#fattahamin

Attention guys, sis dh tetapkan harga ni ntk uguys ok? .
. 🍬25pcs for Rm30 🍬45pcs for Rm47 🍬65pcs for Rm60 🍬85pcs for Rm76 🍬100pcs for Rm88 *all prices include postage guys!!!! Boleh share dgn kawan kawan sekali tau!!
.
.
Tak lupa, ada set jimat set tau😱😱 serendah rm50 ntk dua brg!!!!😱 Meh ws sis guys ke 0127147110 atau dm pun boleh, fast respond from me guys! Sis tunggu ws korg niiiπŸ˜ŠπŸ˜‡ .
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia

0πŸ’¬

πŸ”΄PILIHAN WARNA BAWAL SATIN MATTE LASERCUTπŸ”΄
. πŸ’ž PROMOSI 3 helai RM50 πŸ’ž .
.
πŸ“²Whatsapp 011-35385090 untuk order
(Link whatsapp ada di bio)

#bawalmurah #bawallasercut #shawlmurah #bawal #bawalsatin #sayajualbawal #sayajualtudung #tudungmurah #sayajualtudungmurah #adibizara #fattahamin #fattzura

0πŸ’¬

Loading...

πŸ”΄PILIHAN WARNA BAWAL SATIN MATTE LASERCUTπŸ”΄
. πŸ’ž PROMOSI 3 helai RM50 πŸ’ž .
.
πŸ“²Whatsapp 011-35385090 untuk order
(Link whatsapp ada di bio)

#bawalmurah #bawallasercut #shawlmurah #bawal #bawalsatin #sayajualbawal #sayajualtudung #tudungmurah #sayajualtudungmurah #adibizara #fattahamin #fattzura

0πŸ’¬

πŸ”΄PILIHAN WARNA BAWAL SATIN MATTE LASERCUTπŸ”΄
. πŸ’ž PROMOSI 3 helai RM50 πŸ’ž .
.
πŸ“²Whatsapp 011-35385090 untuk order
(Link whatsapp ada di bio)

#bawalmurah #bawallasercut #shawlmurah #bawal #bawalsatin #sayajualbawal #sayajualtudung #tudungmurah #sayajualtudungmurah #adibizara #fattahamin #fattzura

0πŸ’¬

NAK PAKAI SHAWL TAPI X CONFIDENT???πŸ˜–
.
READY STOK !
.
Jom grab #bawalshawl #atyrascarf ..inspired awningnya dari tudung bawal cotton dan shawlnya dari material chiffon..
.
Dan x perlu risau muka nampak x sesuai..skrg boleh brgaya dgn bermacam2 colour.
.
Bawal shawl yang tak pernah mengecewakan. πŸ‘
.
Harga cuma rm30 sehelai. Sementara warna byk ni meh cepat2 pilih .

Siapa nak order #bawalshawl #atyrascarf whatsapp dilla 018-9050970 @ boleh terus click je link dekat bio ya sayang2
.
Love,
@bawalshawl.murah.online

#bawalshawl #atyrascarf #bawalshawlmurah #bawalmurah #shawlmurah #tudungkonvo #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #neelofa #tudungdinner #fattahamin #fazura #tudungruffle #chicnones #fattzura #alifsatar #tutorialshawl #zulariffin #tutorialbawalshawl #tutorialbawal #bellaammara #sweethelenabyNH #naelofarhijab #duckscarves #tiamosweetheart #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf

1πŸ’¬

Loading...

