#glowing

ELYSIAN SERUM FOUNDATION, PILIHAN ARTIS MASA KINI
.
5 Sebab WAJIB Tukar Foundation Lain.
.
1. Bila sapu foundation, muka naik jerawat berketul-ketul. Pastu siap parut hitam lagi. Malu taw.
.
2. Asal muka berpeluh, mulalah jadi capuk dan cakey kat area tepi hidung. Tension betul lah. .
3. Muka nampak tak natural dan fake sangad nampak tebal je muka foudantion setempek.
.
4. Bila sapu foundation, daripada muka tak berminyak, jadi berminyak macam tangki petronas pecah.
.
5. Jenuh sapu kat muka, tak blend-blend. Ambik masa lama ngadap cermin sebab tapi takde dapat hasil smooth dan natural. .
Klu ada tetanda nie, memang dah tiba masa lah uols cuba foundation lain. Sanggup ke nak biar muka naik jerawat berjemaah?
.
.
Peloles peloles pondesyen. Semestinya Elysian.
.
.
0167501903
0167501903

1๐Ÿ’ฌ

ELYSIAN SERUM FOUNDATION, PILIHAN ARTIS MASA KINI
.
5 Sebab WAJIB Tukar Foundation Lain.
.
1. Bila sapu foundation, muka naik jerawat berketul-ketul. Pastu siap parut hitam lagi. Malu taw.
.
2. Asal muka berpeluh, mulalah jadi capuk dan cakey kat area tepi hidung. Tension betul lah. .
3. Muka nampak tak natural dan fake sangad nampak tebal je muka foudantion setempek.
.
4. Bila sapu foundation, daripada muka tak berminyak, jadi berminyak macam tangki petronas pecah.
.
5. Jenuh sapu kat muka, tak blend-blend. Ambik masa lama ngadap cermin sebab tapi takde dapat hasil smooth dan natural. .
Klu ada tetanda nie, memang dah tiba masa lah uols cuba foundation lain. Sanggup ke nak biar muka naik jerawat berjemaah?
.
.
Peloles peloles pondesyen. Semestinya Elysian.
.
.
0167501903
0167501903

1๐Ÿ’ฌ

DRIED STRAWBERRIES ๐Ÿ“โค๏ธ
.
Satu lagi buah istimewa yang didatangkan khas dari Cameron Highlands untuk BRAIN & BEAUTY TEA ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Salah satu khasiat strawberri ialah untuk mencerahkan & mencantikkan kulit โœจโœจ
.
#stoberi #strawberry #brainbeautytea #braintea #beautytea #kulitcantik #flawless #clearskin #glowing#sedap #sesuaiuntuksemua #sesuaiuntukseisikeluarga #peminatteh #penggemarteh #tealovers #teh #goodquality #bestproduct #malaysia #singapura #brunei

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

ELYSIAN SERUM FOUNDATION, PILIHAN ARTIS MASA KINI
.
5 Sebab WAJIB Tukar Foundation Lain.
.
1. Bila sapu foundation, muka naik jerawat berketul-ketul. Pastu siap parut hitam lagi. Malu taw.
.
2. Asal muka berpeluh, mulalah jadi capuk dan cakey kat area tepi hidung. Tension betul lah. .
3. Muka nampak tak natural dan fake sangad nampak tebal je muka foudantion setempek.
.
4. Bila sapu foundation, daripada muka tak berminyak, jadi berminyak macam tangki petronas pecah.
.
5. Jenuh sapu kat muka, tak blend-blend. Ambik masa lama ngadap cermin sebab tapi takde dapat hasil smooth dan natural. .
Klu ada tetanda nie, memang dah tiba masa lah uols cuba foundation lain. Sanggup ke nak biar muka naik jerawat berjemaah?
.
.
Peloles peloles pondesyen. Semestinya Elysian.
.
.
0167501903
0167501903

1๐Ÿ’ฌ

Hayo siapa yang suka liburan nya Panas panasan.....Yg sering mantai , yang suka berenang ,naik gunung, traveling kemana mana, yg sering naik motor ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž kalo kemaren banyak yg nanya jafra ada sunscare untuk kegiatan outdor dengan sof tinggi gak?? Jawabnya ada dong ya๐Ÿ˜ ini lho JAFRA SUNBLOCK dengan SPF 50 yang ampuh melindungi kulit dari sinar matahari agak tidak belang cocok buat kalian yg sering ngetrip ngetrio gitu , recomended bangettt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ™Œ
Manfaat & Kegunaan JAFRA Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

