#harisukannegara

Cikgu cikgu, hari sukan nak dekat dah kan? masih tercari jersey rumah sukan yang sesuai? yang tutup aurat dan selesa? .
Jom whatsapp diyana sekarang, diyana bagi harga kasih sayang kalau cikgu cikgu beli banyak 😍
.
#cikgu #cikgusekolah #harisukannegara #harisukan #sukansekolah #jerseymuslimahmurah #jerseylelaki #jerseycouple #jerseymuslimah #tshirtmuslimahplussize #jerseymuslimahplussize #tshirtmuslimahplain

0πŸ’¬

Cikgu cikgu, hari sukan nak dekat dah kan? masih tercari jersey rumah sukan yang sesuai? yang tutup aurat dan selesa? .
Jom whatsapp diyana sekarang, diyana bagi harga kasih sayang kalau cikgu cikgu beli banyak 😍
.
#cikgu #cikgusekolah #harisukannegara #harisukan #sukansekolah #jerseymuslimahmurah #jerseylelaki #jerseycouple #jerseymuslimah #tshirtmuslimahplussize #jerseymuslimahplussize #tshirtmuslimahplain

0πŸ’¬

Cikgu cikgu, hari sukan nak dekat dah kan? masih tercari jersey rumah sukan yang sesuai? yang tutup aurat dan selesa? .
Jom whatsapp diyana sekarang, diyana bagi harga kasih sayang kalau cikgu cikgu beli banyak 😍
.
#cikgu #cikgusekolah #harisukannegara #harisukan #sukansekolah #jerseymuslimahmurah #jerseylelaki #jerseycouple #jerseymuslimah #tshirtmuslimahplussize #jerseymuslimahplussize #tshirtmuslimahplain

0πŸ’¬

Loading...

Customer2 termasuk admin sendiri dah dapatkan baju Hsn yang laku gila nie.
.
Alang2 sekarang ada promo sempena Birthday Amri Yahya n hari ni dah last day promo tau😱😱
.
Harga??rm40 FREE POSTAGE
.
Cepat2 whtsapp 013-6206421 @ klik di bio sekarangπŸ˜„
.
#freepostage
#vipdropship #baju.east #jersisukansea #lanyard #feedback #ombakexclusive #sukansea #akunegaraku #malaysia #khj #harisukannegara #kedah #johor #bts #bingbang #negaraku #murah #trustedseller #student

0πŸ’¬

Nak dijadikan cerita, Team Boss saya exam haritu dan dapat keputusan hari Isnin! Hati kencang pun kena hadap jugak keputusan exam, .
Alhamdulillah Boss Azri pass❗️ So sebab tu dia nak belanja semua sweatpants dia dengan jadikan RM69 Free Postage Free Packaging dan yang paling best Voucher Diskaun RM10 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
So ape tunggu lagi guys jom grab cepat sebelum sales tutup , tak lama sales ni hehe ‼️ APA KORANG DPAAT ? Free postage Voucher rm 10 and banyak lagi so cepat grab now
.
#sports #futsal #hiking #jogging #sweatpants #kuis #usim #ukm #sweatpants murah #sweatpantsnice
#bandarseriputra #bangi #bangisports #fitmalaysia #harisukannegara #malaysiasihat #sukansea #sukanasia #sukanmalam#bangiavenue #nilaiimpian

0πŸ’¬

Loading...

Jersi yang paling laku keras!! πŸ”₯πŸ”₯
.
Jom pakai baju hari sukan negara ni😘konfirm puas hati gilerπŸ˜‹
.
PM now!! πŸ“² 0104579909 sebelum promo tamat😱😱
.
#harisukannegara #kitajuara #letsrisetogether #hsn #promo #amriyahya #ombakexclusive #syafidoe

0πŸ’¬

πŸ”₯ OPEN ORDER NOWS πŸ”₯.
.
RESTOCK.
.
PAN VYRUS 4 (BIRU/GELAP).
.
.
SIZE : 39/40/41/42/43/44 EURO. .
.
HARGA : RM100 SAHAJA FREE POSTAGE.
.
KUALITI & KESELESAAN KASUT TERBAIK.
.
WHATSAPP +017-7065015 UNTUK ORDER SEKARANG.
.
.
#kasutmurah#kasutmalaysia#kasutleo#kasutfutsal#kasutborong#kasutlelaki#macho#sayajualkasut#kasutmalaya#borong#barangmurah#murah#agi#idup#agi#gelabah#kedah#kakibola#bolasepak#futsal#online#kakifutsal#bolasepak#bolasepakmalaysia #harisukannegara #sukanmalaysia #malaysia #kasutborong #kasutsukan #kasutbola

2πŸ’¬

Majulah sukan untuk negara πŸ‡²πŸ‡Ύ
#harisukannegara

2πŸ’¬

Loading...

