#hiburan

Anda tidak berbakat bermain alat muzik, tetapi bakat luar biasa anda ialah pada seni suara?? Jangan risau, anda masih boleh sertai Nisa' Talent Time.

Hubungi pihak urusetia dengan kadar segera. Tarikh tutup penyertaan ialah 11 November 2017!! Tekan no di bawah untuk sebarang maklumat lanjut ‡️ .
.
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
.
.
.
.
.
#nisatalenttime #nisakelantan #ruanguntukberhibur #ayuhwanitakelantan #tunjukkanbakatanda #nyanyianjiwa #gitar #audition #bakat #hiburan #wanita #tarian #tale

0πŸ’¬

Anda ada bakat? Kalau anda takde bakat, kawan-kawan, sedara-mara, sepupu sepapat ada bakat??? 😎

Bermain gitar, menyanyi, menari dan macam-macam lagilah.. Program ini terTUTUP untuk kaum wanita sahaja.. Kita enjoy!! 🀩

Viralkan Nisa' Talent Time yang akan diadakan pada 18 November ini bertempat di Dewan Konvensyen Kelantan Trade Centre, Kota Bharu.

Tekan no di bawah untuk sebarang maklumat lanjut ‡️ .
.
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
.
.
.
.
.
#nisatalenttime #nisakelantan #ruanguntukberhibur #ayuhwanitakelantan #tunjukkanbakatanda #nyanyianjiwa #gitar #audition #bakat #hiburan #wanita #tarian #tale

0πŸ’¬

#video Tabib Shukri Yahya Abd Hadi a.k.a #UrutWaghih .. .
.
URUT TRADISIONAL UNTUK LELAKI.. Dari warisan Allahyarham Tabib Hj Yahya Abd Hadi, Tuan Tabib Shukri Yahya Abd Hadi insyaAllah sedia membantu para lelaki yang mempunyai masalah dalaman, jangan tunggu hingga terlewat.. Temujanji Wssp/Call 0133331485
.
#uruttradisionalmelayu #urut #urutbadan #urutbatin #bodymasagge #bangi #kajang #putrajaya #nilai #seremban #sukan #bola #bolasepak #golfclub #kesihatan #bahagia #bolasepakmalaysia #hiburan #muzik #rock #rockstar #info

0πŸ’¬

@Regranned from @nisakelantan - Anda ada bakat? Kalau anda takde bakat, kawan-kawan, sedara-mara, sepupu sepapat ada bakat??? 😎
.
Bermain gitar, menyanyi, menari dan macam-macam lagilah.. Program ini terTUTUP untuk kaum wanita sahaja.. Kita enjoy!! 🀩
.
Viralkan Nisa' Talent Time yang akan diadakan pada 18 November ini bertempat di Dewan Konvensyen Kelantan Trade Centre, Kota Bharu.
.
Tekan no di bawah untuk sebarang maklumat lanjut ‡️ .
.
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
πŸ“²+6018. 900. 049. 6
.
.
.
.
.
#nisatalenttime #nisakelantan #ruanguntukberhibur #ayuhwanitakelantan #tunjukkanbakatanda #nyanyianjiwa #gitar #audition #bakat #hiburan #wanita #tarian #tale

0πŸ’¬

Semoga bisa menghibur anda Coba tebak yang mana satu aku kalau benar ntar langsung dikirim foto aku yg spesial #cewekcantik #ceweksma #cewekindo #indofamillyfeature #bussines #tantesange #ceritalucu #ceritakocak #videolucu #videokocak #hiburan

3πŸ’¬

From @asep_photografy
SHOOT Prewedding

LOC : Gudang Tembakau, Gembongan

klient @nurulrahma0912 & @sutandiarief πŸ’–πŸ’– DI TUNGGU YA PROMO PREWEDING STUDIO πŸ’–πŸ’–. Take Fotograf by πŸ“· @asep_photografy

PROMO PAKET PREWEDDING & WEDDING.

