#gorgoeusbyrcw

Loading...

COD PAGI NI, ALHAMDULILLAH REZEKI AWL PAGI, TQ CUST 😘😘
..
..
"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

2💬

Loading...

Foundation paling best abad ini. Sebab apa best ? Full coverage ‼️ bila pakai makin lama makin glowing ‼️ makin flawless ‼️Tutup segala kawah jerawat jeragat dan cela di wajah anda ‼️ hanya sekali sapuan kesan yang menakjubkan ‼️‼️ tak percaya ❓ tanya pada peminat tegar NATURACTOR FOUNDATION ‼️ tak bertampung, tak bercapuk, tak cakey . Yang PENTING 💯 ORIGINAL DARI MEIKO COSMETICS JAPAN ‼️ bukan CHINA bukan dari KOREA ‼️‼️ HANYA ORIGINAL DARI JAPAN DAN SAYA ADALAH DEALER YANG SAH DARI MEIKO COSMETICS JAPAN ‼️‼️ ORIGINAL JAMINAN TIADA BAHAN KIMIA DAN TERLARANG ‼️‼️ 💯 organic dari minyak jojoba dan vitamin E . Sgt sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif ‼️ saya adalah pengguna selama 8 tahun dan tiada kulit rosak . Tak percaya mai berhadapan dengan saya 😘 HARGA MURAH, kualiti terjamin, pakai bertahun2 kerana tahan sehingga 2 tahun jika sudah buka 👍🏼 #naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom

3💬

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

2💬

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

0💬

Loading...

Dinner with @rozitachewan1 ..
..
tq untuk malam ni, super excted n happy ❤️
..
..
KORANG, NAK TAU TAK PERFUME BY RCW SUPERB WANGI DAN EXCLUSIVE!. BAU TAHAN 8-12 JAM 😱😱
..
DM OR WTSP UNTUK BELI YA 😍😍
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin
#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0💬

Loading...

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

1💬

Loading...
Loading...

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

0💬

Terbaikkk. . Testimoni fresh ❤️❤️❤️ ..
..
*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

0💬

Dasyat kesan Nucifera 😱😱😱😱 .
.
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS 🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. 🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) 🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa 🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. 🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. 🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

0💬

@Regranned from @mjcosmetics_fatinfasiha - *7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti - #regrann ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

0💬

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer

0💬

FOUNDATION YANG PALING BEST KALAU UOLS GUNAA. Tahan lamaa dan berpatutan. Yang pasti ada vit e dan minyak jojoba yang bantu jaga kulit uols . Ada uv protection.
Dan PALING PENTING ‼️ 💯 original dari japan. Sebabnya kita agen sah . Bukan org kedua bukan org ketiga dalam pengurusan stock ‼️ mmg direct dari sana !! Berita sedih naturactor bakal naik hargaa TAPIII BUKAN SEKARANG ‼️‼️ sementara harga masih murah cpt2 grab sebabnya harga di kaunter rm71 okayy. Harga saya lebih murah dan 💯 original dari japan . Hrga saya dh kira murah taw compare uols pegi sndiri japan pegi beli. Ni dah x payah, whatapp je terus smpai depan mata abam posmen antr. Xpyh tunggu berminggu2 stok delivery dari japan sebabnya kita ready stok ‼️ Whatapp 0174283965
#naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom

10💬