#inspiredperfume

" Bro. Terbaikkkk la bau ni. Alhamdulillah Semenjak pakai Clubman by de'xandra ni Ramai yang tegur aku bau macam pakai CK. "

Alhamdulillah.. Ini kata-kata Ahmad pada saya. Beliau sangat berpuas hati dengan Memiliki Antara koleksi wangian ini.
Dah macam koleksi payung dragon ball dah.
Ahmad Jenis orang yang sangat teliti dalam semua bab-bab. Lebih lagi Bab perfume.
Dan Sekarang Ahmad bahagia . Jelas kegembiraan terpancar dari nur air wajah Dia. Sebab apa?
Sebab Dia cakap, terima kasih sangat-sangat. Selama ni dia Malu nak usya sorang amoi ni. Tapi lepas pakai Clubman Dia jadi Berani bak bara yang menyala.
Komen Pm atau Terus jer pm Saya Jika u kurang confidence . Insyaallah saya bantu.
#JutawanSelipar #SkySquads #Dexandra #Clubman#dexandragiftsl#dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandraselangor#mamadil#zizan#terengganu#night

0๐Ÿ’ฌ

Sekadar ilmu pengetahuan, kita kongsi bersama2.
.
.
Versatile Elegance Exclusive
.
.
.
๐Ÿ’‹minyak wangi berkualiti tinggi.
๐Ÿ’‹Produk keluaran Bumiputera Islam.
๐Ÿ’‹Tahan lama kekal di kulit 8-12 jam dan 2-3 hari di pakaian.
๐Ÿ’‹Bau setanding original perfume, Inpirasi perfume jenama antarabangsa.
๐Ÿ’‹Alkohol perfume diperbuat daripada ekstrak tumbuhan dan boleh dibawa solat.
๐Ÿ’‹Size 30ml mudah dibawa kemana mana (Travel Friendly).
๐Ÿ’‹Harga mampu milik.
.
.
#vvparfume #vvparfum #effleurerparfum #harihariwangi #effleurerparfumvoilavee #local #lokalahmalaysia #instagram #instafamous #tawau #sabah #malaysia #kualalumpur #fragrance #lasting #tahanlama #24jam #vvdolls #vee #versatile #elegance #exclusive #lastlong #tempatan #sayapakaisayajual #sayajualperfume #love #happyhappyjergirl #bazarpaknil #inspiredperfume

3๐Ÿ’ฌ

S A R A H E V O L
Inspired Perfume
โ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”
๐Ÿ’‹Based on Inspired Perfume ๐Ÿ’‹ Affordable Price ๐Ÿ’‹ Can use for Solat
๐Ÿ’‹3 fragrance for men and woman
๐Ÿ’‹35ml EDP
๐Ÿ’‹ Easy to carry anywhere

#sarahevolperfume #perfume #perfumemalaysia #minyakwangi #inspiredperfume #instagram #instagood #instaday #instashopmalaysia #love #family #friends #husband #wife #bff #gf #bf #forhim #forher #instalike #happy #fragrance #awsome #smallgoods #beautiful #handsome

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

S A R A H E V O L
Inspired Perfume
โ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”
๐Ÿ’‹Based on Inspired Perfume ๐Ÿ’‹ Affordable Price ๐Ÿ’‹ Can use for Solat
๐Ÿ’‹3 fragrance for men and woman
๐Ÿ’‹35ml EDP
๐Ÿ’‹ Easy to carry anywhere

#sarahevolperfume #perfume #perfumemalaysia #minyakwangi #inspiredperfume #instagram #instagood #instaday #instashopmalaysia #love #family #friends #husband #wife #bff #gf #bf #forhim #forher #instalike #happy #fragrance #awsome #smallgoods #beautiful #handsome

0๐Ÿ’ฌ

Dah dapat gaji kan? Dapat ang pow gong xi fa cai banyak kan? Promosi CNY masih berlangsung lagi ni haa walaupun raya dah abes..lai lai lai dapatkan @acaciascent pada harga menagis ni cepat!DOUBLE JOY DOUBLE HAPPINESS๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŽ๐ŸŽ
DOUBLE ACACIA SCENT YOU PURCHASE, DOUBLE PROMOTION YOU WILL GET!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
BUY ANY 10 OF @acaciascent AT ONLY MYR 600.00 SAVE MYR 50.00! (NP MYR 65 each)
FREE POSTAGE*
WOW๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHURRY GRAB YOURS NOW!
*term & condition applied.
โšœ๏ธACACIA โ„ข๏ธ SCENTโšœ๏ธ
BORN TO INSPIRE
#acaciascent
#borntoinspire
#inspiredperfume
#acaciascentinspiredperfume
#lesscentforluxuryscent
#acaciascentlovers
#bisnessparttime
#bisnessgeligeli
#perfumesenangjual
#bauanmewahpadahargamampumilik
#tahanlebih24jam