πŸ”₯ OPEN ORDER NOWS πŸ”₯.
.
RESTOCK.
.
PAN VYRUS 4 (BIRU).
.
.
SIZE : 39/40/41/42/43/44 EURO. .
.
HARGA : RM100 SAHAJA FREE POSTAGE.
.
KUALITI & KESELESAAN KASUT TERBAIK.
.
WHATSAPP +017-7065015 UNTUK ORDER SEKARANG.
.
.
#kasutmurah#kasutmalaysia#kasutleo#kasutfutsal#kasutborong#kasutlelaki#macho#sayajualkasut#kasutmalaya#borong#barangmurah#murah#agi#idup#agi#gelabah#kedah#kakibola#bolasepak#futsal#online#kakifutsal#bolasepak#bolasepakmalaysia #harisukannegara #sukanmalaysia #malaysia #kasutborong #kasutsukan #kasutbola

2πŸ’¬

Loading...

NEW ARRIVAL !
BRAND: REAL
SIZE: S,M,L,XL,XXL,XXXL
TYPE: Micropolyster
PRICE:
RM20/pcs (Team Order)
RM35/pcs (Single Order)
Model : REAL RAS 004
Berminat?
Sebarang pertanyaan atau tempahan..
Whatsapp/sms/call
01112371863
#jersionline #jersimurah #jersiteam #jersibola #jersibaru #jerseyonline #bajubola #harisukannegara #jerseyteam #jersibola #jersifutsal #mssm #university #uitm #usm #mycybersale #uthm #utm #utem #unimas #unikl #unisel #realunited #uum #umt #mrsm #sekolah #upsi #kptm #politeknik #uiam #umt

0πŸ’¬

Loading...

Boring dengan design compression inner yang kosong ?? Ni haaa ! Bercorak mantap, brand Under Armour πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
UA COMPRESSION INNER - SHORT SLEEVE πŸ’’πŸ€˜
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
βœ”οΈ Saiz : S, M, L, XL
βœ”οΈ Warna : Hitam (corak light black)
βœ”οΈ Harga : RM80.00
βœ”οΈ Pos : PERCUMA bagi Semenanjung Malaysia ! Sabah / Sarawak hanya tambah RM5.00 πŸ˜‰

#underarmour #underarmourcompression #underarmourlifestyle
#2xu #2xucompression #2xumalaysia #inner #rugbylife #malaysiarugby #ragbimalaysia #2xurunning #2xusport #2xumurah #2xumurahmalaysia #marathonmalaysia #triathlon #malaysiarunners #penangbridgemarathon #putrajayanightmarathon #fitmalaysia #harisukannegara #malaysiaathletes #lari #runforlife #jogmode

1πŸ’¬

Haaa lawa tak lawa
.
.
CepatΒ² sekarang tgh promosi boek punya
.
.
Kain pun sejuk, best je pakai

#harisukannegara
#πŸ”›βŒπŸ”›

1πŸ’¬

Salam jumaat 😊
Hari ni korang lunch apeπŸ˜‹? Admin cuma lunch nasi lemak je
Itu pun yg dpt free kat masjid tadi πŸ˜…
Promosi Amri Yahya still bjln guys, sampai hari ahad ni je

JERSI HARI SUKAN NEGARA
skrg cuma RM40 je tau
Short, long & collar semua sama harga😘
FREE postage lagi tu
Stok pun dah x byk, laku keras sgt 😱
Hot item la katakan πŸ”₯πŸ’―
Kalau korg tkn ig @infinity___wave nnti, korg akan nampak ade satu link kat bio
Tkn link tu, terus boleh direct ws dgn sy... πŸ˜‰
#harisukannegara #ombakexclusive #jersimurah #jersilawa #promoharijadiamriyahya #selangor #selangorfa #harimaumalaya

0πŸ’¬

Loading...

