#kedaionlinemalaysia

Loading...
Loading...

Terima kasih pada yg dh dapatkan #kimchiacik #sambaladobilisshitake utk pertama kali dan utk yg kesekian kalinya โค๏ธโค๏ธ.
Terima kasih juga utk feedback2 yg sangat positif! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Alhamdulillah , Allah jua lah yg memberi rasa sedap dan nikmat.
.
Minta maaf jika ada yg terkurang disana sini. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Kepada yg nak acik cod di sekitar KL/AMPANG/GOMBAK/WANGSAMAJU/KERAMAT , wassap je nombor acik ke ๐Ÿ“ฑ016 3336072๐Ÿ“ฑatau klik LINK kat BIO acik tu ๐Ÿ˜Š.
Insyaallah acik akan deliver sampai depan pintu rumah or ofis anda!!. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
============================
โšก๏ธPROMO! PROMO!!โšก๏ธ
โœ”๏ธKIMCHIACIK
๐Ÿ“250g : rm13 + rm5/sm.
๐Ÿ“500g / 1 kg : FREE POS ke SM.
.
โœ”๏ธSAMBALADO BILIS SHITAKE
โค๏ธPRE ORDER SEBELUM ISNINโค๏ธ
๐Ÿ“1 BOTOL/PEK 2OOg: rm15 + rm5/sm.
๐Ÿ“2 BOTOL/PEK KEATAS: FREE POS KE SM.
.
โœ”๏ธCOD/POS TIAP SELASA/RABU.
============================
#kimchi #homemadekimchi #kimchihalal #halalkimchi #halalproduct #kimchisedap #kimchimalaysia #kimchimurah #sayajual #sayajualkimchi #sayabuatsayajual #sayajualmurah #murah2 #fattzura #kpopmalaysia #sayajualmakanankorea #makanankorea #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #sambalsedap #sayajualsambal #sambalbilis #sambalhijau #sambalado #sambalpedas #sambalmurah

0๐Ÿ’ฌ

SHAMPOO SANTAN bebas dari bahan kimia merbahaya dan diperbuat dari bahan-bahan semulajadi seperti : ๐Ÿฅฅ Santan kelapa
๐ŸŒด Minyak kelapa
๐ŸŠ Minyak oren
โ˜˜๏ธ Minyak rosemary ๐Ÿ’Š Vitamin E & Pro Vitamin B5

Sebab tu #ShampooSantan sesuai di gunakan dari kanak-kanak seawal 6 bulan dan ke atas.

#ShampooSantan hanya dibuat bila ada tempahan. Jadi ianya sentiasa FRESH.
100% Natural!! Bagi yang ada masalah rambut seperti RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR, MASALAH KULIT KEPALA memang sesuai sangat guna #ShampooSantan. Merawat rambut sambil mencantikkan rambut secara semulajadi gitu.

Rambut tebal, hitam dan berkilat.
Jom tukar syampu!
Beli sekarang untung taw.
Bayar je harga lama, dapat free 50 ml.
Untung ke untung sangat?
Info/Order๐Ÿ”ธ๏ธDM di BIO

#rambutsihat #shampooviral #sayajual #vendorkita #botak #masalahrambut #codpenang #agenwanted #bazarpaknil #butterworth #kedaionlinemalaysia #botak #shoppingonline #sayajualmurah #yessale #malaysianhair #rambut #haircare #bazaronline #malaysia #santan #kelemumurย  #gugurrambut #onlinestore #botak #organikshampoo #beautyproducts#shampoosantanpenangisland

