#glowglow

let me know how it is!! i try to do something different every time....
criticsm is welcome ....
makeupartist#hairstylist#glowglow#indore#india
video credits- @nikitapanthri

1💬

🍫Chocolate Turquise💙
Makeup Details:
💙  Primer: Chika Primer Makeup Base (Green) @chikacosmetics @colorinacosmetics 🍫 Eyebrows: Jordana FabuBrow Eyebrow Pencil (03 Dark Brown) @jordanacosmetics.do @jordana_cosmetics
💙 Concealer: ⭕️L.A. Girl PRO.conceal HD.high-definition (Light Yellow Corrector) @lagirlcosmetics
⭕️Clinique Beyond Perfecting (02 Alabaster) @clinique
🍫 Eyeshadow primer: Urban Decay Anti-Aging @urbandecaycosmetics
💙 Eye Shadows: The Jaclyn Hill Palette Morphe (Silk Creme, Creamscicle, Buns, 24/7 & Pool Party) @morphebrushes @jaclynhill
🍫Mascara: NYC Big Bold Full Impact Mascara @newyorkcolornl
💙Cateye: NYX Matte Liquid Liner (BLACK) @nyxcosmetics_pr @nyxcosmetics
🍫Foundation: L.A. Girl PRO.coverage (Nude Beige) @lagirlcosmetics
💙 Loose Powder: Maybelline Fit Me! Loose Powder (Light 15) @maybelline
🍫 Highlighter: L.A. Girl Strobelite Strobing Powder (80 Watt) @lagirlcosmetics
💙 Lips: Maybelline Color Sensational (795 Smoking Red) @maybelline
🍫 Setting Spray: Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray
💙Eye liner: Jordana 12 HR Made to Last Eyeshadow Pencil (Aqua Last)

1💬

My daily office look 😍😊 It's a mixture of an @isadoraofficial eyeshadow palette and my pinkwood eyeshadow by @nablacosmetics - perfect combination for spring 🌹🌸 love that look 😍 sorry for my brows #notonfleek #buthighlighterisonfleek #eyeshadowlove #eyemakeup #eyeshadowonpoint #springmakeup #officelook #makeuplover #makeup #isadora #nablacosmetics #glowglow #glow #highlighter #Highlighterfighter

3💬

Loading...

Dah settle blend foundation BGM jgn lupa untuk makeup naik seri apply susuk moden Bgm ni tau..
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

1💬

Loading...

SUSUK MODEN NI bukan cream tau, susuk modeN ni adalah HIGHLIGHTER BGM. .
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

1💬

Little Late But My WCE 🔥🔥🔥🔥🔥 #FebruaryFinest #GlowGlow #Queen 👑

2💬

Loading...

oh well its a quick one ...i hope u guys like it...i was nervous to put this one ...but lets see how it goes!!!
if u guys like it then please give it a heart❤️
makeupartist#hairstylist#loveformakeup#hudabeauty#tscosmetics#glowglow#glitter#experiment#workwork#lovelove#@riyam_07
video edited by-@nikitapanthri

0💬

Loading...

What a mess 😅😱 My daily #essentials for a good start into the day 😍 The 'fresh nude palette' @catrice.cosmetics is #newin - I will write a review later this week. The rest are products I try to pan #panningmakeup #panningcommunity Have a great day! 💋 #mondaymadness #makeuplover #beautiful #beautyblogger #beautystuff #makeup #catrice #drugstore #eyeshadowlove #glowglow #hitthepan #panning

3💬

Loading...

Até que tô me tornando a rainha dos rebocos 👽
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeup #reboco #dequalidade #maquiagem #glowglow #brilho #sp #marketingpessoal #instamakeup

3💬

Budak sekolah pun pakai susuk moden BGM/ highlight bgm
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

0💬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

Hi hampa nak muka glowing mcm kami dak? Kalau hampa nak Mai laa beli facemist by haryani kat kami tmbh la ni pulak dok buat special offer Chinese New Year kaw2 laa harga dia 😍 hmpa jgn menangiss kalau harga offer dh tkda nanti. Maih Maih beli .
#glowingfacemistbyharyani #glowglow #igers #igersmalaya #instapic #instagood #nsabeautyserumbysyafiqahaina #youngenterpreneur #haryanifacemist #haryanifeedback #cute #pretty #youthful

1💬

Yeay soon kita akan tukar packaging baru glowing facemist by haryani Lagi lawaaa and korang senang baca uolss .
#glowingfacemistbyharyani #glowglow #haryanifacemist #cute #newpackaging

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

これ
個人的に好きじゃない
普通のが引き上げる

風呂上がりにやる事多い人あるある

たまにやめたい
#GLOWGLOW
#美容はキリがない

0💬

I have to say, it’s weird how things change. #glowglow

3💬