#dyxykulim

Thank you so much to our lovely customer for trusting us ๐Ÿ’•
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami ๐Ÿ’•
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan ๐Ÿค”
.
.
.
Berminat? ๐Ÿ“ฒ 0199924891 @ click link di bio yana utk direct wassap (*tulisan kaler biru tau)
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #makeupmurahmalaysia
#flawlessskin #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknilย  #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

4๐Ÿ’ฌ

.
.
โค๏ธ JOIN TEAM DYXY NOW
.
๐Ÿ’Œ MODAL RM1200++ sahaja
๐Ÿ’Œ KEUNTUNGAN bersih 50% dari duit modal
๐Ÿ’Œ RM40-RM50 setiap set
๐Ÿ’Œ BUAT INCOME RM2k - RM5k senang2 dengan TEKNIK MARKETING TERMUDAH
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป PRODUK DYXY LAKU KERAS RUGI TAK JOIN TAU sebab โคต๏ธ
.
** Produk demand/ permintaan tinggi ** Produk mendapat sambutan hangat setiap hari dengan testimoni berkesan
** Testimoni segera dari semua customers
** Produk CONFIRM REPEAT SALE ๐Ÿ’•
** Produk harga berbaloi2 dan WORTH IT๐Ÿ˜‰
** Produk laku ONLINE dan OFFLINE
** Produk yang digilai semua perempuan ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป KORANG JOIN TEAM SEKARANG dan dapat โคต๏ธ
.
** Join GROUP SUPPORT TEAM DYXY yang sgt aktif 24 jam๐Ÿ’•
** FREE COACHING dkt HQ / Meeting dgn FOUNDER and team
** TEKNIK MARKETING ONLINE DAN OFFLINE paling latest
** sharing TESTIMONI DAN FEEDBACK dgn semua team
** sharing KILLER TEKNIK CLOSE PALING SIMPLE DAN PANTAS customer CONFIRM TERBELI ๐Ÿ’•
** TEKNIK FOLLOW UP YANG SGT BERKESAN customer takkan block punyee๐Ÿ˜…
.
.
TERMENUNG LAMA2 FIKIR NNT MELEPAS SBB OFFER NI TERHAD YE๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
.
Hubungi Aten โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ013-4256427
๐Ÿ“ฉClick je link wasap dekat bio tu takperlu save number
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

