#goyangrapat

ETA TERANGKANLAH !!! DJ AKIMILAKU MADU 3, AISYAH,MAIMUNAH,JAMILAH | SPESIAL HARI KEMERDEKAAN
#@kimilaku#kakipenghibur#goyangrapat

0💬

Picit sikit je..tp buih byk..tu yg boleh tahan smpai 3-4 bulan..jimat byk!!..lepas guna rasa sejuk & wangi plak tu..ramuan pun herba je. Membersih..merawat..merapat & mengharumkan😻

#QasehIntimatewash #whatsapp0195729795 #qasehintimatepowder #bersih #wangi #herba #wanita #anakgadis #jamurapatqaseh #jamuauraqaseh #shopping #online #bazar #rapatketatsendat #produksuamiisteri #produkwanita #jushidayah #jamumakdara #jamutunteja #goyangrapat #tv3 #titiancinta #abanglongfadil2 #tumbiruo #neelofa #zizanrazak869

0💬

Google Play da ücretsiz indir - #iscahmfinals #marwa_draw #supna #_ #huaa #goyangrapat

2💬

[TAKUT NAW NAW LOSYEN NI ELOK KE X?] LOSYEN PUTIH AJAIB diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit kita semua... Kesannya membuatkan anda TERUJA dan orang sekeliling pasti memujimu. 😋
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib #setputihajaibdanprecious

0💬

[KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN!!!] Alhamdulillah dan TAHNIAH kepada bakal-bakal pengantin yang nak naik pelamin nanti. Mesti list-list benda penting dah nak siap kan?
☑ Baju Kawin
☑ Caterer
☑ Doorgift
☑ Pelamin
☑ Kad kawin
____

Nak tak dulang yang ada GIFT SET PRECIOUS PUTIH AJAIB?? Cepat2 grab na...
___

PUTIH AJAIB dapat settlekan masalah tangan tak sama putih dengan muka. Toksah duk risauu.. LEKAIH LEKAIH bakal-bakal pengantin semua, ampa duk tunggu apa lagi. Lambat-lambat malu cheq oiii!!
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib #setputihajaibdanprecious

0💬

[PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL & WANGI DALAM 3 SAAT]

Dan bukan saja PUTIH malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH dengan harga mampu milik sgt ! Boleh pakai di muka dan 1 badan.
___

Setiap 1 rumah WAJIB ada 1 lotion sebab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua. 😍
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib

0💬

Jamu Aura Qaseh..cara mkn 2 biji sehari je..dah amal mesti nk tahu khasiat JAQ =====================
Keistimewaan Aura Qaseh
=====================
🎗√Mengecutkan rahim
🎗√Mengecut bahagian rahim 🎗√Memanaskan rahim. 🎗√Memberikan tenaga.
🎗√Merawat masalah keputihan.
🎗√Memecahkan angin dalam badan.
🎗√Melancarkan peredaran darah. 🎗√Membuang toksik dalam badan dengan memudahkan membuang air besar.
🎗√Memanaskan urat-urat yang sejuk dan ngilu
🎗√Merawat sengugut. Makan jamu ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut
🎗P√enggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat. 🎗√merawat keputihan dan lendiran yg banyak
🎗√merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
🎗√mengecutkan peranakan
🎗√melancarkan peredaran haid
🎗√melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
🎗√awet muda
🎗√menghaluskan dan mencantikkan kulit
🎗
#whatsapp0195729796
#jamuauraqaseh
#jamurapatqaseh #wanita #anakgadis #ibuhamil #ibuberpantang #keputihan #senggugut #rapatketatsendat #rahimkembang #jamukacipmalam #jamumakdara #dherbs #bazar #shopping #online #produksuamiisteri #produkwanita #kurus #sihat #cantikk #juscerahayyu #jushidayah #goyangrapat #abanglongfadil2 #neelofa

3💬

JUS GOYANG RAPAT .
Harga RM 37 .
Post .
SEM RM 10 .
SS RM 15 . +60194817708 . .
KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT BY RCW . . ✔ Menstabilkan hormon . ✔ Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran . ✔ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan . ✔ Mengecutkan peranakan . ✔ Vagina lebih grib dan tidak kering . ✔ Menegangkan payudara . ✔ Awek muda . ✔ Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin) . ✔ Merawat keputihan . ✔ Menghilangkan masa lesu dan sakit badan . .
CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT BY RCW . . ✔ Jus berperisa Laici . ✔ Sehari Ambil 4 Sudu Iaitu 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 Sudu malam sebelum tidur . ✔ Pastikan anda banyak minum air suam/air masak . ✔ Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang . ✔ Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang . ✔ Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka .
Berat 250ml Sebotol .
#jusgoyangrapat #goyangrapat #jus #cheta

