#duckscarf

MEMANG 👍👍 LA BAWAL ORGANZA NI ‼️‼️
.
PENAMPILAN bertudung lebih manis, menarik dan cantik jika bijak mempelbagaikan cara pemakaiannya.

Dengan material, rekaan dan corak tudung membolehkan gayakan mengikut cita rasa😉
.
Nak nampak manis, menarik & cantik di hari bahagia anda ?😘
WhatsApp
017-9818 385
017-9818 385
#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia #premiumorganza

1💬

#CODavailable
.
.
ORDER & TERIMA PADA HARI YANG SAMA.CEPAT PANTAS JIMAT.

Berminat untuk buat pembelian secara CASH ON DELIVERY?
.
Kini servis di sediakan sekitar klang valley dengan minimum pembelian 3 kotak.

PERCUMA PENGHANTARAN
PERCUMA SHAKER

KLIK LINK WHATSAPP DI BIO UNTUK PEMBELIAN.
.
Jom follow Instagram untuk pelbagai info menarik kurus tanpa diet & exercise extrem.Rilek-rilek dah kurus.

@juskurusohsem
@juskurusohsem
@juskurusohsem
.
#juicyraspberry #juicy_raspberry #resepisihat #kuruscepat #bazarpaknil #bazaarpaknil #pdrm #jk1m #juskurus #juicyraspberryoriginal #ubatkurus #resepidiet #codjuskurus #juicyraspberryonline #jualjuskurus #uitm #juicyraspberryselangor #juicyraspberrykualalumpur
#astroria #juicyraspberrysabah #juicyraspberryperak #juicyraspberryjohor #juicyraspberrypahang #juicyraspberrymelaka #juicyraspberrykedah #juicyraspberrybrunei #juicyraspberrysingapore #duckscarf #duckscarves

1💬

Loading...

Ingat ‼️ Kepentingan monitor Berat untuk tahu progress kita.. .
.
Bila nak pasti kita ni turun berat atau tak perlu lah kita monitor, penimbang digital dan tape cm, perlu digunakan. .
Kedua2 itu penting ya. Dan ada fungai dalam nak menentukan penurunan berat badan yang betul😍 dan digunakan dalam Program LWFH..
.
Click on bio.
📲 Coach @hafiz_nayanz 017-4673216
.
#hafiznayanz #coachturunberatbadan #tv3 #resultmatter #imkk #nakkurus #teamhafiznayanz #duckscarf #jakel #nakkuruscepat #mealplan #jomkurus #carakurus #jubah5waktu #nakputih #makanankesihatan #sedutlemak #mahsauniversity #msushahalam #ppum #kpj #beranimelabur

1💬

NASI LEMAK SINGGIT DAH JADI LIMA INGGIT!

Perkara biasa yang seorang wanita macam kita hadapi. Kulit dah cantik, dah gebu dan putih. Muka cunnn kalah artis kpop tapi saiz "nasi lemak" singgit la pulak. So ini yang buat kita rasa kekurangan sebagai seorang wanita. Tak larat dah nak pakai padded bra tebal2, tapi cupnya still tak penuh. Mesti u'olls dah buat macam-macam tapi result sama je kan?

Haaa meh sini sis nak share kebaikan-kebaikan Love Potion by Hush Hush.
Krim pembesar payudara yang terbukti berkesan untuk mengembalikan keyakinan diri kita semua. .
❤️Menegangkan buah dada dan lurah
❤️Memontokkan payudara kepada saiz idaman
❤️Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
❤️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
❤️Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
❤️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

InshaAllah, konsisten guna dua kali sehari, yang singgit boleh jadi lima inggit!

Dan jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💋Produk keluaran GMP
💋Dijamin HALAL & suci
💋 Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
💋 Tanpa sebarang side effect merbahaya

Jom dapatkan Love Potion by Hush Hush dengan HARGA PENGENALAN kami.

Whatsapp "LOVE" Ke 0142002342
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhush #breastpumpmalaysia #duckscarves #duckscarf #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dianadanielle #setberpantang #veilexclusive #bajutidurexclusive #bajutidoseksi #janganmengata #bengkungsajat #setberlian #sethantaranexclusive #fattahamin #missfazura #fattzura #bawalexclusive #shawlexclusive #malaysianonlineshop #airasia #malaysiaairlines #singaporeairlines #jamudara #jamuratumalaya #krimbesarkantetek

1💬

Loading...

