#jomboomboomajim

Couple Set datang lagi. Kali ni Gshock couple set memang lawa babe 😘 Ramai je couple diluar sana nak bergaya sama2 😍
.
.
⌚️ Gshock Couple Set 6900
⌚️ Gred AA
⌚️ Rubber strap
⌚️ Battery engine
.
.
βœ“ Warranty 3 month 😱
βœ“ FREE Kotak Love 😱
.
.
Jom rebut promosi cuti sekolah. Admin nak bagi promo kaw kaw ni πŸ”₯
.
1 item RM 65 (Semenanjung. Sabah & Sarawak add RM5)
.
2 item ( Couple set ) hanya RM 120 sahaja ( termasuk Sabah & Sarawak)
.
Murah kan ? Ini la dia SALE πŸŽ†πŸŽ‰
.
Apa tunggu lagi ? jom rebut sale gila2 ni. Whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

2πŸ’¬

Orang kata kalau nak nampak romantik dengan pasangan kita, kena bergaya sama-sama. Apa kata korang bergaya dengan jam tangan Adidas ni. Design dia sangat laa lawaa babe 😍😘
.
. .
⌚️ Adidas brand
⌚️ Couple Set .
⌚️Gred AA
⌚️ Rubber strap
.
.
βœ“ Postage FREE πŸŽ†
βœ“ Warranty 3 month πŸŽ†
βœ“ Date & day function πŸŽ†
.
.
πŸ’΅ Penjimatan promo kami hanya RM 120 terus pos. Bukan jam biasa2 ye. Ini jam latest design couple set πŸ€—
.
.
Berminat whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

0πŸ’¬

❀️Lawo Magic Capsul❀️
.
.
πŸ’―Serbuk Mutiara Jepun dan sesuai untuk lelaki dan perempuanπŸ‘«
.
.
βœ”οΈMembantu mengatur semula metabolisme dalam badan
βœ”οΈMembantu mencegah penuaan kulit
βœ”οΈMenaikkan seri kulit
βœ”οΈMemberi Tenaga
βœ”οΈMengatasi jerawat dan jeragat
βœ”οΈMembersih dan Mencerahkan muka
.
.
Price- RM70 (free pos sm) RM80( sabah sarawak)
.
.
Berminat boleh klik link dkt bio
.
.
#lawomagiccapsul #lawobeaute #produkkecantikan #byerashoppe #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #ajimaura #dukunsaka #terapiinstagram #terapiinsta #jomboomboomajim #penjagaan kulitwajah #personalshoppermalaysia #sekkepok #malaysiaselleronline #sekmung

2πŸ’¬

Loading...

Jam tangan Adidas untuk jejaka di luar sana. Latest design dan sangat lawa jam ni πŸ”₯
.
. 🌷 Promosi utk bulan Disember!! Stok limited
.
.
⌚️ Adidas Watches
⌚️ Leather material
⌚️ For man
⌚️ Gred AA
.
.
βœ“ FREE Postage
βœ“ FREE Adidas Box
βœ“ Analog & date function
.
.
πŸ’΅ Penjimatan murah hanya RM 50 sahaja dan terus pos ! Tak ada caj tersembunyi πŸ€—
.
.
Nak rebut promo kali ni ? Jom whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

0πŸ’¬

Sabun ni memang diciptakan untuk awak yg ada masalah KULIT BERMINYAK !!!
.
So siapa yg rasa kulit dia BERMINYAK dan tengah mencari pencuci muka yg sesuai utk atasi masalah minyak pada wajah tu, FRESHIE FACIAL WASH la jawapannya dan memang terbaik utk anda.

99.9 % yg dah cuba memang akan REPEAT ORDER !!!
.
Bagi yg whatsapp wani utk order sekali payment wani pos harini jugak tau.

So cepat2 WhatsApp 0145293855.

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

0πŸ’¬

Selamat menjamu selera ...korang makan apa tu??
Jangan lupa kunyah-kunyah OLICANDY utk kecantikan dan tenaga sepanjang hari.
.
.
Whatsapp jurr bella
πŸ“² 01137965455
.

1 botol olicandy RM50
Pembelian rm100 free postage & free notebook 2018..stokk terhad uolls 😎
.

