#karnivaljualan

Ingin adakan karnival jualan besar-besaran? Masih mencari lokasi yang sesuai untuk event anda? Pusat Konvensyen TTI menawarkan: πŸ“ŒRuang dewan yang luas
πŸ“ŒBerhawa dingin
πŸ“ŒLantai yang lengkap berkarpet
πŸ“ŒPentas mudah alih
πŸ“ŒKemudahan tandas
πŸ“ŒBerdekatan Masjid Kristal
πŸ“ŒKemudahan PA sistem yang PERCUMA dan high quality
πŸ“ŒRuang parking yang luas dan PERCUMA
πŸ“ŒKawalan keselamatan 24jam
.
Kini Dewan Konvensyen TTI menawarkan harga PROMOSI untuk sewaan dewan yang Super Ekslusif dan amat konduksif.

Untuk maklumat lanjut, hubungi 09-6278888/8846 ( EN JASBI )

#dewankonvensyen
#karnivaljualan
#pameran
#tamantamadunislam

0πŸ’¬

Churros in da house... Chef lelaki ni. Bdk form 3 mmg A la
#karnivaljualan
#smklepar

0πŸ’¬

Loading...
Loading...

.
.
. [ REBUT HADIAH BERNILAI SEHINGGA RM 1150 BARANGAN SET LANGSIR PREMIUM AVONHOME ]
.
. πŸ€—Macam mana nak rebut peluang dapatkan hadiah ni ⁉️
.
. 😍Senang sahaja, rancang belian anda dari sekarang.
Dapatkan hadiah percuma dari Avon dgn belian harga bersih dari 24 Nov - 31 Dis. πŸ›οΈπŸŽ
.
. ➑️Rujuk gambar2 di atas untuk ketahui syarat2 nilai pembelian & hadiah yg bakal uollss perolehi.
.
. 😘Anda juga boleh contact terus no whatsapp Avon Banting di bawah ini untuk dapatkan lebih informasi,
http://www.wasap.my/60134880797
.
. ! PROMOSI SELAGI STOK MASIH ADA SAHAJA. .
.

#karnivaloffer #shopping #knockdownoffer #karnivaljualan #promosiavon #barangmakeup #kosmetik #avonhome #lipstiktahanlama #baranganrumah #perfume #liliarosa #avonhome #braavon #jewellery #baranganperhiasan #aksesori #sabunmandi #syampurambut #avonbanting #guardian #watsons #marykay #bombshell #barangmakeupmurahmurah

0πŸ’¬

Jadikan Karnival Jualan Rakyat Setiawangsa satu destinasi yg patut di kunjungi utk membeli belah, lepak, makan2 , dan jugak tempat hiburan sekeluarga 😍😍 jom ramai2.. sebarang pertanyaan boleh hubungi no yg ada di bio ya πŸ‘#karnivaljualanrakyat #karnivaljualan #karnivaljualanrakyatsetiawangsa #bazaar #bazaarpaknil #bazarlepak #bazaronline #sayajual #sayajualbaju #sayajualbeg #sayajualmurah #foodtruck #carbooth #kualalumpur #dbkl

1πŸ’¬

All foodtruck vendors we are welcome u to join us at Karnival jualan rakyat setiawangsa.. call for the slot 😊 #karnivaljualan #karnivaljualansetiawangsa #setiawangsa #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #sayajualbeg #sayajualbaju #sayajualmurah #uptown #midnightuptown #kualalumpur #dbkl

0πŸ’¬

Loading...

β€œLayu di hujung mekar” Persembahan saya @bbs_akustika bersama penonton di RTC Terengganu sempena Karnival Jualan minggu lepas.. #Entertainer
#BBSAkustika
#BuskersTerengganu
#KumpulanRio
#AnakSeniKemaman
#BuskersKemaman
#RTCTerengganu
#KgDurianMas
#Dungun
#Terengganu
#KarnivalJualan
#SmuleMalay
#SmuleMalaysia

3πŸ’¬

Awak sangat comel !
Semoga Nurul Iman terus istiqomah untuk solat.amin. InsyaAllah
.
Terima kasih !
.
.
Telekung Ajraa basic kids
RM 65 shj !!
.
.
WA 019.941.9066
.
#telekung #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungcotton #telekungmurah #telekungumrah #telekungmalaysia #telekunghadiah #hadiah #hadiahharijadi #birthday #birthdaygirl #sejadah #sejadahanak #sejadahcomel #sejadahbudak #sejadahmurah #telekungsulam #sejadahsulam #karnivaljualan #bazaarpaknil

0πŸ’¬

Loading...

