#jusgoyangrapatbyrcw

🌺JUS GOYANG RAPAT BY RCW🌺
.
‼️PROMOSI‼️

Produk RCW mmg ternyata POWER & WOWW😘😘👏
.
Pilihan yg tepat👍💋
.
🌸Asal Rm 45
‼️NOW RM 40‼️
Rugi sape2 tak grab PROMOSI ni🎊🏃‍♀🏃
.
JATUH CINTA⬇️⬇️
📱0179771798

#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #perfume #rozitachewan #rozitachewan1 #jusgoyangrapatbyrcw

0💬

Wangian setiap masa yang memberikan ketenangan dan menyerlahkan personaliti wanita anggun.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2💬

Jus GOYANG RAPAT by RCW .
.
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
✔️ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2💬

Loading...

Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

3💬

Cecuti CNY ni buat apa tu?
Tambah lemak ke? Opss!😄 Jom la kita buat 7 senaman mudah untuk dapatkan aset menawan secara natural tanpa modal.

Kalau malas nak bersenam tapi nak aset tegang melantun padat padu bak hangg oles jurrr #lovepotionbyhushhush ni. Ajaib tau!

Yang lembik jadi keras
Yang layut kembali tegang
Yang tak seimbang jadi sama rata
Yang berselulit kulit kasaq macam kulit laici jadi lembut gebus!😍 *takmau ka cheq? *segera bertindak!
.
📲0138528584
📲0138528584
📲click link di profil

3💬

.
Tahu tak sesuatu wangian menunjukkan personaliti diri? Agak-agak yang guna perfume #Precious dengan #Gorgeous ni macam mana? Of course la yang nak KEKAL WANGI SEPANJANG HARI 💋
.
Kelebihan wangian #byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

0💬

Loading...

Assalamualaikum.. Selamat pagi sabtu 😘
.
.
Moisturizer gel juga boleh dijadikan makeup remover 😍 jangan risau dengan pelembab serbaguna nie semua serba boleh tau. Hampa beli ja satu simpan dalam beg, nak pi mana pon senang ada #moisturizergel nie 😘
.
.
Nak cuha meh whatsapp ira terus. Tekan link dekat bio ☝️☝️

10💬

KHASIAT JUS GOYANG RAPAT :- ✔️ Menstabilkan Hormon
✔️ Memberi Tenaga Dalaman Menguatkan Rahim Kepada Yang Selalu Keguguran
✔️ Mempercepatkan Luka Bersalin Dan Luka Pembedahan
✔️ Mengecutkan Peranakan
✔️ Vagina Lebih Grib Dan Tidak Kering
✔️ Menegangkan Payudara
✔️ Awet Muda
✔️ Mengurangkan Sakit Sengugut (Yang Belum Kahwin Dan Sudah Kahwin)
✔️ Merawat Keputihan
✔️ Menghilangkan Masa Lesu Dan Sakit Badan
✔️ Boleh diambil oleh ibu ketika berpantang dan menyusukan anak.
Whatsapp 0166649789 0166649789 *klik link bio untuk direct whatsapp 😊

#jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyang #jusgoyangrapat #perapat #perapatmissv #perapatvaginamurah #perapatvagina #instashopping #instamalaysia #bodymantap #bodysexy #bazaarpaknil #nursajat

0💬

Happy Chinese New Year .
Wishing you joy, rosperity and success this year and always -
Gong xi fa cai .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1💬

Loading...

Happy Chinese New Year .
Wishing you joy, rosperity and success this year and always -
Gong xi fa cai .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Happy Chinese New Year .
Wishing you joy, rosperity and success this year and always -
Gong xi fa cai .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Happy Chinese New Year .
Wishing you joy, rosperity and success this year and always -
Gong xi fa cai .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Loading...

Happy Chinese New Year .
Wishing you joy, rosperity and success this year and always -
Gong xi fa cai .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Happy Chinese New Year .
Wishing you joy, rosperity and success this year and always -
Gong xi fa cai .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

.
Tahu tak sesuatu wangian menunjukkan personaliti diri? Agak-agak yang guna perfume #Precious dengan #Gorgeous ni macam mana? Of course la yang nak KEKAL WANGI SEPANJANG HARI 💋
.
Kelebihan wangian #byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

4💬

Loading...