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Ya ampun melting๐Ÿ˜
Dah la cantik comel..
Bau wangi2 plak tuuu๐Ÿ˜˜
come gais grab lelaju๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
meh dm or pm sistur๐Ÿ’–
Now harge promo๐Ÿ‘€
#qrlicious #inspiredperfume
(pic ihsan by @farhan.najihah )1

0๐Ÿ’ฌ

Thanks Qrlover๐Ÿฆ„
Ya allah melting nye
tgk warne die sejuk je mate๐Ÿ“ธ
Dahla comel cute wangi plak tu
meh try pm or dm kak mia๐Ÿ˜ฌ
#officeperfume #outdoorperfume
#qrlover #qrlicious
#inspiredperfume
#perfumemurah
#perfumeseremban
#perfumesenawang
#perfumesgbuloh
#perfumedamansara
#perfumeblhbwksolat
#customerqrlicious

0๐Ÿ’ฌ

Thanks Qrlover๐Ÿ’–
Love your self be confident
Sume bau best2 smpi borong๐Ÿ˜œ
Bijak membeli menang memakai
Spray2 trus naik aura fresh
Hilang sume stress taw dan org ramai puji hurmm wangi hihii
Seyus btl meh try..dm kak mia
Harge asl rm50 now promo rm45(exclude post)
buy 2 free postage
(ss rm5)
#officeperfume
#qrlover #qrlicious
#inspiredperfume
#perfumemurah
#perfumeseremban
#perfumesenawang
#perfumesgbuloh
#perfumedamansara
#perfumeblhbwksolat
#customerqrlicious

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Thanks bro๐Ÿ˜
Love your self be confident
Baru try tester dh sengih gini
Borong trus dua abg ni ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
Spray2 trus naik aura fresh
Hilang sume stress taw dan org ramai puji hurmm wangi
Seyus btl meh try..dm kak mia
Harge asl rm50 now promo rm45(exclude post)
buy 2 free postage
(ss rm5)
#officeperfume
#qrlover #qrlicious
#inspiredperfume
#perfumemurah
#perfumeseremban
#perfumesenawang
#perfumesgbuloh
#perfumedamansara
#perfumeblhbwksolat
#customerqrlicious

0๐Ÿ’ฌ

Thanks QrLover๐Ÿ’–
Love your self be confident
bertmbh seri la pengantin baru
Terus borong dua skli ni๐Ÿ˜ฌ
XMenahan sume wangi2
Spray2 trus naik aura fresh
Seyus btl meh try..
dm kak mia or click je ats tu
Harge asl rm50
Now rm45 promo rm45
(exclude post)
buy 2 free postage
(ss rm5)
#officeperfume
#qrlover #qrlicious
#inspiredperfume
#perfumemurah
#perfumeseremban
#perfumesenawang
#perfumesgbuloh
#perfumedamansara
#perfumeblhbwksolat
#customerqrlicious

0๐Ÿ’ฌ

Thanks qrlover๐Ÿ’–
Love your self be confident
Pilihan hati si isteri Incanto shine
Tuk suami montblanc+davidoff cool
Harge asl rm50 now promo rm45
(exclude post)
buy 2 free postage
(ss rm5)
#officeperfume
#qrlover #qrlicious
#inspiredperfume
#perfumemurah
#perfumeseremban
#perfumesenawang
#perfumesgbuloh
#perfumedamansara
#perfumeblhbwksolat
#customerqrlicious

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

S A R A H E V O L
Inspired Perfume

Semalam Punya Cerita Customer kite ni 1 family beli perfume ALHAMDULILAH ๐Ÿ˜‡
Terima Kasih banyak2๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ โ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”๏ฟฝโ€”
๐Ÿ’‹Based on Inspired Perfume ๐Ÿ’‹ Affordable Price ๐Ÿ’‹ Can use for Solat
๐Ÿ’‹3 fragrance for men and woman
๐Ÿ’‹35ml EDP
๐Ÿ’‹ Easy to carry anywhere

#sarahevolperfume #perfume #perfumemalaysia #minyakwangi #inspiredperfume #instagram #instagood #instaday #instashopmalaysia #love #family #friends #husband #wife #bff #gf #bf #forhim #forher #instalike #happy #fragrance #awsome #smallgoods #beautiful #handsome

