#flatwhite

Surprise birthday party?
For your love?
Family?
Wife?
Husband?

Lets and come on go to Billionaires !
Make a reservation now !
We can help you to plan your beautiful suprises for your loving person 💛💛 Pada yang masih belum datang, jom serbu Billionaires sekarang ‼

So tunggu apa lagi❓
Jom bawa kawan-kawan dan keluarga tercinta anda lepak di BILLIONAIRES CONCEPT CUISINE.‼ 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#coffeeholic
#coffeedate
#coffeeoftheday
#coffeeart
#coffeecake
#igcoffee
#chickenwings
#coffeee
#coffeelife
#flatwhite
#goodcoffee
#freshjuice
#foodshare
#westerncuisine
#westernlover
#steakhouse
#steak
#steakdinner
#steakday

0💬

Surprise birthday party?
For your love?
Family?
Wife?
Husband?

Lets and come on go to Billionaires !
Make a reservation now !
We can help you to plan your beautiful suprises for your loving person 💛💛 Pada yang masih belum datang, jom serbu Billionaires sekarang ‼

So tunggu apa lagi❓
Jom bawa kawan-kawan dan keluarga tercinta anda lepak di BILLIONAIRES CONCEPT CUISINE.‼ 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#coffeeholic
#coffeedate
#coffeeoftheday
#coffeeart
#coffeecake
#igcoffee
#chickenwings
#coffeee
#coffeelife
#flatwhite
#goodcoffee
#freshjuice
#foodshare
#westerncuisine
#westernlover
#steakhouse
#steak
#steakdinner
#steakday

0💬

Sedih itu ketika di sebuah kedai #kopi memesan #cappuccino diberikan #caffélatte atau bahkan #flatwhite, atau minta #americano dikasih #espresso dengan gula. Tapi itu semua belum apa-apa dibandingkan order cappuccino ternyata dikasih kopi instan sachette. Asli deh #DukaSedalamCinta banget. #YaelahBro kalo kopi sachette mah nyeduh sendiri di kamar indekos juga bisa kaleee...
.
Oh, iya. Jangan lupa #KMGP2 di bioskop #19Oktober.

0💬

SWEET & ROMANTIK ❤❤ Dah tengok decoration dia pun dah boleh buat orang tersayang kita cair & terharu kan?😍 BESTNYA !! Kalau nak buat event kat Billionaires nie kan? Mesti GEMPAK lah !! Nak buat orang tersayang anda rasa di hargai dan terharu?
Datang je Billionaires 😍
Kami akan siapkan semuanya khas hanya UNTUK ANDA 😉

Pada yang masih belum datang, jom serbu Billionaires sekarang ‼

So tunggu apa lagi❓
Jom bawa kawan-kawan dan keluarga tercinta anda lepak di BILLIONAIRES CONCEPT CUISINE.‼ 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#coffeeholic
#coffeedate
#coffeeoftheday
#coffeeart
#coffeecake
#igcoffee
#chickenwings
#coffeee
#coffeelife
#flatwhite
#goodcoffee
#freshjuice
#foodshare
#westerncuisine
#westernlover
#steakhouse
#steak
#steakdinner
#steakday

0💬

The best moment is to have a cup of coffee! #cofeetime #coffeeismylife #ilovecoffee #weekendcoffee #cofeeofmylife #frison #flatwhite

0💬

Fancy Breakfast. #foodporn

1💬

I ordered large Flat white then he gave me solarsystem 😂
#sunday #Flatwhite #Rustycoffee #solarsystem #커피는 #사랑이죠

0💬

토요일은 학부모 상담👩🏻‍🏫
일요일은 시댁 행사💁🏻💁🏻‍♂️
주말내내 사회생활 미소를 너무 지었더니
기력이 읍따......나 지금 무표정 ㅎㅎ
모처럼 카페인 충전!!
.
.
소름인건, 이 카페에서 지금
Somewhere only we know 노래 나옴😳
.
.
#벗어날수없는 #운명 #그녀들만아는노래 #엠바웃 #플랫화이트 #카페 #카페인충전 #주말 #꿀주말 #곧월요일 #weekend #daily #coffee #cafe #flatwhite

