#igmalaysia

Terbantut ?
Nak tinggi ?
Tapi.......tak tahu cara macam mana nak tinggi dan faster result. Dah cuba banyak cara, main bar, jogging, dan bersenam.

So far la kan, kalau kita bersenam dan melakukan regangan kemungkinan kita akan nampak hasil tapi terlalu tipis. Then, admin sarankan korang ambil supplement HICAL & ZINC ni supaya usaha korang tak sia-sia.

Seperti yang sedia maklum, tiens mempunyai zinc dan kalsium. Yang mana bagus untuk pembentukkan tulang dan merembeskan horman tumbesaran.

So, jika anda masih lagi tercari-cari produk terbaik untuk menambahkan tinggi badan. Tiens adalah yang terbaik. Banyak testimoni daripada pelanggan kami yang telah berjaya.

Untuk mengetahui lebih lanjut sila pm kami atau tekan link ini untuk capaian pantas ke whatsapp kami .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜
.
πŸ“² ws : +6016-803 4321

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

0πŸ’¬

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggiπŸ’ͺπŸ’ͺLupakan yg lain. .

Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜
.
πŸ“² ws : +6016-803 4321

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
γ…€γ…€
------------------------------------------------------------ .
#capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

0πŸ’¬

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggiπŸ’ͺπŸ’ͺLupakan yg lain. .

Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜
.
πŸ“² ws : +6016-803 4321

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
γ…€γ…€
------------------------------------------------------------ .
#capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

0πŸ’¬

Loading...

Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggiπŸ’ͺπŸ’ͺLupakan yg lain. .

Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜
.
πŸ“² ws : +6016-803 4321

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
γ…€γ…€
------------------------------------------------------------ .
#capturedmoments #streetcat #myvillage #raining #rumahkayu #ukraineband #band #metalband #rock #ramones #music #bundle #bukitpayong #terengganu #kltower #backpacking #citytrip #instatraveling #travelphoto #travelblog #friend #lovepeachy #kurus #langsing #igmalaysia #pengantin #iphonese #gold #iphonemurah #iphonemalaysia

0πŸ’¬

πŸ”₯ Hot Selling Pastel Colour Dreamcatcher will back in stock with very limited stock only. You may place order now, we’ll ship out once stock arrive. 😊

1πŸ’¬

Loading...

Coffee? We have Bakers Blue roasted by @sprezzaturacoffee in the hopper, a blend of Guatemala, Brazil and India. Notes: Bakers chocolate, toasted walnuts, caramel with a hint of spice & stone fruit acidity. .
.
.
Operating Hours:
Tues - Fri : 11am - 6pm
Sat & Sun : 9.30am - 6pm
Monday : Closed
.
.
#auds #audscafe #audsbyjjcafe #onlyatauds #cafehopmy #cafehopipoh #Ipoh #ipohcafe #ipoholdtown #igerscoffee #instacoffee #coffee #dessert #cake #vsco #vscocam #vsc #vscam #vs #igers #igersoftheday #igersdaily #igers #ig #igs #igersmalaysia #igmalaysia #nonhalal #cuppa #latteart

0πŸ’¬

Loading...

INGREDIENTS

V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti
πŸ’•aloe vera
πŸ’•cocoa extract
πŸ’•rosemary essential oil
πŸ’•red ginseng extract
πŸ’•vitamin E
πŸ’•alga extract
πŸ’•Jupiter berry essential oil
πŸ’•vitamin B3
.
Sis ija bagi number phone untuk whatsapp ni, kalau malas boleh terus picit πŸ‘‡πŸ» link kat bawah terus bawak awak ke whatsapp number sis ija πŸ™ˆπŸ™ˆ http://www.wasap.my/60163813150 ATAU tekan whatsapp link di bio untuk dapatkan promosi terkini 😊
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

1πŸ’¬

Loading...