PL : WA , 085647500680 ( fast respon )

PROMO "PAKET BARU" πŸ’
Paket CANDIDSHOOT & CETAK WEDDINGBOOK.
BONUS πŸ‘‰ vidio foto clipp #preweddingmurah #preweddingsolo #preweddingsurakarta #preweddingboyolali #shoting #undangan #ulem #fotonikah #resepsinikah #ijap #nikahan #makeup #fotomanten #prewedsolo #paketfotonikah #paketfotomurah #jasafotosolo #Weddingmurah #murahnikah #paketfotomurah #solo #fotonikah #hiburan #adatsolo #hiburan #sungkem #Boyolali #Sragen #klaten #Gudangtembakaugembongan

0πŸ’¬

"Sebuah Harapan Mendapatkan Buah Hati"

Tak pernah ada kata lelah buat berjuang menghadirkamu nak.
Cepatlah hadir dirahim bunda.
Jawablah penantian panjang kami Ya Allah. Berikanlah kami keturuanan yang sholeh dan sholihah.

Yang akan menjadi pewaris kami kelak. Percayakan kami untuk menjaga titipanmu, mendidik, merawatnya seperti orang tua lainya yang mendidik anak-anaknya sampai menjadi orang yang sukses dan berguna. Amiinnn

Robbana hablana min azqajinaa wa zurriyatina qurrota’ayunin, waj’alna lil muttaqiina imama.
Artinya: β€œYa Tuhan kami, anugerakanlah kepada istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” (QS. Al-Furqan: 74).
.
.
.
.
GRATIS KONSULTASI
Hidup yg bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri. Konsultasikan semua problem bunda dan suami bersama kami @promil_mudahhamil dan raih kebahagiaan bunda dan suami melalui PROGRAM HAMIL dengan bimbingan secara intensif.

2πŸ’¬

Orang selalu kena fitnah pacar bilang saya tidak bisa main meski kalah tapi mengasyikkan pengen selalu sah bisa main berdua kemana-mana

#seukami #mobilelegendindonesia #hiburan #game

0πŸ’¬

@Regranned from @nisakelantan - πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Braso ada bakat tapi tok tau nok tunjuk? ☺️ .
.
Braso nok plepah angin tapi tak dok tempat nok lepah? 😫 .
.
Braso ado kepakaran hiburkan oghe tapi tak dok ruang? ☹️ .
.
Braso nok beramah mesra dengan artis tapi tok berpeluang? 😚 .
.
Nok tau berhibur cara islam untuk oghe pue??? πŸ€” .
.
Nisa Talent Time menjawab persoalan anda.. tunggu gapo lagi??? daftar bangakΒ²! klu diri sediri x sey, pakat oyak ko kaum kerabat hok mana ado bakat. Hok nok mari kelih sajo pun pakat keroh blako deh πŸ˜ƒ .
.
Jangey lepah key peluang dan ruang hok kami sediakan. 😍 .
.
.
Tekan no di bawah untuk sebarang maklumat lanjut ‡️ .
πŸ“²6018. 900. 049. 6
.
πŸ“²6018. 900. 049. 6
.
πŸ“²6018. 900. 049. 6
.
.
.
.
.
#nisatalenttime #nisakelantan #ruanguntukberhibur #ayuhwanitakelantan #tunjukkanbakatanda #nyanyianjiwa #gitar #audition #bakat #hiburan #wanita #tarian #talent

0πŸ’¬

"Ibu ada dimana mana"πŸ˜‚sayang sekali ada yg gagal pose i feel freeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#hiburan #badminton #afterjogja #wanttosemarang
Pict by
@memebulutangkis

0πŸ’¬

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yg lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK?
.
Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. Amiinnn...
.
.
.
.
Jangan lupa tekan ❀️ dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami πŸ™ πŸ˜‡
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui πŸ™Œ 😊 πŸ˜‡

2πŸ’¬