#jsd

Malam mingguan di acara sneakerpeak @lippomallkemang
Dapat umbre promo (beli 2 hanya 250.000), dapat Free Cleaning dari @shoesandcare
Wah kapan lagi nih... Yuks mampir ke booth umbre guys!

Our cleaner developed by @andrrows
______________________________________
#umbre #waterproof #waterrepellent #shoecleaner #shoewipes #hypebeast #sneakersindo #indosneakerteam_ #umbre_indo #teamcozy #ist #indosneakerteam #nike #adidas #sneakerhead #befreewithumbre #streetwear #supreme #jakartasneakersday #jsd #freecleaning

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

SET KETAT ABANG RINDU:
๐Ÿ˜˜SET KETAT ABANG RINDU JSD๐Ÿ’œ๐Ÿ˜˜
RM176 SAHAJA.
.
Ini antara item produk paling hotttt yang korang WAJIB try ;
.
1)#susukkekaldara- ni memang betul-betul rare.
Pakai yang ni kalau tak grip saya pulangkan duit balik.
Skd memberi kepuasan lebih kepada suami.
.
2) #intimgel - yang ni rekemen untuk isteri-isteri yang selalu rasa pedih, rasa macam kena hiris semasa berjimak dengan pasangan.
Juga khas untuk kembalikan deria ransangan /nafsu isteri yang hilang dengan suburkan kembali dinding vagina.
.
Sampai bila nak menahan sakit?
Ok, wajib sapu intim gel untuk merawat masalah awak tu.
.
3) #femininewashjsd- hat ni kena cuba, sebab lain dari yang lain.. Miss v akan rasa segar, tegang, membukit, dan bau dia mampu meransang deria sex suami.
.
4)#maskervagina - yang nak remajakan balik miss v, nak cerah dan pinkish balik miss v yg kusam dan gelap-gelap akibat kena geseran serta mengetatkan miss v sepantas dua minit!
.
Antara item ni, mana satu pilihan korang?
Kalau cuba semua item ni, confirm!
Awak lah isteri idaman si suami. ๐Ÿ˜Š
.
.
Set Ketat Abang Rindu:
Feminine Wash
Masker Vagina
Intim Gel
Rm176 sahaja
.
Order?
Whsap kak ann lelaju k.
017 9032210
Agen Sah JSD Anda๐Ÿ˜˜
.
#jsd #jamususukdara #setketatabangrindu #femininewashjsd #farajberbau #keputihanberkerak #ketatfaraj #farajkering #matiputik #missvcerah #intimgeljsd #meruangfaraj #maskervagina #shahalam #sabah #sarawak #penang

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

KASIH SAYANG SEORANG SUAMI PADA ISTERI..
Kdg2 kte sebagai perempuan nie kte ingat kte dh bersih, bg servis yg terbaik utk suami..
Malangnya tak.. rmai sekarang para suami lebih rela bdiam diri & tak kurg ada jgk yg jnis sygkan duit drpd nk suruh isteri servis bhgn dalaman..
Bg Farah.. dalaman & luaran dua2 patut djaga ble dh namanya perempuan..
Tiap perempuan takkan lari dr masalah bhgn intim..
Jom sama2 jaga bhgn intim kte ye..
#jsdterbaik #jsd #jamu #jamumurah #jamususukdara #jamususukdaramurah #sayajualjamu #sayajualjamususukdara #produkjsd #produkjsdterbaik #produkjamu #produkjamususukdara #magicsoapjsd #masalahkulit #keputihan #greenrich #magicprettydara #magiccollagenkiss#collagenjsd #maskervagina #maskervaginajsd #nakcantik #naksihat #jsdkotabharu #jamususukdarakotabharu #jsdkb #jsdkotabharu

