#glowskincollagen

Siapa ada masalah JERAWAT / PARUT JERAWAT / BINTIK2 MERAH area pipi? .
PENAT cari jalan penyelesaian? ASYIK tak jumpa jer jalan? .
#glowskincollagen is the answer. Makan 2 scoop sehari untuk pastikan kulit korang sihat dan bersinar chu'olls!
.
Nak tahu cari dia? Whatsapp Atul cecepat tau
.
WS >> 019-4331058 >>
WS >> 019-4331058 >>
.
#mimpimika #gscmm #gscmmpink #glowingsampaisilau

0πŸ’¬

"KONSISTEN MINUM TEATOX MIMPIMIKA 3 BULAN , LEMAK DEGIL TERUS LENYAP TAK TIMBUL2 !"
γ€°
FUH ! ini rupanya rahsia sis atul berjaya turunkan berat badan berkilo-kilo dalam masa 3 bulan je ! 😍 Minum set kurus Loose weight & Skinny Leg teatox mimpimika je πŸ’‹
γ€°
Minum secara KONSISTEN ye , bukan baru minum sebulan lepas tu takde hasil terus tak nak dah. Cari produk lain pula huhu πŸ˜… Setiap badan lain ceritanya. Ada orang makan sikit pun dah gemok, yang makan banyak duk keding camtu je badan die. Betul tak? Hihi πŸ˜‚
γ€°
SET KURUS ni mampu BANTU korang yang ada masalah berat badan , sengal2 badan, susah nak tidur & boleh jugak merawat kulit muka yang breakout tau . Menang bagus πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
γ€°
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

Loose Weight Teatox
(ing; purple rose & chamomile)
*FOKUS LENGAN & PERUT*
.
.
√membantu menurunkan berat badan
√menolong mencerahkan kulit dan membantu kulit untuk nampak sihat
√menghilangkan stress
√meningkatkan metabolism dalam badan
√menyingkirkan toksin berlebihan dalam badan .
.
Price : RM 35 (10sachet/pack)
Add postage RM8 (SM), RM 12(SS)

Whatsapp (fast reply)
βœ”0108156572
βœ”0108156572

Atau boleh terus klik link dekat profile 😊
.
.

#glowskincollagen#whiteningteatox#mimpimika#sayajualteatox#teatoxmurah
#sayajual#skinnylegteatox#looseweightteatox#mimpimikabyfatinfz

0πŸ’¬

MUKA GLOWING TANPA PENGELUPASAN TAU! GLOWING SECARA NATURAL DENGAN GLOW SKIN COLLAGEN β™₯️.
.
Kenapa korang kena try #gscmm ni?
.
Sebabnya Glow Skin Collagen ni :-
β€’ Bahan Organik
β€’ Mampu Milik
β€’ Kesan Pantas
β€’ Tiada Kesan Sampingan
Dannnn banyak lagi tauu.
.
Jgn tunggu dah sebab stok semakin hari semakin sikit. Permintaan tinggi tau.
.
Jom dapatkan sekarang:-
WS >> NAK GSC >> 019-4331058
WS >> NAK GSC >> 019-4331058.
.
#glowskincollagen #glowingsampaisilau

1πŸ’¬

[DASYAT] PENANGAN Minum Loose Weight & Skinny Leg teatox , HILANG 5 KG dalam masa 10 HARI !
γ€°
Berat sebelum minum teatox 53 kg . Dalam masa 10 hari hilang 5 kg ! TAPI Makan still macam biasa je. Tak sangka bila timbang dah 48 kg ! Yayy senang nya nak turun berat badan bila dah minum teatox mimpimika ni πŸ’ͺ🏻😁
γ€°
Thank you so much dear ! Tak sabar nak tengok next progress 😘 Ada yang berminat nak turunkan berat badan tak? Hanya RM35/pack , tak mahal pun & barang ready stock. Tak perlu pre-order πŸ€—
γ€°
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

KELUAR RUMAH DENGAN BARE FACE TAKDE HAL BROOO.
.
Memang terbaik lah kesan #gscmm ni tau. Mana taknya , gegadis boleh keluar rumah dengan confidentnya .
.
Korang tunggu apa lagi? Meh dapatkan sekarang;-
.
Whatsapp:- 019-4331058
Whatsapp:- 019-4331058 .
#mimpimika #gscmm #glowskincollagen #glowingsampaisilau