.
πŸ”₯ NEW DESIGN πŸ”₯
-----------------------------------------------------------------
.
🌷Cotton 100% 🌷Regular Fit 🌷Design Tahan Lama
🌷Design Tebal Dan Tak Mudah Tanggal
🌷Tahan Walaupun Masuk Mesin Basuh
🌷Cutting Size Sama Dgn Brand Top (H&M, UNIQLO, PDI)
.
------------------------------------------------------------------
Size : XS - 3XL
Colour : White, Black, Maroon, NavyBlue, Red, Purple, Light Melange, Yellow, Fuchsia, Royal blue and Orange
.
❀️Short Sleeve : RM 30
❀️Long Sleeve : RM 35
❀️Hoodie Nipis : RM 40
❀️Hoodie Tebal : RM 75
.
Boleh Campur dengan Tshirt Lain 😍 Ajak member untuk order sekali πŸ’•
.
Jika berminat, silalah...
πŸ‘‰Screen gambar
πŸ‘‰Whatsapp = 018-2224292
.
#whatsapp #wechat #baju #bajupremium #bajubranded #bajumurah #bajuprinting #tshirt #tshirtprinting #tshirtonline #zulariffin #neelofa #fattahamin #zizanrazak #aydajebat #meletop #motifviral #terlajaklaris #quputeh #datoserivida
#nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #bajufashion #bajukelas #bajukeluarga

0πŸ’¬

. πŸ”₯ NEW DESIGN πŸ”₯
-----------------------------------------------------------------
.
🌷Cotton 100% 🌷Regular Fit 🌷Design Tahan Lama
🌷Design Tebal Dan Tak Mudah Tanggal
🌷Tahan Walaupun Masuk Mesin Basuh
🌷Cutting Size Sama Dgn Brand Top (H&M, UNIQLO, PDI)
.
------------------------------------------------------------------
Size : XS - 3XL
Colour : White, Black, Maroon, NavyBlue, Red, Purple, Light Melange, Yellow, Fuchsia, Royal blue and Orange
.
❀️Short Sleeve : RM 30
❀️Long Sleeve : RM 35
❀️Hoodie Nipis : RM 40
❀️Hoodie Tebal : RM 75
.
Boleh Campur dengan Tshirt Lain 😍 Ajak member untuk order sekali πŸ’•
.
Jika berminat, silalah...
πŸ‘‰Screen gambar
πŸ‘‰Whatsapp = 018-2224292
.
#whatsapp #wechat #baju #bajupremium #bajubranded #bajumurah #bajuprinting #tshirt #tshirtprinting #tshirtonline #zulariffin #neelofa #fattahamin #zizanrazak #aydajebat #meletop #motifviral #terlajaklaris #quputeh #datoserivida
#nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #bajufashion #bajukelas #bajukeluarga

0πŸ’¬

Hye semuaπŸ’•πŸ’•πŸ’•..
Meh pakat usha @kayrahealthbeauty.mia .. Dengar kata kak migha owner product cocoglow &elrah dah hasilkan lipmate OMEGA 369 yang PERTAMA kat dunia..😱😱😱😱😱😱 So..sesapa yang tak dapatkan produk ni..amatlah rugiii tau... Meh pre order product ni sebelum 28/2 ni..sebab akan dapat free gift yg cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜.. Jom pakat2-order...wassap 0133676256 atau boleh click link kat bio yeπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Ha..tak rugi..jom cepat2 jangan lepaskan peluang keemasan ni.. #intannajwa #kekasihpaksarela ksarela #faridkamilz #teamkakmigha #fattzura #fattahamin #fazura #kayrahealthbeauty #jampi #hael #sufiansuhaimi #elfiraloy #lipmate #MUA

0πŸ’¬

Loading...

Facemist green tea terbaru mampu memberi effect glowing lebih uollss. .
Lain sikit daripada facemist sebelum ni. Nak tahu lebih lanjut dan nak order? Jom ws min 0102889216 πŸ’‹πŸ’‹
.
Harga set face mist baru pun tengah promo disebabkan masih di bulan dua πŸ™†πŸ™† Ape lg jom grab skrg ,πŸ’‹πŸ’‹
.
Ws 0102889216 πŸ’ŒπŸ’Œ
.
#dyxymurah #viral #dyxyviral #dyxyteam #ajl32 #jampi #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxy #teamdyxy #teamNAYLA #dyxybest #dyxysale #bazaarpaknil # #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxycosmetics # #teamdyxy #teamNAYLA #dyxybest #dyxysale #bazaarpaknil #foundation #korea #fattzura #neelofa #lofattah #fattahamin #korea #fattzura #neelofa #lofattah #fattahamin

