#jusgoyangrapatbyrcwsg

.
💖💖💖PROMO 10% discount 💖💖💖
.
.
Pick your byRCW bucket list and enjoy 10% discount of items purchased. Buy 1 also get 10% discount ....offer till 31st Jan 2018....Enjoy your shopping 😉😉😉 and Thank you for your support 😍😍😍.
.
.
.
.
.
. #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #twilight18 - #regrann

0💬

Loading...

@Regranned from @raqinahauni - .
🌸New Year, New Vibrant You🌸 .
.
Sharing with you the GOODNESS of byRCW (Rozita Che Wan)
.
.
ADVANTAGES of JUS GOYANG RAPAT: ✔️ Stabilize hormone
✔️ Accelerate the process of fertilization (for those who want to be pregnant) ✔️ Accelerate maternity wounds and surgical wounds ✔️ Contracting the womb
✔️ The vagina is more grip and does not dry ✔️ Uplifts and tense sagging breasts ✔️ Busty young ✔️ Reduce menstrual pain (for the unmarried and married ladies) ✔️ Treats vaginal discharge ✔️ Eliminating the fatigue and body aches ✔️ Helps to lose weight well
.
.
ADVANTAGES of PENCUCI GOYANG RAPAT: ✔️Treating vaginal discharge and vaginal discharge ✔️Launch menstrual trips and reduce dysmenorrhea ✔️Extra collagen that is able to brighten and tighten the woman's vagina ✔️Refresh the miss V throughout the day. .
.
.
The USES of MAGICAL WHITE LOTION for White, Soft, Fluffy and Fragrant Skin are: ✔️White and skin thumps ✔️Stretch Marks ✔️Black armpit ✔️Black thigh slit ✔️Cracked heels ✔️Black Knee elbow and ankle ✔️Removes scarring in the body .
.
.
GORGEOUS byRCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses. The perfume combines three notes:
Top notes:
Blackcurrant
Center notes:
Floral (jasmine & may rose)
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
The PRECIOUS byRCW smells so fresh and stays all day long and is good for daytime or a night out. The scent is packed with hints of natural vanilla, musk and rose. The woodsy fragrance can last the whole day. .
.
Get yours byRCW today 😍😍😍 watsapp 90081266.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #t

0💬

Pick your byRCW bucket list and enjoy 10% discount of items purchased. Buy 1 also get 10% discount ....offer till 31st Jan 2018....Enjoy your shopping 😉😉😉 and Thank you for your support 😍😍😍.
.
.
.
.
.
. #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #twilight18

3💬

Loading...

.
🌸New Year, New Vibrant You🌸 .
.
Sharing with you the GOODNESS of byRCW (Rozita Che Wan)
.
.
ADVANTAGES of JUS GOYANG RAPAT: ✔️ Stabilize hormone
✔️ Accelerate the process of fertilization (for those who want to be pregnant) ✔️ Accelerate maternity wounds and surgical wounds ✔️ Contracting the womb
✔️ The vagina is more grip and does not dry ✔️ Uplifts and tense sagging breasts ✔️ Busty young ✔️ Reduce menstrual pain (for the unmarried and married ladies) ✔️ Treats vaginal discharge ✔️ Eliminating the fatigue and body aches ✔️ Helps to lose weight well
.
.
ADVANTAGES of PENCUCI GOYANG RAPAT: ✔️Treating vaginal discharge and vaginal discharge ✔️Launch menstrual trips and reduce dysmenorrhea ✔️Extra collagen that is able to brighten and tighten the woman's vagina ✔️Refresh the miss V throughout the day. .
.
.
The USES of MAGICAL WHITE LOTION for White, Soft, Fluffy and Fragrant Skin are: ✔️White and skin thumps ✔️Stretch Marks ✔️Black armpit ✔️Black thigh slit ✔️Cracked heels ✔️Black Knee elbow and ankle ✔️Removes scarring in the body .
.
.
GORGEOUS byRCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses. The perfume combines three notes:
Top notes:
Blackcurrant
Center notes:
Floral (jasmine & may rose)
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
The PRECIOUS byRCW smells so fresh and stays all day long and is good for daytime or a night out. The scent is packed with hints of natural vanilla, musk and rose. The woodsy fragrance can last the whole day. .
.
Get yours byRCW today 😍😍😍 watsapp 90081266 (S'pore Agent byRCW) .
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #twilight18

2💬

🌸🌸🌸
Pick your bucket list from any product of byRCW ~ Jus Goyang Rapat, Pencuci Goyang Segar, Losyen Putih Ajaib, Precious & Gorgeous Perfume.
.
.
You get 10% discount of items purchased when you qoute NYNVY10 when you order.
.
.
So hurry pick up your byRCW bucket list for the New Year, New Vibrant You.😍😍😍
.
.
.
.
.
. #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #rozitachewan #gorgeousbyrcwsingapore #preciousbyrcwsingapore #byrcw #lotionputihajaibbyrcw #raqinahauni #sgonlineshop #sgonlineshopping #sghijab #modestsg #twilight17 #twilight18

0💬

Alhamdulillah ... Jus Goyang Rapat byrcw membantu memberi tenaga kepada Ms.Hana yg rasa letih lesu bila bangun pagi .... baru minum 1 hari je dah rasa bertenaga...bangun pagi pon tak macam kena paksa ... kakak kakak yang lain mcm mana pulak 🤔?
.
.
.
#raqinahuani #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsingapore #byrcwtestimoni #testimonibyrcw

0💬

Loading...