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Terima kasih pada yg dh dapatkan #kimchiacik #sambaladobilisshitake utk pertama kali dan utk yg kesekian kalinya โค๏ธโค๏ธ.
Terima kasih juga utk feedback2 yg sangat positif! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Alhamdulillah , Allah jua lah yg memberi rasa sedap dan nikmat.
.
Minta maaf jika ada yg terkurang disana sini. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Kepada yg nak acik cod di sekitar KL/AMPANG/GOMBAK/WANGSAMAJU/KERAMAT , wassap je nombor acik ke ๐Ÿ“ฑ016 3336072๐Ÿ“ฑatau klik LINK kat BIO acik tu ๐Ÿ˜Š.
Insyaallah acik akan deliver sampai depan pintu rumah or ofis anda!!. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
============================
โšก๏ธPROMO! PROMO!!โšก๏ธ
โœ”๏ธKIMCHIACIK
๐Ÿ“250g : rm13 + rm5/sm.
๐Ÿ“500g / 1 kg : FREE POS ke SM.
.
โœ”๏ธSAMBALADO BILIS SHITAKE
โค๏ธPRE ORDER SEBELUM ISNINโค๏ธ
๐Ÿ“1 BOTOL/PEK 2OOg: rm15 + rm5/sm.
๐Ÿ“2 BOTOL/PEK KEATAS: FREE POS KE SM.
.
โœ”๏ธCOD/POS TIAP SELASA/RABU.
============================
#kimchi #homemadekimchi #kimchihalal #halalkimchi #halalproduct #kimchisedap #kimchimalaysia #kimchimurah #sayajual #sayajualkimchi #sayabuatsayajual #sayajualmurah #murah2 #fattzura #kpopmalaysia #sayajualmakanankorea #makanankorea #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #sambalsedap #sayajualsambal #sambalbilis #sambalhijau #sambalado #sambalpedas #sambalmurah

0๐Ÿ’ฌ

11 SEBAB PATUT CUBA WONDER HAIR OIL
--
๐Ÿ“ŒSangat mudah serap dalam kulit dan rambut.
๐Ÿ“ŒBau yang sangat wangi dan menyegarkan.
๐Ÿ“ŒDiperbuat daripada Minyak kelapa, Minyak Bunga Matahari, Pati Oren, Vitamin ProB5 dan Minyak Peppermint
๐Ÿ“ŒHarga yang sangat berpatutan dan berbaloi
๐Ÿ“ŒPackaging baru yang mudah dibawa kemana-mana sahaja.
๐Ÿ“ŒBoleh digunakan seisi keluarga (baby 6 bulan keatas hingga orang dewasa).
๐Ÿ“ŒBukan diperbuat daripada Mineral oil tetapi Plant Oil.
๐Ÿ“ŒBoleh mengurangkan rambut gugur dan melebatkan rambut.
๐Ÿ“ŒMelembapkan dan melembutkan rambut daripada dalam. .
๐Ÿ“ŒBoleh mengurangkan masalah KELEMUMUR anda.
๐Ÿ“ŒPengganti yang lebih selamat kepada segala jenis pomade/gel rambut.
--
Siapa peminat tegar minyak rambut, this is it!
.
Ramai yang beli terus Set combo #shampoosantan & #wonderhairoil. KOMBINASI TERBAIK KATANYA.

Info/Order๐Ÿ”ธ๏ธDM di BIO

#rambutsihat #shampooviral #sayajual #vendorkita #botak #masalahrambut #codpenang #agenwanted #bazarpaknil #butterworth #kedaionlinemalaysia #botak #shoppingonline #sayajualmurah #yessale #malaysianhair #rambut #haircare #bazaronline #malaysia #santan #kelemumurย  #gugurrambut #onlinestore #botak #organikshampoo #beautyproducts#shampoosantanpenangisland

