#kolej

Loading...
Loading...

🔴Hai kakak2...adik2...abg...
🔴Tumpang lalu yer...
Sekali pandang cantik sgt kan ...dua x pandang fuhhh tak tertahan nak juga kena ada sehelai “kurung ERINA”
dalam almari tak cukup nak dua pun boleh ...KURUNG ERINA dtng dlm pelbagai jenis warna...
-material cukup puashati -selesa sgt
Jgn lama2 sgt fikir tu kena grab sekarang ...
-
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
-
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan

0💬

🔴Hai kakak2...adik2...abg...
🔴Tumpang lalu yer...
Sekali pandang cantik sgt kan ...dua x pandang fuhhh tak tertahan nak juga kena ada sehelai “kurung ERINA”
dalam almari tak cukup nak dua pun boleh ...KURUNG ERINA dtng dlm pelbagai jenis warna...
-material cukup puashati -selesa sgt
Jgn lama2 sgt fikir tu kena grab sekarang ...
-
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
-
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan

0💬

Loading...

🔴Hai kakak2...adik2...abg...
🔴Tumpang lalu yer...
Sekali pandang cantik sgt kan ...dua x pandang fuhhh tak tertahan nak juga kena ada sehelai “kurung ERINA”
dalam almari tak cukup nak dua pun boleh ...KURUNG ERINA dtng dlm pelbagai jenis warna...
-material cukup puashati -selesa sgt
Jgn lama2 sgt fikir tu kena grab sekarang ...
-
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
-
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan

0💬

-Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 -
“Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Sis pun terkejut bila Hq bagitau harga mesti #mampumilik bawah rm99 -
“Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! -
Whatsapp Sis segera untuk di masukkan dalam #WaitingList +
-
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
-
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan

0💬

-Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 -
“Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Sis pun terkejut bila Hq bagitau harga mesti #mampumilik bawah rm99 -
“Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! -
Whatsapp Sis segera untuk di masukkan dalam #WaitingList +
-
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
-
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan

0💬

Loading...

-Yeayyy Eksaited nyaaa tunggu “Calista Abaya Cardingan Yang super Stylo ni release” 😍 -
“Nak tau tak harga Calista ni? Seriously Sis pun terkejut bila Hq bagitau harga mesti #mampumilik bawah rm99 -
“Yang paling Best lagi! Akan ada Promo pengenalan 3hari dengan harga bawah bawah rm80+ 😱 “Macam biasa hanya pantas sahaja akan berjaya miliki abaya Xclusif macam ni dengan harga promo gila2 murah ni! -
Whatsapp Sis segera untuk di masukkan dalam #WaitingList +
-
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
Whatapps sis - 6016 2205934
-
#blousemuslimah#jatuhcinta#uitm#um#uia#kolej#kolejkomunitibukitberuang#sekolah#cikgu#officewear#unimas#office#officemate#hadiah#atelia#msh#universitimalaya#universitialazhar#utm#jalanjalan

0💬

Eski bir hava durumu programında sunucunun dediği gibi:
"Dışarıda havalar nasıl olursa olsun;
Yeter ki sizin havanız yerinde olsun!.."
Mutlu Pazarlar :)
#pazar #sunday #yağmur #rain #çay #tea #kahve #coffee #mutluluk #huzur #aile #kisiselgelisim #eğitim #hedef #azim #mücadele #başarı  #egitim #öğretmen #eğitmen #okulöncesi #çocukgelişimi #anaokulu #kreş #kolej #ilkokul #etkinlikpaylasimi #kağandirel @kagan_direl #türkiye #istanbul

1💬

Loading...

ALHAMDULILLAH
siap tempahan
team DENTAL SEGAMAT
terbang ke #JOHOR

PANZER
fabric : micro polyester
saiz : S, M, L, XL ,2XL, 3XL
Berminat hubungi SEKARANG!!!
WhatsApp 014 5102482
(cikgu d)
SMS 014 5102482
CALL. 014 5102482
FAST REPLY

Service diminta
✔️silkscreen nama team belakang
✔️silkscreen nombor belakang
✔️silkscreen sponsor ✔️font arsenal 2015
#syjualonline #jersibolamurah #jersioriginalmurah #jersithailand #eureka #warrix #kool #zealverjersey #jersimurahmalaysia #cikgu #sekolah #kolej #universiti #sarawak #sabah #johor #melaka #perak #perlis #pulaupinang #johor #selangor #kualalumpur #futsal #bolasepak #terengganu #barangmurah #megasale#langkawiisland #merdeka

