#jjcm

rijal dan makanan susah dipisahkan.
#4fingers #shortescape

4💬

KEK JEPUN KETAGIH KENA KECAM TERUK KALI NI. 😵
.
.
Yang mana dakwa letak air ketum lah, ketagih sampai termimpi-mimpi lah, lepas tu beli kek hari-hari tak cukup lah. Apakah???
.
.
#kekjepunketagih memang ni bukan biasa-biasa. Siapa lagi nak kecam? Meh grab seketol. 😂😂
.
.

#japanesecheesecake
#kekjepun
#ketagihkek
#agentwanted
#codjb
#viral2018
#alhamdullillah
#makan #jjcm #foodporn #terapiinstagram #jdt #jb#johor #kitagunani #ajimaurabaru #bake #baker #cakelover #cake

0💬

Whoopie king 😍
.
Ya Allah melimpah-limpah cheese ni tau 😂 drizzle dengan nutella lagi 😱
.
.
Agent Sya💋 #agentsabrinabakery
Whatsapp 013.344.4877

Delivery - Isnin ~ Sabtu
.
🚘Shah Alam (seksyen 1~ seksyen 36) 🚘Shah Alam (seksyen U1~ seksyen U20) 🚘Klang 🚘Meru 🚘Puchong 🚘Mines 🚘Seri Kembangan 🚘Serdang 🚘BTHO 🚘Kelana Jaya
.

#sayajualkekshahalam #sayajualkekserikembangan #keksedap #kekmurah #shahalam #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #uitmpuncakalam #themines #serdang #serikembangan #agentsabrinabakeryshahalam #agentsabrinabakerythemines #agentsabrinabakeryserdang #agentsabrinabakeryserikembangan #agentsabrinabakerybtho #jjcm #akusuka

0💬

Loading...

Wahhhh 😱😱😱
@dapoq.street dah ada “Grilled Chicken Wings” la!
Korang tak nak datang try makan ke?! Ruginya lahai sedap gila!!! Sumpah tak tipu.!!! Jom serbu @dapoq.street sekarang jugak! 😋😋😋 Let's try " Grilled Chicken Wings”

RM10 / 5pcs
Location :
31 Jalan Damai Raya 1, Alam Damai Cheras 56000 KL

Waze :
Dapoq Street Alam Damai

Whatsapp :
0193636826

#jjcm #bigcup #dapoqstreet #kualalumpur #foodporn #makanmurah #westernfood #chickenwings

0💬

Wahhhh 😱😱😱
@dapoq.street dah ada “Grilled Chicken Wings” la!
Korang tak nak datang try makan ke?! Ruginya lahai sedap gila!!! Sumpah tak tipu.!!! Jom serbu @dapoq.street sekarang jugak! 😋😋😋 Let's try " Grilled Chicken Wings”

RM10 / 5pcs
Location :
31 Jalan Damai Raya 1, Alam Damai Cheras 56000 KL

Waze :
Dapoq Street Alam Damai

Whatsapp :
0193636826

#jjcm #bigcup #dapoqstreet #kualalumpur #foodporn #makanmurah #westernfood #chickenwings

1💬

Sebelum melelapkan mata malam ni kita layan #tb #patintempoyakthemolaks @dapor_themolaks di Terengganu pd 17 & 18 Feb sempena Seminar #mrsol.
.
Alhamdulillah dan terima kasih kpd ahli2 #mrsol yg sentiasa support #daporthenolaks.
.
Layan gambar2 ni okey!. Kalau rasa teringin nk try roger2 kami👌
.
#masakanberkualitidarihati
#themolakssisters
#patinorijerantut
#patintempoyakthemolaks
#sambalbythemolaks
#kakimakandotcom
#kakimakan
#kakijalandotcom
#foodies
#jjcmmalaysia
#foodranger
#jjcm
#kakimakan
#foodporn
#rarefood

0💬

Loading...

Syukur Alhamdulillah dapat good feedback drp customer 😍👏👏
•
Insyaa Allah she will repeat order 😊

#minibytescheesetart #cheeselovers #cheese #dessert #food #foodlover #foodporn #fattzura #zulofa #bazar #bazarpaknil #jjcm

0💬

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

0💬

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

0💬

Loading...

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

0💬

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

1💬

Loading...

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

0💬

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

0💬

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

1💬

Loading...

http://sambalganja.wasap.my/
Klik link kat bio eh 😀

Dah terjebak tak?

1st - hanya guna bilis terbaik iaitu mata biru atau jepun gred AAA sahaja.

2nd - sambal podeh kedaung. Tak makan pedas takpe toksah risau, ada less pedas.

3rd - postage seluruh malaysia oii. Mana ceruk boleh rasa.

#premiumkualiti #sambalganja #sambalpedas #sambalsedap #sambalviral #sambal #review #best #makan #makansedap #jjcm

0💬

Bukan sekadar kulit sihat dan cantik😍
Tapi kandungan bahan-bahan dalam Glitterglow Foundation jugak baik untuk kesihatan kulit muka jugak tau.