0💬

[PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI]

Pakej BERKEMBAR LOTION PUTIH AJAIB hampir LICIN !!
___

Lotion Kolagen PUTIH AJAIB yang boleh bagi PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL dan WANGI dalam 3saat.
___

Bukan saja PUTIH malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH dengan harga mampu milik sgt! Boleh pakai di muka dan 1 badan.
___

Setiap 1 rumah WAJIB ada 1 lotion sebab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua.
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
.
.
.
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #menyempurnakankulitanda #hidupbahagiadenganputihajaib #giftsetputihajaib

6💬

Cantiknyaaaaa SET EDISI KHAS PRECIOUS PUTIH AJAIB
___

Soooo exclusive and yet better price. 😍
___

Hadiah untuk yang Tersayang... Si dia pasti Teruja dengan pemberian istimewa ini!! ❤️
___

Dapatkan segera sementara stok masih ada.
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
.
.
.
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #menyempurnakankulitanda #hidupbahagiadenganputihajaib #giftsetputihajaib

5💬

[SET EDISI EKSKLUSIF]

Set 👉 Lotion PUTIH AJAIB & Perfume PRECIOUS by RCW
___

Lotion PUTIH AJAIB ni sapu ja terus Putih, Lembut, Gebu dan Wangi SERTA MERTA. Utk kulit gatal, parut dan tumit kaki merekah pun hilang! 😍 ➕

Perfume PRECIOUS pulak sembur ja tahan 8 Jam di baju, dah cuci pun masih WANGI! 😱
___

Ni kami bagi promo HARGA CINCAI (harga asal RM65) sempena Deepavali.
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib

7💬

KRIM KUNYIT THAILAND
SABUN KUNYIT THAILAND
🎉 SALE 🎉 : RM4/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
Muka berjerawat & penuh parut jerawat? Rimas kan bila bangun pagi muka rasa berminyak & melekit? Jom try KRIM KUNYIT & SABUN KUNYIT 😘
.
SABUN KUNYIT
✔Kunyit mampu menanggalkan kotoran
✔Mencerah dan menghaluskan kulit
✔Bunga Marigold mampu mencerahkan ketiak dan badan
✔Berkesan untuk mengecutkan jerawat
✔Kandungan minyak jojoba boleh digunakan untuk wajah daripada kesan kotoran
✔Melembap, menyegar dan menyerikan kulit
✔Vitamin B dapat mencegah pigmentasi kulit dan melambatkan penuaan .
.
KRIM KUNYIT
✔Dirumus khas untuk menghilangkan jerawat dan parut jerawat dengan berkesan
✔Menghilangkan tompok dan bintik hitam
✔Mengecutkan jerawat
✔Membersihkan kulit muka
✔Awet muda
✔Melicin dan mencerahkan kulit muka
.
CARA GUNA :
Sapu nipis2 sebelum tidur. Keesokan paginya, cuci muka dengan sabun kunyit.

Seminggu guna dah nampak kesan. Muka makin cerah dan makin halus gebu. Parut jerawat dan jerawat pun makin pudar dan hilang.
Yang best tu jerawat yang baru nak naik pun boleh mengecut taw.
Bau pun wangi sangat. Macam bau perfume. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Jangan risau,kulit uols x kan mengelupas. Jom try 😊
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

1💬

KRIM KUNYIT THAILAND
SABUN KUNYIT THAILAND
🎉 SALE 🎉 : RM4/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
Muka berjerawat & penuh parut jerawat? Rimas kan bila bangun pagi muka rasa berminyak & melekit? Jom try KRIM KUNYIT & SABUN KUNYIT 😘
.
SABUN KUNYIT
✔Kunyit mampu menanggalkan kotoran
✔Mencerah dan menghaluskan kulit
✔Bunga Marigold mampu mencerahkan ketiak dan badan
✔Berkesan untuk mengecutkan jerawat
✔Kandungan minyak jojoba boleh digunakan untuk wajah daripada kesan kotoran
✔Melembap, menyegar dan menyerikan kulit
✔Vitamin B dapat mencegah pigmentasi kulit dan melambatkan penuaan .
.
KRIM KUNYIT
✔Dirumus khas untuk menghilangkan jerawat dan parut jerawat dengan berkesan
✔Menghilangkan tompok dan bintik hitam
✔Mengecutkan jerawat
✔Membersihkan kulit muka
✔Awet muda
✔Melicin dan mencerahkan kulit muka
.
CARA GUNA :
Sapu nipis2 sebelum tidur. Keesokan paginya, cuci muka dengan sabun kunyit.