0๐Ÿ’ฌ

.
Hari-hari kami dapat TeStiMoNi dari Pengguna StudGold. Isteri dah "3 kali Klimax" Suami masih boleh bertahan.
.
Anda tidak perlu ragu lagi kerana ianya di perbuat dari 100% adunan herba-herba terpilih dari hutan hujan Tropica, tiada unsur yg boleh memudaratkan kesihatan Zakar.
.
Cara Guna:
๐Ÿ’ฆ1-3 kali Spray sudah memadai.
๐Ÿ’ฆTak perlu tunggu lama hanya 10-15 min selepas Spray, sudah boleh beraksi gagah.
๐Ÿ’ฆTak perlu bilas dng air jika isteri tidak hisap.
๐Ÿ’ฆSelagi mana tidak basuh dng air sabun prestasi Tahan Lama LaMbAt PANCUT akan tetap kekal.
๐Ÿ’ฆJika X jadi bersama tiada masalah anda hanya perlu bilas dng air sabun gel akan hilang serta merta.
๐Ÿ’ฆ Avolosi terkini pilihan ramai.
.
Isipadu StudGold:
๐Ÿน 10ml Harga rm150.
* Boleh guna 35-40 kali (Setiap kali guna hanya 2-3 kali spray sahaja).
.
Promosi Harga istimewa Pm/ Wassap/ Call : http://www.wasap.my/60126226484
.
#xgene #rexavar #matipucuk #luxury #keras #hammerofthor #soloco #igshopmalaysiamurah #testoultra #ubatkuat #instashopping #pepthesoda #lelong #candyb #stud100 #hammerofthororiginal #hammerofthoritaly #studgold #vplex #blackmambaafricaoil #titangeloriginal #catuaba #xgeneroyale #evo7 #sizegenixextreme #promosi #kedaionlinemalaysia #belacak #RahsiaKebahagiaanTerunaDara

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE ๐Ÿง maybank and BCA .
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : trustedpeninggi ๐Ÿ“ฑWhatsapp : +601151534676
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#kitajuara #ceritakita #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #jualanku #instaiklan #iklanvisitig #instashopmalaysia #kedaionline #sayajualaccesories #sayajualgelang #sayajualbracelet #kedaionlinemalaysia #beadsbraceletmalaysia #gelangmalaysia #charmbraceletmalaysia #gelangmurahmalaysia #carousell #carousellmy #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

2๐Ÿ’ฌ

TAMBAH TINGGI DENGAN โ˜…HEIGHT CALCIUM & ZINCโ˜…
YA! HEIGHT CALCIUM & ZINC berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Usah ragu lagi PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ? .
HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINCโ„ข๏ธ
KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT
1) NUTRISI SEMULAJADI
2) 100BERKESAN
3) 100SELAMAT
4) 100-HALAL
Any question ??
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPINใ…ค
------------------------------------------------------------
.
#kitajuara #ceritakita #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #jualanku #instaiklan #iklanvisitig #instashopmalaysia #kedaionline #sayajualaccesories #sayajualgelang #sayajualbracelet #kedaionlinemalaysia #beadsbraceletmalaysia #gelangmalaysia #charmbraceletmalaysia #gelangmurahmalaysia #carousell #carousellmy #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

3๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ‘—Lidya exclusive๐Ÿ‘— ๐Ÿ‘—Price :Rm135 free postage sem /add rm7 for ss ๐Ÿ‘—Material :strechy cotton and skirt net *Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43 *Ukuran size L/XL*
Bahu :15-16
Dada :36-38
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44 ๐Ÿ‘—hidden zip di belakang
๐Ÿ‘—hidden zip tgn ( wudhu )
๐Ÿ‘—gold lace
๐Ÿ‘—full lining

Berminat ?? Click Linkโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#lidyaexclusive #bajukurungmoden #kurungmodenlace #kurungmodencantik #fulllining #kurungmodenmalaysia #kurungmodenterbaru #kurungmodenterkini #bajukurungmalaysia #kurungmoden #kurungmodenexclusive #bajukurungmodenexclusive #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaaronline #bajuraya #koleksibajuraya #bajurayaterkini #bajurayaterbaru #rayacollection #kurungmodenraya #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐ŸŒน SONGKET INTAN ๐ŸŒน MINI KURUNG MODEN
MATERIAL ๐ŸŒธROYAL SILK
๐ŸŒธBERCORAK PRINTED SONGKET ๐ŸŒธJenis Kain RINGAN dan lembut ๐ŸŒธAgak Berkilat tpi bukan satin ๐ŸŒธHigh quality 100%
๐ŸŒธjenis Kain lembut dan beralun ๐ŸŒธTak kasar
๐ŸŒธTak panas ๐ŸŒธDESIGN MINI KURUNG ๐ŸŒธZip blkg baju ๐ŸŒธlose cutting ๐ŸŒธLeher bulat ๐ŸŒธTangan LEPAS (boleh sinsing utk ambil wuduk)
๐ŸŒธKAIN POTONGAN DUYUNG ๐ŸŒธzip tepi kain
๐ŸŒธgetah kiri dan kanan ๐ŸŒผโœ–๏ธjarang ๐ŸŒผโœ–๏ธ fit ๐ŸŒผโœ”๏ธjahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman ๐ŸŒผโœ”๏ธmudah iron ๐ŸŒผโœ”๏ธtahan lasak ๐ŸŒผโœ”๏ธjatuh terletak cantik ๐ŸŒผโœ”๏ธselesa dipakai ๐ŸŒผโœ”๏ธwarna2 cun melecun ๐ŸŒผโœ”๏ธ5 warna hot
๐ŸŒผโœ”๏ธsize XS S M L XL XXL
๐ŸŒผโœ”๏ธready stok ๐ŸŒปsila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
๐ŸŒปAde perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.