0๐Ÿ’ฌ

saya peminat kucing..saya rasa ramai orang yg suka bela kucing atas sebab banyak perkara selain kucing comel haha... Tapi bukan ni yg saya nak cerita.. saya ader masalah tentang tabiat kucing.. kalau dier dah mula kencing di satu tempat, dia akan mula kencing di tempat yang sama.. dier mana kisah kalau tu ruang tamu rumah saya .. yang penting dier lepaskan hajat dia. ๐Ÿ˜….. dah berkali2 cuci pun dier nak situ juga.
Minggu lepas saya jumpa founder deโ€™xandra dan akhirnya dier bagi gift body odourless deโ€™xandra.. sebenarnyer berharap juga founder bagi perfumes hahahah.. sebab tak pernah tahu pun dexandra ader produk ni.. Dia pun cerita pasal kelebihan dexandra , boleh hilang bau boleh bunuh bakteria.. so dalam otak saya ni.. terpikir kucing saya tu .. Experiment pun di lakukan.. dan terkejut dengan hasil nya.. bila kucing saya mula mencari port lain.. amazing!! . Wow.. giler ! Dah cuci datang lagi.. ni tetiber spray jer dier tak datang dah.. rungsing agaknya โ€œ eh mana port aku ni.. โ€œ hahaha dier hilang jejak.. Masa sy cerita balik kt founder. Dier cakap kat sy.. ni testimoni pertama tentang kucing..bangga lah experiment menjadi.. Dan experiment kedua adalh luka saya sembuh dengan cepat.. ini maybee semua orang tahu.. tapi kucing tu menjadi... kira boleh tahan produk ni.. multipurpose#dexandragiftsl#dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandrakualaselangor #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #dexandrasubangjaya #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor#mamadil#zizan#terengganu#night

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Hi uolss!๐Ÿค—
Siapa yang lovesss sangat bau dua wangian ni? Korang memang so CLASSY๐Ÿ˜
-
Mesti ramai nak tidur awal malam ni kan supaya esok korang boleh start your day with big smile๐Ÿ˜Š
-
Btw, jangan lupa sapu WONGI lotion dulu tau๐Ÿ’›
Dah grab belum akak2 cantik sekalian? Kalau belum jom DM kami ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #wongiiswangi #wongidiary #wongifamily #wongiteam #teamwakasi #cikMon008 #wongilotionperfume_sarawak

1๐Ÿ’ฌ

5 KEBAIKAN & KELEBIHAN LOSYEN UNTUK KULIT KITAโœจ
.
.

#1 Dapat mengekalkan kelembapan kulit
#2 Mencerahkan kulit
#3 Dapat melindungi dari sinaran UV
#4 Menghalang dari kulit merekah
#5 Melembutkan & menghaluskan kulit
.
Dah sapu losyen wongi belum sebelum tidur ni? Jangan lupa sapu wongi untuk halang dari digigit nyamuk๐Ÿค—
.
DM us
.
#WongiFamily love you all BIG TIME!๐Ÿ’™
Good Night #WongiLover
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #wongiiswangi #wongidiary #wongifamily #teamwakasi #cikMon008
#wongilotionperfume_sarawak

0๐Ÿ’ฌ

Wongi Perfume Lotion
.
Wongi Perfumed Lotion ni inspired daripada perfume Gucci Floral, Bombshell, Kidnight Fantasy and Classy ...
.
Nak ikutkan, ramai customer kami suka 3 Haruman Hot ni tawww... .
.
Kalau awak semua nak taw.. .
Bau dia memang SUPERB WONGI & awak semua memang tak akan tukar Lotion lain dah sbb byk kelebihan... .
Dah tu plak, lagi jimat sebab awak semua dah TAK PERLU nak pakai Perfume dah... .
Pakai dia ja dah Semerbak taww... .
.
Harga jangan cakap la... Memang Jimat sebab harga sebotol baru RM39 je.... .
.
Boleh beli smua skali, hari ni pkai lain esk pkai lain๐Ÿ˜˜ .
Pilih cpt sementara stok mc ada
.
Xpyh risau laaa Wongi ni cpt sgt habis ,sbb budak skolah pon beli๐Ÿค—๐Ÿ˜Š .
.
DM us
.
#wongilotion #perfumeviral #inspiredperfume #teammewongi #sayajualonline #sayajualwongi #wongihq #teamwakasi #cikMon008
#wongilotionperfume_sarawak

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Nie Hah promosi untuk kali ini.. 4 Botol nie Cuma RM 75 sahaja.. .
E S H A L
Lebih Wangi Lebih Jimatโ€
.
#eshalperfume #eshal #perfume #perfumemalaysia #inspiredperfume #premium #tahanlebihlama #tahanlebih8jam #perfumemurah

