#inspiredperfume

PROMOSI HUJUNG TAHUN 🔛
.
OMG OMG sistur ! 😱
.
Promosi hujung tahun 2017 tinggal lagi beberapa hari je lagi.. Acane niiiiiii ???
.
Apa promosinya tuuu? ⏬⏬
.
Sistur... Beli 1 Perfume The Lab Parfum (45ML) yg wangi gila ni akan dapat PERCUMA 1 Perfumed Shower Gel 🍎,250ML (Botol Besar)
.
Terperanjat cikyah tau dgn promo kali ni.. tak sangka RM69 boleh dapat 295ML. 👏👏
.
Aduh aduh...RUGInya kalau tak grab sebab stock terhad sangat.
.
Jangan tunggu lama2!
Perfume MURAH, packaging CANTIK, bau sumpah TAHAN LAMA gila SEBIJIK ORI pulak tu mana nak cari diknon.. Tak hado tempat lain.. .
Whatsapp cikyah ye.. Cikyah bagi harga mur mur aje 📲 ‭010 872 2131

#InspiredPerfume
#PerfumeMurah #perfumeartis #LongLastingPerfume #PromosiPerfume #originalPerfume #cantik #wangi

0💬

Alhamdulillah... 😍
Antara #customerfeedback TLP tentang #inspiredperfume BOOMSHELL BY VICTORIA'S SECRET dan perfumed shower gel (free gift). -
-
Semakin ramai customer TLP yang suka dan berpuas hati dengan kualiti perfume TLP ini. -
-
#TheLabParfum
#TLPteamCikWa
#testimoni #feedback #inspiredperfume #boomshell

0💬

Loading...

Cer korang teka berapa harga perfume Britney’s Midnight Fantasy ni? 😮
.
Beratus ratus heng kan? Tapi kalau korang beli Wongi cuma RM39, dapat manfaat untuk kulit sekali tau. ❤️
.
Jom wasap mommy untuk lebih details dan order ya. 😁😁😁 Link wasap ada di bio 😍
.
#wongiperfumedlotion #multipurpose #bazaarpaknil #inspiredperfume #wongimemangwangi #sunblock #insectrepellent

0💬

.
Inspired perfume By MEDIN 35ml 💞 .
🔸RM 45.00/each
🔸Ready stock
🔸Boleh dibawa solat
🔸Setanding perfume antarabangsa
🔸Ketahanan melebihi 12jam
🔸Eau de perfume 🔸99% kualiti sama dgn original 💢PROMOSI BELI 3 RM 110💦

WhatsApp ➡️ +6011 339 55146 📲

#perfume #inspiredperfume #wangianantarabangsa #medinperfume #agentkl #danaukota #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #instashop #agentperfume #dropshipwanted #wangi #bautahanlama #halal #perfumehalal #mesrawudhu #mesrasolat #limitededition #murah #kualiti #tahanlama #muslimproduk #localbrand #bauorangkaya #minyakwangi #malaysia

0💬

SALE PENUTUP TIRAI 2017

BELI 1 perfume 🌹 FREE 1 perfume shower gel (250 ml) 🍎

Jom whatsapp 012-4321610.

Bersama2 kita "Wake Up And Smell The Inspiration". Jangan lambat sebab limited 300 pcs ajoo 😉
.
#teamleen #thelabparfum #tlp #inspiredperfume #parfum #perfume #minyakwangi #perfumehalal #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #sayagunasayajual #testimonithelabparfum #perfumetahanlama
#perfumefashion
#perfumeexclusive
#signatureperfume

0💬

Loading...