Nanti bella share apa beza OLICANDY PREMIUM & OLICANDY X FATTAH 😁 .

#testimoniolicandy #testimoniolicandyxfattah #olicandyx #olicandypremium #sayajual #jomshoppingonline #jomboomboomajim #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #postage #freeguide #freegift #freecod #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #uniszagongbadak #manir #umt #losong #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #bukitpayung #bukittunggal #kualalumpur #visitterengganu2017 #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire

0πŸ’¬

Loading...

Selamat menjamu selera ...korang makan apa tu??
Jangan lupa kunyah-kunyah OLICANDY utk kecantikan dan tenaga sepanjang hari.
.
.
Whatsapp jurr bella
πŸ“² 01137965455
.

1 botol olicandy RM50
Pembelian rm100 free postage & free notebook 2018..stokk terhad uolls 😎
.

Nanti bella share apa beza OLICANDY PREMIUM & OLICANDY X FATTAH 😁 .

#testimoniolicandy #testimoniolicandyxfattah #olicandyx #olicandypremium #sayajual #jomshoppingonline #jomboomboomajim #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #postage #freeguide #freegift #freecod #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #uniszagongbadak #manir #umt #losong #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #bukitpayung #bukittunggal #kualalumpur #visitterengganu2017 #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire

1πŸ’¬

Tahun baru semakin hampir. Jom girls di luar sana kita bergaya sikit tahun baru dengan jam tangan Omega ni. Design cantik sangat 😍
.
.
⌚️ Omega Watches
⌚️ Gred AA
⌚️ Steel material
⌚️ Analog display
.
.
βœ“ Caj postage PERCUMA 😱
βœ“ Warranty 2 bulan 😱
βœ“ Dapat kotak PERCUMA 😱
.
.
RM 70 sahaja
.
Stock terhad. Berminat ? Whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

1πŸ’¬

Loading...

Semalam ramai tanya wani kalau demam boleh tak ambil Vit C ni ??
.
.
Ofcourse boleh awk. Vitamin C ni bukan sahaja untuk cantik tapi menguatkan anti bodi dan membantu untuk jaga immune badan kita.
.
.
Tambah2 pulak dgn musim hujan sekarang kan. Memang mudah sgt badan jadi demam dan selesema. Sebab tu bila amalkan Vit C ni selain cantik, badan kita jadi makin bertenaga sepanjang hari.
.
.
Untuk order boleh terus whatsapp 0145293855

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

0πŸ’¬

FRESHIE SANGAT SESUAI UNTUK YANG JENIS KULIT OILY
.
Kali ke berapa puluh dah dapat feedback yang customer suka sangat2 dengan FRESHIE by Allure Beauty ni sebab boleh kurangkan minyak di muka. Memang diciptakan khas utk kulit yang berminyak dan sekali dah cuba dengan FRESHIE, In shaa Allah masalah akan settle !!!!
.
Kalau tak menjadi takkan ramai sangat yang repeat order sabun FRESHIE ni kan. Mehh usyar2 dulu kat #freshiefeedback.
.
Lepas usyar kalau dah berkenan boleh whatsapp 0145293844.

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

2πŸ’¬

Hai semua !!!
Petang2 macam ni jom kita sembang2 sikit. Hehe
Ramai yg tanya Wani, berapa lama tempoh keberkesanan #vitcpowderallurebeauty ni ? So mehh Wani nak jawab utk persoalan ni. Hehe

Sebenarnya keberkesanan tu depends pada setiap individu kerana bergantung kepada masalah yg dihadapi & cara pemakanan seseorang tu. Setakat ni yg paling cepat 3 hari dah nampak perubahan tau. 3 hari consume Vit C ni kulit dah makin cerah & lepas 2minggu dah putih melepak kulitnya. Ada juga yg 2minggu consume masalah parut jerawat semua hilang tau. Bagi yg ada masalah teruk contoh mcm resdung ke jerawat batu ke, kadang masuk kotak ke-2 baru kulit tu betul2 pulih & dpt kesan yg ketara. Walaupun take time tp dlm tempoh tu still ada perubahan dari hari ke hari tau. Tapi rata2 customer yg consume, lepas kotak pertama semua dah nampak kesan.