3๐Ÿ’ฌ

.
.
โค๏ธ JOIN TEAM DYXY NOW
.
๐Ÿ’Œ MODAL RM1200++ sahaja
๐Ÿ’Œ KEUNTUNGAN bersih 50% dari duit modal
๐Ÿ’Œ RM40-RM50 setiap set
๐Ÿ’Œ BUAT INCOME RM2k - RM5k senang2 dengan TEKNIK MARKETING TERMUDAH
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป PRODUK DYXY LAKU KERAS RUGI TAK JOIN TAU sebab โคต๏ธ
.
** Produk demand/ permintaan tinggi ** Produk mendapat sambutan hangat setiap hari dengan testimoni berkesan
** Testimoni segera dari semua customers
** Produk CONFIRM REPEAT SALE ๐Ÿ’•
** Produk harga berbaloi2 dan WORTH IT๐Ÿ˜‰
** Produk laku ONLINE dan OFFLINE
** Produk yang digilai semua perempuan ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป KORANG JOIN TEAM SEKARANG dan dapat โคต๏ธ
.
** Join GROUP SUPPORT TEAM DYXY yang sgt aktif 24 jam๐Ÿ’•
** FREE COACHING dkt HQ / Meeting dgn FOUNDER and team
** TEKNIK MARKETING ONLINE DAN OFFLINE paling latest
** sharing TESTIMONI DAN FEEDBACK dgn semua team
** sharing KILLER TEKNIK CLOSE PALING SIMPLE DAN PANTAS customer CONFIRM TERBELI ๐Ÿ’•
** TEKNIK FOLLOW UP YANG SGT BERKESAN customer takkan block punyee๐Ÿ˜…
.
.
TERMENUNG LAMA2 FIKIR NNT MELEPAS SBB OFFER NI TERHAD YE๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
.
Hubungi Aten โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ013-4256427
๐Ÿ“ฉClick je link wasap dekat bio tu takperlu save number
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
.
โค๏ธ JOIN TEAM DYXY NOW
.
๐Ÿ’Œ MODAL RM1200++ sahaja
๐Ÿ’Œ KEUNTUNGAN bersih 50% dari duit modal
๐Ÿ’Œ RM40-RM50 setiap set
๐Ÿ’Œ BUAT INCOME RM2k - RM5k senang2 dengan TEKNIK MARKETING TERMUDAH
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป PRODUK DYXY LAKU KERAS RUGI TAK JOIN TAU sebab โคต๏ธ
.
** Produk demand/ permintaan tinggi ** Produk mendapat sambutan hangat setiap hari dengan testimoni berkesan
** Testimoni segera dari semua customers
** Produk CONFIRM REPEAT SALE ๐Ÿ’•
** Produk harga berbaloi2 dan WORTH IT๐Ÿ˜‰
** Produk laku ONLINE dan OFFLINE
** Produk yang digilai semua perempuan ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป KORANG JOIN TEAM SEKARANG dan dapat โคต๏ธ
.
** Join GROUP SUPPORT TEAM DYXY yang sgt aktif 24 jam๐Ÿ’•
** FREE COACHING dkt HQ / Meeting dgn FOUNDER and team
** TEKNIK MARKETING ONLINE DAN OFFLINE paling latest
** sharing TESTIMONI DAN FEEDBACK dgn semua team
** sharing KILLER TEKNIK CLOSE PALING SIMPLE DAN PANTAS customer CONFIRM TERBELI ๐Ÿ’•
** TEKNIK FOLLOW UP YANG SGT BERKESAN customer takkan block punyee๐Ÿ˜…
.
.
TERMENUNG LAMA2 FIKIR NNT MELEPAS SBB OFFER NI TERHAD YE๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
.
Hubungi Aten โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ013-4256427
๐Ÿ“ฉClick je link wasap dekat bio tu takperlu save number
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

4๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธDYXY BC Cream Foundation
๐ŸŒธDYXY Green Tea Face Mists
๐ŸŒธDYXY Brush ๐ŸŒทDYXY BC Cream Foundation adalah make up revolusi baru dari korea yang menggunakan kombinasi bb cream + concealar. Ia diformulasi dari mineral dan ekstrak arbutin yang berupaya menjadikan kulit tona lebih cerah dan sekata serta membantu merawat kulit. ๐ŸŒทDYXY BC Cream Foundation
๐Ÿ‘‰Ada SPF 50++ yang melindungi kulit muka dr sinaran UV
๐Ÿ‘‰Mudah menyerap ke dalam kulit dan menjimatkan masa untk bersiap ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk berjerawat dan sensitif
๐Ÿ‘‰Anti-oily face. Tekstur krim yg sangat ringan dan selesa dipakai.

Dengan DYXY... โŒtak perlu compact powder
โŒx payah filter/360 camera
โŒtiada parut jerawat
โŒtiada lagi jeragat
โŒsay no to sunburn
โŒbye bye muka kusam ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

1๐Ÿ’ฌ

.
.
Calit calit terus glowing ๐Ÿ˜
.
Parut jerawat sekelip mata ja boleh cover dengan DYXY BC Cream tau! ๐Ÿ˜‰
.
Tak rugi cuba DYXY BC Cream + Face Mist tau. Paling osem brush gemuk tuuu ๐Ÿ˜Œ
.
Yang tak biasa makeup, lagii kita suggest and sarankan sgt tau utk try!
.
Mmg bestt sgt sebab efek Natural Look dan tak perlu skill makeup pun ๐Ÿ’๐Ÿป
.
Masih berfikir? ๐Ÿค” Lamanyaaaa. Hahaha jom wassap Aten skrg. Klik link di bio Aten utk fast respons *tulisan kaler biru tuu*
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