1. Mencegah kulit wajah terbakar karena sengatan matahari
2. Mengurangi risiko kanker kulit
3. Mencegah penuaan dini pada kulit wajah
4. Melembabkan kulit wajah
Keunggulannya SPF 50+ JAFRA PPC complex selain formulanya tidak berminyak juga bisa :
5.. Melindungi dan mencegah kulit agar tidak muncul flex akibat sinar matahari
6. Mencegah rusaknya sel pada kulit yang dapat berujung pada kankenr kulit
7. Membuat kulit cerah alami dan membuat warna kulit merata
8. Mencegah belangnya kulit di wajah, tangan ataupun kaki
.
Tanya jafra ๐Ÿ‘‡
Wa 0895390892982
ATAU klik wa
bit.ly/Jafraidslv
.
#sunblockjafra #jafra #jafraindonesia #kulitbelang #sunscreenjafra #sunscreenjafraspf50+ #jafrajepara #jafrapurbalingga #perawatanjafra#wajahglowing #glowing #kosmetikjafra #kosmetikaman #makeupjafra #mudmaskjafra #mudmask #bisnisjangkapanjang #travelling #pantai #sunblockpantai #lfl #fff

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Banyak penggemar #JafraCreamBlush ini.
Mereka excited bgt dgn make up yg dihasilkan. Plusnya lagi #creamblush ini tdk hanya dipakai ke pipi, tp jg bs diaplikasikan ke bibir sbg lipstik & kelopak mata sbg eyeshadow. Bibir, pipi & mata terlihat fresh & #glowing gt.
Saking banyak manfaatnya, gk aneh klu banyak yg order #blushonjafra ini & gk jarang #jafrablushon ini kehabisan stok. "Kulit cantik & sehat dg Jafra"

Fast sharing & order
WA 0857 5568 3233
BBM D0B1A1C3

0๐Ÿ’ฌ

Hayo siapa yang suka liburan nya Panas panasan.....Yg sering mantai , yang suka berenang ,naik gunung, traveling kemana mana, yg sering naik motor ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž kalo kemaren banyak yg nanya jafra ada sunscare untuk kegiatan outdor dengan sof tinggi gak?? Jawabnya ada dong ya๐Ÿ˜ ini lho JAFRA SUNBLOCK dengan SPF 50 yang ampuh melindungi kulit dari sinar matahari agak tidak belang cocok buat kalian yg sering ngetrip ngetrio gitu , recomended bangettt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ™Œ
Manfaat & Kegunaan JAFRA Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

1. Mencegah kulit wajah terbakar karena sengatan matahari
2. Mengurangi risiko kanker kulit
3. Mencegah penuaan dini pada kulit wajah
4. Melembabkan kulit wajah
Keunggulannya SPF 50+ JAFRA PPC complex selain formulanya tidak berminyak juga bisa :
5.. Melindungi dan mencegah kulit agar tidak muncul flex akibat sinar matahari
6. Mencegah rusaknya sel pada kulit yang dapat berujung pada kankenr kulit
7. Membuat kulit cerah alami dan membuat warna kulit merata
8. Mencegah belangnya kulit di wajah, tangan ataupun kaki
.
Tanya jafra ๐Ÿ‘‡
Wa 0895390892982
ATAU klik wa
bit.ly/Jafraidslv
.
#sunblockjafra #jafra #jafraindonesia #kulitbelang #sunscreenjafra #sunscreenjafraspf50+ #jafrajepara #jafrapurbalingga #perawatanjafra#wajahglowing #glowing #kosmetikjafra #kosmetikaman #makeupjafra #mudmaskjafra #mudmask #bisnisjangkapanjang #travelling #pantai #sunblockpantai #lfl #fff

