#jomboomboomajim

Bismillah.
-
Sakit sakit sendi sampai susah nak beribadah. Bagaimana nak selesai masaalah ni 😩😩
-
Meh kak ros share kan 😍😍
-
🌷SET SAKIT SENDI🌷
Manfaat Omega Guard (90 capsules)
🌺 Mengurangkan keradangan dan sakit sendi.
🌺Membantu mengurangkan alergi
🌺 Mengurangkan stress pada wanita.
🌺Menentang kanser.
🌺Meningkatkan sistem imun.
🌺Mencegah imsonia.
🌺Mengurangkan kolesterol
🌺Membantu memulihkan asma
🌺Membantu mengurangkan berat badan.
KELEBIHAN OSTEMATRIX‼
🌺Menguatkan tulang :
Kalsium menghalang osteporosis, menguatkan kuku, membina tulang dan gigi yang kuat dan sistem saraf.
Membantu merawat tulang retak, gusi berdarah dan meransang kepekatan darah.
🌺Memperbaiki kekejangan dan rasa kebas
600mg kalsium sebelum tidur akan membantu memperbaiki kebas dan kekejangan, skait sendi dan arthritis
🌺Meringankan stress
Ia dapat mengimbangi tekanan darah, denyutan jantung, memberi tidur yang selesa, membantu mood swing, sakit kepala dan migrain.
🌺Memperbaiki masalah haid :
Pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium dapat meringankan sakit sewaktu haid,
Mengurangkan sakit senggugut.
🌺Mengurangkan masalah sembelit
Magnesium membantu memudahkan rembesan enzim mengeluarkan sisa dari perut dan usus.
🌺Mengimbangi alkali tubuh
Memastikan imbangan pH tubuh dan menghalang obesiti di usia tua
Menstabilkan denyutan jantung tidak sekata
Mengurangkan formasi sakit batu karang dan batu hempedu.
*MANFAAT UTAMA VITALEA* -
🌺 Penambah Tenaga Segera - pemberi tenaga , kecergasan tubuh dan kekuastan mental sekaligus membantu sistem memori kita fokus dalam aspek pembelajarab ataupun kerja harian -
🌺 Pelengkap Nutrisi - Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral sangat penting akibat amalan diet yang tak seimbang , jadi dengan vita lea ni kita mampu lengkapkan nutrisi dalaman badan . -
🌺 Metabolisma badan - Sangat membantu dalam stimulahsi metabolisma dan melambatkanj proses penuaan , jadi takdelah cepat kedut kedut kulit tu -
🌺 Melindungi Organ seperti buah pinggang , jantung & hati .
-
Meh whatsapp Kak Ros 0196011657
-
Untuk ilmu PERCUMA Di instagram
@ajimaura personal
@dukunsaka belajar instagram advance
@Sifucilik belajar instagram basic
@Akademi.insta Groupsupport

5💬

Stock baru jam tangan Timberland. Memang lawaa design ni. Awww 😍
.
. > Timberland watches
> AA gred
> Leather strap
> Battery engine .
.
✓ FREE Postage
✓ FREE Box
✓ Date function
✓ Warranty 3 month
.
.
Special price RM60 only
.
.
Whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #promomerdeka #promomurah #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #gelangmurah #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #paidreview #giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

1💬

Jang jang jangg... Ini warna yang ke lapan. Warna yang terakhir dari MM. Ini warna pale lavendar.

Warna lavendar dan pink cair di satu kan memang menarik. Ayu je bila kita tengok. Azie suka warna ini, tapi belum ada rezeki lagi nak pakai warna ini.

Ok semua. Azie dah bagitahu korang semua warna yang MM ada. Korang semua mesti dah tengokkan. Tak sabar nak pos MM dengan korang semua.😍 Sekian itu sahaja warna dari MM4.0

#nah_sg_buloh #hayathijab #epicelite #epiccomeback #nelofarhijab #melissamix4point0
#newproductiscoming #hayathijab #nah_sg_buloh
#melissamix4point0 #hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #bisneswomen #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #igreview #hijab #dropshipwanted

3💬

Warna yang ke-enam azie nak cerita pula ialah warna sky light blue. Warna biru dia yang lembut sangat cantik.

Macam mana nak kenal sky light blue ini? Innernya warna biru pekat dan shawl nye warna biru muda.