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ˜˜SET KETAT ABANG RINDU JSD๐Ÿ’œ๐Ÿ˜˜
RM176 SAHAJA.
.
Ini antara item produk paling hotttt yang korang WAJIB try ;
.
1)#susukkekaldara- ni memang betul-betul rare.
Pakai yang ni kalau tak grip saya pulangkan duit balik.
Skd memberi kepuasan lebih kepada suami.
.
2) #intimgel - yang ni rekemen untuk isteri-isteri yang selalu rasa pedih, rasa macam kena hiris semasa berjimak dengan pasangan.
Juga khas untuk kembalikan deria ransangan /nafsu isteri yang hilang dengan suburkan kembali dinding vagina.
.
Sampai bila nak menahan sakit?
Ok, wajib sapu intim gel untuk merawat masalah awak tu.
.
3) #femininewashjsd- hat ni kena cuba, sebab lain dari yang lain.. Miss v akan rasa segar, tegang, membukit, dan bau dia mampu meransang deria sex suami.
.
4)#maskervagina - yang nak remajakan balik miss v, nak cerah dan pinkish balik miss v yg kusam dan gelap-gelap akibat kena geseran serta mengetatkan miss v sepantas dua minit!
.
Antara item ni, mana satu pilihan korang?
Kalau cuba semua item ni, confirm!
Awak lah isteri idaman si suami. ๐Ÿ˜Š
.
.
Set Ketat Abang Rindu:
Feminine Wash
Masker Vagina
Intim Gel
Rm176 sahaja
.
Order?
Whsap kak ann lelaju k.
017 9032210
Agen Sah JSD Anda๐Ÿ˜˜
.
#jsd #jamususukdara #setketatabangrindu #femininewashjsd #farajberbau #keputihanberkerak #ketatfaraj #farajkering #matiputik #missvcerah #intimgeljsd #meruangfaraj #maskervagina #shahalam #sabah #sarawak #penang

0๐Ÿ’ฌ

Bila dah pakai Susuk Kekal Dara II JSD, mesti kuar soalan ni dari en suami ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
. "Yunk,nape ketat semacam ni??"
Haaa...hebatkan produk ni!
Xcaye?? Xcaye sudah! Awak yg rugi. Bukan hakak! ๐Ÿ˜Š
(Kite pakai,kita tau laa..ehhh ..)
.

SKDII
Ketat metat melekat!
Suami tertambat!
Lagi terpikat!
Utk suami kan...apa salahnya..dpt pahala lagi..
.

RM45 je pun..bukan RM450.. Murah je lah nak buat rumah tangga bahagia!
.

Uolls tau tak,80% punca penceraian bermula dari bilik tido.
Meh contact hakak,kita sembang2. Rahsia uolls hakak simpan kemas2 dlm handbag ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘„
PM me On :

WHATSAPP ๐Ÿ‘ฏ 011-21712905
๐Ÿ‘„
#jamususukdara #shaklee #radiancesignaturet #bustupexpress #kawaiicollagen #kcolyoriginal #dnars #bvrcollagen #jamujeratsuami #celebritylass #tabitaoriginal #cmd #vgrip #susukkekaldara #susukkekaldara2 #jamususukdara #olicandy #perlacoffee #nourainskincare #dianzvitamin #satinskinzpremium #jsd #manjasireh #sweetcandcup #advanceslim #terlajaklaris

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Assalamualaikum wbt
.
Selamat petang semua.๐Ÿ™‹
.
Buat ape tu? Tengah layan hindustan LOVE LOVE LOVE kat #tv3 ke. ๐Ÿ˜
.
Sementara iklan tu, dalam 7 warna #qisyaalongtop yang nak restok ni. Yang manalah pilihan kalbu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Nak risik-risik harga boleh pm whatsapp #jejakajualbaju terus jangan malu jangan segan, kalau dm takut tak masuk.
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
.
#naylatunic #longtopmurah #longtopmalaysia #blouse #blousemalaysia #blousemurah #kelantan
.
#ajimaura #terapiinstagram #syukurselalu #ctdk #fattahamin #bawalexclusive #ironlessblouse #kurtaunisex #nurraysabeauty #skirtmalaysia
.
#perlashine #bazaarpaknil #bawallabuh #handsock #niqavie #palazomurah #shaklee #dexandra #jsd #dianzvitamin

1๐Ÿ’ฌ

Hilang panau awak...,kencing manis turun... wow
#kopianggunpesona
#famillyummu
#jsd

