#galeriapjh

#Repost @tgrpremiumpopcorn (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hujan2 ni mesti ramai yg malas keluar rumah & mana tahu ada yg tgh layan "Red Velvet" ulangan hari ni....sambil layan tgk tu mesti best dapat kunyah2 #caramelpopcorn yg sedap ni...๐Ÿ˜Š
.
.
Jom order sekarang...rugi kalau tak rasa...sedap tau popcorn ni sbb disalut penuh dgn caramel yg lazat ๐Ÿ˜
.
.
Nak order senang je...whatsapp kami no dibawah โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—๐Ÿ“ฆ Delivery/Poslaju
๐Ÿฟ AGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
.
.
#uitm #uitmdengkil #utm #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #caramelpopcorn #popcornmalaysia #fullycoatedcaramelpopcorn #caramelpremiumpopcorn #popcorn #kudapansedap

0๐Ÿ’ฌ

LAST DAY TODAY!!! Tinggal satu jam sahaja lagi utk anda2 peminat popcorn dapatkan #premiumcaramelpopcorn di FLAVA FIESTA AYER8....cepat2 sebelum melepas ๐Ÿ˜—
.
#Repost @tgrpremiumpopcorn (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Warga Putrajaya yg tak tahu nak kemana hari ni & hujung minggu ni...jom ramai2 ke @flavafiesta Ayer8.
.
Jom dapatkan popcorn sedap dr kami hanya di booth @muslimflava ok
.
.
Utk order atau agent boleh whatsapp kami โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
.
.
.
#uitm #uitmdengkil #utm #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #caramelpopcorn #popcornmalaysia #fullycoatedcaramelpopcorn #caramelpremiumpopcorn #popcorn #kudapansedap

0๐Ÿ’ฌ

Sehingga 2 Jan 2018, adik kakak dan abang sekalian...boleh tunjukkan e-coupon dan dapatkan Sub kegemaran anda berserta minuman (16oz) pada harga cuma RM10.90!
.
.
Layari http: http://subwayvaluecoupons.com/ untuk mendapatkan kupon tersebut!
.
#kupon #subwaymalaysia #putrajaya #presint4 #galeriapjh #komunitiputrajaya #jommakan #makanapa #makandimana

1๐Ÿ’ฌ

Loading...
Loading...

@twinsgegurlresources
Settle cod @wondercheese88 pada customer di Cyber...Tq ๐Ÿ˜Š
.
Jom siapa lagi yg nak rasa kerepek viral ni....sedap tau confirm x menyesal kalau beli...dah cuba sekali mesti susah nak berhenti makan ๐Ÿ˜
.
Berminat nak jana pendapatan extra dgn kami...whatsapp je no di bawah laju2
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿ›ต Putrajaya
๐Ÿ›ต Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

4๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum...Selamat Pagi ๐Ÿ˜˜
.
Siapa suka makan popcorn...jom cuba #premiumcaramelpopcorn yg sedap ni...dah cuba sekali pasti nak lagi ๐Ÿ‘
.
.
Kalau ada yg berminat nak jadi agen kami atau berminat nak beli utk makan2 bersama keluarga atau kawan2..whatsapp je kami laju2 ok
โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
๐ŸฟAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
#uitm #uitmdengkil #utm #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #caramelpopcorn #popcornmalaysia #fullycoatedcaramelpopcorn #caramelpremiumpopcorn #popcorn #kudapansedap

3๐Ÿ’ฌ

Hujan2 ni mesti ramai yg malas keluar rumah & mana tahu ada yg tgh layan "Red Velvet" ulangan hari ni....sambil layan tgk tu mesti best dapat kunyah2 #caramelpopcorn yg sedap ni...๐Ÿ˜Š
.
.
Jom order sekarang...rugi kalau tak rasa...sedap tau popcorn ni sbb disalut penuh dgn caramel yg lazat ๐Ÿ˜
.
.
Nak order senang je...whatsapp kami no dibawah โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—๐Ÿ“ฆ Delivery/Poslaju
๐Ÿฟ AGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
.
.
#uitm #uitmdengkil #utm #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #caramelpopcorn #popcornmalaysia #fullycoatedcaramelpopcorn #caramelpremiumpopcorn #popcorn #kudapansedap

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Selamat berhujung minggu ๐Ÿ˜˜
.
Jom order #premiumpopcorn dari kami sekarang...boleh dibawa kemana sahaja utk dinikmati...boleh mkn bersama keluarga & kawan2 ๐Ÿ‘
.
Berminat nak order atau nak agen kami...whatsapp je no dibawah โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—๐Ÿ“ฆ Delivery/Pos
.
๐ŸฟRM16 sebalang
.
๐ŸฟAGENT WANTED โ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
#uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #caramelpopcorn #popcornmalaysia #fullycoatedcaramelpopcorn #caramelpremiumpopcorn #popcorn #kudapan

