#dyxykulim

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

0💬

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

0💬

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

0💬

Loading...

.
.
THE BEST MASCARA EVER! JIMAT RM55 BILA KORG GRAB SET COMBO PERFECT LADY TAU 😚
.
.
Komen nak skrgg. .
Sebab 💁
✔️ Waterproof
✔️ Senang cuci
✔️ Melentik dengan pantas
✔️ Tak tanggalkan bulu mata
✔️ Tahan 12 jam
✔️ Tak hitamkan bawah mata
.
.
Kelebihan 💁
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk dicuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Tahan melebihi 12 jam
✔️Mudah di bawa ke mana sahaja
✔️Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Jom wasap Yanie laju lajuuu. Klik link di bio Aten tauuuu utk fast respond 💌
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #lafazkankalimahcintamu

0💬

.
.
THE BEST MASCARA EVER! JIMAT RM55 BILA KORG GRAB SET COMBO PERFECT LADY TAU 😚
.
.
Komen nak skrgg. .
Sebab 💁
✔️ Waterproof
✔️ Senang cuci
✔️ Melentik dengan pantas
✔️ Tak tanggalkan bulu mata
✔️ Tahan 12 jam
✔️ Tak hitamkan bawah mata
.
.
Kelebihan 💁
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk dicuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Tahan melebihi 12 jam
✔️Mudah di bawa ke mana sahaja
✔️Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Jom wasap yanie laju lajuuu. Klik link di bio Aten tauuuu utk fast respond 💌
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #lafazkankalimahcintamu

0💬

.
.
❤️❤️ BC CREAM FOUNDATION ❤️❤️
.
.
Revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN 👇👇
.
.
🌠 MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌠 SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌠 KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌠 TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌠 ANTI MINYAK tekstur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit
🌠 TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌠 TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌠 Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN 👇👇
🔥 MINERAL
🔥 WATER BASED
🔥 EKSTRAK ARBUTIN
🔥 VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
.
Do whatsapp rin yea 💕
📲0174186597
📲0174186597
📲0174186597
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #teamathen #flawless #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #motifviral

0💬

Loading...

Best tak? Korg tau tak bccream ni boleh tutup parut sekali gus rawat kulit korg ? 😘😘😘
.
Komen pm utk dptkan harga OFFER- nanti Fatyn akan dm korg the best price okayy!!
.
#teamathen #dyxybccream #bccreambydyana #dyxykedah #dyxykulim#dyxyalorsetar#teasaamdyxy#greenteafacemist#sayapakai#sayajual#flawless#produkjual#igreview#lafazkankalimahcintamu#neelofa#fazura#dyxymurah

0💬

Best tak? Korg tau tak bccream ni boleh tutup parut sekali gus rawat kulit korg ? 😘😘😘
.
Komen pm utk dptkan harga OFFER- nanti Fatyn akan dm korg the best price okayy!!
.
#teamathen #dyxybccream #bccreambydyana #dyxykedah #dyxykulim#dyxyalorsetar#teasaamdyxy#greenteafacemist#sayapakai#sayajual#flawless#produkjual#igreview#lafazkankalimahcintamu#neelofa#fazura#dyxymurah

1💬

Best tak? Korg tau tak bccream ni boleh tutup parut sekali gus rawat kulit korg ? 😘😘😘
.
Komen pm utk dptkan harga OFFER- nanti Fatyn akan dm korg the best price okayy!!
.
#teamathen #dyxybccream #bccreambydyana #dyxykedah #dyxykulim#dyxyalorsetar#teasaamdyxy#greenteafacemist#sayapakai#sayajual#flawless#produkjual#igreview#lafazkankalimahcintamu#neelofa#fazura#dyxymurah

0💬

Loading...

CALIT ▪️BLEND ▪️SEMBUR

Menggunakan 3 langkah mudah ni, anda akan dapat makeup yg sempurna. Tak perlu bedak tebal tebal untuk tutup cela.
Dengan menggunakan 5 barang DYXY ni, anda akan dapat kulit gila flawless sebab bc cream dyxy full coverage tau.

Promosi ada tau uolls. Jom grab sekarang🤗 📲 014-2474788
📲 014-2474788
📲 014-2474788
.
.
FREE Gift 🎁🎁🎁
FREE Cod available KULIM.LUNAS.PDG SERAI.PERDA
FREE Pos seluruh Malaysia

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#mycikasfamily
#bccreambydyana
#dyxykulim
#byamierateam
#bccreammalaysia
#foundationmousse
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxycodkulim
#freegift
#kakimakeupmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#sayajualdyxyoriginal
#makeup #makeuptutorial
#terapiinstagram #ajimaura

0💬

.
DULU DIKUTUK KUTUK. SEKARANG DIPUJA PUJA 😏😏😏
.
Adat lahh semua nak pandang yg cantik jerr! Now dah tak perlu risau 🙅 Chuolls boleh cantik flawless bak kulit telur mcm awek korea 😍😍😍
.
.
Wahh gitew! Pakai Dyxy je sis. Effect dia setanding dgn produk luar. Harga pun berbaloi baloi. 5 bulan sekali jer keluarkan duit 💸💸💸
.
.
Sis tak cantik? NO NO NO. Semua org cantikk. Rajin dgn malas je sis. Beauty is pain right? 🤗🤗🤗
.
.
Best tak best? Meh grab dengan Ain Utk fast respond Whatsapp Ain !