Tqq untuk semua kenangan yang takkan terlupakan semua kru😦😒saya takkn lupakn hmpa semua nnti mai buat ekspo kat sini lgyy nahh πŸ˜‚ #like4like #pictureoftheday #instavideo #instapics #followforfollow #instagram #karnivaljualan #kenanganterindah #umhpuaka

2πŸ’¬

Akan merinduii semua kru umah hantu karnival jualan kupang 😦 semoga lancar pada event akn datangg 😁 tq semuaa bnyk kenangan tercipta πŸ’• #instapics #like4like #instafamous #followforfollow #karnivaljualan #kupangbaling #bakaljururawat #halloween

0πŸ’¬

Loading...
Loading...

Kiss Beauty Aloe Vera Automatic Eyebrow Pencil
1 - RM8

Berminat whatsapp 0193442935
#kosmetikmurah #kosmetik #karnivaljualanpeniagadanusahawan #karnivaljualan #

0πŸ’¬

#liveupdate
2nd day Masih disini sejak awal pagi tadi
0800am - 0500pm
Warga hospital segamat & yg berdekatan jom singgah shopping & cuci mata 😍

#NinaQistina #SayaJual #ikea #ikeaPersonalShopperMalaysia #BoothJualan #HospitalSegamat #segamat #HappyShopping #KarnivalJualan

1πŸ’¬

Kiss Beauty Aloe Vera Automatic Eyebrow Pencil
1 - RM8

Berminat whatsapp 0193442935
#kosmetikmurah #kosmetik #karnivaljualanpeniagadanusahawan #karnivaljualan #

0πŸ’¬

Assalam & morning everyone πŸ€—
Awal pagi disini at Hospital Segamat for "1st Segamat Orl Awareness Week"
From 8-12 oct 2017 😎

Jom serbuuuuuuuuuuu πŸ›’πŸ’¨ #Ninaqistina #SayaJual #ikea #ikeaPersonalShopperMalaysia #HospitalSegamat #BoothJualan #1stSegamatOrlAwarenessWeek #HappyShopping #segamat #KarnivalJualan

1πŸ’¬

.
Selamat pagi !!
Ni haa, nak tunjuk telekung sedap 100% cotton blh selesai masalah pns tu..hihiii
.
Boleh jadikan hadiah juga. Sebab harganya mampu milik sangat.
.
Telekung Ajraa basic kids
RM 65 shj !!
.
WA 019.941.9066
.
.
#telekung #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungcotton #telekungmurah #telekungumrah #telekungmalaysia #telekunghadiah #hadiah #hadiahharijadi #birthday #birthdaygirl #bazarpaknil #sejadah #sejadahanak #sejadahcomel #sejadahbudak #sejadahmurah #telekungsulam #sejadahsulam #karnivaljualan #hadiah #hadiahharijadi #birthdaypresent #birthdaygirl

0πŸ’¬

Temui team pakar kecantikan Zarraz Paramedical ( Puan Ira / Puan Sal / Puan Mai ) di Karnival Santai SMK DTHO 2017 pada hari ini :

Tarikh : 30 September 2017
Hari: Sabtu
Masa: 8.00 pagi sehingga 4.00petang
Tempat: Laman Bestari SMK DTHO

Pelbagai aktiviti menarik menanti anda hari ini:
βœ”οΈPemeriksaan kulit percuma.
βœ”οΈDemo kecantikan dari pakar kami.
βœ”οΈDapatkan pelbagai produk zarraz paramedical dengan harga yg istimewa.
βœ”οΈAda hadiah sepecial utk pengunjung yg bertuah.

Sila hubungi pakar kecantikan kami:
Puan Ira 0102298912
Puan Sal 0194703820
Puan Mai 0126465588

#zarrazparamedical
#karnivaljualan

0πŸ’¬

Last day.last day. Dapatkan #popiasimpulmabeles #wondercheese by @twinsgegurlresources Jom warga putrajaya datang ke booth 10 @bazarfestival
.
.
Cepat dapatkan di @bazarfestival Booth #10
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
Booth : #10
.
. #sayajual #bazarfestival #sayajualcadar #sayajualbarangbaby #bazarpaknil #putrajaya #jualanmurah #galeriapjh #karnivaljualan

0πŸ’¬

Last day.last day. Jom warga putrajaya datang ke booth 10 @bazarfestival
.
.
Cepat dapatkan di @bazarfestival Booth #10
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
Booth : #10
.
. #sayajual #bazarfestival #sayajualcadar #sayajualbarangbaby #bazarpaknil #putrajaya #jualanmurah #galeriapjh #karnivaljualan

0πŸ’¬

Last day last day BANTAL PATCHWORK HANYA RM10 RM10 @bazarfestival @bazarfestival GALERIA PJH PUTRAJAYA
.
.
Cepat dapatkan di @bazarfestival Booth #10
.
.
BAZAR FESTIVAL
Date : 25-29 SEPT 2017 (5 HARI)
Time : 10AM - 6PM
Venue : GALERIA PJH, PRESINT 4 PUTRAJAYA
Booth : #10
.
. #sayajual #bazarfestival #sayajualcadar #sayajualbarangbaby #bazarpaknil #putrajaya #jualanmurah #galeriapjh #karnivaljualan

0πŸ’¬