#gstarkids

Nyum nyum tengok tu kak yana sediakan comcom #perisa_vege pula utk baby mateen.. Mudah disediakan tak sampai 3 minit tadaa!! Siap! dan terus suap..nyum2 nyum2.

Sesuai umur simanja dari 6 bulan dan keatas.

Yang penting Lebih sedap, lazat dan berkhasiat!
.
.
.
Inilah kandungan #comcom cereal Vege yg lazat lagi berkhasiat utk simanja anda : ✔️White Rice
✔️Cellery
✔️Parsley
✔️Carrot
✔️Serbuk bilis
✔️Daun bawang
✔️Garlic
✔️Dha + ARA
✔️Probiotic
✔️Iron 24mg/100g ❌No sugar
❌No Artificial flavour
❌No salt
❌No Artificial Colour

Jangan berlengah lagi
Terus Whatsapp 0125376802

#gstarkids
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#whiterice
#brownrice

15💬

Loading...

THE MAGIC WORD IS CONSISTENCY

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

Whatsapp..
www.wasap.my/60135920366
#gstarkunyah2jebijaksihat

0💬

Mari kita lihat dengan lebih spesifik, apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam formulasi supplemen GENIUS STAR KIDS Fast learning Formula

#Kismis
Sebanyak 60% berat kismis terdiri daripada gula, di mana separuh darinya adalah fruktosa dan separuh lagi adalah glukosa. Kismis sangat tinggi kandungan antioksidannya berbanding buah prune dan aprikot. Khasiat kismis antaranya ialah menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, memutuskan balgham, membersihkan hati & mencerahkan mata anak-anak dan tidak cepat mengantuk di dalam kelas.

#Tiger nuts
Ia dikenali juga dengan nama mustakim atau nama botaninya Cyperus rotundus. Berguna dalam cirit-birit (termasuk cirit-birit pada kanak-kanak dan penyakit dalam tempoh tumbuh gigi), senak, disentri kronik dan demam. Bertindak mengharmonikan hati, limpa, dan pankreas.Amat penting untuk anak anda cepat membina sel-sel penting dalam tubuh dan otak.

Sangat menarik kan?

Jom dapatkan gstar kids untuk anak tersayang

Hubungi 011-13073282 atau klik je link http://www.wasap.my/601113073282/gstarkids

#Vteen #gstarvteen #gstarkids #kids #biokare #gstar #vitamin #sihat #exam #otak #pintar #kbat #pelajar #sekolah #malaysia #ibubapa #bazarpaknil #kesihatanterbaik #anak #EjenDiperlukan #DropshipDiperlukan #FastaqeemTeam #TeamMakMuda

0💬

Beli mana-mana produk GStar berpeluang memenangi emas tau.

Jom cepat-cepat wasap saya ya.

1 nov - 30 nov

www.wasap.my/60174681173

#SusuKambingRRayyan #Gstarkids #TukarUbat_Biokare #MochaHazel #ComCom #SedapLazat #TanpaGula #TanpaPerasaTambahan #TanpaFillers #TakPanasTakHamis

0💬

Loading...

Hai semua, tengah buat apa hujung minggu ni? Sambil-sambil beristirehat bersama family dan anak tersayang. 😘
.
Hari ni kami nak share testimoni pengguna Gstarkids. Mommy mana tak happy kan tengok keputusan exam nak meroket kan dari 58% kepada 80%..😲😲😲
.
Promo still berjalan lagi sekarang kepada mommy2 diluar sana sempat lagi kalau nak order. .
1 botol RM65
2 botol RM110
3 botol RM140
4 botol RM175

#Gstarkids #BijakPandai #BahanSunnah #IQBooster #EQBooster

1💬

Hai semua, tengah buat apa hujung minggu ni? Sambil-sambil beristirehat bersama family dan anak tersayang. 😘
.
Hari ni kami nak share testimoni pengguna Gstarkids. Mommy mana tak happy kan tengok keputusan exam nak meroket kan dari 58% kepada 80%..😲😲😲
.
Promo still berjalan lagi sekarang kepada mommy2 diluar sana sempat lagi kalau nak order. .
1 botol RM65
2 botol RM110
3 botol RM140
4 botol RM175

#Gstarkids #BijakPandai #BahanSunnah #IQBooster #EQBooster

0💬

Ibu risau bila anak masuk 7 tahun @ tahun satu😅
.
.
Anak jadi ❌minat belajar
Sebab ❌boleh fokus dalam kelas
.
.
Perkara yg patut sangat dibendung bila masuk sekolah .

Ibu amik keputusan berikan #Gstarkids utk bantu msalah anaknya .

Alhmdulillah slps konsisten 5bulan,
Wowww!!😱😱😭😭 .

