#jsd

Suami cakap rasa Arjunagold sedap!
Suami makin kuat makan!

Isteri happy sebab suami makin berselera makan & serasi dengan Arjunagold. Tak kisah badan suami naik sebab suami terlalu kurus..๐Ÿ˜† Ada yang makan Arjunagold turun berat badan ke berat yg ideal..ada pulak yang bertambah berat..๐Ÿ˜„ Sis doakan moga2 ada rezeki baby pulak lepas ni ye..inshaALLAH.๐Ÿ˜Š Wasap๐Ÿ“ฒ011-60721276

1๐Ÿ’ฌ

Beli bag 2in1 bag bawah ni dapat free tudung nealofar(ada tag).
Handbag dah lah hot item
Tudung lak tudung femes
Nak tunggu pe lagi tu.
Confirm cepat sold out set ni.
Rm90 free pos sem
Beli 2 set ke atas ada diskaun lagi.
#stock bag ni sehari boleh sold out tau tambah2 ada free gift lagi la cepat orang cop ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. #handbaggredmurah #jsd #moodrepubliktour #bazaarpaknil #ctdk #fizoomar #handbagmurahmalaysia #anugerahjuaralagu

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Extra energy dengan Arjunagold โค๏ธ Kelebihan Arjunagold : โœ”๏ธ Kesuburan lelaki
โœ”๏ธ Tenaga, cerdas dan stamina
โœ”๏ธ Mati pucuk
โœ”๏ธ Ketidakseimbangan hormon
โœ”๏ธ Stress/ moody / emosi
โœ”๏ธ Sakit urat
โœ”๏ธ Anti kanser
โœ”๏ธ Menegangkan kemaluan
โœ”๏ธ Mencantikkan kulit badan & muka
โœ”๏ธ Keghairahan nafsu seks
โœ”๏ธ Meningkatkan bilangan sperma

Arjuna pilihan lelaki yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.
Kembalikan tenaga anda dengan Arjuna Gold.
Wasap๐Ÿ“ฒ011-60721276

1๐Ÿ’ฌ

ICON antara penapis air yang the BEST
.
Selain bentuk ya yang sangat MODEN, kelebihannya pun memang lebih banyak dan paling penting JIMAT LETRIK ๐Ÿ˜Š
.
Register sekarang selepas 3 hari dah PASANG, tiada sebarang DEPOSIT di kenakan ๐Ÿ˜˜

Satu Malaysia boleh pasang tau! ๐Ÿ˜Š
.
#homemadebabyfood #cuckookl #cuckooselangor #ikeacheras #ikeadamansara #personalshopperikea #penapisaircuckoo #airalkali #cuckooampang
#terapiinstagram #viral2017 #ootdmalaysia #dramasangat #babyhomemadefood #kasutmurahmalaysia #fattzura #pelaminfattzura #doayangbaikbaik #bajutidursexy #dekatkanjarakkita #iphonemalaysia #iphonex #buaiberendoi #handsock #sarungtangan #jamu #jsd #niqab #penapisairmurah #bantalkekabu #dramasangat

0๐Ÿ’ฌ

Arjuna gold untuk suami โค๏ธ Arjuna terbaru ni berperisa orange tau. Sedapp sangat.
Ia juga membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan memberi tenaga walaupun penat bekerja seharian.
Lepas ni No alasan susah nak makan ubat. Sebab Arjuna gold ni senang nak makan, bentuk serbuk je. Harga pun berbaloi dengan hasilnya.
In syaa Allah. โค๏ธ Wasap๐Ÿ“ฒ011-60721276

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

SIAPA YG PERLU guna PRODUK NI???
Wanita yg alami masalah..
โœ”๏ธKEPUTIHAN
โœ”๏ธKEGATALAN MISS V
โœ”๏ธMISS V BERBAU
โœ”๏ธKERAP BERPELUH

Feminine Wash JSD MAMPU
โœ”๏ธMengekalkn kelembapan secara semulajadi
โœ”๏ธMengekalkn pH NORMAL miss v
โœ”๏ธMencegah kekeringan
โœ”๏ธMencegah kegatalan
โœ”๏ธMemberi keselesaan
โœ”๏ธMenghalang bau kurang enak