JERSEY NEGARAKU MALAYSIA
πŸ“Œ Pre-order Batch Pertama
πŸ“Œ Close Order 21/1/2018
πŸ“Œ Pos out 29/1/2018
================================
πŸ“ŒKali admin buatkan design khas ada cetakkan nama pada belakang baju..so,nampak la rare skit bila ada nama kan..
"Jersey + Name"

so kepada yang berminat boleh wasap admin untuk membuat tempahan... .
.
Whatsapp +60129644131 atau klik link bio @m.r.sports untuk tempahan dan pertanyaan..
.
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
PRODUCT DETAIL
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
πŸ“ŒMATERIAL: MICROFIBER EYELED
-microfiber EYELED sememangnya kain yang sangat berkualiti, tidak panas dan tidak melekit jika berpeluh. Sesuai untuk semua GOLONGAN
.
πŸ“ŒSAIZ: XS to 5XL
- usah bimbang tentang saiz, kami datangkan dengan saiz yang dari xs sehingga 5xl.
.
πŸ“ŒCETAKAN: HIGH GRADE SUBLIMATION
- Sublimation adalah teknik printing yang sangat popular yang digunakan dalam industri percetakan dan tidak luntur. ------------------------------------------------
KEPADA YANG BERMINAT ?

#HARISUKANNEGARA
#MSN
#LARIANSUKANNEGARA #JOMTURUNPADANG
#HSN2017
#FITMALAYSIA
#KAMIJUARA
#JUALANAKHIRTAHUN #SEAGAMES2017 #BANGKITBERSAMA
#jerseyworldcup
#jerseymurah
#jerseymurahmeriah
#jersey
#jersi
#jersimurah
#jersionline
#jersionlinemurah
#jersionlinemalaysia

0πŸ’¬

JERSEY NEGARAKU MALAYSIA
πŸ“Œ Pre-order Batch Pertama
πŸ“Œ Close Order 21/1/2018
πŸ“Œ Pos out 29/1/2018
================================
πŸ“ŒKali admin buatkan design khas ada cetakkan nama pada belakang baju..so,nampak la rare skit bila ada nama kan..
"Jersey + Name"

so kepada yang berminat boleh wasap admin untuk membuat tempahan... .
.
Whatsapp +60129644131 atau klik link bio @m.r.sports untuk tempahan dan pertanyaan..
.
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
PRODUCT DETAIL
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
πŸ“ŒMATERIAL: MICROFIBER EYELED
-microfiber EYELED sememangnya kain yang sangat berkualiti, tidak panas dan tidak melekit jika berpeluh. Sesuai untuk semua GOLONGAN
.
πŸ“ŒSAIZ: XS to 5XL
- usah bimbang tentang saiz, kami datangkan dengan saiz yang dari xs sehingga 5xl.
.
πŸ“ŒCETAKAN: HIGH GRADE SUBLIMATION
- Sublimation adalah teknik printing yang sangat popular yang digunakan dalam industri percetakan dan tidak luntur. ------------------------------------------------
KEPADA YANG BERMINAT ?

#HARISUKANNEGARA
#MSN
#LARIANSUKANNEGARA #JOMTURUNPADANG
#HSN2017
#FITMALAYSIA
#KAMIJUARA
#JUALANAKHIRTAHUN #SEAGAMES2017 #BANGKITBERSAMA
#jerseyworldcup
#jerseymurah
#jerseymurahmeriah
#jersey
#jersi
#jersimurah
#jersionline
#jersionlinemurah
#jersionlinemalaysia

0πŸ’¬

JERSEY NEGARAKU MALAYSIA
πŸ“Œ Pre-order Batch Pertama
πŸ“Œ Close Order 21/1/2018
πŸ“Œ Pos out 29/1/2018
================================
πŸ“ŒKali admin buatkan design khas ada cetakkan nama pada belakang baju..so,nampak la rare skit bila ada nama kan..
"Jersey + Name"

so kepada yang berminat boleh wasap admin untuk membuat tempahan... .
.
Whatsapp +60129644131 atau klik link bio @m.r.sports untuk tempahan dan pertanyaan..
.
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
PRODUCT DETAIL
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
πŸ“ŒMATERIAL: MICROFIBER EYELED
-microfiber EYELED sememangnya kain yang sangat berkualiti, tidak panas dan tidak melekit jika berpeluh. Sesuai untuk semua GOLONGAN
.
πŸ“ŒSAIZ: XS to 5XL
- usah bimbang tentang saiz, kami datangkan dengan saiz yang dari xs sehingga 5xl.
.
πŸ“ŒCETAKAN: HIGH GRADE SUBLIMATION
- Sublimation adalah teknik printing yang sangat popular yang digunakan dalam industri percetakan dan tidak luntur. ------------------------------------------------
KEPADA YANG BERMINAT ?

