#jubahsyarie

[OPEN PREORDER]😍
.
#Arisyatunic new arrival blouse labuh yang awesome, cantik, cute, superb trendy.
_
❤️ Design casual arisya diinspirasikan dari korea yang berkonsepkan muslimah. Design versetile versi muslimah sesuai digayakan kemana jua mau pun ke oversea.
_
❤️Adjustable ribbon dibahagian pinggang, ribbon direka khas supaya si pemakai nampak lebih comel, tetapi boleh juga uolls nak tampil simple boleh buka ribbonnya.
_
❤Poket sembunyi dibahagian kiri dan kanan sebagai penyelamat uolls nak letak barang-barang penting, tak payah susah nak bawa handbag kemana-mana.
_
❤Pilihan warna yang ohsem. Warna terkini. Warna yang sangat menarik dan cantik. Kombinasi dengan line hitam membuatkan kelihatan lebih up to date dan awesome.
_
❤️ Bf friendly dan wudhu friendly. Perkara wajib yang kami tidak akan tinggal dalam setiap keluaran kami.
_
❤️ Material dubai como crepe yang sangat selesa, beralun, tidak jarang, mudah iron dan susah kedut. Mudah dijaga.
_
Harga Promo: RM 79 free postage
_
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
#konvokesyen #suitmuslimah #muslimahsuit #blousecantik #blousecantikmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #jubahsyarie #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #blousemuslimahmalaysia #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #konvouiam #ajimaura #ukm #blouselabuhmuslimah #blouselabuh #uitm
#sayajual #konvokesyenuitm87

0💬

[OPEN PREORDER]😍
.
#Arisyatunic new arrival blouse labuh yang awesome, cantik, cute, superb trendy.
_
❤️ Design casual arisya diinspirasikan dari korea yang berkonsepkan muslimah. Design versetile versi muslimah sesuai digayakan kemana jua mau pun ke oversea.
_
❤️Adjustable ribbon dibahagian pinggang, ribbon direka khas supaya si pemakai nampak lebih comel, tetapi boleh juga uolls nak tampil simple boleh buka ribbonnya.
_
❤Poket sembunyi dibahagian kiri dan kanan sebagai penyelamat uolls nak letak barang-barang penting, tak payah susah nak bawa handbag kemana-mana.
_
❤Pilihan warna yang ohsem. Warna terkini. Warna yang sangat menarik dan cantik. Kombinasi dengan line hitam membuatkan kelihatan lebih up to date dan awesome.
_
❤️ Bf friendly dan wudhu friendly. Perkara wajib yang kami tidak akan tinggal dalam setiap keluaran kami.
_
❤️ Material dubai como crepe yang sangat selesa, beralun, tidak jarang, mudah iron dan susah kedut. Mudah dijaga.
_
Harga Promo: RM 79 free postage
_
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
#konvokesyen #suitmuslimah #muslimahsuit #blousecantik #blousecantikmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #jubahsyarie #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #blousemuslimahmalaysia #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #konvouiam #ajimaura #ukm #blouselabuhmuslimah #blouselabuh #uitm
#sayajual #konvokesyenuitm87

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

RESTOCK AGAIN 😍😍
.
.
HARGA SEPASANG JUBAH + FREE KHIMAR
.
RESTOCK 4 WARNA YG PALING HOT 👉
EMERALD GREEN
NUDE
DARK MAROON
BLACK ( WARNA BARU )
.
.
💰HARGA PROMO SEHINGGA 30 OCTOBER 2017
Harga PROMO : RM 179
Harga ASAL RM 199
.
🎁PERCUMA KOTAK EKSKLUSIF JW (LIMITED SAHAJA). 🚚 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

___________________

HARGA KOMBO 3 PCS :RM 160
🚚HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 SEMENANJUNG
🚚SS ADA CAJ PENAMBAHAN (SILA RUJUK MASTER)
❌TIDAK DPT KOTAK EKSKLUSIF JW
.
.
#hargapromosi #jubaharyani #jubah #jubahsyarie #jubahplain #jubahexclusive #khimar #setjubah #setjubahkhimar #jubahbeads #restock

