#kelanajaya

Terima kasih kepada penaja-penaja doorgift untuk peserta KURSUS ASAS PENGACARAAN yang akan diadakan pada 28 Jan 2018 di Space D9 Training Centre, Shah Alam

Anda boleh follow penaja-penaja ini di IG dan FB mereka:- 1. Iebu Oket / Bubur Musang King
2. Mak Jem Corner @makjemcorner

3. Rempaj Innni
@perencahinni

4. Columbia Asia Hospital @columbiaasia

5. Kryster Group / Sambal Ikan
6. Sekutt
@sekuttcookiesncakes

7. Bronis @kerepekbronismalaysia

8. Bio Apps Sdn. Bhd. / UM @bioappsofficial

9. Adly
@adlypastryxpert

10. RissaAira's Delectables @rissaairas_delectables
Untuk info jadual KURSUS PENGACARAAN sila DM atau klik link bio
#sekolahpengacaraannj
#kursuspengacaraan
#pengacaraversatile
#malaysianemcee
#sekolahpengacara
#kursusemcee #kursuspengacara #ilmupengacaraan #emceecourse #emceetraining #trainingemcee #ilmuemcee #ilmupengacara #kualalumpur #selangor #akademipengacara #emceeacademy #pengacaramalaysia #shahalam #puchong #klang #portklang #subangjaya #petalingjaya #kelanajaya #putrajaya #emceewanted #kursushost #pengacaraan #pengacara

0💬

abg zeref setiap pagi punya warm up sebelum start kerja... #haxgaming #kelanajaya #ps4

0💬

Loading...

Utk mendapatkan kesemua benefit yg disharekan sblm ini..anda disarankan untuk mengambil set Travel .Set Tabita Travel (New Packaging 4 in 1) ni hanya rm150 sahaja. .

Penggunaan up to 1 1 /2 mnth :

50ml Facial Wash
50ml Smooth Lotion
10gm Daily Cream
10gm Nitely Cream .

Nak #cod or #postage just whatsapp akak di 012-7444064...Tuk #codtabita akak buat di sekitar #shahalam #bandarsaujanaputra & #putraheight ..slot weekdays adalah waktu malam & weekend anytime depend pada availability product, customers & juga akak so kena set appointment dulu yea..Tq semua... .

#sayajualonline #sayajual #uitm
#uikl #uniten #msu #mahsa
#upm #putrajaya #kelanajaya #klang #Puchong #puncakalam #subangjaya #bazaarmalaysia #bazaronlinemalaysia #klia #klcc #klsentral #tabita #cyberjaya

0💬

Adakah Anda Pengguna Deodorant?
Jika Ya Anda Patut Cuba MAGICBLUE NATURAL DEODORANT

KELEBIHAN MAGICBLUE DEODORANT
________________________________________

1) Kelebihan utama : Badan segar bebas bau masam sepanjang 3 hari hanya dengan sekali guna.

2) Mengtasi Bau badan yang sangat teruk.

3) Mengatasi masalah peluh berlebihan.

4) Membunuh kuman punca bau badan.

5) Mengatasi masalah bau badan.

6) Menghapuskan bau kepam kaki.

7) Memutihkan cela-cela hitam.

8) Sangat sesuai untuk seluruh badan.

9) Produk keluaran bumiputera islam.

10) Tidak Melekit dan Tiada Kesan Kuning Pada Baju.

11) 100% menggunakan bahan semulajadi dan halal.

12)Tiada Kimia & Alkohol

13) Sesuai Seisi Keluarga, Lelaki dan Perempuan.

14) Gunakan tanpa was-was, suci dan boleh dibawa Solat.

Dapatkan segera Magicblue Deodorant 👇👇👇👇 Dengan harga RM29 botol trial 20 ML bole guna sehingga 1 - 2 bulan😊

Free Postage utk seluruh Malaysia 😍

Berminat nak cuba boleh klik link Whatsapp di bio😉

http://MagicBlueDamansara.wasap.my

#AgentMagicBlueDamansara
#DropshipWanted
#tahan72jam
#ketiakmasam
#baupeluhkuat
#berdaki
#baukepam
#sembursekalitahan3hari
#magicblue
#coddamansara
#damansaradamai
#kelanajaya
#bestproduk
#produkviral
#produkputihketiak
#bazarpaknil

0💬

Loading...
Loading...

Sejak mengamalkan Maika Serum pada wajah setiap hari, tiada lagi jerawat yang berlegar di wajah saya. Kesan parut mula hilang, bintik2 hitam mula pudar dan liang pori semakin mengecil. Alhamdulillah, 2 botol dah nampak kelainan.
😘😘😘SAYA SUKA MAIKA SERUM 🌼
.
Harga pun murah dan berpatutan. Bau serum yang sangat wangi, indah dibuai mimpi... Tiada kesan sampingan, tinggal seminggu pun kulit maintain segar bugar.. .
.
Tekstur serum yang halus berkilau menyerap ke wajah saya. Selesa sangat tanpa rasa kulit melekit. Rasa seperti satu genggaman pada kulit wajah iaitu wajah semakin tegang.
.
Terbukti cantik bukan lagi mimpi..
.
🎀Maika Beauty Booster Serum🎀
RM39.00🌸Include Postage and Free Gift
.
Hanya dengan sebotol Maika yg begitu banyak manfaat anda mampu utk kelihatan jelita. .
📲014-9061556
📲014-9061556
📲014-9061556

#maikabeauty #serumviral #serumbotox #waterbaseserum #vitaminc #ainaserum #scarserum #sayajual #aor #png #kdh #terengganu #kelantan #putrajaya #perak #pahang #kuantan #kelanajaya #subangjaya #maikabeau #teamputrajaya

0💬

Loading...