0๐Ÿ’ฌ

Hayo siapa yang suka liburan nya Panas panasan.....Yg sering mantai , yang suka berenang ,naik gunung, traveling kemana mana, yg sering naik motor ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž kalo kemaren banyak yg nanya jafra ada sunscare untuk kegiatan outdor dengan sof tinggi gak?? Jawabnya ada dong ya๐Ÿ˜ ini lho JAFRA SUNBLOCK dengan SPF 50 yang ampuh melindungi kulit dari sinar matahari agak tidak belang cocok buat kalian yg sering ngetrip ngetrio gitu , recomended bangettt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ™Œ
Manfaat & Kegunaan JAFRA Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

1. Mencegah kulit wajah terbakar karena sengatan matahari
2. Mengurangi risiko kanker kulit
3. Mencegah penuaan dini pada kulit wajah
4. Melembabkan kulit wajah
Keunggulannya SPF 50+ JAFRA PPC complex selain formulanya tidak berminyak juga bisa :
5.. Melindungi dan mencegah kulit agar tidak muncul flex akibat sinar matahari
6. Mencegah rusaknya sel pada kulit yang dapat berujung pada kankenr kulit
7. Membuat kulit cerah alami dan membuat warna kulit merata
8. Mencegah belangnya kulit di wajah, tangan ataupun kaki
.
Tanya jafra ๐Ÿ‘‡
Wa 0895390892982
ATAU klik wa
bit.ly/Jafraidslv
.
#sunblockjafra #jafra #jafraindonesia #kulitbelang #sunscreenjafra #sunscreenjafraspf50+ #jafrajepara #jafrapurbalingga #perawatanjafra#wajahglowing #glowing #kosmetikjafra #kosmetikaman #makeupjafra #mudmaskjafra #mudmask #bisnisjangkapanjang #travelling #pantai #sunblockpantai #lfl #fff

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Assalamualaikum warahmatullah Ukhty fillah,
Adakah disini yang suka beraktifitas di luar ruangan? Sudahkah ukhty tau bahayanya sinar UV atau efek buruk sinar matahari?
.
Ternyata ukh, sinar matahari atau yang dikenal sebagai sinar ultraviolet yang memiliki banyak manfaat bagi tubuh, salah satunya vitamin D, sinar matahari juga memberikan efek negatif loh, khususnya bagi kulit.
.
Efek negatif sinar matahari diantaranya, bisa terjadi penuaan dini, menyebabkan kulit kusam, kulit yang ditandai dengan berubahnya pigmen kulit atau kulit terbakar, dan bisa mengakibatkan gangguan pada mata loh ukh.
.
Yuk ukhty rawat dan lindungi kulit wajah agar terhindar dari efek buruk sinar matahari bersama produk dari @dr.ferihana. Dapatkan produknya di Pusat Dokter Muslimah Beauty Clinic, Cabang Griya Cantik Hana Sleman atau Bantul, dan bisa juga ukhty melakukan pemesanan produk via chat Whatsapp ya ukh..
.
๐Ÿ’šPerawatan sesuai syariat, halal dan tidak tabdzir
.
Pusat :
๐ŸกDokter Muslimah Beauty Clinic
Sumberan rt 09 No 297 Ngestiharjo Kasihan Bantul Yogyakarta 55182
map online : klinik dr.ferihana
.
Cabang :
๐ŸกGriya Cantik Hana cabang Sleman
Jl Kaliurang Km 15 RT 01 Degolan (Utara Kampus UII Jakal) Ngemplak, Sleman
.
Cabang :
๐ŸกGriya Cantik Hana
Jl. KH Ali Maksum, Palemsewu rt 01. Panggungharjo, sewon, Bantul.
.
Konsultasi dan pemesanan produk perawatan
๐Ÿ“ฑDirect message via Instagram
@DokterMuslimahBeautyClinic
๐Ÿ“ฑInbox via fb page
Dokter Muslimah Beauty Clinic
.
Pembelian produk tanpa konsultasi
๐Ÿ“ฑVia Instagram: @DMBC_Product
๐Ÿ“ฑShopee: Doktermuslimahbeautyclinic
๐Ÿ“ฑTokopedia: Dmbcskincare
๐Ÿ“ฑWA
083 113355 110
083 113355 111
083 113355 112
083 113355 113
083 113355 114
083 113355 115
083 113355 116
.
081915555680
081915555681
081915555682
081915555683
081915555684
081915555685
.
0896 6044 4144
0896 6044 42443
.
08966 04 5555 1
08966 04 5555 2
08966 04 5555 3
.
0895 3769 77718
0895 3769 77719
0895 3769 77720
.
08222 05555 81
08222 05555 82
0838 40 4444 74
0838 40 4444 75
.
0878 43333 235
0878 43333 236
0878 3865 2013
0878 3865 2014
0878 3865 2015
.
0895 370 181811 (khusus pria)
0895 370 181812 (khusus pria)