Syukur Alhmdulillah .

Anak berjaya dengan cemerlang! . ❤️✔️✔️ .

#Vitamin yg 👍🏼, .

menggalakkan perkembangan #minda yg 👍🏼, disamping menjadikan anak yg #cemerlang & 👍🏼. Tak lupa juga mohon #doa pd yg MAHA ESA😊


Dapatkan Gstarkids supplement minda TERBAIK buat anak anda sekarang...
.
Beribu #testimoni yg berjaya
.

Wasap na lebih details ye👇👇
❤️019-4636628❤️

0💬

Loading...

Nak tahu...special cereal comcom vege ?

Dilengkapi dengan beras putih, sayur + bilis..
Yg ni bukan bijirin biasa ye..Cereal com² ni beras (nasi) yg mudah disediakan untuk anak.. Tanpa fillers (pemekat) & pastinya Halal Thoiyiban😉

Apakah bahan2 dlm perisa vege?

White Rice
Cellery
Parsley
Carrot
Serbuk bilis
Daun bawang
Garlic
Dha + ARA
Probiotic
Iron 24mg/100g

350g

No sugar
No Artificial flavour
No salt
No Artificial Colour
Memang terbaik untuk baby anda.... Berminat nak #comcom_vege wasapp je 0125376802

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#whiterice
#brownrice

12💬

Beli mana-mana produk GStar berpeluang memenangi loket emas tau

Nak tau maklumat lanjut wasap saya.
#GStar_VTeen #GStarKids #MochaHazel #SedapLazat #SusuKambingRRayyan #ComCom #TanpaGula #TakPanasTakHamis #TanpaPerasaTambahan #TanpaFillers

1💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

wasap.my/60110869769
#KakNaGstar

1💬

Loading...

[SELERA MAKAN]
Alahaiii bercinta rasanya nak suruh anak makan nasi.. Kadang bertawaf satu rumah nak bagi makan.. 😁
Kadang pulak tu makan memilih.. Susah hati memang dibuatnya.. Customer akak yang sorang ni bagitau lepas bagi anaknye makan gstarkids dah tak perlu susah payah nak paksa anak makan.. Dengan sendirinye anak minta nak makan.. Alhamdulillah suka akak dengornye.. 😊

Jangan kata mak kat luar sana, akak sendiri risau sungguh kalau anak tak mahu makan.. Mak kat luar sana yang ada anak susah nak makan tu jom la ikhtiar dengan #gstarkids.
InsyaAllah mampu meningkatkan #selera_makan anak2.

Nak cuba.?? Wasap je akak👇

http://www.wasap.my/60132498908

0💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

#GStarKids #IQBooster #EQBooster

0💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jomlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

#GStarKids #IQBooster
#EQBooster

2💬

Loading...

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓 ☎️ http://www.wasap.my/60177574498 📮 postage seluruh malaysia
📮 free pos
🎁 free gift
📰 free royalty kad

#gstarsegamat
#gstarbahau
#gstarjempol
#gstarpasirbesar
#gstarsertinghilir
#gstarpalong
#gstarpalongtimur
#gstartamanyayasan
#gstarbuluhkasap
#gstarbatuanam

2💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak-anak jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

wasap.my/60125605729/sayaNakGstarkids

0💬

Sapa kata ank istimewa tak boleh berjaya..
Tgk testimoni adik Haikal ni.. Doa dari Ibu berterusan untuk anak nya. Dgn izin Allah ibu iktiar #Gstarkids
Apa kata Pn murni lepas beri haikal GSTAR.. Haikal adalah anak istimewa Pn Murni. Sebelum mengamalkan GSTAR KIDS
haikal sgt #tidakfokus
Mmg susah nak suruh dia diam..Tulisan pun terbalik.
Sekarang ni Alhamdulillah..
Dah blh terima arahan cikgu..
Boleh duduk dgr kita bercerita..
Tulis pun dah boleh... Baru ni haikal ada mengambil Exam dan KEPUTUSANNYA SANGAT MEMBANGGAKAN.
Alhamdulilah Syukur.. Terima kasih Pn Murni kerana berkongsi pengalaman dengan kami utk kami kongsikan kepada mereka luar sana.

www.wasap.my/60125605729

0💬

Loading...

🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
CARA MUDAH DAN SELAMAT NAIKKAN SELERA MAKAN ANAK-ANAK DAN TAMBAHKAN BERAT BADAN MEREKA
. " Rungsingnya bila memikirkan tentang anak yang tak ada selera makan ni..Dahla berat badan tak naik-naik.."
.

Dah puas kejar anak keliling rumah semata-mata nak suap nasik..tapi tetap anak susah nak makan..
.

