#igshop

TESTIMONI.
.
.
NAMPAK MACAM MUSTAHIL TAPI ANDA MAMPU DENGAN BODYDREAM.
.
.
Dengan pengambilan secara konsisten dan disiplin amatlah memberi kesan yang kita sendiri x jangka.
.
.
Belum cuba belum tahu.kandungan dalam coco s membantu pembakaran lemak badan kita.
.
.
So bagi yang risau berat badan naik bila stop jangan risauu taw. Sbbnya berat x kan naikkk.
.
Jadi wassap sekarangg 016 3795680 untk postage hari ni atau nak mudah klik ja link kt bio ig

#igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #codlangkawi #stokisbodydream #kedah #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #penang #perlis #codkl #kualalumpur - #regrann

0💬

Loading...

百搭修身針織上衣
Color: 黑/灰/白/卡其/綠/粉/焦糖
Size:肩寬30cm 胸圍70cm 袖長52cm 長60cm $119
買1件包順豐站
買2件-$15&順豐站
買3件-$25&順豐站
🤗🤗🤗🤗🤗
---------------------------------------------------- #hkseller #hkiger #hkigshop #seller #igshop #bestseller #igshopper
#mixnmatch #mixandmatch #hkigshop #hkig #style #igdaily #ootd #hksellers #hkigers #igdaily #hkshops #hkshop #hksell #hksales #igshops #outfit #fashion #hkigbuyer

0💬

百搭修身針織上衣
Color: 黑/灰/白/卡其/綠/粉/焦糖
Size:肩寬30cm 胸圍70cm 袖長52cm 長60cm $119
買1件包順豐站
買2件-$15&順豐站
買3件-$25&順豐站
🤗🤗🤗🤗🤗
---------------------------------------------------- #hkseller #hkiger #hkigshop #seller #igshop #bestseller #igshopper
#mixnmatch #mixandmatch #hkigshop #hkig #style #igdaily #ootd #hksellers #hkigers #igdaily #hkshops #hkshop #hksell #hksales #igshops #outfit #fashion #hkigbuyer

0💬

Loading...

Feeling in love sangat dengan Lady Bella kurung New colors nie 😍😍😍
.
.
WHATSAPP 013.408.3943
.
.
Color : Nude, Delima, Grape Purple, Milky Pink
Size : XS - XXL

Material : Premium Como Crepe .
.
Open for order NOW!! Bole DM or whatsapp sis ye. Nak tanya-tanya dulu pun bole 😊🌸
.
.
P/S : totebag eksklusif tu pun ada stock lg Tau. 😍😍
.
.
#bellaammara #bellaammaralovers #ladybellakurung #personalshopperBA #personalshopperbellaammara #officialpsBA #personalshopper #bellaammarakuantan #trustedps #sayajual #sajualonline #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknil #jombeli #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcikgu #bajukurungcantik #igshop

0💬

Alysa Angel cotton powder
Soft loose powder
Sangat halus HD effect

Recommend :
• utk oily skin yg nak makeup tahan lebih lama • utk undereye setting powder. Makeup bwh mata tak crack • apply seluruh wajah utk EFFECT BLURRR pd makeup. • Makeup base kelihatan SMOOTH & FLAWLESS

Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : 📲 0129787304
📲 0129787304
📲 0129787304

#emasmurah #shawl #bazaarpaknil #hijabista #sayajualonline #perlashine #kasut #goldbar #viralmalaysia #youcanduit #pengantin #wanita #testimoni #sales #igshop #klcc #blouse #gegarvaganza #model #bajukurung #handbag #mekap #muabella #sedondon #emas916 #uitmseriiskandar #bajumuslimah #shaklee #tutorialtudung #makan

0💬

/
🌈開業五週年⭐️
售出超過1️⃣4️⃣5️⃣0️⃣條啦✌🏻️
返工岩曬 返學岩曬
烏低跳高一字馬無難度
$6️⃣5️⃣ 一條包郵 $1️⃣2️⃣0️⃣兩條包郵
四季必備緊身顯瘦褲
無左佢點得😱
超過1️⃣5️⃣0️⃣個好評 超彈性質地🐙
#前面後面都有褲袋
#彈性橡筋褲頭
#有中碼到加加加大