0πŸ’¬

. πŸ”₯ NEW DESIGN πŸ”₯
-----------------------------------------------------------------
.
🌷Cotton 100% 🌷Regular Fit 🌷Design Tahan Lama
🌷Design Tebal Dan Tak Mudah Tanggal
🌷Tahan Walaupun Masuk Mesin Basuh
🌷Cutting Size Sama Dgn Brand Top (H&M, UNIQLO, PDI)
.
------------------------------------------------------------------
Size : XS - 3XL
Colour : White, Black, Maroon, NavyBlue, Red, Purple, Light Melange, Yellow, Fuchsia, Royal blue and Orange
.
❀️Short Sleeve : RM 30
❀️Long Sleeve : RM 35
❀️Hoodie Nipis : RM 40
❀️Hoodie Tebal : RM 75
.
Boleh Campur dengan Tshirt Lain 😍 Ajak member untuk order sekali πŸ’•
.
Jika berminat, silalah...
πŸ‘‰Screen gambar
πŸ‘‰Whatsapp = 018-2224292
.
#whatsapp #wechat #baju #bajupremium #bajubranded #bajumurah #bajuprinting #tshirt #tshirtprinting #tshirtonline #zulariffin #neelofa #fattahamin #zizanrazak #aydajebat #meletop #motifviral #terlajaklaris #quputeh #datoserivida
#nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #bajufashion #bajukelas #bajukeluarga

0πŸ’¬

Loading...

Nama diberi,MILK CHOCO SPREAD🍞. Nama panggilan MCS. Berat saya 400gram. Lahir dinegeri nun jauh paling atas dalam peta MalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ. Saya mencari tuan baru yang berminat memiliki saya. Boleh whatsappπŸ“² nombor di bawah dan order as preorder. Disebabkan saya laku keras.saya tak de ready stock. Benda sedap tak mudah dapat.
.
Whatsapp +60183175613
.
DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA, 10 TERAWAL SAHAJA
.
#Chocoliciousteam
#coklatleleh #dropshipdiperlukan #sayajualmurah #sayajualcoklat #coklatmurah #Chocoliciousmurah #sayajualChocolicious #dia #tiamosweetheart #tiadaarahjodohkita #fattahamin #fazura #mirafilzah #zulariffin #khaibahar #kamaladli #emmamaembong #sayajual #yusufiskandar #laraalana #syerivsamheizy #aqeefanaqi #aaisyahdhiarana #dia #pecintacoklat #chococrispy #chocojar #Chocolicious #sedapnyachocolicious

2πŸ’¬

. πŸ”₯ NEW DESIGN πŸ”₯
-----------------------------------------------------------------
.
🌷Cotton 100% 🌷Regular Fit 🌷Design Tahan Lama
🌷Design Tebal Dan Tak Mudah Tanggal
🌷Tahan Walaupun Masuk Mesin Basuh
🌷Cutting Size Sama Dgn Brand Top (H&M, UNIQLO, PDI)
.
------------------------------------------------------------------
Size : XS - 3XL
Colour : White, Black, Maroon, NavyBlue, Red, Purple, Light Melange, Yellow, Fuchsia, Royal blue and Orange
.
❀️Short Sleeve : RM 30
❀️Long Sleeve : RM 35
❀️Hoodie Nipis : RM 40
❀️Hoodie Tebal : RM 75
.
Boleh Campur dengan Tshirt Lain 😍 Ajak member untuk order sekali πŸ’•
.
Jika berminat, silalah...
πŸ‘‰Screen gambar
πŸ‘‰Whatsapp = 018-2224292
.
#whatsapp #wechat #baju #bajupremium #bajubranded #bajumurah #bajuprinting #tshirt #tshirtprinting #tshirtonline #zulariffin #neelofa #fattahamin #zizanrazak #aydajebat #meletop #motifviral #terlajaklaris #quputeh #datoserivida
#nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #bajufashion #bajukelas #bajukeluarga