0💬

[OPEN PREORDER]😍
.
#Arisyatunic new arrival blouse labuh yang awesome, cantik, cute, superb trendy.
_
❤️ Design casual arisya diinspirasikan dari korea yang berkonsepkan muslimah. Design versetile versi muslimah sesuai digayakan kemana jua mau pun ke oversea.
_
❤️Adjustable ribbon dibahagian pinggang, ribbon direka khas supaya si pemakai nampak lebih comel, tetapi boleh juga uolls nak tampil simple boleh buka ribbonnya.
_
❤Poket sembunyi dibahagian kiri dan kanan sebagai penyelamat uolls nak letak barang-barang penting, tak payah susah nak bawa handbag kemana-mana.
_
❤Pilihan warna yang ohsem. Warna terkini. Warna yang sangat menarik dan cantik. Kombinasi dengan line hitam membuatkan kelihatan lebih up to date dan awesome.
_
❤️ Bf friendly dan wudhu friendly. Perkara wajib yang kami tidak akan tinggal dalam setiap keluaran kami.
_
❤️ Material dubai como crepe yang sangat selesa, beralun, tidak jarang, mudah iron dan susah kedut. Mudah dijaga.
_
Harga Promo: RM 79 free postage
_
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
#konvokesyen #suitmuslimah #muslimahsuit #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #jubahsyarie #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #konvouiam #ajimaura #ukm #blouselabuhmuslimah #blouselabuh #uitm
#sayajual #konvokesyenuitm87

1💬

[OPEN PREORDER]😍
.
#Arisyatunic new arrival blouse labuh yang awesome, cantik, cute, superb trendy.
_
❤️ Design casual arisya diinspirasikan dari korea yang berkonsepkan muslimah. Design versetile versi muslimah sesuai digayakan kemana jua mau pun ke oversea.
_
❤️Adjustable ribbon dibahagian pinggang, ribbon direka khas supaya si pemakai nampak lebih comel, tetapi boleh juga uolls nak tampil simple boleh buka ribbonnya.
_
❤Poket sembunyi dibahagian kiri dan kanan sebagai penyelamat uolls nak letak barang-barang penting, tak payah susah nak bawa handbag kemana-mana.
_
❤Pilihan warna yang ohsem. Warna terkini. Warna yang sangat menarik dan cantik. Kombinasi dengan line hitam membuatkan kelihatan lebih up to date dan awesome.
_
❤️ Bf friendly dan wudhu friendly. Perkara wajib yang kami tidak akan tinggal dalam setiap keluaran kami.
_
❤️ Material dubai como crepe yang sangat selesa, beralun, tidak jarang, mudah iron dan susah kedut. Mudah dijaga.
_
HargaPromo: RM 79 free postage
_
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
#salamjumaat #konvokesyen #muslimahsuit #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #jubahsyarie #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #uitm #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #ajimaura #pengantinmuslimah #blouselabuhmuslimah #blouselabuh #blousesyarie
#sayajual #uiam

3💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

MAWADDAH SYARIE
.
.
====================
HARGA : RM199, FREE KHIMAR
FREE POSTAGES SM/SS
.
HARGA COMBO 3 PCS KE ATAS:
(valid utk 1 alamat sahaja)
RM179 sehelai, free Khimar
FREE POS SM/SS
.
====================
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… Direka khas supaya tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, warna trend 2018 shj
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. Senang kann..no more pening cari matching tudung hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. .
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu
.
Khimar halfmoon. Ukuran khimar (2m×40inci)
.
====================
STOK TERSANGAT LA TERHAD YE !!!! ====================
.
FB: https://www.facebook.com/lyanascloset .
Follow https://instagram.com/lyanas_closet
📧 : lyana.closet@gmail.com
.
#mawaddahsyarie
#jubahsyarie
#jubahchiffon
#nursingjubah
#jubahpatuhsyariah
#lyanascloset
#trustedseller
#nursingfriendlyjubah
#jubah2layer
#jubah2tone
#jubahforwedding
#jubahnikah
#dressmenyusu
#jubahprincesscut
#khinarswaroski
#jubahkembang
#jubahprincess
#lyanasclosetdress
#preggydress
#maternitydress
#jubahfreekhimar
#jubahsedondon
#dresssedondon
#jubahbridesmaid

