#iflawlessmurah

I FLAWLESS ARGAN OIL
.
KELEBIHAN
.
>Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak.
>Kulit jenis berminyak kembali normal.
>Mengecutkan jerawat.
>Mengurangkan parut jerawat.
>Mengecilkan liang pori-pori.
>Kulit lembut halus gebu.
>Awet muda,
>Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco),
>Bibir munggil & tiada lagi pecah2.
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut.
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.Titis ke tapak tangan kemudian sapu ke keseluruhan muka.
2.Boleh sapu pada bibir yang kering.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#iflawless#iflawlessmurah#iflawlessborong#iflawlessminyakarganemas#minyakarganemas#iflawlessselangor
#minyakarganmalaysia#minyakargan#minyakarganemasmalaysia#arganoil#arganoilemas
#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#ranieesabeauty#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah
.

0πŸ’¬

IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Kebaikan untuk wajah
βœ…melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
βœ…kulit jenis berminyak kembali normal
βœ…mengecutkan jerawat
βœ…mengurangkan parut jerawat
βœ…mengecilkan liang pori-pori
βœ…kulit lembut macam beby
βœ…awet muda
βœ…happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
βœ…bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
βœ…makeup tahan lama sehingga 18jam
βœ…makeup tampak glowing semulajadi
βœ…makeup tampak exclusive effect gold 24K
βœ…mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
βœ…makeup moist-moist
βœ…bibir terawat dari kering lipstik
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
πŸ“²Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igbiz #onlineshopping #kedaionline #bisnesonline #produkkecantikan #trustedseller #aydajebat #student #uitm #syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

0πŸ’¬

SCAN HOLOGRAM DENGAN SETIAP MINYAK ARGAN EMAS IFLAWLESS & NATURAL ADVANCE BASED YOU ALLS BAKAL MEMENANGI iPHONE 8 PADA PENGHUJUNG JANUARI INI !
.
.
" bestnye dapat menang iPhone 8 bernilai RM3649.00 dengan hanya scan hologram taw… mana tahu you alls org yg bertuah utk memiliki iPhone 8 daripada HQ IFLAWLESS …bukan takat cantik je…tapi dapat hadiah bertuah daripada kami”
.
.
Ramai yang tertanya-tanya tarikh tutup bile ? aha..tarikh tutup sehingga 31 JANUARI 2018.Β 
Macam mana nk scan hologram tu? .
.
simple sangat you alls……nak tahu ke tahu sangat ???
.
.
*Langkah 1*
Scan je hologram tu guna QR code dekat apps store.
.
*Langkah 2*
Lepas tu scan QR code dekat kotak dan tekan join
.
*Langkah 3*
Isikan maklumat yang diperlukan (nama,no.tel, email, etc ) dan tekan next
.
*Langkah 4*
yang dah berjaya join, collect points dekat petak kuning
.
.
jangan lupa scan hologram untuk memenenagi iPhone 8 ye !!!!
.
.jom cuba..mana tahu rezeki anda πŸ˜€πŸ˜€
.
.jom πŸ“²+6013-5969771 πŸ˜„
#thenewyou
#iflawlessminyakarganemasteamiflawless #testimoniiflawless #iflawlessmae #iflawlessmaemurahiflawless#iflawlessmurah#festosaiflawlessmurah #minyakarganoil #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #mua #makeupartist #makeupartistmalaysia #minyakkepinganemas24k #cantikraya #raya #makeupraya #makeup #argan #arganoil #bazarpaknil #instashop #malaysianshopblogger
#Iflawless
#minyakarganemas

0πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah customer dah terima parcel dengan selamat..
Terima kasih sudi berurusan dengan kami πŸ˜‰
.
.
.
In sha allah kami akan bagi servis yang terbaik
.
TQ dear customer
.
#feedbackmakeupshoppe2u#

Ada rezeki kita berurusan lagi yaa πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—
.
.
.Nak dapatkan produk mua bella kesayangan ramai ?? Jom pm Nur πŸ“²+6013-5969771..beli banyak kita bagi diskaun πŸ˜€πŸŒ· .
.
.#malaysia #kosmetik #hotmakeupstuff #viralvideo #noradanish #kosmetikmurah#makeupviral#muabellaz#dianzvitaminc#cpg#iflawless#truelooks#yarramoisturizer#1mmmascara#okayafoundation#sutrabellafoundation#ridzskinlipmatte#alhaalfa#dollyvshape#vevious#arganiaoil#nuuracosmetics#riffascrub#perfumeparadise#nrcfoundation#sobella#orkideyeliner#rosetyarafoundation#iflawlessmurah

0πŸ’¬

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
IFLAWLESS ARGAN OIL SERUM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
CARA PENGGUNAAN MINYAK
ARGAN EMAS I FLAWLESS
.
Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum
mengenakan foundation
Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
.
Kebaikan untuk wajah
βœ…melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
βœ…kulit jenis berminyak kembali normal
βœ…mengecutkan jerawat
βœ…mengurangkan parut jerawat
βœ…mengecilkan liang pori-pori
βœ…kulit lembut macam beby
βœ…awet muda
βœ…happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
βœ…bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
Kebaikan untuk makeup
βœ…makeup tahan lama sehingga 18jam
βœ…makeup tampak glowing semulajadi
βœ…makeup tampak exclusive effect gold 24K
βœ…mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup
βœ…makeup moist-moist
βœ…bibir terawat dari kering lipstik

#iflawless #iflawlessmalaysia #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakarganemasmurah #iflawlessmurah #iflawlessoriginal #minyakarganemas #minyakarganemasiflawless #minyakarganemasmalaysia #iflawlessoriginalmurah #arganoilmurah #arganoil
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