#nah_sg_buloh
#hayathijab
#epicelite #melissamix4point0
#newproductiscoming #hayathijab #nah_sg_buloh
#melissamix4point0 #hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #bisneswomen #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #igreview #hijab #dropshipwanted

3💬

Lepas ini warna apa pula ye? Ha! Warna peach puff. Ala macam mana nak kenal warna peach puff ini pula?
Entahlah azie pun tak tahu nak cakap macam mana warna peach puff tu. Sebabnya azie tak tahu warna peach puff ini macam mana. Puff💨

#nah_sg_buloh
#hayatHijab
#epicElite
#epiccomeback#hayathijab
#hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab

1💬

Next colour is orchid plum. Ini warna keberapa ye kawan-kawan dan kakak-kakak semua? Tolong jawabkan dekat komen.

Ok azie ceritakan pasal orchid plum ini ye. Korang semua mesti sudah bayangkan bentuk dan warna-warna bunga orchid kan?
Tapi warna yang mana satu? Ala, orchid warna ungu tu la korang. Warna tu kan senang cari.

Macam mana nak tahu orchid plum ini? Macam ini, inner orchid plum warna ungu pekat dan shawl dia warna ungu juga tapi cair sikit.

#nah_sg_buloh
#hayatHijab
#epicElite
#epiccomeback#hayathijab
#hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab

3💬

Number 3. Teng teng teng tengggg... Warna dia ialah ebony black. Ebony ye kawan-kawan semua, bukan pony cerita kartun dan bukan enoby juga ye tetapi ebony black.

Macam mana nak tahu ebony black? Semestinya la kawan-kawan, kakak-kakak semua, ebony black ini warna hitam😁. Warna inner ebony black ialah warna kelabu dan shawl pula warna hitam. Ok! Semua sudah kenal ebony blackkan. Next colour..! #nah_sg_buloh
#hayatHijab
#epicElite
#epiccomeback#hayathijab
#hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab

0💬

Baiklah yang ini pula warna kedua aize nak perkenalkan dekat korang semua.
Warna ini nama dia hot velvet. Bila korang makan makan cake red velvet tu. Ha! Ingat la hot velvet ini.
Hot velvet ini bukan maksud dia bila pakai tudung warna ini rasa dia panas😂. Bukan ye kakak semua.
Tapi bila kakak semua pakai aura dari diri kakak semua ibarat membara kerana warnanya yang hot tu😂. Faham ye kakak-kakak cantik semua. 😘

#nah_sg_buloh
#hayatHijab
#epicElite
#epiccomeback #hayathijab
#hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan#hijab #dropshipwanted

0💬

Ha! Hari ini Azie nak perkenalkan korang semua satu per satu warna yang Melissa Mix(MM) ada.

Korang semua mesti dah sedia tahu kan yang MM ini ada lapan warna. Jadi azie akan tunjuk dekat korang semua.
Yang ini adalah burly wood. Bukan bollywood atau hollywood tau ye kawan-kawan tapi burly wood.
Burly wood ini dia punya inner hampir sama warna dengan shawl dia. Beza dia inner lebih pekat warna dia berbanding warna shawl.

#nah_sg_buloh
#hayatHijab
#epicElite
#epiccomeback #hayathijab
#hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #hijab #dropshipwanted

0💬

Nak tak bibir yang lembap, lembut & kurang garis.
.
Kalau nak, amalkan lip scrub. Scrub bibir dari Shea Sugar.
.
Boleh buangkan kulit bibir yang kering & mengelupas tu. Bibir jadi licin je.
.
Nak apply lipstick 💄 pun senang & lagi cantik.
.
Lagi cantik kalau pakai sekali dengan Satin Lips Shea Butter Balm. Say hello to bibir sexy.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

3💬

Ada siapa tahu item ni?
Ini keluaran Dianz legacy jugak taw
Nama nano lightener cream
Dah nama lightener cream jadi maksudnya boleh mencerahkan apa yang gelap dan jenis krim
Tak bole pakai kat muka taw ramai pengguna confuse pakai kat muka padahal item ni hanya sesuai pakai di kawasan yang gelap seperti ketiak,celah paha dan celahan miss v .
Produk ni x bahaya bole pakai kat ibu mengandung dan bayi
Kandungannya aloe vera dan mint
Keberkesanan ada cepat ada lambat bergantung pada hitamnya kawasan gelap korang tu