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

【Teddy Bear Sketching】
β™‘β™‘Pentel Touch Brush Sign Pen and Pentel Dual-Metallic gel colour are as your art outline in easily.. Try it out by today!
#pentel #pentelmalaysia #pentelarts #pen #stationery #touchbrushpen #calligrahy #art #drawing #sketchbook
#igmalaysia #malaysia #teddybear

0πŸ’¬

Loading...

PEARL ANKLE HEELS
RM 69 (SM) / RM 79 (SS) INCLUDE POSTAGE .
β€’ INSOLE MATERIAL : PU .
β€’ SURFACE MATERIAL : PU
β€’ INSIDE MATERIAL : PU
β€’ SOLE MATERIAL : RUBBER .
β€’ COLORS : BLACK / BEIGE / PINK .
β€’ SIZE : 34 / 35 / 36 / 37 / 38 / 39

SCREENSHOT & SEND TO 0102263694
#mallceq #koreanstreetfashion #koreanstyle #koreanfashion #onlineshopping #begmurah #handbagmurah #kasutmurah #bajumurah #highheels #igmalaysia #ootd #dressmurah #plussize #blousemurah #jellybag #sayajualmurah #kasutpengantin #weddingshoes #sexyhighheels #ootd #koreanbag #begsekolah #satinshawl #exponegaraku #koreanring #fashionring

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

Loading...

POSTER DESIGNβœοΈπŸ’»πŸ–±οΈοΈ
Hye allπŸ™‹
MINTA PERHATIAN KEPADA SEMUA OWNER PRODUK/SERVISπŸ’ƒ.
Anda perlukan DESIGN/BRANDING atau khidmat nasihat PERCUMA dari kami?
.
KEPAKARAN kami adalah untuk mencipta BRANDING untuk produk anda!
.
SIAPA KAMI?
Kami adalah R2 Studio Design,syarikat pengiklanan design&Media.
.
Kepakaran kami adalah mencipta konsep untuk perniagaan anda.Kami ada satu pasukan khas yg kreatif bagi membantu melancarkan perniagaan anda melalui Design/Branding dari syarikat kami.
.
Tahukah anda antara faktor kejayaan sebuah syarikat atau produk adalah dari segi kekuatan branding.😎😎πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
Kami telah membantu beberapa syarikat kecil melalui perkhidmatan kami dan membantu mereka dalam mencipta branding yg bagus sekaligus melancarkan perjalanan perniagaan mereka😎πŸ’ͺ
.
Antara perkhidmatan kami
πŸ’‘Design Logo (Syarikat/produk)
πŸ’‘Design Bunting
πŸ’‘Design Banner
πŸ’‘Design Tshirts
πŸ’‘Design Signboard
πŸ’‘Design Sticker
πŸ’‘Printing Tshirt
πŸ’‘Produk Packaging
πŸ’‘Premium Gift
πŸ’‘Video ads
.
Anda antara yg memerlukan khidmat servis kami?
Hubungi talian HOTLINE kami untuk sebarang pertanyaan.Izinkan kami membantu bagi menaikkan taraf perniagaan anda melalui design kamiπŸ™‰πŸ™‰.
.
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
.
LIKE OUR FB : R2 Design Studio
.
#tshirtprintingmurah #tshirtmurahmalaysia #visitmyig #igmalaysia #kamijualmurah #bazarpaknil #heatpresstshirt #premiumgiftmalaysia #designmurahmalaysia #heatpresstshirtprinting #tshirtprinting #lokalah #pomademalaysia #customtshirt #designkreatif #buntingmurah #bannermurah #sticker #stickermurah #stickernama #sayajualsticker #stickerprintingmurah #designsticker #Design #graphicdesigner #graphicdesign #stickermurah #designsticker #lokalah #lokal #pomademalaysia #pomadelokal #pomadeindo

1πŸ’¬

Berhati-hati kepada pengemar Maggi .. sebab ada Maggi Tiruan daripada China
Tag mmber korang yg suka makan maggi, suruh berhati-hati
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