0132606035
0132606035
0132606035
0132606035

Cepat korang order cepat lahh korang merasa produk viral nih 😊
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #hello

0💬

Alhamdulillah..Rata-rata customer yang dah cuba DYXY,semua beri feedback yang positif,Sampai tak percaya yang DYXY ni best 💕💕yang penting tak perlu bersiap lama-lama tambah-2 time rushing nk pergi kerja..Dah la cepat lepas to dalam masa yang sama boleh ploless dalam masa 5 MINIT 😱😱uollsss 😍
..
So masih pikir lagi ka uolls ???
📲014-3904291
.

#teamyani
#bccreambydyana
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#dyxykedah
#dyxykulim
#dyxykualaketil
#dyxybukitselambau
#dyxykualapegang
#dyxybaling
#dyxysik
#dyxysarawak
#dyxymiri
#dyxysungaipetani
#teamyani
#bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation
#trustedsaller

0💬

Loading...

[NEW ARRIVAL: NEW PACKAGING] .
.
Dyxy Cosmetics
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
⏺️
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
⏺️
❗️Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
⏺️
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
⏺️
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
⏺️
✔️bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔️Foundation matte glowing serta merta
✔️Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔️Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔️Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔️Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
NAK KE NAK?
⏺️
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
⏺️
WhatsApp 📲 www.wasap.my/601131229567/setbasiclady ✔️Postage every day ✔️Free postage ✔️Free gift ✔️Free cod ✔️Free paper bag
Jom dapatkan sekarang Dengan harga promosi dan free gift yang menarik 😘

#dyxycosmetics
#dyxybccreambydyana
#lipstick
#teamdyxypenang
#dyxy
#dyxypenang
#dyxykulim
#dyxylovers
#foundation
#mua

0💬

.
.
❤️❤️ BC CREAM FOUNDATION ❤️❤️
.
.
Revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN 👇👇
.
.
🌠 MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌠 SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌠 KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌠 TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌠 ANTI MINYAK tekstur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit
🌠 TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌠 TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌠 Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN 👇👇
🔥 MINERAL
🔥 WATER BASED
🔥 EKSTRAK ARBUTIN
🔥 VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
.
Do whatsapp rin 💕
📲0174186597
📲0174186597
📲0174186597
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #teamathen #flawless #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #foundationmurah #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #motifviral

0💬

Loading...

Thank you so much to our lovely customer for trusting us 💕
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami 💕
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔
.
.
.
Dah lama usha dyxy ? Berminat? Tp tk gaji lagi ? Jgn risau, hara accept booking hanya serendah rm20 shj😍
.
Hara📲 +601110823843
.
FREECOD MELAKA 👠
FREEGIFT 🎁
FREEPOSTAGE SM 📮
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurahmalaysia
#flawlessskin #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil  #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping

2💬

Loading...

.
.
❤️❤️ BC CREAM FOUNDATION ❤️❤️
.
.
Revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN 👇👇
.
.
🌠 MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌠 SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌠 KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌠 TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌠 ANTI MINYAK tekstur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit
🌠 TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌠 TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌠 Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN 👇👇
🔥 MINERAL
🔥 WATER BASED
🔥 EKSTRAK ARBUTIN
🔥 VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
.
Wassap arina secepat mungkin utk grab satu..0196886842
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #motifviral

0💬

.
.
THE BEST MASCARA EVER! JIMAT RM55 BILA KORG GRAB SET COMBO PERFECT LADY TAU 😚
.
.
Komen nak skrgg. .
Sebab 💁
✔️ Waterproof
✔️ Senang cuci
✔️ Melentik dengan pantas
✔️ Tak tanggalkan bulu mata
✔️ Tahan 12 jam
✔️ Tak hitamkan bawah mata
.
.
Kelebihan 💁
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk dicuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Tahan melebihi 12 jam
✔️Mudah di bawa ke mana sahaja
✔️Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Jom wasap arina laju laju di nombor 0196886842
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #flawless #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #muabellaz #followforfollow #likeforlike #love #makeup #ootd #viral #lafazkankalimahcintamu

0💬

Satu-satunya foundation ajaib yang menggunakan tekstur BB CREAM & concealer dan tidak pakai bedak lagi❗️Wow magic foundation ke ni? 'YES'BC CREAM DYXY MAGIC
..........................................................
Kelebihan Bc Cream DYXY 🌹
..........................................................
🌸Magic foundation (ALL IN ONE)
🌸Sun Block (Spf 50+)
🌸Testur sekata & mudah meresap
🌸Tidak berminyak
🌸Tahan lama (5-8jam)
🌸Testur ringan & selesa dipakai
.
Lebih 4000 testimoni terkumpul yamh berpuas hati dengan kesan magic Bc cream DYXY.Anda bila lagi?? Jom cepat dapatkan kuasa magic dari Bc cream ..rugi sapa yang belum cuba ❤️❤️
.
📲013-4583123
#Agentdyxy
#teamyani
#bccreambydyana
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#dyxykedah
#dyxykulim
#dyxykualaketil
#dyxybukitselambau
#dyxykualapegang
#dyxybaling
#dyxysik
#dyxysungaipetani
#teamyani
#bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation
#trustedsaller

