#goalsgeneration

Tenang tenang netijen harap tenang ... Hahaha

This is once of miracle that happened when im get at the past time @instagram

Photo by : @windayumelati_ by the way, today is the last day we can working and talking also laughing together, because she is would be incharge on another outlet tomorrow. See you ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#goalsgeneration #vscocam #hitskekinian #bekasi #fashionmen #suitandtie #traveler #pesonaindonesia #starbucks #fashion #models #classymen #explorejogja #asianboy #asian #survivor #styles #mangoals #vsco #art🎨 #storyofmylife #mytripmyadventure #manhairstyle #diy#ootdindo #ootdmen #attitude #world #bestfriend #moments

6πŸ’¬

"Lebih baik teguran yang nyata nyata dari pada kasih yang tersembunyi" #goalsgeneration

0πŸ’¬

Loading...

/freedom is not always about unlimited, i mean is not always about a lot of things that we want to do, sometimes freedom can brings a wild inside/ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#goalsgeneration #vscocam #hitskekinian #bekasi #fashionmen #suitandtie #traveler #pesonaindonesia #starbucks #fashion #models #classymen #explorejogja #asianboy #asian #survivor #styles #mangoals #vsco #art🎨 #storyofmylife #mytripmyadventure #manhairstyle #diy#ootdindo #ootdmen #attitude #world #bestfriend #moments

7πŸ’¬

It’s not too late to let this year be different!
I’m so excited about my upcoming webinar about ✨How to Reach Your Goals and Stay Committed✨. I want, more than anything, to see people follow through and succeed!It’s one of the most fulfilling feelings we can experience! I’m sending out personal invitations to my family friends and coaching clients. If you would like to join this upcoming webinar in a few weeks send me a message and I’ll send registration link your way! And it’s free!! πŸŽ‰πŸŽ‰

4πŸ’¬

Loading...

We all have this best friend whose always there to do the impossible with you. I'll keep on doing the impossible and going through many adventures with you to reach our Goals.2018 is ours!! πŸ˜πŸ€“πŸ’™πŸ’œπŸ’‹πŸ’ͺ

2πŸ’¬

Kemenangan itu butuh perjuangan dan do'a πŸ˜ƒ.
#kyorogi
#jauara1
#taekwondo
Abaikan muka naπŸ˜†
#2017bestnineinstagram
#goalsgeneration

23πŸ’¬

Resolusi gw buat tahun baru 2018 adalah melanjutkan resolusi dari tahun 2015, 2016, dan 2017... tapi yg belum tersemogakannya doang, gituh looh...
Untuk 2018-nya sendiri tentu ada harapan tambahannya tersendiri :v
.
.
.
.
.
#happynewyear #happynewyear2018 #goodbyelastyears #tahunbaru2018
#angka8 #2018 #friendship #friendshipgoals #goalsgeneration #positivegeneration #generations #Indonesia #respect #honets #tolerance #youth #peace #love #dream #believe #makeit #happen #freedom #goodvibes #positivevibes

0πŸ’¬

Loading...

Menjadi bajingan itu bukan sebuah takdir . Melainkan pilihan dari kalangan manusia yang benci dengan hidup penuh sandiwara dan kemunafikan .

#like4like #goalsgeneration #gawang #madrasah #masasma #santriwati #santrihits

3πŸ’¬

It’s the last week of the year so it’s the perfect time to make #plans for 2018! One of the most fun things to donif you ask me and I’ll share my #2018 goals with you because a lot of them are going to help you!
_______________
Check the link in my bio

1πŸ’¬

DISKON 5 ribu rupiah tanpa minimum order... Hanya dengan turn ON notification di IG kamu, dan spam like IG kita... Hanya untuk 20 orang pertama setiap harinya.

#fashion #fashionwanita #ootd #potd #likeforlike #followforfollow
β€œEvery morning you have two choices: continue to sleep with your dreams or wake up and make it happen”. It wasn't easy at the beginning, really. Yang aku pengen dari dulu hanya orang kenal karyaku, menikmati karya-karyaku, dan have fun with it. Tanpa dukungan dari keluarga, teman-teman, dan tim-ku, #SquadGoals yang selalu suportif sama semua yang aku kerjakan, sampe punya #FanGoals yang super solid kayak ! Can't thank you enough.

Dreams do come true. Selalu ada jalan yang bagi mereka yang berusaha, selalu ada harapan bagi mereka yang berdoa! #GoalsGeneration never give up to chase your dreams!
Credit : @raisa6690

0πŸ’¬

Loading...

