#klfw2017

Regrann from @imani.imtiyaz - Ok...sblm balik keje..Kaka imani terobek satu gmbr..Masa malam #KLFW2017 .
Masa nie kami dah jerit awal dah ms nmpk bamtah pegang bunga.hahaha
Jadi dlm jerit2 tu..Mula lah mcm2 kejadian terjadi..patutnya nak record video..tapi excited + gigil. X record rupanya... rupa2nya ambik gmbr...hahaha
Seb baik gmbr x gegar..wpun Masa tu tangan gegar.hahahahaha. walaupun tahu gmbr nie x cantik. Tapi Masa tu gigih gak nak post Kat IG.😝😝😝
.
.
#fattzurathrowback
#fattzura
#FattahAmin
#countdown
#fazura
#roadtofattzuraweddingreception
#hscsegalanyabermula
#fattzurafairytale
#heroseorangcinderella - #regrann

1đŸ’Ŧ

#Repost from @imani.imtiyaz by @multisave_app
â€ĸâ€ĸâ€ĸ
Ok...sblm balik keje..Kaka imani terobek satu gmbr..Masa malam #KLFW2017 .
Masa nie kami dah jerit awal dah ms nmpk bamtah pegang bunga.hahaha
Jadi dlm jerit2 tu..Mula lah mcm2 kejadian terjadi..patutnya nak record video..tapi excited + gigil. X record rupanya... rupa2nya ambik gmbr...hahaha
Seb baik gmbr x gegar..wpun Masa tu tangan gegar.hahahahaha. walaupun tahu gmbr nie x cantik. Tapi Masa tu gigih gak nak post Kat IG.😝😝😝
.
.
#fattzurathrowback
#fattzura
#FattahAmin
#countdown
#fazura
#roadtofattzuraweddingreception
#hscsegalanyabermula
#fattzurafairytale
#heroseorangcinderella

0đŸ’Ŧ

Ok...sblm balik keje..Kaka imani terobek satu gmbr..Masa malam #KLFW2017 .
Masa nie kami dah jerit awal dah ms nmpk bamtah pegang bunga.hahaha
Jadi dlm jerit2 tu..Mula lah mcm2 kejadian terjadi..patutnya nak record video..tapi excited + gigil. X record rupanya... rupa2nya ambik gmbr...hahaha
Seb baik gmbr x gegar..wpun Masa tu tangan gegar.hahahahaha. walaupun tahu gmbr nie x cantik. Tapi Masa tu gigih gak nak post Kat IG.😝😝😝
.
.
#fattzurathrowback
#fattzura
#FattahAmin
#countdown
#fazura
#roadtofattzuraweddingreception
#hscsegalanyabermula
#fattzurafairytale
#heroseorangcinderella

9đŸ’Ŧ

Loading...

Yang ni pula kak mel mmg tak tinggal...cuba uolls bayangkan.... muka dah cantik...flawless...make up barbie doll...last2 rambut...hampehh...jarang tengah.... gugur...ermmmmm..camno tu?
.
.
Kalau rasa ada masalah gugur MELAMPAU, Gatal2... berbau...boleh try produk @mbh.haircare_malaysia ni....
.
.
NAK BELI TERUS DGN HARGA DISKAUN....kejar kak mel 2x ganda dii.......
.
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

Hai hai... pagi ni kak mel nak share produk-produk kosmetik dari @mbhcosmetics.hq mmg rare..mmg complete...mmg padu bebb owg kata...
.
.
Kak mel sendiri pakai utk pi keja...set ni mmg set make up 5 minit... NAK? .
.
Cepat kejar kak mel 24 FEB NI
.
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

moh beli produk2 dari mbh dermacare, mbh cosmetic dan mbh haircare dgn harga promo masa Grand Opening nnt.... koi bg rege murah2 je . ==========
INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
==========
.
WAJIB BACA! .
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

Loading...