0💬

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

2💬

Hi #dyxylover
.
Bezakan sebelum dan selepas 😍
.
.
✔️kulit makin cerah
✔️parut hilang
✔️kulit glowing
.
.
Wow memang terbaik uolls 👍
.
Jangan tunggu lama lama uolls jom dapatkan set combo sekarang 😙
.
.
Sis nak bagi extra gift kat hampa yang order sekarang 💖
.
.
.
Nak order direct whatsapps
📲 0182796906
.
.
.
Free gift
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 0182796906 kalau hampa nak lawa persis awek korea 😘
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics#dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream#bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah#cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun#dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim#DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist#dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda#CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR#codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm#dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun

0💬

Hi #dyxylover
.
Bezakan sebelum dan selepas 😍
.
.
✔️kulit makin cerah
✔️parut hilang
✔️kulit glowing
.
.
Wow memang terbaik uolls 👍
.
Jangan tunggu lama lama uolls jom dapatkan set combo sekarang 😙
.
.
Sis nak bagi extra gift kat hampa yang order sekarang 💖
.
.
.
Nak order direct whatsapps
📲 0182796906
.
.
.
Free gift
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 0182796906 kalau hampa nak lawa persis awek korea 😘
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics#dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream#bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah#cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun#dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim#DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist#dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda#CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR#codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm#dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun

0💬

Hi #dyxylover
.
Bezakan sebelum dan selepas 😍
.
.
✔️kulit makin cerah
✔️parut hilang
✔️kulit glowing
.
.
Wow memang terbaik uolls 👍
.
Jangan tunggu lama lama uolls jom dapatkan set combo sekarang 😙
.
.
Sis nak bagi extra gift kat hampa yang order sekarang 💖
.
.
.
Nak order direct whatsapps
📲 0182796906
.
.
.
Free gift
.
.
.
.
Jangan lupa whatsapps 0182796906 kalau hampa nak lawa persis awek korea 😘
.
.
#bccreambydyana #dyxycosmetics#dyxygreenteamineralfacemist
#lipstickdyxy #dyxysetsyafiqahaina #dyxybccream#bcc #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxykedah#cod #dyxypenang #dyxylipstikmatte #dyxygurun#dyxymurah #TESTIMONIDYXY #dyxykulim#DYXYALORSTAR #dyxygreenteamineralfacemist#dyxybccreamfoundation #codpenang #codperda#CODLUNAS #CODKEDAH #CODALORSTAR#codaman #codkulim #CODPTSB #coduitm#dyxysungaipetani #dyxykualakedah #dyxygurun

0💬

LETOPSSS KE TIDAK? 😌😋🔥🔥🔥🔥🔥
.
YANG PENTING TAK BOLEH BAGI ALASAN
.
"Alaaa sis tak reti makeup"
"Alaaa malas laaa makeup, nanti lambat"
"Alaaa malasnya nk tepek kt muka RIMAS!"
"Alaaa nape banyak sgt benda nk tepek"
"Alaaa taknak makeup,nt nampak cm pondan"
"Alaa taknak, nanti nmpk capuk"
"Alaaa malas laa nk solat susah nanti"
.
Hahaha. 😂 Nindiaa paling mudah. Allahu sisthurrrrrr seriussss ni paling sesuai untuk org TAK SUKA MAKEUP 🔥💕
.
Disebab kan csis dekelilingi org org yang tak suka makeup, sis PAKSAAAA yes PAKSAA dorg try Bccream. Selagi TAK CUBA TAKTAHU kan. Dah cubaaaa haaa baru cenggini👍🏻 😌😌
.
Tuu dengan Berus tuu, senang kerja kak kiahhhhh hahahaha. Takde dah capuk capukk eh? 😉
.
💕mesra solat
💕tidak berminyak
💕tidak melekit
💕tak bertepung
💕waterbase
.
KECIL + RINGAN + TRAVELFRIENDLY
.
Takpayah 3 4 benda tau! 😘😘
.
RECOMMENDED & AFFORDABLE SGT TAU 🙈🙈🙈
.
Whatsapp terus tau 014-3904291
.
.
#teamyani
#bccreambydyana
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#dyxykedah
#dyxykulim
#dyxykualaketil
#dyxybukitselambau
#dyxykualapegang
#dyxybaling
#dyxysik
#dyxysarawak
#dyxymiri
#dyxysungaipetani
#teamyani
#bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation
#trustedsaller
#lisaadamofficer
#lilypetuna
#kasutmurahlagimurah

0💬

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Jom order now! Klik link di bio utk direct wassap 🤗

Atau

Terus wasap ke no 0134603488
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #ootd

0💬