2πŸ’¬

Teringin nak kulit glowing dan bersih macam sis atul kitaaa ni tak? .
.
Senang jeee yang penting kena rajin dan ikut tips yang sis bagi okay πŸ’• .
.
πŸ“² Whatsapp 017 5825452 πŸ“² Whatsapp 017 5825452 .
.
πŸš— FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#byteyhaamimpimika #feedbackgscmm #gscmm #glowingsampaisilau #glowskincollagen

0πŸ’¬

Kalau tak berkesan takkan customer repeat order kann? Alhamdulilah Thank you so much dear πŸ’•
#feedbackgscmm #gscmm #feedmimpimika #byteyhaamimpimika #glowskincollagen

0πŸ’¬

TEATOX PALING SEDAP , MURAH & BERKESAN !
γ€°
Selalu dengar orang mengeluh tak suka minum teatox / detox sebab rasa tak sedap. TAPI teatox mimpimika ni selalu DIPUJI sebab rasa yang sedap walaupun tak boleh isi gula ! 😍
γ€°
Setiap jenis teatox mimpimika ni ada 3 rasa yang berbeza mengikut bahan2 yang ada dalam setiap pack. PALING PALING sedap is whitening teatox series sebab ada mix blueberry & roselle . Rasa masam2 and kalau nak lagi sedap boleh tambah madu atau lemon. Gula DILARANG ❣
γ€°
MINUM - MINUM CANTIK ! Sebab ketiga2 teatox ni berfungsi untuk TURUNKAN BERAT BADAN , MERAWAT KULIT MUKA BERMASALAH & MASALAH2 DALAM WANITA SEPERTI PERIOD PAIN πŸ‘πŸ»
γ€°
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

TEATOX LAIN PAHIT TAK MACAM TEATOX MIMPIMIKA. RASA DIA BOLEH BUAT KETAGIH!
.
Teatox Mimpimika wangi dan sedap tau rasa dia. Lagi2 bila tambah lemon dengan madu memang perhhh segar sangat!
.
Bahan yg ada dalam teatox ni pun sgt2 berkualiti tinggi. Yang paling PENTING, TEATOX MIMPIMIKA BUKAN REBRAND produk.
.
Kita punya bahan mmg bahan yg diimport dan dikilangkan oleh pengilang GMP berstatus halal :).
.
Jadi jangan ragu2 lagi, dapatkan teatox Mimpimika sekarang. KONSULTASI SECARA PERCUMA KAMI BAGI & postage dijalankan setiap hari.
.
Whatsapp 019-7467500 (mira).
Postage RM8 SM | RM12 SS.

#feedbackmimpimika #feedbackgscmm #mimpimika #eimybiz #agentmimpimika #agentmimpimikajohor #teatoxmurah #teammimpimika #mimpimikalegacy #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #glowskincollagen #glowingsampaisilau #gscmimpimika #gsc #collagenmurah #gscmm #gscmmpink #tipskecantikan #tehorganik #skinnylegteatox #skinnyteatox #whiteningteatox #tehkurus #looseweightteatox #kuruscaramudah

0πŸ’¬

TEATOX LAIN PAHIT TAK MACAM TEATOX MIMPIMIKA. RASA DIA BOLEH BUAT KETAGIH!
.
Teatox Mimpimika wangi dan sedap tau rasa dia. Lagi2 bila tambah lemon dengan madu memang perhhh segar sangat!
.
Bahan yg ada dalam teatox ni pun sgt2 berkualiti tinggi. Yang paling PENTING, TEATOX MIMPIMIKA BUKAN REBRAND produk.
.
Kita punya bahan mmg bahan yg diimport dan dikilangkan oleh pengilang GMP berstatus halal :).
.
Jadi jangan ragu2 lagi, dapatkan teatox Mimpimika sekarang. KONSULTASI SECARA PERCUMA KAMI BAGI & postage dijalankan setiap hari.
.
Whatsapp 019-7467500 (mira).
Postage RM8 SM | RM12 SS.