中碼
腰圍: 22-27吋
褲長: 94CM

大碼
腰圍: 23-29吋
褲長: 96CM
/
📞有意請whatsapp 62212540

#hkonlineshop #hkshop #igshop #hksell #hkshopping#taaaashop #hkseller #onlinestore #hk #hkstore #onlineshop #seller #fashion #girl #hkig #trendy #igseller #hkshop #hkigshop #852 #852shop #852store #緊身褲 #褲 #顯瘦褲 #顯瘦 #黑褲 #黑色褲

0💬

Loading...

ANDA ADA MASALAH SUSU DROP ?? SUSU CAIR PUNCA BABY TIDAK KENYANG ??.
.
.
MILK BOOSTER SHAKLEE mampu selesaikan masalah anda.
.
.
💜ESP adalah sejenis protein. Protein memang sangat penting semasa hamil dan selepas kelahiran. Fungsinya untuk menyokong pertumbuhan dan perkembangan bayi. Selepas bersalin diperlukan untuk penghasilan susu ibu dan memberi khasiat yang diperlukan untuk bayi membesar dengan sihat. Ibu menyusu perlukan 70gm protein sehari untuk membantu mereka dalam proses penyusuan yang sihat. ESP membekalkan protein yang mencukupi untuk diet harian ibu. Juga sangat sesuai untuk mengawal diabetes semasa hamil atau selepas bersalin kerana nilai Indeks Glisemiknya hanya 39.
.
.
💜ALFALFA dikenali sebagai raja tumbuhan. Kandungan kaya dengan fiber membantu penghadaman dan mengelakkan sembelit. Dikenali sebagai tumbuhan yang berupaya berfungsi sebagai milk booster kepada susu badan. Digunakan secara tradisional untuk menambahkan susu ibu.
.
.
💜 OSTEMATRIX kandungan kalsium, magnesium dan vitamin D melengkapkan lagi ostematrix. Ibu memerlukan 1000mg kalsium sehari. Ia diperlukan untuk pengecutan otot yang sihat. Susu ibu terdiri daripada 40% kalsium, maka jangan ambil mudah tentang kalsium ye.

1💬

/
🌈開業五週年⭐️
售出超過1️⃣4️⃣5️⃣0️⃣條啦✌🏻️
返工岩曬 返學岩曬
烏低跳高一字馬無難度
$6️⃣5️⃣ 一條包郵 $1️⃣2️⃣0️⃣兩條包郵
四季必備緊身顯瘦褲
無左佢點得😱
超過1️⃣5️⃣0️⃣個好評 超彈性質地🐙
#前面後面都有褲袋
#彈性橡筋褲頭
#有中碼到加加加大

中碼
腰圍: 22-27吋
褲長: 94CM

大碼
腰圍: 23-29吋
褲長: 96CM
/
📞有意請whatsapp 62212540

#hkonlineshop #hkshop #igshop #hksell #hkshopping#taaaashop #hkseller #onlinestore #hk #hkstore #onlineshop #seller #fashion #girl #hkig #trendy #igseller #hkshop #hkigshop #852 #852shop #852store #緊身褲 #褲 #顯瘦褲 #顯瘦 #黑褲 #黑色褲

0💬

/
🌈開業五週年⭐️
售出超過1️⃣4️⃣5️⃣0️⃣條啦✌🏻️
返工岩曬 返學岩曬
烏低跳高一字馬無難度
$6️⃣5️⃣ 一條包郵 $1️⃣2️⃣0️⃣兩條包郵
四季必備緊身顯瘦褲
無左佢點得😱
超過1️⃣5️⃣0️⃣個好評 超彈性質地🐙
#前面後面都有褲袋
#彈性橡筋褲頭
#有中碼到加加加大

中碼
腰圍: 22-27吋
褲長: 94CM

大碼
腰圍: 23-29吋
褲長: 96CM
/
📞有意請whatsapp 62212540

#hkonlineshop #hkshop #igshop #hksell #hkshopping#taaaashop #hkseller #onlinestore #hk #hkstore #onlineshop #seller #fashion #girl #hkig #trendy #igseller #hkshop #hkigshop #852 #852shop #852store #緊身褲 #褲 #顯瘦褲 #顯瘦 #黑褲 #黑色褲

0💬

Loading...