Paham tak?
#infonanolightenercream
#terapiinstagram
#jomboomboomajim

0💬

Yeahh stock baru sudah masuk. Kali ni jam tangan Daniel Wellington cun sikit. Design and colour dia tu haa memang mantop 😘
.
. .
> Daniel Wellington (DW) watch
> Couple set model
> Gred AA
> Nylon strap
.
.
✓ FREE Postage
✓ FREE DW box
✓ Warranty 3 month
.
.
Couple set RM70 only
.
* Bukan tuu je, kami juga nak bagi FREE PERFUME untuk anda. Bergantung kepada stock perfume.
.
.
Whatsapp jika berminat +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #promomerdeka #promomurah #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #gelangmurah #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #paidreview #giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

3💬

Pastikan ORIGINAL baru beli..
Original baru berkesan dalam merawat masalah wajah & badan awak tauuu 🤓🤓
.
.

OLICANDY PREMIUM khas utk :
.
🌷Mencerahkan kulit muka & badan sehingga gebu kemerahan
.
🌷Menyelesaikan masalah jerawat seawal 3 hari ( bergantung pada hormon )
.
🌷Memudarkan jeragat
.
🌷Memberi kecergasaan & tenaga luar biasa
.

Whatsapp bella
📲 01137965455
📲 01137965455
.

#postage #produkkecantikkan #bazarpaknil #uniszagongbadak #umt #bukittunggal #bukitpayung #padangmidin #losong #lotsoflove #manir #testimoniolicandy #olicandypremium #cerah #luluskkm #tokjembal #terapiinstagram #ajimaura #jomboomboomajim #jomshoppingonline #mesrawudhuk #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire #wanita #lelaki #infodaunzaitun #promosi #sayajual #hilangjeragatdegil

2💬

CARA MENGENAL PASTI LABEL ORIGINAL PRODUK DIANZ
Boleh guna scan qr facebook
.
#jomboomboomajim
#terapiinstagram
#infodianz

0💬

Sabun ni memang diciptakan untuk awak yg ada masalah KULIT BERMINYAK !!!
.
So siapa yg rasa kulit dia BERMINYAK dan tengah mencari pencuci muka yg sesuai utk atasi masalah minyak pada wajah tu, FRESHIE FACIAL WASH la jawapannya dan memang terbaik utk anda.

99.9 % yg dah cuba memang akan REPEAT ORDER !!!
.
Bagi yg whatsapp wani utk order sekali payment wani pos harini jugak tau. So cepat2 whatsapp 0145293855

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitputih #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #gunasambilrawat #flawless #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik

1💬

Assalamualaikum. Selamat pagi semua !!!
Ceria & seronok harini sebab FRESHIE FACIAL WASH tak habis-habis lagi ni. Laku keras dari awal bulan lagi tau.

Rata-rata yg dah cuba sabun FRESHIE confirm akan repeat order sebab sabun ni memang BEST sangat. Kesan boleh rasa serta merta lepas cuci pertama kali tau sebab kulit rasa lebih SEGAR, BEBAS MINYAK dan JERAWAT CEPAT KECUT.

Bagi yg whatsapp wani utk order sekali payment wani pos harini jugak tau. So cepat2 whatsapp 0145293855

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitputih #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #gunasambilrawat #flawless #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik

0💬

Selain dari masalah jerawat dan muka berminyak, sabun FRESHIE jugak boleh bantu pores kita makin mengecil tau.

Customer ni dah rasa perubahan lepas guna FRESHIE FACIAL WASH, sangat SERASI dan BEST bila tengok muka sendiri dah tak banyak masalah.

Bagi yg ada masalah sama macam ni boleh cuba FRESHIE FACIAL WASH ni. Confirm korang akan teruja dengan resultnya nanti.

Untuk order boleh whatsapp 0145293855

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitputih #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #gunasambilrawat #flawless #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik

1💬

Alhamdulillah
-
-
Assalamualaikum -

MORNING BREAKFAST KAK ROS❤❤❤RUTIN
-
COLLAGEN POWDER💜
. 💜 Anti penuaan- mengurangkan kedutan dan liang roma.
💜 Melembabkan- Melembapkan dan mengurangkan kekeringan kulit.
💜 Mencerah- Mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
💜 Membantu mengurangkan eyebags
💜 Mengembalikan keanjalan- kulit lebih muda😳😳 -

Antara kebaikan ESP ialah
.
. 🎀Mencerahkan kulit wajah dan juga badan secara sekata, dan MENGGEBUKAN kulit
🎀Membantu memudarkan PARUT
🎀Membantu memberi rasa KENYANG yang lama
🎀Membantu membanyakkan susu badan
🎀Membantu atasi masalah GASTRIK dan PEDIH ULU HATI
🎀Membantu MENGUATKAN RAHIM dan MENINGKATKAN KESUBURAN
🎀Sebagai energy booster