Mana nak dapat produk-produk Che Ta ni?! Pastikan beli dengan agent sah kami na. 💋😘
.
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw .
.
#KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350 .
.
#PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386 .
.
#PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197 .
.
#SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485 .
.
#KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066 @norizan1212
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853 .
.
#NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486 .
.
#KELANTAN
Suriani – 013 939 3932 .
.
#JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427 .
.
#SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266 @raqinahauni .
.

#BRUNEI
Aziera – 3899 6647 .
.
#SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028 .
.
#SABAH
Liza – 013 870 8728
.
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

8💬

Tahu tak yang Jus Goyang Rapat ni boleh buat kulit jadi flawless ? Macam mana ? Kalau dalaman kita sihat, metabolisma kita seimbang dan dalaman terjaga boleh buat kulit jadi flawless tau dan minum air masak secukupnya. 😍
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
✔️ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1💬

Loading...

Siapa masih belum cuba Pencuci Goyang Segar? Tak nak ke rasa gebu, anjal dan yang paling penting rasa Segar sepanjang masa? 😘💋
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

4💬

Kesegaran yang abadi 💋😘
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Ceriakan pasanganmu dengan produk-produk byRCW, sesuai untuk dijadikan hadiah sempena hari kekasih harini. Tiada yang lebih bermakna selain melihat pasanganmu ceria gembira 💋
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

Selamat hari kekasih, Setiap kata-kata seorang suami adalah ungkapan cinta. Kekalkan kesihatan isterimu dengan Jus Goyang Rapat 💋 .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
✔️ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0💬

RR4U GENIUS TABLET
🎉 SALE 🎉 : RM18/bottle
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
KELEBIHAN:
.
1. Anak bertambah rajin belajar & tak payah suruh lg
2. Keputusan peperiksaan anak mendadak naik, yg dpt 10A PT3 pun ada
3. Anak mudah bgn pg, ada yg dah tak payah kejut terus bangun sendiri
4. Anak rajin buat home work
5. Ini lg best...anak jd dengar kata, dah tak degil lagi....pelik tp benar
6. Yg bertambah rajin ke sekolah pun ada, sampaikan waktu cuti pun nk sekolah
7. Ada jg anak yg jd petah pun ada, kalau dulu pendiam & pemalu tp sekarang lebih berani bercakap sampai maknya tak lalu nak layan cakap... Semuanya atas izin Allah.
.
CARA PENGGUNAAN:
.
-Ambil 2 biji utk pg & 2 biji utk mlm
-Mkn selepas sarapan & selepas mkn mlm.
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#putihajaibbyrcw #putihajaib #losyenputihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotion #lotioncheta #losyencheta #putihajaibmurah #putihajaiblotionbyrcw #putihajaiblotionmurah #putihajaiboriginal #lotionputihajaib #jusgoyangrapat #goyangrapatcheta #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #emmalotionmurah #queensblinkoriginal #queensblink #quuensblinkmurah #spotcleanermurah #chubbychubbyweightgain #rr4u #rr4umurah #rr4ugenius #rr4utabletgenius #rr4utabletminda #rr4uoriginal