0💬

Mawaddah Syarie .
Harga RM 199 FREE POSTAGES SM/SS (+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
- Yess ! kali ni kami keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING - material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A . (+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI - YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) ✔ BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
- Of coz MAWADDAH ni sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE. Zip tgn pon ada utk wudhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
*Warna ade sedikit berbeza disebabkan lighting effect
*Proses order 1-7 hari bekerja

Pm @ whatsapp 016-786 4184

http://www.wasap.my/60167864184
( klick je link 👆 tu kalau nak whatsapp, tak perlu nak save no dah. Sng je)

http://telegram.me/muslimahwearmurahII

#jubahsyarie #jubahbffriendly #jubahnursingfriendly #jubahwudhukfriendly #jubahmuslimah #dressmuslimah #sayajualmurah #johor #selangor #kualalumpur #titiancinta #viral #jubahmuslimahmurah #jubahmuslimahplussize #khimar #khimarmurah #cikgusekolah #ustazahsekolah #muslimahwear

3💬

Assalamualaikum semuaaa.😇 Salam ceria ceria 😘. Tengah cari dress atau jubah yang gorgeous tapi tetap tutup aurat mengikut syariat? Haaaaa QAYSARA DRESS SYARIE yang cun melecun ni komfem buat anda Jatuh hati berkali kali! 😘😍
.
KENAPA AWAK KENA DAPATKAN QAYSARA DRESS NI?
-----------------------------------------
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, tak jarang, tak panas,
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
PROMO ! PROMO !
Harga Asal : RM199 ❎❎❎
PROMO !
1 PCS : RM170
2 PCS : RM320
3 PCS : RM450
Jom grab cepat!! WHATSAPP JE TERUS SIS ,
📲 +6011-15156202

2💬

ATELIA .
.
5 KEUNIKAN REKAAN ATELIA CASUAL BLOUSE
.
(+) REKAAN ATELIA .
ATELIA BLOUSE design yang SANGAT XCLUSIF Dan STYLO mengikut TRENDING TERKINI namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" .
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess! Nampak tak tali yang kat pinggang tu , magicnyer tali tu boleh di buka, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka simpan dalam handbag jer, bila2 rasa nak gaya korea ker turki ke ikat je balik. Buka ke ikat ker tetap merciks la
.
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR YANG MENARIK
Ada 9 pilihan colour up to date pilihan 2017, antaranya Coral Brown, Plumy Violet, Alpine green, dan banyak lagi...yang pasti akan buat korang jadi perhatian orang ramai,
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE SANGAT SELESA
.
Material di import khas, sangat selasa dengan cuaca di malaysia, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "minimal iron needed" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila ke bila nak pakai bestnyeerr....
.
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
.
Ofkos di design di wajibkan whuduk friendly, dah la cantik ber"iman pulak tu. Hehe .
.

HARGA CUMA RM 79.
POSTAGE PERCUMA!!
.
.
Untuk Pertanyaan & Tempahan: DM atau whatsapp ke 011-2925 5843 whatsapp link on bio. .
.
.
P/s: wajib share, tag bff dan ofismate korang tau untuk dapatkan sepcial combo super jimat berbaloi-baloi tadi. Hehe
.
.
#muslimah #muslimahsuit #longtop #muslimahfashion #wanita #muslimahwear #casual #officesuit #bridesmade #weddingmelayu #jualbeli #blouse #bazaar #bajukurung #sayajual #instashop #igersmalaya #instamood #instafashion #jubahmuslimah #jubahsyarie #bajukurungsyarie #syarie #kedaibaju #fesyenjubah #busana #igersmalaya #kedaionline #malaysiaonlineshop