1๐Ÿ’ฌ

.
LEJEN SUNGGUH BAUNYA!!!
.
Mont Blanc Legend ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Perfume bau mahal! Tak caye cer check kat kaunter. Bau dia sangat aummmm!! Spray sikit je, nuuuuun tertinggal kat belakang baunya. ๐Ÿ˜† Aum! Aum!
.
Kalau awak cari perfume yang maskulin, perfume yang wanita suka nak bau, mont blanc ni perfume yang cukup kriteria tu.
.
Whatsapp : 010-4270210
,

2๐Ÿ’ฌ

โš ๏ธREADYSTOCK & LIMITED ITEMSโš ๏ธ

LANCOME (TRESOR MIDNIGHT ROSE) .

Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL

RM35 shj sebotol (exclude postage)
๐ŸŽˆ35ML
๐ŸŽˆBau tahan sehingga 12jam
๐ŸŽˆBotol kecik, comel giteww
๐ŸŽˆJimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi.

WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah)

#petakperfumeshop #thepetakshop #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecrets #perfume #perfumes #perfumemurah #bazaarpaknil #minyakwangi #tresormidnightrose #minyakwangimurah #graduate #lancome #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajual #fragrance #puchong #shahalam #kajang #promosi #promosicutisekolah #hadiah #hadiahharijadi #hariibu #hariguru #gift #inspiredperfume #graduasi

0๐Ÿ’ฌ

โš ๏ธREADYSTOCK & LIMITED ITEMSโš ๏ธ

BRITNEY SPEARS (MIDNIGHT FANTASY) .

Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL

RM35 shj sebotol (exclude postage)
๐ŸŽˆ35ML
๐ŸŽˆBau tahan sehingga 12jam
๐ŸŽˆBotol kecik, comel giteww
๐ŸŽˆJimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi.

WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah)

#petakperfumeshop #thepetakshop #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecrets #perfume #perfumes #perfumemurah #bazaarpaknil #minyakwangi #britneysprears #midnightfantasy #minyakwangimurah #graduate #pacorabanne #sayajualmurah #sayajualperfume #sayajual #fragrance #puchong #inspiredperfumemurah #promosi #promosicutisekolah #hadiah #hadiahharijadi #hariibu #hariguru #gift #inspiredperfume

0๐Ÿ’ฌ

Bvlgari Black ๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“ŒAvaliable at 100ml
๐Ÿ“Œ15-20% fragrance oil
๐Ÿ“ŒGuaranteed long lasting fragrance
๐Ÿ“ŒOpen for shipping and meet ups ๐Ÿ˜Š

#inspiredperfume #perfume #eaudeparfum #oilbasedperfume #fragrance #scent #ForHim #Fashion #Beauty #review #longlasting #perfumeph #parfum #brandedperfume #legit #scents #bvlgari #bvlgariblackperfume

1๐Ÿ’ฌ

Bau mewah dengan harga mampu milik..
.
.
Versatile Elegance Exclusive
.
.
.
๐Ÿ’‹minyak wangi berkualiti tinggi.
๐Ÿ’‹Produk keluaran Bumiputera Islam.
๐Ÿ’‹Tahan lama kekal di kulit 8-12 jam dan 2-3 hari di pakaian.
๐Ÿ’‹Bau setanding original perfume, Inpirasi perfume jenama antarabangsa.
๐Ÿ’‹Alkohol perfume diperbuat daripada ekstrak tumbuhan dan boleh dibawa solat.
๐Ÿ’‹Size 30ml mudah dibawa kemana mana (Travel Friendly).
๐Ÿ’‹Harga mampu milik.
.
.
#vvparfume #vvparfum #effleurerparfum #harihariwangi #effleurerparfumvoilavee #local #lokalahmalaysia #instagram #instafamous #tawau #sabah #malaysia #kualalumpur #fragrance #lasting #tahanlama #24jam #vvdolls #vee #versatile #elegance #exclusive #lastlong #tempatan #sayapakaisayajual #sayajualperfume #love #happyhappyjergirl #bazarpaknil #inspiredperfume

0๐Ÿ’ฌ

Gabungan bau fruity dan bau seperti di dalam hutan rasa lebih tenang dan tidak terlalu kuat. Sangat sesuai diletak di ruang tamu dan kawasan menunggu.

