boleh
Ibu mengandung tak boleh ye !
Darah rendah tak boleh minum kakicantiq ye !

RASA TEH
SLIMING DETOX TEH kuning minum malam sebelum tidur
Rasa tawar macam the biasa tak pahit tak kelat
KAKI CANTIQ TEH pink minum sebelum sarapan
Rasa lite ribena dan masam-masam sikit

1SET RM 40 SAHAJA YE !! Whatsapp sekarang YAM
017-7818275
017-7818275
017-7818275
#sayanakkurus #produkkurus #kurussebelumkahwin #setberpantang #ibumenyusu #jamumoden #jamulangsing #jamukurus #jamu #kolestrol #kencingmanis #gemok #buasir #sembelit #cuciusus #medinadesire #dropshipwantedmalaysia #dropshipneeded #kakicantiqtea

0💬

SLIMMING DETOX TEA
Untuk bersihkan dalaman badan kita dimana dapat membuang segala toksin yang terkumpul di dalam badan. Bila dalaman bersih ,mudah untuk supplement atau nutrient menyerap dalam badan. Bahkan detox teh ini mampu mengempiskan perut buncit, menguruskan seluruh badan. Proses pembuangan air besar akan berjalan lancer.

KAKI CANTIQ TEH
Tujuan utama untuk singkirkan lemak berlebihan dibahagian lengan dan peha yang besar. Dalaman badan yang ada lebihan air dan lemak akan dibuang melalui pembuangan air kencing. Ramuan terpilih di dalam teh ini akan menjadikan badan semakin membentuk dengan cantik.

1 SET SLIMING DETOX TEA + KAKI CANTIQ TEH HANYA RM40.00 SAHAJA

Whatsapp sekarang YAM
017-7818275
017-7818275
017-7818275

#tehkurus #buangtoksin #produkkurus #tehpelunturlemak #tehhijau #ubatkurus #ubatkurusberkesan #nakkuruscepat #nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #ubatkurusmurah #kuruscepat #cepatkurus #kurusdalam2minggu #medinadesire #dropshipwantedmalaysia #dropshipneeded

0💬

One pore serum diformulasi khas untuk pori terbuka

Bahan2 import dr Dubai

Memang berkesan. 99% penguna berjaya mengetatkan pori muka 😘

Ade KKM. Selamat jangan risau..
.
Normal price rm85 .
.
Year end sale rm68 .
.
Exlude postage #teamalynn #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #sobella #solawa #sobellacosmetics

0💬

obviously yg AZALEA maroon ni pun cantik😍😍😍
.
😍SIMPLY SWEET😍
❣️Azalea Kurung❣️
.
▶️Price👉🏼RM160 SM . RM165 SS
.
▶️Material👉🏼Premium cotton + 3D beads
🌸Ada hidden zip di dada, BF friendly
🌸Material sangat stretchable
🌸Material jenis selesa, x panas dan serap peluh
🌸Kain fully getah, tiada zip
🌸Kain design mermaid yg comel dan confirm selesa
🌸Sesuai digayakan ke sebarang majlis
🌸Design yg simple yet gorgeous
.
▶️Measurement👉🏼Free size XS to M
Top
Bahu 13.5”-14.5”
Dada 32”-38”
Punggung 38”-42”
Panjang 26”
Zipper 15”
Panjang lengan 21”
.
Kain
Pinggang 26”-46”
Pinggul 38”-42”
Panjang kain 41”
.
▶️Colours Available
Maroon
Emerald
Peach
Turqoise
Navy blue
.
💈To order, pls DM or wasap 0132723918
.
#bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #wrapkurung #kimonowrap #wrapkurung #bajukurungemeraldgreen #dropshipneeded #kurungrayaemeraldgreen #wrapkurung #fishtail #fishtailkurung #bajukurunglace #bajukurungkedah #kurungkedahizara #salmonpink #kurunglace #peplum #kurungpeplum #peplumkurung #kepukkepuk #kurungkepukkepuk #peplumkepukkepuk #lacekurung #gilapeplum #dollkurung #kurungsaree #saree

0💬

[PREORDER EXCLUSIVE FOR PATRIOTISME]
.
. "Proud To Be Malaysians, With Our Name On The Shirt"
.
.Jom Dapatkan Koleksi Baju Muslimah Esklusif For Patriotisme Sekarang!😍
.
. 👚Saiz: XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL, 5XL-8XL
.
.👗Item: Baju Muslimah
. Material: Jersey Microfibre . Price: RM45 (Muslimah)
.
.👕Item: T-Shirt Lelaki
. Material: Jersey Microfobre
. Price: RM35 (Short Sleeve)
.
. Colour:
1.BLACK⚫️
2.MAROON🔴
3.NAVY🔵
.
. Close pre-order: 30/11/2017
.
.TIGA SEBAB KENAPA KENA DAPATKAN SEKARANG??
1. Baju ni harga sangaat lah berpatutan.
2. Kalau nak tunggu next batch belum tentu ada next batch😱
3. Tarikh tutup dah dekat! Lepas ni jangan menyesal kata "Sis, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭. Hmm... Jadi, jom PM sekarang 👇👇👇
.
. Whatsapp: 018-3 777 200
. Whatsapp: 018-3 777 200
. Whatsapp: 018-3 777 200
.
. atau tekan sahaja link dibawah bio @lfd.dreams👈🏼
.
.#openfordropship #terbukauntukdropship
.#dropshipneeded .#dropshipdiperlukan