0πŸ’¬

I FLAWLESS
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Harga RM70 (PostageπŸ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
DM/Whatsapp kami di :
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
πŸ“²01031311
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
KEBAIKAN DAN MANFAAT
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
βœ”οΈMakeup tahan lama sehingga 18jam
βœ”οΈMuka kering kembali lembap
βœ”οΈMuka berminyak kembali normal
βœ”οΈTiada lagi foundation retak seribu
βœ”οΈTiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
βœ”οΈTiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation"
βœ”οΈJimat foundation yang harga beratus-ratus.
βœ”οΈHasil makeup moist-moist macam perempuan korea
βœ”οΈJerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
CARA PENGGUNAAN
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1.️Cara 1 : 2 titis disapu rata pada keseluruhan wajah sebelum mengenakan foundation
2.Cara 2: 2 titis dicampur dengan cream foundation
3.Cara 3: 3 titis dititiskan pada berus/beauty blender foundation
4.️Cara 4: 2 titis dicampur dengan concealer atau shading cream
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#nathleabeauty
#iflawless#iflawlessmurah#iflawlessborong#iflawlessborongmurah#iflawlessoriginalmurah#iflawlessori#iflawlessoriginal#pelembapsolekan#muamalaysia#mekapartismalaysia#bazarapaknil#serumargan#iflawlessorimurah#iflawlessoriborong#igkosmetikmurah#igkosmetikbirongmurah#okayafoundation#sufiawettissue#manequeenarganoil#iflawlessserum#minyakarganemas#iflawlessaromaterapi#iflawlessgold#nathleabeauty

1πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

MAKEUP LEBIH SMOOTH dengan 3 titis MINYAK ARGAN EMAS IFLAWLESS...
foundation menjadi lebih mudah di blend. rata je, tak bercapuk! makeup pon tahan lama 😍
.
.
order : 0193386265 (leya)
klik link ya! whatsapp for fast respond..
.
.
RM65.00 tidak termasuk postage
sm : rm8.00
ss : rm12.00
(cod : damansara area only with rm8 charge per cod)
.
.
#iflawlessoriginal #iflawlessdamansara #iflawless #iflawlessmurah #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #arganoil #minyakarganemasiflawless

0πŸ’¬

MAKEUP LEBIH SMOOTH dengan 3 titis MINYAK ARGAN EMAS IFLAWLESS...
foundation menjadi lebih mudah di blend. rata je, tak bercapuk! makeup pon tahan lama 😍
.
.
order : 0193386265 (leya)
klik link ya! whatsapp for fast respond..
.
.
RM65.00 tidak termasuk postage
sm : rm8.00
ss : rm12.00
(cod : damansara area only with rm8 charge per cod)
.
.
#iflawlessoriginal #iflawlessdamansara #iflawless #iflawlessmurah #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #arganoil #minyakarganemasiflawless

0πŸ’¬

MAKEUP LEBIH SMOOTH dengan 3 titis MINYAK ARGAN EMAS IFLAWLESS...
foundation menjadi lebih mudah di blend. rata je, tak bercapuk! makeup pon tahan lama 😍
.
.
order : 0193386265 (leya)
klik link ya! whatsapp for fast respond..
.
.
RM65.00 tidak termasuk postage
sm : rm8.00
ss : rm12.00
(cod : damansara area only with rm8 charge per cod)
.
.
#iflawlessoriginal #iflawlessdamansara #iflawless #iflawlessmurah #iflawlessmalaysia #minyakarganemas #arganoil #minyakarganemasiflawless

0πŸ’¬

Loading...

I flawless minyak argan (new packaging) i flawless terbaru
new packaging
15x ganda lebeh power

IFLAWLESS PELEMBAB SOLEKAN READY STOCK ‼️ iFLAWLESS 5 KALI GANDA LEBIH POWER πŸ’ͺ🏻
.
βœ…iFlawless menggunakan minyak Argan PREMIUM khas untuk muka sahaja. Kat Malaysia hanya iFlawless shj yg diformulasikan KHAS untuk wajah. Sbb tu iFlawless cepat meresap dan tidak berminyak (high grade) ❀️
.
βœ…iFlawless ade emas 24K original yg membantu menganjalkan dan memberikan kesan glowing semulajadi
.
βœ…iFlawless mengandungi aroma terapi yg terbaik dari Morocco yg menyebabkan iFlawless 5x ganda lebih POWER!

Bagaimana IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS dapat membantu wanita-wanita semua??
.
βœ”οΈ Bertindak sebagai pelembap solekan
βœ”οΈ Membantu menghasilkan solekan yg ekslusif
βœ”οΈ Membantu mengekalkan solekan sehingga 18jam
βœ”οΈ Membantu menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey & bercapuk pada hasil foundation
βœ”οΈ Mengecutkan miss j33rwt
βœ”οΈ Memudarkan parrut miss j33rwt
βœ”οΈ Mengecilkan liang pori
βœ”οΈ Mengawal minyak berlebihan βœ”οΈMenglowingkan wajah secara semula jadi #iflawless #iflawlessmurah #iflawless #iflawlessmurah #iflawlessmalaysia #iflawlesstestimoni #iflawlessminyakarganemas #iflawlesskl #iflawlessarganoil #iflawlessshahalam #iflawlessteam #iflawlesskuantan #iflawlesskotabharu #serum #serumviral #serumwajah #serummagic #serumoriginal #serumori #serummalaysia #serumiflawless #skincare #skincareorganik

0πŸ’¬