#kelanajaya

Plain tart shell.

Selain jual mini tart, sabrina bakery juga ada jual tart shell sahaja.

Sesuai untuk yang nak buat mini tart sendiri dan customize apa nak letak atau lukis.
RM 33, 105 pcs

Tak termasuk delivery charge.

Whatsapp 0133533496 atau klik saya link pada profile saya.

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #devilfoodchocolatecake #dfcc #kambingperap #sosperap #tamandesa #jalanklanglama #petalingjaya #kelanajaya #kerinchi #um #giantkotadamansara #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #bukitjelutong #banting #klang putrajaya #bangi #salaktinggi

0💬

Panna cotta

Sekali imbas macam piring petri nak ternak bakteria kat makmal pula. Hihi

Yang ni pon favorite iols juga. Bila singgah mamasab cafe, tak sah kalau tak beli.
RM 4.50

Tak termasuk delivery charge.

Whatsapp 0133533496 atau klik saya link pada profile saya.

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #devilfoodchocolatecake #dfcc #kambingperap #sosperap #tamandesa #jalanklanglama #petalingjaya #kelanajaya #kerinchi #um #giantkotadamansara #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #bukitjelutong #banting #klang putrajaya #bangi #salaktinggi

0💬

Mengungguli carta pilihan hati iols adalah dfcc minipack ni.

RM 12

Tak termasuk delivery charge.

Whatsapp 0133533496 atau klik saya link pada profile saya.

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #devilfoodchocolatecake #dfcc #kambingperap #sosperap #tamandesa #jalanklanglama #petalingjaya #kelanajaya #kerinchi #um #giantkotadamansara #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #bukitjelutong #banting #klang putrajaya #bangi #salaktinggi

0💬

FEEDBACK SUSU MAAEZ
.
KULIT MAKIN CERAH DAN PARUT SEMAKIN HILANG
.
Wow! Putih giler tangan dia. Minum susu maaez je wey. Hanya 13 sachets je dah nampak kesan yg ketara. Bukan tu je, tapi parut-parut sebelum ni pun dah hilang.
.
Nak kulit macam ni?Harus lah minum susu maaez dengan konsisten..
.
Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945
.
#susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#coffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
.

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

READY STOCK!

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎️ www.wasap.my/60193036830
☎️ www.wasap.my/60193036830
☎️ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

0💬

Code 1001# DRESS Aineem
MATERIAL : LACE AND PLEATED CHIFFON WITH QUALITY FULL LINING
measurement in inch👇.
BUST : 36" MAX.
SHOULDER : 15".
SLEEVE : 24".
LENGTH : 55"
WAIST : 34 "MAX.
HIP : 37" MAX.
.
RM64 SM / RM66 SS 🆓📫.
.
share gambar dan kuantiti ke whatsapp 📲www.wasap.my/60143374688. .
Note: 🏳️warna tidak 100% sama dengan sebenar atas faktor pencahayaan dan setting pada kamera.
🏳️ambil kira +-1inci pada ukuran baju. .
lagi warna2 yang ada di #nourrel_dressaineem.
.
#dresspanjang #dresslabuh #dressmuslimahmurah #chiffondress #chiffondressmurah #posseluruhmalaysia #dungun #titiancinta #subangjaya #kelanajaya #mrtkajang #ipoh #tanjunglumpur #tasiktitiwangsa #gambangsafaripark #bukitrahmanputra #bukitbintang #pulausebang #limbang #feldataibandak #sungaisiput #paritbuntar #merlimau #bazarmuslimah #bazaronlinemalaysia #bukitfraser #pusatsains

0💬

Alhamdulillah
Settle dah order Shaklee pagi ni ☺️

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎️ www.wasap.my/60193036830
☎️ www.wasap.my/60193036830
☎️ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

0💬

Selamat Pagi .
PERHATIAN PAKEJ PROMOSI TINGGAL SEMINGGU SAHAJA LAGI , SELEPAS NI HARGA MACAM BIASA .
29/11/2017 ABANG DI MELAKA .
30/11/2017 ABANG DI BESTARI JAYA .
NAK TEMPAH SLOT BOLEH PM ABANG .

Al-humairah Mobile Bekam / Urut / Physiotherapy
PERAWAT Wanita (Aisyah) :
www.wasap.my/60173664508
www.wasap.my/60173664508
www.wasap.my/60173664508

PERAWAT Lelaki
(Hafiz) :
www.wasap.my/60182823738
www.wasap.my/60182823738
www.wasap.my/60182823738

Seluruh Area Selangor & Kuala Lumpur

#sportmassages #bekamkerumah #bekamdarah #backpain #mobiletherapist #urut
#neckpain #hamstringstretching #cuptherapy
#backexercise #datangkerumahanda #selangor #kotadamansara #sungaibuloh #shahalam #kualalumpur #subang #gombak #kelanajaya #bandarutama #ampang #tamanmelawati #desaalam #kualaselangor #bestarijaya

0💬

The new member in our cake chiller today 👉🏻 Oreo Cheesecake! #eatscape #kelanajaya #orangkelanajaya #kj #petalingjaya #pj #pjkita