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

SUSUK KEKAL DARA 2:
Pengguna SKD Puas hati.
.
Baru cuba sebiji, keluar kotoran dan rasa bersih.
SKD mmg saya rekemen utk isteriยฒ yang mempunyai masalah keputihan dan longgar utk di servis semula

Hasilnya pasti anda PUAS HATI!
.
Rm45 sahaja
.
Whatsapp kak ann ๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ0179032210
#jsd #JAMUSUSUKDARA #jsdmurah #susukkekaldara #susukkekaldara2 #farajketat #farajlonggar #farajbusuk #merawatkeputihan #produkviral #salesmurahmurah #like4like #follow4follow #followersmalaysia #sabah #sarawak #puchong #segamat #kolej #wanitahariini #wanitaberkahwin

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

CEPAT GRAB SAYANG SAYANG!!! HARGA TERLAJAK MURAH YG PENTING ORI BARU BELI!!! DAH MURAH SANGAT JOM WASSAP SIS CEPAT!!! ๐ŸŒทMINYAK LINTAH GUNUNG HIJAU!!! ๐Ÿ’žHARGA :
RM15!! RM15!! RM15!! 3 X RM13 !! 5 X RM11!! RETAIL / BORONG / BELI UTK SENDIRI PON BOLEHHHH!!! JOM JOIN TELEGRAM KAMI ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰๐Ÿป https://t.me/eyqabeautyshope

Tak Termasuk Postage โœ… ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL
โœ… SERIUS BUYER SAHAJA DILAYAN!
โœ… HARGA DAH ADA JGN PM TERUS WHATSAPP SAHAJA!! WHATSAPP : http://www.wasap.my/+60178704816/

#magictisu #babiesblinkkopi #bazaarpaknil #miqaprovitc #jamu #beerampingslimming #beevenommascara #hermonexmurah #dms #jsd #minyaklintahgunung #babiesblink #minyaklintahgununghijaumurah #okayageleyebrow #tatiskincare #murahmurah #jualmurah #deejacosmetic #kosmetikmurah #gedungmurah #jombeli #ctdk #tati #okaya #lemonexmurah #minyaklintahgununghijau #hermonex #lemonex #fazura

0๐Ÿ’ฌ

CEPAT GRAB SAYANG SAYANG!!! HARGA TERLAJAK MURAH YG PENTING ORI BARU BELI!!! DAH MURAH SANGAT JOM WASSAP SIS CEPAT!!! ๐ŸŒทMINYAK LINTAH GUNUNG HIJAU!!! ๐Ÿ’žHARGA :
RM15!! RM15!! RM15!! 3 X RM13 !! 5 X RM11!! RETAIL / BORONG / BELI UTK SENDIRI PON BOLEHHHH!!! JOM JOIN TELEGRAM KAMI ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰๐Ÿป https://t.me/eyqabeautyshope

Tak Termasuk Postage โœ… ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL
โœ… SERIUS BUYER SAHAJA DILAYAN!
โœ… HARGA DAH ADA JGN PM TERUS WHATSAPP SAHAJA!! WHATSAPP : http://www.wasap.my/+60178704816/

#magictisu #babiesblinkkopi #bazaarpaknil #miqaprovitc #jamu #beerampingslimming #beevenommascara #hermonexmurah #dms #jsd #minyaklintahgunung #babiesblink #minyaklintahgununghijaumurah #okayageleyebrow #tatiskincare #murahmurah #jualmurah #deejacosmetic #kosmetikmurah #gedungmurah #jombeli #ctdk #tati #okaya #lemonexmurah #minyaklintahgununghijau #hermonex #lemonex #fazura

1๐Ÿ’ฌ

FIRST TIME INSERT TAKUT KATANYA.
.
BILA DA INSERT SEKALI,
HARI MAU2๐Ÿ‘€๐Ÿ’†๐Ÿ’“
.
Jangan Percaya Selagi xCuba Sendiri ๐Ÿ˜˜
.
.
SKD 2 ni utk wanita yang sudah berkahwin sahaja yer..
Anak dara tak boleh guna.Hanya untuk INSERT sahaja tidak boleh makan!
.
.
SUSUK KEKAL DARA SKD II ::
.
๐Ÿ“Merapatkan ruang faraj serta merta & berpasir.
๐Ÿ“Membersihkan faraj serta menyempitkan & merapatkan dalam masa 3 hari.
๐Ÿ“Bertujuan untuk rawatan dalaman & berfungsi sebagai gam untuk merapatkan faraj.
๐Ÿ“Menyerap & mengeluarkan keputihan dan lendir dalam kuantiti yang banyak.
.

