#healthysupplement

Alpukat enak dan banyak manfaatnya
1. Mengandung Kalium
2. Banyak Serat
3. Turunkan Kolesterol
4. Memiliki Sistem Anti Kanker
5. Bagus untuk Tulang
6. Terhindar dari sakit ginjal dan diabetes
7. Menyehatkan mata

#gethealthy #healthyfood #healthylifestyle #makanansehat #antikanker #antioksidan #healthysupplement #gayahidupsehat #hidupsehat

0💬

Minsyam Black seed oil & olive oil softgel sekarang da ada dalam botol! Lebih banyak & lebih jimat 😍😍😍
.
Jom2 siapa cepat dia dapat 😙😙😙
#dropshipneeded #jualanmurah #sales #minsyam #sunnah #healthysupplement

0💬

Siapa yang selalu bila buat kerja cepat penat and lesu ? Terus nda bersemangat sudah kan mau kasi settle kerja. Rasa mau rehat ja. Kalau dapat baring pun lagi syiok 😄
.

Jangan risau Shaklee ada Set Energy Booster untuk siapa siapa yang cepat penat and lesu. Orang yang berkerja sangat sesuai untuk ambil set ni sebab setiap hari mau buat kerja kan. Lagi lagi untuk siapa yang kerja dia melibatkan tenaga yang banyak contoh angkat barang susun barang. Nahhh mesti mau topup tenaga yang banyak tu.
.

Dalam Set Energy Booster ni ada :
.
🍎 ESP
🍎 Performance Drink
🍎 Vitalea
🍎 Vitamin C
🍎 Vitamin B Complex
.

Paling budget sekali kamu boleh ambil yang asas iaitu ESP dan Vitalea 😊 ESP ni sangat bagus sebab ia boleh bekalkan kita tenaga yang berpanjangan dalam seharian. Dan lagi satu ESP ni boleh buat kita rasa kenyang lebih lama.
.

Bah jom grab ESP promosi beli 4 diskaun 5% hanya dalam bulan ni saja. Bulan depan tiada sudah ya 😉
.

Untuk info lebih lanjut boleh hubungi saya 👇
.

ENA SUHAINA
0133552560
Pengedar Shaklee Sabah
.
#shakleesabah
#shakleekotakinabalu
#shakleebeaufort
#codkkcity
#shakleeviral
#shakleeeffect
#shakleemurah
#shakleepromotion
#espshaklee
#espviral
#setkecantikan
#setkecantikanshaklee
#setkurus
#setkurusshaklee
#setenergybooster
#setenergyboostershaklee
#energybooster
#healthysupplement
#supplementshaklee
#ums
#uitm
#unimas
#umssabah
#uitmkk
#politekniksabah
#studentlife
#promosimurah
#pengedarshakleesabah

9💬

#goodtoknow
GABA, die Gamma Amino Buttersäure, bildet sich in der Bauchspeicheldrüse und im Gehirn aus Glutamat. Sie gilt neben Glycin als eine der effizientesten inhibitorischen Neurotransmittern – das klingt jetzt schrecklich wissenschaftlich, aber einfach gesagt: GABA fährt die „Zentrale“, das „Steuermodul“ (euer Gehirn!) runter. Es bringt dich in den Entspannungsmodus und lässt das Gehirn regenerieren. Das Schöne an GABA: Es lässt dich zwar geistig entspannen, kann auf den Körper aber anti-ermüdend wirken. Eine tolle Kombination, wenn es um Regeneration geht! GABA hemmt zudem die Erhöhung des Blutzuckerspiegels – vor allem vor dem Schlafen gehen eine sehr wertvolle Sache denn: Niedrige Blutzuckerspiegel erhöhen die Wahrscheinlich auf weitaus höhere Wachstumshormonausschüttungen. Wachstumshormon wollen wir alle so reichlich wie möglich: es lässt Muskeln wachsen, verbrennt Fett, verjüngt und das alles im Schlaf. GABA wirkt sich auch direkt positiv auf die Sekretion (Ausschüttung) von Wachstumshormon aus. In Kombination mit Arginin und Ornithin gibt es stark synergistische Effekte und die Wahrscheinlichkeit von weitaus höherer Wachstumshormonausschüttung erhöht sich maßgeblich. Das natürliche Vorkommen ist unter anderem in Spinat, Parmesan, Orangen, Bananen, Hafer, Walnüssen, Brokkoli uvm. Gepaart mit der unschlagbaren Kombination der Passionsblume, welche einen stimulierenden Effekt auf die GABA Rezeptoren hat, können wir dir mit dem DAILY RECOVERY die beste Regeneration bieten! .
.
.
.
#dailyrecovery #regeneration #healthysupplement #glutenfree #plantbased #healthyfoodshare #dairyfree #gohealthy #foodporn #plantpower #organicfood #sogood #antioxidants #appetizer #foodlovers #soyfree #foodblogger #wheatfree #premiumsupps #refinedsugarfree #glutenfreelife #nourishing #organiclife #plantbasedfood #eatplants #glutenfreeliving #evope_nutrition

1💬

Vitolize (for men) contains a high quality blend of herbs, vitamins and minerals including zinc, which contributes to normal fertility and reproduction.