#testimonijuicyraspberry
.
.
.
Ramai customer yang happy dengan hasil selepas minum juicyraspberry 💖. Bertahun-tahun pendam impian bila dah tercapai memang melompat-melompat happy 💃perasaan dia.

Mudah Selamat & Berkesan.

Kesan seawal 7 Hari
100% ramuan asli

Berminat nak berubah?
XXXL kepada S
.
.
KLIK LINK WASAP DI BIO.
senang kan nak order.

#juskurusohsem
#juicyraspberry #kurus #resepisihat #kuruscepat #bazarpaknil #jk1m #juskurus #sitinurhaliza #ubatkurus #resepidiet #zulariffin #ctdk #uitm #terlajaklaris #uitmpuncakperdana #goshop #juicyraspberrysabah #neelofa #redvelvet #duckscarf #duckscarves #theduckgroup #maybankers #juicyraspberryputrajaya #creacionbysitinurhaliza #uitmpuncakalam #naelofar #codjuicyraspberry

2💬

#testimonijuicyraspberry
.
.
.
Ramai customer yang happy dengan hasil selepas minum juicyraspberry 💖. Bertahun-tahun pendam impian bila dah tercapai memang melompat-melompat happy 💃perasaan dia.

Mudah Selamat & Berkesan.

Kesan seawal 7 Hari
100% ramuan asli

Berminat nak berubah?
XXXL kepada S
.
.
KLIK LINK WASAP DI BIO.
senang kan nak order.

#juskurusohsem
#juicyraspberry #kurus #resepisihat #kuruscepat #bazarpaknil #jk1m #juskurus #sitinurhaliza #ubatkurus #resepidiet #zulariffin #ctdk #uitm #terlajaklaris #uitmpuncakperdana #goshop #juicyraspberrysabah #neelofa #redvelvet #duckscarf #duckscarves #theduckgroup #maybankers #juicyraspberryputrajaya #creacionbysitinurhaliza #uitmpuncakalam #naelofar #codjuicyraspberry

2💬

#testimonijuicyraspberry
.
.
.
Ramai customer yang happy dengan hasil selepas minum juicyraspberry 💖. Bertahun-tahun pendam impian bila dah tercapai memang melompat-melompat happy 💃perasaan dia.

Mudah Selamat & Berkesan.

Kesan seawal 7 Hari
100% ramuan asli

Berminat nak berubah?
XXXL kepada S
.
.
KLIK LINK WASAP DI BIO.
senang kan nak order.

#juskurusohsem
#juicyraspberry #kurus #resepisihat #kuruscepat #bazarpaknil #jk1m #juskurus #sitinurhaliza #ubatkurus #resepidiet #zulariffin #ctdk #uitm #terlajaklaris #uitmpuncakperdana #goshop #juicyraspberrysabah #neelofa #redvelvet #duckscarf #duckscarves #theduckgroup #maybankers #juicyraspberryputrajaya #creacionbysitinurhaliza #uitmpuncakalam #naelofar #codjuicyraspberry

2💬

Loading...

#testimonijuicyraspberry
.
.
.
Ramai customer yang happy dengan hasil selepas minum juicyraspberry 💖. Bertahun-tahun pendam impian bila dah tercapai memang melompat-melompat happy 💃perasaan dia.

Mudah Selamat & Berkesan.

Kesan seawal 7 Hari
100% ramuan asli

Berminat nak berubah?
XXXL kepada S
.
.
KLIK LINK WASAP DI BIO.
senang kan nak order.

#juskurusohsem
#juicyraspberry #kurus #resepisihat #kuruscepat #bazarpaknil #jk1m #juskurus #sitinurhaliza #ubatkurus #resepidiet #zulariffin #ctdk #uitm #terlajaklaris #uitmpuncakperdana #goshop #juicyraspberrysabah #neelofa #redvelvet #duckscarf #duckscarves #theduckgroup #maybankers #juicyraspberryputrajaya #creacionbysitinurhaliza #uitmpuncakalam #naelofar #codjuicyraspberry

3💬

POPLOOK - PREMINUM NELDA EMBELLISHED KIMONO CARDIGAN - Black
Belt is detachable
Size: XL
Condition: 10/10 (new)
Bought at RM112.00
Selling at RM100.00 (exclude postage)

#prelovedpoplookmalaysia #prelovedpoplooklover #preloveddress #fv #duckscarf #poplook #poplookpreloved #prelovedmalaysia #preloved

0💬

Tips mudah jangan beli peti sejuk.