0💬

QUEENS BLINK SKINCARE
🎉 SALE 🎉 : RM15/set
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
-Sabun Gluta Collagen
-Treatment Night Cream
-Day Cream
-FREE Toner Advance *based on HQ!
.
KEBAIKAN:
.
Sabun Gluta Collagen
-memudarkan & menghilangkan bintik hitam
-mengecutkan jerawat
.
Treatment Night Cream
-menghilangkan jerawat
-melicinkan struktur kulit wajah
-menganjalkan kulit & mengecilkan pori2
-berkesan dlm masa 24jam
.
Day Cream
-mencegah ptumbuhan jerawat
-mengawal rembesan minyak di muka
-kulit lebih segar & berseri
-pencerahan bganda
-sesuai utk semua jenis kulit
-melindungi dr sinar UV
.
Toner Advance
-menanggalkan daki & kotoran di muka #
-seimbangkan lebihan minyak di wajah
-kecilkan pori
.
CARA PENGGUNAAN:
-cuci muka dgn sabun gluta collagen (pg & mlm)
-sapukan toner ke seluruh wajah secara membulat (pg & mlm)
-sapukan day cream dgn nipis (pg)
-sapukan treatment night cream dgn nipis (mlm)
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#putihajaibbyrcw #putihajaib #losyenputihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotion #lotioncheta #losyencheta #putihajaibmurah #putihajaiblotionbyrcw #putihajaiblotionmurah #putihajaiboriginal #lotionputihajaib #jusgoyangrapat #goyangrapatcheta #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #emmalotionmurah #queensblinkoriginal #queensblink #quuensblinkmurah #spotcleanermurah #chubbychubbyweightgain #rr4u #rr4umurah #rr4ugenius #rr4utabletgenius #rr4utabletminda #rr4uoriginal

0💬

PUTIH AJAIB LOTION RCW
🎉 SALE 🎉 : RM14.50/pc
📮ADD POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
📞Whatsapps: +6017 2042543
.
Putih Ajaib ialah Lotion utk bdn & tgn yg memberikan kesan lembut & putih serta merta dgn inspirasi wangian
parfume PreciousbyRCW. Diperkaya dgn Collagen Organic & Vitamin E yg mampu melembut, mencerah, merawat serta memelihara kulit tgn & bdn anda drpd pancaran sinar UV serta kekeringan kulit.
Confirm putih hny dlm masa SEMINGGU! Dgn syarat, kena la rajin pakai
.
KELEBIHAN:
.
🍀 Kesannya putih serta merta
🍀 Putih kekal
🍀 Menjdkan kulit lebih gebu
🍀 Kulit lebih lembut & licin
🍀 Mempunyai perlindungan UV
🍀 Mempunyai kelulusan KKM
.
KANDUNGAN:
🌻Kolagen
🌻Vitamin E
🌻Bahan Yg Diluluskan
🌻Halal
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Boleh dipakai di tgn, bdn, ketiak, siku, lutut, celah peha @ di mana2 tmpt yg diinginkan
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
✅COD AREA: SENAWANG
.
#putihajaibbyrcw #putihajaib #losyenputihajaib #putihajaibrcw #putihajaiblotion #lotioncheta #losyencheta #putihajaibmurah #putihajaiblotionbyrcw #putihajaiblotionmurah #putihajaiboriginal #lotionputihajaib #jusgoyangrapat #goyangrapatcheta #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatmurah #jusgoyangrapatoriginal #jusgoyangrapatcheta #emmalotionmurah #queensblinkoriginal #queensblink #quuensblinkmurah #spotcleanermurah #chubbychubbyweightgain #rr4u #rr4umurah #rr4ugenius #rr4utabletgenius #rr4utabletminda #rr4uoriginal

0💬

.
Kelebihan wangian #Gorgeous dan #Precious by #RozitaCheWan :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam) ;
⭐️ Mesra Solat (halal) ;
⭐️ Mudah dibawa (travel) ;
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas spray ;
⭐️ Wangian khas #byRCW (bukan inspire perfume) ;
⭐️ Eau de parfum (EDP) ;
⭐️ #Unisex perfume ;
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#byrcw
#precious
#gorgeous .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

0💬

Kesegaran yang abadi 💋😘
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

8💬

Ceriakan pasanganmu dengan produk-produk byRCW, sesuai untuk dijadikan hadiah sempena hari kekasih harini. Tiada yang lebih bermakna selain melihat pasanganmu ceria gembira 💋
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2💬

Selamat hari kekasih, Setiap kata-kata seorang suami adalah ungkapan cinta. Kekalkan kesihatan isterimu dengan Jus Goyang Rapat 💋 .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
✔️ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1💬

Hadiahkan kepada tersayang, wangian dan kecantikan sentiasa mengeringi setiap wanita. 😍🎁
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

6💬