#HARISUKANNEGARA
#MSN
#LARIANSUKANNEGARA #JOMTURUNPADANG
#HSN2017
#FITMALAYSIA
#KAMIJUARA
#JUALANAKHIRTAHUN #SEAGAMES2017 #BANGKITBERSAMA
#jerseyworldcup
#jerseymurah
#jerseymurahmeriah
#jersey
#jersi
#jersimurah
#jersionline
#jersionlinemurah
#jersionlinemalaysia

0πŸ’¬

Jersi Bolasepak, badminton, bola tampar, bowling... ni adalah pelbagai sukan yg telah digunakan utk jersi ni.. Original and imported quality.. whtssap: 010-2257355 #sukansekolah #bowling #kelabrekreasi #kelabbowling #jersibowling #jersihoki #jersibadminton #badmintonsingapore #badmintonperak #harisukannegara #bolatampar #bolatamparpantai #takrawmalaysia #jersiperak

0πŸ’¬

Feedback customer untuk baju Hari Sukan Negara πŸ‘πŸΌ
.
Sementara stok masih ada dan tengah ada promo ni baik korang semua cepat sebab kali ni jualan padu habis!!
.
Ramai yang dah dapat produk dari Ombak Exclusive ni 😍
.
Jangan lupa "turn on post notifications" untuk lebih banyak lagi perkara yang menarik.
Berminat?
Tekan link di bio atau ws je terus 011-27626016 untuk tahu lebih lanjut.
.
Boleh check juga di:
FB - kigurumi_dola
FB - kigurumi_dola
FB - kigurumi_dola
.
IG - doraxclusive_
IG - doraxclusive_
IG - doraxclusive_
.
WS - www.wasap.my/+601127626016
WS - www.wasap.my/+601127626016
WS - www.wasap.my/+601127626016
#ombakexclusive #dropshipombak #feedbackcustomer #harisukannegara

0πŸ’¬

NEW ARRIVAL !
BRAND: REAL
SIZE: S,M,L,XL,XXL,XXXL
TYPE: Micropolyster
PRICE:
RM20/pcs (Team Order)
RM35/pcs (Single Order)
Model : REAL RAS 004
Berminat?
Sebarang pertanyaan atau tempahan..
Whatsapp/sms/call
01112371863
#jersimurah #jersiteam #jersibaru #jersibola #jersey #jersifutsal #jersionline #bajumurah #mycybersale #realjersey #kualalumpur #selangor #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #kedah #perak #perlis #penang #kelantan #terengganu #pahang #labuan #sabah #sarawak #gilerfutsal #arenafutsalmalaysia #harimaumalaya #harisukannegara

0πŸ’¬

⚽️ PROMO BIRTHDAY AMRI YAHYAH YG KE- 37⚽️
.
πŸ’₯ ALL FREE POSTAGE !!
.
Sah sehingga 21 Januari 2018 !!
.
GRAB YOURS NOW !! πŸ”–
.
WHATSAPP ADMIN ATAU TEKAN LINK DEKAT BIO.
.
#ombakexclusive #ombakdropship #harisukannegara #sukanseakitajuara #johor #jdt #luaskankuasamujohor #kedah #helangmerah #biarjasajadikenangan #dropshipombak #malaysia #ligamalaysia2018 #selangor #selangorfa #vivaselangor #amriyahyah

0πŸ’¬

NEW ARRIVAL !
BRAND: REAL
SIZE: S,M,L,XL,XXL,XXXL
TYPE: Micropolyster
PRICE:
RM20/pcs (Team Order)
RM35/pcs (Single Order)
Model : REAL RAS 004
Berminat?
Sebarang pertanyaan atau tempahan..
Whatsapp/sms/call
01112371863
#jersionline #jersimurah #jersiteam #jersibola #jersibaru #jerseyonline #bajubola #harisukannegara #jerseyteam #jersibola #jersifutsal #mssm #university #uitm #usm #mycybersale #uthm #utm #utem #unimas #unikl #unisel #realunited #uum #umt #mrsm #sekolah #upsi #kptm #politeknik #uiam #umt

1πŸ’¬

NEW ARRIVAL !
BRAND: REAL
SIZE: S,M,L,XL,XXL,XXXL
TYPE: Micropolyster
PRICE:
RM20/pcs (Team Order)
RM35/pcs (Single Order)
Model : REAL RAS 004
Berminat?
Sebarang pertanyaan atau tempahan..
Whatsapp/sms/call
01112371863
#jersimurah #jersiteam #jersibaru #jersibola #jersey #jersifutsal #jersionline #bajumurah #mycybersale #realjersey #kualalumpur #selangor #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #kedah #perak #perlis #penang #kelantan #terengganu #pahang #labuan #sabah #sarawak #gilerfutsal #arenafutsalmalaysia #harimaumalaya #harisukannegara

0πŸ’¬