0πŸ’¬

. πŸ”₯ NEW DESIGN πŸ”₯
-----------------------------------------------------------------
.
🌷Cotton 100% 🌷Regular Fit 🌷Design Tahan Lama
🌷Design Tebal Dan Tak Mudah Tanggal
🌷Tahan Walaupun Masuk Mesin Basuh
🌷Cutting Size Sama Dgn Brand Top (H&M, UNIQLO, PDI)
.
------------------------------------------------------------------
Size : XS - 3XL
Colour : White, Black, Maroon, NavyBlue, Red, Purple, Light Melange, Yellow, Fuchsia, Royal blue and Orange
.
❀️Short Sleeve : RM 30
❀️Long Sleeve : RM 35
❀️Hoodie Nipis : RM 40
❀️Hoodie Tebal : RM 75
.
Boleh Campur dengan Tshirt Lain 😍 Ajak member untuk order sekali πŸ’•
.
Jika berminat, silalah...
πŸ‘‰Screen gambar
πŸ‘‰Whatsapp = 018-2224292
.
#whatsapp #wechat #baju #bajupremium #bajubranded #bajumurah #bajuprinting #tshirt #tshirtprinting #tshirtonline #zulariffin #neelofa #fattahamin #zizanrazak #aydajebat #meletop #motifviral #terlajaklaris #quputeh #datoserivida
#nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #bajufashion #bajukelas #bajukeluarga

0πŸ’¬

Loading...

Salam guys selamat hari minggu 😁 anda nak kasut TRENDING tapi harga mahal sangat?? Hehe jangan risau admin akan kabulkan impian anda 😁 @trusted.store2u tengah viral sekarang sebab jual kasut KUALITI PADU dengan harga TAK MASUK AKAL❗️Paling penting ada beratus-ratus design MENARIK tinggal pilih je nak yang mana.😱😍 whatsapp 013-929 2662 SEGERA 😁✌🏽️ #sneakers #sneakerslover #kasutmurah #barangmurah #kualititerbaik #trustedseller #menstyle #womenstyle #fashionista #bazaronline #bazarpaknil #instafamous #instashop #neelofa #fattahamin #fazura #igers #igersmalaysia #igerssabah #igerssarawak #vsco #vscocam #kualalumpur #kotakinabalu #kuching #meletop #trustedseller #bazarartis #zizanrazak #vscomalaysia #sayajualmurah

0πŸ’¬

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995..
=====>>>
πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271
πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

0πŸ’¬

Selesai kerja di puncak alam...repair dan servis...1hp york... https://api.whatsapp.com/send?phone=60125447002&text=farizulcool%20saya%20nak%20service%20PROMO%20aircond

#serviceaircond #aircondmurah #serviceaircondmurah #datovida #ctdk #fattahamin #fazura #neelofa #uqasha #shahalam #klang #puncakalam

0πŸ’¬

Loading...

.
πŸ”₯ NEW DESIGN πŸ”₯
-----------------------------------------------------------------
.
🌷Cotton 100% 🌷Regular Fit 🌷Design Tahan Lama
🌷Design Tebal Dan Tak Mudah Tanggal
🌷Tahan Walaupun Masuk Mesin Basuh
🌷Cutting Size Sama Dgn Brand Top (H&M, UNIQLO, PDI)
.
------------------------------------------------------------------
Size : XS - 3XL
Colour : White, Black, Maroon, NavyBlue, Red, Purple, Light Melange, Yellow, Fuchsia, Royal blue and Orange
.
❀️Short Sleeve : RM 30
❀️Long Sleeve : RM 35
❀️Hoodie Nipis : RM 40
❀️Hoodie Tebal : RM 75
.
Boleh Campur dengan Tshirt Lain 😍 Ajak member untuk order sekali πŸ’•
.
Jika berminat, silalah...
πŸ‘‰Screen gambar
πŸ‘‰Whatsapp = 018-2224292
.
#whatsapp #wechat #baju #bajupremium #bajubranded #bajumurah #bajuprinting #tshirt #tshirtprinting #tshirtonline #zulariffin #neelofa #fattahamin #zizanrazak #aydajebat #meletop #motifviral #terlajaklaris #quputeh #datoserivida
#nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #bajufashion #bajukelas #bajukeluarga