Sesuai digunakn setiap hari & mengandungi bhn berubat antiseptik berfungsi utk mengencangkn otot miss v & merawat miss v..
#jsdterbaik #jsd #jamu #jamumurah #jamususukdara #jamususukdaramurah #sayajualjamu #sayajualjamususukdara #produkjsd #produkjsdterbaik #produkjamu #produkjamususukdara #magicsoapjsd #masalahkulit #keputihan #greenrich #cahayasoap #magiccollagenkiss#collagenjsd #maskervagina #maskervaginajsd #nakcantik #naksihat #jsdkotabharu #jamususukdarakotabharu #jsdkb #jsdkotabharu

0๐Ÿ’ฌ

Tahu tak kalau darah kotor tak keluar jadi apa?
.
โŒToksin dalam badan..
โŒTube clogging menyebabkan irregular period..
โŒPeriod pain yg sangat teruk sbb flow tak lancar..
โŒWorse case, terjadinya CYST, FIBROID dan KANSER SERVIKS..
.

Dengan JAMU INDAH KELUARGA In sya Allah mampu merawat masalah2 ni..
.

Amalkan secara konsisten..
Dapatlah hasilnya..
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

COD AVAILABLE : ๐Ÿš˜๐Ÿš˜BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.

#jamususukdara
#jsd
#jamuindahkeluarga
#jamujalinancinta
#jamuberpantang
#cyst
#fibroid
#endometriosis
#rawatperiod
#rawatansenggugut
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#followers
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#sabah
#sarawak
#kuching
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

Makna kehadiran anak bagi seorang ibu

Nikmatnyaย kebersamaanย dengan mereka membuat waktu berlalu seolah tanpa jejak hingga tak meninggalkan kelelahan sedikitpun.
- Ketikaย merekaย sakit, maka sakitlah jiwa kita โ€œseandainya kita bisa menggantikan tubuh kita untuk merasakan sakitnya mereka, seandainya kita bisa melihat โ€˜siapa yang akan datangโ€™ mungkin akan kita usir jauh2 tamu penyakit ituโ€œ. Laksana bongkahan batu yang menindih hati manakala melihat mereka merengek karna โ€˜kesakitanโ€™, lebih perih dari sekedar cuka yang menyiram luka yang menganga.
- Sangat salah jika kita menganggap mereka sebagai makhluk yangย lemah, karena nyatanya merekaย mampuย menancapkan pengaruh yang cukup besar dan bermakna dalam kehidupan kita, hingga kitaย  bisa merasakan bahwa kita seolah tidak bisa hidup tanpa mereka.
- Keberadaan mereka adalah sosok yang penuh denganย keceriaan dan kegembiraanย yang mampu menghantarkan kita pada suasana yang sangat jauh dari duka lara.
- Terlalu sulit diuraikan dalam kata-kata untuk menggambarkan betapa berartinya mereka dalamย kehidupanย kita
- Adalahย suara-suara emasย yang terdengar saat mereka berbicara dan berlatih bernyanyi, bahkan menjerit karna kegirangan sekalipun.
-ย Kelucuanย wajah dan tingkah yang mereka tanamkan dalam hati membuat hilang kepenatan yang sebenarnya tertinggal saat menjelang tidur.

Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
๐Ÿ”›pelayanan informasi kesehatan
๐Ÿ“‹ ๐Ÿ‘ŒSolusi kehamilan
๐Ÿ“ฃinfertilitas
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Untuk bimbingan dan informasi lebih lengkap ๐Ÿ” PRIVASI TERJAGA
๏ธContact person : ๏ธโœ”๏ธ bbm : D25F9A3B โœ”๏ธ ๏ธwa : 082232359524
http://info-promilholistic.com/

Follow dan like ๐Ÿ’–
@rumah_promil_killat

#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura #terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#ton

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

#TopRankRepost Emas 24K dalam produk DMS360?

Sejak dulu lagi, emas telah diiktiraf kemampuannya untuk mencantikkan kulit, menambahkan seri wajah dan menyerlahkan kejelitaan. Emas juga telah menjadi rutin seharian masyarakat Mesir di mana Cleopatra sendiri menggunakan bagi mengekalkan keremajaannya.
.
Dalam bidang perubatan kuno masyarakat Cina pula, emas dianggap sebagai kunci keremajaan di mana ratu-ratu Dinasti Chiang juga menggunakan emas pada wajah mereka setiap hari.
.
Masyarakat Rom pula menggunakan emas dalam urusan seharian mereka termasuklah untuk rawatan pelbagai jenis masalah kulit. Begitu juga dengan masyarakat India, di mana emas dipercayai mampu melembutkan kulit dan menyerlahkan kejelitaan seseorang.
.
Jadi, tak perlu lagi pakai susuk emas ok untuk cantik. Pakai je set kecantikan dari DMS. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Min 011-40591669
.
#dmsViral
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat #terapiinstagram #ukhwahti #fattzura #serumstemcell