0💬

ALHAMDULILLAH
siap tempahan
team DENTAL SEGAMAT
terbang ke #JOHOR

PANZER
fabric : micro polyester
saiz : S, M, L, XL ,2XL, 3XL
Berminat hubungi SEKARANG!!!
WhatsApp 014 5102482
(cikgu d)
SMS 014 5102482
CALL. 014 5102482
FAST REPLY

Service diminta
✔️silkscreen nama team belakang
✔️silkscreen nombor belakang
✔️silkscreen sponsor ✔️font arsenal 2015
#syjualonline #jersibolamurah #jersioriginalmurah #jersithailand #eureka #warrix #kool #zealverjersey #jersimurahmalaysia #cikgu #sekolah #kolej #universiti #sarawak #sabah #johor #melaka #perak #perlis #pulaupinang #johor #selangor #kualalumpur #futsal #bolasepak #terengganu #barangmurah #megasale#langkawiisland #merdeka

1💬

Loading...

Kelas DE..#kolej komuniti langkawi

0💬

Tawaran Program Tahun 2018
.
*" GENG LEPAK SKOR GEMPAK"* - .
Projek dibawah Jelajah Navigasi Aspirasi ini adalah ilham Hadi Fayyadh Production yang bakal membawa beberapa strategi : .
.
*STRATEGI PROGRAM*

1. Mensasarkan teknik belajar berkesan melalui amalan spritual dan ketuhanan.

2. Menarik minat untuk terus belajar

3. Menggalakkan penerokaan di kalangan pelajar terhadap kombinasi ilmu.

5. Memperkenalkan teknik menyelesaikan masalah melalui konsep 3T.

6. Menerobos permasalahan utama pelajar :
- LEPAK
- CINTA
- ANTI AGAMA

7. Menggalakkan pegembangan idea " Siapa aku 10 tahun akan datang" dan " Bagaimana aku membentuk masa depan". .
8. Penekanan elemen "Tiada yang mustahil untuk berjaya"

9. "Kenapa aku Gagal" sebuah persoalan yang dicetuskan secara mendalam.

10. Teknik dan cara belajar hebat gaya Rasulullah SAW. dan penguasaan SWAT..
.
. *KONSEP PROGRAM*
.
Konsep program adalah TRAINING
1. Ceramah
2. Game
3. Simulasi
4. Intuisi Hati
5. Penyelesaian Masalah/team building.
.
. *DURASI MASA*
2 JAM. .
.
*YURAN*
PERCUMA .
.
*PESERTA YANG LAYAK*
SEKOLAH MENENGAH
IPT
KOLEJ .
.
*MINIMUM PESERTA*
250 ORANG .
.
*TAHUN BERMULA*
2018 .
.
*PECAHAN ZON*
UTARA :
Perlis, Kedah, Pulau Pinang.

TENGAH :
Perak, Selangor dan Kuala Lumpur.

SELATAN :
Negeri Sembilan, Melaka dan Johor.

PANTAI TIMUR
Kelantan, Terengganu dan Pahang.

Tempahan akan dibuka bermula 1 Dis 2017.

Sebarang pertanyaan boleh DM saya @ whatsapp direct 011-15185769

Bole follow juga ig @my.igshop.since2014
#hadifayyadh #uitm #ipta #ipts #kolej #sekolah

1💬

TIPS PILIH SUMBER PROTEIN TERBAIK
.
Pilih protein yang sumber dari semulajadi
.
Makan yang sudah diproses mungkin akan kehilangan kandungan nutrien
.
Pilih ESP shaklee yang bersumberkan dari sumber semulajadi
.
ESP protein yang berkualiti tinggi yang memberikan 9 asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh kita dan tinggi kalsium untuk kekuatan tulang dan gigi
.
.
10 KHASIAT ESP UNTUK KECANTIKAN KULIT
.
🌷Mengurangkan jerawat timbul.
🌷Memudarkan parut jerawat.
🌷Memudarkan bintik hitam.
🌷Mengurangkan jeragat.
🌷Mencerahkan kulit.
🌷Melembutkan kulit.
🌷Melembapkan kulit.
🌷Menganjalkan kulit.
🌷Kulit lebih berseri.
🌷Melicinkan kulit.
.
Boleh Order ESP Di Sini ya 😉
.
👉Wasap_0168315405 Mama Putri
👉Wasap_0168315405 Mama Putri
👉Wasap_0168315405 Mama Putri
.
@Mama_Putri_Vitamin_Sabah
.
.
#MamaPutri_Info #TipsSihat #tipskulitcantik #ESPshaklee #polluxinsta #MasterMindGroup #ums #TeamBonusGemuk #uitm #sabahan #kolej #kulitberjerawat #bazarpaknil #sabahan