Bila Wani tanya balik semua customer kan, semua yg dpt kesan yg cepat ni sbb diorang berpantang betul2. Contohnya mcm minum air kosong 2-3 liter sehari, tak minum air berkarbonat/ kopi dan selalu detoks badan.

Tapi ada juga yg dah berpantang tp dlm masa 2minggu still ada sikit je perubahan. So Wani memang akn suggest pada mereka buat air detoks utk buang toksin dlm badan. Bagi yg belum pernah detoks elok utk buat hari2, lepas seminggu detoks dah boleh selang-seli 3/4 kali je seminggu. Tapi Vit C still consume hari2 mcm biasa. Dan yg mana ikut tips ni alhamdulillah menjadi. Masalah jerawat, kulit berminyak, resdung semua pulih dan kulit pun makin cerah & sihat.

Vit C powder Allure Beauty ni 100% PURE dari buah-buahan so kesannya mungkin cepat & mungkin lambat bergantung pada setiap individu. Tapi yg pastinya in shaa Allah selamat & tiada side effect sbb Vit C ni ni telah mendapat kelulusan dari KKM & lulus ujian Pusat Racun Negara tau. Nak tau lebih lagi info tentang Vit C ni boleh WhatsApp Wani okay !

#vitamincviral #vitcfeedback #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawa

2πŸ’¬

Loading...

Siapa ada masalah rabun mata?πŸ‘οΈπŸ‘οΈ
.

Sementara AYN harga murah sebab PROMOSI jom grab 2 botol sorang...dapat FREE GIFT NOTEBOOK 2018 😘😘
.

AYN mengandungi pelbagai manfaat dalam sebiji tablet khas utk merawat masalah mata rabun,silau dan katarak mata.
.

Whatsapp bella πŸ“² 01137965455
πŸ“² 01137965455
.

#supplementmata #matacerah #aynmatasihat #matasilau #matarabun #katarak #kunyahunyahelok #trustedseller #postage #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #jomshoppingonline #uniszagongbadak #manir #umt #bukittunggal #bukitpayung #padangmidin #losong #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #visitterengganu2017 #kualalumpur #eusahawan #usahawan #youcanduit #youngmillionaire #jjc

4πŸ’¬

Ramai juga kan yang minat baby gshock ? Kali ni special sikit tau sebab baby gshock warna peach. Untuk girls diluar sana, ni memang sesuai untuk korang 😍😘
.
.
🌷 Baby Gshock (Baby G)
🌷 Rubber Material
🌷 Battery engine
🌷 Gred AA
.
.
βœ“ Postage FREE
βœ“ Box FREE
βœ“ 2 month warranty
.
.
Lawaa dohh warna ni. Jarang nak jumpa jam lawa macam ni 😊
.
.
RM 70 sahaja. Harga tengah SALE ni πŸŽ‰πŸŽ†
.
.
Stock terhad. Whatsapp +60189747538
----
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

3πŸ’¬

🌷 PROMOSI CUTI SEKOLAH 🌷

Bagitahu kakak, adik, mak, nenek awak semua yang jam tangan Bonia ni tengah ada SALE 😍 Pelbagai warna ada, design pun cun wehh. Stock terhad. Haaa siapa cepat, dia laa yang dapat yayy πŸ˜‰πŸ€—
.
.
⌚️ Bonia Ladies
⌚️ Gred AA
⌚️ Analog watches
⌚️ Battery engine
⌚️ Steel strap
.
.
Lawanyaaa jam ni. Kalau pakai comfirm ramai yang asyik nak tengok2 je. .
.
P.R.O.M.O.S.I hanya RM80 sahaja siap dengan
.
βœ“ Caj postage PERCUMA 😱
βœ“ 1 bulan Warranty 😱
βœ“ Kotak dapat secara PERCUMA 😱
.
.
Whatsapp +60189747538
----
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

4πŸ’¬

Loading...

