#keeptrying

Don't let fear stop you. Try even if you fail.

#failureisnotanoption #pursue #getup #keeptrying
@totally_youz

0πŸ’¬

People online: How do u do it?
Me:

#KeepTrying #KeepAtIt #WinnersNeverQuit

0πŸ’¬

Loading...

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you can’t have a rainbow, without a little rain β˜”οΈπŸŒˆ #getbackupagain #dustyourselfoff #itsoktofail #tryagain #keeptrying #bestronger #getyourfireback #beleiveyoucan #trainyourheartout #getyourheadright #suckitup #byefelicia

0πŸ’¬

Can’t spoon in this situation just ain’t fair .. πŸ˜‚ but these are good problems to have lol especially when one of em time to go psycho all@her shit talking stay in the house cause her sister wife her best friend πŸ€·πŸΎβ€β™‚οΈπŸ€― #IssaGeniusMove πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

55πŸ’¬

Loading...

Skincare 101 - Why Should I Keep Trying Products?
〰️
Bayangkan kalau bahan aktif itu seperti mi ayam. Kamu cuma mau mi ayam buatan abang-abang yang sering lewat depan rumah. Ada yang suka mi ayam di dekat Malioboro. Ada yang suka kalau kuahnya dicampur saos, ada juga yang polos. Ada yang suka kalau pedas, ada juga yang sukanya asin. Ada yang bisa makan mie ayam apa aja tanpa ngomel, ada juga yang cuma mau makan buatan ibunya di rumah. Ada yang suka mi ayam, tapi sampai sekarang belum ketemu yang enak.
〰️
Kulitmu juga sama seperti itu: you need to experience it to exactly know kalau kamu cocok sama produk tersebut atau nggak. Bagaimana kamu bisa tahu kalau produk tersebut bekerja atau tidak kalau kamu cuma lihat doang?
〰️
Sure, kamu nggak perlu kayak aku yang selalu tertarik dengan produk skincare baru jadi walaupun sudah ada yang cocok tapi masih aja cari-cari yang lain. Tapi kalau sampai sekarang kamu belum juga ketemu produk yang tepat, ada baiknya kalau kamu tetap aktif 'mencari' kalau memang itu prioritasmu. Belum ketemu cleanser yang nggak bikin kering? Try others. Belum ketemu moisturiser yang bisa kontrol jerawat? Try more. Belum dapat spot treatment yang bagus? Cari terus. Failure in one product bukan berarti jalanmu sudah selesai.
〰️
Having a better skin if you're an acne-prone bukanlah hal yang gampang. Seperti kata-kata bijak yang beredar, kalau kamu nggak berbakat berarti kamu harus kerja lebih keras kalau mau menyamai orang yang berbakat. Ada orang yang bisa pake shampo dan mukanya mulus mulus aja, tapi nggak semua orang kulitnya sejinak itu. Keluar biaya dan waktu itu pasti, tapi percayalah kalau usaha yang tepat tidak akan mengkhianati hasil.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beauty #beautytips #beautycare #instabeauty #beautyjunkie #skincare #skincareblogger #skincareproduct #perawatanwajah #skincareindonesia #skincareaddict #skincarelover #acneprone #acnetreatment #keeptrying #motivation #jerawat #jerawatan #acne #pimple #dryskin #oilyskin #skincare #acnescars #cloggedpores #acnefighter

0πŸ’¬

I won't give up #keeptrying#feelinghappy#πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

0πŸ’¬

Loading...

. πŸ“#Thursdaythoughts
.
.
.
⬇️⬇️⬇️⬇️

2πŸ’¬

Another cornflower experiment. This is closer to a cornflower but more tricky..of course I like it better! Pleased with the star cutterπŸ˜„#cornflowers #ceramicflowers #workinprogress #cookiecutters #sculptural #flowerart #keeptrying

0πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah, adikku yg juga downline ku di Oriflame mau baca Buku nya Mba Ilnayuti Sari. Tanpa ku minta, dengan kesadaran sendiri dia mau pinjam n baca.. Semoga aja Makin terbuka hatinya untuk menjalankan Bisnis ini dengan serious. Aamiin Ya Rabbal Alamin πŸ™πŸ™πŸ˜‡πŸ˜‡
.
.
#bisnistanpatapigakpakenanti #onestephigher #keeppraying #keeptrying #domybestπŸ’ͺ #simplebiznetoriflame #oriflameid

0πŸ’¬

G L O W - your outlook will glow with radiance when you focus on the bigger picture like how blessed you are with family, love, good health, a roof over your head, clean drinking water from the tap and simply even just clean fresh air everyday, all the small nitty gritty bits just simply don't matter any longer. #keeptrying #local #handcraftedgoods #supportlocal #goodvibes #humblebeginnings #manifest #artisancandles #love #gratitude #soycandles #positivity #connection #perthupmarket #trustyourintuition #girlboss #followyourbliss #naturalskincare #perthmakersmarket #slowdown2018

0πŸ’¬

Keep always going πŸ’ͺπŸ»πŸ‘ŠπŸ» NΓ£o pare, discipline-se, seja a melhor versΓ£o de si mesmo, dando o seu melhor a cada dia. VocΓͺ terΓ‘ todo o tempo se fizer bom uso dele.
#neverquit #dontquit #dontgiveup #nevergiveup #keeptrying #nuncadesista #workout #fintness #fit #musculacao #acadmeia #bomdia #personaltrainer

1πŸ’¬

Loading...

Iets overwinnen, een doel bereiken en weten hoe, dat is een vraag totdat je het weet en hebt gedaan.
Voor een publiek praten is nooit mijn favoriet geweest. Ik sloot altijd in gedachten een gordijntje en liet me niet afleiden door de uitdrukkingen van het publiek.
Nu gaat dat afsluiten makkelijker want ik zie maar de helft van het publiek = minder prikkels;)
Doen is ervaren!
________________________#mindfulness #fight #keeptrying #idowalk #again #nevergiveup

3πŸ’¬

Loading...

🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹 This time last year I was a mess. So down and miserable I’d spend most of my day in bed. It’s amazing how things can change. We all have our own shit to deal with on the daily. But promise yourself one thing, right here right now!! JUST KEEP TRYING!! πŸ‘Š Don’t give up on yourself. YOU ARE ENOUGH πŸ’œπŸ’œπŸ’œ 🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹 #keeptrying
#youareenough
#beyouthifulalways #beyoudoyouforyou #health #wellness #nutritionalcleansing #nourishyourlifestyle #mentalhealthawareness

0πŸ’¬

Got to hang out with the awesome crew @ptcmacarthur today. @bek_withak helping me once again the little legend πŸ’ͺπŸ’ͺHere I’m squatting my 4th and last set of 5 @100kg.
#arnoldsbound

9πŸ’¬

My dog is more than just a dog. She’s a therapist, partner in crime, cuddler, kisser, vacuum, jester, toddler and best mate all in one. 🐢 Most of all, she’s my saviour, improving my depression by a-bajillion percent since getting her in November 2017! @daisydotdot

1πŸ’¬

So I’ve always wanted to be able to do a flagpole hold. This is my first attempt with my feet slightly supported and my elbow down. Felt obliques where I never knew I had them. #keepmoving #personaleuphoria #flagpolehold #flagpole #obliques #keeptrying #pilatesct #pilatesfit #pilatesbody #pilateslovers #pilatesforever #pilatescadillac @evolates @pilatesforthepeople

0πŸ’¬