0πŸ’¬

Lawa 😍 Murah 😱 Readystock 😌
.
⚫️TagLikeCommentShare⚫️
.
stay active..10k giveaway soon.. .
.
NIKE FLYKNIT GIPSY RED APPLE MANGO..
.
MENAWAN
size 36-45 euro .
.
haa.. harga? .
.
.
murahh2 je bro.. kualiti πŸ’ͺπŸ‘πŸ‘
readystock πŸ‘Œ
hrga pun murah2 je 😱😏
.
.
berminat bleh pm/dm..
nk pm saja2 pun bleh.. smua kami layan πŸ‘ŒπŸ˜ƒ
.
WHTSAPP/DM FOR ORDER πŸ€—
.
+601161026290
.
#ezdnstore
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #lawak #sam #terlajaklaris #DSV #fattahamin #neelofa
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#trending #viral #sajat #yusufdance

1πŸ’¬

SALE!!! SALE!! SALE!!!
Promosi akan tamat bila2 masa sahaja!!! Selagi stok promosi masih available!!! Wow!!! Harga πŸ’₯πŸ’£πŸ’₯πŸ’£MELETOPP KEBABOM πŸ’₯πŸ’£πŸ’₯πŸ’£
.
Masih mencari set kdoll 5in1 dgn hrg MURAH GILERRR??!!! promosi d my ig @kdoll_beauty_ori SEMPENA keluaran terbaru kdoll iaitu serum kdoll.
.
KDOLL + SERUM

Antara fungsi kserum kdoll ialah:

Berasaskan herba & tumbuhan .
.
🌷Merawat jerawat & parut jerawat
🌷merawat jeragat
🌷melicinkan kulit
🌷melembapkan kulit
🌷mencerahkan kulit

For more details
☎️whatassp
πŸ’‹πŸ’„0169622861 πŸ’‹πŸ’„
.
πŸ“¦pos setiap hari .
.
#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilborong #bazarpaknilmurah #kosmetikmurahmalaysia #jualprodukkecantikan #originaldanmurah #trustedseller #skincareluluskkm #ssecret #lofattah #awaksukasayatak #muamalaysia
#fattahamin #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #jualalatkecantikan #jualmurah #jualonline #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilborong #bazarpaknilmurah #kosmetikmurahmalaysia #jualprodukkecantikan #originaldanmurah #trustedseller #skincareluluskkm #kdollcandy #lofattah #titiancinta
#muamalaysiajualonlineshop #instaniaga #muamalaysiamakeupartist

2πŸ’¬

Nangis #fahrinahmad kalau tengok gambar ni. Yer bampol dah dapat abang baru sekarang #fattahamin ....99.9999% DNA bampol sama dengan #fattahamin πŸ€­πŸ˜™ #hanyasukasuka #picoftheday #iphonetography #iphonex #facebook #instalike #instagram #like4like

2πŸ’¬

HOT SELLING!!!!πŸ’•πŸ˜˜
.
Produk Whitening Injection terbaru β€œORIENTAL PLATINUM” adalah produk dengan manfaat utama sebagai pemutih kulit, Rejuvenation, Body Firmimg, Skin radiance. ORIENTAL PLATINUM kaya akan manfaat melihat dari komposisi dan kandungan didalamnya, dengan cara pemakaian secara infuss, Oriental Platinum mampu memberikan kulit putih cerah dan lebih bernutrisi. – Pemutihan kulit yg sistematik
– Merawat masalah jerawat /parut
– Regenerasi sel kulit yang mati
– Merawat kulit kusam / awet muda
– Merawat pigmentasi / jeragat
– Memperbaiki alahan kulit sensetif
– Menjaga kelembaban PH kulit agar lembut spt kulit bayi..😍
.
1 box utk 8 kali dripπŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰
Dlm box yg exclusive dan cantik
Harga Utk Oriental PlatinumπŸ‘‡
*Trial* 1 set - Rm300
*Half* 4 set - Rm1200
*Full* 8 set - Rm2000
.
Serius buyer only!!!
Whatsapp 0122587027
Cod Ampang area / Klcc
Let’s cantik sebelum raya😍❀️
.
#cindella
#cindella1200mg
#cindellaoriginal
#putihgebu
#korea
#drippingservice
#nelydiasenrose
#lafazkankalimahcintamu
#faridkamil
#whiteninginjection
#whiteningdrip
#fazura
#fattahamin
#fattzura
#neelofa
#fashasandha
#uqashasenrose
#nanguang
#japanplatinum
#neutroskin
#asthetic
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#nursajat
#orientalplatinum