Kikiki

Korang pun mesti alami perkara yang cam ni kan. Paling mencabar tengah2 malam nak minum air ternampak KEK SECRET RECIPE...#godaan

JUICY RASPBERRY KAWAL & SEKAT SELERA MAKAN

80% kalau nak kurus adalah dengan penjagaan makan. JR adalah produk terbaik & mudah untuk korang atasi masalah sukar sekat selera makan.

Dengan minum hanya 1 sachet sehari je mampu membantu mengenyangkan & mengurangkan portion makan.

Korang bole tengok banyak #testimonijuicyraspberry

Sesiapa yang nak order
KLIK LINK WASAP DI BIO SEKARANG
Pembelian hari ni postage saya belanja

#juskurusohsem
#juicyraspberry #kurus #resepisihat #kuruscepat#jk1m #juskurus #sitinurhaliza #ubatkurus #resepidiet #zulariffin #ctdk #uitm #terlajaklaris #uitmpuncakperdana #goshop #juicyraspberrysabah #neelofa #redvelvet #duckscarf #duckscarves #theduckgroup #maybankers #juicyraspberryputrajaya #creacionbysitinurhaliza #uitmpuncakalam #naelofar #codjuicyraspberry

2💬

Loading...

Hai salam n selamat pagi uolss syg2 sis 😍😁
.
Sis nk kongsi feedback my sweetie sis ni pakai Bawal Organza code Lite Grey. Cantik Sangat uolss‼️
.
Sampai bile nk tgk org lain jer cantik nnty pakwa korang pn diorang amek 😱😱
.
Jom cantik and gojes bersama #mellisyahscarf
Wassap
0179818385
0179818385

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia

0💬

- NASI LEMAK SINGGIT DAH JADI LIMA INGGIT!

Perkara biasa yang seorang wanita macam kita hadapi. Kulit dah cantik, dah gebu dan putih. .
Muka cunnn kalah artis kpop tapi saiz "nasi lemak" singgit la pulak. So ini yang buat kita rasa kekurangan sebagai seorang wanita. .
Tak larat dah nak pakai padded bra tebal2, tapi cupnya still tak penuh.
Mesti u'olls dah buat macam-macam tapi result sama je kan?
.

Haaa meh sini sis nak share kebaikan-kebaikan Love Potion by Hush Hush.
Krim pembesar payudara yang terbukti berkesan untuk mengembalikan keyakinan diri kita semua. ❤️Menegangkan buah dada dan lurah
❤️Memontokkan payudara kepada saiz idaman
❤️Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
❤️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
❤️Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
❤️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

InshaAllah, konsisten guna dua kali sehari, yang singgit boleh jadi lima inggit!

Dan jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💋Produk keluaran GMP
💋Dijamin HALAL & suci
💋 Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
💋 Tanpa sebarang side effect merbahaya

Jom dapatkan Love Potion by Hush Hush dengan HARGA PENGENALAN kami
.
?? Whatsapp "LOVE" Ke 0165176174
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhush #breastpumpmalaysia #duckscarves #duckscarf #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dianadanielle #setberpantang #veilexclusive #bajutidurexclusive #bajutidoseksi #janganmengata #bengkungsajat #setberlian #sethantaranexclusive #fattahamin #missfazura #fattzura #bawalexclusive #shawlexclusive #malaysianonlineshop #airasia #malaysiaairlines #singaporeairlines #jamudara #jamuratumalaya #krimbesarkantetek

2💬

- NASI LEMAK SINGGIT DAH JADI LIMA INGGIT!