0💬

Caramel Addicts @carwashcafekw @thecarwash

2💬

#Repost @coffeearchitects
・・・
A twist on bacon and eggs with a pepper squash pot, creamy scrambled eggs,fresh sliced avocado and @thirteenbakers sourdough toast today.... swap the bacon for many of the other delights. Make it gluten free, dairy free or vegan version... It's Sunday! #breakfastforlunch #community #coffeearchitectscalifornia #coffeearchitectsleamingtonspa #mumcook #madebyus #avo#eggs #bacon #nobacon #noeggs #veganversion #adayatcoffeearchitects #independent #familybusiness #gatherwithfamilyandfriends #warwickshire #warwickstreet #brunch #notjustanothercoffeeshop #loveleam #coffee #chemex #flatwhite #turmericlatte #moojuice #teas #garden #hygge

0💬

Spend time with family is more IMPORTANT THINGS IN OUR LIFE ❤

Family gathering? Family Dinner?
Jom datang Billionaires !! Alhamdulillah ❤
Jutaan terima kasih di atas sokongan padu anda untuk datang ke Billionaires dan menikmati setiap promosi yang kami sediakan di sini ❤
Jemput datang lagi ye. Kami sentiasa menanti kehadiran anda di Billionaires Concept Cuisine.
Mereka dah datang. Anda bila lagi ?
Jom lah bawa keluarga, pasangan dan kawan-kawan anda ke sini sekarang. Kami menyediakan pelbagai promosi yang hebat untuk anda.

Pada yang masih belum datang, jom serbu Billionaires sekarang ‼

So tunggu apa lagi❓
Jom bawa kawan-kawan dan keluarga tercinta anda lepak di BILLIONAIRES CONCEPT CUISINE.‼ 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#coffeeholic
#coffeedate
#coffeeoftheday
#coffeeart
#coffeecake
#igcoffee
#chickenwings
#coffeee
#coffeelife
#flatwhite
#goodcoffee
#freshjuice
#foodshare
#westerncuisine
#westernlover
#steakhouse
#steak
#steakdinner
#steakday

0💬

Setiap senyuman yang terukir pasti menyimpan seribu makna yang manis untuk dikenang. 💕 Jom Jadikan Billionaires Concept Cuisine sebagai tempat untuk meluangkan masa anda bersama orang tersayang❤❤ Memang terasa lah nikmat bila makan dekat sini !
Jom semua, kita ke Billionaires Concept Cuisine ! 😊
Cipta kenangan yang indah anda disini bersama tersayang😍😍 Kami bagi THE BEST 😍 untuk pelanggan kami 👍👍 Pada yang masih belum datang, jom serbu Billionaires sekarang ‼

So tunggu apa lagi❓
Jom bawa kawan-kawan dan keluarga tercinta anda lepak di BILLIONAIRES CONCEPT CUISINE.‼ 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#coffeeholic
#coffeedate
#coffeeoftheday
#coffeeart
#coffeecake
#igcoffee
#chickenwings
#coffeee
#coffeelife
#flatwhite
#goodcoffee
#freshjuice
#foodshare
#westerncuisine
#westernlover
#steakhouse
#steak
#steakdinner
#steakday

0💬

太可愛❤️!!!!
這樣幫我寫業配文,請在週記簿上夾上我的名片吧~~~ 這是客人私訊給我的,說這是女兒吃完沙拉寫在週記上
看完我也想要吃了🤤🤤🤤🤤 ----------------
*記得帶禮貌
*固定週三公休
*目前不接受預約,除了有四歲以下的小朋友才行
*不建議四人以上來用餐,我們空間狹小
*11:00左右開門營業,沒開燈˙要闖進來,謝謝
#炸魚薯條 #fishnchips #芒果果昔 #latte #flatwhite #longblack #coffee #澳洲旅行 #가오슝 #Australiaworkingholiday #內用外帶皆可 #smoko #fresh #veggies #smokosaladbar #gday #kaohsiung #salad #kaohsiungfoodie #高雄美食 #高雄沙拉 #沙拉吧 #林森三路55號 #外帶沙拉 #kaohsiungfood #沙拉 #早午餐 #brunch #smoothie #果昔

0💬