#innerneck

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

Loading...

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

Loading...

🌸NAELOFAR BLOOM COLLECTION 🌸
.
Terdapat 11 warna menarik .
Harga : RM 42
Postage : RM 8 sem / RM 12 ss
.
Nak order?
Whatsapp 011-1901 0960
.
This is inspired product which is quality 99% like original🌷
.
Refer our feedbacks πŸ‘‰πŸ» #zaleshasfeedback .
#naelofarhijab #bloomcollection #naelofarvietnam #helenanaelofar #serinaelofar #auranaelofar #kirananaelofar #hajarnaelofar #sarahnaelofarhijab #innerwardanaelofar #innerneck #innernecknaelofar #innerninjaduck #baazarpaknil #baazarpaknilmurahmalaysia #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawalborongmurah #naelofarhijabkl #organzaskirt #tutuskirt #iraagent #bungajamal

0πŸ’¬

🌸NAELOFAR BLOOM COLLECTION 🌸
.
Terdapat 10 warna menarik .
Harga : RM 35
Postage : RM 8 sem / RM 12 ss
.
Nak order?
Whatsapp 011-1901 0960
.
This is inspired product which is quality 99% like original🌷
.
Refer our feedbacks πŸ‘‰πŸ» #zaleshasfeedback .
#naelofarhijab #bloomcollection #naelofarvietnam #helenanaelofar #serinaelofar #auranaelofar #kirananaelofar #hajarnaelofar #sarahnaelofarhijab #innerwardanaelofar #innerneck #innernecknaelofar #innerninjaduck #baazarpaknil #baazarpaknilmurahmalaysia #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawalborongmurah #naelofarhijabkl #organzaskirt #tutuskirt #iraagent #bungajamal

0πŸ’¬

🌸NAELOFAR BLOOM COLLECTION 🌸
.
Terdapat 10 warna menarik .
Harga : RM 35
Postage : RM 8 sem / RM 12 ss
.
Nak order?
Whatsapp 011-1901 0960
.
This is inspired product which is quality 99% like original🌷
.
Refer our feedbacks πŸ‘‰πŸ» #zaleshasfeedback .
#naelofarhijab #bloomcollection #naelofarvietnam #helenanaelofar #serinaelofar #auranaelofar #kirananaelofar #hajarnaelofar #sarahnaelofarhijab #innerwardanaelofar #innerneck #innernecknaelofar #innerninjaduck #baazarpaknil #baazarpaknilmurahmalaysia #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawalborongmurah #naelofarhijabkl #organzaskirt #tutuskirt #iraagent #bungajamal

0πŸ’¬

Loading...

INNER NECK & SNOWCAP BY SARAH ARIFFIN

Material : Cotton Lycra Japanese (jenis yang melekap penuh didahi, tidak mudah kembang, tidak sakit telinga, sejuk, dan selesa dipakai)
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Harga INNER NECK: RM25
Harga SNOWCAP : RM10
.
Postage : SM RM8 // SS RM12
.
To order, whatsapp : +601131265293
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.

#innerneck#snowcap#snowcapmurah#snowcaps#snowcapborong#snowcaphantu#innerneckselesa#innerneckmurah#innerneckmedina#innerneelofa#bazaarpaknil#instadaily#instagood

0πŸ’¬

πŸ’₯πŸ’₯*|URGENT|:HIJABS BY HANAMI LANCARKAN β€œSALES POKET KERING”* β˜€οΈβ˜€οΈ HAAA, Sales yg bakal berlangsung SELAMA 10 hari SAHAJAi, mmg the best gilerr paling the bomb, Sebab apa?? Harga pre-release β˜€οΈDream Rosalinda,Vanice collection still on promotionβ˜€οΈ. 10 HARI SAHAJA, lepas ni harga dah berubah to normal price RM69, yes i'ts *RM69 NORMAL PRICE* ,so let’s grabs this limited edition.

BUKAN TU JER, design yg paling hot selling skrg, β˜€οΈDREAM DELISYAβ˜€οΈ variety color, join sekali plak SALES kali ni. Tu yg mmg the bombastic uolls. --------------------------
DETAIL SALE POKET KERING
--------------------------
β˜€οΈTarikh : 20 - 30 Nov 2017 (ISNIN)
----------------
HARGA SALE
----------------
.
β˜€οΈDREAM ROSALINDA : 3PCS RM150
β˜€οΈDREAM DELISYA SIZE M&L : 3PCS RM120
β˜€οΈDREAM DELISYA SIZE XL : 3PCS RM150
β˜€οΈINNER NECK HARUMI : 3 PCS RM 100
β˜€οΈ SNOWCAP INNER : 5PCS RM 50
***SEMUA ITEM TAK TERMASUK POSTAGE
.
cara ORDER PM/ Whatsapp
Kalau uolls lg suka ada two-way communication, blh whatsapp Cik SHA. Friendly service gerenti!!
.
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
πŸ“²πŸ“² 013-3314387
πŸ“²πŸ“² 013-3314387 .
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.

#tudunginstantshawl #INNERNECK #snowcapinner #dreamcollection #dreamrosalinda #dreamdelisya #tudungsarunglabuh #tudungsarunglabuhmuslimah #expressscarft #exclusivekanauratmu
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuhmurah

0πŸ’¬

πŸŽ€TUDUNG RETAILπŸŽ€
🌸Inner Neck Dagu🌸
.
RM10(SM) / RM12 (SS)
Free postage
.
*️ Material cotton
* Ada tali boleh adjust
* Sejuk dipakai
❌ No tag / label
.
πŸ“ŒTo order :-
πŸ“² WhatsApp +60132125073
.
#afzads #tudungretail #tudungretailmurah #innerneck #innerneckdagu #innerninja #innerretail #innertudung #innertudungmurah

0πŸ’¬

Loading...