HARGA JUAL โคต๏ธโคต๏ธ
RM 110SM / RM 115SS

Berminat ?? Click Linkโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#songketintan #minikurungmoden #minikurungprinted #kurungprinted #printedsongket #kurungprintedsongket #minikurung #minikurungmurah #minikurungcantik #minikurungmalaysia #minikurungsongket #bajukurungmini #kurungmini #kurungminimoden #kurungminisongket #kurungminimalaysia #kurungminiraya #kurungminiraya #koleksibajuraya #bajurayaterkini #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaaronline #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Jom tambah ketinggian lagi dengan HEIGHT CALCIUM & ZINC.
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm.
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm.
Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. .
Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B) 148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM .

Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#kitajuara #ceritakita #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #jualanku #instaiklan #iklanvisitig #instashopmalaysia #kedaionline #sayajualaccesories #sayajualgelang #sayajualbracelet #kedaionlinemalaysia #beadsbraceletmalaysia #gelangmalaysia #charmbraceletmalaysia #gelangmurahmalaysia #carousell #carousellmy #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysia #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

0๐Ÿ’ฌ

Baju Kurung Pahang
.
Saiz xs.s.m.l.xl.xxl
Harga rm72 / ss rm76 inc pos
WhatsApp 018-2798141
.
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
MATERIAL : english cotton
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
.
๐Ÿ‘—Kain % English Cotton.
๐Ÿ‘—Kain lembut dan sejuk.
๐Ÿ‘—Kain senang di iron.
๐Ÿ‘—Kain yang tidak mengecut
๐Ÿ‘—warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun
๐Ÿ‘—kain cotton yg mudah dijaga dan dijamin berkualiti

PRODUCT:
๐ŸŒผ BAJU KURUNG PAHANG
๐ŸŒผDESIGN : pahang ( bukan jenis potongan ketat)
๐ŸŒผJENIS KAIN : Kain susun tepi ( kain pakai)
๐ŸŒผ Baju kurung pahang potongan sgat cantik...bkan jnis baju kurung modern ketat....simple saja..bila kita pakai cutting elok2 dengan badan x kecil x besar....kena cuba dlu baru tahu :)
๐ŸŒผ Kain jenis susun tepi .. sgt flexible mengikut size pinggul kita..kerana diperbuat separuh getah dipinggang..sangat selesa :)
.
.
#sayajual #sayajualmurah #kedaionlineย  #bajukurung #sayajualbajukurung #terlajaklaris #igshopmalaysia #bazarpaknil #igshopmy #kedaionlinemalaysia #murahje

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Baju Kurung Pahang
.
Saiz xs.s.m.l.xl.xxl
Harga rm72 / ss rm76 inc pos
WhatsApp 018-2798141
.
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
MATERIAL : english cotton
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
.
๐Ÿ‘—Kain % English Cotton.
๐Ÿ‘—Kain lembut dan sejuk.
๐Ÿ‘—Kain senang di iron.
๐Ÿ‘—Kain yang tidak mengecut
๐Ÿ‘—warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun
๐Ÿ‘—kain cotton yg mudah dijaga dan dijamin berkualiti