Ingredients
Olive oil, gelatin, pumpkin seed oil, pomegranate extract, humectant (glycerin), ascorbic acid, zinc gluconate, thickener (beeswax), water, lycopene (corn oil, DL-alpha-tocopherol), emulsifier (soy lecithin), selenium enriched yeast, vitamin
E (D-alpha-tocopherol, soybean oil), vitamin D3 (cholecalciferol, modified starch, sucrose), carob extract (carob fruit extract, corn syrup, colour (caramel)), pyridoxine hydrochloride. Allergy advice: for allergens, see ingredients in bold.

Warning
Keep out of reach of young children. Store tightly closed in a cool, dry place. Do not use if seal is broken or missing. Food supplements should not be used as a substitute for a varied and balanced diet and a healthy lifestyle. If you are taking any medications or under medical supervision, please consult a doctor or healthcare professional before use. Do not exceed the recommended daily dose. #£26,70# #vitalozeformen#sexualpower#foreverlivingproducts#vitality#healthysupplement#strong#foreverlifestyle#weloveit

0💬

Bukan sebarangan jamu..
Satu²nya jamu yg laku laris di pasaran byk membantu utk baik pulih dalaman wanita.
.
Ini adalah HERBA MAHARANI.. #JamuAyamHitam limited edition sbb ramuannya dr AYAM HITAM aka AYAM SELASIH yg mahal harganya dipasaran.
If anda selalu badan kerap PENAT? LESU² BADAN? Kerap #senggugut ? Period tak teratur? Masalah #kesuburan ?#Keputihan ? Tercari² jamu lepas bersalin dalam pantang? NAK AWET MUDA? Meh cuba #HerbaMaharani . Supplement @ herbs kesihatan yang menjadi pilihan wanita dari dulu hingga kini. Ia membantu lebih 300 penyakit yg berkaitan dgn darah dlm badan kita.. Belum cuba patut cuba..
Is highly recommended to all of you ladies. .

DM/PM/WA Tyaa 0138114483
.
#jamubersalin #pantang #periodpain #awetmuda #pakejbersalin #setberpantang #setbersalin #inginzuriat #ayamhitam #bruneifm #healthysupplement #ayamselasih #inginhamil #kehamilan #herbamaharanikuching #herbamaharanimarudi #herbamaharanimiri #healthysupplement

1💬

Happy sex life, happy life! VitalityMaxx for men is all you need to promote sexual health and virility! .
.
.
#instagood #health #healthy #male #healthymale #photooftheday #followme #like4like #picoftheday #performance #follow #me #follow4follow #love #healthysupplement #virilitysupplement

0💬

Strength doesn't come from what you can do.
Strength comes from overcoming what you thought you couldn't.
-
At BodyScience we believe in training not just for physical health, but for mental health. Sometimes, the last thing we feel like doing is training but at those times, it's what we need most.
-
Who else agrees?

1💬

Get rid of those stubborn dark knuckles,dark spots,white patches,dark underarm,skin discoloration and other skin issues,,,,the safe way......... glow from within,we call it "the healthy GLOW" with this wonderful wonder "The 30 Day beauty secret"! Back in stock. #healthysupplementthatworks #healthyskinglow#healthysupplement #100%naturalherbs.

0💬

If you are looking for great probiotics supplement this one is very good. Probiotics not only improve digestion, they also strengthen your immune system during flu season and help relieve depression and winter “blues”. #healthysupplement

