#famililegoland

Beetle Bounce. Aku suka benda alah ni. Walau tak tinggi mana, tapi dua ketul sebelah aku ni boleh tahan gayat 🀣🀣🀣 . Budak budak semua boleh main tapi pastikan ada yg menemani jika tak cukup tinggi/umur. Lets enjoy!!!! 😎😎
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

2πŸ’¬

The Kid's Power Tower. Nama je kids tapi sakit hoii tangan nak tarik tali tu bagi seat naik ke atas. Adoiii. Tapi seronok!!! 🀣🀣🀣 Time lepaskan tangan tu syokkk hihihi... Mainan ni dekat Playtown πŸ‘πŸ» Kalau korang round satu ThemePark Legoland ni, kompem jumpa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

0πŸ’¬

Aktiviti santai sesuai untuk anak-anak, pasangan nak bercintan cintun pon bolehh. Ayuh laa main naik boat berkelajuan 10km/j 🀣🀣🀣😍😘
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

4πŸ’¬

Korang naik The Observation Tower ni, satu Legoland korang akan nampak dari atas. Cantik sangat view!! Jangan risau selamat yaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Kejap je pusing atas menara tu.... try lah! Okbai nak detim atas menara kihkih
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

0πŸ’¬

Miniland : Asia in LEGO Bricks. Terpesona aku nak bergambar dekat sini. Semua building menggunakan lego bricks. Hebat sangat!! 3tahun okk nak siap satu taman ni. Dengan menggunakan 30million LEGO Bricks, dengan skala 1:20, lebih 100org terlibat dalam menghasilkan Miniland πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻 TERBAIK😍 Korang datang Legoland, jangan lepaskan peluang bergambar dekat Miniland okkk 😎Aku dah sakan daaaa dengan laki aku. Hikhik
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

1πŸ’¬

(Ada video last-mohon slide)
Paling korang kene tunggu! Brick dance!! Maskot LEGO comel menari nari disepanjang jalan area Lego City. Sekali sehari je tau. Jgn miss. Comel angat angat😍😍Anyonyonyoooo. Lepas menari korang leh selfie bersama hihi.
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

0πŸ’¬

Korang wajib join semua aktiviti tau.. So, mula mula kita join buat Giant Birthday Cake πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Sini, mak pak anak semua boleh join main lego.. Janji siapkan bentuk lego yang diinginkan dan pasti ada hadiah menanti korang! Kitaorang dapat seketul brick birthday special! 😱😱 Jgn jeles😜
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

0πŸ’¬

Sempena 5th Brick-Versary Legoland Malaysia Resort, bila enter je, korang akan diberi coupon. Apa nak buat? Heyy jangan buang. Mohon korang gores dan pls pls doa laju laju korang akan menang tiket ke Legoland Japan😱😱😱 Tapi sayang, aku tak menang pon kahkahkahkah!!! 😫😫 Tapi aku dapat hadiah lain okk.. Nak tau apa? Baca blog nanti yaaa 😝
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

1πŸ’¬

Kita ke Legoland untuk kali pertamanya yeayy! Paling bertuah untuk bersama-sama meraikan 5th Brick-Versary Legoland Malaysia Resort πŸŽ‰πŸŽ‰ Thank you @legolandmalaysia . Tak sabar nak explore satu theme park!🎊🎊 .
.
🎈5th Brick-Versary berlangsung pada 21/08/2017 sehingga 30/09/2017. Apa yang menarik sempena 5th brick-versary? Sat naaaa, ai is akan share dengan korang wiii wiiittt 🎈
.
.
@legolandmalaysia
πŸ“ full review soon www.idabaharum.com
.
.
#LegolandMalaysia #Legoland #FamiliLegoland #LegolandMY #Legoland5thBrickVersary #TourismJohor #DekatJer #BloggerReview #BloggerTakesLegoland #IdaBaharumDotCom #LifeStyleBlogger #TravelBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #MalaysiaLifeStyleBlogger #SocialMedia #MediaBlogger #Influencer #InstaLike #Igers #InstaGood #InstaDaily #PicOfTheDay

1πŸ’¬

Anddd i met THE #mostfunniestpersonintheworld @harithiskander!
#onset #famililegoland

1πŸ’¬

Hari-hari tema makeupnya sama saje untuk seminggu. Haha so to make it more fun (or less boring lah) , i changed the lip color ikut tema baju Kak Kurina kita.
This one is @amouracosmetics in Dusty Rose. πŸ’•
.
#famililegoland coming soon this October on #astroria!
.
#onset #hostmakeup #naturalmakeup
#facesbymin #facesbyminmakeup #photoshoot #campaignshoot #productshoot #editorial #editorialshoot #editorialmakeup #portfolio #makeupportfolio #muamalaysia #muakl #makeupartistry #makeupartistkl #naturalmakeup #boldmakeup #funmakeup #makeupmalaysia.

5πŸ’¬

SHERRY AL-HADAD
Cutest! πŸ˜‚πŸ˜ So much fun working with kak sherry. Asyik gelakk jek! Lol. Lovee your positive energy kak @sherry_alhadad !
#famililegoland for #astroria
.
πŸ’‹ : @kameliacosmetics in Pearl
.
#onset #hostmakeup #naturalmakeup
#facesbymin #facesbyminmakeup #photoshoot #campaignshoot #productshoot #editorial #editorialshoot #editorialmakeup #portfolio #makeupportfolio #muamalaysia #muakl #makeupartistry #makeupartistkl #naturalmakeup #boldmakeup #funmakeup #makeupmalaysia

2πŸ’¬

Selamat hari raya Kurina Kurina!
.
So blessed to be given the chance to work with you guys and also the rest of #famililegoland team. Rindu dah caneeee ekπŸ˜„

2πŸ’¬

Throwback Day1..last game
#famililegoland
#LucidDreamsIndustry
#teammerah

0πŸ’¬

Throwback.. #famililegoland
#teammerah
#kamijuara

0πŸ’¬

It's a wrapp for #famililegoland 6 episode..awesome! @fezalaffandeyra nanti panggil3la lagi ye... cc @raffithng @shazashazu

4πŸ’¬

It's our turn... #famililegoland

0πŸ’¬

Handsome dia doh.. 😁 #famililegoland

1πŸ’¬

With the friendly and beautiful Cik Sherry 😍 aka Cikgu Bedah.. Perut ai tak buncit sebenarnya.. Saja aje buat camtu. # #famililegoland

3πŸ’¬

With them mascots #famililegoland

41πŸ’¬

Today was lit πŸ”₯
.
.
#tudungbarai
#famililegoland

9πŸ’¬

bercanda di pasiran pantai...... @awalashaari #famililegoland

18πŸ’¬