.
8. SENAMAN
.
.
1. Perlu ke senaman ini?Sangatlah perlu tapi bukanlah perlu senaman berat macam masuk gym 2 jam sehari.
.
2. Apa yang kami buat adalah lakukan sesuatu yang mudah.
.
3. Berjalan santai dalam 30 -45 minit sambil layan whatsapp kawan-kawan, kadang-kadang tanpa sedar dekat 1 jam sebab asyik sangat melayan kawan kat whatsapp. .
4. Jika yang duduk rumah apartment bertuahnya anda, naiklah tangga sehari 5-6 tinggat ok sudah jangan terlalu paksa diri , buat apa yang anda suka itu kata kuncinya.
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

0đŸ’Ŧ

.
7. DETOKS MALAM
.
.
1. Seperti detox pagi boleh juga amalkan detox halia yang saya jelaskan tadi.
.
2. Boleh rujuk resepi dan cara buat di no 1 ya. Selain resepi detox halia anda juga boleh amalkan cuka epal dan madu.
.
3. Caranya campurkan 1 sudu cuka epal dan 1 sudu madu dengan perahan lemon ataupun limau nipis. .
4. Minum sebelum tidur dan cuka epal dan madu ini bagus juga untuk dapatkan tidur yang lebih lena tau..
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

0đŸ’Ŧ

.
6.MAKAN MALAM
.
.
1. Makan malam adalah wajib yaa.
.
2. Kami cadangkan ambil makan malam awal sebelum maghrib antara jam 6petang ke 8 malam.
.
3. Jangan makan lewat malam, perut tu pun perlukan masa nak proses dan perut pun nak rehat juga macam kita dik jangan ingat kita aje nak rehat , perut pun nak rehat tau.
.

4. Menu makan malam selalunya boleh buat sup ayam atau pun bihun sup tetapi bihun (adalah karbohidrat) jadi ambil 1 genggam sahaja.
.
5. Lebihkan sayur dalam sup itu.
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

0đŸ’Ŧ

Loading...

.
5. MAKAN TENGAHARI
.
.
1. Wajib makan tengahari dan jangan sesekali tak nak makan kononnya nak diet.
.
2. Itu tak betul dik jangan nak mogok laparkan diri semata-mata nak kuruskan badan, sangat tidak bagus untuk jangka masa panjang.
.
3. Menu makan tengahari sangat mudah jika suka sangat makan nasi , ambil segenggam nasi sebesar penumbuk atau nasi segenggam.
.
4. Lauknya adalah ikan atau ayam yang dibakar, dikukus, panggang ataupun yang ber sup.
.
5. Elakkan lauk pauk yang bersantan , goreng dan yang sewaktu dengannya.
.
6. Selain itu lebihkan sayur sayuran hijau tak pun ulam-ulaman segar.
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

0đŸ’Ŧ

.
4. SNEK
.
.
1. Jangan lupa untuk ambil snek waktu pagi dalam jam 10pagi hingga jam 11pagi.
.
2. Ambil atau dijadikan snek adalah kurma dalam 2 atau 3 biji ataupun buah epal hijau ataupun betik.
.
3. Anda boleh pilih buah-buahan segar untuk dijadikan snek.
.
4. Disarankan makan buah dahulu sebelum menjamu selera waktu tengahari dan bukan makan buah selepas makan tengahari.
.
5. Begitu juga snek jam 3 petang hingga jam 4 petang, amalkan buah-buahan seperti tembikai atau buah epal hijau.
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

0đŸ’Ŧ

.
3. AIR
.
.
1. Nak minum air kosong ada perisa sedap tak ?
.
2. Ambil 1 botol diisi dengan 2 liter air kosong dan letakkan hirisan lemon dalam 1/2 biji serta letak juga hirisan timun dalam 1/2 biji .
.
3. Kenapa nak buat macam ni ?Ini adalah salah satu cara detox yang mudah untuk membantu anda , air detox ini akan membantu yang ada masalah penghadaman.
.
4. Amalkan tau air ni sehari sekurangnya 2 liter atau lebih.
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

2đŸ’Ŧ

Loading...

.
2.SARAPAN 🍴 .
.
1. Dengan hanya 5 minit dah siap hidangan sarapan dah la sihat pahtu memang sangat kenyang.
.
2. Caranya mudah sahaja ambil segenggam oat dicampur dengan susu rendah lemak serta 3 biji kurma (biji tu buanglah ya kan tak pasal-pasal rosak blander mak tu).
.
3. Nak lagi sedap satu sudu yogurt asli rendah lemak serta 1 biji pisang.
.
4. Kisarkan semua bahan ini dan terus aje minum , rasanya tak sampai 5 minit selesai resepi sarapan ini!
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