Seminggu guna dah nampak kesan. Muka makin cerah dan makin halus gebu. Parut jerawat dan jerawat pun makin pudar dan hilang.
Yang best tu jerawat yang baru nak naik pun boleh mengecut taw.
Bau pun wangi sangat. Macam bau perfume. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Jangan risau,kulit uols x kan mengelupas. Jom try 😊
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

KRIM KUNYIT THAILAND
SABUN KUNYIT THAILAND
🎉 SALE 🎉 : RM4/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
Muka berjerawat & penuh parut jerawat? Rimas kan bila bangun pagi muka rasa berminyak & melekit? Jom try KRIM KUNYIT & SABUN KUNYIT 😘
.
SABUN KUNYIT
✔Kunyit mampu menanggalkan kotoran
✔Mencerah dan menghaluskan kulit
✔Bunga Marigold mampu mencerahkan ketiak dan badan
✔Berkesan untuk mengecutkan jerawat
✔Kandungan minyak jojoba boleh digunakan untuk wajah daripada kesan kotoran
✔Melembap, menyegar dan menyerikan kulit
✔Vitamin B dapat mencegah pigmentasi kulit dan melambatkan penuaan .
.
KRIM KUNYIT
✔Dirumus khas untuk menghilangkan jerawat dan parut jerawat dengan berkesan
✔Menghilangkan tompok dan bintik hitam
✔Mengecutkan jerawat
✔Membersihkan kulit muka
✔Awet muda
✔Melicin dan mencerahkan kulit muka
.
CARA GUNA :
Sapu nipis2 sebelum tidur. Keesokan paginya, cuci muka dengan sabun kunyit.

Seminggu guna dah nampak kesan. Muka makin cerah dan makin halus gebu. Parut jerawat dan jerawat pun makin pudar dan hilang.
Yang best tu jerawat yang baru nak naik pun boleh mengecut taw.
Bau pun wangi sangat. Macam bau perfume. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Jangan risau,kulit uols x kan mengelupas. Jom try 😊
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

KISS BEAUTY MAKEUP SPRAY
🎉 SALE 🎉 : RM8/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
- ALOEVERA ❎ not in stock
- GREEN TEA ✅ readystock
.
✔ Mekap tebal tapi masih lagi kusam?
✔ Guna pelbagai moisturizer sebelum bermekap tapi kulit tetap kering?
✔ Dah cuba pelbagai make up fix spray yang mahal tapi tak sesuai?
.
Taraaa, Make Up Fixing Spray Kiss Beauty penyelesaiannya!!
.
KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray untuk SOLEKAN SEGAR & TAHAN LAMA!
.
KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray dengan Vitamin E & Extrak Aloe Vera
.
.
ARAHAN PENGGUNAAN▼
.
Spray ke seluruh wajah kecuali di sekitar mata. Spray dengan jarak 20cm dari wajah. Solekan anda kini lebih cantik, fresh dan tahan lebih lama sepanjang hari!
.
Utk hasil yang berganda, sebelum mula mekap, spray dulu. Dan selepas mekap, spray lagi sekali. Walahhh, fresh gitu muka. Glowing + lembap!
Best best bestttt!
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

KISS BEAUTY MAKEUP SPRAY
🎉 SALE 🎉 : RM8/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
- ALOEVERA ❎ not in stock
- GREEN TEA ✅ readystock
.
✔ Mekap tebal tapi masih lagi kusam?
✔ Guna pelbagai moisturizer sebelum bermekap tapi kulit tetap kering?
✔ Dah cuba pelbagai make up fix spray yang mahal tapi tak sesuai?
.
Taraaa, Make Up Fixing Spray Kiss Beauty penyelesaiannya!!
.
KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray untuk SOLEKAN SEGAR & TAHAN LAMA!
.
KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray dengan Vitamin E & Extrak Aloe Vera
.
.
ARAHAN PENGGUNAAN▼
.
Spray ke seluruh wajah kecuali di sekitar mata. Spray dengan jarak 20cm dari wajah. Solekan anda kini lebih cantik, fresh dan tahan lebih lama sepanjang hari!
.
Utk hasil yang berganda, sebelum mula mekap, spray dulu. Dan selepas mekap, spray lagi sekali. Walahhh, fresh gitu muka. Glowing + lembap!
Best best bestttt!
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