Kalau couple je, mesti kena romantik kan ? Tapi lebih romantik tau kalau pakai jam tangan sama-sama πŸ˜‰
.
.
🌷Jam Tangan Master Polo Couple Set 🌷
.
.
⌚️ Master Polo brand
⌚️ Gred AA
⌚️ Couple set
⌚️ Stainless Steel material
.
.
βœ“ FREE Postage
βœ“ FREE Master Polo Box
βœ“ Date berfungsi
βœ“ Warranty 2 month
.
Penjimatan untuk customer kami. Jualan akhir tahun πŸŽ†πŸŽ‰
.
Harga sebenar RM 80
Harga promo kami hanya RM 70 sahaja 😘πŸ”₯πŸ”₯
.
Whatsapp +60189747538
--
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

0πŸ’¬

Tengah minum kopi, tetiba stock Baby gshock dah sampai. Stock kali ni walaweh lawaa dohh design dia πŸ”₯
.
.
⌚️ Baby Gshock (Baby G)
⌚️ Latest design
⌚️ Rubber material
⌚️ Battery engine
.
.
βœ“ FREE Box
βœ“ Warranty 3 month
βœ“ Time digital & analog
.
.
RM70. Sabah & Sarawak just add RM5
.
Stock terhad. Siapa cepat dia dapat. Whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #gelang #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

3πŸ’¬

Bbooms merupakan satu produk baru Olicandyhq yg dicipta khas buat kaum wanita.
Sesuai untuk semua lapisan umur, seawal remaja. Dan yg paling best, Bboom juga sesuai untuk ibu yg sedang breastfeeding.
.
Main ingredients :
🍬Pueraria Mirifica
🍬Fenugreek
🍬Milk Thistle
🍬Collagen
🍬Ekstrak betik, strawberry & peach
.
Kebaikannya?
βœ”οΈMembesarkan saiz payudara
βœ”οΈMencantikkan bentuk punggung
βœ”οΈMilk booster utk breastfeeding mommy
βœ”οΈMemberi nutrient pada kulit, rambut dan kuku
βœ”οΈPencegah kanser
.
Cara pengambilan :
Ambil 2 tablet 1 hari. 1 pagi & 1 malam. Cuma perlu isap sahaja.
.
Harga :
1 botol = RM59
.
PROMOSI RAINY DEALS
1 botol RM50 😘
.

#kunyahunyahpower #kunyahkunyahmantap #jomshoppingonline #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #sayajual #sayajualmurah #besarkanpayudara #suamisayang #breast #uniszagongbadak #umt #manir #terengganu #postage #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #bukittunggal #bukitpayung #sekmung #kualalumpur #eusahawan #youcanduit #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #youngmillionaire #bodygoals #trustedseller

0πŸ’¬

Loading...

Bbooms merupakan satu produk baru Olicandyhq yg dicipta khas buat kaum wanita.
Sesuai untuk semua lapisan umur, seawal remaja. Dan yg paling best, Bboom juga sesuai untuk ibu yg sedang breastfeeding.
.
Main ingredients :
🍬Pueraria Mirifica
🍬Fenugreek
🍬Milk Thistle
🍬Collagen
🍬Ekstrak betik, strawberry & peach
.
Kebaikannya?
βœ”οΈMembesarkan saiz payudara
βœ”οΈMencantikkan bentuk punggung
βœ”οΈMilk booster utk breastfeeding mommy
βœ”οΈMemberi nutrient pada kulit, rambut dan kuku
βœ”οΈPencegah kanser
.
Cara pengambilan :
Ambil 2 tablet 1 hari. 1 pagi & 1 malam. Cuma perlu isap sahaja.
.
Harga :
1 botol = RM59
.
PROMOSI RAINY DEALS
1 botol RM50 😘
.