4πŸ’¬

MaglourΓ© V-Shape Facial Lifting Mask adalah mask HYDROGEL yang dicipta khas khusus untuk menghilangkan double chin (dagu berlapis) mengecilkan pipi yang tembam & melicinkan kulit
.
Sis ija bagi number phone untuk whatsapp ni, kalau malas boleh terus picit πŸ‘‡πŸ» link kat bawah terus bawak awak ke whatsapp number sis ija πŸ™ˆπŸ™ˆ http://www.wasap.my/60163813150 ATAU tekan whatsapp link di bio untuk dapatkan promosi terkini 😊
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

BAGI MEREKA YANG AZAM NAK HILANGKAN DOUBLE CHIN DI 2018!
.
Magloure V-Shape Facial Lifting Mask, adalah mask yang boleh membantu anda mengatasi masalah tersebut, terbukti berkesan! Selamat dan yang penting sekali diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia!.
.
Anda akan lebih yakin ber-selfie selepas menggunakan mask ini. Cara paling mudah dan cepat untuk menghilangkan double chin anda.
.
Untuk mendapatkan kesan yang lebih optimum disarankan pakai setiap hari sepanjang waktu tidur ya. Bangun pagi anda pasti akan nampak perbezaannya.
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER!
.
#magloure #maglourebeauty #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

3πŸ’¬

POSTER DESIGNβœοΈπŸ’»πŸ–±οΈοΈ
Hye allπŸ™‹
MINTA PERHATIAN KEPADA SEMUA OWNER PRODUK/SERVISπŸ’ƒ.
Anda perlukan DESIGN/BRANDING atau khidmat nasihat PERCUMA dari kami?
.
KEPAKARAN kami adalah untuk mencipta BRANDING untuk produk anda!
.
SIAPA KAMI?
Kami adalah R2 Studio Design,syarikat pengiklanan design&Media.
.
Kepakaran kami adalah mencipta konsep untuk perniagaan anda.Kami ada satu pasukan khas yg kreatif bagi membantu melancarkan perniagaan anda melalui Design/Branding dari syarikat kami.
.
Tahukah anda antara faktor kejayaan sebuah syarikat atau produk adalah dari segi kekuatan branding.😎😎πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
Kami telah membantu beberapa syarikat kecil melalui perkhidmatan kami dan membantu mereka dalam mencipta branding yg bagus sekaligus melancarkan perjalanan perniagaan mereka😎πŸ’ͺ
.
Antara perkhidmatan kami
πŸ’‘Design Logo (Syarikat/produk)
πŸ’‘Design Bunting
πŸ’‘Design Banner
πŸ’‘Design Tshirts
πŸ’‘Design Signboard
πŸ’‘Design Sticker
πŸ’‘Printing Tshirt
πŸ’‘Produk Packaging
πŸ’‘Premium Gift
πŸ’‘Video ads
.
Anda antara yg memerlukan khidmat servis kami?
Hubungi talian HOTLINE kami untuk sebarang pertanyaan.Izinkan kami membantu bagi menaikkan taraf perniagaan anda melalui design kamiπŸ™‰πŸ™‰.
.
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
.
LIKE OUR FB : R2 Design Studio
.
#tshirtprintingmurah #tshirtmurahmalaysia #visitmyig #igmalaysia #kamijualmurah #bazarpaknil #heatpresstshirt #premiumgiftmalaysia #designmurahmalaysia #heatpresstshirtprinting #tshirtprinting #lokalah #pomademalaysia #customtshirt #designkreatif #buntingmurah #bannermurah #sticker #stickermurah #stickernama #sayajualsticker #stickerprintingmurah #designsticker #Design #graphicdesigner #graphicdesign #stickermurah #designsticker #lokalah #lokal #pomademalaysia #pomadelokal #pomadeindo

1πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

BAGI MEREKA YANG AZAM NAK HILANGKAN DOUBLE CHIN DI 2018!
.
Magloure V-Shape Facial Lifting Mask, adalah mask yang boleh membantu anda mengatasi masalah tersebut, terbukti berkesan! Selamat dan yang penting sekali diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia!.
.
Anda akan lebih yakin ber-selfie selepas menggunakan mask ini. Cara paling mudah dan cepat untuk menghilangkan double chin anda.
.
Untuk mendapatkan kesan yang lebih optimum disarankan pakai setiap hari sepanjang waktu tidur ya. Bangun pagi anda pasti akan nampak perbezaannya.
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER!
.
#magloure #maglourebeauty #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