PRODUCT:
๐ŸŒผ BAJU KURUNG PAHANG
๐ŸŒผDESIGN : pahang ( bukan jenis potongan ketat)
๐ŸŒผJENIS KAIN : Kain susun tepi ( kain pakai)
๐ŸŒผ Baju kurung pahang potongan sgat cantik...bkan jnis baju kurung modern ketat....simple saja..bila kita pakai cutting elok2 dengan badan x kecil x besar....kena cuba dlu baru tahu :)
๐ŸŒผ Kain jenis susun tepi .. sgt flexible mengikut size pinggul kita..kerana diperbuat separuh getah dipinggang..sangat selesa :)
.
.
#sayajual #sayajualmurah #kedaionlineย  #bajukurung #sayajualbajukurung #terlajaklaris #igshopmalaysia #bazarpaknil #igshopmy #kedaionlinemalaysia #murahje

1๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธ 4-IN-1 BAGS ๐ŸŒธ

RM 35 (SM) RM 40 (SS)
Readystock items
Free postage malaysia
Material : High quality PU Leather
Available colors : Khaki, Dark grey, Dark green, Light blue, Brown, Pink, Black, Maroon red, Light grey, Blue, Navy blue

Size measurement :
Tote Bag : 28cm x 15cm x 29cm
Sling Bagb: 23cm x 21cm x 5cm
Pouchb/ Coin Bag : 17cm x 10.5cm x 5cm
Card Pouch : 7.5cm x 10cm
.
โ™ก Colours may slightly different from actual due to lighting
โ™ก Measurement may vary due to different producting batches
โ™ก All measurements are approximate and for reference only
โ™ก Any inaccuracy is regretted.ย 
____________

WS LINK ON BIO TO ORDER ๐Ÿ˜†

#cheapbagmalaysia #handbagsmurahmalaysia #cheapbags #begmurahmalaysia #naharbags #begmurah #naharstuffs #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #freepostagemalaysia #3in1 #3in1bags #kedaionlinemalaysia #naharset #setmurah #setmurahmalaysia #setbagmurah #setbagmalaysia #bagset #bagsetmalaysia #sayajualmurah #naharpurses #pursemurah #walletmurah #begduitmurah #cheappurse #cheapwallet #onlineshopmalaysia #pospercumamalaysia #hargamampumilik

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒน KEBAYA MILA ๐ŸŒน

DESIGN KEBAYA MODEN (Kebaya Labuh)

Koleksi kurung moden dah banyak?penuh ALMARI dgn kurung moden?? Jom grab kebaya moden utk Koleksi Baru anda๐Ÿ˜˜ KEBAYA MILA Design kebaya moden..bercorak bunga printed .Sangat cantik dan Sopan digayakn di Mana shj.๐Ÿ˜‰..material yg tidak jarang ,mmberikan keyakinann kpd si pemakai... MATERIAL ๐ŸŒธROYAL SILK
๐ŸŒธHigh quality 100%
๐ŸŒธBERCORAK BUNGA PRINTED ๐ŸŒธjenis Kain lembut dan beralun ๐ŸŒธTak kasar
๐ŸŒธTak panas ๐ŸŒธDESIGN KEBAYA MODEN ๐ŸŒธZIP DEPAN(Bf friendly)
๐ŸŒธLOSE CUTTING ๐ŸŒธLeher bulat ๐ŸŒธTangan Lepas(Mesra Wuduโ€™ )
๐ŸŒธKAIN DUYUNG (A cut)
๐ŸŒธzip tepi kain
๐ŸŒธgetah kiri dan kanan ๐ŸŒผโœ–๏ธjarang ๐ŸŒผโœ–๏ธ fit ๐ŸŒผjahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman ๐ŸŒผmudah iron ๐ŸŒผtahan lasak ๐ŸŒผjatuh terletak cantik ๐ŸŒผselesa dipakai ๐ŸŒผwarna2 cun melecun ๐ŸŒผ5 WARNA HOT
๐ŸŒผsize XS S M L XL XXL
๐ŸŒผREADY STOCK ๐ŸŒปsila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. ๐ŸŒปAde perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.