Salsation tonight with SI Noriko !!!
Come to Teez Fitness and let's dance together 😉😉😉😉😉 8.30pm okay !!! #salsation #meraki
#teezfitnessstudio #kelanamall
#kelanajaya #dancefitness

0💬

TH Hotel menawarkan promosi mesyuarat hujung minggu yang sesuai dengan keperluan korporat anda. Santai dan fokus kepada aktiviti anda sambil kami uruskan yang selebihnya.

Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi wakil jualan kami ditalian.

#thkj #thhr #thhotel #hotel #kelanajaya #thhotelresidence #thkk #thhotelpenang #thhotelterengganu #thhotelalorsetar
#meeting #birthday #party #celebration
#tourism #package #wedding #dinner
#membership #card #room #voucher
#promotion #hall #rent #cuticutimalaysia
#halalfood #syariahcompliance #instaupdate

0💬

Loading...

SUSU MAAEZ MEMANG SEDAP GILA 😍 .

Gambar ni salah satu feedback dari pengguna Susu Maaez. Alhamdulillah, walaupun ramai yang tak suka minum susu tapi selepas cuba Susu Maaez ni, terusss jadi ketagih! Sebab rasa Susu Maaez ni memang sedap dan tak hamis langsung pun.
.

Awak dah cuba ke belum? Kalau belum tunggu apa lagi, PROMOSI dah nak tamat ni. Jangan menyesal pulak kalau terlepas promosi. Hihihi😚
.
Whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty

0💬

Loading...

A big thanks to dearies yang buat treatment dekat spa kami . 😚😚 .
.
.
See u soon lagi dearies 😘
.
.
.
Walk in atau Whatsapp booking di 👇
.
.
.
OUTLET KOTA DAMANSARA
NO 22 Ground Floor ,
Pusat Perdagangan Kota Damansara ,
47810 Petaling Jaya , Selangor .
.
.
🖥️ 011.11409122
.
.
.
.#naarabelle #faceSpa #facial #naarabellefacespa #medispa #aesthetic #estetik #estetika #laser #carbonpeel #whitening #modernfacial .
#naarabellekotadamansarafeedback
#naarabellefacespakotadamansara
#kotadamansara
#spamuslimah
#rawang
#gombak
#kepong
#sungaibuloh
#damansara
#petalingjaya
#kelanajaya
#damansarautama

0💬

Hujan oh hujan kenapa engkau turun, macam mana aku tak turun, katak panggil aku. Katak panggil aku 🎶
.
Hah tu hujan. Ni nutella yg turun menghujani nutella cheese tart oreo. Alamak memang tak tertahan. Laju je hujan nutella ni turun 😍
.
Meh watsep meh 0182209636
.
#sayamakansayajual #sayajualkekmurah #kekviral #keksedap #sayajual #teamfsr😘 #domisicookiesviral 🍪 #sayaagentsabrinabakery #puncakalam #saujanautama #uitmpuncakalam #setiaalam #shahalam2 #alamjaya #alamsuria #selayang #gombak #petalingjaya #bangsar #klsentral #sgbuloh #keramat #kepong #damansara #kelanajaya #bandarsunway #teamstokis #mamasab #biskutraya2018 #agentwanted

0💬

KEK PRINCESS SEBELUM DAN SELEPAS😂
.
.
Sebelum makan selfie dulu sebab cantik🤳
.
.
selepas makan.. alhamdulillah Kenyang..Sedap..😚
.
.
Kek padu coklat fudge inside ye kawan2..
.
.
Jom wasap untuk Delivery..🚗🚗
.
.
💌WA 011 3787 2559
#kelanajaya
#petalingjaya
#uitmshahalam
#shahalam
#tamandatoharun
#tamansea
#tamanmedan
#sunway
#sungaiway #selangor
#subangjaya
#lembahklang
#lembahsubang#keksedap #sayajualkeksedap

0💬

Japanese Cheesecake buat penggemar cheese. Cair di mulut dan cheese yg lembut. Sesuai dijadikan hidangan tea time bersama secawan kopi panas. Hanya RM40 utk size besar 9 inch. Satu family atau office boleg makan. Setakat ini, semua customer Faeza puas hati dengan cheesecake ini. Ada yg siap order utk dijadikan hantaran ❤️.
Nak rasa Japanese Cheesecake dari Faeza`s Kitchen? Whatsapp Faeza di 01126112393 😊
🌼Delivery outside Kota Damansara with charges.
🌼Self pick-up at Kota Damansara.

#kotadamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #bandarutama #damansaradamai #damansara #damansarautama #desaparkcity #saujanadamansara #petalingjaya #ttdi #penchala #sgbuloh #pj #subangjaya #kelanajaya #kampungmelayusubang #denaialam #bandarutama #subangbestari #subang #bandarpinggirannsubang #bandarsridamansara #kepong #klang #sayajual

1💬

Adudu...red velvet full nutella 😚😚
.
.
Fully Drizzle..terasa nutella sampai tekak uolss😱
.
.
Combine ngn cream cheese bawah die lagi...aduh😚😚
.
.
💌WA 011 3787 2559
#kelanajaya
#petalingjaya
#uitmshahalam
#shahalam
#tamandatoharun
#tamansea
#tamanmedan
#sunway
#sungaiway #selangor
#subangjaya
#lembahklang
#lembahsubang#keksedap #sayajualkeksedap

1💬