0💬

💖 MAGIC PILLS OPEN FOR ORDER! 🗯💖
Hi Lovelies! Ekyn open for orderrr! Meh meh contact ekyn untuk place order, hari ni order esok post, untuk COD ekyn boleh hantar express to rumah youalls hihi Ampang & KL area 🙋🏻
Nak kurus sihat & cantik jangan la berkira dengan diri sendiri tau! Macam mana nak dapatkan better look & beter YOU kalau berkira dengan diri sendiri? 🙅🏻🙅🏻🙅🏻
Dengan MAGIC PILLS tak perlu belanja banyak 😘
MAGIC PILLS mampu milik, harga biashe biashe,
TAPI RESULT DIA BUKAN BIASHE BIASHE!! 😍😍😍
Benda baik kena share mana boleh syok sorang sorang hihih 🙆🏻💕
•• •• •• •• •• •• •• ••
FOR ORDER, DEALS & TIPS EKYN
DM DM DM DM DM 🙋🏻💕
Whatsapp / Wechat pun boleh 🙆🏻💕
📲 014 7199 189
📲 byootezone79
LIKE & FOLLOW FB Page : byoote.zone 💋
•• •• •• •• •• •• •• ••
Magic Pills Stokist KL, Kak Magics kite 🙆🏻💕
INSTAGRAM : izzara.aieda | FACEBOOK : izzara aieda 💋💋💋
•• •• •• •• •• •• •• ••
#magicpills
#dsteamizzaraaieda
#dsekynmp
#mpbukanbiashebiashe
#byootezone
#bodygoals #dreambody #bodycare #slimmingpills #organic #healthysupplement #nakkurus #naksihat #detox #whitening #kurus7hari #kurussihat #kurustanpalapar #ampang #openfororder #sayajual #sayapakaisayajual

1💬

#FeedbackJWP
.
Orang lain boleh takkan kita tak boleh? Kita boleh je janji ada sabar dan consistant 🌸
Penat cakap banyak kali, consistant tu penting taw awak awak. Tengok sis ni sbb dia consistant, dia dah cantik pon 🌸
.
#jemaima #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimabeauty #jemaimasungaibesar #jemaimasabakbernam #sayajualjemaimawhiteningpills #healthysupplement

1💬

Pagi pagi lagi Jein dah cod JWP ni. Alhamdulillah rezeki dr Allah. Mana yg nak beli JWP ke nak tanya ke, Ws Jein ok.
.

#jemaima #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimabeauty #jemaimasungaibesar #jemaimasabakbernam #sayajualjemaimawhiteningpills #healthysupplement

0💬

#FeedbackJWP
.

Assalamualaikum & selamat pagi! ⛅ Busy cemana pon jangan lupa consume JWP sebelum breakfast taw! Takkan nak tengkk org lain je cantik. Awak awak taknak kulut bersih juga ke? 😉 Ws / dm Jein cepat cepat yg mana nak join post harini tak terlambat lg taw.
.
#jemaima #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimabeauty #jemaimasungaibesar #jemaimasabakbernam #sayajualjemaimawhiteningpills #healthysupplement

0💬

Giving up my morning coffee (or 5) for this fruity alternative and it’s actually tastes really good !! #cranberryfusionherbaltea #pomegranatefizzstick #healthysupplement #caffeinefree #lowcal #lowsugar #Bvitamins #gingseng #guaraná #arbonne #arbonneessentials

1💬

Giving up my morning coffee (or 5) for this fruity alternative and it actually tastes really good !!! #cranberryfusionherbaltea #pomegranatefizzstick #healthysupplement #caffeinefree #lowcal #lowsugar #Bvitamins #gingseng #guarana #arbonne #arbonneessentials ....

0💬

Are you lacking motivation? Or finding excuses not to head to the gym?
-
Why not try teaming up with someone this summer?
-
The Body Science crew work out together to stay motivated.
Who could you train with today?
-
#teamBSc Fuelled before with K-OS pre-workout and after with HydroxyBurn Lean5 both available online or via our local store finder.

2💬

#newtoys #newthingstotry #newskincare
.
秋天🍂🍁殺到,皮膚dry爆乾到裂,帶妝時油繼續出,但同時又浮粉現乾紋,太可怕 😰
.
除了開始加入較滋潤的護膚品和轉粉底,最近還不斷物色保濕面膜。左下#heliabrine 面膜和toner感覺不錯,試多幾次再report💁🏻
.
Neogence gel mask、肌研面膜和Saborino 保護噴霧,同樣為對抗乾燥天氣而買。Kate 胭脂和lip oil是被人燒 🙈
.
一直都有吃酵素丸,不過不會固定吃一種,這次又買了新的品牌。GNC burn 60 可以加強做運動🏃🏼‍♀️時燃燒的脂肪,事半功倍。
.
#shopaholic #newbuy #mask #moisturizing #healthysupplement #burnfat #hksharing #hkreview #likeforlike #hkbeauty #hkblogger #beautyholic #beautyislife #hkig

0💬

Happy Friday friends. Remember to stay on track this weekend! #friday #tgif #fridaymotivation #weekend #workout #fitness #fitlife #nitrocut #nitricoxide #healthysupplement #yolo www.nitrocut.com

