#kehadiranPenuh

Loading...
Loading...

ALHAMDULILLAH... Rezki dari Sang Pencipta. Tahniah sayang2ku. Moga terus berjaya dan terus cemerlang dunia dan akhirat.
#kehadiranpenuh
#matapelajaranterbaik
#tokohkokurikulum
#cemerlangkokurikulum

0πŸ’¬

TB .. anugerah kecemerlangan .. sk seri geliga ..😊 .. #anugerahkecemerlangan
#dewaniltizam
#skserigeliga
#kehadiranpenuh
#21/11/17
#selasa
#dina?
#sksg

5πŸ’¬

Loading...

Berpeloh nak masukkan BASIKAL besar dalam kereta Axia ni.. 🚲
Dibantu oleh seorang Pengawal Keselamatan dan 2 orang bapa yg sedang menunggu anak di depan sekolah..
Mujur ada toolbox dalam bonet kereta; boleh buka terus tayar depan.. πŸ˜…πŸ˜… Tuan punya basikal tak ada, dia balik pukul 1 tengahari.. πŸ•

#KehadiranPenuh
#HariKanakKanak
#CabutanBertuah
#LuckyDraw

0πŸ’¬

Buka wasap pagi ni πŸ‘†πŸ‘† #Alhamdulillah.. tahun kedua KEHADIRAN PENUH bagi Aiman, Darjah 4.. πŸ‘πŸ‘
Dapat Cabutan Bertuah berupa BASIKAL sempena Sambutan Hari Kanak-kanak di sekolah hari ni..
Anjuran bersama MARRYBROWN.. 😍😍 Haa.. hari ni pergi sekolah ke tak ⁉️
Rugi tau kalau saja-saja ponteng; tak nak ke sekolah dengan alasan dah tak belajar sebab dah habis exam..
Kalau yg terpaksa ponteng sekolah sebab MC..
Meh bisik-bisik dengan Mama Aiman; macam mana Mama ikhtiar untuk kesihatan anak-anak.. 😘
Alhamdulillah.. anak-anak jarang jatuh sakit atau ke klinik.. Hmm.. Papa tanya, macam mana nak bawa balik BASIKAL Aiman dengan Axia nanti ⁉️
Mama jawab: kalau tak muat, Aiman kena kayuh la sendiri..
Jarak sekolah-rumah tak sampai 1 km pun.. 😎

Dah ada basikal baru ni, boleh masuk FUN Cycling plak lepas ni.. 😝😝
Sebab Aiman kata, penat la berjalan/berlari untuk Fun RUN.. πŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈ #KehadiranPenuh
#HariKanakKanak
#CabutanBertuah
#LuckyDraw

0πŸ’¬

Loading...

KENANGAN......😘😘😘
.
Graduasi 2017
Semoga cemerlang dunia akhirat.
Panjang lagi perjalanan😏....semoga jadi generasi berakhlak.

P/s; Maaf lah anak yea,umi tak pergi hantar abah jelah.πŸ˜‚
Jangan simpan dalam hati hokey.umi sayang semua anak2 umi.πŸ’˜
.
.
Banyak dapat hadiah boleh bagi adik siket 😝😝😜 >>>Ready untuk result UPSR pulak
#AnugerahPemimpinSekolahPengawasSekolah
#TerbaikSAHSIAH
#AnugerahTerbaikMataPelajaranUtamaBahasaINGGERISpenulisan
#AnugerahTerbaikMataPelajaranUtamaBahasaINGGERISpemahaman
#AKADEMIKTERBAIK
#KehadiranPenuh
#TerbaikAGAMAislam
#pencapaian6A#pencapaianTAHUN6
#TerbaikBahasaMELAYU
#CEMERLANGakademik
#tokohNILAMbahasaInggeris

#halatujubudakGENIUSdalamnegara???
#sumbanganMasaDepanNegara???
.
.

3πŸ’¬

Alhamdullilah semoga jadi anak yg solehah dunia n akhirat. Mama doakan Putri akan terus cemerlang selamanya. #jaiyidjiddan #terbaiktilawahhafazan #terbaikjawi #kehadiranpenuh

2πŸ’¬

Loading...

Konvo pasti nur ahmadiah gemas
Tahniah muhammad harraz aqif😚
#tokohpelajar
#no1
#kehadiranpenuh

0πŸ’¬

Akhirnya dapat gak award aku..
#kehadiranpenuh

2πŸ’¬

Loading...

Tq for the gift ...
#kehadiranpenuh

1πŸ’¬

Yang ni jaa manpu.....
#kehadiranpenuh

1πŸ’¬

Malaysia takde luck malam tadi, we will comeback stronger πŸ’ͺ #kehadiranpenuh #nisemuasalahulattiket #noultrasnoparty #malamygsunyidistadium

3πŸ’¬

The semifinal is around the corner, jumpa esok comrad 🐯 #hatihatigaruda #kehadiranpenuh

4πŸ’¬

Alhamdulillah..arini ank2 dpt ini di sekolahπŸ˜πŸ˜‰
#kehadiranpenuh

2πŸ’¬

Alhamdullilah... selesai slot pertama untuk hari ini. Kita sambung berbengkel plak malam nanti ye anak2 didik tersayang πŸ˜˜πŸ‘Œ#01082017 #seminarekonomiasas #alhamdullilah #kehadiranpenuh #lastbatchea2017 #5amanah2017 #5bijaksana2017 #smkppptr #isayangkamumuah #teacheraeyn

0πŸ’¬

Ketua Pengawas Dedikasi yang Penuh Kehadirannya dapat anugerah Tokoh Pelajar Unggul πŸ˜‹ #pengawasdedikasi #kehadiranpenuh #tokohpelajarunggul #harianugerahsaas

27πŸ’¬