.
KENAPA PERLU PAKAI PEPIUM KOCHEK? .
.
Sebab #pepiumkochek ini dapat bantu orang yang inginkan PERFUME JENAMA ANTARABANGSA dengan KUALITI SETANDING pada harga yang MAMPU MILIK. .
.
KELEBIHAN Pepium Kochek
📍Bau setanding ori
📍Bau tahan lama
📍Saiz yang mudah dibawa
📍Mesra solat
📍Harga mampu milik .
.
RM17 tak masuk pos .
.
Whatsapp 0134886428 .
.
#inspiredperfume #penperfume #perfumepen #pocketperfume #perfumemurah #perfumemesrasolat #patiminyakwangi #minyakwangi

0💬

✨Floral, rose & fresh fragrance✨
.
Inspired perfume EDP PREMIUM GRADE 35ml .
==========================
1 BOTOL = RM30
2 BOTOL = RM55
3 BOTOL = RM75
4 BOTOL = RM100
.
+Postage RM7sm/RM11ss
.
**BELI 3 BOTOL & KE ATAS FREE POSTAGE & COD area K.TERENGGANU**
==========================
.
.
List brand perfume boleh whatsapp 011-19933165

#inspiredperfume #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #inspiredperfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah

0💬

✨Fruity, sweet & fresh fragrance✨
.
Inspired perfume EDP PREMIUM GRADE 35ml .
==========================
1 BOTOL = RM30
2 BOTOL = RM55
3 BOTOL = RM75
4 BOTOL = RM100
.
+Postage RM7sm/RM11ss
.
**BELI 3 BOTOL & KE ATAS FREE POSTAGE & COD area K.TERENGGANU**
==========================
.
.
List brand perfume boleh whatsapp 011-19933165

#inspiredperfume #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #inspiredperfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah

0💬

Loading...

TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★
YA! HEIGHT CALCIUM & ZINC berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Usah ragu lagi PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ? .
HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINC™️
KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT
1) NUTRISI SEMULAJADI
2) 100BERKESAN
3) 100SELAMAT
4) 100-HALAL
Any question ??
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPINㅤ
------------------------------------------------------------
.
#giftreviewmalaysia #sneakercommunity #casual #sport #jualanku #festival #streetfashion #carousellmy #bazaar #perfume #inspiredperfume #perfumeshop #sayajualinspiredperfume #inspiredperfumemurah #promo #kedaionlinemurah #perfumesale #minyakwangi #perfumeoftheday #perfumemalaysia #minyakwangimurahmalaysia #sayajualperfume #fragrance #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #sneakersmalaysia
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

0💬

Ingat awek je suka perfume Vintage ni. Abang-abang pun suka sebab bau dia unisex. Steady la abang-abang ni posing. 😀
.
.
.
Do follow us @vintagecollection.puchong .
.
.
.
#perfume #perfumemalaysia #wangi #wangian #fragrance #perfumemurah #minyakwangi #inspiredperfume #jenamasendiri #madeinmalaysia #tempatan #tahanlama

0💬

Loading...

Alhamdulillah..
Barang cust dah sampai! 😘
Cepat sapa lg nak free shower gel?! Whatsapp 👉 0125008566 (Rina)
www.wasap.my/60125008566

#inspiredperfume #perfumelover #perfumemurah #highclass #tlp #tlpteamfara

0💬

Hurm... Korang tergolong dalam 21% ni tak?
.
Ramai yang beranggapan yang pakai perfume ni nak goda orang. Jangan fikir macam tu ye kawan²
.
Betulkan niat kita bila pakai perfume. Spray jangan terlampau banyak. Memadai setakat cover bau badan je. Kalau badan bau busuk, tak ke kacau ketenteraman hidup orang sebelah. Tak bagus juga kan? 😊
.
#SalePenutupTirai2017
.
💝 Buy 1 Perfume 45ml = RM69, get FREE Perfume Shower Gel Apple Scent 250ml
.
WhatsApp abang laju² 📲📱
http://www.wasap.my/60189693664/PerfumeTLP
.
#PerfumeFact #TLPQuotes
#TheLabParfumReborn #AbangKacakJualPerfume #AbangJualPerfume #AbangJual #AbangKacak #PerfumeMurahMalaysia #PerfumeMurahBerkualiti #PerfumeMurah #PerfumeMesraSolat #PerfumeHantaran #PerfumeFashion #PerfumeExclusive #InspiredPerfume #MinyakWangi #TheLabParfum #WangiDanHarum #MalaysiaOnlineShopping #MalaysiaOnlineShop
#IgShopMalaysia #BazaarPaknil #BazaarOnline #BazaarMalaysia

0💬

Hai hai hai semua. Korang selalu pakai perfume bau yang mana? Cuba share dengan sis. Hihi.