KISS BEAUTY MAKEUP SPRAY
🎉 SALE 🎉 : RM8/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
- ALOEVERA ❎ not in stock
- GREEN TEA ✅ readystock
.
✔ Mekap tebal tapi masih lagi kusam?
✔ Guna pelbagai moisturizer sebelum bermekap tapi kulit tetap kering?
✔ Dah cuba pelbagai make up fix spray yang mahal tapi tak sesuai?
.
Taraaa, Make Up Fixing Spray Kiss Beauty penyelesaiannya!!
.
KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray untuk SOLEKAN SEGAR & TAHAN LAMA!
.
KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray dengan Vitamin E & Extrak Aloe Vera
.
.
ARAHAN PENGGUNAAN▼
.
Spray ke seluruh wajah kecuali di sekitar mata. Spray dengan jarak 20cm dari wajah. Solekan anda kini lebih cantik, fresh dan tahan lebih lama sepanjang hari!
.
Utk hasil yang berganda, sebelum mula mekap, spray dulu. Dan selepas mekap, spray lagi sekali. Walahhh, fresh gitu muka. Glowing + lembap!
Best best bestttt!
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

JUS GOYANG RAPAT RCW
🎉 SALE 🎉 : RM35/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN ialah rahsia bdn Che Ta masih spt anak dara. Kehadiran JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN akan menjdkan setiap mlm anda umpama mlm pertama.
.
KEBAIKAN:
🍂Menstabilkan hormon
🍂Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
🍂Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
🍂Mengecutkan peranakan
🍂Vagina lebih grip & tidak kering
🍂Menegangkan payudara
🍂Awet muda
🍂Mengurangkan sakit sengugut
🍂Merawat keputihan
🍂Menghilangkan masa lesu & sakit bdn
.
KANDUNGAN BHN2 :
.
🍀Kacip Fatimah
🍀Puerica Mirifica
🍀Ginseng
🍀Kunyit
🍀Pegaga
🍀Buah Manjakani
🍀Buah Roselle
.
CARA PENGAMBILAN:
.
👉2sudu pagi & mlm
👉minum byk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakkan
👉simpan dlm leti sejuk selepas dibuka
.
🍒 Jus GOYANG RAPAT by RCW berperisa Laici
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

JUS GOYANG RAPAT RCW
🎉 SALE 🎉 : RM35/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN ialah rahsia bdn Che Ta masih spt anak dara. Kehadiran JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN akan menjdkan setiap mlm anda umpama mlm pertama.
.
KEBAIKAN:
🍂Menstabilkan hormon
🍂Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
🍂Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
🍂Mengecutkan peranakan
🍂Vagina lebih grip & tidak kering
🍂Menegangkan payudara
🍂Awet muda
🍂Mengurangkan sakit sengugut
🍂Merawat keputihan
🍂Menghilangkan masa lesu & sakit bdn
.
KANDUNGAN BHN2 :
.
🍀Kacip Fatimah
🍀Puerica Mirifica
🍀Ginseng
🍀Kunyit
🍀Pegaga
🍀Buah Manjakani
🍀Buah Roselle
.
CARA PENGAMBILAN:
.
👉2sudu pagi & mlm
👉minum byk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakkan
👉simpan dlm leti sejuk selepas dibuka
.
🍒 Jus GOYANG RAPAT by RCW berperisa Laici
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

