#instafamous

๐Ÿ’žFUNGSI & KEBAIKAN FEMININE WASH JSD๐Ÿ’ž
.

FEMININE WASH JSD berfungsi:
๐Ÿ‘‰Merawat & mencegah miss v daripada jangkitan kuman, keputihan, fungus, candida etc..
๐Ÿ‘‰Membantu menyerap & tarik kotoran di dlm miss v antaranya keputihan terpendam, darah2 lama yg menempel pada dinding vagina cthnya darah period, darah nifas.
.
๐Ÿ’ฅP/s: jangan terkejut jika lepas gunakan FEMININE WASH JSD ni, ada banyak keputihan/kotoran yg keluar..
Teruskan penggunaan utk membenarkan FW JSD terus-terusan menarik keputihan/kotoran tersebut sampai ianya berkurang & clear.
.

KEBAIKAN:
๐Ÿ‘‰Memberi kesegaran sepanjang masa kepada miss v dgn effect cooling.
๐Ÿ‘‰Membantu memberi keselesaan utk anda yang ada masalah peluh & kegatalan pada miss v.
๐Ÿ‘‰Membantu merapatkan miss v.
๐Ÿ‘‰Melancarkan perjalanan darah period & nifas.
๐Ÿ‘‰Mencegah bau-bauan yg tak sedap pada miss v.
๐Ÿ‘‰Meningkatkan keyakinan diri & rasa selesa serta lebih sensual ketika bersama suami.
.

WhatsApp Sarah utk order๐Ÿ’“
โ˜Ž๏ธ 0102762069
Atau klik link biru kat bio.
.

FEMININE WASH JSD - RM68
.

#femininewashjsd
#pencuciintimwanita
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#agenjsdselangor
#igers
#aurainsta
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#like4like
#follow4follow
#instagood
#instafamous
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
Spanish or Bohemian style? Itโ€™s utterly captivating ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
LA LAGUNA
๐Ÿ“Jalan Pantai Kayu Putih, Berawa, Canggu, Tibubeneng, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Provinsi Bali
.
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ I N D O N E S I A ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
.
Picture taken with ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ฒ #iPhone7Plus by @riaesmhe
#Indonesia #Bali #LaLaguna #Canggu #Coffee #Beach #Sand
#Travel #Traveling #Traveler #Holiday #Instagram #InstaTravel #InstaTraveling #InstaTraveler #InstaDaily #InstaHoliday #InstaPictures #InstaMoment #InstaHappy #InstaFrame #Instagood #PhotoOfTheDay #InstaFamous #Like #Likes #LikeForLike #Like4Like

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Campaign shoot for Style of Adira
.
Client: @adirasalahudi
Brand: @soa.la
Model: @adirasalahudi
Photo: @by.amersajim
Venue: @s7even.studio .
.
DM for any inquiry
Studio shoot from as low as MYR200/hour plus editting*
.
#model #catalogshoot #photographer #potrait #instashoot #instafamous #adirasalahudi #moments #instagood #instadaily #ootd #potd #hijabfashion #hijab #malaysia #brunei #kualalumpur

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

hi

6๐Ÿ’ฌ

โ€œThere's a long life ahead of you and it's going to be beautiful, as long as you keep loving and hugging each otherโ€

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Affordable Travel Size For Men & Women .
.
.
.
.
โœ”๏ธORIGINAL
โœ”๏ธLONG-LASTING โœ”๏ธFREE POSTAGE
โœ”๏ธMURAH DARI PASARAN LAIN
.
.
.
.
Whatsapp Us:

http://www.wasap.my/60182626842

http://www.wasap.my/601119916228

#instafamous #instagood
#perfumehantaranori
#perfumeorimurah
#sayajualmurah
#photooftheday
#fashion
#followme
#like4like
#love
#makeup
#ootd
#pacorabbane
#1million

0๐Ÿ’ฌ

I've got a pretty cool family ๐Ÿ˜Ž #grateful #thankful #stillfull

1๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum. ๐Ÿ˜ƒ
.