Yang lagi stressnya, bila pergi bawak anak checkup di KK, nurse mesti bising tanya kenapa berat anak tak naik-naik!
.

Siap bagi warning lagi..Dah buntu dah fikir macam mana nak naikkan selera anak..
---
.

Ibu-ibu sekelian..ada ke yang mengalami masalah yang sama seperti situasi di atas?
.

Bukan nak menakutkan..memang diakui kebanyakan ibu-ibu akan mengalami masalah di atas.
.

Anak tak ada selera makan. Bila tak makan ofkos lah berat susah nak naik kan. betul tak?
.

Bila tak makan pulak, badan mereka tidak mendapatkan khasiat dan nutrien yang cukup akan membawa kepada gejala demam, batuk-batuk dan susah nak poo poo.
.

Kita tak mahu jika dibiarkan berlarutan, tahap kesihatan anak-anak akan terjejas. Dah susah-susah nak kena ulang alik hospital pulak. ---
.

Ibu-ibu tahu tak yang kita boleh menaikkan selera makan anak-anak kita dengan cara yang selamat dan mudah.
.

Sebenarnya salah satu sebab anak-anak kurang selera makan adalah disebabkan oleh sistem penghadaman mereka yang tidak berfungsi dengan baik. .

Bagi mendapatkan sistem penghadaman yang baik, anak-anak perlu diberi makanan tambahan yang baik.
.
Sebab itu di dalam #GSTARKIDS ada disertakan dengan probiotik & Prebiotik utk melawan antibodi anak sihat & kuat ( Fructooligosaccarides ) yang berasal dari sayur sayuran dan buah buahan.
.
Prebiotik ini berfungsi sebagai makanan kepada bakteria baik dan membantu perkembangan bakteria baik di dalam saluran pencernaan.
---
.
Hanya berikan 2 biji pagi 2 biji malam .

ANAK KEMBALI BERSELERA & BERAT JADI NORMAL.
. “ Baru 5 hari saya bagi anak saya kunyah Gstar Dah bertambah dah selera makannya.

Kalau sebelum ni makan 4-5 sudu ja.
Sekarang, pantang orang makan, dia pun nak makan jugak. Hehe
.
Terima kasih Gstar💓
Anak saya tak menolak Gstar ni sbb rasanya Sedap
Share jika bermaanfaat

#ZuRa_Gstar

0💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

wasap.my/60125605729/sayaNakGstarkids

#zurabalikpulaupenang
#Gstar_iQbooster
#zuragstarrayyan

0💬

Doa dari Ibu berterusan untuk anak nya. Dgn izin Allah ibu iktiar #Gstarkids
Apa kata Pn murni lepas beri haikal GSTAR KIDS

Haikal adalah anak istimewa Pn Murni. Sebelum mengamalkan GSTAR KIDS
haikal sgt tidak fokus
Mmg susah nak suruh dia diam . Tulisan pun terbalik.
Sekarang ni alhamdulillah.
Dah blh terima arahan cikgu
Boleh duduk dgr kita bercerita
Tulis pun dah boleh.

Baru ni haikal ada mengambil Exam dan KEPUTUSAN NYA SANGAT MEMBANGGAKAN.
AlHamdulilah Syukur .

Terima kasih Pn Murni kerana berkongsi pengalaman dengan kami utk kami kongsikan kepada mereka luar sana.

PENCARIAN AGEN GSTAR KIDS DI PERLUKAN. MODAL SERENDAH RM280 dan dapat 7 botol gstar tablet mix and match .. #mamaalyn_GstarRrayyan

0💬

Ada yang berminat nak sertai GStar?
Ini pakej modal untuk gabungan semua produk.

6 unit Susu Kambing R-Rayyan/ComCom Baby Food + 4 botol GStar Tablet RM400 sahaja

Juga ada pakej berasingan
Susu KambingR-Rayyan/ComCom Baby Food
7 units RM273

GStar Kids/VTeen/Biokare
7 botol RM280

#RubyLeaderGstarN9 #SusuKambingRRayyan #MochaHazel #GStar_VTeen #GStarKids #TukarUbat_Biokare #SedapLazat #TanpaGulaGaram #TanpaFillers #TanpaPerasaTambahan

0💬

Ada yang berminat nak sertai GStar?
Ini pakej modal untuk gabungan semua produk.