Perkara biasa yang seorang wanita macam kita hadapi. Kulit dah cantik, dah gebu dan putih. .
Muka cunnn kalah artis kpop tapi saiz "nasi lemak" singgit la pulak. So ini yang buat kita rasa kekurangan sebagai seorang wanita. .
Tak larat dah nak pakai padded bra tebal2, tapi cupnya still tak penuh.
Mesti u'olls dah buat macam-macam tapi result sama je kan?
.

Haaa meh sini sis nak share kebaikan-kebaikan Love Potion by Hush Hush.
Krim pembesar payudara yang terbukti berkesan untuk mengembalikan keyakinan diri kita semua. ❤️Menegangkan buah dada dan lurah
❤️Memontokkan payudara kepada saiz idaman
❤️Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
❤️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
❤️Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
❤️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

InshaAllah, konsisten guna dua kali sehari, yang singgit boleh jadi lima inggit!

Dan jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💋Produk keluaran GMP
💋Dijamin HALAL & suci
💋 Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
💋 Tanpa sebarang side effect merbahaya

Jom dapatkan Love Potion by Hush Hush dengan HARGA PENGENALAN kami
.
?? Whatsapp "LOVE" Ke 0175176174
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhush #breastpumpmalaysia #duckscarves #duckscarf #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dianadanielle #setberpantang #veilexclusive #bajutidurexclusive #bajutidoseksi #janganmengata #bengkungsajat #setberlian #sethantaranexclusive #fattahamin #missfazura #fattzura #bawalexclusive #shawlexclusive #malaysianonlineshop #airasia #malaysiaairlines #singaporeairlines #jamudara #jamuratumalaya #krimbesarkantetek

0💬

Loading...

Tengah hari uols 😘
Haaa cantik kan Ratu sehari ni??
.
Antara tips untuk penampilan wanita di hari bahagia ialah memilih tudung yang fabrik lembut dan tak panass. Ratu sehari mestilah menyerlah dari tetamu yg datang kan??
.
Elakkan memilih tudung yg tebal mnyebabkan uolss panas 🔥dan tak selesa🤯.
.
Meh sis bantu korang nampak cantik dan sempurna di hari bahagia bersama #mellisyahscarf
Wassap ke :
0179818385
0179818385

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia

1💬

NASI LEMAK SINGGIT DAH JADI LIMA INGGIT!

Perkara biasa yang seorang wanita macam kita hadapi. Kulit dah cantik, dah gebu dan putih. .
Muka cunnn kalah artis kpop tapi saiz "nasi lemak" singgit la pulak. So ini yang buat kita rasa kekurangan sebagai seorang wanita. .
Tak larat dah nak pakai padded bra tebal2, tapi cupnya still tak penuh.
Mesti u'olls dah buat macam-macam tapi result sama je kan?
.

Haaa meh sini sis nak share kebaikan-kebaikan Love Potion by Hush Hush.
Krim pembesar payudara yang terbukti berkesan untuk mengembalikan keyakinan diri kita semua. ❤️Menegangkan buah dada dan lurah
❤️Memontokkan payudara kepada saiz idaman
❤️Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
❤️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
❤️Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
❤️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

InshaAllah, konsisten guna dua kali sehari, yang singgit boleh jadi lima inggit!

Dan jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💋Produk keluaran GMP
💋Dijamin HALAL & suci
💋 Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
💋 Tanpa sebarang side effect merbahaya

Jom dapatkan Love Potion by Hush Hush dengan HARGA PENGENALAN kami
.
?? Whatsapp "LOVE" Ke 0125359620
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhush #breastpumpmalaysia #duckscarves #duckscarf #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dianadanielle #setberpantang #veilexclusive #bajutidurexclusive #bajutidoseksi #janganmengata #bengkungsajat #setberlian #sethantaranexclusive #fattahamin #missfazura #fattzura #bawalexclusive #shawlexclusive #malaysianonlineshop #airasia #malaysiaairlines #singaporeairlines #jamudara #jamuratumalaya #krimbesarkantetek

1💬

Loading...

NASI LEMAK SINGGIT DAH JADI LIMA INGGIT!

Perkara biasa yang seorang wanita macam kita hadapi. Kulit dah cantik, dah gebu dan putih. .
Muka cunnn kalah artis kpop tapi saiz "nasi lemak" singgit la pulak. So ini yang buat kita rasa kekurangan sebagai seorang wanita. .
Tak larat dah nak pakai padded bra tebal2, tapi cupnya still tak penuh.
Mesti u'olls dah buat macam-macam tapi result sama je kan?
.