0πŸ’¬

HOT SELLING!!!!πŸ’•πŸ˜˜
.
Produk Whitening Injection terbaru β€œORIENTAL PLATINUM” adalah produk dengan manfaat utama sebagai pemutih kulit, Rejuvenation, Body Firmimg, Skin radiance. ORIENTAL PLATINUM kaya akan manfaat melihat dari komposisi dan kandungan didalamnya, dengan cara pemakaian secara infuss, Oriental Platinum mampu memberikan kulit putih cerah dan lebih bernutrisi. – Pemutihan kulit yg sistematik
– Merawat masalah jerawat /parut
– Regenerasi sel kulit yang mati
– Merawat kulit kusam / awet muda
– Merawat pigmentasi / jeragat
– Memperbaiki alahan kulit sensetif
– Menjaga kelembaban PH kulit agar lembut spt kulit bayi..😍
.
1 box utk 8 kali dripπŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰
Dlm box yg exclusive dan cantik
Harga Utk Oriental PlatinumπŸ‘‡
*Trial* 1 set - Rm300
*Half* 4 set - Rm1200
*Full* 8 set - Rm2000
.
Serius buyer only!!!
Whatsapp 0122587027
Cod Ampang area / Klcc
Let’s cantik sebelum raya😍❀️
.
#cindella
#cindella1200mg
#cindellaoriginal
#putihgebu
#korea
#drippingservice
#nelydiasenrose
#lafazkankalimahcintamu
#faridkamil
#whiteninginjection
#whiteningdrip
#fazura
#fattahamin
#fattzura
#neelofa
#fashasandha
#uqashasenrose
#nanguang
#japanplatinum
#neutroskin
#asthetic
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#nursajat
#orientalplatinum

1πŸ’¬

HOT SELLING!!!!πŸ’•πŸ˜˜
.
Produk Whitening Injection terbaru β€œORIENTAL PLATINUM” adalah produk dengan manfaat utama sebagai pemutih kulit, Rejuvenation, Body Firmimg, Skin radiance. ORIENTAL PLATINUM kaya akan manfaat melihat dari komposisi dan kandungan didalamnya, dengan cara pemakaian secara infuss, Oriental Platinum mampu memberikan kulit putih cerah dan lebih bernutrisi. – Pemutihan kulit yg sistematik
– Merawat masalah jerawat /parut
– Regenerasi sel kulit yang mati
– Merawat kulit kusam / awet muda
– Merawat pigmentasi / jeragat
– Memperbaiki alahan kulit sensetif
– Menjaga kelembaban PH kulit agar lembut spt kulit bayi..😍
.
1 box utk 8 kali dripπŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰
Dlm box yg exclusive dan cantik
Harga Utk Oriental PlatinumπŸ‘‡
*Trial* 1 set - Rm300
*Half* 4 set - Rm1200
*Full* 8 set - Rm2000
.
Serius buyer only!!!
Whatsapp 0122587027
Cod Ampang area / Klcc
Let’s cantik sebelum raya😍❀️
.
#cindella
#cindella1200mg
#cindellaoriginal
#putihgebu
#korea
#drippingservice
#nelydiasenrose
#lafazkankalimahcintamu
#faridkamil
#whiteninginjection
#whiteningdrip
#fazura
#fattahamin
#fattzura
#neelofa
#fashasandha
#uqashasenrose
#nanguang
#japanplatinum
#neutroskin
#asthetic
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#nursajat
#orientalplatinum

