#jail

My lovely brother's song JAIL is coming very soon..follow him @ajiteshbhati pls subscribe his YouTube channel "Desibrat" Link in bio #Jail #newpunjabisong #gujjar #gurjar #talentedsinger #desi

0💬

#jail daal de#

0💬

Loading...
Loading...

C. M. Manson
19-11-2017
"We're all our own prisons, we are each all our own wardens and we do our own time. I can't judge anyone else. What other people do is not really my affair unless they approach me with it. Prison's in your mind. Can't you see I'm free?" #charles #Manson #charlesmanson #criminal #assassin #murder #Polanski #jail #swastika #x #movie #star #mansonfamily #family #heads #portrait #drawing

0💬

WE ARE CALLED TO BE ARCHITECTS OF THE FUTURE. NOT DUPED BY IT; OR VICITIMS OF IT! ~ R. Buckminster Fuller
________________________________________
A 21st Century Policing Mindset is not exclusive to Law Enforcement that protect our streets, but also those who secure the incarcerated.
___________________________________________
@teamwysm completed our weekend with a robust conversation specifically designed to the encourage & empower the Montery County Sheriffs Jail Deputies.Thank you eveeyone in attendace for the unforgettable "MILKSHAKE" experience!! You have raised the bar to a whole new level. Stay Safe!
____________________________________________
#watertomylife #producer #mcsosocialmedia #teamwysm #montery #montereycountysherif #montereycountyjail #sheriffs #21cp #Communitypolicing #inmatewelfare #inmates #jail #recidivism #reentry

0💬

Loading...

Tolong dibaca kalau anda mempunyai rasa kasihan terhadap hewan😊

Guys tolong jangan ditiru ya adegan kayak gini, cuma mau ngeshare aja biar orang nyadar kalau hewan itu ga boleh di giniin.. cuma mau bilang aja ya ke mbak @alyccaaa_ @alyccaaa__ Dan mas @philipbiondi Lu bayangin kalau lu itu jadi hewan, lalu tiba tiba orang yg ngelihat lu langsung cekokin bir lu kesel ga? Sama wey hewan juga punya perasaan yg sama kalau digituiin.. kalau hewan bisa ngomong seperti manusia pasti lu dikatain “woy lu punya otak ga sih? Gua ga ngapa ngapain di cekokin bir” “woy lu itu gangguan kejiwaan kali ya giniin gua yg ga ada salah apa apa ke lu?” Bahkan dia bisa berkata kasar ke lu.. Tolong, kalau mau bercanda tau bataslah.. lu bercanda kayak gini yg ada lu dikira gila serious.. istilahnya gini, lu bercanda sama orang gila ya lu dianggap gila sama orang yg waras.. Kalau mau gaul,mau hits ga usah kayak gini caranya.. serious kampungan banget.. ntar kalau di gaulin sama orang, mewek lagi gara gara ga kuat mental :( Gua disini bukan mau jadi pahlawan kesiangan atau mau sok hebat atau sok suci atau apapun itu cuma gua kasihan aja sama hewan itu dia ga ada salah apa apa di cekokin bir :( so, berhentilah buat bercandaan seperti itu dan satu lagi kalau lu mau minta maaf kayak apapun (kemungkinan besar) tidak bisa merubah keadaan jadi ya terima nasib aja :( maybe you’ll go to the jail :( and yeah congratulations you have a decent place to live for you😊GOD BLESS YOU😇

#tamansafari #alyccaaa #perusakbinatang #jail #tamansafaribogor #saveanimals #animalcruelty #stopanimalcruelty #동물 #슬퍼

0💬

Loading...

Continua l'inchiesta sulle carceri di Radio Monte Carlo, firmata Giulia Riva. Ecco il link della puntata di oggi: https://goo.gl/fcZNwR, in cui introduciamo la questione sovraffollamento. #20novembre #pt2 #rmc #inchiesta #carceri #prigione #jail #reportage #radiomontecarlo #radio #listentothis #openyourears #sovraffollamento #toomanypeople #problems #problemsolving #proudof #goon

1💬

Loading...

BOLD HOLIDAYS ON RODEO DRIVE:
Rodeo Drive will once again stay open later every Friday and Saturday evening now through December 23 until 8 p.m. as part of their “12 days of BOLD Holidays” campaign, featuring social media influencer Dawn McCoy. Rodeo Drive will be lit up by stunning chandeliers by Baccarat, offering an even more beautiful backdrop to the already iconic street. Guests will be able to enjoy delicious treats from food trucks lining the 200 block, take holiday photos in the new artistic photo installation and much more.

There will be ongoing live entertainment every Friday night from 5 p.m. to 8 p.m., including live haute-couture fashion sketches by FIDM students, featuring Project Runway star and FIDM Alumn Nick Verreos , modern and soulful acapella group m-pact, roving ice queens, candy cane roller ladies and more. Enjoy live DJ performances every Saturday night from 5 p.m. to 8 p.m. including Isaac Likes, DJ Reprise, DJ Lindsey Luv, Jenny Albright, and Nikki Pennie (who has personally curated Rodeo Drive’s #Onlyonrodeo playlist). Go here for schedule of events: http://www.beverlyhills.org/living/boldholidays/ This page contains the latest info on the City's B.O.L.D. Holidays program.

1💬

L’exploration du dimanche #urbex #sunday #jail #chabeuil #rock

0💬

Loading...

I hope that shit ain't true ...

1💬

We could never learn to be brave and patient, if there were only joy in the world.
#picoftheday #ootd #style #stylish #gschock #lifestyle #life #is #just #likes #a #jail #for #me #tiredaf

0💬

Didn't think Sunday night would be full of #arrests #virginiabeachbailbonds #beachbondsman #7577771111 #fuckjail
I love making clients #happy and see their big #smile when they come out of #jail
True 24/7 #virginiabeachbailbondsman service! Call #7577771111

0💬

INVERSION.....i made on my phone resulted that In a blue #jail become in the #orange #jail #aquarelle #however #itsinteresting ...#gb #gbstudio #brankoglas #painter #modernart #photography #edit

2💬

You wake up on a cold stone floor, your head pounding. From adjoining cells, you hear your companions stir. A guard watches you from beyond the iron bars, laughing a wet, hacking laugh.

What do you do?

#dungeonsanddragons #dnd #dungeon #jail #map #campaign #wip #whatdoyoudo

1💬

Rencontre avec le #maharadjah du fort de #kehjarla ! •
•
•
•
#India #visitindia #rajasthan #palace #fort #garden #cow #jail #moment #meeting #magic

0💬