Haaa meh sini sis nak share kebaikan-kebaikan Love Potion by Hush Hush.
Krim pembesar payudara yang terbukti berkesan untuk mengembalikan keyakinan diri kita semua. ❤️Menegangkan buah dada dan lurah
❤️Memontokkan payudara kepada saiz idaman
❤️Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
❤️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
❤️Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
❤️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

InshaAllah, konsisten guna dua kali sehari, yang singgit boleh jadi lima inggit!

Dan jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💋Produk keluaran GMP
💋Dijamin HALAL & suci
💋 Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
💋 Tanpa sebarang side effect merbahaya

Jom dapatkan Love Potion by Hush Hush dengan HARGA PENGENALAN kami
.
?? Whatsapp "LOVE" Ke 0125359620
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhush #breastpumpmalaysia #duckscarves #duckscarf #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dianadanielle #setberpantang #veilexclusive #bajutidurexclusive #bajutidoseksi #janganmengata #bengkungsajat #setberlian #sethantaranexclusive #fattahamin #missfazura #fattzura #bawalexclusive #shawlexclusive #malaysianonlineshop #airasia #malaysiaairlines #singaporeairlines #jamudara #jamuratumalaya #krimbesarkantetek

0💬

NASI LEMAK SINGGIT DAH JADI LIMA INGGIT!

Perkara biasa yang seorang wanita macam kita hadapi. Kulit dah cantik, dah gebu dan putih. .
Muka cunnn kalah artis kpop tapi saiz "nasi lemak" singgit la pulak. So ini yang buat kita rasa kekurangan sebagai seorang wanita. .
Tak larat dah nak pakai padded bra tebal2, tapi cupnya still tak penuh.
Mesti u'olls dah buat macam-macam tapi result sama je kan?
.

Haaa meh sini sis nak share kebaikan-kebaikan Love Potion by Hush Hush.
Krim pembesar payudara yang terbukti berkesan untuk mengembalikan keyakinan diri kita semua. ❤️Menegangkan buah dada dan lurah
❤️Memontokkan payudara kepada saiz idaman
❤️Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
❤️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
❤️Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
❤️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

InshaAllah, konsisten guna dua kali sehari, yang singgit boleh jadi lima inggit!

Dan jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM 💋Produk keluaran GMP
💋Dijamin HALAL & suci
💋 Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
💋 Tanpa sebarang side effect merbahaya

Jom dapatkan Love Potion by Hush Hush dengan HARGA PENGENALAN kami
.
?? Whatsapp "LOVE" Ke 0125359620
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhush #breastpumpmalaysia #duckscarves #duckscarf #duckscarveslovers #siakapkeli #faridkamil #dianadanielle #setberpantang #veilexclusive #bajutidurexclusive #bajutidoseksi #janganmengata #bengkungsajat #setberlian #sethantaranexclusive #fattahamin #missfazura #fattzura #bawalexclusive #shawlexclusive #malaysianonlineshop #airasia #malaysiaairlines #singaporeairlines #jamudara #jamuratumalaya #krimbesarkantetek

0💬

Jom tengok list warna BAWAL INSTANT:

Blueblack
Coral blue
Baby blue
Light blue
Maroon
Dusty rose
Baby pink
Dusty pink
Royal purple
Purple plum
Peach
Salmon
Emerald green
Green velvet
Baby mint
Mustard
Neslo
Brown
Nude
White
Black
Light yellow
Green forest
Green Turqoise
.
1pc:
💗 RM30
💗 Postage RM7sm, RM11ss
.
3pcs:
💗 RM90
💗 Postage FREEsm, RM3ss
.
Macam mana nk order?
▶️Whatsapp 0177125260◀️
.
POSTAGE ISNIN-JUMAAT!
.
#bawalinstant #bawalexclusive #bawalplain #bawalsatin #bawalterbaru #bawalterkini #bawalshawl #bawaldiamond #bawalprinted #tudungbawal #bawalkangaroo #shawlmurah #shawlcantik #bawalcantik #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #instantbawal #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #tudungterbaru #tudungterkini #tudunglabuh #duckscarf #clevergirlmalaysia #veilpengantin #tudungbawal #bellaammara #duckscarves