Rm45
5 biji
Pos Rm7 sm , rm10 ss
.
.
Whatsapp Iman ๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ011.1194.5595
.
My Verified IG:
@jsd_malaysia
@jamususukdara.my .
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#femininewashjsd
#susukkekaldara

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

susuk โ€œ KEKAL DARA โ€ย 
khasiat - khasiatnya:
.
๐Ÿ’“Merapatkan faraj serta merta dan berpasir
๐Ÿ’“Mengumpul keputihan dan membersihkan faraj
๐Ÿ’“Sempit dan rapat lebih kurang 3 hari.
๐Ÿ’“merawat keputihan dan masalah Miss v berbau๐Ÿ˜€

p/s : masukkan 1 biji sahaja kedalam faraj tolak dengan jari sejauh mungkin. Di gunakan ยฝ jam sebelom bersetubuh.
.
.
#susukkekaldara
#jsd

0๐Ÿ’ฌ

#Testimoni #PenggunaFW #JSD
guna fw JSd dah dekat 3 bulan duk ade lagi.
nty repeat lagi ngan kak.
tp seyess. pki fw ni keputihan Ziro dah
bestยฒ xde dah bauยฒ achem achem cam duluยฒ

0๐Ÿ’ฌ

Testimoni fresh pengguna Sabun Seri Cahaya JSD
.
Muka berseri2 selepas guna #sabunsericahaya
.
Makin flawless...
Bestnye ๐Ÿ‘
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD
๐ŸŒนhttp://www.wasap.my/6010-4126827๐ŸŒน
๐ŸŒนNiena๐ŸŒน
๐ŸŒนStokis sah JSD anda๐ŸŒน
GEORGETOWN,PENANG

#nienastokisjsdpenang
#stokisjamususukdarapenang
#stokisjsdpenang
#jsdpenang #jsdpulaupinang
#jamususukdarapulaupinang
#jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown
#codpenang #codgeorgetown
#manismantappenuhrahsia
#teamjsdniena
#empireaurafidarich
#jsd #jamususukdara
#sabunsericahayasoapjsd

0๐Ÿ’ฌ

FIRST TIME INSERT TAKUT KATANYA.
.
BILA DA INSERT SEKALI,
HARI MAU2๐Ÿ‘€๐Ÿ’†๐Ÿ’“
.
Jangan Percaya Selagi xCuba Sendiri ๐Ÿ˜˜
.
.
SKD 2 ni utk wanita yang sudah berkahwin sahaja yer..
Anak dara tak boleh guna.Hanya untuk INSERT sahaja tidak boleh makan!
.
.
SUSUK KEKAL DARA SKD II ::
.
๐Ÿ“Merapatkan ruang faraj serta merta & berpasir.
๐Ÿ“Membersihkan faraj serta menyempitkan & merapatkan dalam masa 3 hari.
๐Ÿ“Bertujuan untuk rawatan dalaman & berfungsi sebagai gam untuk merapatkan faraj.
๐Ÿ“Menyerap & mengeluarkan keputihan dan lendir dalam kuantiti yang banyak.
.

