#kasutwanitamalaysia

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ˜… Tak sempat nak pergi window shopping
πŸ™„ Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
πŸ™ Tak suka sesak-sesak
😒 Suami kerja susah dapat cuti
πŸ€‘ Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

1πŸ’¬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ˜… Tak sempat nak pergi window shopping
πŸ™„ Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
πŸ™ Tak suka sesak-sesak
😒 Suami kerja susah dapat cuti
πŸ€‘ Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

0πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ˜… Tak sempat nak pergi window shopping
πŸ™„ Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
πŸ™ Tak suka sesak-sesak
😒 Suami kerja susah dapat cuti
πŸ€‘ Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

0πŸ’¬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ˜… Tak sempat nak pergi window shopping
πŸ™„ Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
πŸ™ Tak suka sesak-sesak
😒 Suami kerja susah dapat cuti
πŸ€‘ Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

1πŸ’¬

Loading...

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ˜… Tak sempat nak pergi window shopping
πŸ™„ Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
πŸ™ Tak suka sesak-sesak
😒 Suami kerja susah dapat cuti
πŸ€‘ Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

2πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...

RM76
34 -40
postage : WM 8, EM RM12
ETA : 15-25days
*To get within one week + international postage RM20
#heelsmalaysia #kasutwanita #shoesmalaysia #kasutmalaysia #kasutwanitamalaysia #slippersmalaysia

0πŸ’¬

.
awk2...
ADA MASALAH MACAM NI??πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ˜… Tak sempat nak pergi window shopping
πŸ™„ Tak suka jalan jem nak pergi shopping mall
πŸ™ Tak suka sesak-sesak
😒 Suami kerja susah dapat cuti
πŸ€‘ Bila sampai shopping mall, bajet mesti lari sebab rambang mata macam-macam nak beli.
.
So, beli online lah. Setel ! .
Cuma duduk rumah, online, belanjakan sedikit je duit poslaju, lepastu tunggu posmen hantar je, dah dapat kasut yang diidamkan. Mahal ke?
.
Mana ada mahal. Mampu sangattttt..
.
Apa lagi fikir? "Nantilah", "Nak fikir dulu", "Esok saya bagitau", "Lusa saya bank in". .
Saya ok je tapi kalau stok takde jangan nangis tepi bucu katil tau. Hihihi πŸ˜‚
.
Tapak lembut.. Selesa nak berjalan tau..
.
Saiz 35-40 available.
.
.
Pm to order.
Harga lebih jimat utk 2 psg keatas. .
.
.
#kasutmurahonline #kasut #kasutonlinemurah #kasutwanitamalaysia #gegarvaganza2017 #visitmyig #ootd #womenshoes #igreview #sayajualkasut #barangmurah #zarasandal #mycoffeeprince #redvelvetdrama #trendy #kasutlawa #reviewigshopmalaysia #sayajual #sayajualkasut #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualonline #igshopmalaysia #igbizmalaysia #murah #jualanmurah #sayaguna #produkbumiputera #kelas #tunang

4πŸ’¬

HS READY STOCK in Malaysia
2-3 Hari smpai depan rumah 😍😘
HOT SELLING!!!
EMBROIDERY SHOES
RM45 exclude postage
Postage SM add RM 5/ pos SS add RM 10
MURAH MURAH MURAH!!!!!!!!
X JUMPA HARGA CMNI TMPT LAIN πŸ˜‹

SMALL CUTTING(ambil 1 saiz lebih besar)
Size 35-40

#kasutmalaysiamurah #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutmurah #kasutonlinemurah #kasutwanita #kasutwanitamurah #kasutwanitamalaysia #kasutwanitamalaysiamurah #kasutperempuan #kasutperempuanmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutperempuancantik #kasutlawa #kasutlawamurah #kasutlawamurahberkualiti #kasutmurahgiler #kasutterlajakmurah #kasutsangatmurah #kasutlelakimurah#kasutsportmurah#kasutsukan#kasutsport
0175965107

0πŸ’¬