Hi #dyxylover
.
Bezakan sebelum dan selepas ๐Ÿ˜
.
.
โœ”๏ธkulit makin cerah
โœ”๏ธparut hilang
โœ”๏ธkulit glowing
.
.
Wow memang terbaik uolls ๐Ÿ‘
.
Jangan tunggu lama2 uolls jom dapatkan set combo sekarang ๐Ÿ˜™
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
.
Cod area penang , kulim , alor star , gurun , sungai petani dan kuala kedah

Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun

0๐Ÿ’ฌ

Hi sayang2 semua ๐Ÿ˜
.
.
Ada lagi ke nak selit order bagi set combo dyxy ๐Ÿ˜˜
.
.
24/11 *jumaat*
Saya ada buat cod dekat belah utara tau ๐Ÿ˜
.
.
Jadi yang mana memang teringin sangat nak pakai dyxy boleh join yee ๐Ÿ’–
.
Nak beli by postage takut kena tipu kan . So boleh beli dari saya kita by hand terus ๐Ÿ˜˜
.
Jangan lepas kan peluang tau ๐Ÿ’– bukan selalu sis nak buat cod jelajah utara ni ๐Ÿค˜
.
.
HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

DAH BERMINAT LAMA DAA TAPI DOK PIKIR PIKIR LAGI NAK BELI KE TAK๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ
.
.
Kalau awak nak tahu kalau beli DYXY ni kannnn ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’• beli dyxy ni dah takyah beli bedak ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’• beli dyxy ni dah takyah beli foundation ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’• beli dyxy ni dah takyah beli sunblock ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’• beli dyxy ni dah takyah beli bbcream ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’• beli dyxy ni dah takyah beli concealer ๐Ÿ˜ฑ
.
DAN DAN DAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Dyxy ni tahan lama tau sbbI dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜ . Dahla jimat masa, dapat jimat duit pulak tu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp now untuk dapatkan extra FREE GIFT๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
๐Ÿ“ฒ 01124135447
.
.
.
HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Thank you so much to our lovely customer for trusting us ๐Ÿ’•
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami ๐Ÿ’•
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan ๐Ÿค”
.
.
.
Berminat? ๐Ÿ“ฒ 0172586042 @ click link di bio ikaa utk direct wassap (*tulisan kaler biru tau)
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurahmalaysia
#flawlessskin #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknilย  #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

2๐Ÿ’ฌ

Hi sayang2 semua ๐Ÿ˜
.
.
Ada lagi ke nak selit order bagi set combo dyxy ๐Ÿ˜˜
.
.
24/11 *jumaat*
Saya ada buat cod dekat belah utara tau ๐Ÿ˜
.
.
Jadi yang mana memang teringin sangat nak pakai dyxy boleh join yee ๐Ÿ’–
.
Nak beli by postage takut kena tipu kan . So boleh beli dari saya kita by hand terus ๐Ÿ˜˜
.
Jangan lepas kan peluang tau ๐Ÿ’– bukan selalu sis nak buat cod jelajah utara ni ๐Ÿค˜
.
.
HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Woo woo woo kembar #fazura pun pakai Dyxy oii!
.
.
Confirm Mahai sebab sek sek retis yg pakai ๐Ÿ˜
.
.
Aipp! Belom cuba belom tahu tauuu. Dyxy nih boleh tahan 4-5 bulan tauuu ๐Ÿ˜‹
.
.
Sehari you cuma spend duit RM1.20 jee utk 1 set Basic Dyxy. Wowww! Gila jimaattt. Sama harga dgn Teh Ais ikat tepi ๐Ÿ˜‚
.
.
So pikir apa lagii? Meh grab skrgg. Produk kita ๐Ÿ’ฏ peratus original dari HQ. Klik link di bio Aten utk fast respond ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

Thank you so much to our lovely customer for trusting us ๐Ÿ’•
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami ๐Ÿ’•
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan ๐Ÿค”
.
.
.
Berminat? Hara๐Ÿ“ฒ +601110823843
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurahmalaysia
#flawlessskin #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknilย  #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