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ‘‰Set wangiยฒan Jamu Susuk Dara:
.
.
๐ŸŒทFeminine Wash
๐ŸŒทMasker Vagina
๐ŸŒทAnggun Pesona Soap
.
๐Ÿ‘Feminine Wash :
โœ”๏ธ Mengekalkan keasidan bahagian intim wanita.
โœ”๏ธ Menyah bau yang tidak enak pada bahagian intim wanita. โœ”๏ธMerawat masalah kegatalan dan keputihan
โœ”๏ธ Memberi keselesaan pada bahagian intim terutamanya pada yang kerap berpeluh.
.
๐Ÿ‘Masker Vagina JSD : โœ”๏ธPermukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus.
โœ”๏ธLubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup.
โœ”๏ธBibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang.
.
๐Ÿ‘Anggun Pesona Soap :
โœ”๏ธ Membersihkan kulit dari daki-daki.
โœ”๏ธ kulit Terasa lembab dan nyaman.
โœ”๏ธ kulit semakin cerah.
โœ”๏ธ Menghilangkan parut-parut lama atau jerawat pada belakang badan.
โœ”๏ธ Mencerahkan tanda gelap pada celah peha dan ketiak.
โœ”๏ธMengatasi bau badan yang tak menyenangkan.
.
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#jamuindahkeluarga
#wedding
#bedungbaby
#femininewashjsd
#anggunpesonasoap
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#jamususukdara
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#nucifera

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . ุขู…ูŠู† ุขู…ูŠู† ูŠุงุฑุจู‘ ุงู„ุนุงู„ู…ูŠู†
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
Yuk konsultasikan penghambat kehamilannya dgn kami ================================ ใ…คใ…ค
BBM : DD49481A
WA/SMS : 082247196263 ================================ ใ…คใ…คใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimauraย  #terapiinstagram
#syukurselalu

0๐Ÿ’ฌ

Ini ape??
Meh nak kabo....
Ni adalah:
.
.
.
๐Ÿ‘‰ ubat ketat
๐Ÿ‘‰ ubat keputihan
๐Ÿ‘‰ ubat luka
๐Ÿ‘‰ ubat buasir
๐Ÿ‘‰ ubat putihkan celah dan bibir Miss v
.
Murah jew..rm 25 hengget jew๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sapu2 je awak
Xyah susah makan itu ini๐Ÿ˜‚
.
Nak??? .
Taip 'mv' hantar ke ๐Ÿ‘‰014 6590563
#jsd #maskervagina
#jamususukdara - #regrann

0๐Ÿ’ฌ

.
@dms360_dermax_superskin - .
Ada org ckp cuba slimming weight DMS boleh back to gaya zaman bujang2 dulu. Badan shape. Ye ke?? bole pilih nak kemam, nak telan, nak sapu, nak tampal2 bole loss weight. Dasat.. .
.
Jom loss weight tanpa diet .
.
016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 Hotline 016-967 7880

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Feedback positif lepas pakai feminine wash gold antaranya miss V makin ketat, gatal2 semasa datang period & selepas period dah hilang.
Hitam pada celahan makin cerah...WOW!!!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ HARGA 1 BOTOL FWgold: ๐ŸŒนRM 48 (sm)
๐ŸŒนRM 55 (ss) -130 ml
-Tahan untuk 1-3 bulan
-Free poslaju seluruh Semenanjung

Wasap sis๐Ÿ“ฑ011-60721276

1๐Ÿ’ฌ

Sangattt betull .
Kalau korang cuci faraj dgn betul gunakan feminine wash Jsd
KEPUTIHAN hilangg terusss
Ada keputihan yg normal sahaja time nak period .. Kalau keputihan korang dah pekat berbau hapak sampai kat spender lendir bertukar warna kuning hijauu tu keputihan kronik namanyaa tauuuuu !! Kena rawat segera !! .
.
#femininewashjsd
#jamususukdara
#stokisjsd
#jsd

