#gadisliar

#gadisliar
@smkn1 kolaka

2πŸ’¬

"Tidak ada kebahagiaan, ketika apa yang ada dalam hati berbeda dengan apa yang kita lakukan." -Freya Stark
.
.
.
.
.
.
By: @gitamakaghee
Loc: Gunung Mahawu, Tomohon
#instagpendaki #wanitapencintaalam #mytrip #gadisliar #baronsulut #pambapontar #exploremanado #northsulawesi

0πŸ’¬

bu bos .
ibu negara .
ibu liar . .
ibu legendaris ... yallah . . apa muka gua ke ibu"an ia ??? hhhhh -_- . . . .
lvyu anak"quh ({}) . .
ttp jadi liar iyaww :-p

#gadisliar
#gadisbadung
#wonderwomen
#throwback
#latepost

0πŸ’¬

Perempuan kan, kalau die melintas jalan, die fefeeling die dia la wanitah paling lemah di muka bumi . Kau bagi la moto ke, kereta ke, komuter , MRT, burung gagak melintas, sekali pon, tak ada makne nye die nak lajukan pergerakkan.

Puihhh. Heyyy pompuan, kau ingat kau ade kerang , lelaki macam mak ni akan kesian kan kau?

Hell no. *pose tari tualang tiga.

#vsco #gadisliar #gadislincah #roziesangdewi #

4πŸ’¬

Hampir 2 taun jgak la rapat ngan die ni...hahaha...geng balik lmbat..geng lepak...geng panjat bukit..geng mudah g mne2 la...geng luah prasaan..geng bagi motivasi...hahaha...mcm2 gelaran dpt #gadisliar#gadissgisap#anaksyurga..hahaha..rindu semua tu..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…..akhirnya trcapai jgak impian kn...btw..gud luck n all the best dgn kerjaya yg baru dan khidupan yg baru...thanks being a very good friend to me...😘😘😘
#penanggal
#ssmkuantan

2πŸ’¬

Ini lah diaaa jadinya apabila #GadisLiar bertemu dgn #BapakHayamTerliarSeantero .. Hahaha... Kemainnn pose yerrr....

1πŸ’¬

#Repost @rengfars with @repostapp.
・・・
Ini lah diaaa jadinya apabila #GadisLiar bertemu dgn #BapakHayamTerliarSeantero .. Hahaha... Kemainnn pose yerrr....

14πŸ’¬

#Repost @rengfars
・・・
Kami di Utusan Melayu Chan Sow Lin utk sesi Chatting bersama Aril.. #ArilLovers #ArilAF7 #GadisLiar #KemainBahanAku

0πŸ’¬

Kami di Utusan Malaysia Chan Sow Lin utk sesi Chatting bersama Aril.. #ArilLovers #ArilAF7 #GadisLiar #KemainBahanAku

33πŸ’¬

Bila kakak aku cakap aku tak cantek aku tak caya tapi bila aku tgk gambar aku ni,memang kompom tak cantek!! selalunya aku tgk muka aku cantek ja,tp yg ni pulak buruk naw! ahahahhahahahaahahaha! korang tak rasa ke aku jd psiko sejak masuk @arillovers ni? I need some explaination! ahahahahhahahahaahahhahaa! mak help me!! #stressfulweek #stressward #aurabidanNangNak #aurabidan

34πŸ’¬

Ingat #F1 or #MotoGP je ada gadis litar? Puii! Aku pun ada la #GadisLiar utk @arillovers nak sign up? Kanan sekali tu ketua dia.. Nampak menggiurkan tak #GadisLiar aku? πŸ˜‚πŸ˜‚

51πŸ’¬

Fuuhh!! #2009 #ThrowBack tak perasan pulak selama ni lobang idong tu besar, boleh parking lori dalam tu..

60πŸ’¬

With Silent Migration #jammingsession #amanstudio #zionis #gadisliar

6πŸ’¬