#kunyahunyahpower #kunyahkunyahmantap #jomshoppingonline #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #sayajual #sayajualmurah #besarkanpayudara #suamisayang #breast #uniszagongbadak #umt #manir #terengganu #postage #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #bukittunggal #bukitpayung #sekmung #kualalumpur #eusahawan #youcanduit #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #youngmillionaire #bodygoals #trustedseller

0πŸ’¬

My bodyguards

#dhiyaakhaleesa

10πŸ’¬

Satu satunya di Malaysia & yg PERTAMA kami hasilkan compact powder berasaskan kandungan Vitamin C ASLI
.
▢️Apa itu Vitamin C?
Vitamin C merupakan nutrisi yang paling efektif, sekaligus paling mudah untuk kita dapati terutamanya dlm buah buahan/sayuran. Di samping itu, vitamin C memberikan banyak manfaat penting bagi tubuh, bermula dari peranannya untuk membangun dan memperbaiki jaringan tubuh, meningkatkan kekuatan tubuh, menjaga kesihatan kulit, hingga mencegah penuaan diri
.
▢️Manfaat VITAMIN C utk kesihatan kulit
- Perlindungan dari sinar matahari
- Meningkatkan pembentukan kolagen
- Mencegah perubahan warna kulit
- Menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara alami
.
▢️Kesimpulannya
Mereka yang mengamalkan pengambilan vitamin C lebih tinggi cenderung terbebas dari masalah kulit kering/kusam, dan memiliki tekstur kulit yang lebih tegang dan muda.

Kandungan antioksidan dan formula anti-aging yang dimiliki vitamin C membantu kulit nampak lebih cerah dan sihat, serta mencegah proses penuaan pada kulit

Yg terbaru dari Allure Beauty kami hasilkan Mya Pinkish Compact Powder & bsmnya juga ada kandungan VITAMIN C ASLI ☺️

RM60SM
RM70SS
*Free postage

Jom dapatkan segera. WhatsApp 0145293855 sekarang.

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

3πŸ’¬

Dengan hanya pakai MYA PINKISH compact powder je pun muka nampak flawless & glowing gitu. Takyah susah2 nak pakai cream/ foundation ke apa.
.
Bagi sesapa yg suka make up simple n nak nampak kulit pinkish2 natural tu jom cuba try bedak Mya Pinkish ni.
.
Dijamin puas hati tau !!!
.
Untuk order boleh whatsapp 0145293855.

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

2πŸ’¬

Selamat berhujung minggu semua 😘😘
.

Jangan lupa dapatkan OLICANDY PREMIUM utk sepanjang hari anda...
.

Harga mampu milik tauu sampai 31/12/2017 ni...cepat grab now πŸ€—
.
1 botol olicandy RM50 .

Whatsapp bella πŸ“² 01137965455
πŸ“² 01137965455
πŸ“² 01137965455
.

#testimoniolicandy #testimonivslipglow #olicandypremium #bibirmerah #bibirseksi #bibirkering #kunyahunyahelok #kunyahkunyahgebu #postage #promosi #jjcm #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #dataranaustin #manir #uniszagongbadak #umt #losong #bukittunggal #bukitpayung #padangmidin #hilangparut #hilangjeragatdegil #youcanduit #youngmillionaire #jomshoppingonline #jomboomboomajim #trustedseller #tokjembal

3πŸ’¬

Selamat berhujung minggu semua 😘😘
.

Jangan lupa dapatkan OLICANDY PREMIUM & VS LIP GLOW utk sepanjang hari anda...
.

Harga mampu milik tauu sampai 31/12/2017 ni...cepat grab now πŸ€—
.
1 botol olicandy RM50
1 btg vs lip glow RM25
.

Whatsapp bella πŸ“² 01137965455
πŸ“² 01137965455
πŸ“² 01137965455
.

#testimoniolicandy #testimonivslipglow #olicandypremium #bibirmerah #bibirseksi #bibirkering #kunyahunyahelok #kunyahkunyahgebu #postage #promosi #jjcm #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #dataranaustin #manir #uniszagongbadak #umt #losong #bukittunggal #bukitpayung #padangmidin #hilangparut #hilangjeragatdegil #youcanduit #youngmillionaire #jomshoppingonline #jomboomboomajim #trustedseller #tokjembal