Note : Combination of Melon, Cucumber & Pineapple

#dexandraairfreshener

1๐Ÿ’ฌ

Rasa bahagia seperti rasa percikan lemon, limau yang dicampur vanilla, menceriakan suasana dengan mood yang sangat fresh. Rasa bahagia.

Note : CITRUS VANILLA

#dexandraairfreshener

1๐Ÿ’ฌ

LOTION VIRAL ABAD INI.๐Ÿ˜ฑ
.
Mana tak viral nya ,4 manfaat dalam satu botol khas dari WONGI untuk ANDA.
.
Wongi Perfumed Body Moisturizer sebagai
โœ…PERFUME (tahan 12 jam)
โœ…PELEMBAP (water based,tak melekit)
โœ…SUNBLOCK-SPF 25-herbal uv protector
โœ…REPELLANT (nyamuk tak gigit tau)
.
Oh Wongi juga bertindak sebagai whitening, boleh pudarkan parut. Hanya RM 39 anda dapat 100ml lotion dengan 4 manfaat.Semestinya travel friendly so boleh usung ke sana-sini.
.
Ada 4 fragrance
๐Ÿ˜Flora Enchanted (Gucci Flora)
๐Ÿ˜Fruit Snowberry (Midnite Fantasy)
๐Ÿ˜Sweet Candy(VS Bombshell)
๐Ÿ˜Classy (Lancome la vie est belle)
.
DM us
.
#wongiwarrior
#lotionviral
#lotionperfume
#inspiredperfume
#wongiperfume
#wongi
#wongilotion #bombshell #guccifloral #midnightfantacy #lotion #moisturizer #lotioninspired #teamwakasi #cikMon008 #wongifamily

0๐Ÿ’ฌ

Wwooowwweeeee!
.
Macam-macam deals THE LAB PARFUM skang ni uols! ๐Ÿ˜
.
โžก๏ธKita ada FEBRUARY COMBO. 2 perfume RM8๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ jer. Dapat FREE 135ml shower Gel.
โžก๏ธKalau korang nak bagi hadiah kat orang kita ada FEBRUARY IN MEMORY. Dah cantik packangingnya siap kotak dan FREE 2 botol Love Shower Gel! RM7๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ for her RM8๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ for him.
โžก๏ธNak yang biasa pun ada. FREE 135ml shower gel tau. RM6๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ jer.
โžก๏ธNak cari door gift untuk Majlis-majlis kahwin, akikah, korporat dan sebagainya kita ada juga SHOWER GEL DOOR GIFT serendah RM4๏ธโƒฃ.5๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ sebotol untuk 1000 botol!
โžก๏ธNak buat HANTARAN pon boleh uols! Kita pun ada SET HANTARAN. For him dan for her. RM9๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ only!
.
Apa lagi yang korang carik? Roger je akak. Pasti ada deals yang terbaik!
.
Zafairin's Legacy
Founder of The Kinetic Group
The Lab Parfum
.
๐ŸŒนHarum Mewangi dengan The Lab Parfum ๐ŸŒน
.
AGENT WANTED to The Kinetic Group! ๐Ÿค
..
๐Ÿ”ฌ Inspired perfume by The Lab Parfum
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60192649629
๐Ÿ“ฎ by POST only
โœ… Tester AVAILABLE at Kedai Achek Gadget Taman Perwira Bakri MUAR!
๐Ÿ‘ view & like page http://www.facebook.com/zafairinperfumes
.
#sayajualโ€ฌ โ€ช#inspiredperfume #perfumemurah #thelabparfum #tlpfeedback #TLP โ€ช#hantaran #gift #muarโ€ฌ โ€ช#tangkakโ€ฌ #bakri โ€ช#sungaiabongโ€ฌ โ€ช#putrajayaโ€ฌ โ€ช#serikembanganโ€ฌ โ€ช#serdangโ€ฌ โ€ช#upmโ€ฌ โ€ช#ukmโ€ฌ โ€ช#bangiโ€ฌ โ€ช#bspโ€ฌ โ€ช#vendorโ€ฌ โ€ช#vendorputrajayaโ€ฌ โ€ช#vendormuarโ€ฌ โ€ช#vendorperfumeโ€ฌ โ€ช#follow4followโ€ฌ โ€ช#igersโ€ฌ โ€ช#instafollowโ€ฌ โ€ช#follow

0๐Ÿ’ฌ

Open order untuk set palazo viral ni ๐Ÿ’• nak bagi harga kasih sayang ja hehee ๐ŸŒธ

#malaysian
#malaysia
#bazaarpaknil
#bajumurah
#inspiredperfume
#trustedsellersince2013
#setpalazomurah
#setpalazo

0๐Ÿ’ฌ