0💬

Hello guys, this our lunch menu today 🤗 #eatscape #kelanajaya #orangkelanajaya #kj #petalingjaya #pj #pjkita

0💬

Alhamdulillah saya jual ye..😘 Kami bagi service terbaik terus hantarkn order customer ke office
.
.
Antara produk zawara:
- MRP DIET
- SET SKINCARE
- EYELINER
- AUTOMATIC EYEBROW PENCIL
- MAGIC LIP COLLAGEN
- LIPCREAM
-COMPACT POWDER
.
COD AREA NI👇
🚗DAMANSARA
🚗PETALING JAYA
🚗PUCHONG
🚗BANGSAR
🚗CHERAS
🚗SHAH ALAM
.
🚚POSLAJU SELURUH MALAYSIA
.
.
Ada kawan-kawan yang nak?😊😊😊 .
Whatsapp 📲 019-3466443 (fatin)
Whatsapp 📲 019-3466443 (fatin)
.

#zawara
#zawaraagen
#zawaracosmeticwellness
#zawaramatteliquidlipstick
#zawaratribe
#zawarapetalingjaya
#dropshipwanted
#codzawara
#petalingjaya
#bangsar
#klsentral
#Nusentral
#midvalley
#kelanajaya
#damansara
#ttdi
#malaywedding #malayweddingguide

0💬

kek bajet rm15
self pick up sahaja ss6 #kelanajaya ....
thanks for order sis.
...
www.wasap.my/0172189708
#kekbajet #keksimple #kekmurah #sayajual #kekselangor #kekkelanajaya

0💬

Combo Autumnz Steriliser & Food Steamer + Autumnz Bottle & Food Warmer.
.
.RM190 je utk 2 item ni mommies!. .
Ajak husben n kawan2 dtg pakat2 serbu kedai POTG di seluruh Malaysia. .
🏠 Branch POTG :
.
.1. #KELANAJAYA (HQ) : D-G-07, SS 6/20A, Dataran Glomac,
Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya,
Selangor.

2. #PUTRAJAYA : No 17A, Jalan P8G,
Ayer8 Presint 8, 62250 Putrajaya

3. #BANGI : No 20, Jalan Medan PB3
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi 43650 Bangi, Selangor

4. #WANGSAMAJU KL : No 23-2, Jalan Wangsa Setia 1,
Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur

5. #JOHORBAHRU : No 21-1, Jalan Padi Emas 1/5,
Uda Business Center, 81200 Johor Bharu, Johor

6. #SUNGAIPETANI : No 183 (First Floor), Jalan Lagenda 1
Lagenda Heights 08000 Sungai Petani, Kedah

Alamat lengkap : pumponthego.com/our-branches
.

0💬

Mommies! kami ade berita gembira! 😮😮😮 .
.
Special untuk BULAN OKTOBER ni, setiap pembelian di SEMUA Cawangan #PumpOnTheGo akan dapat free Penanda Pintu ni ! (Door Hanger).
.
. Di ulangi --> DI SEMUA CAWANGAN, UNTUK SETIAP PEMBELIAN! tak kisah beli ape2 pon. 🆓🆓🆓 .
.
.Beli online pon dapat tau! so mommies, jangan lupa beli barang di PumpOnTheGo. boleh dapat diskaun, dapat door hanger. .
.Ajak husben n kawan2 dtg pakat2 serbu kedai POTG di seluruh Malaysia. 🏠 Branch POTG :
.
.1. #KELANAJAYA (HQ) : D-G-07, SS 6/20A, Dataran Glomac,
Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya,
Selangor.

2. #PUTRAJAYA : No 17A, Jalan P8G,
Ayer8 Presint 8, 62250 Putrajaya

3. #BANGI : No 20, Jalan Medan PB3
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi 43650 Bangi, Selangor

4. #WANGSAMAJU KL : No 23-2, Jalan Wangsa Setia 1,
Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur

5. #JOHORBAHRU : No 21-1, Jalan Padi Emas 1/5,
Uda Business Center, 81200 Johor Bharu, Johor

6. #SUNGAIPETANI : No 183 (First Floor), Jalan Lagenda 1
Lagenda Heights 08000 Sungai Petani, Kedah

Alamat lengkap : pumponthego.com/our-branches
.
Nak beli ONLINE ? Pun boleh... 😘
📲 Klik link Watsapp sini :
Wasap.my/60104014880
Wasap.my/60104014880
Wasap.my/60104014880
.
💻 Shopping di WEBSITE :
http://www.pumponthego.com/shopnow/
http://www.pumponthego.com/shopnow/
http://www.pumponthego.com/shopnow/
. - #regrann - #regrann

0💬

@Regranned from @zaitonkassim.academy - Alhamdulillah, Hebat betul anak muda ini Yusri dari #february2017 intake #exstudent #madamzass #zaitonkassim #alumni #olivesacademy , tak pernah berputus asa , umur bukan penghalang untuk berjaya. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan! Next intake 10/11 /17 #novemberintake2017 012-8322021 #customerservice #cabincrewandcustomerservicepreparationprogramme #airportstaff #aviation #airlines #anakmudaharapanbangsa #inspirasianakmuda #selangor #kelanajaya #airasia #malaysiaairlines # - #regrann

0💬