3πŸ’¬

πŸ’– PLANNER SYABAB 2018 πŸ’–
Dah ada planner 2018? Tengah mencari?
Kami ada planner yang lebih menarik.
Meh kami cerita apa yang menarik.
.
APA YANG MENARIK DALAM PLANNER KAMI ni?
ADA ruangan..
βœ”οΈSet Goal 2018
βœ”οΈCalender 2018 & 2019
βœ”οΈCalender Hijri
βœ”οΈ2018 Planning Chart
βœ”οΈInfo islamik dan trivia
βœ”οΈmonthly plan
βœ”οΈWeekly plan
βœ”οΈMood tracker
βœ”οΈExercise Log
βœ”οΈMutabaah Amal
βœ”οΈPrayer times
βœ”οΈFinance Tracker
βœ”οΈMonth review
βœ”οΈRamdhan zone
βœ”οΈHafaz Quran in 365 days
βœ”οΈ52 Weeks (1 year) money saving
βœ”οΈ4x free note (setiap bulan)
βœ”οΈCash flow duit bulanan
Best bukan?
Sekarang anda perlu tahu Ciri Planner Kami!
Ciri-ciri Planner kami:
βœ”οΈPlanner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI
βœ”οΈSize standard A5 size
βœ”οΈ208 page
βœ”οΈSetiap muka surat adalah FULL COLOUR
βœ”οΈKertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
βœ”οΈDesign dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy
βœ”οΈSegala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini.
Opsss...
Menarikkan?
.
Menarik dan Tertarik??
Contact Aliah di talian 01115145859 Now!
#araempbooks #TeamAra #planner2018 #bedahbukucedokilmu #aliahhamzahbiz #skemalien #skemalien1#salogue #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan

4πŸ’¬

Remember you are the one who can fill the world with sunshine.

#snowwhite #dhiyaakhaleesa

16πŸ’¬

Sabun FRESHIE memang di reka khas untuk yang ada masalah jerawat dan muka berminyak sebab dalam sabun ni ada kandungan VITAMIN C ASLI & EKSTRAK BUNGA SAKURA tau !!!
.
VITAMIN C berperanan untuk merawat dan mengecutkan jerawat manakala EKSTRAK BUNGA SAKURA pulak untuk menghilangkan keradangan kulit dan mengawal minyak dimuka.
.
BEST, SEGAR & BERKESAN !!!!
.
Untuk order boleh whatsapp 0145293855.

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

0πŸ’¬

REPEAT ORDER CHUOLLS !!!!
.
Kan dah cakap sekali guna FRESHIE FACIAL WASH mesti akan repeat order punya lah sebab apa ???
.
Sebabnya bila lepas cuci je muka akan terasa SEGAR & KOTORAN MINYAK kat muka semua hilang tau.
.
Siap repeat order lagi. Bukan 1 tapi grab 3 terus tau. Korang yang takde lagi tu bila lagi nak grab ???
.
Untuk order boleh WhatsApp 0145293855.

#vitamincviral #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017 #agentallurebeauty #trustedsellermalaysia #daycream #freshiefacialwash #facialwash #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #hilangjeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #jomboomboomajim #terapiinstagram #ajimaura #belajarinstagram #bazaarpaknil #neelofa #gunasambilrawat #fattzura #trending #kulitglowing #viral #detox #moodrepublik #tipscantikdansihat

2πŸ’¬

Handbag that I need to carry not only outside home but at home too.

Jauh sikit jerit dia cam kena cubit2.

Tak sempat nak pergi toilet pun. Ni baru dinamakan rindu 😜

#dhiyaakhaleesa

19πŸ’¬

Macam-macam kan sekarang ni. Jam tangan Starbuck pun dah ada. Memang lawaa design macam ni lagi2 lepak sambil minum kopi fuhh πŸ€—
.
.
⌚️ Gshock Dw6900
⌚️ Gred AA
⌚️ Unisex (Lelaki & Perempuan sesuai)
⌚️ Rubber material
.
.
βœ“ FREE Postage
βœ“ FREE Gshock Box
βœ“ Digital display
.
.
RM 70 only .
.
Jam lawaa ni 😍😍 Whatsapp +60189747538
---
#jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamtangancouple #jamtangangredtinggi #jamtangankanakanak #sayajualjam #sayajualjamtangan #starbuckcofee #promoakhirtahun #sayajualjamtanganmurah #jamtangancoupleset #jamtangangred #bracelet #jualanakhirtahun #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #hargastudent #studentprice #bazarmalaysia #yearendsale#giftreview #onlinemurah #moodrepublik #instashop #likesforlike #jomboomboomajim

0πŸ’¬