0๐Ÿ’ฌ

#Repost @wondercheese88 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
@twinsgegurlresources
Assalamualaikum..
.
Tak tahu nk kemana hari ni...jom cuci mata jalan2 ke ayer8..pastu jgn lupa singgah butik @muslimflava @muslimflava Ayer8 ok...kasi sambar @wondercheese88 yg sedap tu ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos boleh whatsapp kami
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Psssttt...lupa pula cari tangga berdekatan restoran MarryBrown/Paparich ok pastu akan jumpa butik ๐Ÿ˜‰
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

@twinsgegurlresources
Assalamualaikum..
.
Tak tahu nk kemana hari ni...jom cuci mata jalan2 ke ayer8..pastu jgn lupa singgah butik @muslimflava @muslimflava Ayer8 ok...kasi sambar @wondercheese88 yg sedap tu ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos boleh whatsapp kami
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Psssttt...lupa pula cari tangga berdekatan restoran MarryBrown/Paparich ok pastu akan jumpa butik ๐Ÿ˜‰
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

5๐Ÿ’ฌ

Repost from @twinsgegurlresources @TopRankRepost #TopRankRepost Assalamualaikum..
.
Tak tahu nk kemana hari ni...jom cuci mata jalan2 ke ayer8..pastu jgn lupa singgah butik @muslimflava @muslimflava Ayer8 ok...kasi sambar @wondercheese88 yg sedap tu ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos boleh whatsapp kami
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Psssttt...lupa pula cari tangga berdekatan restoran MarryBrown/Paparich ok pastu akan jumpa butik ๐Ÿ˜‰
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

0๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum..
.
Tak tahu nk kemana hari ni...jom cuci mata jalan2 ke ayer8..pastu jgn lupa singgah butik @muslimflava @muslimflava Ayer8 ok...kasi sambar @wondercheese88 yg sedap tu ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos boleh whatsapp kami
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Psssttt...lupa pula cari tangga berdekatan restoran MarryBrown/Paparich ok pastu akan jumpa butik ๐Ÿ˜‰
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Anda terasa nk makan popcorn? Jom dapatkan #premiumcaramelpopcorn yg sedap ni...dah rasa mesti nak lagi ๐Ÿ˜Š
.
.
Bagi warga Putrajaya & berdekatan kalau nak beli secara walk-in boleh dapatkan di butik @gemlike.boutique @gemlike.boutique Ayer8 ok...jangan tunggu lama2 nnt melepas ๐Ÿ˜‰
.
.
Berminat nak jadi agent kami atau belian runcit...whatsapp je โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿš—๐Ÿ“ฆ Delivery & Pos
.
๐ŸฟHanya RM16 sebalang/180g
.
.
#premiumpopcorn #caramelpopcorn #popcornlover #popcornputrajaya #popcorncyberjaya #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #popcorn #fullycoatedcaramelpopcorn #alamandaputrajaya #suriamallputrajaya #galeriapjh #ayer8 #presint8 #presint9 #pusatkejirananpresint9 #ioicitymallputrajaya #dorsettputrajaya #agentwanted #vendorputrajaya

0๐Ÿ’ฌ

Ok gaisss..lepas beli Everyday Value Meal atau cookies atau apa2 sahaja, dapat resit tu jangan buang dulu ya!
.
.
Pinjam seminit tolong buat survey di www.tellsubway.my dan boleh dapatkan cookie percuma pada pembelian berikutnya. ๐Ÿ˜‰
.
Terima kasih.
.
.
#subwaymalaysia #putrajaya #presint4 #galeriapjh

0๐Ÿ’ฌ

Supervisor bukan sahaja cekap membuat sandwich yang sedap dengan pantas, kerja2 penyelenggaraan juga merupakan antara skop kerja. .
Hari ni supervisor bantu cat semula di bahagian atas oven yang kelihatan terbakar. Kerja perlu disiapkan sebelum FC membuat lawatan bulanan tak lama lagi. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
#subwaymalaysia #galeriapjh #putrajaya #presint4 #kerja #kerjahalal #werkwerkwerk

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Repost from @twinsgegurlresources @TopRankRepost #TopRankRepost #Repost @tgrpremiumpopcorn (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#premiumcaramelpopcorn disaluti penuh dgn caramel yg lemak manis gitu...sedap sgt...dah makan mesti nak lagi ๐Ÿ˜Š
.
Berminat utk jana pendapatan extra dgn kami sbg agent...whatsapp kami laju2 utk keterangan lanjut atau jika berminat utk beli runcit โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
โœ”๏ธ Delivery
โœ”๏ธ Poslaju
.
.
๐ŸฟAGENT WANTED โ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
#premiumpopcorn #caramelpopcorn #popcornlover #popcornputrajaya #popcorncyberjaya #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #popcorn #fullycoatedcaramelpopcorn #galeriapjh #suriamallputrajaya #alamandaputrajaya #ioicitymallputrajaya #uitm #uitmdengkil #mmucyberjaya #shaftburysquarecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #ayer8 #datarangemilang #agcputrajaya #perbadananputrajaya #popcornsedap #agentwanted