Rm45
5 biji
Pos Rm7 sm , rm10 ss
.
.
Whatsapp Iman ๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ011.1194.5595
.
My Verified IG:
@jsd_malaysia
@jamususukdara.my .
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#femininewashjsd
#susukkekaldara

0๐Ÿ’ฌ

.
BOM-620
DRESS SUHANA

PRICE : RM84SM/RM88SS
(FREE POSTAGE)

FREE SIZE FITS TO L
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACE (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT :
SHOULDER : 15 ''
BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 34 '' - 36 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
ARMHOLE : 8 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 56 ''
โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ
BOM-P620
DRESS SUHANA
PRICE : RM88SM/RM92SS
(FREE POSTAGE)

PLUS SIZE DRESS
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACES (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT:
SHOULDER : 17 ''
BUST : 44 - 46 '' MAX
WAIST : 40 '' - 43 '' MAX
HIP : 42 '' - 44 '' MAX
ARMHOLE : 10 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 57 ''
.
#wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #shawl #bajukurung #dress #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #toneexcel #instafamous #jsd #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar

0๐Ÿ’ฌ

.
BOM-620
DRESS SUHANA

PRICE : RM84SM/RM88SS
(FREE POSTAGE)

FREE SIZE FITS TO L
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACE (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT :
SHOULDER : 15 ''
BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 34 '' - 36 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
ARMHOLE : 8 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 56 ''
โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ
BOM-P620
DRESS SUHANA
PRICE : RM88SM/RM92SS
(FREE POSTAGE)

PLUS SIZE DRESS
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACES (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT:
SHOULDER : 17 ''
BUST : 44 - 46 '' MAX
WAIST : 40 '' - 43 '' MAX
HIP : 42 '' - 44 '' MAX
ARMHOLE : 10 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 57 ''
.
#wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #shawl #bajukurung #dress #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #toneexcel #instafamous #jsd #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar

1๐Ÿ’ฌ

.
BOM-620
DRESS SUHANA

PRICE : RM84SM/RM88SS
(FREE POSTAGE)

FREE SIZE FITS TO L
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACE (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT :
SHOULDER : 15 ''
BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 34 '' - 36 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
ARMHOLE : 8 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 56 ''
โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ
BOM-P620
DRESS SUHANA
PRICE : RM88SM/RM92SS
(FREE POSTAGE)

PLUS SIZE DRESS
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACES (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT:
SHOULDER : 17 ''
BUST : 44 - 46 '' MAX
WAIST : 40 '' - 43 '' MAX
HIP : 42 '' - 44 '' MAX
ARMHOLE : 10 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 57 ''
.
#wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #shawl #bajukurung #dress #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #toneexcel #instafamous #jsd #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar

0๐Ÿ’ฌ

.
BOM-620
DRESS SUHANA

PRICE : RM84SM/RM88SS
(FREE POSTAGE)

FREE SIZE FITS TO L
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACE (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT :
SHOULDER : 15 ''
BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 34 '' - 36 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
ARMHOLE : 8 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 56 ''
โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ โœณ๏ธ
BOM-P620
DRESS SUHANA
PRICE : RM88SM/RM92SS
(FREE POSTAGE)

PLUS SIZE DRESS
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND GOLD FLOWER EMBROIDERY LACES (NOT INCLUDE BELT)
BELT : RM10

MEASUREMENT:
SHOULDER : 17 ''
BUST : 44 - 46 '' MAX
WAIST : 40 '' - 43 '' MAX
HIP : 42 '' - 44 '' MAX
ARMHOLE : 10 ''
SLEEVE : 23 ''
LENGTH : 57 ''
.
#wanita #neelofa #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold #shaklee #dms360 #shawl #bajukurung #dress #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #toneexcel #instafamous #jsd #tambahfollowers #projekstg #azizanosman #eusahawan #tambahfollower #followers #erezeki #usahawan #bisnesonline #seminar

1๐Ÿ’ฌ

susuk โ€œ KEKAL DARA โ€ย 
khasiat - khasiatnya:
. ๐Ÿ’“Merapatkan faraj serta merta dan berpasir
๐Ÿ’“Mengumpul keputihan dan membersihkan faraj
๐Ÿ’“Sempit dan rapat lebih kurang 3 hari.
๐Ÿ’“merawat keputihan dan masalah Miss v berbau๐Ÿ˜€

p/s : masukkan 1 biji sahaja kedalam faraj tolak dengan jari sejauh mungkin. Di gunakan ยฝ jam sebelom bersetubuh.
.
.
#susukkekaldara
#jsd

0๐Ÿ’ฌ

KEBAIKAN SABUN SERI CAHAYA JSD
.
.
๐ŸŒฟMenghilangkan minyak di muka
๐ŸŒฟMengecutkan jerawat di muka
๐ŸŒฟMenghilangkan parut jerawat
๐ŸŒฟMenghilangkan kulit mati dan Menjadikan kulit lembut selembut kulit bayi
.