2๐Ÿ’ฌ

Cantik hanya dengan Dyxy Cosmetics
.
Rugi pada yang masih belum mencuba ๐Ÿค—
.
Cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+601124135447
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ
.
.
HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

2๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธINFO TENTANG DYXY COSMETICS๐ŸŒธ
.
.
#DyxyBccreamFoundation dah sekalikan Foundation + Concealer + Bbcream + Bedak + Sunblock = Flawless๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#DyxyFacemistGreenTea boleh buat muka korang nampak Glowing sambil merawat ๐Ÿ˜‰
.
#DyxyBrush adalah beauty blender. Lebih padat & gebu. Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dibasuh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#DyxyLipstik adalah 3 in1 Lipstik. Boleh dipakai sebagai blusher,eyeshadow dan lipstik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Satu set dah cukup untuk buat muka awak #Flawless + #Glowing 3 minit dah siap๐Ÿ˜

Cuma Spray, Calit, Spray ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฒ 019-5565929
๐Ÿš— COD KEDAH PENANG KULIM
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ WALK IN AZIZAH BOUTIQUE
#dyxycosmetics
#mypikaliefamily
#agentneeded
#dropshipneeded
#dyxybymiamiosa
#dyxyutara
#dyxysungaipetani
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxykulim
#dyxycosmeticsmurah

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐ŸŒธINFO TENTANG DYXY COSMETICS๐ŸŒธ
.
.
#DyxyBccreamFoundation dah sekalikan Foundation + Concealer + Bbcream + Bedak + Sunblock = Flawless๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#DyxyFacemistGreenTea boleh buat muka korang nampak Glowing sambil merawat ๐Ÿ˜‰
.
#DyxyBrush adalah beauty blender. Lebih padat & gebu. Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dibasuh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#DyxyLipstik adalah 3 in1 Lipstik. Boleh dipakai sebagai blusher,eyeshadow dan lipstik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Satu set dah cukup untuk buat muka awak #Flawless + #Glowing 3 minit dah siap๐Ÿ˜

Cuma Spray, Calit, Spray ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฒ 019-5565929
๐Ÿš— COD KEDAH PENANG KULIM
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ WALK IN AZIZAH BOUTIQUE
#dyxycosmetics
#mypikaliefamily
#agentneeded
#dropshipneeded
#dyxybymiamiosa
#dyxyutara
#dyxysungaipetani
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxykulim
#dyxycosmeticsmurah

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธINFO TENTANG DYXY COSMETICS๐ŸŒธ
.
.
#DyxyBccreamFoundation dah sekalikan Foundation + Concealer + Bbcream + Bedak + Sunblock = Flawless๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#DyxyFacemistGreenTea boleh buat muka korang nampak Glowing sambil merawat ๐Ÿ˜‰
.
#DyxyBrush adalah beauty blender. Lebih padat & gebu. Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dibasuh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#DyxyLipstik adalah 3 in1 Lipstik. Boleh dipakai sebagai blusher,eyeshadow dan lipstik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Satu set dah cukup untuk buat muka awak #Flawless + #Glowing 3 minit dah siap๐Ÿ˜

Cuma Spray, Calit, Spray ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฒ 019-5565929
๐Ÿš— COD KEDAH PENANG KULIM
๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ WALK IN AZIZAH BOUTIQUE
#dyxycosmetics
#mypikaliefamily
#agentneeded
#dropshipneeded
#dyxybymiamiosa
#dyxyutara
#dyxysungaipetani
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxykulim
#dyxycosmeticsmurah

0๐Ÿ’ฌ

Thank you so much to our lovely customer for trusting us ๐Ÿ’•
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami ๐Ÿ’•
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan ๐Ÿค”
.
.
.
Berminat? ๐Ÿ“ฒ 0172586042 @ click link di bio ikaa utk direct wassap (*tulisan kaler biru tau)
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurahmalaysia
#flawlessskin #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknilย  #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