Siapa dekat sini tak tau nak hadiah apa untuk someone, sis suggest #perfumebyrosedyanacollection tau. Murah pun murah, tahan lama pun sama, dan yang paling penting boleh bawa solat ye. Gunakan tanpa was-was. Hihi.

Siapa yang berminat nak order ataupun nak survey2 dulu, boleh tekan link pada bio sis ataupun terus whatsapp sis di 0147351022.

Jangan tunggu lama2 nanti wangian yang anda minat habis sis tak tanggung ye.

#perfumemurah #perfumebyrosedyanacollection #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurahmalaysia #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #perfumeori #inspiredperfume #hadiahmurah #surprisemurah #bazarpaknil #yes2017 #yesmalaysia

1💬

Loading...

Hai hai hai semua. Korang selalu pakai perfume bau yang mana? Cuba share dengan sis. Hihi.

Siapa dekat sini tak tau nak hadiah apa untuk someone, sis suggest #perfumebyrosedyanacollection tau. Murah pun murah, tahan lama pun sama, dan yang paling penting boleh bawa solat ye. Gunakan tanpa was-was. Hihi.

Siapa yang berminat nak order ataupun nak survey2 dulu, boleh tekan link pada bio sis ataupun terus whatsapp sis di 0147351022.

Jangan tunggu lama2 nanti wangian yang anda minat habis sis tak tanggung ye.

#perfumemurah #perfumebyrosedyanacollection #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurahmalaysia #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #perfumeori #inspiredperfume #hadiahmurah #surprisemurah #bazarpaknil #yes2017 #yesmalaysia

0💬

Yeahhh. Malam ni sis nak belanja feedback #perfumebyrosedyanacollection tau. Sis ni order sampai 4 botol sebab nak try. Alhamdulillah dia suka sis lagi suka. You alls bila nak try ni? sekarang tengah ada #yes2017 tau. Dapat diskaun hokeyy. Cepat tekan link pada bio untuk order ataupun boleh terus whatsapp sis di 0147351022 ye. Sis tunggu. Hihi

#perfumebandung #perfume #perfumemurah #sayajualminyakwangi #sayajualmurah #yesmalaysia #minyakwangiori #minyakwangi #minyakwangimurah #hadiahmurah #surprise #hadiahmalaysia #perfumemalaysia #inspiredperfume

0💬

Ya ya ya..Cikten masih setia menjual Melure Perfumes 😘. Kan dah kata, sekali cuba mesti nak repeat order lagi kan..bau Melure semestinya memikat hati ❤️

Nak wangi sepanjang hari jom le try sebotol.

Kenapa kena try MELURE PERFUMES 🌸..sebabnya 👇🏻 💖 Tahan wangi 12 jam
💖 Bau setanding original
💖 Mesra solat 💖 Terdapat 13 jenis bau
💖 Harga jimat
💖 30ml

Wasap jer link bawah ni.
www.wasap.my/60129046411/MelureMewangi
.
Stay Classy at Your Own Class 💋
.
#melureperfumes_fatin
#inspiredperfume
#mewangidihati
#hargajimat
#jomgrab

0💬

Loading...

.
.
35ML EAU DE PARFUM
.
LASTING.PASSIONATE.FRESH
.
COD NILAI AREA,
POSTAGE ADD ON RM6 for 3 bottles.

Business Inquiries : qaysfragrance@gmail.com
Bell +60183632131
.
Click link in the bio to order.
.
.

Agent dan pegedar diperlukan, whatsapp kami untuk keterangan lanjut. .
.
Promosi RM35 for 35ml Inspired Eau De Parfum.
.

QAYS FRAGRANCE .🇲🇾 Malaysia
Our Brewer made this perfume with finest ingredient, with Passion and Love to get the best quality output product.
The Best,Affordable and Quality Inspired Perfume ever existed in Malaysia.
.

LASTING.PASSIONATE.FRESH
.
.
#sayajual#perfumemurah#eaudeparfume#brewerperfume#madewithpassion#perfume35ml#inspiredperfume#Nilai#usim#inticollege#politeknik#barangmurah#perfumewangi#perfumetahanlama#qaysperfume#igshop#bazarpaknil#cbsmercato#bandarnilai#penduduksepang#penduduknilai#sepang#klia#Klia2

0💬

.
.
35ML EAU DE PARFUM
.
LASTING.PASSIONATE.FRESH
.
COD NILAI AREA RM35,
POSTAGE ADD ON RM6 for 3 bottles.