1๐Ÿ’ฌ

" BEBASKAN DIRI ANDA DARIPADA JERAWAT DENGAN ACNE CARE "
.
.
Anda ada jerawat seperti senarai dibawah ni ?
- Jerawat pasir
- Jerawat batu
- Jerawat di badan
- Jerawat bernanah
- Bintik putih
- Bintik hitam
________________________________
Anda sering ditumbuhi jerawat akibat ?
- Hormon x stabil
- Wajah yg sensetif
- Toksin terlalu banyak dlm badan
- Period time
- Selalu terdedah dengan panas dan pencemaran udara? " JIKA ANDA TERGOLONG SEPeRTI SENARAI DIATAS, APA LANGKAH ANDA UTK MERAWATNYA ? " ==========================================
ACNE CARE : Gabungan buah buahan dan bahan premium quality yg dijamin berkesan dan selamat. Supliment pertama di Malaysia yg fokus kepada semua jenis masalah jerawat di wajah dan badan.

ETRAKS BUAH DELIMA
SERBUK EPAL HIJAU
OREN : PUREWAY C
LACTOFERRIN
SUSU SKIM ===========================
30 tablet sebotol - 15-30 hari pengambilan bergantung pada tahap jerawat anda.
======================================
Utk maklumat lanjut dan dapatkan harga promosi sila >> Klik link di bio ya

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

0๐Ÿ’ฌ

Glowing in the wind. @zetluv

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

" BEBASKAN DIRI ANDA DARIPADA JERAWAT DENGAN ACNE CARE "
.
.
Anda ada jerawat seperti senarai dibawah ni ?
- Jerawat pasir
- Jerawat batu
- Jerawat di badan
- Jerawat bernanah
- Bintik putih
- Bintik hitam
________________________________
Anda sering ditumbuhi jerawat akibat ?
- Hormon x stabil
- Wajah yg sensetif
- Toksin terlalu banyak dlm badan
- Period time
- Selalu terdedah dengan panas dan pencemaran udara? " JIKA ANDA TERGOLONG SEPeRTI SENARAI DIATAS, APA LANGKAH ANDA UTK MERAWATNYA ? " ==========================================
ACNE CARE : Gabungan buah buahan dan bahan premium quality yg dijamin berkesan dan selamat. Supliment pertama di Malaysia yg fokus kepada semua jenis masalah jerawat di wajah dan badan.

ETRAKS BUAH DELIMA
SERBUK EPAL HIJAU
OREN : PUREWAY C
LACTOFERRIN
SUSU SKIM ===========================
30 tablet sebotol - 15-30 hari pengambilan bergantung pada tahap jerawat anda.
======================================
Utk maklumat lanjut dan dapatkan harga promosi sila >> Klik link di bio ya

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

" BEBASKAN DIRI ANDA DARIPADA JERAWAT DENGAN ACNE CARE "
.
.
Anda ada jerawat seperti senarai dibawah ni ?
- Jerawat pasir
- Jerawat batu
- Jerawat di badan
- Jerawat bernanah
- Bintik putih
- Bintik hitam
________________________________
Anda sering ditumbuhi jerawat akibat ?
- Hormon x stabil
- Wajah yg sensetif
- Toksin terlalu banyak dlm badan
- Period time
- Selalu terdedah dengan panas dan pencemaran udara? " JIKA ANDA TERGOLONG SEPeRTI SENARAI DIATAS, APA LANGKAH ANDA UTK MERAWATNYA ? " ==========================================
ACNE CARE : Gabungan buah buahan dan bahan premium quality yg dijamin berkesan dan selamat. Supliment pertama di Malaysia yg fokus kepada semua jenis masalah jerawat di wajah dan badan.