JOM TENGOK TUTORIAL BY DYXY COSMETICS!
.
Nak FREE GIFT best..
Nak FREE POS lagi..
Meh whatsapp Sue dapatkan set DYXY anda sekarang!
.
whatsapp suesaid :
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
.
.
FREE Gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
FREE Cod available KULIM.LUNAS.PDG SERAI.PERDA
FREE Pos seluruh Malaysia

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxyasmah
#bccreambydyana
#dyxykulim
#byamierateam
#bccreammalaysia
#foundationmousse
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxycodkulim
#freegift
#kakimakeupmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazaar
#makeup #makeuptutorial
#terapiinstagram #ajimaura

2๐Ÿ’ฌ

Cantik hanya dengan Dyxy Cosmetics
.
Rugi pada yang masih belum mencuba ๐Ÿค—
.
Cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+601124135447
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ
.
.
HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

"SENANGNYE NAK NAMPAK FLAWLESSSSSS NATURAL LOOK MACAM AWEK KOREA "
.
Senang je nak apply #bccreambydana ni.. Yang penting xmelekit, xberminyak boleh tutup segala parut dan cela kat muka tu
.
Rasa mcm xpakai ape ape. Ringan je muka mcm tak makeup pun. Sesuai utk semua yang TAK SUKA MAKEUP TEBAL memang xmenyesal try ๐Ÿค—
.
JIMAT TERUK PULAK TU TAHAN 3 - 6 BULAN LEBIH LAHHHHAIIII BESTNYEEE ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป JOM LA TRY
Jom gojes dengan dyxy ๐Ÿ’ whatsapp suesaid :
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
.
.
FREE Gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
FREE Cod available KULIM.LUNAS.PDG SERAI.PERDA
FREE Pos seluruh Malaysia

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxyasmah
#bccreambydyana
#dyxykulim
#byamierateam
#bccreammalaysia
#foundationmousse
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxycodkulim
#freegift
#kakimakeupmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazaar
#makeup #makeuptutorial
#terapiinstagram #ajimaura

1๐Ÿ’ฌ

There is no cosmetic like dyxy .
.
Uolls wajib cuba tau ๐Ÿ˜ sekali cuba sis jamin uolls puas hati tau ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Semua yang dah try dyxy semua bagi feedback yang positive dan repeat order tau uolls๐Ÿ˜™
.
.
Kalau korang ni jenis tak suka pakai krim mlm semua korang boleh jadi kan dyxy sebagai skincare ๐Ÿ˜™
.
.
Jom dapat kan sekrang tau uolls ๐Ÿ˜™
.
.
.
HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Wowww! Jimat sangat nihh. 8 bulan setengah pakai baru habis licin. Yilek!!
.
.
Tahu tak seharii spend duit brapa ringgit? 6 kupang jaa weii. Allahuu. Itupun chuolls masih berkira dgn diri sendiri ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
So pikir apa lagii? Meh grab skrgg. Produk kita ๐Ÿ’ฏ peratus original dari HQ. Klik link di bio Aten utk fast respond ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

3๐Ÿ’ฌ

Jom gojes dengan dyxy ๐Ÿ’ whatsapp suesaid :
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
.
.
FREE Gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
FREE Cod available KULIM.LUNAS.PDG SERAI.PERDA
FREE Pos seluruh Malaysia

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxyasmah
#bccreambydyana
#dyxykulim
#byamierateam
#bccreammalaysia
#foundationmousse
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxycodkulim
#freegift
#kakimakeupmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazaar
#makeup #makeuptutorial
#terapiinstagram #ajimaura

3๐Ÿ’ฌ

Testimoni Panas Panas ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
Suka betul cust ni dengan dyxy ๐Ÿ˜™ memang best tau pakai dyxy ni .
.
Uolls pakai sekali comfirm jatuh cinta tau ๐Ÿ’˜
.
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga promosi kaw kaw kaw ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