Business Inquiries : qaysfragrance@gmail.com
Bell +60183632131
.
Click link in the bio to order.
.
.

Agent dan pegedar diperlukan, whatsapp kami untuk keterangan lanjut. .
.
Promosi RM35 for 35ml Inspired Eau De Parfum.
.

QAYS FRAGRANCE .🇲🇾 Malaysia
Our Brewer made this perfume with finest ingredient, with Passion and Love to get the best quality output product.
The Best,Affordable and Quality Inspired Perfume ever existed in Malaysia.
.

LASTING.PASSIONATE.FRESH
.
.
#sayajual#perfumemurah#eaudeparfume#brewerperfume#madewithpassion#perfume35ml#inspiredperfume#Nilai#usim#inticollege#politeknik#barangmurah#perfumewangi#perfumetahanlama#qaysperfume#igshop#bazarpaknil#cbsmercato#bandarnilai#penduduksepang#penduduknilai#sepang#klia#Klia2#moodrepublik#bazaronline#trustedseller

0💬

.
KENAPA PERLU PAKAI PEPIUM KOCHEK? .
.
Sebab #pepiumkochek ini dapat bantu orang yang inginkan PERFUME JENAMA ANTARABANGSA dengan KUALITI SETANDING pada harga yang MAMPU MILIK. .
.
KELEBIHAN Pepium Kochek
📍Bau setanding ori
📍Bau tahan lama
📍Saiz yang mudah dibawa
📍Mesra solat
📍Harga mampu milik .
.
RM17 tak masuk pos .
.
Whatsapp 0134886428 .
.
#inspiredperfume #penperfume #perfumepen #pocketperfume #perfumemurah #perfumemesrasolat #patiminyakwangi #minyakwangi

1💬

.
KENAPA PERLU PAKAI PEPIUM KOCHEK? .
.
Sebab #pepiumkochek ini dapat bantu orang yang inginkan PERFUME JENAMA ANTARABANGSA dengan KUALITI SETANDING pada harga yang MAMPU MILIK. .
.
KELEBIHAN Pepium Kochek
📍Bau setanding ori
📍Bau tahan lama
📍Saiz yang mudah dibawa
📍Mesra solat
📍Harga mampu milik .
.
RM17 tak masuk pos .
.
Whatsapp 0134886428 .
.
#inspiredperfume #penperfume #perfumepen #pocketperfume #perfumemurah #perfumemesrasolat #patiminyakwangi #minyakwangi

1💬

SALVATORE FERRAGAMO
====================== Bila spray INCANTO SHINE terasa diri seperti gadis desa yang sedang berjalan-jalan mengelilingi kampung sambil hirup udara segar …hehehe... Wangian ini fresh, macam fresh flowers. Baunya yang strong akan bertukar lembut dan sedikit manis setelah dipakai agak lama tapi tetap terasa segar..hmmm..nyamannya..terbayang heroin Winter Sonata yang menghirup udara segar tu…hehe… feeling korea la pulak…adoiiiii…
Alahai….namanya pun dah SIGNORINA…lemah lembut je bunyi nye kan…Aromanya manis, dan ditambah pula dengan sentuhan bunga rose. Menjadikan si pemakai rasa feminin dan sopan gitu…Bila spray je terasa macam sedang baring dalam lautan kelopak bunga rose…Hmmm…camne tu ek, baring dalam bunga rose…

So anda suka feeling ala2 Winter Sonata atau nak berada dalam lautan kelopak bunga rose ??? Dah ada jawapan…
www.wasap.my/60199802803 ( Emma )
.
No ID : A2368 .
#dexandra
#newdexandra
#clearancesale
#dexandraperfume
#inspiredperfume
#bodyodourless
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#perfumemalaysia
#ajimaura
#agentguamusang
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#kelantan
#terapiinstagram
#usahawanonline
#usahawanmuda
#usahwandexandra
#sakarantai7
#bazarpaknil
#perfumeterbaik
#jeneralinsta
.
Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