#feedbackmimpimika #feedbackgscmm #mimpimika #eimybiz #agentmimpimika #agentmimpimikajohor #teatoxmurah #teammimpimika #mimpimikalegacy #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #glowskincollagen #glowingsampaisilau #gscmimpimika #gsc #collagenmurah #gscmm #gscmmpink #tipskecantikan #tehorganik #skinnylegteatox #skinnyteatox #whiteningteatox #tehkurus #looseweightteatox #kuruscaramudah

0πŸ’¬

[ SWIPE TEPI ] Macam mana adik ni hilangkan PARUT TERKENA MINYAK PANAS sampai tak tinggal kesan langsung?? πŸ‘‰πŸ»
γ€°
RAHSIANYA cuma consume Whitening teatox & Glow Skin collagen mimpimika je . Tak susah, tak mahal & kesan seawal 7 hari dah boleh nampak tau 😍
γ€°
Ramai yang ingat produk mimpimika ni mahal sampai beratus2, takut nak beli. Takut nanti tak berkesan & takde hasil . Yang sebenarnya tu semua alasan je sebab sifat MALAS dah bersarang dalam diri. Kalau kita tak cuba , macam mana nak nampak hasilnya kan? Yang penting sepanjang consume MESTI minum air kosong banyak ( 3L ). Elakkan makanan berminyak , fast food , air bergas & ais . Makan apa2 produk pun konfirm semua ni kena ELAK , barulah boleh dapat kesan yang WOW ! β€οΈπŸ€—
γ€°
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

Assalamualaikum, Selamat Bercuti semuaaa 😍 .
.
Siapa yang belum dapatkan Glow Skin Collagen boleh dapatkan sekarang πŸ’• .
.
#byteyhaamimpimika #gscmm #glowskincollagen #glowingsampaisilau

0πŸ’¬

[TERKINI] MASALAH KULIT BREAKOUT TIADA LAGI SELEPAS CONSUME BEAUTY SET MIMPIMIKA πŸ‘πŸ»
γ€°
Alhamdulillah, lagi sekali TERBUKTI yang beauty set kami mampu merawat kulit muka bermasalah. πŸ‘‡πŸ»
.
Sis ni telah tersalah pilih produk hingga menyebabkan kulit mukanya breakout dan mula menunjukkan kesan yang teruk. Tapi lepas cuba amal beauty set mimpimika, jerawat semakin kurang & perubahan yang baik dalam masa kurang dari 2 minggu πŸ€—β€οΈ
γ€°
Bagi anda diluar sana yang mengalami masalah yang sama macam sis ni, jangan ragu2 untuk mencuba. Produk kami 100% bebas dari bahan kimia. Tiada kesan sampingan malah membantu merawat dalaman dengan cara semulajadi. πŸ“
γ€°
JOM CANTIK , KURUS & SIHAT BERSAMA KAMI 😘
.
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

[BAHAYA] KETAHUI 5 PUNCA BANTAL PENYEBAB JERAWAT NAIK DIMUKA !
γ€°
Mesti ramai yang tak tahu kenapa bangun tidur je tiba2 ada jerawat hinggap kat muka, sebelum tidur muka licin elok je . Cuba cek 5 point diatas, mungkin tempat tidur kita tidak bersih terutama bantal πŸ˜ŒπŸ€—
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

[BAHAYA] KETAHUI 5 PUNCA BANTAL PENYEBAB JERAWAT NAIK DIMUKA !
γ€°
Mesti ramai yang tak tahu kenapa bangun tidur je tiba2 ada jerawat hinggap kat muka, sebelum tidur muka licin elok je . Cuba cek 5 point diatas, mungkin tempat tidur kita tidak bersih terutama bantal πŸ˜ŒπŸ€—
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

Thank you dear for purchasing with us ! πŸ™†πŸ»
.
Alhamdulillah, teatox mimpimika makin dikenali ramai kerana mampu membantu menghilangkan masalah berat badan & merawat kulit muka bermasalah seawal 7 hari 😊❀️
.
JOM CANTIK , KURUS & SIHAT BERSAMA KAMI 😘
.
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

NAK KULIT GLOWING SAMPAI SILAUKAN MATA KENGKAWAN?? .

Glow Skin Collagen Is the Solution. Ambil 2 scoop setiap pagi (sebelum sarapan) dan lihat kesannya seawal 7 hari je tau😍.
.
Harga serendah RM40 sebotol (not inc post) .. je tau.. tunggubapa lagi? Jom dapatkan sekarang:Β£
.
Lambat2 nanti stok licin tau.
Whatsapp :- 019-4331058
Whatsapp :- 019-4331058
Whatsapp :- 019-4331058.
.
#mimpimika #gscmm #glowingsampaisilau #glowskincollagen

2πŸ’¬

Tara!!!! Tengok la bahagia je GSC angels ni. 😍😍😍
.
.
Kalau nak bahagia jugak , kene la ambil GLOW SKIN COLLAGEN.. 2scoops setiap pagi sebelum sarapan. Mudah!! .
.
#Glowskincollagen #gscmm #gscmimpimika #collagen #collagenmurah #mimpimikalegacy #mimpimikalegacy #mimpimika #feedbackgscmm #feedbackmimpimika