HARGA โคต๏ธโคต๏ธ
RM 110SM / RM 115SS

Berminat ?? Click Linkโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#kebayamila #kebayamoden #kebayaprinted #kebayamodenmurah #kebayamodenmalaysia #kebayamodencantik #bajukebayaprinted #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukebayamalaysia #bajukebayamurah #kebayamodenterkini #kebayaraya #bajukebayaraya #fesyenterbaru #fesyenterkini #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaaronline #bajurayaterkini

0๐Ÿ’ฌ

Chanel Hot Selling๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
CHANNEL HANDBAG

GRED ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฐ
.
.
RM50 FREE POSTAGE KE SM
ADD RM10 POS KE SS. .

kalau berminat boleh wasap www.wasap.my/60123779485 .
.
In Shaa Allah Murah & Berbaloi.
Sis Jual Dgn Harga Murah & Mampu Milik Asalkan Sis Nak Uols Bergaya Dgn Handbag Cantik. .
.
.
SWIPE KE Kiri โฌ…๏ธโฌ…๏ธ UTK LIHAT KOLEKSI COLOR YG LAIN . .
.
.
#bazarpaknil #bazariaonline
#begtanganmurah #handbagmurah #kedaionlinemalaysia #kedaibegmurah #begtanganmalaysia #sayajualbegtangan #sayajualhandbag #begmurah
#hantarankahwin
#bisnesonline #shoulderbag
#terapiinstagram #instashopping
#igsokongan #instafamous
#kitagunani #cikgucikgi
#kendurikahwin #trustedseller #malaysiaonlineshopping #imthebest
#likeforfollow #syukurselalu
#berikanmasa #terlajaklaris
#youcandoit #ootd #instafashion

1๐Ÿ’ฌ

Chanel Hot Selling๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
CHANNEL HANDBAG

GRED ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฐ
.
.
RM50 FREE POSTAGE KE SM
ADD RM10 POS KE SS. .

kalau berminat boleh wasap www.wasap.my/60123779485 .
.
In Shaa Allah Murah & Berbaloi.
Sis Jual Dgn Harga Murah & Mampu Milik Asalkan Sis Nak Uols Bergaya Dgn Handbag Cantik. .
.
.
SWIPE KE Kiri โฌ…๏ธโฌ…๏ธ UTK LIHAT KOLEKSI COLOR YG LAIN . .
.
.
#bazarpaknil #bazariaonline
#begtanganmurah #handbagmurah #kedaionlinemalaysia #kedaibegmurah #begtanganmalaysia #sayajualbegtangan #sayajualhandbag #begmurah
#hantarankahwin
#bisnesonline #shoulderbag
#terapiinstagram #instashopping
#igsokongan #instafamous
#kitagunani #cikgucikgi
#kendurikahwin #trustedseller #malaysiaonlineshopping #imthebest
#likeforfollow #syukurselalu
#berikanmasa #terlajaklaris
#youcandoit #ootd #instafashion

2๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ‘•
NIKE BASIC TEE
SIZE S (FIT M)
PIT 19.5, LENGTH 27.5
CONDITION 9/10
PRICE RM25
๐Ÿ’ฏORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR

2๐Ÿ’ฌ

New Design Tapi Cantiknya... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
BONIA HANDBAG

GRED ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฐ .
.
RM95 FREE POSTAGE KE SM
ADD RM10 POS KE SS. .

kalau berminat boleh wasap www.wasap.my/60123779485 .
.
In Shaa Allah Murah & Berbaloi.
Sis Jual Dgn Harga Murah & Mampu Milik Asalkan Sis Nak Uols Bergaya Dgn Handbag Cantik. .
.
.
SWIPE KE Kiri โฌ…๏ธโฌ…๏ธ UTK LIHAT KOLEKSI COLOR YG LAIN . .
.
.
#bazarpaknil #bazariaonline
#begtanganmurah #handbagmurah #kedaionlinemalaysia #kedaibegmurah #begtanganmalaysia #sayajualbegtangan #sayajualhandbag #begmurah
#hantarankahwin
#bisnesonline #shoulderbag
#terapiinstagram #instashopping
#igsokongan #instafamous
#kitagunani #cikgucikgi
#kendurikahwin #trustedseller #malaysiaonlineshopping #imthebest
#likeforfollow #syukurselalu
#berikanmasa #terlajaklaris
#youcandoit #ootd #instafashion