ETRAKS BUAH DELIMA
SERBUK EPAL HIJAU
OREN : PUREWAY C
LACTOFERRIN
SUSU SKIM ===========================
30 tablet sebotol - 15-30 hari pengambilan bergantung pada tahap jerawat anda.
======================================
Utk maklumat lanjut dan dapatkan harga promosi sila >> Klik link di bio ya

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

0๐Ÿ’ฌ

Hayo siapa yang suka liburan nya Panas panasan.....Yg sering mantai , yang suka berenang ,naik gunung, traveling kemana mana, yg sering naik motor ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž kalo kemaren banyak yg nanya jafra ada sunscare untuk kegiatan outdor dengan sof tinggi gak?? Jawabnya ada dong ya๐Ÿ˜ ini lho JAFRA SUNBLOCK dengan SPF 50 yang ampuh melindungi kulit dari sinar matahari agak tidak belang cocok buat kalian yg sering ngetrip ngetrio gitu , recomended bangettt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ™Œ
Manfaat & Kegunaan JAFRA Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

1. Mencegah kulit wajah terbakar karena sengatan matahari
2. Mengurangi risiko kanker kulit
3. Mencegah penuaan dini pada kulit wajah
4. Melembabkan kulit wajah
Keunggulannya SPF 50+ JAFRA PPC complex selain formulanya tidak berminyak juga bisa :
5.. Melindungi dan mencegah kulit agar tidak muncul flex akibat sinar matahari
6. Mencegah rusaknya sel pada kulit yang dapat berujung pada kankenr kulit
7. Membuat kulit cerah alami dan membuat warna kulit merata
8. Mencegah belangnya kulit di wajah, tangan ataupun kaki
.
Tanya jafra ๐Ÿ‘‡
Wa 0895390892982
ATAU klik wa
bit.ly/Jafraidslv
.
#sunblockjafra #jafra #jafraindonesia #kulitbelang #sunscreenjafra #sunscreenjafraspf50+ #jafrajepara #jafrapurbalingga #perawatanjafra#wajahglowing #glowing #kosmetikjafra #kosmetikaman #makeupjafra #mudmaskjafra #mudmask #bisnisjangkapanjang #travelling #pantai #sunblockpantai #lfl #fff

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Hayo siapa yang suka liburan nya Panas panasan.....Yg sering mantai , yang suka berenang ,naik gunung, traveling kemana mana, yg sering naik motor ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž kalo kemaren banyak yg nanya jafra ada sunscare untuk kegiatan outdor dengan sof tinggi gak?? Jawabnya ada dong ya๐Ÿ˜ ini lho JAFRA SUNBLOCK dengan SPF 50 yang ampuh melindungi kulit dari sinar matahari agak tidak belang cocok buat kalian yg sering ngetrip ngetrio gitu , recomended bangettt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ™Œ
Manfaat & Kegunaan JAFRA Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

1. Mencegah kulit wajah terbakar karena sengatan matahari
2. Mengurangi risiko kanker kulit
3. Mencegah penuaan dini pada kulit wajah
4. Melembabkan kulit wajah
Keunggulannya SPF 50+ JAFRA PPC complex selain formulanya tidak berminyak juga bisa :
5.. Melindungi dan mencegah kulit agar tidak muncul flex akibat sinar matahari
6. Mencegah rusaknya sel pada kulit yang dapat berujung pada kankenr kulit
7. Membuat kulit cerah alami dan membuat warna kulit merata
8. Mencegah belangnya kulit di wajah, tangan ataupun kaki
.
Tanya jafra ๐Ÿ‘‡
Wa 0895390892982
ATAU klik wa
bit.ly/Jafraidslv
.
#sunblockjafra #jafra #jafraindonesia #kulitbelang #sunscreenjafra #sunscreenjafraspf50+ #jafrajepara #jafrapurbalingga #perawatanjafra#wajahglowing #glowing #kosmetikjafra #kosmetikaman #makeupjafra #mudmaskjafra #mudmask #bisnisjangkapanjang #travelling #pantai #sunblockpantai #lfl #fff