1๐Ÿ’ฌ

Jom kenali Feminine Wash Gold by Eida Laura๐ŸŒ
Ni antara ramuannya ialah: โœ…SIREH
๐Ÿƒmembantu mengatasi iritasi/gatal2,keputihan,bau busuk & pemulihan luka cepat. โœ…MANJAKANI
๐ŸŒฟmerawat keputihan,awet muda & memantapkan otot2 vagina โœ…KACIP FATIMAH
๐ŸŒฑmelancarkan peredaran darah,anti kanser, mengecutkan rahim & menstabilkan hormon โœ…ROS
๐ŸŒนbau yang wangi & mengandungi vit c/kolagen โœ…STRAWBERI
๐Ÿ“mengandungi vit c & antioksidan yg tggi

Nilai ph F.wash ni pun neutral..
Sesuai utk semua jnis kulit๐Ÿ˜˜

Jom dapatkan sekarang dgn harga PROMOSI๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘„YOUR BEAUTY & HEALTH, WE CARE๐Ÿ‘„

Wasap sis๐Ÿ“ฑ011-60721276

3๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ‘‰Set wangiยฒan Jamu Susuk Dara:
.
.
๐ŸŒทFeminine Wash
๐ŸŒทMasker Vagina
๐ŸŒทAnggun Pesona Soap
.
๐Ÿ‘Feminine Wash :
โœ”๏ธ Mengekalkan keasidan bahagian intim wanita.
โœ”๏ธ Menyah bau yang tidak enak pada bahagian intim wanita. โœ”๏ธMerawat masalah kegatalan dan keputihan
โœ”๏ธ Memberi keselesaan pada bahagian intim terutamanya pada yang kerap berpeluh.
.
๐Ÿ‘Masker Vagina JSD : โœ”๏ธPermukaan faraj akan menjadi tegang dan halus serta mulus.
โœ”๏ธLubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup.
โœ”๏ธBibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang.
.
๐Ÿ‘Anggun Pesona Soap :
โœ”๏ธ Membersihkan kulit dari daki-daki.
โœ”๏ธ kulit Terasa lembab dan nyaman.
โœ”๏ธ kulit semakin cerah.
โœ”๏ธ Menghilangkan parut-parut lama atau jerawat pada belakang badan.
โœ”๏ธ Mencerahkan tanda gelap pada celah peha dan ketiak.
โœ”๏ธMengatasi bau badan yang tak menyenangkan.
.
Rm146
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ012.955.3455
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#jamuindahkeluarga
#wedding
#bedungbaby
#femininewashjsd
#anggunpesonasoap
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#jamususukdara
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#nucifera

0๐Ÿ’ฌ

Ptg syg2 jsdian... maaf bagi cust yang oder tak terlayan dlam inbox.. shima sibuk sikit kerja lagi lupa gmail .. akhirnya sya bole buat masuk balik gmail sya.. Apa pun haiii all๐Ÿ˜˜

#jsd#evening#jb

0๐Ÿ’ฌ

Ramai yang tanya kenapa Feminine Wash JSD separuh je? Mana separuh lagi?

Sayunk2, meh nak bagitau ni.
Isi kandungan Feminine Wash JSD hanya 100ml sahaja manakala isipadu botol fw boleh diisi sehingga 200ml.
Nak tau kenapa?
Sebab Feminine Wash JSD menggunakan fungsi pam.
Masa kita pam fw tu, ia memerlukan ruang untuk tekanan angin bagi mengelakkan botol meletup semasa sesi pembotolan dan penghantaran produk dari satu tempat ke tempat yang lain.

Sebab tu fw nampak separuh je
Jelas tak pencerahan ni? ๐Ÿ˜ŠโœŒ๏ธ #JSD
#femininewashjsd

0๐Ÿ’ฌ

Viral plak ada customer pkai FW bau oren..
Melecet2 katanya.
.

Sebab nak dapat harga lebih murah kan??
Sanggup la beli walaupun FAKE
'Ala..takper..pakai kat situ jer pun.. tak jadi ape laa..'
Lepas pakai, baru tau merah sana sini.
.

Ni nak pesan, tolong dapatkan yang ORI dari STOKIS & AGEN yang SAH sahaja.
Dah berbuih mulut ni bagi peringatan mesra bersama ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.

PASTINYA ORIGINAL DIRECT HQ JSD HOLDINGS.
BUKAN DARI HQ BARANGAN TIRUAN YE AWAK2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚
.

FEMININE WASH JSD - RM68
.
Berminat nak cuba?
.