0💬

Assalamu'alaikum hi 😊

Ibu² kakak² adik² jom bersenam di rumah sambil goreng ayam sambil buat satu senaman.
.
Satu senaman hanya 1 minit. Ulang sampai letih 😁
.
.
Sapu losyen sejuk SC supaya cepat lemak lebur
.
Minum kopi SC supaya pantas toksin tersembur 😂

#wasap0124616649

COD Sungai Petani
Poslaju setiap hari seluruh Malaysia

7💬

🌻CADAR VIRAL PLAIN 4IN1🌻
.
.
🌸1CADAR FITTED
🌸2 SARUNG BANTAL KEPALA
🌸1 SARUNG BANTAL PELOK
.
.
💐QUEEN
.
HARGA : RM130
.
.
💐KING

HARGA : RM135

TERMASUK POSTAGE SM
.
.
berminat ?
1. screenshot gambar
2. whtsapp ke 0192811716
.
.
atau
.
. klik dilink diprofile diatas
.
.
#cadarviral #cadarmurah #cadarqueen #cadarsingle #cadarking #cadar #cadartermurah #bedsheet #jualcadar #mudah #cadarcantik #cadarlawa #cadarviralplain #cadarplainviral #cadar4in1 #cadarplain #cadarasrama #asrama #kolej

0💬

PUSH UP GENIE BRA buy 4 pcs free 1 MUNAFIE
.
.↔️Rm95 termasuk postage↔️
.↔️Rm95 termasuk postage↔️
.↔️Rm95 termasuk postage↔️
.
.✔️boleh sembunyikan lemak bwh ketiak ya !!!!
.✔️tiada besi yg menyakitkan
.✔️sesuai utk bersukan & aktiviti biasa
.✔️juga sesuai utk menyusukan baby
.
. http://www.wasap.my/60105184254/saya+nk+pushupbra

#geniebra
#geniebramurah
#geniebraoriginal
#geniebramalaysia
#geniebramurahmalaysia
#nursingbra
#gurumalaysia
#hospital
#kolej
#zumba
#sportbra
#bramenyusu
#bramurahmalaysia
#pantang
#ibuberpantang
#universiti
#hospital
#klinik
#ibumenyusu
#ibumengandung
#sukan
#pushupbra
#pushupbramurah
#wanitamuslim
#wanitamalaysia
#malaysiaonlineshop
#bazarpaknilmurah
#onlineshoppingmalaysia
#poskeindonesia

0💬

PUSH UP GENIE BRA buy 4 pcs free 1 MUNAFIE
.
.↔️Rm95 termasuk postage↔️
.↔️Rm95 termasuk postage↔️
.↔️Rm95 termasuk postage↔️
.
.✔️boleh sembunyikan lemak bwh ketiak ya !!!!
.✔️tiada besi yg menyakitkan
.✔️sesuai utk bersukan & aktiviti biasa
.✔️juga sesuai utk menyusukan baby
.
. http://www.wasap.my/60105184254/saya+nk+pushupbra

#geniebra
#geniebramurah
#geniebraoriginal
#geniebramalaysia
#geniebramurahmalaysia
#nursingbra
#gurumalaysia
#hospital
#kolej
#zumba
#sportbra
#bramenyusu
#bramurahmalaysia
#pantang
#ibuberpantang
#universiti
#hospital
#klinik
#ibumenyusu
#ibumengandung
#sukan
#pushupbra
#pushupbramurah
#wanitamuslim
#wanitamalaysia
#malaysiaonlineshop
#bazarpaknilmurah
#onlineshoppingmalaysia
#poskeindonesia

0💬