Kandungan semua dari bahan organik✔️
🌹️ekstrak bunga sakura
🌹️ubi dari jepun
🌹️water nano lock
🌹️serbuk mutiara

GLITTERGLOW FOUNDATION

Wasap fd lora ke 0169519031

#lorabeautyglitterglowfoundation #lorabeauty #glitterglowfoundation #lorafoundation #foundationmurah #glowing #flawless #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #viral #aidijuma #anaqeen #kekaboo #kosmetikmurah #lipstik #lipmatte #sistho #sobella #cctm #ctdk #khaibahar #bff #cantik #jjcm #motifviral

0💬

Loading...

Bukan sekadar kulit sihat dan cantik😍
Tapi kandungan bahan-bahan dalam Glitterglow Foundation jugak baik untuk kesihatan kulit muka jugak tau.

Kandungan semua dari bahan organik✔️
🌹️ekstrak bunga sakura
🌹️ubi dari jepun
🌹️water nano lock
🌹️serbuk mutiara

GLITTERGLOW FOUNDATION

Wasap fd lora ke 0169519031

#lorabeautyglitterglowfoundation #lorabeauty #glitterglowfoundation #lorafoundation #foundationmurah #glowing #flawless #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #viral #aidijuma #anaqeen #kekaboo #kosmetikmurah #lipstik #lipmatte #sistho #sobella #cctm #ctdk #khaibahar #bff #cantik #jjcm #motifviral

1💬

Bukan sekadar kulit sihat dan cantik😍
Tapi kandungan bahan-bahan dalam Glitterglow Foundation jugak baik untuk kesihatan kulit muka jugak tau.

Kandungan semua dari bahan organik✔️
🌹️ekstrak bunga sakura
🌹️ubi dari jepun
🌹️water nano lock
🌹️serbuk mutiara

GLITTERGLOW FOUNDATION

Wasap fd lora ke 0169519031

#lorabeautyglitterglowfoundation #lorabeauty #glitterglowfoundation #lorafoundation #foundationmurah #glowing #flawless #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #viral #aidijuma #anaqeen #kekaboo #kosmetikmurah #lipstik #lipmatte #sistho #sobella #cctm #ctdk #khaibahar #bff #cantik #jjcm #motifviral

0💬

Bukan sekadar kulit sihat dan cantik😍
Tapi kandungan bahan-bahan dalam Glitterglow Foundation jugak baik untuk kesihatan kulit muka jugak tau.

Kandungan semua dari bahan organik✔️
🌹️ekstrak bunga sakura
🌹️ubi dari jepun
🌹️water nano lock
🌹️serbuk mutiara

GLITTERGLOW FOUNDATION

Wasap fd lora ke 0169519031

#lorabeautyglitterglowfoundation #lorabeauty #glitterglowfoundation #lorafoundation #foundationmurah #glowing #flawless #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #viral #aidijuma #anaqeen #kekaboo #kosmetikmurah #lipstik #lipmatte #sistho #sobella #cctm #ctdk #khaibahar #bff #cantik #jjcm #motifviral

0💬

Bukan sekadar kulit sihat dan cantik😍
Tapi kandungan bahan-bahan dalam Glitterglow Foundation jugak baik untuk kesihatan kulit muka jugak tau.

Kandungan semua dari bahan organik✔️
🌹️ekstrak bunga sakura
🌹️ubi dari jepun
🌹️water nano lock
🌹️serbuk mutiara

GLITTERGLOW FOUNDATION

Wasap fd lora ke 0169519031

#lorabeautyglitterglowfoundation #lorabeauty #glitterglowfoundation #lorafoundation #foundationmurah #glowing #flawless #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #viral #aidijuma #anaqeen #kekaboo #kosmetikmurah #lipstik #lipmatte #sistho #sobella #cctm #ctdk #khaibahar #bff #cantik #jjcm #motifviral

1💬

Bukan sekadar kulit sihat dan cantik😍
Tapi kandungan bahan-bahan dalam Glitterglow Foundation jugak baik untuk kesihatan kulit muka jugak tau.

Kandungan semua dari bahan organik✔️
🌹️ekstrak bunga sakura
🌹️ubi dari jepun
🌹️water nano lock
🌹️serbuk mutiara

GLITTERGLOW FOUNDATION

Wasap fd lora ke 0169519031

#lorabeautyglitterglowfoundation #lorabeauty #glitterglowfoundation #lorafoundation #foundationmurah #glowing #flawless #bazarpaknil #bazaarpaknil #baazarpaknil #bazaronline #viral #aidijuma #anaqeen #kekaboo #kosmetikmurah #lipstik #lipmatte #sistho #sobella #cctm #ctdk #khaibahar #bff #cantik #jjcm #motifviral

0💬

MELELEH AIR LIUR 😱 western taam macam ni

waze 📍Experiment Kitchen

1💬

Sedapnya sira labu...mkn plk time sejuk😋😎
#jjcmkelantan #jjcm #kelate #dhcrewz

0💬