0đŸ’Ŧ

.
1. DETOKS PAGI 🌞🌞
.
.
1. Bermula jam 6 pagi setelah bangun pagi minum dahulu segelas air kosong & diikuti air detoks.
.
2. Jika anda ada masalah susah nak buang air besar ini merupakan salah satu langkah yang boleh menyelesaikan masalah penghadaman ini. .
3. Air liur awal pagi juga mengandungi bakteria baik yang akan bertindak di dalam membantu detox kan toksin dalam badan kita.
.
.
#tipssihat #tipssihatsistastardust
#tipsbebaspenyakit #sistastardust #malaysia #viral #bazarpaknil #uitm #ukm #msu #klfw2017 #runningman #leeminho #hannahdelisha #meletop #sukansea #rare #kulitsehat #lazadamalaysia #happiness #putihgebu #kitsui #kitsuimalaysia #sistastardustoriginal

1đŸ’Ŧ

Loading...

moh beli produk2 dari mbh dermacare, mbh cosmetic dan mbh haircare dgn harga promo masa Grand Opening nnt.... koi bg rege murah2 je . ==========
INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
==========
.
WAJIB BACA! .
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

That one night with Watsons @watsonsmy for the elite experience for movie exclusive screening Think BigBig! Thank you for the invitation and we had fun throughout the night! 🌟❤ī¸ .
Styled by | @ooi_vv #forallbyvilliamooi
Makeup by | @9_sux @diormakeup
Hairdo by | @arron_matric @zexworkshop
.
#malaysiadesigner
#villiamooi#vioviodoll
#klfw2017

2đŸ’Ŧ

Loading...

SEMALAM KAK MEL ADA SHARE TTG BUBBLE MINERAL...TODAY KAK MEL NAK UAR-UARKAN PROMO GEMPAK BUBBLE MINERAL!!! WEHUUU
.
.
Buat deme yang nak instant tegang kulit macam retis femes tu boleh cuba rawatan ni tau. Keanjalan kulit terserlah selepas je deme buat rawatan ni and yang bestnya kulit deme tak berminyak lagi. -> Dengar kata ada rege spesel tuk rodong-rodong koi masa GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN... .
.
Deme boleh dapat BUBBLE MINERAL ni dengan RM1 SAHAJA!!!!
.
.
Wehhh biar betulll harga gula-gula 2 bijik tuuuuuu.....mmg betullll punn. dah2 jgn buat tekejut... kalau nk betul meh cpt PM KAK MEL
.
==========
INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
==========
.
WAJIB BACA! .
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

Ini lah rutin pagi kak mell.. untuk penjagaan kulit wajah...shh bgtaw korang je...jgn bgtaw sesiapa.....huhu
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

Ini lah rutin pagi kak mell.. untuk penjagaan kulit wajah...shh bgtaw korang je...jgn bgtaw sesiapa.....huhu
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

SELAMAT TAHUN BARU CINA UNTUK SEMUA KHAS DARI TEAM MBH KUANTAN
.
.
Ada yg tak bangun lag la tewwww....heheh..cutila katakan....apa2pun semoga tahun ni memberi kebahagiaan, kekayaan & kesihatan utk kita... bak kata chinese..ONG gitu kan
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

And the show itself #klfw2017 #supersunday .
I swear I've never wore @vans shoes ever in my entire life. #first #neveragain
.
.
#runway #vans #shoes #lj #dasvideojockey #model #proudlymalaysian

0đŸ’Ŧ

MBH BUBBLE MINERAL FACIAL .
.
.
Buat deme yang nak instant tegang kulit macam retis femes tu boleh cuba rawatan ni tau. Keanjalan kulit terserlah selepas je deme buat rawatan ni and yang bestnya kulit deme tak berminyak lagi. -> Dengar kata ada rege spesel tuk rodong-rodong koi masa GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN... deme tggu ptg karang koi bgtau rege tu.....
.
==========
INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
==========
.
WAJIB BACA! .
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

JANGAN LUPA DATE KITE PADA 24 FEB NI... PAKAI BAJU BIRU KUNING TAWWW
.
.
Sebab biru kuning adalah tema official kitee gitew... aisyyhhh tasyabaar
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

MOWNING MOWNING UOLLS YANG BAHAGIA.... Semoga semuanya happy2 today...jgn risau MBH pamper uolls dari hujung rambut sampai hujung kaki sampai laaa...kan kan @mbhcosmetics.hq. & @mbh.haircare_malaysia? .
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

1đŸ’Ŧ

APA YG ADA TIME OPENING NNT? .
.
Slh satunya adalah booth @mbhcosmetics.hq.. nak make up murah? Follow dulu...hiksss
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ

Bila mood dah nak balik kampung............ Ohmaii
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN,
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan đŸ“ĸ .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya

0đŸ’Ŧ