🌸🌸🌸 Hari ni LAST DAY untuk WOW Promosi Tahun Baru 2018 ... our bundle special packages
💖 4 Jus dan dapatkan 1 Jus percuma @$88 .
💖 3 Jus + 1 Pencuci @$79 .
💖 1 Jus + Pencuci @$35 .
💖 Gorgeous & Precious Perfume @$34 ...postage percuma tau.... 🌸🌸🌸
.
.
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Segar dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring .
.
Lots of Love,
Raqinah Auni
.
.
.
.
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcw #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #sgmalay #celebfest #fashionvaletsg #twilight17 #twilight18

2💬

Kejelitaan seseorang diukur melalui rupa. Kesihatan seseorang itu tiada siapa dapat mengukur melainkan tuan badan sendiri. Untuk menjadi yakin dan sentiasa bertenaga Jus Goyang Rapat jawapan nya. Pencuci Goyang Segar sebagai pengukur kesegaran wanita ❤️~~byrcw
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #raqinahuani #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #twilight18 #celebfest

0💬

🌸🌸🌸 WOW Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special QUADLET package beli 4 Jus dan dapatkan 1 JUS PERCUMA@$88 🌸🌸🌸
.
.
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Segar.Sharing is Caring ♥️♥️♥️ #raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #sgmalay #celebfest #fashionvaletsg #twilight17

0💬

Loading...

🌸🌸🌸 WOW Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special JUMBO package 1 Jus + 1 Pencuci @$35...postage percuma 🌸🌸🌸
.
.
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring ♥️♥️♥️
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #malaybridalsg #malaysgwedding #celebfest #fashionvaletsg #twilight17 -

0💬

🌸🌸🌸
Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special WOW package
beli 3 Jus + 1 Pencuci @$79...postage percuma 🌸🌸🌸
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring ♥️♥️♥️
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #sgmalay #celebfest #fashionvaletsg #twilight17

0💬

Repost from @rozitachewan1 - SEGAR SEPANJANG HARI TANPA BATASAN DENGAN PENCUCI GOYANG SEGAR
Tahu tak kaum wanita bagaimana hendak memastikan kesegaran yang berpanjangan untuk Miss V uols semua terutama sekali yang aktif dalam kehidupan seharian.
Tips mudah Che Ta nak share kat korang sebab Che Ta sendiripun sangat aktif dan jadual padat sepanjang minggu.
Setiap pagi hanya perlu menggunakan Pencuci Goyang Segar sewaktu anda mandi Che Ta jamin uols semua akan berasa segar sepanjang hari dan bebas untuk melakukan apa saja aktiviti uols tanpa batasan.
Nak segar sepanjang hari whatsapp 90081266
.
@byrcw @byrcwtestimoni
#raqinahuani #byrcwsg #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapatbyrcw #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #malaybridalsg #malaysgwedding #celebfest #fashionvaletsg #twilight17

0💬

Loading...

🌸🌸🌸 WOW Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special JUMBO package 1 Jus + 1 Pencuci @$35...postage percuma 🌸🌸🌸
.
.
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring ♥️♥️♥️
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #sgmalay #celebfest #fashionvaletsg

2💬

🌸🌸🌸
Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special WOW package
beli 3 Jus + 1 Pencuci @$79...postage percuma 🌸🌸🌸
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring ♥️♥️♥️
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #sgmalay #celebfest #fashionvaletsg #twilight17

0💬

Hi, Jus Goyang Rapat ni elok untuk wanita yang kerja kuat tau, sebab Jus ni memberikan tenaga secara berpanjangan, badan rasa segar, takde lagi rasa lesu. Siapa yang dah pernah cuba mesti tahu perubahan mcm mana. 💕
.
.
.
🌸🌸🌸
#raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #byrcw #byrcwsingapore #byrcwsg #jusgoyangrapatbyrcwsg

0💬

Loading...

🌸🌸🌸 WOW Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special JUMBO package 1 Jus + 1 Pencuci @$35...postage percuma 🌸🌸🌸
.
.
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring ♥️♥️♥️
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #malaybridalsg #malaysgwedding #celebfest #fashionvaletsg #twilight17

2💬

🌸🌸🌸
Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special WOW package
beli 3 Jus + 1 Pencuci @$79...postage percuma 🌸🌸🌸
share dgn kawan-kawan post ni boleh beli sama-sama dan sama-sama boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar...Sharing is Caring ♥️♥️♥️
.
.
#raqinahauni #byrcwsingapore #sgoffer #sgibu #sgsales #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarbyrcwsg #jusgoyangrapat #pencuciwanita #pencucigoyangsegarbyrcw #malaybridalsg #malaysgwedding #celebfest #fashionvaletsg #twilight17

0💬

🌸🌸🌸 WOW Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special packages untuk semua peminat setia byrcw.
.
Package one : 3 Jus + 1 Pencuci =$79
Package two: 4 Jus + 1 free Jus =$88
Package three: 1 Precious + 1 Gorgeous =$34 🌸🌸🌸
.