Opsss!
Topik panas untuk pengetahuan umum.
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN adalah tanda2 yg menunjukkan badan wanita tersebut mengandungi asid yang tinggi dan KEPUTIHAN tu sendiri bersifat asidic. ๐Ÿ˜จ
.
๐Ÿ‘ Sebab tu wanita yang mengalami KEPUTIHAN seluar dalam selalu berlubang! ๐Ÿ˜ท
.
๐Ÿ‘ Bayangkan...seluar dalam pun boleh reput kena cecair asid dari dalam tubuh ni. ๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ‘ Elakkan makan seafood dan makanan berasid. Minum lebih banyak air masak. Dan kerap cuci 'che non' tu utk jaga kebersihan.๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN selalu terjadi sebab asid yang berlebihan dalam badan akibat terlalu penat, stress, sembelit atau makan banyak makanan yg berasid. ๐Ÿ˜ฏ
.
๐Ÿ‘ Memang orang lelaki beruntung tak kena, tapi biasanya si isteri yang dah berkorban untuk pastikan rumahtangga supaya siap sedia sempurna yang menanggung rasa.. then yang tak baiknya kalau suami tau komplen je..Kesian akak tu..๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‘ Anak dara yang selalu kena. ๐Ÿ˜…
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN adalah satu SIGNAL besar yang tubuh sedang bekerja dengan lebih 'penat' dan kurang sihat. Ada KEPUTIHAN mesti ada rambut gugur..sesekali migrain, cepat marah, moody, rasa tak confident, dan kalau tak ditangani dengan segera akan menyebabkan jangkitan kulat. ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN dah kronik kalau dah bertukar warna kehijauan, berbau sangat busuk & terlampau gatal.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
#femininewashjsd & #maskervagina boleh bantu anda๐Ÿ˜
.

WhatsApp sarah utk details & order โ˜Ž๏ธ 0102762069
Atau klik link biru kat bio utk direct whatsapp.
.

SET BASIC JSD (RM100)
---------------------------------------
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Pos RM7 sm/RM10 ss
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#like4like
#follow4follow
#instagood
#instafamous
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Campaign shoot for Style of Adira
.
Client: @adirasalahudi
Brand: @soa.la
Model: @adirasalahudi
Photo: @by.amersajim
Venue: @s7even.studio .
.
DM for any inquiry
Studio shoot from as low as MYR200/hour plus editting*
.
#model #catalogshoot #photographer #potrait #instashoot #instafamous #adirasalahudi #moments #instagood #instadaily #ootd #potd #hijabfashion #hijab #malaysia #brunei #kualalumpur

0๐Ÿ’ฌ

alone

17๐Ÿ’ฌ

"YA I GOT BARS HOE NO XANNIES" new music video is on the way y'all ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐ŸŽ™๏ธ๐ŸŽถ๐ŸŽต been off the grid for a min got a lot of projects coming up ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ #chicago #rapper #recordingartist #instagood #instafamous #artist #eurorican #puertorican #European #hiphop

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Assalamualaikum. ๐Ÿ˜ƒ
.