Jom join kak ros Whatsapp 0196011657
-
Anda peniaga online?Nak belajar instagram jom follow
@ajimaura (personal)
@dukunsaka (advance instagram)
@sifucilik( basic instagram)
@akademi.insta ( group support) -
-
#terapiinstagram
#ajimaura

45💬

BAWAL CHIFFON LABUH 50"/60"
.
MATERIAL TERBARU! "Saya memang pakai bawal je, tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati, tapi bila jumpa AISYA saya dah tak pandang lain daahh😌" "Semua yang ada inginkan ada pada AISYA, labuh elok, senang bentuk, tak kejung, jatuh terletak je pakai.. yang paling best TAK JARANG 😍" Kerana kami memahami, muslimah pasti mencari-cari bawal yang :
❤ SUPER SENANG BENTUK! Pelanggan kami kata bawal dengar kata.
❤ TAK JARANG, tak perlu pakai inner.. selesa❄
❤ TAK KEJUNG, kalau pakai jatuh terletak bukan macam kotak🙈
❤ TAHAN RENYUK, ada yg kata bukak plastik terus pakai, iron sekali tahan berhari-hari!
❤ TAHAN LASAK, kain berkualiti, basuh pun tak luntur, nampak baruuuuuuu je.
❤ material chiffon PANAMERA berkualiti tinggi.. pegang pun dah tau😍
❤ JAHITAN BERKUALITI, jahit tepi piku rapat padat & tak mudah berbulu
❤ dan Yang penting LABUH ELOK, available bidang 50" & 60" sahaja.
.
PADA HARGA SUPER BERBALOI UNTUK KUALITI DI ATAS
.
Jangan Lepaskan Peluang Untuk Dapatkan koleksi bawal terbaru
.
📝 CARA TEMPAHAN:
📱Boleh sahaja whatsapp 👇
0134846389
0134846389
0134846389
.
Kami sedia berikan yang terbaik❤
.
#aizuqaifa #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #usim #uitm #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #student #sayajual #hijab #hijablabuh #patuhsyariah #jualmurah #instafamous #tudungbawal
#jomboomboomajim #tudungonline #tudungbidang60 #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance

3💬

Counting days.
5th child.
37 weeks 3 days.
Kedudukan baby masih melintang. 'Tranverse lie'. Moga baby dapat pusing on time dan dapat bersalin normal.

Amin.

50💬

SET MUKA LICIN

1). 2BOTOL VITAMIN C ROSEHIP
2). 1PCS FACE SCRUB
3). 1 PCS EGF SERUM

Apa syok sangat set ni kan... Vitamin c roseship akan rawat kulit kita dari dalam.
Dengan hanya sebotol vitamin c rosehip ni, kulit kita dah jadi lembab dan halus sangat.
Vitamin c juga mempunyai berbagai khasiat untuk kesihatan.
Sebotol vitamin ada 30 biji
Sebiji pagi dan sebiji petang
2botol vitamin untuk sebulan

Face scrub akan menghaluskan kulit dan membersihkan dari masalah jerawat, parut ,jeragat dan sebagainya.
Boleh tahan sehingga 3-4bulan.
Egf serum akan merawat kulit kita ketika kita tidur.
Sebotol ada 20 biji.
Sebiji sekali pakai.
Guna selang satu mlm.
Tahan 40hari.
Gabungan ketiga² item akan menjadi set penjagaan kulit dari luar dan dalam. Sekali cuba, pasti korang akan puas hati.
Beli satu set, harga free pos

Nak tau lbh lanjut,
Wasap 019-2057039

#mimybeauty #pakarkulitanda
#arusbeauty #sallyadanshop
#tba #tbapahang #f10k
#ajimaura #terapiinstagram
#jomboomboomajim #bukitbetong #kualalipis
#surirumah #cantik #cantikluardalam #sifucilik #dukunsaka #teamkekmiwow
#vitamincrosehip #egfserum #egfgoldserum #facescrub
#putih #cerah #jeragat #jerawat
#merawatkulit #serumwajah
#facescrub #vitaminterbaik
#misimerawatkulit

8💬

bamyakkk loss da kan...best tak😘😍😍?
#jomboomboomajim
#gulagulakurus
#teamsapower
#Kurus

0💬