Jom watsapp kami 90081266 untuk dapatkan your special package. .
.
@raqinahauni #raqinahauni #salesg #byrcwsingapore #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcwsg #byrcw #ibusg #malaysgwedding #malaybridalsg #jusgoyangrapatpromo #pencucibyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw

0💬

🌸🌸🌸 WOW Promosi Tahun Baru dari 26 Dec 2017 hingga 6 Jan 2018... kami nak kasi uols special packages untuk semua peminat setia byrcw.
.
Package one : 3 Jus + 1 Pencuci =$79
Package two: 4 Jus + 1 free Jus =$88
Package three: 1 Precious + 1 Gorgeous =$34 🌸🌸🌸
.

Jom watsapp kami 90081266 untuk dapatkan your special package. .
.
@raqinahauni #raqinahauni #salesg #byrcwsingapore #jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcwsg #byrcw #ibusg #malaysgwedding #malaybridalsg #jusgoyangrapatpromo #pencucibyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw

0💬

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Che Ta nak share tips😘 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . .

#jusgoyangrapatpromo #JusGoyangRapatByRcw #jusgoyangrapatsingapore #jusgoyangrapatbyrcwsg #pencucigoyangsegarspore #pencucigoyangsegarbyrcwsg #Jgr

2💬

#Repost @byrcw (@get_repost)
・・・
Perfume-perfume by RCW adalah wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,haruman yang sukar dilupakan dan terciptanya suatu kenangan kerana ia adalah #PreciousbyRCW & #GorgeousbyRCW
Wangian yang sangat-sangat sesuai digunakan hari-hari dengan keadaan cuaca panas sekarang ini untuk kekal wangi sepanjang hari dan berbau harum wangi seperti bintang di hari raya ini sambil bersalam-salaman dengan tersayang 😘😘😘 dan pastinya anda terasa sangat yakin dengan diri anda😍😍😍
.
"SMELL LIKE A STAR"
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #pencucigoyangsegarspore #jusgoyangrapatbyrcwsg #jgr #agentrcwsg #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

. .
Salam Siang...
.
Ahhh ... dah dengarkan kebaikan Jus Goyang Rapat,
Jom cepat order kalau hampa rasa nak ingin WOW....jangan terlepas peluang. 🌸🌸PROMO HUJUNG TAHUN 🌸🌸
Anda JIMAT 20% DISCOUNT & POSTAGE PERCUMA apabila anda membeli MINIMUM 2 BOTOL JUS GOYANG RAPAT.....ahhh .... ajak lah kawan-kawan beli sama-sama. Sharing is caring.
Boleh menikmati khasiat Jus Goyang Rapat bersama-sama... 😊😊😊
.
Beli 2 botol S$40
Beli 3 botol S$60
Beli 4 botol S$8
.
Harga asal sebotol S$25
.
.
Khasiat Jua Goyang Rapat ✔️Menstabilkan hormon wanita ✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan proses pensenyawaan (Bagi yang ingin pregnant) ✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
✔️Merawat keputihan
✔️mengurangkan rasa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkant berat badan dengan sihat
.

@raqinahauni #raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #byrcw #byrcwsingapore #malaybridal #malaysgwedding #ibusg #jusgoyangrapatpromo #salesg

0💬

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
Selamat malam sayang😘💋 .
JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
JUS GOYANG RAPAT BY RCW 🌹🌹🌹🌹 👉🏻250ml
👉🏻2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan
👉🏻minum banyak air suam/panas
👉🏻ibu mengandung tidak di galakkan mengambil jus goyang rapat.
👉🏻simpan dalam peti sejuk atau suhu bilik selepas di buka

Khasiat :
👉🏻 menstabilkan hormon
👉🏻 memberi tenaga dalaman
👉🏻 Menguatkan rahim (kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
👉🏻mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
👉🏻 mengecutkan peranakan
👉🏻 meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
👉🏻 virgina lebih grip dan tidak kering
👉🏻 menegangkan payudara
👉🏻 awet muda
👉🏻 mengurangkan sakit senggugut ( yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
👉🏻 mengurangkan keputihan
👉🏻 menghilangkan rasa lesu dan sakit badan

dah baca kan kebaikan JUS GOYANG RAPAT kami, jom cepat order kalau hampa rasa nak letupp & WOW dimata suami!!!!!! .

#jusgoyangrapatbyrcwsingapore #jusgoyangspore #jusgoyangrapatbyrcwsg

0💬

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
.
The perfume combines three notes:

Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli
.
Promo S$25/per botol
.
.

@raqinahauni #raqinahauni #jusgoyangrapatbyrcwsg #jusgoyangrapat #byrcw #byrcwsingapore #malaybridal #malaysgwedding #ibusg #jusgoyangrapatpromo #salesg

0💬