4πŸ’¬

DROPSHIP WANTED 😱
.
PELUANG JANA INCOME DENGAN KAMI. Jenama TUDUNG LABUH LIMITED DESIGN di MALAYSIA ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ .
.
Korang pernah ada masalah :
.
βœ… GAJI TAK CUKUP NAK TAMPUNG HIDUP ZAMAN PAKJIB .
βœ…JEALOUS TENGOK KAWAN ASYEK BERCUTI .
βœ…KAKAK IPAR SELALU BOLEH KASI DUIT LEBIH KAT MAKPAK .
βœ… MAKCIK KEPOCHI SIBUK SEMBANG PERIHAL GAJI KALIAN .
βœ…NAK HANTAR MAK AYAH PI UMRAH PAKAI HASIL TITIK PELUH MASAM SENDIRI .
βœ…BELANJA LAKI/BINI MAKAN SEDAP SETIAP BULAN, SHOPPING - hanya mampu BERANGAN .
βœ…IMPIKAN SAVING DALAM BANK PALING CIPUT RM30k .
βœ…NAK MENIAGA TAPI TAKNAK BERHUTANG - pernah baca kalau nak start niga takleh berhutang bro πŸ˜‚ .
βœ…TENGOK JIRAN KAYA KERJA DARI RUMAH JEWWW - Selalu korek rahsia dia . βœ…MALAS NAK PERGI OFFICE ASYEK NGADAP MUKA ORANG SAMA .
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
KAMI SERUUUU KALIAN JOIN TEAM JEMAAH KAMI
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
(+) Koleksi INSTANT SHAWL labuh yang LIMITED & HIGH DEMAND hokayyy tapi kurang persaingan kat pasaran .
.
(+) Margin keuntungan 😱 PROFIT SAMPAI RM10/helai 😱😱😱😱😱. Patutlah ada sorang DROPSHIP tu siap boleh beli CASH LAPPY & IPHONE 6s+ 😱😱 STUDENT PULAK TU 😱😱 .
.
(+) Kelas MARKETING KHASSS untuk korang .
(+) Gambar ? Dont worry ! Semua kami SEDIAKAN. Gambo EKSKLUSIF tau, profesional, TESTIMONI BERIBU ! Search je berdesuppp keluor .
.
==============================
TAWARAN KHAS UNTUK KORANG
==============================.
Khas untuk KORANG YANG BETUL NAK INCOME ❀️❀️ .
.
---> Whatsapp DROPSHIP ke 017 6606616
.
#women #fattzura #instantshawl #shawlcantik #girl #elegant #simple #tudungsimple #dropshipwanted #dropship diperlukan #duit #buatduit #fattahamin #fazura #tudungviral #instantshawllabuh #muslimah #dropshipwanted #dropship #agendropshipwanted #tudunglabuh #cantik #tudungcantik #jomcantik #patuhsyariat #lawa #exclusive #tudungexclusive

0πŸ’¬

HOT SELLING!!!!πŸ’•πŸ˜˜
.
Produk Whitening Injection terbaru β€œORIENTAL PLATINUM” adalah produk dengan manfaat utama sebagai pemutih kulit, Rejuvenation, Body Firmimg, Skin radiance. ORIENTAL PLATINUM kaya akan manfaat melihat dari komposisi dan kandungan didalamnya, dengan cara pemakaian secara infuss, Oriental Platinum mampu memberikan kulit putih cerah dan lebih bernutrisi. – Pemutihan kulit yg sistematik
– Merawat masalah jerawat /parut
– Regenerasi sel kulit yang mati
– Merawat kulit kusam / awet muda
– Merawat pigmentasi / jeragat
– Memperbaiki alahan kulit sensetif
– Menjaga kelembaban PH kulit agar lembut spt kulit bayi..😍
.
1 box utk 8 kali dripπŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰
Dlm box yg exclusive dan cantik
Harga Utk Oriental PlatinumπŸ‘‡
*Trial* 1 set - Rm300
*Half* 4 set - Rm1200
*Full* 8 set - Rm2000
.
Serius buyer only!!!
Whatsapp 0122587027
Cod Ampang area / Klcc
Let’s cantik sebelum raya😍❀️
.
#cindella
#cindella1200mg
#cindellaoriginal
#putihgebu
#korea
#drippingservice
#nelydiasenrose
#lafazkankalimahcintamu
#faridkamil
#whiteninginjection
#whiteningdrip
#fazura
#fattahamin
#fattzura
#neelofa
#fashasandha
#uqashasenrose
#nanguang
#japanplatinum
#neutroskin
#asthetic
#sayajualmurah
#bazarpaknil
#nursajat
#orientalplatinum

3πŸ’¬