/
🌈開業五週年⭐️
售出超過1️⃣4️⃣5️⃣0️⃣條啦✌🏻️
返工岩曬 返學岩曬
烏低跳高一字馬無難度
$6️⃣5️⃣ 一條包郵 $1️⃣2️⃣0️⃣兩條包郵
四季必備緊身顯瘦褲
無左佢點得😱
超過1️⃣5️⃣0️⃣個好評 超彈性質地🐙
#前面後面都有褲袋
#彈性橡筋褲頭
#有中碼到加加加大

中碼
腰圍: 22-27吋
褲長: 94CM

大碼
腰圍: 23-29吋
褲長: 96CM
/
📞有意請whatsapp 62212540

#hkonlineshop #hkshop #igshop #hksell #hkshopping#taaaashop #hkseller #onlinestore #hk #hkstore #onlineshop #seller #fashion #girl #hkig #trendy #igseller #hkshop #hkigshop #852 #852shop #852store #緊身褲 #褲 #顯瘦褲 #顯瘦 #黑褲 #黑色褲

0💬

3 BOX LOSS 12KILO.
.
.
WAU WAU WAU.
SEMAKIN RAMAI YANG PERCAYA BODYDREAM.
.
.
3BOX SAHAJA TURUN 12KILO.
👉NAMPAK LEBIH MUDA 👉NAMPAK LEBIH BERTENAGA
👉DAN SEMESTINYA SLIM FIT.
.
.
JADI TUNGGU APA LAGI
WASSAP SEKARANG
016 3795680 atau nk mudah klik ja link kt bio ig tuh

#igshop #igsell #postagemalaysia #kedah #kelantan #perlis #codlangkawi #sabah #perak #sarawak #codkl #codkualalumpur #bodydreammalaysia #bodydreamkanada💋 #bodydreammelaka #bodydreammurahmalaysia - #regrann

0💬

Loading...

YEAR END SALE (YES) 2017
YEAR END SALE (YES) 2017
YEAR END SALE (YES) 2017 JUBAH LACE INDIA 👉KOD D237👈

PRICE:- ❎RM 37 : NORMAL PRICE
✅RM 25 : PROMOTION PRICE (YES) - color available royal blue & purple - material cotton
- Free Size muat sampai L
- Kembang bawah
- material tidak tidak panas dan selesa dipakai
- mempunyai lace di tangan dan di bawah
- mempunyai corak di leher

UKURAN BAJU (inci)
**********
Bahu 16"
Dada 44"
Pinggang 43"
Punggung 50"
Labuh 55.2"
Lengan 23.4"
Lilit lengan 15"

WhatsApp
011-40351586

#HarrazAmsyarCollections #onlineshoppingmalaysia #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaimurah

0💬

/
🌈開業五週年⭐️
售出超過1️⃣4️⃣5️⃣0️⃣條啦✌🏻️
返工岩曬 返學岩曬
烏低跳高一字馬無難度
$6️⃣5️⃣ 一條包郵 $1️⃣2️⃣0️⃣兩條包郵
四季必備緊身顯瘦褲
無左佢點得😱
超過1️⃣5️⃣0️⃣個好評 超彈性質地🐙
#前面後面都有褲袋
#彈性橡筋褲頭
#有中碼到加加加大

中碼
腰圍: 22-27吋
褲長: 94CM

大碼
腰圍: 23-29吋
褲長: 96CM
/
📞有意請whatsapp 62212540

#hkonlineshop #hkshop #igshop #hksell #hkshopping#taaaashop #hkseller #onlinestore #hk #hkstore #onlineshop #seller #fashion #girl #hkig #trendy #igseller #hkshop #hkigshop #852 #852shop #852store #緊身褲 #褲 #顯瘦褲 #顯瘦 #黑褲 #黑色褲