β€œGak usah minder dengan apa yang kamu sukai, apa yang kamu pakai, dll. Udahlah, mereka tuh klasik, kuno. Kalian itu yang swag. Mereka itu gak ngerti style kalian. Jadi ngapain minder, sih?” . . .
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . .

#storyquotes
#teen
#goalsgeneration
#hijabers
#selfie
#fotografi

9πŸ’¬

πŸ“Telaga Ngebel Ponorogo
____________________________________________
Next #TravelGoals pengennya ke Raja Ampat Papua bareng sama travelmate aku @enysetyawaty @erinaryd @dedewiyy ,karna selalu jatuh cinta sama tempat itu yg dijuluki surga yg jatuh dibumi. Pernah sekali kesana tapi belum puas explore alamnya terutama pantai&bawah lautnya. Makanya ngajakin mereka nikmatin indahnya Papua tanah kelahiran betaπŸ˜‡πŸ˜‡
Liburannya jg harus ditemenin camera mirrorlees Canon M10 donk yg terbukti hasilnya yahuut, bentuknya handy banget jadi gampang dibawa kemanapun. Biar momen2 indah kita explore Raja Ampat dan explore Indonesia bisa terekam dalam bingkaian foto yg indah. Terbukti loh, soalnya @enysetyawaty udah punya kamera Canon M10 ini jadi biar kita bisa kembaran n hunting foto bareng,,yeye asyiik😁😁
Jangan ketinggalan jg pakai @pondsindonesia agar kulitmu tdk kusam terpapar matahari waktu mantai di Raja Ampat ya gengsπŸ˜†πŸ˜†
Happy holidayπŸ™ŒπŸ™
_______________________________________________
By ; @dinny.k.sari
Follow @infongebel untuk mendapatkan informasi tentang ngebel dan foto/video terbaim wisata telaga ngebel
_______________________________________________
.
.
#SarahAzkaGiveaway #SarahAzkaxPond's #GoalsGeneration #GiveawayCanonM10
#infosarangan
#infongebel
#kecamatanngebel

9πŸ’¬

Loading...

Sekitar 2-3 tahun yg lalu?
I'm sure enough you're still as lazy as ever πŸ˜‚πŸ˜‚ wkwkk
Marry Christmas, too soon? 😁😁
.
.
.
.
.
#friendship #friendshipgoals #goalsgeneration #positivegeneration #generations #Indonesia #respect #honets #tolerance #youth #peace #love #dream #believe #makeit #happen #freedom #goodvibes #positivevibes

2πŸ’¬

Loading...

For years my Goals were to just do the Minimum and get by because I was afraid of Failure.. And Failure has happened to me a lot!! It took me almost 38 years to say forget about it and just go for it no matter how crazy you think it is.

Two Out of reach goals that were unrealistic came true this year and they were: 1. Be on a Professional Fitness Video: Done 2. Be in a band since I was 21. A little over 20 years have gone by and now I am. But I put in the work to get to both of those points and it has paid off.

The moral of the story is to never give up on your dreams, you never know when it may come. Big Tip just be prepared for your opportunity when it comes... Keep Rocking Fans!!!

2πŸ’¬

#godbless #goalsachieved #selfachievement Today's activity: attended #indhex2017 a.k.a this year's Indonesia's International Halal Expo at #smescoindonesia #conventionalhall in #jakarta pt.1: whr the selected top brands & new product brand companies from #indonesia itself & other countries liked #malaysia #saudiarabia #china etc. hv also participated this #event made by #majelisulamaindonesia #lppommui for its #halalaward #winners of this year also. what an unexpected wishlist I've got today. New experience, new place, and most importantly it was #newknowledge I've got for my unpredicted #2017wishlist #2017goals #alhamdulillah #goalsgeneration #thankgod

0πŸ’¬

Berkat jasa pahlawan di masa lalu lah yg telah mengantarkan negara dan generasi sekarang menjadi lebih baik. Terima kasih πŸ™πŸ™β™š
Setelah malam yg gelap maka terbitlah matahari pagi yg cerah 🌌🌠🌞🌝🌎
.
.
.
.
.
#friendship #friendshipgoals #goalsgeneration #positivegeneration #generations #Indonesia #haripahlawan #pahlawan #10november #heroes #respect #honets #tolerance #youth #peace #love #dream #believe #makeit #happen #freedom #goodvibes #positivevibes

0πŸ’¬

Yasss or Nahh?!!??🍧
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#makeuponface
#goalsgeneration

31πŸ’¬