1๐Ÿ’ฌ

Hayo siapa yang suka liburan nya Panas panasan.....Yg sering mantai , yang suka berenang ,naik gunung, traveling kemana mana, yg sering naik motor ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž kalo kemaren banyak yg nanya jafra ada sunscare untuk kegiatan outdor dengan sof tinggi gak?? Jawabnya ada dong ya๐Ÿ˜ ini lho JAFRA SUNBLOCK dengan SPF 50 yang ampuh melindungi kulit dari sinar matahari agak tidak belang cocok buat kalian yg sering ngetrip ngetrio gitu , recomended bangettt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ™Œ
Manfaat & Kegunaan JAFRA Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

1. Mencegah kulit wajah terbakar karena sengatan matahari
2. Mengurangi risiko kanker kulit
3. Mencegah penuaan dini pada kulit wajah
4. Melembabkan kulit wajah
Keunggulannya SPF 50+ JAFRA PPC complex selain formulanya tidak berminyak juga bisa :
5.. Melindungi dan mencegah kulit agar tidak muncul flex akibat sinar matahari
6. Mencegah rusaknya sel pada kulit yang dapat berujung pada kankenr kulit
7. Membuat kulit cerah alami dan membuat warna kulit merata
8. Mencegah belangnya kulit di wajah, tangan ataupun kaki
.
Tanya jafra ๐Ÿ‘‡
Wa 0895390892982
ATAU klik wa
bit.ly/Jafraidslv
.
#sunblockjafra #jafra #jafraindonesia #kulitbelang #sunscreenjafra #sunscreenjafraspf50+ #jafrajepara #jafrapurbalingga #perawatanjafra#wajahglowing #glowing #kosmetikjafra #kosmetikaman #makeupjafra #mudmaskjafra #mudmask #bisnisjangkapanjang #travelling #pantai #sunblockpantai #lfl #fff

0๐Ÿ’ฌ

" BEBASKAN DIRI ANDA DARIPADA JERAWAT DENGAN ACNE CARE "
.
.
Anda ada jerawat seperti senarai dibawah ni ?
- Jerawat pasir
- Jerawat batu
- Jerawat di badan
- Jerawat bernanah
- Bintik putih
- Bintik hitam
________________________________
Anda sering ditumbuhi jerawat akibat ?
- Hormon x stabil
- Wajah yg sensetif
- Toksin terlalu banyak dlm badan
- Period time
- Selalu terdedah dengan panas dan pencemaran udara? " JIKA ANDA TERGOLONG SEPeRTI SENARAI DIATAS, APA LANGKAH ANDA UTK MERAWATNYA ? " ==========================================
ACNE CARE : Gabungan buah buahan dan bahan premium quality yg dijamin berkesan dan selamat. Supliment pertama di Malaysia yg fokus kepada semua jenis masalah jerawat di wajah dan badan.

ETRAKS BUAH DELIMA
SERBUK EPAL HIJAU
OREN : PUREWAY C
LACTOFERRIN
SUSU SKIM ===========================
30 tablet sebotol - 15-30 hari pengambilan bergantung pada tahap jerawat anda.
======================================
Utk maklumat lanjut dan dapatkan harga promosi sila >> Klik link di bio ya

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

0๐Ÿ’ฌ

Ada y pegi holiday g weekend ni? Selamat bercuti... Jangan lupa bawa Serum Botox bersama tau! .
Kebaikan Miracle Botox Serum by Dhiya Medina :-
๐Ÿ’„Merawat semua masalah kulit termasuk eczema/kurap/ruam ๐Ÿ’„melembabkan kulit and menampakkan effect glowing ๐Ÿ’„mencerahkan kulit tanpa pelupasan ๐Ÿ’„mengecilkan pori2 and liang yg terbuka ๐Ÿ’„merawat dan geragat ๐Ÿ’„memudarkan parut dan garis2 halus ๐Ÿ’„dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu ๐Ÿ’„merawat bibir merekah ๐Ÿ’„merawat kulit kusam ๐Ÿ’„menganjalkan payudara dan punggung ๐Ÿ’„menaikkan pipi yang jatuh ๐Ÿ’„mengurangkan kedutan dan garis halus ๐Ÿ’„merawat kulit sensitive ๐Ÿ’„menghilangkan bintik hitam ๐Ÿ’„KKM approval..So jgn risau๐Ÿ˜Ž
.
Promo Penghabisan Stok *Miracle Botox Serum by Dhiya Medina*