WhatsApp fida untuk detail & order
.
012.221.9497
Leader sah JSD~
#empireaurafidarich
.
#jsd #fwjsd #femininewashjsd #jsdampang #jsdselangor #jsdkualalumpur #jsdoriginal #jsdmurah #kekaldara #codampang #jamususukdaraampang #farajketat #fefetsirehpremiun7in1 #celebrityfemininescrubwash #fake #empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

Sape kt sini mengandung tapi ada masalah keputihan
Nk jmpe doktor MALUUU!!! Nak jmpe doktor takutt
Hurmmm
Korang taw x keputihan yg melampau semasa hamil boleh membahayakan anak dalam kandungan!!!
.
3 kesan utama adalah: -
1. Kelahiran bayi pra matang
2. Berat bayi yang lahir kurang dari 2.5kg
3. Air ketuban pecah sebelum waktunya (boleh menyebabkan bayi lemas)

Bagaimana mengenalpasti bahawa keputihan yang dialami adalah tidak normal?
Berikut adalah ciri-ciri lelehan faraj yang tidak normal
ใ€‹Lelehan menjadi pekat, berwarna putih seperti krim atau seperti keju
1. Terasa gatal, sakit atau warna kemerah-merahan di dalam atau
sekeliling faraj atau punggung
2. Terasa sakit ketika bersama suami
3. Terasa sakit apabila membuang air kecil.

Kenapa keputihan terjadi ketika hamil?
Semasa hamil, faraj kita mengandungi gula yang tinggi yang dipanggil glikogen, dan ini menggalakkan pertumbuhan kulat.
Selain itu, perubahan hormon semasa hamil juga boleh menyumbang kepada keputihan. Perubahan hormon ini akan merubah persekitaran pada kawasan faraj yang lebih mesra bakteria. Antara perubahan yang berlaku adalah perubahan keasidan (pH) pada kawasan faraj bagi mengalakkan lagi pertumbuhan bakteria ataupun kulat.

Saya boleh bantu korang keluar drpd masalah ni
Kita bisik2 jom nak?
.
Whsap fida๐Ÿ’“
๐Ÿ“ฒ012.221.9497
Leader Sah JSD Anda
.
#fwjsd #fefet #fefetsirehpremium7in1 #jsd #keputihandankegatalan #keputihanhilang #masalahwanita #sabah #sarawak #wanita #sayajualonline #codputrajaya #putrajaya #bazaarpaknil

1๐Ÿ’ฌ

Jamu lelaki jutawan @ Tongkat Ali Plus dari #JSD INI mengandungi :

tongkat ali hitam
( viagra nusantara)๐Ÿ˜Ž
Tongkat ali putih,
Lada pahit,
Buah tunjuk langit, rempah ratus dan lain2 herba lagi.

Untuk lelaki yg nak overhaul.
Proses ini paling cepat 3hari paling lama 2minggu bagi yang kronik.
- Torpedo akan terus melembik
- terkencing - kencing
- buang air besar dengan kerap
- berpeluh2
- sakit kaki
- lesu
- jika tak sedar ada gout time tu kaki akan membengkak dan sakit
- jika banyak lendir di paru - paru akan batuk dan berkahak
- Torpedo lembik then mengeras, melembik balik sehingga air mani terpancut sendiri.
- senak di buah zakar.
- senak di ari - ari.
- badan rasa lemah, pening, mual.

Jika mengalami sintom seperti di atas jangan panik. Jangan takut.
Teruskan pengambilan jamu lelaki jutawan sehingga munculnya simptom baru.

1) kuat berpeluh
2) aktif
3) tidak merasa penat
4) Torpedo berdenyut2
5) Torpedo ke sasaran dengan kerap
6) jimak dengan lama
7) tengok bini macam sedap je(sudah tentu๐Ÿ˜)
8) sehari jimak berulang2 sehingga lebih dari 3 kali sbb asyik bangun je.

Simptom ini akan berterusan jika tidak skip makan jamu lelaki jutawan. Once u berhenti u akan mengalami simptom pemulihan balik. Simptom pemulihan paling lama sehingga 2minggu.

Berminat nak bagi tenaga tambahan untuk Torpedo Anda?mai inbox mai..Jangan segan, segan k...wsapp
0173164809 kak non๐Ÿ˜‰

0๐Ÿ’ฌ

KEMPEN KAKAK ANGGUN ABANG POWER
===================================
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ1 BOX RM57.90๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ3 BOX RM150 SAHAJA!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
.
+ FREE KONSULTANSI
+ FREE KEAHLIAN
+ PENJIMATAN 20% NEXT BELIAN .
.

