#gadisliar

Gita Brigita Makaghee

"Tidak ada kebahagiaan, ketika apa yang ada dalam hati berbeda dengan apa yang kita lakukan." -Freya Stark
.
.
.
.
.
.
By: @gitamakaghee
Loc: Gunung Mahawu, Tomohon
#instagpendaki #wanitapencintaalam #mytrip #gadisliar #baronsulut #pambapontar #exploremanado #northsulawesi

0πŸ—¨

Obat vimax asli pembesar penis
Mr. Gema Roses
Obat vimax asli pembesar penis
obat pembesar penis
LELAKILIAR
iko koriah shermina

bu bos .
ibu negara .
ibu liar . .
ibu legendaris ... yallah . . apa muka gua ke ibu"an ia ??? hhhhh -_- . . . .
lvyu anak"quh ({}) . .
ttp jadi liar iyaww :-p

#gadisliar
#gadisbadung
#wonderwomen
#throwback
#latepost

0πŸ—¨

M.F.O

Perempuan kan, kalau die melintas jalan, die fefeeling die dia la wanitah paling lemah di muka bumi . Kau bagi la moto ke, kereta ke, komuter , MRT, burung gagak melintas, sekali pon, tak ada makne nye die nak lajukan pergerakkan.

Puihhh. Heyyy pompuan, kau ingat kau ade kerang , lelaki macam mak ni akan kesian kan kau?

Hell no. *pose tari tualang tiga.

#vsco #gadisliar #gadislincah #roziesangdewi #

4πŸ—¨

sabrina mat yasin

Hampir 2 taun jgak la rapat ngan die ni...hahaha...geng balik lmbat..geng lepak...geng panjat bukit..geng mudah g mne2 la...geng luah prasaan..geng bagi motivasi...hahaha...mcm2 gelaran dpt #gadisliar#gadissgisap#anaksyurga..hahaha..rindu semua tu..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…..akhirnya trcapai jgak impian kn...btw..gud luck n all the best dgn kerjaya yg baru dan khidupan yg baru...thanks being a very good friend to me...😘😘😘
#penanggal
#ssmkuantan

2πŸ—¨

obat pembesar penis
obat pembesar penis
Azim Izwan
Wedad Nasuha Abd Khalid

Thanks korg sbb sanggup layan kerenah i. Kekeke #lubyouolls #gadisliar @adlinamdnor u osem jugak sbb ikot hari tu! Hehehe #happy

0πŸ—¨

Rengfars

Ini lah diaaa jadinya apabila #GadisLiar bertemu dgn #BapakHayamTerliarSeantero .. Hahaha... Kemainnn pose yerrr....

1πŸ—¨

Aril Lovers

#Repost @rengfars with @repostapp.
・・・
Ini lah diaaa jadinya apabila #GadisLiar bertemu dgn #BapakHayamTerliarSeantero .. Hahaha... Kemainnn pose yerrr....

14πŸ—¨

Mnz92,

#Repost @rengfars
・・・
Kami di Utusan Melayu Chan Sow Lin utk sesi Chatting bersama Aril.. #ArilLovers #ArilAF7 #GadisLiar #KemainBahanAku

0πŸ—¨

Rengfars

Kami di Utusan Malaysia Chan Sow Lin utk sesi Chatting bersama Aril.. #ArilLovers #ArilAF7 #GadisLiar #KemainBahanAku

33πŸ—¨

tayanghamzah

Bila kakak aku cakap aku tak cantek aku tak caya tapi bila aku tgk gambar aku ni,memang kompom tak cantek!! selalunya aku tgk muka aku cantek ja,tp yg ni pulak buruk naw! ahahahhahahahaahahaha! korang tak rasa ke aku jd psiko sejak masuk @arillovers ni? I need some explaination! ahahahahhahahahaahahhahaa! mak help me!! #stressfulweek #stressward #aurabidanNangNak #aurabidan

34πŸ—¨

Rami Hazlin Bt MK Hilmi

Sure mood long holiday suda mari kan so jgn buang masa Jom kita kerjakan ini borang. Nak tanda sape adalah rahsia kan Hihihihihi. Day 1 duty done....good luck kepada semua calon-calon yang berjaya ke peringkat akhir anugerah ABPBH 2014...lawan tetap lawan Ngeh ngeh ngeh

26πŸ—¨

The Official Aril AFβ„’

Ingat #F1 or #MotoGP je ada gadis litar? Puii! Aku pun ada la #GadisLiar utk @arillovers nak sign up? Kanan sekali tu ketua dia.. Nampak menggiurkan tak #GadisLiar aku? πŸ˜‚πŸ˜‚

51πŸ—¨

The Official Aril AFβ„’

Fuuhh!! #2009 #ThrowBack tak perasan pulak selama ni lobang idong tu besar, boleh parking lori dalam tu..

60πŸ—¨

MDNRZRLHKL
MDNRZRLHKL