0๐Ÿ’ฌ

#Repost @tgrpremiumpopcorn (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#premiumcaramelpopcorn disaluti penuh dgn caramel yg lemak manis gitu...sedap sgt...dah makan mesti nak lagi ๐Ÿ˜Š
.
Berminat utk jana pendapatan extra dgn kami sbg agent...whatsapp kami laju2 utk keterangan lanjut atau jika berminat utk beli runcit โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
โœ”๏ธ Delivery
โœ”๏ธ Poslaju
.
.
๐ŸฟAGENT WANTED โ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
#premiumpopcorn #caramelpopcorn #popcornlover #popcornputrajaya #popcorncyberjaya #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #popcorn #fullycoatedcaramelpopcorn #galeriapjh #suriamallputrajaya #alamandaputrajaya #ioicitymallputrajaya #uitm #uitmdengkil #mmucyberjaya #shaftburysquarecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #ayer8 #datarangemilang #agcputrajaya #perbadananputrajaya #popcornsedap #agentwanted

0๐Ÿ’ฌ

#premiumcaramelpopcorn disaluti penuh dgn caramel yg lemak manis gitu...sedap sgt...dah makan mesti nak lagi ๐Ÿ˜Š
.
Berminat utk jana pendapatan extra dgn kami sbg agent...whatsapp kami laju2 utk keterangan lanjut atau jika berminat utk beli runcit โคต๏ธ
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
โœ”๏ธ Delivery
โœ”๏ธ Poslaju
.
.
๐ŸฟAGENT WANTED โ—๏ธโ—๏ธAGENT WANTEDโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
#premiumpopcorn #caramelpopcorn #popcornlover #popcornputrajaya #popcorncyberjaya #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #popcorn #fullycoatedcaramelpopcorn #galeriapjh #suriamallputrajaya #alamandaputrajaya #ioicitymallputrajaya #uitm #uitmdengkil #mmucyberjaya #shaftburysquarecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #ayer8 #datarangemilang #agcputrajaya #perbadananputrajaya #popcornsedap #agentwanted

1๐Ÿ’ฌ

Settle cod @wondercheese88 pada customer di Cyber...Tq ๐Ÿ˜Š
.
Jom siapa lagi yg nak rasa kerepek viral ni....sedap tau confirm x menyesal kalau beli...dah cuba sekali mesti susah nak berhenti makan ๐Ÿ˜
.
Berminat nak jana pendapatan extra dgn kami...whatsapp je no di bawah laju2
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿ›ต Putrajaya
๐Ÿ›ต Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #dayabumi #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

1๐Ÿ’ฌ

@twinsgegurlresources
Masih ada yg belum rasa kesedapan kerepek @wondercheese88 ni...mai order cepat dgn kami...siapa x rasa lagi mmg rugi ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos whatsapp je kami laju2
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿ›ต Putrajaya
๐Ÿ›ต Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Oh ya peminat2 @wondercheese88 yg berada di sekitar Shah Alam & berdekatan boleh dapatkan kerepek sedap ni di @hbventures booth - PKNS Shah Alam ( berdekatan dgn kedai Avon ) sepanjang minggu ni hingga minggu depan ok ๐Ÿ˜˜
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

5๐Ÿ’ฌ

@twinsgegurlresources
Assalamualaikum..
.
Tak tahu nk kemana hari ni...jom cuci mata jalan2 ke ayer8..pastu jgn lupa singgah butik @muslimflava @muslimflava Ayer8 ok...kasi sambar @wondercheese88 yg sedap tu ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos boleh whatsapp kami
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿ›ต Putrajaya
๐Ÿ›ต Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Psssttt...lupa pula cari tangga berdekatan restoran MarryBrown/Paparich ok pastu akan jumpa butik ๐Ÿ˜‰
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

4๐Ÿ’ฌ

Repost from @twinsgegurlresources @TopRankRepost #TopRankRepost Assalamualaikum..
.
Tak tahu nk kemana hari ni...jom cuci mata jalan2 ke ayer8..pastu jgn lupa singgah butik @muslimflava @muslimflava Ayer8 ok...kasi sambar @wondercheese88 yg sedap tu ๐Ÿ˜Š
.
.
Nak order utk cod/pos boleh whatsapp kami
โœ”๏ธ0163777471 โœ”๏ธ0163777471
๐Ÿ›ต Putrajaya
๐Ÿ›ต Cyberjaya
๐Ÿ“ฆ Poslaju
.
Psssttt...lupa pula cari tangga berdekatan restoran MarryBrown/Paparich ok pastu akan jumpa butik ๐Ÿ˜‰
.
.
#twinsgegurlresources #agentwanted
#wondercheese88 #wondercheese #wondercheeseputrajayacyberjaya #ayer8 #wondercheeseputrajaya #uitm #uitmdengkil #utmย  #putrajayaresidents #putrajaya #cyberjaya #galeriapjh #shaftburysquarecyberjaya #primaavenuecyberjaya #pusatkejirananpresint9 #dpulzecyberjaya #alamandaputrajaya #agcputrajaya #wondercheesecyberjaya #codputrajaya #codcyberjaya #komunitiputrajaya #agentputrajaya #mmucyberjaya #suriamallputrajaya #kerepekkeju

0๐Ÿ’ฌ