0💬

_*5 produk penjagaan diri dalam pakej comel!*_

Sesuai di bawa ke mana-mana. Tak risau nak bermusafir. *FOREVER TRAVEL KIT*

1. Aloe Jojoba Shampoo
2. Aloe Jojoba Conditioner
3. Bright Toothgel
4. Aloe Bath Gelee
5. Aloe Moisturizing Lotion

Kini anda tidak perlu kompromikan kesihatan kulit anda ketika mengembara. 🎁Produk daripada bahan-bahan terpilih dan alami. Berasaskan aloe vera yang masyhur sangat baik untuk badan anda. Bebas dari bahan kimia berbahaya. 🎁Saiz kecil, namun kebaikan tetap optimum. 🎁Mudah dikemaskan dalam beg pakaian. 🎁Lengkap dan comel. Didatangkan dalam pouch yang cantik. 🎁Juga sesuai buat anda yang baru berjinak-jinak nak mencuba produk penjagaan diri Forever Living 🎁Bekalkan anak yang masuk asrama dengan set ini. Walau ibu jauh, penjagaan diri anak tetap terjaga 🎁Sesuai sebagai hadiah dan cenderamata yang bermanfaat. 📲 018-9828134/nabilla🦅

#foreverlivingkluang #foreverlivingkluang #aloeverakluang #aloevera #articseakluang #articsea #pomesteenkluang #pomesteen #healthysupplement #batupahat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kanser #barah #detox #lidahbuaya #pemutihgigi #ubatgigitoothbright #foreverlivingmurah #agentsahforever #aloegellykluang

1💬

Masa usia 20an, usus masih sihat💪 , masih berupaya bekerja👍

Masuk 30an, usus da tunjuk tanda2 nak 'rehat'

Da cecah 40an, 50an, 60an usus da tak boleh bekerja dengan baik

Tapi kita masih 'paksa' usus proses makanan, serap nutrisi😭

Bukan nak suruh berhenti makan tapi bagi supplement kat usus tu supaya ia dapat bekerja dengan 'happy'😁 Bantu usus kita kekal sihat + bertenaga💪💪💪
Jom dapatkan set combo ni segera 📲018-9828134/nabilla🦅

#foreverlivingkluang #foreverlivingkluang #aloeverakluang #aloevera #articseakluang #articsea #pomesteenkluang #pomesteen #healthysupplement #batupahat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kanser #barah #detox #lidahbuaya #pemutihgigi #ubatgigitoothbright #foreverlivingmurah #agentsahforever #aloegellykluang

0💬

Ibu-ibu pasti mahukan yang terbaik untuk keluarga.
Sekarang tak perlu lagi tanam dan potong daun aloe vera yang berduri untuk dapatkan kebaikannya.

Aloe vera gelly kan ada. Memang terkandung kebaikan aloe vera dalam satu tiub. 🌸 gigitan serangga 🌸 melecur kecil akibat minyak panas/air panas 🌸 ekzema 🌸 Chicken pox 🌸Hilangkan parut kerana jerawat/luka kemalangan 🌸 Sunburn 🌸 Pelembap wajah

Dan lagi best kalau ada jerawat yang baru nak naik, cepat-cepat kita sapukan aloe vera gelly ni. InshaAllah tak jadi naik/cepat surutnya 💐💐💐 Bestnya aloe vera gelly ni. Cepatlah dapatkan 1 untuk manfaat seisi rumah.

Wasap 018-9828134/nabilla

#foreverlivingkluang #foreverlivingkluang #aloeverakluang #aloevera #articseakluang #articsea #pomesteenkluang #pomesteen #healthysupplement #batupahat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kanser #barah #detox #lidahbuaya #pemutihgigi #ubatgigitoothbright #foreverlivingmurah #agentsahforever #aloegellykluang

0💬

Kita zaman skrg ni sibuk sgt.. Sampai ramai yg suka beli online.. Tapi susah nak jumpa deodorant pun online.. Yg ni best sebb setahun beli satu lepas tu bulan 8 beli satu lg.. Jimat masa.. Jimat tenaga.. Jimat wang.. Untung sgt2.. Deodorat ni.. .
Tahan selama 6 hingga 8 bulan.. Baju tak keras, tak kuning.. Tiak tak melekik, tak berbau n tiak itam jd putih.. Ok tu je yg nak bagitau.. Eh ada sikit lg.. Bau dia lembut.. Boleh sapu kat tumit yg merekah pun boleh sapu.. .
Hrga yg ahli less 15% yg pegedar drp 35 hingga 48%.. Seumur hidup.. 📲018-9828134/nabilla

#foreverlivingkluang #foreverlivingkluang #aloeverakluang #aloevera #articseakluang #articsea #pomesteenkluang #pomesteen #healthysupplement #batupahat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kanser #barah #detox #lidahbuaya #pemutihgigi #ubatgigitoothbright #foreverlivingmurah #agentsahforever #aloegellykluang

0💬