MENU DESIGNβœοΈπŸ’»πŸ–±οΈοΈ
Hye allπŸ™‹
MINTA PERHATIAN KEPADA SEMUA OWNER PRODUK/SERVISπŸ’ƒ.
Anda perlukan DESIGN/BRANDING atau khidmat nasihat PERCUMA dari kami?
.
KEPAKARAN kami adalah untuk mencipta BRANDING untuk produk anda!
.
SIAPA KAMI?
Kami adalah R2 Studio Design,syarikat pengiklanan design&Media.
.
Kepakaran kami adalah mencipta konsep untuk perniagaan anda.Kami ada satu pasukan khas yg kreatif bagi membantu melancarkan perniagaan anda melalui Design/Branding dari syarikat kami.
.
Tahukah anda antara faktor kejayaan sebuah syarikat atau produk adalah dari segi kekuatan branding.😎😎πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
Kami telah membantu beberapa syarikat kecil melalui perkhidmatan kami dan membantu mereka dalam mencipta branding yg bagus sekaligus melancarkan perjalanan perniagaan mereka😎πŸ’ͺ
.
Antara perkhidmatan kami
πŸ’‘Design Logo (Syarikat/produk)
πŸ’‘Design Bunting
πŸ’‘Design Banner
πŸ’‘Design Tshirts
πŸ’‘Design Signboard
πŸ’‘Design Sticker
πŸ’‘Printing Tshirt
πŸ’‘Produk Packaging
πŸ’‘Premium Gift
πŸ’‘Video ads
.
Anda antara yg memerlukan khidmat servis kami?
Hubungi talian HOTLINE kami untuk sebarang pertanyaan.Izinkan kami membantu bagi menaikkan taraf perniagaan anda melalui design kamiπŸ™‰πŸ™‰.
.
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
β˜ŽοΈπŸ“ž 018-2805651
.
LIKE OUR FB : R2 Design Studio
.
#tshirtprintingmurah #tshirtmurahmalaysia #visitmyig #igmalaysia #kamijualmurah #bazarpaknil #heatpresstshirt #premiumgiftmalaysia #designmurahmalaysia #heatpresstshirtprinting #tshirtprinting #lokalah #pomademalaysia #customtshirt #designkreatif #buntingmurah #bannermurah #sticker #stickermurah #stickernama #sayajualsticker #stickerprintingmurah #designsticker #Design #graphicdesigner #graphicdesign #stickermurah #designsticker #lokalah #lokal #pomademalaysia #pomadelokal #pomadeindo

0πŸ’¬

+JERAWAT HILANG HATI SENANG+ > Kebaikan Pureway C dalam Acne care :
- melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinar matahari
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan zat berbahaya
- Membantu mengatasi berbagai masalah kulit, termasuk merawat dan menjaga kulit tetap sihat
- Melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen > Kebaikan ekstrak delima didalam Acne Care :
- memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca jerawat
- Mengatasi kulit kering dan kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas. βŒπŸ’žβŒ πŸ“² www.wasap.my/+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang

0πŸ’¬

BAGI MEREKA YANG AZAM NAK HILANGKAN DOUBLE CHIN DI 2018!
.
Magloure V-Shape Facial Lifting Mask, adalah mask yang boleh membantu anda mengatasi masalah tersebut, terbukti berkesan! Selamat dan yang penting sekali diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia!.
.
Anda akan lebih yakin ber-selfie selepas menggunakan mask ini. Cara paling mudah dan cepat untuk menghilangkan double chin anda.
.
Untuk mendapatkan kesan yang lebih optimum disarankan pakai setiap hari sepanjang waktu tidur ya. Bangun pagi anda pasti akan nampak perbezaannya.
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER!
.
#magloure #maglourebeauty #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

0πŸ’¬