1๐Ÿ’ฌ

KURUNG JUWITA

RM114sm/RM119ss ๐ŸŒนMaterial denim cotton strechable with Exclusive lace & organza
๐ŸŒนzip di dibelakang memudahkan pemakaian
๐ŸŒนlengan baju ada zip, wudhuk friendly ๐ŸŒนskirt mermaid cutt dan pinggang bergetah ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ M
BLOUSE
BAHU 15"
KETIAK 16"
DADA 34"- strech to 40"
PANJANG LENGAN 22.5"
LABUH 26.5"

SKIRT
PINGGANG 22"- 38"
PINGGUL 36"-40"
LABUH 43" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SAIZ XL
BLOUSE
BAHU 16"
DADA 38"-42"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 26"-44"
PINGGUL 40" - 46"
LABUH 43"
#kurungjuwita #kurungjuwitamurah #sayajualkurungmoden #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

0๐Ÿ’ฌ

JUBAH ARIQA ๐Ÿ Jubah Ariqa yang trendy mesti nampak lebih elegant kalau pakai. Boleh lah cuba beli, mesti tak rugi โœจ ๐Ÿ Semuanya ada 5 warna yang memang cantik dan unik . Warna yang dipadankan dengan butang warna hitam dan putih agar nampak lebih elegant. ๐Ÿ Material High Quality Como Crepe menjadi keutamaan sebab sangat mudah digosok dapat menjimatkan masa juga tau. ๐Ÿ Ohh yaa! Disebalik butang butang ada tersorok Zip 12inci didada, adaa Zip 8inci ditangan dan ada poket sorok sebelah kanan jubah tau ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ Saiz semestinyaa dari saiz S hingga 5XL. Haa best ke best? Harga memang berpatutan dan sangat berpatutan โœจ ๐Ÿ Hanya serendah RM89 SM, RM94 SS. Nak lagi jimat Jom pakatยฒ beli min 10helai boleh dapat harga borong.
FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
--------------------
HARGA
RM89sm / RM94ss
FREE POS
#jubahariqa #jubahariqamurah #sayajualjubah #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

1๐Ÿ’ฌ

UPDATE AV ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† KURUNG BALQIS

RM119sm/RM124ss ๐ŸŒธ Material Hight Quality Moss crepe
๐ŸŒธ Hidden zip at back & Sleeve
๐ŸŒธ Mermaid cut skirt
๐ŸŒธ Dihiasi lace sulam pada blouse & skirt
๐ŸŒธ Free size fitt to M

MEASUREMENT

LABEL S
Top
Shoulder 15"
Bust 36"
Sleeve Lenght 22"
Lenght 25"

Skirt
Waist 26"-36"
Hips 36"
Lenght 40"
#kurungbalqis #kurungbalqismurah #sayajualkurungmoden #shopingonlinemalaysia #rayacollection2018 #bajuraya2018 #sayajualplussizemurah #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

0๐Ÿ’ฌ

Nampak Cantik Kan.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
BONIA HANDBAG 3 IN 1

GRED ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฐ .
.
RM95 FREE POSTAGE KE SM
ADD RM10 POS KE SS. .

kalau berminat boleh wasap www.wasap.my/60123779485 .
.
In Shaa Allah Murah & Berbaloi.
Sis Jual Dgn Harga Murah & Mampu Milik Asalkan Sis Nak Uols Bergaya Dgn Handbag Cantik. .
.
.
SWIPE KE Kiri โฌ…๏ธโฌ…๏ธ UTK LIHAT KOLEKSI COLOR YG LAIN . .
.
.
#bazarpaknil #bazariaonline
#begtanganmurah #handbagmurah #kedaionlinemalaysia #kedaibegmurah #begtanganmalaysia #sayajualbegtangan #sayajualhandbag #begmurah
#hantarankahwin
#bisnesonline #shoulderbag
#terapiinstagram #instashopping
#igsokongan #instafamous
#kitagunani #cikgucikgi
#kendurikahwin #trustedseller #malaysiaonlineshopping #imthebest
#likeforfollow #syukurselalu
#berikanmasa #terlajaklaris
#youcandoit #ootd #instafashion

2๐Ÿ’ฌ