Wahh!! ๐Ÿ˜„
Best ke best ??
Rugi korang tak cuba ๐Ÿ˜Ž
.

Lelaki perempuan boleh guna SABUN ni Dan tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan.
Tak caya???
.

Cuba dulu baru tau best ke best SABUN CAHAYA ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š SABUN SERI CAHAYA - RM38.90 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWhatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD
๐ŸŒนhttp://www.wasap.my/6010-4126827๐ŸŒน
๐ŸŒนNiena๐ŸŒน
๐ŸŒนStokis sah JSD anda๐ŸŒน
GEORGETOWN,PENANG

#nienastokisjsdpenang
#stokisjamususukdarapenang
#stokisjsdpenang
#jsdpenang #jsdpulaupinang
#jamususukdarapulaupinang
#jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown
#codpenang #codgeorgetown
#manismantappenuhrahsia
#teamjsdniena
#empireaurafidarich
#jsd #jamususukdara
#sabunsericahayasoapjsd

0๐Ÿ’ฌ

Kempen Set Percutian
.
.
Bersih dan Segar sepanjang percutian anda dengan set percutian by Jsd
.
.
Dengan 3 item
#FeminineWash
#SabunAnggunPesona
#SabunSeriCahaya @ #SabunClearSkin
.
.
Hanya Rm110 !!!
.
.
Harga Retail Rm152.90
Anda jimat Rm42.90 !!! Dapatkan segera!!! Maklumat lanjut:
http://www.wasap.my/60123828696

#WawaJamuSusukDara_Manis... Mantap... Penuh Rahsia
#JamuSusukDara
#Mantap
#SusukHalal
#Malaysia
#StokistJSD
#JSD
#KekalDara
#PengedarJSD
#AgenJSD
#StokisJsd
#EmpireClassiqueRich
#JamuSusukDara
#sayajualjamu
#sayajualjamususukdara
#manismantappenuhrahsia

0๐Ÿ’ฌ

Ramai orang tanya
"Apa beza 2 SABUN ni?
.
๐Ÿ‘‰ SABUN SERI CAHAYA
๐Ÿ‘‰ SABUN CLEAR SKIN (SINUS)
.

Saya tengok dua2 orang guna kat muka jugak"
Haa..meh nak bagitau,memang SABUN ni guna nya untuk muka..
Tapi fungsi dia berbeza mengikut masalah yang kita alami.
.

Ok..baca ni..
.
๐ŸSABUN SERI CAHAYA๐Ÿ
๐Ÿ‘‰Kelebihan kepada masalah KULIT BERMINYAK, BERJERAGAT, JERAWAT, WHITEHEAD & BLACKHEAD. Kulit akan lebih cerah berseri.
.
๐Ÿ€SABUN CLEAR SKIN @ SABUN RESDUNG๐Ÿ€
๐Ÿ‘‰Kelebihan kepada RESDUNG, HAMA, HIDUNG TERSUMBAT, mengurangkan PARUT HITAM dan PARUT KECIL dimuka, MELEMBUT & MENCERAHKAN kulit.
.
.
๐ŸŒท๐ŸŒฟSila kenal pasti masalah kulit sebelum buat rawatan.๐ŸŒท๐ŸŒฟ
.

Nak cuba?
.

WhatsApp Hani โ˜Ž๏ธ 019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct mesej
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunmukajsd
#sabunsericahaya
#sabunclearskin
#sabunresdung
#jeragat
#jerawat
#whitehead
#blackhead
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#igers
#bazaarpaknil
#freereview
#like4like
#follow4follow
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#teamjsdiman
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