0💬

UPDATE 💜💜💜
From BC COLLECTION
Blouse 👑
Harga : rm45.00/ rm49.00ss
Saiz : Free saiz (XS-XL)
Material : Crepe

Harga dah include postage ! 💯Material kompom selesa ! Nak tahu measurement? Ws saya sekarang di 0177459949!!
#igshop #igshoponline #sayajual #bajumurah #blousemurah #blouse #wanita #perempuan #epalhijauuu #makkauhijau #kualalumpur #selangor #johor #2017

0💬

Loading...

/
🌈開業五週年⭐️
售出超過1️⃣4️⃣5️⃣0️⃣條啦✌🏻️
返工岩曬 返學岩曬
烏低跳高一字馬無難度
$6️⃣5️⃣ 一條包郵 $1️⃣2️⃣0️⃣兩條包郵
四季必備緊身顯瘦褲
無左佢點得😱
超過1️⃣5️⃣0️⃣個好評 超彈性質地🐙
#前面後面都有褲袋
#彈性橡筋褲頭
#有中碼到加加加大

中碼
腰圍: 22-27吋
褲長: 94CM

大碼
腰圍: 23-29吋
褲長: 96CM
/
📞有意請whatsapp 62212540

#hkonlineshop #hkshop #igshop #hksell #hkshopping#taaaashop #hkseller #onlinestore #hk #hkstore #onlineshop #seller #fashion #girl #hkig #trendy #igseller #hkshop #hkigshop #852 #852shop #852store #緊身褲 #褲 #顯瘦褲 #顯瘦 #黑褲 #黑色褲

0💬

YEAR END SALE (YES) 2017
YEAR END SALE (YES) 2017
YEAR END SALE (YES) 2017 JUBAH LACE INDIA 👉KOD D237👈

PRICE:- ❎RM 37 : NORMAL PRICE
✅RM 25 : PROMOTION PRICE (YES) - color available royal blue & purple - material cotton
- Free Size muat sampai L
- Kembang bawah
- material tidak tidak panas dan selesa dipakai
- mempunyai lace di tangan dan di bawah
- mempunyai corak di leher

UKURAN BAJU (inci)
**********
Bahu 16"
Dada 44"
Pinggang 43"
Punggung 50"
Labuh 55.2"
Lengan 23.4"
Lilit lengan 15"

WhatsApp
011-40351586

#HarrazAmsyarCollections #onlineshoppingmalaysia #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaimurah

0💬

【🍭棉花糖果GEL🍬】
Madam Glam Candy Fluff 系列 Kiss Fuzz
.
🇺🇸Pretty Lil Nails 獨家發售美國 Madam Glam 產品
.
Madam Glam 全線彩用5-free配方及不作任何動物測試

Shop: http://www.pretty-lil-nails.com
Email: shop@pretty-lil-nails.com
Whatsapp: 60123528
Facebook: www.facebook.com/prettylilnailshk
IG / WeChat / Line ID: prettylilnailshk

#prettylilnailshk #nailpolish #nails #notd #nailart #hknailart #hknails #hkseller #hkshop #hkonline #hkigseller #852shop #852seller #852igshop #852ig #igshop #ignailshop #hkigshop #hongkong #hkig #onlineshopping #指甲油 #美甲 #香港美甲 #美甲店 #madamglam #madamglamhk #觀塘gel甲

0💬

COMBO SET .
.
COCO SLIM + FIBREMAX
.
.
READY STOK
RM174
PERCUMA SHAKER
PERCUMA COKLAT CADBURY
.
.
Nak kurus fit secara mudahh abc sahaja. Grabbbbb terusss set ni.
.
.
Wassap laju2 0163795680 atau nak mudah klik ja link kt bio ig tuh.