0💬

ATELIA .
.
5 KEUNIKAN REKAAN ATELIA CASUAL BLOUSE
.
(+) REKAAN ATELIA .
ATELIA BLOUSE design yang SANGAT XCLUSIF Dan STYLO mengikut TRENDING TERKINI namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" .
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess! Nampak tak tali yang kat pinggang tu , magicnyer tali tu boleh di buka, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka simpan dalam handbag jer, bila2 rasa nak gaya korea ker turki ke ikat je balik. Buka ke ikat ker tetap merciks la
.
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR YANG MENARIK
Ada 9 pilihan colour up to date pilihan 2017, antaranya Coral Brown, Plumy Violet, Alpine green, dan banyak lagi...yang pasti akan buat korang jadi perhatian orang ramai,
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE SANGAT SELESA
.
Material di import khas, sangat selasa dengan cuaca di malaysia, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "minimal iron needed" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila ke bila nak pakai bestnyeerr....
.
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
.
Ofkos di design di wajibkan whuduk friendly, dah la cantik ber"iman pulak tu. Hehe .
.

HARGA CUMA RM 79.
POSTAGE PERCUMA!!
.
.
Untuk Pertanyaan & Tempahan: DM atau whatsapp ke 011-2925 5843 whatsapp link on bio. .
.
.
P/s: wajib share, tag bff dan ofismate korang tau untuk dapatkan sepcial combo super jimat berbaloi-baloi tadi. Hehe
.
.
#muslimah #muslimahsuit #longtop #muslimahfashion #wanita #muslimahwear #casual #officesuit #bridesmade #weddingmelayu #jualbeli #blouse #bazaar #bajukurung #sayajual #instashop #igersmalaya #instamood #instafashion #jubahmuslimah #jubahsyarie #bajukurungsyarie #syarie #kedaibaju #fesyenjubah #busana #igersmalaya #kedaionline #malaysiaonlineshop

0💬

ATELIA .
.
5 KEUNIKAN REKAAN ATELIA CASUAL BLOUSE
.
(+) REKAAN ATELIA .
ATELIA BLOUSE design yang SANGAT XCLUSIF Dan STYLO mengikut TRENDING TERKINI namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" .
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess! Nampak tak tali yang kat pinggang tu , magicnyer tali tu boleh di buka, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka simpan dalam handbag jer, bila2 rasa nak gaya korea ker turki ke ikat je balik. Buka ke ikat ker tetap merciks la
.
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR YANG MENARIK
Ada 9 pilihan colour up to date pilihan 2017, antaranya Coral Brown, Plumy Violet, Alpine green, dan banyak lagi...yang pasti akan buat korang jadi perhatian orang ramai,
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE SANGAT SELESA
.
Material di import khas, sangat selasa dengan cuaca di malaysia, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "minimal iron needed" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila ke bila nak pakai bestnyeerr....
.
.
(+)BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
.
Ofkos di design di wajibkan whuduk friendly, dah la cantik ber"iman pulak tu. Hehe .
.

HARGA CUMA RM 79.
POSTAGE PERCUMA!!
.
.
Untuk Pertanyaan & Tempahan: DM atau whatsapp ke 011-2925 5843 whatsapp link on bio. .
.
.
P/s: wajib share, tag bff dan ofismate korang tau untuk dapatkan sepcial combo super jimat berbaloi-baloi tadi. Hehe
.
.
#muslimah #muslimahsuit #longtop #muslimahfashion #wanita #muslimahwear #casual #officesuit #bridesmade #weddingmelayu #jualbeli #blouse #bazaar #bajukurung #sayajual #instashop #igersmalaya #instamood #instafashion #jubahmuslimah #jubahsyarie #bajukurungsyarie #syarie #kedaibaju #fesyenjubah #busana #igersmalaya #kedaionline #malaysiaonlineshop

0💬

[OPEN ORDER]
.
.
Good News Gais! Aryani Syarie open order atas permintaan ramai😍
.
Dm or Whatsap for booking Now!
.
.
#aryanisyare
#jubahsyarie
#jwlovers
#syariedesign
#thesdshopp