FUNGSI KOPI PACAK POWER
๐ŸŒตMerawat masalah kulit seperti kurap , kayap dan panau
๐ŸŒตMembantu menyembuhkan luka dengan cepat
๐ŸŒตMenyegar dan menyihatkan badan
๐ŸŒตMembantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
๐ŸŒตKekal bertenaga , cergas dan lebih tahan lama untuk bersama isteri .
.

FUNGSI KOPI ANGGUN PESONA
๐ŸŒธMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
๐ŸŒธMenganjalkan payudara dan punggung
๐ŸŒธMenghilangkan masalah keputihan
๐ŸŒธMembantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
๐ŸŒธKekal bertenaga , cergas walau seharian bekerja .
.
.
"SIHAT BERTENAGA BERSAMA KOPI HERBA JSD"
.

ORDER?
.
WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link kat bio
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

COD AVAILABLE : ๐Ÿš˜๐Ÿš˜BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.

#jamususukdara
#jsd
#promosikopijsd
#kopianggunpesona
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopiwanita
#kopiherba
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsdbanting
#stokisjsd
#igersmalaysia
#kopijamu
#codbanting
#codnilai
#freereview
#like4like
#follow4follow
#dropshipdiperlukan
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

KEMPEN KAKAK ANGGUN ABANG POWER
===================================
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ1 BOX RM57.90๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ3 BOX RM150 SAHAJA!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
.
+ FREE KONSULTANSI
+ FREE KEAHLIAN
+ PENJIMATAN 20% NEXT BELIAN .
.

FUNGSI KOPI PACAK POWER
๐ŸŒตMerawat masalah kulit seperti kurap , kayap dan panau
๐ŸŒตMembantu menyembuhkan luka dengan cepat
๐ŸŒตMenyegar dan menyihatkan badan
๐ŸŒตMembantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
๐ŸŒตKekal bertenaga , cergas dan lebih tahan lama untuk bersama isteri .
.

FUNGSI KOPI ANGGUN PESONA
๐ŸŒธMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
๐ŸŒธMenganjalkan payudara dan punggung
๐ŸŒธMenghilangkan masalah keputihan
๐ŸŒธMembantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
๐ŸŒธKekal bertenaga , cergas walau seharian bekerja .
.
.
"SIHAT BERTENAGA BERSAMA KOPI HERBA JSD"
.

ORDER?
.
WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link kat bio
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

COD AVAILABLE : ๐Ÿš˜๐Ÿš˜BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.

#jamususukdara
#jsd
#promosikopijsd
#kopianggunpesona
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopiwanita
#kopiherba
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsdbanting
#stokisjsd
#igersmalaysia
#kopijamu
#codbanting
#codnilai
#freereview
#like4like
#follow4follow
#dropshipdiperlukan
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

KEMPEN KAKAK ANGGUN ABANG POWER
===================================
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ1 BOX RM57.90๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ3 BOX RM150 SAHAJA!๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
.
+ FREE KONSULTANSI
+ FREE KEAHLIAN
+ PENJIMATAN 20% NEXT BELIAN .
.

FUNGSI KOPI PACAK POWER
๐ŸŒตMerawat masalah kulit seperti kurap , kayap dan panau
๐ŸŒตMembantu menyembuhkan luka dengan cepat
๐ŸŒตMenyegar dan menyihatkan badan
๐ŸŒตMembantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
๐ŸŒตKekal bertenaga , cergas dan lebih tahan lama untuk bersama isteri .
.

FUNGSI KOPI ANGGUN PESONA
๐ŸŒธMencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
๐ŸŒธMenganjalkan payudara dan punggung
๐ŸŒธMenghilangkan masalah keputihan
๐ŸŒธMembantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
๐ŸŒธKekal bertenaga , cergas walau seharian bekerja .
.
.
"SIHAT BERTENAGA BERSAMA KOPI HERBA JSD"
.

ORDER?
.
WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link kat bio
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

COD AVAILABLE : ๐Ÿš˜๐Ÿš˜BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.