Testimoni Panas Panas ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
Suka betul cust ni dengan dyxy ๐Ÿ˜™ memang best tau pakai dyxy ni .
.
Uolls pakai sekali comfirm jatuh cinta tau ๐Ÿ’˜
.
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga promosi kaw kaw kaw ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

Testimoni Panas Panas ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
Suka betul cust ni dengan dyxy ๐Ÿ˜™ memang best tau pakai dyxy ni .
.
Uolls pakai sekali comfirm jatuh cinta tau ๐Ÿ’˜
.
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga promosi kaw kaw kaw ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.HARGA LUAR BIASA MURAH DARI BIASA UOLS ๐Ÿ‘
.
Kawasan cod :
โœ”๏ธpenang
โœ”๏ธkulim
โœ”๏ธlunas
โœ”๏ธpadang serai
โœ”๏ธsungai petani
โœ”๏ธgurun
โœ”๏ธalor star
โœ”๏ธkuala kedah
โœ”๏ธperlis
.
.
Yang tak ada dalam list untuk cod boleh whatsapps sis juga kita bincang okey ๐Ÿ‘
.
.
Insyaallah sis cuba hantar juga ๐Ÿ’–
.
.
Sis nak bg extra gift kt hampa yang order sekarang ๐Ÿ’–
.
.
.
Nak order direct whatsapps
๐Ÿ“ฒ01124135447
๐Ÿ“ฒ01124135447
.
.
Malas nak save tengok link di bio ya ๐Ÿ˜˜
.
.
Free postage
Free gift
Free cod
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 01124135447 kalau hampa nak lawa persis awek korea ๐Ÿ˜˜
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream #bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah #cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun #dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim #DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda #CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR #codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm #dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun #codperlis #dyxyperlis

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Woo woo woo Cacha Maembong pun pakai Dyxy oii!
.
.
Confirm Mahai sebab sek sek retis yg pakai ๐Ÿ˜
.
.
Aipp! Belom cuba belom tahu tauuu. Dyxy nih boleh tahan 4-5 bulan tauuu ๐Ÿ˜‹
.
.
Sehari you cuma spend duit RM1.20 jee utk 1 set Basic Dyxy. Wowww! Gila jimaattt. Sama harga dgn Teh Ais ikat tepi ๐Ÿ˜‚
.
.
So pikir apa lagii? Meh grab skrgg. Produk kita ๐Ÿ’ฏ peratus original dari HQ. Klik link di bio Aten utk fast respond ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

2๐Ÿ’ฌ

Thank you so much to our lovely customer for trusting us ๐Ÿ’•
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami ๐Ÿ’•
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan ๐Ÿค”
.
.
.
Berminat? ๐Ÿ“ฒ 0172586042 @ click link di bio ikaa utk direct wassap (*tulisan kaler biru tau)
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurahmalaysia
#flawlessskin #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknilย  #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

1๐Ÿ’ฌ

"SENANGNYE NAK NAMPAK FLAWLESSSSSS NATURAL LOOK MACAM AWEK KOREA "
.
Senang je nak apply #bccreambydana ni.. Yang penting xmelekit, xberminyak boleh tutup segala parut dan cela kat muka tu
.
Rasa mcm xpakai ape ape. Ringan je muka mcm tak makeup pun. Sesuai utk semua yang TAK SUKA MAKEUP TEBAL memang xmenyesal try ๐Ÿค—
.
JIMAT TERUK PULAK TU TAHAN 3 - 6 BULAN LEBIH LAHHHHAIIII BESTNYEEE ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป JOM LA TRY
whatsapp suesaid :
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
๐Ÿ“ฒ 014-2474788
.
.
FREE Gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
FREE Cod available KULIM.LUNAS.PDG SERAI.PERDA
FREE Pos seluruh Malaysia

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxyasmah
#bccreambydyana
#dyxykulim
#byamierateam
#bccreammalaysia
#foundationmousse
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxycodkulim
#freegift
#kakimakeupmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazaar
#makeup #makeuptutorial
#terapiinstagram #ajimaura

1๐Ÿ’ฌ