6 unit Susu Kambing R-Rayyan/ComCom Baby Food + 4 botol GStar Tablet RM400 sahaja

Juga ada pakej berasingan
Susu KambingR-Rayyan/ComCom Baby Food
7 units RM273

GStar Kids/VTeen/Biokare
7 botol RM280

#RubyLeaderGstarN9 #SusuKambingRRayyan #MochaHazel #GStar_VTeen #GStarKids #TukarUbat_Biokare #SedapLazat #TanpaGulaGaram #TanpaFillers #TanpaPerasaTambahan

3💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

wasap.my/6042997372/sayaNakGstarkids

#KakYanAgenGStarBebta
#TabletKunyahMakananSunnahTerbaik

0💬

Ibu mana yang tak risau dengan perkembangan anak. Lagi pula dah masuk ke darjah 1.
Alhamdulillah dengan amalkan #Gstarkids secara konsisten, anak Puan Nafisah berjaya meraih keputusan cemerlang dalam peperiksaan akhir tahun 2017 baru- baru ini. 😍
.
Mama yang belum cuba Gstarkids untuk anak² jommlah mulakan. Gstarkids bukan produk magic ya! Harini makan, esok dah pandai. Memang tak lahh. 😅 Amalkan secara konsisten, minum air yang cukup dan ulangkaji pelajaran juga penting untuk merangsang pengaktifan neuron.
Jomm kunyah kunyah Gstarkids.
Penjana iQ dan eQ cemerlang. 💓

0💬

Doa dari Ibu berterusan untuk anak nya. Dgn izin Allah ibu iktiar #Gstarkids
Apa kata Pn murni lepas beri haikal GSTAR KIDS

Haikal adalah anak istimewa Pn Murni. Sebelum mengamalkan GSTAR KIDS
haikal sgt tidak fokus
Mmg susah nak suruh dia diam . Tulisan pun terbalik.
Sekarang ni alhamdulillah.
Dah blh terima arahan cikgu
Boleh duduk dgr kita bercerita
Tulis pun dah boleh.

Baru ni haikal ada mengambil Exam dan KEPUTUSAN NYA SANGAT MEMBANGGAKAN.
AlHamdulilah Syukur .

Terima kasih Pn Murni kerana berkongsi pengalaman dengan kami utk kami kongsikan kepada mereka luar sana.

PENCARIAN AGEN GSTAR KIDS DI PERLUKAN. MODAL SERENDAH RM280 dan dapat 7 botol gstar tablet mix and match .. ☎️ http://www.wasap.my/60177574498

#Shawawagstar
#agentdropshipwanted

1💬

Doa dari Ibu berterusan untuk anak nya. Dgn izin Allah ibu iktiar #Gstarkids
Apa kata Pn murni lepas beri haikal GSTAR KIDS

Haikal adalah anak istimewa Pn Murni. Sebelum mengamalkan GSTAR KIDS
haikal sgt tidak fokus
Mmg susah nak suruh dia diam . Tulisan pun terbalik.
Sekarang ni alhamdulillah.
Dah blh terima arahan cikgu
Boleh duduk dgr kita bercerita
Tulis pun dah boleh.

Baru ni haikal ada mengambil Exam dan KEPUTUSAN NYA SANGAT MEMBANGGAKAN.
AlHamdulilah Syukur .

Terima kasih Pn Murni kerana berkongsi pengalaman dengan kami utk kami kongsikan kepada mereka luar sana.

PENCARIAN AGEN GSTAR KIDS DI PERLUKAN. MODAL SERENDAH RM280 dan dapat 7 botol gstar tablet mix and match .. #Cikwa_GstarRrayyan
#Ruby_Leader_Gstar

2💬

Doa dari Ibu berterusan untuk anak nya. Dgn izin Allah ibu iktiar #Gstarkids
Apa kata Pn murni lepas beri haikal GSTAR KIDS

Haikal adalah anak istimewa Pn Murni. Sebelum mengamalkan GSTAR KIDS
haikal sgt tidak fokus
Mmg susah nak suruh dia diam . Tulisan pun terbalik.
Sekarang ni alhamdulillah.
Dah blh terima arahan cikgu
Boleh duduk dgr kita bercerita
Tulis pun dah boleh.

Baru ni haikal ada mengambil Exam dan KEPUTUSAN NYA SANGAT MEMBANGGAKAN.
AlHamdulilah Syukur .

Terima kasih Pn Murni kerana berkongsi pengalaman dengan kami utk kami kongsikan kepada mereka luar sana.

PENCARIAN AGEN GSTAR KIDS DI PERLUKAN. MODAL SERENDAH RM280 dan dapat 7 botol gstar tablet mix and match .. #KakYanAgenGStarRRayyanBenta
#TabletKunyahMakananSunnah
#AnakBijakSihatCergas
#Dyleksia
#SindromDown
#AnakLembam

0💬

GStar membantu tingkatkan pemahaman dan IQ anak-anak kita

Adik ini berjaya mendapat straight A's Alhamdulillah
#RubyLeaderGstarN9 #GStarKids #IQBooster #MakananMinda

1💬