0💬

MARY BASIC BLOUSE
*FOR MOMS AND KIDS* ✅mempunyai 10 saiz iaitu S,M, L,XL,2XL, 3XL, 4XL & 5XL (for moms) dan 5 saiz iaitu S , M , L , XL & XXL (for kids) ✅material menggunakan material COMO CREPE yang mudah di urus .. ✅Jahitan yang kemas (di jamin)
✅tidak jarang tidak perlu menggunakan kain dalam ✅ nursing friendly (butang pada bahagian dada) ✅ grip getah pada bahagian pergelangan tangan (for moms) - MOMS PRICE - *(XXS - XL)*
RM60 (including potage) - MOMS PRICE plus - *(2XL - 5XL)*
agent price : RM75 (including potage) -KIDS PRICE- RM40 (including postage) -COMBO PRICE - -MOMS AND KIDS- *(XXS-XL)*
RM80 including postage) -MOMS AND KIDS- *(2XL-5XL)*
RM100 including postage)

pos 4 haRi keRja 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

click link w.app
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #topcantik# #blouseplussize# #muslimahfashion# #bajuanakibu# #casualblouse# #blouseanak# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blouseibuanak# #sedondonibuanak# #neelofa# #blousesedondon# #fattzura# #adibizara# #mawar#

0💬

[PREORDER EXCLUSIVE FOR PATRIOTISME]
.
. "Proud To Be Malaysians, With Our Name On The Shirt"
.
.Jom Dapatkan Koleksi Baju Muslimah Esklusif For Patriotisme Sekarang!😍
.
. 👚Saiz: XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL, 5XL-8XL
.
.👗Item: Baju Muslimah
. Material: Jersey Microfibre . Price: RM45 (Muslimah)
.
.👕Item: T-Shirt Lelaki
. Material: Jersey Microfobre
. Price: RM35 (Short Sleeve)
.
. Colour:
1.BLACK⚫️
2.MAROON🔴
3.NAVY🔵
.
. Close pre-order: 30/11/2017
.
.TIGA SEBAB KENAPA KENA DAPATKAN SEKARANG??
1. Baju ni harga sangaat lah berpatutan.
2. Kalau nak tunggu next batch belum tentu ada next batch😱
3. Tarikh tutup dah dekat! Lepas ni jangan menyesal kata "Sis, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭. Hmm... Jadi, jom PM sekarang 👇👇👇
.
. Whatsapp: 018-3 777 200
. Whatsapp: 018-3 777 200
. Whatsapp: 018-3 777 200
.
. atau tekan sahaja link dibawah bio @lfd.dreams👈🏼
.
.#openfordropship #terbukauntukdropship
.#dropshipneeded .#dropshipdiperlukan

0💬

[PREORDER EXCLUSIVE FOR PATRIOTISME]
.
. "Proud To Be Malaysians, With Our Name On The Shirt"
.
.Jom Dapatkan Koleksi Baju Muslimah Esklusif For Patriotisme Sekarang!😍
.
. 👚Saiz: XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL, 5XL-8XL
.
.👗Item: Baju Muslimah
. Material: Jersey Microfibre . Price: RM45 (Muslimah)
.
.👕Item: T-Shirt Lelaki
. Material: Jersey Microfobre
. Price: RM35 (Short Sleeve)
.
. Colour:
1.BLACK⚫️
2.MAROON🔴
3.NAVY🔵
.
. Close pre-order: 30/11/2017
.
.TIGA SEBAB KENAPA KENA DAPATKAN SEKARANG??
1. Baju ni harga sangaat lah berpatutan.
2. Kalau nak tunggu next batch belum tentu ada next batch😱
3. Tarikh tutup dah dekat! Lepas ni jangan menyesal kata "Sis, baju preorder hari tu boleh order lagi takkk"😭. Hmm... Jadi, jom PM sekarang 👇👇👇
.
. Whatsapp: 018-3 777 200
. Whatsapp: 018-3 777 200
. Whatsapp: 018-3 777 200
.
. atau tekan sahaja link dibawah bio @lfd.dreams👈🏼
.
.#openfordropship #terbukauntukdropship
.#dropshipneeded .#dropshipdiperlukan

1💬