0💬

Cuba tengok yg ni, peminat setia De'Xandra wajib kena tau nama2 ni tau. Hihi. Alaaa...tau nama perfume kesayangan korang je pon blh la 😁

#dexandra
#letpassionleadyou

1💬

Alhamdulillah,
.
Tahun baru nak dekat da uolls, jom “DREAM BIG” utk azam baru thn depan. Semoga azam kita semua thn depan dipermudahkan semuanya. Amin🤲🏻
.
P/s : Jom mewangi dgn perfume dari De’Imani Project. “Let’s Inspire Everyone”
.
Apa-apa roger je uolls. 🤙🏻
+6012 2131 935 | Zamri | De’Imani
#INSPIREDPERFUME
#DREAMBIG
#POSITIVETHINKING
#DEIMANIPROJECTPERFUME

0💬

#Repost @secret.potions.by.mnz (@get_repost)
・・・
🤑🤑💵💵JOM MENANG WANG TUNAI‼️💵💵🤑🤑
.
Senang je nak menang. Cuma ikut 2 cara di bawah 👇🏼
.
.
✅like facebook page: Secret Potions
✅Share video yg berada di pin post page Secret potions di wall facebook anda secara public
.
.
Mudah je kan? Pemenang akan di pilih melalui lucky draw yg akn dibuat secara live di fb page Secret Potions. Cukup 3️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ page likes & video share, kami akan buat lucky draw. 😍😍
.
Semoga berjaya!! 💪🏻💪🏻😁
.
Tertakluk kpd terma & syarat.
.
.
#secretpotionsbymnz #smellgoodwithsecretpotionsbymnz #gilaperfumesecretpotions
#testimonisecretpotionsbymnz
#wangibersamasecretpotionsbymnz
#halalperfume
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#perfumetravel
#minyakwangi
#perfumewangi
#perfumewanita
#perfumeonline
#inspiredperfume
#inspiredperfumes
#inspiredperfumemurah
#inspiredperfumemalaysia
#minyakwangimalaysia
#minyakwangitahanlama
#minyakwangiwanita
#dulanghantaran
#hantarantunang
#hantaraneksklusif
#hantaranmewah
#hantaranexclusive
#gubahanhantaran
#trustedsellermalaysia
#contestmalaysia #giveawaymalaysia .
.
Credit: jou beats - brasil

0💬

Grab now !! Confirm tahan sehingga 8 jam .. tak tahu nak pilih wangian yang mana satu?? JOM PM saya sekarang!

#inspiredperfumes
#fiorellaInspiredPerfumes
#fiorellatestimoni
#fiorella
#wangianGredAAA
#teamfiorella
#InspiredPerfume #Fiorella #mesrasolat

0💬

🤑🤑💵💵JOM MENANG WANG TUNAI‼️💵💵🤑🤑
.
Senang je nak menang. Cuma ikut 2 cara di bawah 👇🏼
.
.
✅like facebook page: Secret Potions
✅Share video yg berada di pin post page Secret potions di wall facebook anda secara public
.
.
Mudah je kan? Pemenang akan di pilih melalui lucky draw yg akn dibuat secara live di fb page Secret Potions. Cukup 3️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ page likes & video share, kami akan buat lucky draw. 😍😍
.
Semoga berjaya!! 💪🏻💪🏻😁
.
Tertakluk kpd terma & syarat.
.
.
#secretpotionsbymnz #smellgoodwithsecretpotionsbymnz #gilaperfumesecretpotions
#testimonisecretpotionsbymnz
#wangibersamasecretpotionsbymnz
#halalperfume
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#perfumetravel
#minyakwangi
#perfumewangi
#perfumewanita
#perfumeonline
#inspiredperfume
#inspiredperfumes
#inspiredperfumemurah
#inspiredperfumemalaysia
#minyakwangimalaysia
#minyakwangitahanlama
#minyakwangiwanita
#dulanghantaran
#hantarantunang
#hantaraneksklusif
#hantaranmewah
#hantaranexclusive
#gubahanhantaran
#trustedsellermalaysia
#contestmalaysia #giveawaymalaysia .
.
Credit: jou beats - brasil

0💬