Buy 1 for *RM45 exclude postage*

Buy 3 for *RM120 exclude postage*
Postage:
SM - RM8
SS - RM11
.
.
.
Berminat untuk membeli ? whatsApp admin laju-laju di talian 016 - 684 2601 sekarang!! ๐Ÿ“ฑ
.
www.wasap.my/60166842601/serumbotox
.
.
#testimoni #miracle #miraclebotoxserum #miraclebotoxserumbydm #serumbotoxbydm #botox #serumbotox #serumbotoxori #flawless #glowingskin #glowing #jeragat #jerawat #beauty #beautyinabottle

0๐Ÿ’ฌ

" BEBASKAN DIRI ANDA DARIPADA JERAWAT DENGAN ACNE CARE "
.
.
Anda ada jerawat seperti senarai dibawah ni ?
- Jerawat pasir
- Jerawat batu
- Jerawat di badan
- Jerawat bernanah
- Bintik putih
- Bintik hitam
________________________________
Anda sering ditumbuhi jerawat akibat ?
- Hormon x stabil
- Wajah yg sensetif
- Toksin terlalu banyak dlm badan
- Period time
- Selalu terdedah dengan panas dan pencemaran udara? " JIKA ANDA TERGOLONG SEPeRTI SENARAI DIATAS, APA LANGKAH ANDA UTK MERAWATNYA ? " ==========================================
ACNE CARE : Gabungan buah buahan dan bahan premium quality yg dijamin berkesan dan selamat. Supliment pertama di Malaysia yg fokus kepada semua jenis masalah jerawat di wajah dan badan.

ETRAKS BUAH DELIMA
SERBUK EPAL HIJAU
OREN : PUREWAY C
LACTOFERRIN
SUSU SKIM ===========================
30 tablet sebotol - 15-30 hari pengambilan bergantung pada tahap jerawat anda.
======================================
Utk maklumat lanjut dan dapatkan harga promosi sila >> Klik link di bio ya

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

0๐Ÿ’ฌ

Hello #january #people special #free treatment for you guys .
Treatment : carbon Peel.
#indication:
#acne.
#uneven #skin #tone.
#rejuvenation.
#brigthening + #glowing.
#redeem before 31st of January 2018.
โ€œYour Skin - Lifetime Investmentโ€ @drhaziqfirdauz @drsuffiahany for further or:
Pre-Book appt by contacting incharged person ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
#happy #sunday #skin #care #aesthetic #medicine #anti #ageing #anti #wrinkle #youthfulness. Thank You.

0๐Ÿ’ฌ

PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
โ—๏ธMakeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”๏ธbukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”๏ธFoundation matte glowing serta merta
โœ”๏ธNatural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”๏ธDengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”๏ธAda concealer sebab tuh tak melekit
โœ”๏ธMakeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
.
#bccream #bccreammalaysia #foundation #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxyteamkakida #teamdyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #foundationterbaik #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#teamkakida
#dyxykemaman

0๐Ÿ’ฌ

*PROMOSI* โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ *PROMOSI* โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ "Anda seorang pengemar yang suka memakai sneakers ke mana sahaja pun anda pergi?

Anda kini berada di kedai yang betul๐Ÿ˜Kualiti kasut memang superb๐Ÿ‘ŒPasti Tak menyesal membelinya๐Ÿ˜˜. Takut order barang lambat sampai?Jangan risau sebab pengeposan barang setiap hari kecuali pos laju cuti๐Ÿ˜ฌIsnin pos Rabu dah sampai๐Ÿ˜

Saiz : 41-45 Euro
Harga asal : Rm95sm/Rm100ss

Harga promosi : Rm85sm/Rm90ss

RM10 TU WOI!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Ingat sikit ke tu!! GRAB NOW BEFORE LATE!! VALID UNTIL 10/01/18

#kasutsukan
#kasutjalan
#sportshoes
#kasutlelakiperempuan
#kasutmurah
#igmalaysia
#igshopmurah
#perak
#kedah
#kelantan
#pahang
#terengganu
#perlis
#melaka
#pulaupinang
#negerisembilan
#johor
#kasutfutsal
#nurraysa
#dexandra
#tati
#glowing
#aurawhite
#neelofa
#uitm
#politeknik
#umt

0๐Ÿ’ฌ