#jamususukdara
#jsd
#promosikopijsd
#kopianggunpesona
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopiwanita
#kopiherba
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsdbanting
#stokisjsd
#igersmalaysia
#kopijamu
#codbanting
#codnilai
#freereview
#like4like
#follow4follow
#dropshipdiperlukan
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

0๐Ÿ’ฌ

Original hologram!
.
CARA MAKAN JAMU KACIP MALAM

Bagi wanita berkahwin
- 2 kapsul selepas sarapan pagi atau sebelum masuk tidur

Belum berkahwin
-1 kapsul selepas sarapan pagi atau sebelum masuk tidur

Wanita berpantang
- 2 kapsul sebelun tidur
* tidak menggangu susu ibu..dapat menambahkan lagi susu..
Pastikan baby tiada kuning.. SATU HARI SEKALI SAHAJA **tidak boleh diambil ketika perut kosong

Tiada pantang larang ketika tempoh pengambilan

Jikaย HAID/MENGANDUNGย sila hentikan pengambilan

Boleh diambil oleh mereka yg mempunyai penyakit kencing manis dan darah tinggi..jarakkan pengambilan ubat doktor selama 4jam.. KEBERKESANAN JAMU AKAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 6 JAM (jika bersama)

CARA INSERT JAMU JACIP MALAM

Ada 2 cara yg boleh digunakan

1- Buka kapsul dan ambil serbuk jamu..
Basahkan hujung jari dan tekapkan pada serbuk tadi..sapu di bahagian dinding vagina..biarkan seharian dan boleh dicuci dengan mengorek sisa serbuk dan keputihan yg disedut oleh serbuk jamu..
Satu kapsul boleh diguna 2 kali.. 2- Ambil satu kapsul jamu kacip malam dan sumbat kedalam faraj..biarkan semalaman danboleh korek utk buang sisa kotoran yg disedut keluar oleh serbuk jamu tadi.. PERHATIAN
UNTUK KAEDAH INI HANYA DIGALAKKAN SEMINGGU 2 KALI SAHAJA

UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN..SILA AMBIL SATU KAPSUL JAMU,BUKA KAPSUL DAN AMBIL SERBUKNYA SAHAJA DIBANCUH DENGAN AIR SUAM UNTUK MENCUCI DI BAHAGIAN JAHITAN..
KAEDAH INI UNTUK MEMBANTU MEMPERCEPATKAN PENYEMBUHAN LUKA JAHITAN..
.
RM25
.
POST RM8SM / RM12 SS
.
JOM WHTAPP
0177223626
.
#jamukacipmalammurah
#jamukacipmalam #jamukacipmalampower #jamukacipmalambest #jamukacipmalamhq #jamukacipmalamoriginal #jamukacipmalamori #jamukacipmalamoriginalmurah #jamuibudaratiptop #jamuibudaratiptopmurah #jamuibudaratiptoporiginal #jamutiptop #jamutiptopmurah #jamutiptoporiginal #jamutiptopori #perfectladymurah #perfectlady #perfectladyoriginal #perfectladyofficial #pilhormon #pilhormonperfectlady #jamusedapmalamori #jsdfemininewash #jsd #jamusurutayu #jamusurutayumurah #jamupelangsing #jamuakudara #jamuyounggoldmurah #jamuyounggold

0๐Ÿ’ฌ

CARA MERAWAT KURAP/PANAU DGN JSD :)
.

Caranya:
1- Gosokkan MASKER VAGINA (MV) di tempat kurap, panau atau kayap.
.

2. Mandi, gosokkan ANGGUN PESONA SOAP (APS) di tempat bermasalah.
.

3- Selepas mandi, sapukan MV ditempat tersebut.
Amalkan dan ulang setiap hari sebelum mandi.
Seelok - eloknya sehari 2 kali.
.

Boleh nampak perubahan dan pulih 100% dari kurap dalam tempoh kurang 2 minggu.
Jika kronik teruskan penggunaan berterusan.
Insyaallah kurap boleh hilang.
.

WhatsApp azi utk order
๐Ÿ“ฑ012.3541260
Atau klik terus link kat bio.
๐ŸŒทAGEN SAH JSD๐ŸŒท
.
MEDICATED FEMININ WASH - RM68
MASKER VAGINA - RM25
ANGGUN PESONA SOAP - RM46
.
.

#jamususukdara
#jsd
#maskervagina
#sabunanggunpesona
#kurapcelahkangkang
#ruam
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#freereview
#like4like
#follow4follow
#abgnaktegur
#bazaarpaknil
#codnilai
#codbanting
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#teamhanirich
#empireaurafidarich - #regrann - #regrann

1๐Ÿ’ฌ