Apa kelebihan snowcap berhantu ni ?? πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» βœ…serap peluh
βœ…tak berkedut
βœ…masuk mesin basuh tak kan longgar
βœ…melekap kat dahi
βœ…tak sakit telinga
βœ…kain jenis viscose sejuk dan sangat selesa
βœ…ngam-ngam terletak di kepala tak payah pin

Klik link di bio untuk order πŸ“²πŸ“²πŸ‘»πŸ‘» #snowcap #innerneck #innerbertali #inner #innermurah #snowcaphantu #snowcapshahalam #snowcapkotakemuning #snowcapklang #bychefiza #fyzacouture #snowcapbest #snowcaphantushahalam #ootd #shahalam #klang #kotakemuning #panglimagarang #vendorshahalam #vendortaiping #vendorkotatinggi #vendormalaysia #vendor #dropshipwanted #miniagentwanted #dropship #miniagent #agentbcf

0πŸ’¬

Apa kelebihan snowcap berhantu ni ?? πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» βœ…serap peluh
βœ…tak berkedut
βœ…masuk mesin basuh tak kan longgar
βœ…melekap kat dahi
βœ…tak sakit telinga
βœ…kain jenis viscose sejuk dan sangat selesa
βœ…ngam-ngam terletak di kepala tak payah pin

Klik link di bio untuk order πŸ“²πŸ“²πŸ‘»πŸ‘» #snowcap #innerneck #innerbertali #inner #innermurah #snowcaphantu #snowcapshahalam #snowcapkotakemuning #snowcapklang #bychefiza #fyzacouture #snowcapbest #snowcaphantushahalam #ootd #shahalam #klang #kotakemuning #panglimagarang #vendorshahalam #vendortaiping #vendorkotatinggi #vendormalaysia #vendor #dropshipwanted #miniagentwanted #dropship #miniagent #agentbcf

1πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

Loading...

❀️ BCF LOVER FEEDBACK ❀️

1πŸ’¬

❀️ BCF LOVER FEEDBACK ❀️

1πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

Loading...

❀️ BCF LOVER FEEDBACK ❀️

1πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

Apa kelebihan snowcap berhantu ni ?? πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» βœ…serap peluh
βœ…tak berkedut
βœ…masuk mesin basuh tak kan longgar
βœ…melekap kat dahi
βœ…tak sakit telinga
βœ…kain jenis viscose sejuk dan sangat selesa
βœ…ngam-ngam terletak di kepala tak payah pin

Klik link di bio untuk order πŸ“²πŸ“²πŸ‘»πŸ‘» #snowcap #innerneck #innerbertali #inner #innermurah #snowcaphantu #snowcapshahalam #snowcapkotakemuning #snowcapklang #bychefiza #fyzacouture #snowcapbest #snowcaphantushahalam #ootd #shahalam #klang #kotakemuning #panglimagarang #vendorshahalam #vendortaiping #vendorkotatinggi #vendormalaysia #vendor #dropshipwanted #miniagentwanted #dropship #miniagent #agentbcf

1πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷
.
🌸material heavy chiffon qualiti gred AA+
🌸jahitan tepi baby seam
🌸material x jarang(untuk colour cerah batter pakai inner neck)
🌸mudah bentuk
🌸iron less
πŸ“1.8meter panjang x 0.8meter lebar

untuk order sila whtsapp sis πŸ’+60195209266

#shawlheavychiffon #shawlhaniszalikha #cakenis #bawalmurah #shawlchiffon #rm5 #rm10 #rm15 #bawalmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #innerneck #innerneckmurah #shawlbubblechiffon

0πŸ’¬

SET HIJRAH / HIJRAH BAG . Pls SWIPE for more photo.
#hijrahbyME
.
Apa itu set hijrah?
Hijrah itu sendiri maksudnya berpindah. Set ni khasnya utk wanita yang mahu berpindah ke arah kebaikan & menutup aurat dengan lebih sempurna.
.
Set ini idea CikSiti dan suami. Dalam set hijrah terdapat :-
1. Inner Maryam Saiz S biasa
2. Basic stokin soka
3. Handsock Dwitone
.
Jadi, pakej hijrah ni semua lengkap ya. Khas utk newbie yang berjinak2 untuk istiqamah dalam menutup aurat dengan sempurna.
.
PAKEJ BAJET dengan pilihan terbaik. Harga mampu beli insyaAllah.
.
Get FREE MINI POUCH BAG bila korang purchase set Hijrah ni. Pouch bag ni byak kegunaan antaranya boleh buat bag mekap, simpan resit2 & of course untuk simpan wang jugak.
.
Harga?berbaloi2.
RM50 INC POS SM k.😊😊
.
Wasap 0162032634 utk order yaaa.

4πŸ’¬

Salah satu keistimewaan inner neck Zaira Zaira: Awning panjang yang terlampau best sbb boleh sorok pipi bambam😍

Sarung je, eh mana pipi awak?
Tersorok dek awning inner neck!
Tengoklah awning tu. Panjang sampai ke bawah pipi.

Zaira mmg tak pernah pakai tudung mcm ni sbb nanti muka nampak bulat macam donut.. tapi saja try test inner neck ni and pakai bawal Ayana. Eh, tak nampak bulat la! Ajaib betul.

Nak tau sebab apa?
Sebab awning inner neck yang panjang ni dah sorok pipi bambam and bagi ilusi muka bujur & runcing😍

Best tak?
.
#innerneck #bawalayana #kuantan #pahang #inner #innersnowcap #terapiinstagram #ajimaura #innerneckbest #innerbest #innersoft #bawalchiffon #bawalcurve

2πŸ’¬