0💬

[OPEN PREORDER]😍
.
#Arisyatunic new arrival blouse labuh yang awesome, cantik, cute, superb trendy.
_
❤️ Design casual arisya diinspirasikan dari korea yang berkonsepkan muslimah. Design versetile versi muslimah sesuai digayakan kemana jua mau pun ke oversea.
_
❤️Adjustable ribbon dibahagian pinggang, ribbon direka khas supaya si pemakai nampak lebih comel, tetapi boleh juga uolls nak tampil simple boleh buka ribbonnya.
_
❤Poket sembunyi dibahagian kiri dan kanan sebagai penyelamat uolls nak letak barang-barang penting, tak payah susah nak bawa handbag kemana-mana.
_
❤Pilihan warna yang ohsem. Warna terkini. Warna yang sangat menarik dan cantik. Kombinasi dengan line hitam membuatkan kelihatan lebih up to date dan awesome.
_
❤️ Bf friendly dan wudhu friendly. Perkara wajib yang kami tidak akan tinggal dalam setiap keluaran kami.
_
❤️ Material dubai como crepe yang sangat selesa, beralun, tidak jarang, mudah iron dan susah kedut. Mudah dijaga.
_
Harga Promo: RM 79 free postage
_
Untuk order & pertanyaan
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
❣whatsapp 'ARISYA' ke 01120833005
.
#kurungsyarie #suitmuslimah #muslimahsuit #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuh #shawllabuh #jubahsyarie #jubahmuslimah #bajumuslimah #muslimahfashion #muslimahmalaysia #muslimahclothing #pakaianmuslimah #jubahnikahmuslimah #jubahnikah #muslimahootd #blousemuslimah #palazzomuslimah #muslimahwear #ajimaura #konvouitm #blouselabuhmuslimah #blouselabuh #uitm
#sayajual #bynurhafizah

3💬

SUSAH NAK CARI TUDUNG YG. MATCHING DGN BAJU ??? .
NAK TAK KALAU KAMI BAGI KHIMAR SWAROVSKI PERCUMA BERNILAI RM69??? 😍😍 .
JADI MUSLIMAH TAPI TANAK ORG NAMPAK SELEKEH.. SIAPA KATA JUBAH YG MENUTUP AURAT SELEKEH?? . .
MAWADDAH SYARIE KAN ADA 😍😍😍 . ✔️ FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk matching dgn jubah dah.. Khimar premium dihiasi batu2 permata swarovski akan melengkapkan kejelitaan tau 😘😘😘
.
#bidadarycollections #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #jubah #assalamualaikum #muslimah #muslimahootd #butik #butikonlinemalaysia #bajucantikdanmurah #cantik #kurus #jubahcantik #jubahsyarie #mawaddahsyarie #bajubridesmaid #gaunnikah #bajunikah #bajunikahmuslimah #patuhsyariah #bffriendly #wudhufriendly #jubah2tone #freeshawl
#malaysia #kualalumpur #kl #penang #usahawan

23💬

NAK CANTIK BAK BIDADARI??? .
TENGAH CARI JUBAH YG BAGI EFFECT KURUS??? .
JADI MUSLIMAH TAPI TANAK ORG NAMPAK SELEKEH.. SIAPA KATA JUBAH YG MENUTUP AURAT SELEKEH?? .
MAWADDAH SYARIE KAN ADA 😍😍😍 . ✔️DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”

Yess ! yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. 😍😍😍 baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?😘sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE tauu 💕💕💕 .
#bidadarycollections #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #jubah #assalamualaikum #muslimah #muslimahootd #butik #butikonlinemalaysia #bajucantikdanmurah #cantik #kurus #jubahcantik #jubahsyarie #mawaddahsyarie #bajubridesmaid #gaunnikah #bajunikah #bajunikahmuslimah #patuhsyariah #bffriendly #wudhufriendly #jubah2tone #freeshawl
#malaysia #kualalumpur #kl #penang #usahawan

27💬