0πŸ’¬

Nak kulit cantik , sihat & glowing macam founder mimpimika ni tak? Mesti la kena amalkan Glow Skin collagen setiap pagi & 1 sachet whitening teatox setiap malam sebelum tidur . Konfirm tak segan dah nak keluar rumah tanpa pakai make up tebal pasni hihi πŸ’‹
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

1πŸ’¬

ALHAMDULILLAH , another good feedback dari salah sorang customer yang consume Whitening Teatox & Glow skin collagen . Memang nampak ketara sangat perbezaan sebelum dan selepas tu 😍😘❀️
γ€°
Anda yang tengah mengalami masalah kulit muka atau lain2, boleh cuba beauty set ni. Dalam masa 7 hari je dah boleh nampak perubahannya πŸ™†πŸ»
γ€°
HARGA : SERENDAH RM75 sahaja.
γ€°
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

Okayy kat atas ni ada 5 fungsi utama #glowskincollagen .
.
So apa lagi yang nak diragukan? Mehh la try satu sorang πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Jangan lupa whatsapp paten lelaju okayyy πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapp 0108156572
Whatsapp 0108156572

#teammimpimika#glowingsampaisilau#glowskincollagen#kulitsihatcantik#flawlessdenganmudah

0πŸ’¬

Dengan hanya consume GLOW SKIN COLLAGEN,KULIT DAPAT CANTIK DAN GLOWING? .
.
Betul ke? 😨😨 Ehh betul lah awakkk. Kalau nak tau bahan utama dalam #glowskincollagen ni berry tauuu. .
.
Kaya dengan vitamin C. So memang patutlah kan boleh dapat kulit yg cantik 😍
.
.
Dah ramai yg berjaya. Tak caya? Klik aje #feedbackgscmm #feedbackgscmmpink .
.

0πŸ’¬

NAK TURUNKAN BERAT BADAN DALAM 1 BULAN JE TAK ?
.
JOM rebut peluang ni sekarang sementara tengah ada PROMO DEEPA ni. BELI stok sebulan terus dengan hanya RM125 . JIMAT RM15 dari harga asalΒ πŸ‘πŸ‘πŸ‘Β Bukan dapat diskaun je tapi dapat jugak :
.
πŸ’₯Β EXTRA FREEGIFT !
πŸ’₯ FREE CONSULTATION !
πŸ’₯Β FREE VOUCHER FOR NEXT PURCHASE !
.
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

KESAN SELEPAS AMAL GLOW SKIN COLLAGEN DALAM MASA 7 HARI ! 😊
.
NO MORE tona kulit tak sekata , jerawat , liang pori luas , kulit kering , bekas2 parut jerawat  hitam dan lain2 ✨ Semuanya hilang secara semulajadi selepas amalkan collagen mimpimika tau.
.
TESTIMONI pun dah ramai yang berjaya & REPEAT ORDER berbotol2 sebab murah & berkesan tanpa sebarang effect yang memudaratkan ❀️
.
HARGA PROMO DEEPAVALI dah dilanjutkan sampai 12 malam ni. JOM ORDER dengan harga promo dengan sis sekarang. Banyak FREEGIFT + VOUCHER nak bagi ni πŸŽ‰πŸŽπŸ’—
.
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬

KITA LANJUTKAN PROMO UNTUK HARI NI SAHAJA!!!
.
.
Cepat grab, sebelum stok habis. 😘
.
.
#mimpimikalegacy #Glowskincollagen #teatoxkurus #teatoxmimpimika #looseweightmimpimika #skinnylegtea #whiteningseries #collagen #gscmm #gscmimpimika #collagenmurah

0πŸ’¬

#WAJIB SWIPE TEPI ! ✨
.
Cepat cepatt yang belum dapatkan GLOW SKIN COLLAGEN mimpimika ni, order sekarang sementara promo still ON πŸ‘πŸ»
.
Jangan risau tentang KEBERKESANAN gsc ni, KONFIRM nampak perubahan positif seawal 7 hari ✨ Tiada bahan kimia , 100% bahan semulajadi .
.
βž• Selain merawat kulit bermasalah, GSC juga mampu merawat masalah dalaman wanita ( kurangkan sakit senggugut / menambah susu bagi ibu yang menyusu )
.
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER πŸ€—πŸ€—
γ€°
WS πŸ“² +60135302080 atau klik terus link di bio.
γ€°
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus

0πŸ’¬