JUS GOYANG RAPAT RCW
🎉 SALE 🎉 : RM35/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN ialah rahsia bdn Che Ta masih spt anak dara. Kehadiran JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN akan menjdkan setiap mlm anda umpama mlm pertama.
.
KEBAIKAN:
🍂Menstabilkan hormon
🍂Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kpd yg selalu keguguran
🍂Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
🍂Mengecutkan peranakan
🍂Vagina lebih grip & tidak kering
🍂Menegangkan payudara
🍂Awet muda
🍂Mengurangkan sakit sengugut
🍂Merawat keputihan
🍂Menghilangkan masa lesu & sakit bdn
.
KANDUNGAN BHN2 :
.
🍀Kacip Fatimah
🍀Puerica Mirifica
🍀Ginseng
🍀Kunyit
🍀Pegaga
🍀Buah Manjakani
🍀Buah Roselle
.
CARA PENGAMBILAN:
.
👉2sudu pagi & mlm
👉minum byk air suam/panas
👉ibu mengandung tidak digalakkan
👉simpan dlm leti sejuk selepas dibuka
.
🍒 Jus GOYANG RAPAT by RCW berperisa Laici
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#jusgoyangrapat
#testimonijusgoyangrapat #rozitachewan #goyangrapat #jusgoyang
#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatrozitachewan #olicandymurah #efolarmascara #iopeaircushion #beaumama #beaumamamurah #beaumamaoriginal #kissbeautymakeupspray #makeupspraymurah #makeupspraymalaysia #makeupspraykissbeauty #kissbeautyfixingspray #krimkunyitthailand #sabunkunyitthailand #sabunkunyitthai #krimkunyitthai #krimkunyitmurah #sabunkunyitmurah #krimkunyitmalaysia #sabunkunyitmalaysia #cleanandsmoothhairremoval

0💬

SETIAP MALAM UMPAMA MALAM PERTAMA

Produk "PANAS" & menjadi "FENOMENA" di Malaysia.

KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT BY RCW :
-Menstabilkan hormon
-Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
-Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan -Mengecutkan peranakan -Vagina lebih grip dan tidak kering -Menegangkan payudara
-Awet muda
-Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
-Merawat keputihan
-Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
-Jus berperisa Laici

BAHAN HEBAT JUS GOYANG RAPAT BY RCW: 
Ginseng, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica, Kurma,Buah Roselle, Kunyit Daun, Pegaga, Buah Manjakani

Haaa. Hebat kan bahan yang terkandung dalam Jus Goyang nih...
.
Bila bahan Hebat, Semestinya la efek juga akan HEBAT ... Kan

CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT BY RCW :
-Amalkan 2 sudu setiap Pagi & Malam sebelum Breakfast. -Pastikan anda banyak minum Air Suam / Air Masak
-Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang berperisa Laici yang sangat Sedap
-Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang
-Simpan dalam tempat sejuk selepas dibuka
-Berat 250ml Sebotol
.

Ditambah dengan Pencuci Goyang Segar. Meletops letops Cik Abang anda sentiasa Berkepit aje dengan anda.

Memang kami berani jamin, MALAM ANDA AKAN LEBIH BERMAKNA BAGAIKAN #rahsiacheta
#rcw
#rahsiachetadapatteruna
#missvketat
#jusgoyang
#goyangrapat
#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatsungaibesar #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #testimonijusgoyangrapat #testimonijusgoyangrapatbyrcw

0💬

.
ibu mana yang tak sayangkan anak..anak tak sihat hati ibu yg risau..ibu tak pernah jemu ikhtiar segala ubat .
Alhamdulillah kini ibu dah jumpa #flutherapy ..moga kita doakan lepas ni anak ibu bebas dr segala penyakit..Aamiin Insya Allah
.
#NarinarSquad
#QueenNarinar
#jenamasendiri
#baranganbayi #vivyyusof
#DropshipWanted #datovida #rcw #goyangrapat #ootd #megastar #megastar

1💬

SS 747

Ibu2 kekdg gase boleh mkn mcm2.. Xsedar ape yg dimkn menyebabkan uolls tiba2 sakit2 urat n seram sejuk 1 badan..masalah settle bile ibu2 ade Jamu Rapat Qaseh 5 in 1.. Keistimewaan Rapat Qaseh :- ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
♥♥ menyempitkan rahim
♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
♥♥ mengecutkan peranakan
♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
♥♥ melancarkan peredaran haid
♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
♥♥ mengembalikan awet muda
♥♥sengugut
♥♥menambahkan tenaga batin
♥♥memulihkan urat saraf
♥♥ merawat payu dara
♥♥sakit lutut
♥♥ kebas kaki tangan
♥♥senak kembung
♥♥ angin medu
♥♥lenguh sendi
♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)
♥♥ boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Kulit muka jadi merah2 dan berseri)
♥♥ merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin

In Shaa Allah boleh merawat urat yg stress tu.