#bodydreamlabuan #bodydreamkedah #bodydreamkualalumpur #bdoydreamstokis #stokiscocoslimmming #cocoslimmingmurah #igshop #igsell #langkawimurah #kurustanpasedar #kurusdalamasa15hari #kurusdalam2minggu #cocoslim - #regrann

0💬

selamat tengahari ☺️ uolss boleh dptkn update color yg available . klik sahaja link pada bio profile , eyra akan send nanti ❤️
.
.
.
Dec sale hanya RM 9 shaja sehelai . Boleh kongsi dgn kawan2 , lagi jimat postage 😆
.
.
.
#shawl #shawlchiffon #shawlplain #chiffonshawl #scarf #shawlmurah #wideshawl #tudungmurah #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #tudungonline #tudungterkini #vendorboutique #ootd #sayajual #sayajualonline #igers #igshop #roketinstamethod #fashionblogger #hijab #visitmyigmalaysia #shoponline #shoplocal #johorbahru #onlineshoppingmalaysia #ajimaura #terapiinstagram

1💬

Salah satu punca berat badan naik ni adalah body kita susah nak outputkan.
.
.
That's why body kita senang ada spare tyre and muffins.
.
Kila suka sangat Fibermax ni sebab effect memulas dia tolerable!.
.
Perut cepat je flat and senang sangat poo poo tanpa kesan cirit birit.
.
.
Yang penting, makanan heavy yang Kila makan the whole day tu tak bergumpul dalam perut jadi lemak. .
.
Consuming 1 sachet of Fibermax Bodydream sama macam buat sit ups 200 kali, best kan? .
Nak cuba fibremax? Wassap me laju2 sekarang 016 3795680 atau nk mudah klik ja link kt bio ig.

#igsell #igshop #langkawimurah #codcocoslim #bodydreamlabuan #bodydreamkanada💋 #cocoslimmingmurah #kedah #codkl #codkualalumpur #codkuantan #cocoslim #kedah #fibremaxmurah #fibremax #fibremax - #regrann

0💬

Bawal chiffon adra memang terbaik...xbaik tipu kan?...memang bawal adra is the best.. . .
Senang dibentuk💞 .
Kain tak jarang 💞 .
Kain sejuk💞 .
Didatangkan dalam bidang 55 dan 60💞 .
Banyak pilihan warna 💞 .

Nak tahu warna apa available?... Meh whatsapp sis.. .

0142113702 .
#testimonibawallabuh #testimontudung #testimonibawalchiffon #bawal55 #bawal60 #bawalchiffon55 #bawalchiffon60 #bawallabuhmurah #tudungbawal #bawalcrepe55 #bawalcrepe60 #bawalplain #tudunghargaborong #trustedseller #igshop #bawallabuh #bawallabuhco

0💬

🔹韓國 Nature Republic 系列🌸
係EXO代言既Nature Republic 系列呀😍臨近假期佢地都推出左限時優惠‼️無論係化妝品定護膚品 好多都做減價😆‼️ 優惠期有限 揀岩就落單啦👯‍♀️
首先推介眼影盤同限定Lip Tint Set Box
👉🏻有兩款眼影盤 10色同30色
👉🏻10色係Earth Tone 大地色 有哂啞光同埋閃粉眼影 入面仲配備埋一支眼影掃😍
👉🏻30色不但有Earth Tone 大地色 更有玫瑰粉紅色 一個眼影盤可以打造至少6款既眼妝
一個就搞掂哂 唔洗再買唔同顏色既眼影啦😍
🌟限定Lip Tint set box 系列
👉🏻一盒有6支Lip Tint ‼️無錯 係6支呀‼️個靚靚Bling Bling盒✨總共有兩層 每層有三支Lip Tint
👉🏻第一層 係Best Collection 系列 賣得最好 最百搭既顏色😍
👉🏻第二層 係秋冬天唔小得既乾燥霧面系列 😍又係三種最百搭既 乾燥玫瑰色💋
.
🌟10色眼影盤 $179 30色眼影盤 $249
🌟限定Lip Tint set box $220
🌟有興趣可以查詢 快d落單啦~💃🏻

2💬