#gorgeousbyrcw

@Regranned from @celebrityperfumebysh - Dua2 perfume ni masih available tau....tak tau nak pilih mana??grab je dua2...bau memang sangat wangi & berbaloi kalau uols beli...tahan lama dengan harga mampu milik...whatsapp atau dm untuk order 😊 #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #perfumeartismalaysia #perfumeselebritimalaysia #sayajual #sayajualperfume #sapotlokal #bazaarpaknil - #regrann

1πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut, dari kami byRCW 🌸
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut, dari kami byRCW 🌸
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Singapura dan Malaysia yang menyambutnya.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #raqinahauni

0πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut, dari kami byRCW 🌸
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

[TAKUT NAW NAW LOSYEN NI ELOK KE X?] LOSYEN PUTIH AJAIB diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit kita semua... Kesannya membuatkan anda TERUJA dan orang sekeliling pasti memujimu. πŸ˜‹
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib #setputihajaibdanprecious

0πŸ’¬

[KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN!!!] Alhamdulillah dan TAHNIAH kepada bakal-bakal pengantin yang nak naik pelamin nanti. Mesti list-list benda penting dah nak siap kan?
β˜‘ Baju Kawin
β˜‘ Caterer
β˜‘ Doorgift
β˜‘ Pelamin
β˜‘ Kad kawin
____

Nak tak dulang yang ada GIFT SET PRECIOUS PUTIH AJAIB?? Cepat2 grab na...
___

PUTIH AJAIB dapat settlekan masalah tangan tak sama putih dengan muka. Toksah duk risauu.. LEKAIH LEKAIH bakal-bakal pengantin semua, ampa duk tunggu apa lagi. Lambat-lambat malu cheq oiii!!
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib #setputihajaibdanprecious

0πŸ’¬

[PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL & WANGI DALAM 3 SAAT]

Dan bukan saja PUTIH malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH dengan harga mampu milik sgt ! Boleh pakai di muka dan 1 badan.
___

Setiap 1 rumah WAJIB ada 1 lotion sebab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua. 😍
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib

0πŸ’¬

If you don't smell good, then you don't look good.
.
#perfume #gorgeousbyRCW .
@byrcw @byrcwtestimoni

79πŸ’¬

Alhamdulillah tqsm for your continuous support 😘😘😘😘 we appreciate your efforts..
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
πŸ“² Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq 😘 .
.
SHAH ALAM
NORAINI @byrcwshahalam .
016-6335125 .
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL @preciousbyrcw.iekagurl .013-2766110 .
.
KOTA DAMANSARA
MIRA
012-6258814 .
.
AMPANG
ZAINORIN
019-2008196 .
.
SG. BESI
SUE
019-2405877 .
.
KUALA LANGAT
YANTI YUNUS @preciousbyrcw_kl
019-2121426 .
.
KUALA LUMPUR
ASMA @precious_rcw_kl
0173880854 .
.
LIN
012-2192559 .
.
SEREMBAN N9
NURUL IZZAHTI
012-6594070 .
.
KUANTAN, PAHANG
NORMAWATI IBRAHIM
013-2057184 .
.
MUADZAM SHAH, PAHANG
NOORHIDAYAH
011-28941910 .
.
KENINGAU, SABAH
MIRA
017-8107112 .
.
MIRI ,SARAWAK
NOR AZLINAWATI
017-8565484 .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM .
.
#GorgeousbyRCW
RM45 WM
RM48 EM .
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #October2017 #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari

10πŸ’¬

as our referrence 😊

#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #byrcw #perfumemurah #perfumemesrasolat

2πŸ’¬

Hi darlings! The end of 2017 is near, school's ending and everyone is planning their getaway. Complete your vacation with the perfect scent for you 🌸 Choose from our 2 selection to find the fragrance that fully embodies YOU

PreciousbyRCW
WM πŸ’Ž RM29.90
EM πŸ’ŽRM31.90

GorgeousbyRCW
WM πŸ’ŽRM45.00
EM πŸ’ŽRM47.00

WhatsApp us now +6012 - 346 9345 to place your order. We are also looking for agents, so do contact us, lovelies πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

1πŸ’¬

Gorgeous Perfume
RM40.00 inc pos
WA 01126629127
#neelofaperfume #fashasandhaperfume
#gorgeousbyrcw
#aprilelevenbyritarudaini

0πŸ’¬

Fasha Sandha Perfume
RM35.00 inc pos
WA 01126629127
#neelofaperfume #fashasandhaperfume
#gorgeousbyrcw
#aprilelevenbyritarudaini

0πŸ’¬

April Eleven Perfume
RM40.00 inc pos
WA 01126629127
#neelofaperfume #fashasandhaperfume
#gorgeousbyrcw
#aprilelevenbyritarudaini

0πŸ’¬

Neelofa Perfume
RM60.00 inc pos
WA 01126629127
#neelofaperfume #fashasandhaperfume
#gorgeousbyrcw
#aprilelevenbyritarudaini

0πŸ’¬

Good morning uolls 🌸 Kecantikan menjamin kebahagiaan, penampilan memberikan keyakinan pada diri mu. Yakini Produk byRCW, ia memberikan kesempurnaan pada diri mu ❀🌹
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta ☎️- ‭0 17 378 0521‬
☎️- ‭0 17 378 0521‬
☎️- ‭0 17 378 0521‬

0πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

1πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

1πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

2πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

1πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Nak WOW dimata suami? cantik luaran dan dalaman terjaga dengan byRCW πŸ’ pasti mendapat. ❀️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

1πŸ’¬

"Walk into a room and leave an AIR
of MYSTERY" #preciousbyrcw
.
#Precious
RM 29.90 (20ml)
Rose 🌹 + vanilla + musk
.
#Gorgeous
RM 45.00 (35ml)
Vanilla + patchouli
.
πŸ“²πŸ“±πŸ“ž 010-2985881 πŸš—πŸ›΅πŸšž COD Sunway Putra Mall πŸ“¦πŸ“¦πŸ“¦ Postage 1 MALAYSIA
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #artisperfume #bazaarpaknil #rozitachewanperfume #elegant #love #celebrity #luxurysmell #halalperfume #stayprecious #sunwayputramall #villaputra #kolejkediaman #umians #malaysia #bazaarpaknil #afmegastar2017 #convocation #convocationbouquet #convobouquet #bouquetmurah #bungaconvo #bungaconvomurah

0πŸ’¬