Nk order WA 0195729795

#jamurapatqaseh #jamuauraqaseh #produksuamiisteri #produkwanita #wanita #anakgadis #setberpantang #ibuhamil #ibuberpantang #goshop #goyangrapat #superspontansuperstar #shopping #online #tvalhijrah #astro #traveloka

0💬

KELEBIHAN PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN

Membersih

Merapat

Menyegar

Mewangi

Melancarkan perjalanan haid.
Memberi keyakinan kepada si pemakai.

Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan pH vagina.

Mengurangkan masalah senggugut.
.
WA 0192268033

#sayanakcantikdansihat #sayanakkurus #goyangsegar #goyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #pencucimissv #goyangrapat #goyangrapatbyrcw #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw
#glowglowing5in1 #glowglowing #tatiskincareoriginal #tatiskincare #dms360superstemcell #dms360 #dianzvitamin #aurawhite #quputeh

0💬

Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan ialah merupakan Extra kolagen 
yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita di samping merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina. Produk terbaru keluaran Rozita Che Wan ini mengandungi wangian dari bunga jasmine yang membuatkan anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan serta berkeyakinan selepas menggunakannya 😍😍. Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan penyelesaian kepada masalah "miss v" anda!.Kandungan Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan sebanyak 150ml.
APA LAGI.......tawan hati suami anda la...Seperti anak dara you all..... Pasti suami anda X kan pergi jauh la dari anda...... Pasti suami jatuh cinta kali kedua la.... KELEBIHAN PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN

Membersih

Merapat

Menyegar

Mewangi

Melancarkan perjalanan haid.
Memberi keyakinan kepada si pemakai.

Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.

Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan pH vagina.

Mengurangkan masalah senggugut.
.
WA 0192268033

#sayanakcantikdansihat #sayanakkurus #sayajualmurah #sayajualonline #provencaps #goyangsegar #goyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegar #pencucigoyangsegarbyrcw #pencucimissv #goyangrapat #goyangrapatbyrcw #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatcheta

0💬

LEMONEX !!! LEMONEX !!! LEMONEXX !!!
LAKU KERASSSS!!! 9 KELEBIHAN LEMONEX
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari
RM 110.00 SM
UNTUK ORDER WHATSAPP KE +60196404559
#Lemonexmurah #Lemonexmurahmalaysia #sayajual #borong #retail #lemonex #enot #slim #kurus #online #nurraysa #sabunomo #sabunbumebime #honeyglowlotion #honeyglowsabun #honeyglow #cheta #goyangrapat #pencuci #seraimas #bidadari #memoplus #chetaperfumes #goyangsegar #omo

2💬

🌹JUS Goyang Rapat by RCW🌹

Harga: RM45

Rahsia Che Ta kekal cantik luaran & dalaman.. Boleh whatsapp sy +60142657726
.
.
KHASIAT- KHASIAT JUS GOYANG RAPAT .
👉🏻 menstabilkan hormon
👉🏻 memberi tenaga dalaman
👉🏻 Menguatkan rahim (kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
👉🏻mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
👉🏻 mengecutkan peranakan
👉🏻 meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
👉🏻 virgina lebih grip dan tidak kering
👉🏻 menegangkan payudara
👉🏻 awet muda
👉🏻 mengurangkan sakit senggugut ( yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
👉🏻 mengurangkan keputihan
👉🏻 menghilangkan rasa lesu dan sakit badan

#JusGoyangRapatbyRCW
#juscherahtestimoni
#jusgoyangrapattestimoni
#jusgoyangrapatbyrcw
#jusgoyangrapat
#rozitachewan #cheta #chetagebu
#jusgoyangrapatbyrcwmelaka #melaka
#preciousrcw #goyangrapat
#GorgeousbyRCW

0💬

LEMONEX
9 KELEBIHAN LEMONEX
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari
RM 110.00 SM
UNTUK ORDER WHATSAPP KE +60196404559
#Lemonexmurah #Lemonexmurahmalaysia #sayajual #borong #retail #lemonex #enot #slim #kurus #online #nurraysa #sabunomo #sabunbumebime #honeyglowlotion #honeyglowsabun #honeyglow #cheta #goyangrapat #pencuci #seraimas #bidadari #memoplus #chetaperfumes #goyangsegar #omo

0💬