0💬

Jom tengok list warna BAWAL INSTANT:

Blueblack
Coral blue
Baby blue
Light blue
Maroon
Dusty rose
Baby pink
Dusty pink
Royal purple
Purple plum
Peach
Salmon
Emerald green
Green velvet
Baby mint
Mustard
Neslo
Brown
Nude
White
Black
Light yellow
Green forest
Green Turqoise
.
1pc:
💗 RM30
💗 Postage RM7sm, RM11ss
.
3pcs:
💗 RM90
💗 Postage FREEsm, RM3ss
.
Macam mana nk order?
▶️Whatsapp 0177125260◀️
.
POSTAGE ISNIN-JUMAAT!
.
#bawalinstant #bawalexclusive #bawalplain #bawalsatin #bawalterbaru #bawalterkini #bawalshawl #bawaldiamond #bawalprinted #tudungbawal #bawalkangaroo #shawlmurah #shawlcantik #bawalcantik #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #instantbawal #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #tudungterbaru #tudungterkini #tudunglabuh #duckscarf #clevergirlmalaysia #veilpengantin #tudungbawal #bellaammara #duckscarves

1💬

Jom tengok list warna BAWAL INSTANT:

Blueblack
Coral blue
Baby blue
Light blue
Maroon
Dusty rose
Baby pink
Dusty pink
Royal purple
Purple plum
Peach
Salmon
Emerald green
Green velvet
Baby mint
Mustard
Neslo
Brown
Nude
White
Black
Light yellow
Green forest
Green Turqoise
.
1pc:
💗 RM30
💗 Postage RM7sm, RM11ss
.
3pcs:
💗 RM90
💗 Postage FREEsm, RM3ss
.
Macam mana nk order?
▶️Whatsapp 0177125260◀️
.
POSTAGE ISNIN-JUMAAT!
.
#bawalinstant #bawalexclusive #bawalplain #bawalsatin #bawalterbaru #bawalterkini #bawalshawl #bawaldiamond #bawalprinted #tudungbawal #bawalkangaroo #shawlmurah #shawlcantik #bawalcantik #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #instantbawal #instantshawl #tudungmurah #tudungcantik #tudungterbaru #tudungterkini #tudunglabuh #duckscarf #clevergirlmalaysia #veilpengantin #tudungbawal #bellaammara #duckscarves

0💬

READY STOCK 🎉🎉
.
Copy 1 : 1
.
Semua duck printed flat price rm 70
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
✅Jahitan eyelashes
✅Corak sabijik ( PREMIUM COPY 💯)
✅Material Satin Silk
✅Plastik packaging sama
✅Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! ❤️
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly

2💬

COMEY LOTEY ‼️
.
Tq my lovely 😍
.
Hai uols selamat tengah hari. .
PENAMPILAN bertudung lebih manis, menarik dan cantik jika bijak mempelbagaikan cara pemakaiannya.

Dengan material, rekaan dan corak tudung membolehkan gayakan mengikut cita rasa😉 .
So korang nk cntik tp tgu jatuh dari bulan ke kecantikan tu? Hehe. Meh sis bantu korang cantik dan menawan bersama #Mellisyahscarf
Wassap
0179818385
0179818385

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia

0💬

Tengah hari uols 😘
Haaa cantik kan Ratu sehari ni??
.
Antara tips untuk penampilan wanita di hari bahagia ialah memilih tudung yang fabrik lembut dan tak panass. Ratu sehari mestilah menyerlah dari tetamu yg datang kan??
.
Elakkan memilih tudung yg tebal mnyebabkan uolss panas 🔥dan tak selesa🤯.
.
Meh sis bantu korang nampak cantik dan sempurna di hari bahagia bersama #mellisyahscarf
Wassap ke :
0179818385
0179818385

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia

0💬

READY STOCK 🎉🎉
.
AVAILABLE WITH BOX 📦
.
Copy 1 : 1
.
Semua duck printed flat price rm 70
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
✅Jahitan eyelashes
✅Corak sabijik ( PREMIUM COPY 💯)
✅Material Satin Silk
✅Plastik packaging sama
✅Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! ❤️
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly

0💬