Opsss!
Topik panas untuk pengetahuan umum.
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN adalah tanda2 yg menunjukkan badan wanita tersebut mengandungi asid yang tinggi dan KEPUTIHAN tu sendiri bersifat asidic. ๐Ÿ˜จ
.
๐Ÿ‘ Sebab tu wanita yang mengalami KEPUTIHAN seluar dalam selalu berlubang! ๐Ÿ˜ท
.
๐Ÿ‘ Bayangkan...seluar dalam pun boleh reput kena cecair asid dari dalam tubuh ni. ๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ‘ Elakkan makan seafood dan makanan berasid. Minum lebih banyak air masak. Dan kerap cuci 'che non' tu utk jaga kebersihan.๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN selalu terjadi sebab asid yang berlebihan dalam badan akibat terlalu penat, stress, sembelit atau makan banyak makanan yg berasid. ๐Ÿ˜ฏ
.
๐Ÿ‘ Memang orang lelaki beruntung tak kena, tapi biasanya si isteri yang dah berkorban untuk pastikan rumahtangga supaya siap sedia sempurna yang menanggung rasa.. then yang tak baiknya kalau suami tau komplen je..Kesian akak tu..๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‘ Anak dara yang selalu kena. ๐Ÿ˜…
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN adalah satu SIGNAL besar yang tubuh sedang bekerja dengan lebih 'penat' dan kurang sihat. Ada KEPUTIHAN mesti ada rambut gugur..sesekali migrain, cepat marah, moody, rasa tak confident, dan kalau tak ditangani dengan segera akan menyebabkan jangkitan kulat. ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN dah kronik kalau dah bertukar warna kehijauan, berbau sangat busuk & terlampau gatal.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
#femininewashjsd & #maskervagina boleh bantu anda๐Ÿ˜
.

WhatsApp sarah utk details & order โ˜Ž๏ธ 0102762069
Atau klik link biru kat bio utk direct whatsapp.
.

SET BASIC JSD (RM100)
---------------------------------------
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Pos RM7 sm/RM10 ss
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#like4like
#follow4follow
#instagood
#instafamous
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum. ๐Ÿ˜ƒ
.

Opsss!
Topik panas untuk pengetahuan umum.
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN adalah tanda2 yg menunjukkan badan wanita tersebut mengandungi asid yang tinggi dan KEPUTIHAN tu sendiri bersifat asidic. ๐Ÿ˜จ
.
๐Ÿ‘ Sebab tu wanita yang mengalami KEPUTIHAN seluar dalam selalu berlubang! ๐Ÿ˜ท
.
๐Ÿ‘ Bayangkan...seluar dalam pun boleh reput kena cecair asid dari dalam tubuh ni. ๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ‘ Elakkan makan seafood dan makanan berasid. Minum lebih banyak air masak. Dan kerap cuci 'che non' tu utk jaga kebersihan.๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN selalu terjadi sebab asid yang berlebihan dalam badan akibat terlalu penat, stress, sembelit atau makan banyak makanan yg berasid. ๐Ÿ˜ฏ
.
๐Ÿ‘ Memang orang lelaki beruntung tak kena, tapi biasanya si isteri yang dah berkorban untuk pastikan rumahtangga supaya siap sedia sempurna yang menanggung rasa.. then yang tak baiknya kalau suami tau komplen je..Kesian akak tu..๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‘ Anak dara yang selalu kena. ๐Ÿ˜…
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN adalah satu SIGNAL besar yang tubuh sedang bekerja dengan lebih 'penat' dan kurang sihat. Ada KEPUTIHAN mesti ada rambut gugur..sesekali migrain, cepat marah, moody, rasa tak confident, dan kalau tak ditangani dengan segera akan menyebabkan jangkitan kulat. ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ‘  KEPUTIHAN dah kronik kalau dah bertukar warna kehijauan, berbau sangat busuk & terlampau gatal.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
#femininewashjsd & #maskervagina boleh bantu anda๐Ÿ˜
.

WhatsApp sarah utk details & order โ˜Ž๏ธ 0102762069
Atau klik link biru kat bio utk direct whatsapp.
.

SET BASIC JSD (RM100)
---------------------------------------
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Pos RM7 sm/RM10 ss
.

#femininewashjsd
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#like4like
#follow4follow
#instagood
#instafamous
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#shahalam
#teamjsdiman
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

#ParisHilton vs. #Thalia ๐Ÿ‘€ ยฟA quiรฉn le luce mejor este colorido vestido? .
.
.
๐Ÿ“ธ @thalia @parishilton

7๐Ÿ’ฌ